Present Till 16-Årig Kille

Är du på jakt efter en perfekt present till en 16-årig kille? Här hittar du de bästa presenttipsen som många grabbar önskar sig?

Vad är en bra present till en 16-årig kille? En bra present till en 16-årig kille är teknikprylar, earpods, parfym, godis, prenumeration på ljudböcker, presentkort på Coolstuff, smycken, poppcornmaskin, cykel, fotboll, väckarklocka, saltlampa, kläder eller körlektioner.

Vad som passar just den 16-åriga kille som du ska fira när han fyller år vet ju du bäst, men här ska du i alla fall få mina allra bästa presenttips på saker som många 16-åriga killar gillar.

Vad är en bra present till en 16-årig kille?

Teknikprylar som de önskar sig

Teknikprylar är en bra present till en 16-årig kille önskar sig är inte så svårt…det är ju förstås en fin mobiltelefon, iPad, dator, klockradio fina hörlurar och högtalare att koppla in telefonen på.

Ljudböcker

Att lyssna på ljudböcker är ett fantastiskt sätt att läsa. Här utnyttjar man verkligen varje stund man har på dygnet till max. Han kommer kunna läsa på vägen till skolan, när han vilar och när han ska somna. Tillfällen som han säkert inte plockar fram en vanlig bok annars. Storytel har ett enormt utbud av både klassisk litteratur, faktaböcker och nyutgivna böcker. Så han kommer garanterat hitta riktigt bra böcker.

Läs mer och beställ

Albert

Vill du ge honom ett stort försprång i skolan? Då kan en prenumeration på Albert vara en strålande idé. Här får han spela till sig kunskaper i matte, geografi och programmering. Det brukar vara ett sätt som tilltalar ungdomar.

Besök deras sida för att se om de kör någon kampanj med första månaden gratis! På så sätt förlorar du ju inte en krona ifall han nu inte skulle tycka om Albert (jag tvivlar på det men ifall).

Läs mer och beställ

Mobiltelefon iPhone XS 

16-åriga killar önskar sig en ny mobiltelefon

Läs mer och beställ

present till 16-årig kille - 16-åriga killar önskar sig en ny mobiltelefon

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Ipad Rymdgrå

Även en iPad är en bra present till ungdomar

Läs mer och beställ

Även en iPad är en bra present till ungdomar

Hallon mobilabonnemang

Glöm inte att ge honom ett abonnemang också!

Läs mer och beställ

Brusreducerande hörlurar 

Ett par hörlurar med brusreducering är en bra present som låter honom lyssna på musik helt utan störningar från omgivningen.

Läs mer och beställ

present till 16-årig kille - Ett par hörlurar med brusreducering är en bra present som låter honom lyssna på musik helt utan störningar från omgivningen.

Dator 

En dator är också något de önskar sig väldigt mycket

Läs mer och beställ

En dator är också något de önskar sig väldigt mycket

Uppkopplad kaffemugg

För den teknikintresserade 17-åriga killen är en uppkopplad kaffemugg en kul present.

Läs mer och beställ

För den teknikintresserade 17-åriga killen är en uppkopplad kaffemugg en kul present.

Högtalare Kit sound

En högtalare med ett riktigt bra ljud med extra bas och imponerande sound. Upp till 10 timmars drifttid och stänksäker.

Läs mer och beställ

present till 16-årig kille - En högtalare med ett riktigt bra ljud med extra bas och imponerande sound. Upp till 10 timmars drifttid och stänksäker.

Tile

En smart nyckelring som kan ta reda på vart han lagt mobilen.

Läs mer och beställ

Att ha en bra mobil är lite en prestigegrej. För att vara inne behöver man en bra mobil. När man köper en mobiltelefon till barnen vill man ju gärna att de ska hålla så länge som möjligt. Då är det bra att köpa till ett skal och ett skärmsydd till telefonen också. Det gör att den kan överleva att bli tappad i marken.

present till 16-årig kille - Mobilskal i svart marmor från iDeal of Sweden
Mobilskal i svart marmor från iDeal of Sweden
Från Onsla of Sweden kommer det är skalet.
Från Onsla of Sweden kommer det är skalet.
Mobilskal i vit marmor med guld
Mobilskal i vit marmor med guld

Grabbar i den här åldern brukar ha lite svårt att ta sig upp på morgonen. För det finns det flera smarta väckarklockor. Väckarklockor man måste skjuta prick på och väckarklockor med gryningsljus som gör att han vaknar av dig själv. Bra present till en 16-årig kille helt enkelt.

Väckarklocka där han måste skjuta prick för att ljudet kunna stänga av den.
Väckarklocka där han måste skjuta prick för att ljudet kunna stänga av den.
Wake up light med gryningsljus som låter honom vakna till en gryning med naturligt ljus.
Ungdomar brukar ha svårt att ta sig upp på morgonen. Kanske en väckarklocka som väcker honom med naturligt ljus är en bra present.
present till 16-årig kille - Väckarklockan som sticker iväg när den ringer. Slutar inte ringa förrän man fångat in den och stängt av.
Väckarklockan som sticker iväg när den ringer. Slutar inte ringa förrän man fångat in den och stängt av.

Hörlurar för att lyssna på musik är oftast helt nödvändiga att köpa en 16-årig kille, ja i alla fall om du frågar hans familj. Det blir helt enkelt jobbigt att stå ut med dunkande från tonåringens rum hela tiden. När det gäller hörlurar finns de ju i olika prisklass med olika ljudkvalité och olika funktioner. Om han är typen som är försiktig med sina saker kan det ju vara kul att ge honom trådlösa och brusreducerande hörlurar. Men om allt han får i sin ägo trillar i småbitar kanske det räcker med några ploppar med sladd, som man stoppar in i öronen. Ja, inte ploppen då så klart utan själva öronsnäckan bara.

 Sony MDR-XB550AP Hörlurar med extra bas. Om lurar ofta går sönder är det lagom pris på dessa.
Sony MDR-XB550AP Hörlurar med extra bas. Om lurar ofta går sönder är det lagom pris på dessa.
present till 16-årig kille - Trådlösa öronsnäckor är en fin present att ge en 16-årig kille.
Trådlösa öronsnäckor är en fin present att ge en 16-årig kille.
Går hörlurarna ofta sönder kanske det är ännu bättre med öronsnäckor.
Går hörlurarna ofta sönder kanske det är ännu bättre med öronsnäckor.

Present till en 16-årig kille som spelar dataspel

Många killar gillar också att spela dataspel. Då finns det en uppsjö av prylar de behöver. Det är allt ifrån en bättre dator till tangentbord, en skön och snygg gamingstol. Men även lite billigare prylar brukar vara väldigt uppskattat som en ny gamingmus, musmatta eller ett gamingtangentbord. Ett nytt spel kan ju också vara kul. Men då gäller det att verkligen ha känsla för vad han tycker om. Kolla med föräldrarna till den 16-åriga killen ofta så är det så att de spelar ett speciellt spel hela tiden. Spel som t.ex. WoW är det en månadskostnad för som man måste betala för att kunna spela. Det räcker inte med själva spelet. Kolla med killen föräldrar, han kanske önskar sig några månader betald wow eller så. Spelar man dataspel är det bra att ha hörlurar med mikrofon så man kan prata med sina kompisar i spelet.

En bra gamingstol är viktigt om han spelar mycket.
En bra gamingstol är viktigt om han spelar mycket.
En programmerbar datormus är viktigt för en spelare.
En programmerbar datormus är viktigt för en spelare.
Ett gamingpaket kan också vara en bra present
Ett gamingpaket kan också vara en bra present

Gillar han TV-spel så finns det också många möjligheter. Det finns både bra konsoler och nya spel att köpa i present till honom. PS4, Nintendo Switch till exempel säljs mycket just nu. Ett tv-spel brukar vara en bra present till en 16-årig kille.

Nintendo Switch
Nintendo Switch
Xbox One
Xbox One
PS5 present till 16-årig kille -
PS4

Parfymer som passar unga killar

Killar vill gärna dofta gott och en väldigt önskad present till en 16-årig kille är parfym. Parfymer som både män och unga killar ofta brukar köpa är de här. Länkarna går till Parfym.se som alltid brukar ligga bra till i pris när jag jämfört priserna.

1 Million
1 Million
 present till 16-årig kille - Boss Bottled
Bottled
Invictuspresent till 16-årig kille -
Invictus

Smycken i present till 16-årig kille

Killar gillar också smycken, men det behöver förstås vara något lite tuffare. Här är några snygga smycken som 16-åriga killar tycker om att få i present. Det kan även vara kul att få en riktigt fin klocka när han fyller år.

Armband i silver och läder

Det är väldigt populärt med smycken bland unga killar. Dessa armband från Efva Attling är något alldeles extra med texten Take no shit.

Läs mer och beställ

Moonwalk ring

En tuff ring är också en bra present att ge en ung trendkänslig kille. Den här ringen med lite skrovlig yta har desingern hämtat inspiration till från månens yta.

Läs mer och beställ

Dogtag present till 16-årig kille -
Dogtag
Armband i stål
Armband i stål
present till 16-årig kille - Ett tufft armband i läder och stål
Ett tufft armband i läder och stål
 En snygg herrklocka
En snygg herrklocka
present till 16-årig kille - Snyggt halssmycke
Snyggt halssmycke
Armband för herrar

Att köpa kläder till 16-åriga killar

Funderar du på att ge den 16-åriga killen kläder när han fyller år. Det kan vara svårt att hitta något som passar en så gammal kille. Han har ju säkert sin egen stil och smak när det gäller kläder.

Fler kläder som du kanske vågar ge en 16-årig kille i present är munkjackor. Titta hur han går klädd till vardags. Är det munkjackor som han brukar använda kan du säkert köpa en till och ge honom. Försök hitta hans färg, stil och storlek bara. Och framför allt, se till att det går att byta den i fall det blir fel. Det är inte kul att behöva ha på sig kläder som inte sitter skönt.

Men om du absolut vill köpa just kläder till honom så kanske det är bra att satsa på ett presentkort. Det är allt mellan träningskläder, ytterkläder, underkläder, munkjackor men även skor, en del väskor och sportutrustning. Där kommer han alltid kunna hitta något som han gillar i klädväg.

present till 16-årig kille - Ett presentkort på en sportaffär ger en hel del valmöjligheter.
Strumpor i glada färger från Happy Socks brukar vara en bra present.
present till 16-årig kille - En snygg märkeströja från Esprit kan funka att ge honom
En snygg märkeströja från Esprit kan funka att ge honom
Snygga munkjackor från Björn Borg kommer också bli bra presenter till honom när han fyller 16 år.
Snygga munkjackor från Björn Borg kommer också bli bra presenter till honom när han fyller 16 år.

En annan plagg du kan våga köpa till en 16-årig kille i present är kalsonger. Gärna några tuffa där han kan låta resåren sticka upp lite över byxlinningen. Björn Borg brukar visserligen vara lite dyrare, men det är det märket som de önskar sig mest av allt. I hans kollektion hittar du både färgglada kalsonger och enfärgade.

present till 16-årig kille - Kalsonger från Björn Borg finns i både glada färger och lite diskretare.
Kalsonger från Björn Borg finns i både glada färger och lite diskretare.
Kalsonger är bra present till en 16-årig kille.
Kalsonger är bra present till en 16-årig kille. Du hittar kalsongerna hos Amazon.
Calvin Clain har mer diskreta kalsonger än Björn Borg
Calvin Clain har mer diskreta kalsonger än Björn Borg

Strumpor brukar också vara bra att få i present. Det är inte så kul att köpa sig själv.

present till 16-årig kille - Kanske strumpor från Happy Socks är roligt att få i present
Kanske strumpor från Happy Socks är roligt att få i present
Tonåringar brukar gilla färgglada strumpor.
Tonåringar brukar gilla färgglada strumpor.

Körlektioner

När man är 16-år så får man ju börja övningsköra. Det är något som 16-åriga killar brukar gilla. Så att få lite körlektioner brukar vara mycket uppskattat. Varje lektion han får för honom ett steg närmre det eftertraktade körkortet.

present till 16-årig kille - En 16-årig kille önskar sig körlektioner
En 16-årig kille önskar sig körlektioner. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 

Inredning

Du kanske trodde att 16-åriga killar inte gillade inredning, men det är fel. De tycker också om att ha snyggt i sitt rum. När han fyller 16 är det förmodligen också så att han har en del gammal inredning i sitt rum från det han var mindre. Det kanske är dags att byta ut den mot lite vuxnare grejer nu. Försök att hitta inredning som är så vuxen att han kan ta den med sig när han flyttar hemifrån.

Det kan också vara kul att få lite nytt i sängen. Ungdomar bäddar inte sängen och brukar inte använda överkast. Men ett riktigt fint påslakanset och ett lyxigt duntäcke kommer han att uppskatta. Kanske en riktig Tempur-kudde också kommer att göra honom glad. Tempur-kudden gör att nacken och axlar avlastas och gör att de får vila under sömnen.

Att få ett härligt duntäcke är lite lyxigt
Att få ett härligt duntäcke är lite lyxigt
Ett snyggt påslakan kan vara en bra present
saltlampa
En ergonomisk kudde är en bra present eftersom den förebygger och hjälper vid rygg eller nackont
En ergonomisk kudde är en bra present eftersom den förebygger och hjälper vid rygg eller nackont
Kanske ett par fina lite vuxnare mörkläggningsgardiner skulle göra sig bra i hans rum.
Kanske ett par fina lite vuxnare mörkläggningsgardiner skulle göra sig bra i hans rum.
En mjuk matta på golvet i hans rum kommer ge ett modernt och vuxet intryck för den som kommer på besök.
En mjuk matta på golvet i hans rum kommer ge ett modernt och vuxet intryck för den som kommer på besök.

Godis i present till 16-årig kille

Man blir aldrig för stor för godis. Han kommer att bli glad om han får sitt favoritgodis när han fyller år. En stor choklad eller Daim är två favoriter. Men det kan även vara en fin skål eller mugg med godis i. Godisautomater, nej, tänk inte den tanken. Det kan inte en 16-åring ha i sitt rum och ha hedern i behåll när kompisarna kommer på besök. Däremot kan en 16-årig kille tycka om att få en popcornmaskin så han kan poppa sig egna popcorn till filmen.

En kartong med lyxig choklad att ge i present att ge en 16-årig kille
En kartong med lyxig choklad att ge i present att ge en 16-årig kille
Eller kanske en stor mjölkchoklad som han kan äta på länge.
Eller kanske en stor mjölkchoklad som han kan äta på länge.
En popcornmaskin med den gammaldags biokänslan
En popcornmaskin med den gammaldags biokänslan
Det är också bra att ha mycket läsk hemma när man har en tonåring i huset.
Det är också bra att ha mycket läsk hemma när man har en tonåring i huset.
Det finns också färdiga boxar som går att skicka till 16-åriga killen som fyller år.
Köp en färdig box med biobiljetter och godis med leverans direkt hem till 16-åriga killen.
Lakrits brukar också vara uppskattade presenter att ge bort.
Lakrits brukar också vara uppskattade presenter att ge bort.

Tidningsprenumeration

Tidningsprenumerationer är en bra present att ge bort. Tidningar som Illustrerad vetenskap, Mobil, någon datatidning, en fotbollstidning eller Privata affärer kanske är presenter som han skulle gilla. Känner du dig osäker så tycker jag att du istället ska köpa ett presentkort på Tidningskungen, då kan han välja själv en tidning som han tycker passar. Men en tidning av något slag brukar bli en uppskattad present till en 16-årig kille.

present till 16-årig kille - Tidningsprenumeration
Tidningsprenumeration
Illustrerad vetenskap
Illustrerad vetenskap
Mobil
Mobil
Privata Affärer
Privata Affärer
present till 16-årig kille - Världens Historia
Världens Historia
En tidningsprenumeration på National Geogaphic

Presenter för hans intressen

Om han har något speciellt intresse så kanske du kan hitta något relaterat till det. Om han gillar att träna kanske någon fitness tidning, hantlar, träningskläder, gymkort eller liknande kommer att göra den 16-åriga killen glad.

Spelar han fotboll kanske nya träningskläder, en fin träningsbag, en vattenflaska eller så skulle göra honom glad.

En snygg vattenflaska
En snygg vattenflaska
 En svart träningsväska
En svart träningsväska
En stöldsäker väska för datorn är en bra present till en 16-årig kille
En stöldsäker väska för datorn är en bra present till en 16-årig kille

Det kommer också vara en uppskattad present om du erbjuder dig att betala nästa termins träning eller klubbmedlemskap åt honom. Eller träningsutrustning som han kan använda hemma.

Tennisracketar och två bollar
Tennisracketar och två bollar
Fotboll
Fotboll
Basketboll
Basketboll

Vad gillar en 16-årig kille att få mer i present?

Här är några fler presentförslag på vad du kan ge honom:

Bioblijetter - alla gillar ju att gå på bio. Det är en bra present som en 16-årig kille tycker om att få. Det här är en present där det ingår två biljetter, popcorn och läsk. Kul om han kan ta med en kompis.

Bioblijetter – alla gillar ju att gå på bio. Det är en bra present som en 16-årig kille tycker om att få. Det här är en present där det ingår två biljetter, popcorn och läsk. Kul om han kan ta med en kompis. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
present till 16-årig kille - En hoverboard brukar bli en uppskattad present till en 16-årig kille.
En hoverboard brukar bli en uppskattad present till en 16-årig kille.
 Lina - En lina att gå på. Man spänner bara upp den mellan två träd, en liten bit ovanför marken. Sedan är det bara att börja träna.
Lina – En lina att gå på. Man spänner bara upp den mellan två träd, en liten bit ovanför marken. Sedan är det bara att börja träna. Kul present och han kommer imponera på tjejerna när han visar sina skills här.
 Cykel - Killar i den här åldern brukar växa massor. De får inte bara muskler, det brukar dra iväg på höjden och bli långa. Kanske är det dags att ge honom en lite större cykel nu.
Cykel – Killar i den här åldern brukar växa massor. De får inte bara muskler, det brukar dra iväg på höjden och bli långa. Kanske är det dags att ge honom en lite större cykel nu.
Äventyrsbana Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Ser du honom sällan läsa en vanlig bok? Då skulle jag istället rekommendera en prenumeration på ljudböcker!
Magnet och lina för att börja magnetfiska är en jättespännande present att ge en 16-årig kille i present.
Magnet och lina för att börja magnetfiska är en jättespännande present att ge en 16-årig kille i present.
Sherlock Holmes brevmysterier Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Gör egen glass kurs Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 

Relaterade frågor

Vad står det på en 16-årig killes önskelista? Förmodligen kommer det bara stå massa teknikprylar på önskelistan. Men när han väl får presenterna kommer han att uppskatta även inredning, godis och pilbåge.

Vad köper man i present till en 16-årig pojkvän? Som jämngammal flickvän har du kanske inte lika mycket pengar att lägga ner som andra i hans omgivning. Satsa istället på ett personligt smycke, choklad eller fina kallingar. Det behöver inte vara så märkvärdigt när det är från dig. Han kommer älska det oavsett.

Vad är en bra present till en 17-årig kille? Bra presenter att ge en 17-årig kille är att åka ribbåt, en pilbåge, en lyxig morgonrock, en fin lampa, väckarklocka. Han ösnkar sig också roliga saker som han kan göra tillsammans med kompisarna. Det kan t.ex. vara ett spel med elstötar, tv-spel eller escape room. Fler tips på present till en 17-årig kille finns här.

Vad ska man köpa i present till en 16-årig syster? Bra presenter att ge en 16-årig tjej är badbomber, en hårfön, ett silverhalsband, målarbok, sminkspegel, fina tavlor att hänga på väggen i sitt rum, en kamera eller ett skal till datorn. Fler tips på present till en 16-årig tjej finns på den här sidan.

Tips på fortsatt läsning

 • Present Till 16-Årig Tjej

  Present Till 16-Årig Tjej

  Ska du köpa present till en 16-årig tjej har jag många tips på riktigt bra presenter. Vad är en bra present till en 16-årig tjej? Bra presenter till en 16-årig tjej är makeup, hudkräm, parfym, en fin necessär, smycken, handväska, accessoarer, teknikprylar, mobil, en tuff lampa, vägghylla för småpynt, prenumeration på ljudböcker och presentkort på […]

  Läs mer..


 • Julklapp Till 16-Åring

  Julklapp Till 16-Åring

  Julklapp till 16-åring – vad ska man köpa? Att hitta bra julklappar till en 16-åring är inte så svårt, faktiskt! Det finns inte så mycket att välja mellan nu som när hon eller han var liten. Men det är ändå ganska enkelt att hitta en julklapp som 16-åringar tycker om och faktiskt uppskattar. Några snabba […]

  Läs mer..


 • Present Till 16-Årig Kille

  Present Till 16-Årig Kille

  Är du på jakt efter en perfekt present till en 16-årig kille? Här hittar du de bästa presenttipsen som många grabbar önskar sig? Vad är en bra present till en 16-årig kille? En bra present till en 16-årig kille är teknikprylar, earpods, parfym, godis, prenumeration på ljudböcker, presentkort på Coolstuff, smycken, poppcornmaskin, cykel, fotboll, väckarklocka, […]

  Läs mer..


Present Till 16-Årig Kille
Rulla till toppen