Present till pryltokig

Är du på jakt efter någon form av present till till en pryltokig vän? Det finns många fiffiga verktyg och smarta prylar du kan köpa!

Så vad är då en bra present till någon som är pryltokig? Bra presenter till någon som är pryltokig är en smart nyckelring, en smart köttermometer, en fågelholk, dammsugare, fickkniv, en smart kaffemugg med app, en solcellsladdare eller laddplatta till telefonen.

Så ta en titt här, bland alla nödvändiga och onödiga prylar, så kanske du hittar en kul present som passar din pryltokiga vän.

Vad är en bra present till en pryltok?

Tekniska manicker som pryltokiga älskar att få i present

Google home

En smart liten manick där man kan googla, lyssna på musik, styra belysningen, starta TV:n eller starta netflix. Google home känner igen vem det är som pratar och kan ge personlig information om t.ex. kalederbokningar. I köket kan google home användas för att läsa upp recept eller för att sätta timern. En bra present som pryltoken inte klarar sig utan.

Läs mer…

Instrumentpanel

Det finns många roliga saker att ge en pryltok i present. Det här är definitivt en av de roligaste. Det är en instrumentpanel som man kan ha på skrivbordet för att hålla koll på en mängd funktioner så som väder, antalet mail, tweets, följare, nyheter, deadlines och annan information från Internet nästan i realtid. Instrumentpanelen är dessutom en högtalare och som kan användas för att lyssna på musik podcasts osv. En bra present till en pryltok alltså!

Läs mer…

Dammsugarrobot i present till pryltokig

Många prylar kanske verkar helt onödiga. Det är vad mång anser om dammsugarroboten också, innan de själva har provat. De kanske inte städar 100 procentigt perfekt. Men det gör inte kritikerna när de dammsuger själva heller. Det här är den allra bästa presenten du kan någon som är pryltokig. Det är skönt att ha väldigt välstädat hemma. Och det är skönt att inte själv behöva lägga ner tid på att få det just så där fint.

Läs mer…

Smarta nyckelringar

En smart pryl att ge sin pryltokiga vän är Tile Pro som är en liten bluetoothgrej som gör att det går att spåra nycklarna via en smart app. Ja, inte bara nycklarna. Det går faktiskt att spåra handväskan, telefonen och andra prylar också. Med hjälp av appen kan man prylarna. Tile ger också ifrån sig ett högt ljud för att underlätta letandet. En riktigt smart sak att ge i present till en pryltokig vän.

Läs mer…

Smarta saker att ge i present till pryltokig

Multiverktyg

Ett multiverktyg är en bra present till en pryltokig vän. Den här har massor av smarta verktyg och man kan dessutom få den med gravyr, så att det blir en riktigt personlig present. Det här verktyget innehåller:

  • knivar
  • konservöppnare
  • skruvmejsel
  • kapsylöppnare
  • avbitare
  • sax
  • osv.

Läs mer…

Automatisk tvålpump

Till någon som älskar prylar är den automatiska tvålpumpen en rolig present. Den pumpar automatiskt ut tvål när man närmar sig med handen. Den är inte bara snygg och hygienisk. Har man små barn är den dessutom väldigt ekonomisk eftersom all tvål inte kommer gå åt direkt. Tvålpumpen funkar både i kök och badrum. Ett smycke i hemmet hemma hos en pryltokig.

Läs mer…

Smarta väckarklockor är en bra present

Wake up light

Något som varenda pryltok behöver är en väckarklocka lite utöver dt vanliga. En wake up light är just det. Här vaknar man långsamt till ljus som gradvis blir starkare. När larmet går är det inte det vanliga vrålet, utan man kan välja trevligare ljud som natur eller fågelkvitter. En bra present som en pryltok kommer bli stolt övr att äga.

Läs mer…

Väckarklocka med prickskytte

En rolig present att ge en pryltokig vän som har svårt att ta sig upp när klockan ringer är den här väckarklockan med prickskytte. Här gäller det att sikta och träffa rätt innan ljudet stänger av sig. En praktisk present till en prylälskande vän.

Läs mer…

Appstyrda grejer att ge i present till pryltok

Dörrklocka med kamera

Till prylgalningen är en dörrklocka med kamera en rolig present. Hon eller han kan hålla koll på vad som händer utanför ytterdörren, vem det är som ringer på och till och med prata med den som står där. En kul teknikpryl som prylälskaren gärna vill ha.

Läs mer…

Smart kaffetermos

En kaffetrmos är väl inte någon rolig present till pryltoken tänker du kanske? Men den här kommer nog att uppskattas. Här kan man med hjälp av en app bestämma hur varmt kaffet ka hålla sig i termosen. Det är en smart kaffetermos som pryltoken kommer älska att få i present.

Läs mer…

Anteckningsbok är en kul present till pryltokig vän

När pryltoken ska på möte eller föreläsningar har hon eller han inte ett vanligt anteckningsblock. Nej, pryltoken har en smart anteckningsbok där hon eller han skriver ned allt. När sidan är fylld väljer man bara vilken tjänst man vill koppla upp sig till och laddar upp bilden, så hamnar den i molnet istället för i en vanlig anteckningsbok. Smidigt att kunna dela med sig av anteckningarna från mötet eller föreläsningen. En kul present som en pryltokig vän kommer älska.

Läs mer…

Smart stektermometer

Det finns vissa saker som en pryltok inte kan klara sig utan, det här är en sådan. Det är en trådlös stektermometer som man ansluter till sin telefon via Bluetooth. I den tillhörande appen kan man kontrollera inte bara temperaturen, utan också hur hårt stekt köttbiten är. Man laddar termometern via ett smart, trådlöst etui. Den här smarta stektermometern funkar både på spisen, grillen och om man lagar köttbiten i ugnen. En smart grej som din pryltok kommer bli väldigt glad för att få i present.

Läs mer…

Fågelholk

Det är ju tråkigt att råka köpa presenter till pryltoken som hon eller han redan har. Det här är en pryl som är både ovanlig och kul som säkerligen inte finns i hans eller hennes ägo. Det är en fågelholk med övervakningskamera. Där kan man hålla koll på när fösta fågelfamiljen flyttar in och hur vardagslivet ser ut i den lilla familjen. En spännande present att ge pryltokar.

Läs mer…

Telefontillbehör i present till pryltok

Solcellsladdare

När en pryltokig person ska ut i skogen eller bort från civilisationen är det viktigt för dem att kunna ladda sin mobiltelefon. Det smartaste då är att ha med en solcellsladdare, så att de inte blir så elberoende. Den här powerbanken laddas upp via solenergi. Den är vattentålig. Den har två usb-portar, så din pryltokiga vän kan ladda flera prylar samtidigt. Att ladda powerbanken helt full på solenergi tar ca 40 timmar. En nödvändig present till en pryltokig vän som ska ut i vildmarken.

Läs mer…

Laddplatta

Pryltoken älskar att få coola grejer. Om hon eller han inte redan har en laddplatta är det den perfekta presenten till honom eller henne. När man vill ladda telefonen lägger man den helt enkelt på laddplattan. Man behöver inte plocka bort skalet på telefonen, utan den laddas ändå. Väldigt praktiskt att inte behöva hålla på med sladdar och så. Det här är en gåva pryltoken kommer älska!

Läs mer…

Presenter till köket hos en pryltok

Omelettjärn

När man ska välja en unik present till en pryltok är det inte lätt. Om pryltoken dessutom gillar matlagning blir uppgiften ännu svårare. Men det finns faktiskt saker som hon eller han inte redan har i köket. Den här omelettgrillen är en sådan grej. Med den kommer hon eller han kunna laga en fluffig och god omelett varje gång. Det här smarta omelettjärnet är en kul pryl att få. Det är ett redskap som pryltoken förmodligen inte redan har hemma.

Läs mer…

Champagnesabel

Ska man öppna champagnen med stil så ska man sabrera den. Det här är en chapagnesabel i ett fint etui. Om du vill kan du dessutom få sabeln graverad. Till pryltoken som redan har allt som hon eller han kan tänkas behöva är en sabel och en flaska champagne riktigt bra presenter.

Läs mer…

Kakburk med tidslås i present till prylälskaren

Till pryltoken som älskar sötsaker kan en kakburk med tidslås på vara en bra present. En kul grej som hon eller han inte redan har hemma.

Läs mer…

Lyxiga massageprodukter i present till pryltokar

Fotmassage

En fotmassage kommer bli en uppskattad present till en pryltok (ja, till vem som helst faktiskt). Här stoppar man ner fötterna när de känns trötta och så får man dem masserade, uppvärmda och fria från lukt.

Läs mer…

Massagekudde i present till pryltoken

Varför inte köpa en massagekudde i present till en pryltok. Den här massagekudden är uppladdningsbar och an användas för att massera både rygg och nacke. En smidig liten pryl som hon eller han kan ta med sig på mötet, i bilen eller mysa med hemma i soffan.

Läs mer…

Personliga presenter till prylgalningen

Lyxigt rakset

Något som pryltokiga män gillar att få är ett riktigt rakset. Här är ett set med alla prylar han behöver för att börja raka sig med kniv. Det ingår allt i t ifrån rakborste till alunstift, och en fin rakkniv också så klart.

Läs mer…

Graverad penna

En snygg penna kan också vara en bra present att ge pryltoken. När du köper den här pennan ingår gravyren. Så här kan du välja något kul eller kärleksfullt till honom. En fin penna att ge pryltoken som redan har de flesta prylar hon eller han kan tänkas behöva.

Läs mer…

Inredning som pryltoken kommer älska att få i present

Uppblåsbar fåtölj

En kul present till pryltoken är en uppblåsbar fåtölj. Den kan användas både i vardagsrummet, strandstol eller varför inte flyta omkring på vattnet med den. Den är gjort av PVC och är väldigt slitstark och är lätt att hålla ren.

Läs mer…

Hörlurshållare

Ett hörlursställ är det perfekta stället att lägga både hörlurar och hörsnäckor på, för att de inte ska försvinna. Den här coola hörlursstativet i rockpose kommer göra sig bra både i bokhyllan eller på skrivbordet. En fin present att ge en pryltok som gillar musik.

Läs mer…

iBed

Det kan ibland vara lite bökigt om man vill sitta i sängen och surfa. Speciellt om man vill använda ett tangentbord att skiva på, har mycket tillbehör till iPaden osv. Då är iBeden den perfekta presenten till pryltoken. Den har en skåra där man kan ställa sin iPad, en skiva att ställa tangentbordet på och om man lyfter upp skivan finns det massor av förvaringsutrymme för laddare, anteckningsböcker osv. När iPaden inte längre används, så ryms både den och tangentbordet också i förvaringslådan.

Läs mer…

Relaterade frågor

Vad är en bra present till honom? Bra presenter till honom är en snygg tröja, ett armband som du graverar, ett ölbälte, en fågelholk, och kanske den klassiska slipsen. Fler tips på en bra present till honom kan du hitta här.

Vad är en bra present till en 12-åring? Bra presenter till en 12-åring är godisautomat, slackline, en ukulele i byggsats, en ny mobiltelefon, mobilskal prenumeration på ljudböcker eller kanske en popcornmaskin. Fler förlag på present till en 12-åring kan du hitta här.

Vad ska man ge i present till en 13-årig pojke? En bra present till en 13-årig pojke är en drönare, popcornmaskin, hoverboard, basketkorg, ett spel med elchocker, en ny mobiltelefon, kulbana eller en uppblåsbar kanot. Fler tips på en present till en 13-årig pojke kan du hitta här.

Vad finns det för roliga presenter? Roliga presenter kan var en batmanpipmugg, stressbollar, skäggrosor, lakrits, en gigantisk chokladkaka, Super Mario mugg, Superman tofflor, gitarr eller ett städkit. Vill du ha fler tips på roliga presenter kan du hitta dem här.

Vad finns det för presenttips till en man? Bra presenttips till en man är godis, vargsafari, prenumeration på tidningen Gör det själv, prenumeration på vin, plånbok som du graverar med något kärleksfullt, eller 40 veckor av extra kärlek. Fler presenttips till en man hittar du här.

Julklapp till svärson, vad ska man köpa? Bra julklapp till svärsonen är en fin tröja, en rolig mugg, gör ditt eget ölkit, en varm vintermössa, en fotbollsresa och en stor utegrill.

Vad är en bra present till en datanörd? Bra present till en datanörd är en datatidning, en stor enter-tangent, instrumentpanel, tangentbordsrengöring, dammsugare och nintendokalsonger. Fler tips på present till en datanörd kan du få här.

Vad ska man köpa för present från Coolstuff? På coolstuff hittar du massor av coola prylar. Coolstuff har presenter för alla personer och som passar att ge vid alla tillfällen.