Present till pryltokig

Är du pĂ„ jakt efter nĂ„gon form av present till till en pryltokig vĂ€n? Det finns mĂ„nga fiffiga verktyg och smarta prylar du kan köpa!

SÄ vad Àr dÄ en bra present till nÄgon som Àr pryltokig? Bra presenter till nÄgon som Àr pryltokig Àr en smart nyckelring, en smart köttermometer, en fÄgelholk, dammsugare, fickkniv, en smart kaffemugg med app, en solcellsladdare eller laddplatta till telefonen.

SÄ ta en titt hÀr, bland alla nödvÀndiga och onödiga prylar, sÄ kanske du hittar en kul present som passar din pryltokiga vÀn.

Vad Àr en bra present till en pryltok?

Tekniska manicker som pryltokiga Àlskar att fÄ i present

Google home

En smart liten manick dÀr man kan googla, lyssna pÄ musik, styra belysningen, starta TV:n eller starta netflix. Google home kÀnner igen vem det Àr som pratar och kan ge personlig information om t.ex. kalederbokningar. I köket kan google home anvÀndas för att lÀsa upp recept eller för att sÀtta timern. En bra present som pryltoken inte klarar sig utan.

LĂ€s mer


Instrumentpanel

Det finns mÄnga roliga saker att ge en pryltok i present. Det hÀr Àr definitivt en av de roligaste. Det Àr en instrumentpanel som man kan ha pÄ skrivbordet för att hÄlla koll pÄ en mÀngd funktioner sÄ som vÀder, antalet mail, tweets, följare, nyheter, deadlines och annan information frÄn Internet nÀstan i realtid. Instrumentpanelen Àr dessutom en högtalare och som kan anvÀndas för att lyssna pÄ musik podcasts osv. En bra present till en pryltok alltsÄ!

LĂ€s mer


Dammsugarrobot i present till pryltokig

MÄnga prylar kanske verkar helt onödiga. Det Àr vad mÄng anser om dammsugarroboten ocksÄ, innan de sjÀlva har provat. De kanske inte stÀdar 100 procentigt perfekt. Men det gör inte kritikerna nÀr de dammsuger sjÀlva heller. Det hÀr Àr den allra bÀsta presenten du kan nÄgon som Àr pryltokig. Det Àr skönt att ha vÀldigt vÀlstÀdat hemma. Och det Àr skönt att inte sjÀlv behöva lÀgga ner tid pÄ att fÄ det just sÄ dÀr fint.

LĂ€s mer


Smarta nyckelringar

En smart pryl att ge sin pryltokiga vÀn Àr Tile Pro som Àr en liten bluetoothgrej som gör att det gÄr att spÄra nycklarna via en smart app. Ja, inte bara nycklarna. Det gÄr faktiskt att spÄra handvÀskan, telefonen och andra prylar ocksÄ. Med hjÀlp av appen kan man prylarna. Tile ger ocksÄ ifrÄn sig ett högt ljud för att underlÀtta letandet. En riktigt smart sak att ge i present till en pryltokig vÀn.

LĂ€s mer


Smarta saker att ge i present till pryltokig

Multiverktyg

Ett multiverktyg Àr en bra present till en pryltokig vÀn. Den hÀr har massor av smarta verktyg och man kan dessutom fÄ den med gravyr, sÄ att det blir en riktigt personlig present. Det hÀr verktyget innehÄller:

  • knivar
  • konservöppnare
  • skruvmejsel
  • kapsylöppnare
  • avbitare
  • sax
  • osv.

LĂ€s mer


Automatisk tvÄlpump

Till nÄgon som Àlskar prylar Àr den automatiska tvÄlpumpen en rolig present. Den pumpar automatiskt ut tvÄl nÀr man nÀrmar sig med handen. Den Àr inte bara snygg och hygienisk. Har man smÄ barn Àr den dessutom vÀldigt ekonomisk eftersom all tvÄl inte kommer gÄ Ät direkt. TvÄlpumpen funkar bÄde i kök och badrum. Ett smycke i hemmet hemma hos en pryltokig.

LĂ€s mer


Smarta vÀckarklockor Àr en bra present

Wake up light

NÄgot som varenda pryltok behöver Àr en vÀckarklocka lite utöver dt vanliga. En wake up light Àr just det. HÀr vaknar man lÄngsamt till ljus som gradvis blir starkare. NÀr larmet gÄr Àr det inte det vanliga vrÄlet, utan man kan vÀlja trevligare ljud som natur eller fÄgelkvitter. En bra present som en pryltok kommer bli stolt övr att Àga.

LĂ€s mer


VĂ€ckarklocka med prickskytte

En rolig present att ge en pryltokig vÀn som har svÄrt att ta sig upp nÀr klockan ringer Àr den hÀr vÀckarklockan med prickskytte. HÀr gÀller det att sikta och trÀffa rÀtt innan ljudet stÀnger av sig. En praktisk present till en prylÀlskande vÀn.

LĂ€s mer


Appstyrda grejer att ge i present till pryltok

Dörrklocka med kamera

Till prylgalningen Àr en dörrklocka med kamera en rolig present. Hon eller han kan hÄlla koll pÄ vad som hÀnder utanför ytterdörren, vem det Àr som ringer pÄ och till och med prata med den som stÄr dÀr. En kul teknikpryl som prylÀlskaren gÀrna vill ha.

LĂ€s mer


Smart kaffetermos

En kaffetrmos Àr vÀl inte nÄgon rolig present till pryltoken tÀnker du kanske? Men den hÀr kommer nog att uppskattas. HÀr kan man med hjÀlp av en app bestÀmma hur varmt kaffet ka hÄlla sig i termosen. Det Àr en smart kaffetermos som pryltoken kommer Àlska att fÄ i present.

LĂ€s mer


Anteckningsbok Àr en kul present till pryltokig vÀn

NÀr pryltoken ska pÄ möte eller förelÀsningar har hon eller han inte ett vanligt anteckningsblock. Nej, pryltoken har en smart anteckningsbok dÀr hon eller han skriver ned allt. NÀr sidan Àr fylld vÀljer man bara vilken tjÀnst man vill koppla upp sig till och laddar upp bilden, sÄ hamnar den i molnet istÀllet för i en vanlig anteckningsbok. Smidigt att kunna dela med sig av anteckningarna frÄn mötet eller förelÀsningen. En kul present som en pryltokig vÀn kommer Àlska.

LĂ€s mer


Smart stektermometer

Det finns vissa saker som en pryltok inte kan klara sig utan, det hÀr Àr en sÄdan. Det Àr en trÄdlös stektermometer som man ansluter till sin telefon via Bluetooth. I den tillhörande appen kan man kontrollera inte bara temperaturen, utan ocksÄ hur hÄrt stekt köttbiten Àr. Man laddar termometern via ett smart, trÄdlöst etui. Den hÀr smarta stektermometern funkar bÄde pÄ spisen, grillen och om man lagar köttbiten i ugnen. En smart grej som din pryltok kommer bli vÀldigt glad för att fÄ i present.

LĂ€s mer


FĂ„gelholk

Det Àr ju trÄkigt att rÄka köpa presenter till pryltoken som hon eller han redan har. Det hÀr Àr en pryl som Àr bÄde ovanlig och kul som sÀkerligen inte finns i hans eller hennes Àgo. Det Àr en fÄgelholk med övervakningskamera. DÀr kan man hÄlla koll pÄ nÀr fösta fÄgelfamiljen flyttar in och hur vardagslivet ser ut i den lilla familjen. En spÀnnande present att ge pryltokar.

LĂ€s mer


Telefontillbehör i present till pryltok

Solcellsladdare

NÀr en pryltokig person ska ut i skogen eller bort frÄn civilisationen Àr det viktigt för dem att kunna ladda sin mobiltelefon. Det smartaste dÄ Àr att ha med en solcellsladdare, sÄ att de inte blir sÄ elberoende. Den hÀr powerbanken laddas upp via solenergi. Den Àr vattentÄlig. Den har tvÄ usb-portar, sÄ din pryltokiga vÀn kan ladda flera prylar samtidigt. Att ladda powerbanken helt full pÄ solenergi tar ca 40 timmar. En nödvÀndig present till en pryltokig vÀn som ska ut i vildmarken.

LĂ€s mer


Laddplatta

Pryltoken Àlskar att fÄ coola grejer. Om hon eller han inte redan har en laddplatta Àr det den perfekta presenten till honom eller henne. NÀr man vill ladda telefonen lÀgger man den helt enkelt pÄ laddplattan. Man behöver inte plocka bort skalet pÄ telefonen, utan den laddas ÀndÄ. VÀldigt praktiskt att inte behöva hÄlla pÄ med sladdar och sÄ. Det hÀr Àr en gÄva pryltoken kommer Àlska!

LĂ€s mer


Presenter till köket hos en pryltok

OmelettjÀrn

NÀr man ska vÀlja en unik present till en pryltok Àr det inte lÀtt. Om pryltoken dessutom gillar matlagning blir uppgiften Ànnu svÄrare. Men det finns faktiskt saker som hon eller han inte redan har i köket. Den hÀr omelettgrillen Àr en sÄdan grej. Med den kommer hon eller han kunna laga en fluffig och god omelett varje gÄng. Det hÀr smarta omelettjÀrnet Àr en kul pryl att fÄ. Det Àr ett redskap som pryltoken förmodligen inte redan har hemma.

LĂ€s mer


Champagnesabel

Ska man öppna champagnen med stil sÄ ska man sabrera den. Det hÀr Àr en chapagnesabel i ett fint etui. Om du vill kan du dessutom fÄ sabeln graverad. Till pryltoken som redan har allt som hon eller han kan tÀnkas behöva Àr en sabel och en flaska champagne riktigt bra presenter.

LĂ€s mer


Kakburk med tidslÄs i present till prylÀlskaren

Till pryltoken som Àlskar sötsaker kan en kakburk med tidslÄs pÄ vara en bra present. En kul grej som hon eller han inte redan har hemma.

LĂ€s mer


Lyxiga massageprodukter i present till pryltokar

Fotmassage

En fotmassage kommer bli en uppskattad present till en pryltok (ja, till vem som helst faktiskt). HÀr stoppar man ner fötterna nÀr de kÀnns trötta och sÄ fÄr man dem masserade, uppvÀrmda och fria frÄn lukt.

LĂ€s mer


Massagekudde i present till pryltoken

Varför inte köpa en massagekudde i present till en pryltok. Den hÀr massagekudden Àr uppladdningsbar och an anvÀndas för att massera bÄde rygg och nacke. En smidig liten pryl som hon eller han kan ta med sig pÄ mötet, i bilen eller mysa med hemma i soffan.

LĂ€s mer


Personliga presenter till prylgalningen

Lyxigt rakset

NÄgot som pryltokiga mÀn gillar att fÄ Àr ett riktigt rakset. Förutom det hÀr vackra setet i trÀ kan han ocksÄ behöva en raktvÄl och ett alunsitift.

LĂ€s mer


Graverad penna

En snygg penna kan ocksÄ vara en bra present att ge pryltoken. NÀr du köper den hÀr pennan ingÄr gravyren. SÄ hÀr kan du vÀlja nÄgot kul eller kÀrleksfullt till honom. En fin penna att ge pryltoken som redan har de flesta prylar hon eller han kan tÀnkas behöva.

LĂ€s mer


Inredning som pryltoken kommer Àlska att fÄ i present

UppblÄsbar fÄtölj

En kul present till pryltoken Àr en uppblÄsbar fÄtölj. Den kan anvÀndas bÄde i vardagsrummet, strandstol eller varför inte flyta omkring pÄ vattnet med den. Den Àr gjort av PVC och Àr vÀldigt slitstark och Àr lÀtt att hÄlla ren.

LĂ€s mer


HörlurshÄllare

Ett hörlursstÀll Àr det perfekta stÀllet att lÀgga bÄde hörlurar och hörsnÀckor pÄ, för att de inte ska försvinna. Den hÀr coola hörlursstativet i rockpose kommer göra sig bra bÄde i bokhyllan eller pÄ skrivbordet. En fin present att ge en pryltok som gillar musik.

LĂ€s mer


iBed

Det kan ibland vara lite bökigt om man vill sitta i sÀngen och surfa. Speciellt om man vill anvÀnda ett tangentbord att skiva pÄ, har mycket tillbehör till iPaden osv. DÄ Àr iBeden den perfekta presenten till pryltoken. Den har en skÄra dÀr man kan stÀlla sin iPad, en skiva att stÀlla tangentbordet pÄ och om man lyfter upp skivan finns det massor av förvaringsutrymme för laddare, anteckningsböcker osv. NÀr iPaden inte lÀngre anvÀnds, sÄ ryms bÄde den och tangentbordet ocksÄ i förvaringslÄdan.

LĂ€s mer


Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra present till honom? Bra presenter till honom Àr en snygg tröja, ett armband som du graverar, ett ölbÀlte, en fÄgelholk, och kanske den klassiska slipsen. Fler tips pÄ en bra present till honom kan du hitta hÀr.

Vad Àr en bra present till en 12-Äring? Bra presenter till en 12-Äring Àr godisautomat, slackline, en ukulele i byggsats, en ny mobiltelefon, mobilskal prenumeration pÄ ljudböcker eller kanske en popcornmaskin. Fler förlag pÄ present till en 12-Äring kan du hitta hÀr.

Vad ska man ge i present till en 13-Ärig pojke? En bra present till en 13-Ärig pojke Àr en drönare, popcornmaskin, hoverboard, basketkorg, ett spel med elchocker, en ny mobiltelefon, kulbana eller en uppblÄsbar kanot. Fler tips pÄ en present till en 13-Ärig pojke kan du hitta hÀr.

Vad finns det för roliga presenter? Roliga presenter kan var en batmanpipmugg, stressbollar, skÀggrosor, lakrits, en gigantisk chokladkaka, Super Mario mugg, Superman tofflor, gitarr eller ett stÀdkit. Vill du ha fler tips pÄ roliga presenter kan du hitta dem hÀr.

Vad finns det för presenttips till en man? Bra presenttips till en man Àr godis, vargsafari, prenumeration pÄ tidningen Gör det sjÀlv, prenumeration pÄ vin, plÄnbok som du graverar med nÄgot kÀrleksfullt, eller 40 veckor av extra kÀrlek. Fler presenttips till en man hittar du hÀr.

Julklapp till svÀrson, vad ska man köpa? Bra julklapp till svÀrsonen Àr en fin tröja, en rolig mugg, gör ditt eget ölkit, en varm vintermössa, en fotbollsresa och en stor utegrill.

Vad Àr en bra present till en datanörd? Bra present till en datanörd Àr en datatidning, en stor enter-tangent, instrumentpanel, tangentbordsrengöring, dammsugare och nintendokalsonger. Fler tips pÄ present till en datanörd kan du fÄ hÀr.

Vad ska man köpa för present frÄn Coolstuff? PÄ coolstuff hittar du massor av coola prylar. Coolstuff har presenter för alla personer och som passar att ge vid alla tillfÀllen.