Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Presenter till barn

Vad är en bra presenter till barn? Jag vet att det kan vara lite klurigt att hitta något de gillar. Så jag har tagit reda på vad som är bra födelsedagspresenter till barn i olika åldrar.

Vad är egentligen en bra present till ett barn? Bra presenter till barn kan vara leksaker som passar för deras ålder, för äldre barn är det oftast mobiltelefoner och mobiltillbehör som hägrar. Presenter som alltid är gångbara är förstås pengar som du placerar i aktier åt dem.

Letar du efter den perfekta julklappen till barn i olika åldrar och intressen? Vi har samlat inspirerande idéer med present till barn, present till babyn, till 1-åring, till 2-åring, till 3-åring, till 4-åring, till 5-åring, till 6-åring, till 7-åring, till 8-åring, till 9-åring, till 10-åring, till 11-åring, till 12-åring, till 13-åring, till 14-åring, till 15-åring, till 16-åring, till 17-åring, till 18-åring, till skräddarsydda förslag för flickor och pojkar. Hos oss hittar du även förslag på roliga leksaker för respektive ålder.

Kreativitet och Lärande

Mikroskop i present till barn

När du letar efter roliga barnpresenter, lägg till mikroskop bland produkterna. Att förstora små saker, som hur ett löv ser ut i 500 gångers förstoring, är spännande och en uppskattad present av barn.

Robot bubbelmaskin

Att bygga en bubbelrobot är riktigt spännande. Fyll behållaren med såpbubbelvätska så blåser roboten såpbubblor automatiskt.

Pyssel eller byggset

Pyssel eller byggset är inte bara roliga saker att lägga till bland barnpresenter, de utvecklar även barnets finmotorik och kreativitet. Det är ett perfekt sätt för barn att lära sig nya färdigheter medan de leker.

Pussel

Pussel är mer än bara en bild som ska sättas ihop. De utvecklar barnets tålamod och problemlösningsförmåga, samtidigt som de ger en känsla av prestation.

Experimentlådor

Lär barnen kemi och fysik genom lek. När du letar efter presenttips, lägg till experimentlådor som köp. De väcker barnens nyfikenhet och främjar vetenskapligt tänkande på ett roligt och interaktivt sätt.

LEGO

LEGO är mer än bara byggklossar; det är en värld av kreativitet och fantasi. Perfekt för barn att enkelt skapa egna världar och förverkliga sina drömmar. Lägg till LEGO hos de roliga produkterna du överväger.

Ge bort personliga presenter till barn

Personliga gåvor

Köp en personlig present, som en graverad nyckelring eller namnmärkt tröja, en dockvangn eller cykel med namnet på ger en speciell känsla av att vara uppskattad och unik.

Personlig bok i present till barn

Den bästa boken du kan ge ett barn 0-9 år är en bok som handlar om honom eller henne och personer i barnets liv. Dessa böcker låter dig välja namn på barnet, kön och utseende på barnet eller barnen.

Personligt Porträtt 

Ett personligt porträtt av barnet eller hela familjen är en tidlös skatt. Det fängslar ett ögonblick och blir ett minne för livet.

Musik och Konst

Målarsaker

Köp målarsaker som låter barn uttrycka sig genom färg och form. Det är en fantastisk väg till självupptäckt och kreativt uttryck.

Musikinstrument

När du hittar presenttips till ditt barn, lägg till ett musikinstrument. Ge ditt barn en musikalisk upplevelse genom ett eget instrument, vilket kan vara starten på en livslång kärlek till musik och självuttryck.

Fysisk Aktivitet och Utelek

Skateboard

Leksaker som får barnet att röra på sig är en bra present. Tycker hon eller han om fart och fläkt kan en skateboard vara en bra present.

Kickbike

Sparkcykel eller kickbike som de heter nu för tiden är kul att åka på. Här kommer barnen upp i höga hastigheter, så hjälm och skydd är bra även när de åker kickbike.

Studsmatta

Köp en studsmatta, det är en riktigt bra present, det är där alla barn samlas. Här hoppar de både själva och tillsammans med kompisar.

Klätterbana 

Slackers Ninja Line Klätterbana är en utomhusutmaning som kombinerar lek med fysisk träning. Perfekt för små äventyrare som vill testa sina gränser och förbättra balans och styrka.

Pulka

På vintern brukar barn tycka om att åka pulka. Det finns pulkor i en mängd varianter.

Köp Teknikprylar och Digitala Spel

Airpods

Tjejer i tonåren behöver någon form av hörlurar. Hennes familj kommer vara dig evigt tacksamma, de slipper då höra ticktalk hela tiden eller hennes favoritlåt gång på gång.

Digitala lärande verktyg i present till barn

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel.

Nintendo Switch

Det handhållna Nintendo Switch är ett smidigt spel eftersom man inte måste koppla in det på TVn om man inte vill. Köp populäraste presenten här!

Mobiltelefon

En present som de lite äldre barnen alltid önskar sig är förstås en mobiltelefon. Idag är det något som alla barn och tonåringar har. Här tillbringar de det mesta av sin lediga tid.

Personlig Utveckling

Guinness rekordbok

Alla barn i en viss ålder älskar världsrekord. Guinness rekordbok brukar de studera och de kan den nästan utantill.

Nattlampa

Köp en mysig nattlampa som ger en trygg och lugn atmosfär i barnrummet. Perfekt för att hålla mörkret borta och drömmarna nära.

Underhållning och Familjespel

Reaktionsspel

F√∂r att ge tips p√• saker att l√§gga till i produkter f√∂r killar, skapa ett annat litet paket med ett reaktionsspel med el-chocker ‚Äď en mycket √∂nskad present som g√∂r honom och hans v√§nner glada.

Fotbollspel 

Köp ett spel som kombinerar fotbollens spänning med skicklighet. Det ger barnen en känsla av tävling och glädje i hemmets trygghet.

Fotbollspel med stänger

Spel i present till barn 

Brädspel och kortspel är ett underbart sätt att lära barn om strategi, tur och samarbete. Spelkvällar kan bli ett kärt familjeminne.

Upplevelser

Upplevelse 

En upplevelsepresent f√∂r barn, som en dag p√• zoo eller en vetenskapsmuseum, √§r mer √§n en g√•va ‚Äď det √§r ett minne som varar f√∂r evigt.

Kläder och acessoarer

Kläder

Att ge kläder i present till barn kan vara både praktiskt och roligt. Köp färgglada och bekväma plagg som uppskattas.

Paraply som ändrar tryck

√Ąr du p√• jakt efter en fantastisk present att ge ett barn? Det som g√∂r paraplyerna s√• roliga √§r att de √§ndrar tryck n√§r det regnar.

Godis och bakning

Sockervaddsmaskin

Att kunna göra egna snax är en bra present både till barn och tonårstjejer. Att göra egen sockervadd hemma är riktigt kul.

Godisboxen 

Matinéboxen från Godisboxen är en spännande och sötsakfylld present till barn. Köp den och skicka direkt till barnet.

Godisautomat

En godismaskin är rätt coolt att ha i rummet. Den gör dessutom att lördagsgodiset räcker betydligt längre.

Bakset 

Baksaker som present till barn inspirerar till kreativitet i köket och är ett roligt sätt att lära sig baka.

Leksaker

Docka

Denna docka är en underbar present till barn, som uppmuntrar till kreativ lek och utvecklar empati och sociala färdigheter.

Leksakskök

När du letar efter roliga och olika barnpresenter, lägg till ett dockkök och leksaksmat på din lista.

Järnväg

En leksak som mina barn fick i present var en Brio järnväg. Det lekte de massor med.

Gosedjur

När du letar eefter olika produkter till barn, överväg att satsa på en kvalitetsnalle. Du hittar ett bra köp hos denna hund, perfekt för att ge bort som en uppskattad present.

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till barn

Adventskalender till barn

Julklapp 4 åring

Julklapp 16 åring

Julklapp till 17 åring

Present till 10 årig kille

julklappar till barnbarn

Upplevelser för barnen

Senaste inläggen

Presenter till barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen