Presenter till barn

Vad är en bra present till barn? Jag vet att det kan vara lite klurigt att hitta något de gillar. Så jag har tagit reda på vad som är bra födelsedagspresenter till barn i olika åldrar.

Vad är egentligen en bra present till ett barn? Bra presenter till barn kan vara leksaker som passar för deras ålder, för äldre barn är det oftast mobiltelefoner och mobiltillbehör som hägrar. Presenter som alltid är gångbara är förstås pengar som du placerar i aktier åt dem.

Vad är bra presenter att ge barn som fyllerår?

Men vad som är bra presenter till barn beror på deras ålder och vad andra flickor och pojkar i den åldern tycker om att leka med, men här ska du få de bästa tipsen på presenter att ge barn.

Vad är en bra present till en 1-åring
Present till ett 1-åringt barn
Vad är en bra present till en 2-åring
Present till ett 2-åringt barn
Vad är en bra present till en 3-åring
Present till ett 3-åringt barn
Present till ett 4-åringt barn
Present till ett 5-åringt barn
Present till ett 6-åringt barn
Present till ett 7-åringt barn
Present till ett 8-åringt barn
Present till ett 9-åringt barn
Present till ett 10-åringt barn
Present till ett 11-åringt barn
Present till en 12-åring
Present till en 13-åring
Present till en 14-åring
Vad är en bra present till en 15-åring?
Present till en 15-åring
Present till en 16-åring
Present till en 17-åring
Present till en 18-åring

Pedagogiska presenter

Presenter som ger kunskap är alltid bra presenter till barn. Det kan vara allt ifrån experimentlådor till mikroskop eller en riktigt spännande eller rolig bok.

Bästa boken i present

Den bästa boken du kan ge ett barn 0-9 år är en bok som handlar om honom eller henne och personer i barnets liv. Dessa böcker låter dig välja namn på barnet, kön och utseende på barnet eller barnen. Det finns många olika berättelser att välja mellan. Barn älskar att få läsa om sig själva, så detta är jättebra presenter att honom eller henne i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Robot bubbelmaskin

Att bygga en bubbelrobot är riktigt spännande. Fyll behållaren med såpbubbelvätska så blåser roboten såpbubblor automatiskt. En rolig present att ge barn från 8 år.

Läs mer och beställ

Kemilåda

Att som barn få en kemilåda är fantastiskt. Här kan hon eller han lära sig grunderna i kemin. De många experimenten väcker nyfikenheten och leklusten. Vad sägs om experiment med att bilda kristaller, vulkaner eller separera färger. En bra och pedagogisk present till barn.

Läs mer och beställ

Mikroskop

Att förstora saker som är små är väldigt spännande. Hur ser ett löv ut i 500 gångers förstoring? Om man sticker lillebror och tar blod från honom, hur ser det ut i mikroskop? En present som barn brukar älska.

Läs mer och beställ

Teleskop 

Stjärnhimlen brukar fascinera de lite äldre barnen.

Läs mer och beställ

Bok om stjärnhimlen

Tillsammans med stjärnkikaren kan det vara kul att få en bok om olika stjärnor, så man lär sig vad de heter och vart de finns. En bok som väcker barnens vetgirighet är en bra present.

Läs mer och beställ

Guinness rekordbok

Alla barn i en viss ålder älskar världsrekord. Guinness rekordbok brukar de studera och de kan den nästan utantill. En bra present att ge barn eftersom det stimulerar deras läslust.

Läs mer och beställ

Bellmanhistorier

I alla barns uppväxt finns även en period med Bellmanhistorier. De tycker själva att historierna är mycket lustiga och kommer jaga sin familj runt i huset för att få läsa upp ytterligare en för dem.

Läs mer och beställ

Matlagning

Dockkök, leksaksmat och sånt brukar vara sånt som små barn älskar att få i present och som de kan ägna timmar åt att hålla på med.

Leksakskök

I dockköket kommer barnet att tillaga många goda rätter, bjuda på kaffe och diska. Ett dockkök passar bra från det att barnet är ett år och kommer användas mycket intensivt i många år. Det gör därför inte så mycket att leksaksköket kostar en slant. Det är en bra present som barn älskar.

Läs mer och beställ

Dockservis

Till leksaksköket behövs så klart en teservis och annan utrustning för att barnet ska kunna laga mat. Den här teservisen är väldigt söt!

Läs mer och beställ

Leksaksmat

Nu för tiden finns det så många gulliga maträtter att välja mellan till dockköket. Det här gulliga setet med sallad är ett sådant. I salladsetet ingår: saltkar, pepparkar, flaska olivolja, flaska vinäger, salladskål, salladsbestick, salladsblad, tomat, svamp, gurka, lök och avokado. Barn brukar älska att få gulliga grejer till sitt kök i present.

Läs mer och beställ

Gratis presenter till barn

När du ska ge presenter till barn behöver de faktiskt inte kosta något alls. Barn älskar att få en låda med avlagda kläder att klä ut sig i. Kanske kan du göra trolldeg åt dem att baka med? Eller varför inte förse dem med kartonger och låta dem skapa fritt. Det kan vara lika roliga presenter även om de inte kostar dig något. Vill du ha fler tips på gratis presenter till barn så finns det en hel sida om det.

Presenter som aktiverar barnet

Leksaker för aktivitet: skatebaord, kickbike, studsmatta,pulka, skridskor, snowrider glöm inte hjälmen.

Longboard

Leksaker som får barnet att röra på sig är en bra present. Tycker hon eller han om fart och fläkt kan en skateboard vara en bra present. En sån här longboard är till för att åka på plan mark.

Läs mer och beställ

Kickbike

Sparkcykel eller kickbike som de heter nu för tiden är kul att åka på. Här kommer barnen upp i höga hastigheter, så hjälm och skydd är bra även när de åker kickbike.

Läs mer och beställ

Studsmatta

En studsmatta är en riktigt bra present, det är där alla barn samlas. Här hoppar de både själva och tillsammans med kompisar. Att hoppa studsmatta ger en rejäl pulsökning, så även ur motionssynpunkt är det en mycket bra present till barn.

Läs mer och beställ

Pulka

På vintern brukar barn tycka om att åka pulka. Det finns pulkor i en mängd varianter. Dessa klassiska som du ser på bilden, men också uppblåsbara ringar eller madrasser som man åker nedför backen på. En pulka, gärna lite ovanlig, är en rolig present till barn när det är vinter.

Läs mer och beställ

Snowracer

Även om de är kämpigt att dra dem upp för backen så är en snowracer det många barn önskar sig på vintern. De är lite tuffare än pulkor och med en snowracer kan man sladda.

Läs mer och beställ

Skridskor

Att åka på skridskoutflykt är mysigt! En termos med varm choklad och smörgåsar är bra att ha med sig. Det kan trots allt vara ganska uttröttande att åka länge.

Läs mer och beställ

Pyssel

Pysselsaker som kan aktivera barnet långa stunder brukar också vara väldigt kul för barn att få.

Vår trädkoja med massor av pyssel

Pysselböcker är förstås alltid en bra present, men Vår trädkoja har något speciellt! Böckerna är fyllda av galen humor, så här är den tillhörande pysselboken som barnen kommer älska att få också. Här får barnet dechiffrera hemliga meddelanden, gör egna våningar i trädkojan, skapa egna glass-­smaker, dra streck mellan prickar och se vad som händer och försöka ta sig ut ur dödslabyrinten! Många timmars roligt pyssel!

Läs mer och beställ

Pyssla med Findus

En bra present till alla barn som älskar Findus. Den här pysselboken är fylld av olika pyssel, spännande experiment och kluriga konstruktioner.

Läs mer och beställ

Dinosuariepyssel

En bra present till barn som är intresserade av dinosaurier är en pysselbok med dinosaurier. De får rita, måla och lösa kluriga uppgifter.

Läs mer och beställ

Pyssellåda

En bra present till pysselsugna barn är dessa pyssellådor från Adlibris. De innehåller Kartong, kartongmosaik, tusch, lim, sax, elastiska snören, bokstavspärlor, rörpärlor, pärlplattor, pompomer, piprensare, pussel att rita på och rhinestones, rullögon och mossgummifigurer. Alltså allt som man kan tänkas behöva för att pyssla.

Läs mer och beställ

Bra presenter till baby

En bra present till en baby är babyutrustning, babyleksaker eller kläder. En annan bra idé kanske är att ge babyn aktier. Läs mer om presenter till nyfödd bebis, bebis 4 månader och till bebis 7 månader. Det är bra att redan nu tänka på att inte bygga så mycket på leksaksberget.

Skallror

Skallror är bra presenter till en baby. Välj gärna en skallra med spännande detaljer att plocka med, för det är något som små bebisar brukar tycka mycket om.

Läs mer och beställ

Babysitter

Vill du ge bort en lite lyxigare present till en bebis är den här elektroniska babysittern en bra present. Den motverkar kolik och är designad för att efterlikna ett naturligt rörelsemönster.

Läs mer och beställ

Plocklåda

En bra present att ge små barn är en plocklåda där de får lägga klossar i olika hål. En plocklåda lär barnet att det finns både olika färger och former. En rolig leksak där barn får träna finmotorik och koordinationen mellan öga och hand.

Läs mer och beställ

Bra presenter till små barn

Vad är en bra födelsedagspresent till ett litet barn? När det gäller små barn skiljer det inte så mycket mellan vad tjejer och killar önskar sig. Både tjejer och killar önskar sig leksaker med Disneys Bilar på och både tjejer och killer önskar sig dockor och dockvagnar. Men någonstans runt 5-års åldern kommer de att få lära sig att leka med ”rätt leksaker” att en pojke inte får leka i dockvrån och att en flicka inte får leka med bilar. Tråkigt!! Verkligen jättetråkigt att barnen inte får leka med vad de vill. Men det är så det ser ut. Så har det i alla fall varit för mina barn och förmodligen för de flesta andra barn också. När jag har skrivit mina presenttips så har jag tagit hänsyn till det. Jag försöker ge presenttips som inte är så politiskt korrekta. Utan jag försöker ge presenttips som gör att barnet du ska fira faktiskt blir glad. Är det en kille som önskar sig en sminkdocka så hoppas jag på att han får den av sina föräldrar. När jag skriver om presenter till barn försöker jag ge tips på bra presenter till den som inte känner barnet i fråga så väldigt väl. Presenter som i alla fall inte blir fel och gör barnet eller tonåringen besviken.

Ska du ge presenter till två syskon är det väldigt viktigt med rättvisa. De vill gärna ha lika många presenter och helst lika dana, men framför allt måste presenterna vara lika stora.

Som förälder till små barn har jag uppskattat när barnen fått en lite finare present av högre kvalité. T.ex. briojärnväg eller en briohund. Det är skönt för föräldrarna när det inte blir så många födelsedagspresenter.

Järnväg

En leksak som mina barn fick i present var en Brio järnväg. Det lekte de massor med. Vi köpte till massor av delar, så som broar, tunnlar, och x2000. Det är en bra leksak som håller i flera generationer.

Läs mer och beställ

Brio tax

Små barn älskar att få djur som de kan dra efter sig i ett snöre. Jag förstår inte riktigt varför, men den här taxen som viftar på svans och öron blev en väldigt uppskattad present av mina barn.

Läs mer och beställ

Brio hus

Brio har också små hus. Husen har flera våningar och de kan byggas om efter behov. De kan bli både affär, bostadshus och bageri. En rolig och kreativ present till barn.

Läs mer och beställ

Födelsedagsfirande i vår familj

När jag köper födelsedagspresenter till mina barn försöker jag blanda saker de behöver med saker de önskar sig. Mindre barn älskar ju att få många presenter. Så varför inte ge dem lite kläder, böcker, pennor och sånt också, inte bara leksaker liksom. Jag tycker att alla barn ska ha en fantastisk födelsedag och få massor av presenter. Jag försökte ge mina barn en magisk dag när de fyllde år.

I vår familj har vi en tradition med att man hänger upp sin strumpa på dörren innan man går och lägger sig på JUL! På morgonen hade tomten lagt en julklapp i strumpan. De mer självsäkra barnen hängde upp strumporna även på födelsedagen. Tyvärr kom aldrig tomten vid den tiden på året.

Barn önskar sig gosedjur

Både små barn och stora tjejer upp till 12-års åldern gillar nallar och gosedjur. Grabbar brukar sluta med gosedjur något tidigare. Men ett gosedjur är oftast en bra presenter till barn.

Nalle

En sk Mirandanalle som håller en måne med texten “love you to the moon and back!. Dessa nallar är så söta så att även äldre tjejer kan tänka sig att få dem i present.

Läs mer och beställ

Struts

Vill du ge bort en annorlunda present till ett barn kanske en gosedjursstruts kan passa bra. De är fulsöta skulle jag säga.

Läs mer och beställ

Nalle från Bukowski design

Vill du satsa på en kvalitetsnalle när du ger bort en present till ett barn så är den här nallen från Bokowski Design ett bra val. Förutom att de är otroligt söta håller de även väldigt hög kvalité.

Läs mer och beställ

Räv

Vill du hitta ett lite tuffare gosedjur så är rävar väldigt poppis nu. Det ribbade tyget är mjukt och barn brukar tycka om att känna med fingret längst ränderna.

Läs mer och beställ

Dinosaurie

Vill man hitta en present till barnet, som barnet verkligen älskar så brukar gosedjur vara ett säkert kort. Till grabbar i 10-årsåldern går det kanske inte komma med en söt och fluffig nalle. Då är det bättre med en dinosaurie.

Läs mer och beställ

Enhöring

Till flickor brukar enhörningar vara en bra present. De finns i alla möjliga utföranden och är väldigt magiska. Så att köpa en enhörning i present till henne är garanterat en succé!

Läs mer och beställ

Hund

Barn brukar önska sig en hund. Om det nu inte går att få en livs levande hund kan även en gosedjurshund vara en bra present till barn.

Läs mer och beställ

Val

Det finns massor av söta gosedjur att välja mellan. Den är valen tycker jag är väldigt charmig. Och den är tillverkad av ett luddigt tyg på ovansidan, medan undersidan är randig.

Läs mer och beställ

Elefant

Till de minsta barnen kanske du vill beställa en sån här nalle som kan fås med brodyr. Kanske barnets födelsedatum och namn? Det blir i alla fall en personlig present att ge ett barn.

Läs mer och beställ

Presenter till tonåringar

Tonåringar önskar sig ofta teknikprylar. Det kan vara t.ex. hörlurar, tv-spel, telefoner, datorer, powerbank och mobiltelefonskal. De önskar sig ofta TV-spel.

Nintendo Switch

Det handhållna Nintendo Switch är ett smidigt spel eftersom man inte måste koppla in det på TVn om man inte vill. Det går ändå att spela flera på. En riktigt bra present till en tonåring!

Läs mer och beställ

Super Smash Bros

Till konsolen så behövs det förstås lite bra spel. Det här är ett fightingspel där man ska slå sina motståndare av arenan. Man kan använda många olika föremål för att attackera sina fiender. Det här brukar vara ett populärt spel.

Läs mer och beställ

Fortnite

Fortnite är även det populära spel bland tonåringar.

Läs mer och beställ

Hörlurar

Ett par hörlurar med bra ljud är en bra present att ge lite äldre barn. Det är också skönt för deras familj att inte behöva höra så mycket ticktalk.

Läs mer och beställ

Dator

En dator är också en bra present till barn. Den kommer behövas speciellt för skolarbetet.

Läs mer och beställ

Mobiltelefon

En present som de lite äldre barnen alltid önskar sig är förstås en mobiltelefon. Idag är det något som alla barn och tonåringar har. Här tillbringar de det mesta av sin lediga tid.

Läs mer och beställ

Skal till mobiltelefonen

För att skydda mobiltelefonen är det en bra present att även ge barnen ett snyggt mobilskal. Det skyddar mot stötar och är en fin accessoar, som de verkligen gillar.

Läs mer och beställ

Lång laddsladd

Ett bra tillbehör till telefonen är en extra lång laddsladd så att barnen slipper ligga på golvet intill vägguttaget.

Läs mer och beställ

Powerbank

För att verkligen inte riskera att inte ha ström på telefonen är det också bra om du ger barnen en powerebank i present.

Läs mer och beställ

Spel i present till barnen

De önskar sig väldigt sällan familjespel men brukar ändå tycka att det är väldigt roligt ifall de väl får det. Det är kul att samla familjen runt ett spel. Sällskapsspel kan faktiskt vara roliga presenter till både barn och tonåringar.

Speak out

Ett kul spel att ge lite äldre barn i present. Här sätter man in en grej i munnen samtidigt som man ska säga en mening. Övriga deltagare ska försöka höra vad det är man säger.

Läs mer och beställ

Den försvunna diamanten

Det här är ett spel som passar hela familjen. Barn brukar älska det här spelet, och fuskar gärna när de får tillfällen.

Läs mer och beställ

Fler bra presenter till barn

En annan bra present till barn i den här åldern är presentkort på bio, kläder eller coolstuff. 

Paraply som ändrar tryck

Är du på jakt efter en fantastisk present att ge ett barn? Då kan jag rekommendera något av dessa spännande paraplyer. De finns med en mängd tryck; prinsessor, fordon, rymden, regnbågar osv. Det som gör paraplyerna så roliga är att de ändrar tryck när det regnar.

Läs mer och beställ

Bio med popcorn

Alla barn älskar att få gå på bio, så varför inte ge bort biobiljetter i present till dem. Här ingår även popcorn och läsk i priset.

Läs mer och beställ

Presentkort på kläder

Till tjejer är det en bra present om de får kläder. Säkrast är förstås att ge bort ett presentkort, så att hon kan välja plagg som hon själv tycker om. Men det är inte säkert att killar alls blir glada för den här presenten.

Läs mer och beställ

Presentkort på coolstuff

På coolstuff kan man hitta massor av tuffa prylar. Att få ett presentkort där är en riktigt bra present att ge ett barn i födelsedagspresent. Då kan hon eller han själv välja en present.

Läs mer och beställ

Killar och tjejer önskar sig samma saker långt upp i åldrarna, men när de börjar komma upp i den här åldern händer något. De önskar sig INTE längre precis samma saker i födelsedagspresent längre. Killar i tidiga tonåren tycker t.ex. INTE att enhörningar är bra presenter.

Födelsedagspresenter till killar i tonåren

Killar i tidiga tonåren önskar sig både teknikprylar så som hörlurar, datorer, nya telefoner eller tv-spel. De önskar sig också coola väckarklockor, spel som ger el-chocker, Star Wars relaterade prylar, datorspel coola inredningsprylar osv. Även om de inte så ofta säger att de önskar sig kläder så brukar de bli glada över att få en munkjacka eller en tuff skjorta.

Väckarklocka

Vill du ge en tonårskille en rolig och praktisk present? Då kan den här väckarklockan vara en bra idé. Här måsta han skjuta prick för att stänga av larmet på morgonen. Det är en present som verkligen får honom att vakna till och snabbt komma ur sängen liksom.

Läs mer och beställ

Lampa

Även killar gillar inredning. Kanske en lampa från Super Mario är en rolig present att få?

Läs mer och beställ

Hörlurar

Ett par bra hörlurar med brusreduktion är en väldigt bra present att ge en tonårskille. Bra teknikprylar kan han aldrig få för mycket av.

Läs mer och beställ

Reaktionsspel

Här skiljer det sig mycket mellan vad tjejer och killar önskar sig i present. Ett reaktionsspel med el-chocker är något som killar önskar sig väldigt mycket. Vill du göra både honom och hans vänner glada, ger du dem ett el-chockspel.

Läs mer och beställ

Presenter till tjejer i tonåren

Tjejer i den här åldern önskar sig ofta kläder (PRESENTKORT!), smink, skönhetsprodukter, roliga presenter, hörlurar, saker där de kan tillverka egen glass, egna snacks, godisautomater och andra godsaker. Tjejer i den här åldern önskar sig också nya telefoner och tillbehör till sin telefon.

Candy grabber

En godismaskin är rätt coolt att ha i rummet. Den gör dessutom att lördagsgodiset räcker betydligt längre.

Läs mer och beställ

Earpods

Tjejer i tonåren behöver någon form av hörlurar. Hennes familj kommer vara dig evigt tacksamma, de slipper då höra ticktalk hela tiden eller hennes favoritlåt gång på gång.

Läs mer och beställ

Sockervaddsmaskin

Att kunna göra egna snax är en bra present både till barn och tonårstjejer. Att göra egen sockervadd hemma är riktigt kul.

Läs mer och beställ

Makeup

Tonårstjejer börjar intressera sig för utseende och makeup. Så varför inte ge henne ett stort paket att starta med? En kul present att få, och den kostar faktiskt inte så mycket som man skulle kunna tro.

Läs mer och beställ

Skönhetsprodukter

Tjejer börjar tidigt intressera sig för olika skönhetsprodukter, det ska vara ansiktsmasker och krämer att smörja in sig med. Ett märke som står väldigt högt i kurs är Body Shop. Så jag garanterar att hon blir glad för ett paket med lite olika skönhetsprodukter från Body Shop i present.

Läs mer och beställ

Billiga presenter till barn

Vill du hitta billiga presenter till barn? Vilka presenter som passar bra beror förstås på hur gammalt barnet är. Är det ett mindre barn så är ofta nallar och gosedjur väldigt uppskattade födelsedagspresenter. För äldre barn kan det finnas billiga presenter på t.ex. Cool stuff eller Roliga Prylar.

Billiga presenter till barn för under 100 kr

Hårprydnader, lampor, inredning, blinkande glas och mugg fylld med godis, popcornskål, stressbollar, slime, studsbollar, pärlor, små spel som 4 i rad, uno, plockepinn, fiskespelet, halsband från Harry Potter, nyckelringar, enhörning som bajsar godis, reflexer, pussel, gosedjur, prydnadskudde, pläd, fin väckarklocka, pysselböcker. Det finns faktiskt väldigt mycket man kan hitta för under 100 kr. Fler förslag på billiga presenter hittar du här, bland presenter till barnkalas.

Billiga presenter för under 50 kr till barn

billiga presenter till barn
billiga presenter till barn

Tips på billiga presenter för under 50 kr till barn skulle kunna vara trolldeg, massor av pepparkaksdeg (vem gillar inte att baka!), någon rolig mugg eller glas, örhängen eller halsband, godis, kritor, block, fidget spinners, pompomnyckelringar, stressboll, pruttkudde, pärlor, reflexer… För billiga presenter i pysselväg är ett tips att titta i mataffärerna, där brukar de ha billiga pysselsaker för under 50 kr. Tittar du i bokhandeln brukar samma saker kosta betydligt mer. Godis brukar ju vara uppskattat. Kanske liggandes i en fin skål. Såpbubblor. Det är svårt att hitta något för under 50 kronor online. Mitt bästa tips är nog att du tittar i pysselhörnan i matbutiken. Det kanske även finns badsalt och något schampo för under 50 kronor. I den lokala leksaksbutiken kan du även hitta fina presenter till barn för under 50 kronor ibland. 

Här tycker jag även att du ska titta efter begagnade böcker och leksaker när du ska köpa presenter till barn. Det slängs för mycket saker som fortfarande är hela och fungerar. Jag har köpt mycket begagnade leksaker till mina barn. Sakerna blir inte dåliga bara för att de inte kommer i en kartong eller för att någon annan har lekt med dem innan. Torkar man bara rent dem så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt. Begagnade leksaker kan du både hitta på Blocket, Tradera, Lokala köp och säljmarknader som du hittar på Facebook och loppisar där du bor.

Jag hoppas att du hittat riktigt bra presenter till barnen!

Dåliga presenter till barn

bra julklappar till barn är FÅ
bra presenter till barn är FÅ

Att barnet får för många leksaker innebär mycket frustration för föräldrarna. Barn tar fram alla leksaker varje dag. Om barnen har för mycket prylar innebär det mycket jobb för föräldrarna. Jag försöker att själv inte ge bort så många leksaker, utan köper hellre något av högre kvalité. Ett stort leksaksberg är jättejobbigt!

När man köper leksaker är det också viktigt att se till att att de inte är allt för högljudda så barnet skadar hörseln. Att de innehåller smådelar som barnet kan kvävas av.

Att få mycket presenter blir en katastrof! Om du ser bilden här ovanför. Den är från vårt hem. Den katastrofen är en orsakad av en kombination av två storasyskon (många ärvda leksaker), många presenter och en överaktiv unge. Vill du som jag undvika att ge små barn så många prylar så kan aktier eller ett presentkort vara en god idé. Så när du ska köpa present till ett barn välj hellre få men fina presenter!

Konsten att hitta en bra present till ett barn

Vill du hitta den där perfekta födelsedagspresenten? Presenten som han eller hon verkligen önskar sig och som får barnaögonen att tindra lite extra? En bra födelsedagspresent till barn är något som passar barnets ålder och intressen. En bra present ska heller inte göra barnets föräldrar upprörda. Låt oss titta närmre på några konkreta exempel på bra presenter till barn.

Men vad är egentligen en bra present till barn? Den frågan har jag också ställt mig gånger och jag har önskat att jag hade en sajt som den här, där jag kunde hitta den perfekta presenten. Jag har utgått från mina egna erfarenheter och tagit hjälp av andra föräldrar, barn och pedagoger när jag skrivit den här sidan. Ska du fira ett barns födelsedag, ett barn som du inte känner så bra? Har du svårt att hitta på bra presenter till barnbarnet? Kanske är det svårt så det räcker att hitta bra presenter till ditt eget barn? Jag hoppas du kan hitta en perfekta presenten här!

En bra present till ett barn är något som passar deras ålder, kön, intresse och en bra födelsedagspresent ska heller inte göra barnets föräldrar allt för arga, göra barnet dövt eller liknande. Låt oss titta närmre på några konkreta exempel på bra presenter till barn.

Det kan vara svårt att ge presenter till barn som redan har allt! Eller söker du kanske bra doppresenter? Alla hjärtans dag presenter till barnet??

Köp inte så många presenter till barnet

Oftast har barn alldeles för mycket leksaker. Det är jobbigt att plocka ordning på ALLA leksaker varje dag. Det skapar frustration både hos föräldrar och barn. Jag tycker det är bättre att köpa några få riktigt fina presenter än många billiga. Här är några presenter till barn som jag tycker är riktigt bra.

Relaterade frågor

Vad är en bra present till barnkalas? Bra presenter till barnkalas är enhörningar, slime, plastbajskorvar, pärlor, små spel och godis. Fler presenttips till barnkalas hittar du här.

Vad kan man ge i present till barn 8 år? Bra presenter till 8-åringar är biobiljetter, en spännande bok, studsmatta godis, labyrintboll eller besök på en lantgård. Fler presenter att ge barn 8 år hittar du här.

Vad är bra presenter till barn som är 1 år? Bra presenter till barn som är ett år är bilar, dockkök, dockor, plocklådor, gosedjur eller djur att dra efter sig i ett snöre. Fler tips på present till ett 1-årigt barn hittar du här.

Tips på fortsatt läsning: