Presenter till barn

Vad är en bra presenter till barn? Jag vet att det kan vara lite klurigt att hitta något de gillar. Så jag har tagit reda på vad som är bra födelsedagspresenter till barn i olika åldrar.

Vad är egentligen en bra present till ett barn? Bra presenter till barn kan vara leksaker som passar för deras ålder, för äldre barn är det oftast mobiltelefoner och mobiltillbehör som hägrar. Presenter som alltid är gångbara är förstås pengar som du placerar i aktier åt dem.

Men vad som är bra presenter till barn beror på deras ålder och vad andra flickor och pojkar i den åldern tycker om att leka med, men här ska du få de bästa tipsen på presenter att ge barn.

Present till nyfödd
Present till baby 4 månader
Present till baby 7 månader
Vad är en bra present till en 1-åring
Present till ett 1-åringt barn
Vad är en bra present till en 2-åring
Present till ett 2-åringt barn
Vad är en bra present till en 3-åring
Present till ett 3-åringt barn
Present till ett 4-åringt barn
Present till ett 5-åringt barn
Present till ett 6-åringt barn
Present till ett 7-åringt barn
Present till ett 8-åringt barn
Present till ett 9-åringt barn
Present till ett 10-åringt barn
Present till ett 11-åringt barn
Present till en 12-åring
Present till en 13-åring
Present till en 14-åring
Vad är en bra present till en 15-åring?
Present till en 15-åring
Present till en 16-åring
Present till en 17-åring
Present till en 18-åring

Några presenttips till barn

Pedagogiska presenter – Presenter som ger kunskap är alltid bra presenter till barn. Det kan vara allt ifrån experimentlådor till mikroskop eller en riktigt spännande eller rolig bok.

Bästa boken i present

Den bästa boken du kan ge ett barn 0-9 år är en bok som handlar om honom eller henne och personer i barnets liv. Dessa böcker låter dig välja namn på barnet, kön och utseende på barnet eller barnen. Det finns många olika berättelser att välja mellan. Barn älskar att få läsa om sig själva, så detta är jättebra presenter att honom eller henne i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Robot bubbelmaskin

Att bygga en bubbelrobot är riktigt spännande. Fyll behållaren med såpbubbelvätska så blåser roboten såpbubblor automatiskt. En rolig present att ge barn från 8 år.

Läs mer och beställ

Kemilåda

Att som barn få en kemilåda är fantastiskt. Här kan hon eller han lära sig grunderna i kemin. De många experimenten väcker nyfikenheten och leklusten. Vad sägs om experiment med att bilda kristaller, vulkaner eller separera färger. En bra och pedagogisk present till barn.

Läs mer och beställ

Mikroskop

Att förstora saker som är små är väldigt spännande. Hur ser ett löv ut i 500 gångers förstoring? Om man sticker lillebror och tar blod från honom, hur ser det ut i mikroskop? En present som barn brukar älska.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Teleskop 

Stjärnhimlen brukar fascinera de lite äldre barnen.

Läs mer och beställ

Bok om stjärnhimlen

Tillsammans med stjärnkikaren kan det vara kul att få en bok om olika stjärnor, så man lär sig vad de heter och vart de finns. En bok som väcker barnens vetgirighet är en bra present.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Guinness rekordbok

Alla barn i en viss ålder älskar världsrekord. Guinness rekordbok brukar de studera och de kan den nästan utantill. En bra present att ge barn eftersom det stimulerar deras läslust.

Läs mer och beställ

Bellmanhistorier

I alla barns uppväxt finns även en period med Bellmanhistorier. De tycker själva att historierna är mycket lustiga och kommer jaga sin familj runt i huset för att få läsa upp ytterligare en för dem.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Matlagning

Dockkök, leksaksmat och sånt brukar vara sånt som små barn älskar att få i present och som de kan ägna timmar åt att hålla på med.

Leksakskök

I dockköket kommer barnet att tillaga många goda rätter, bjuda på kaffe och diska. Ett dockkök passar bra från det att barnet är ett år och kommer användas mycket intensivt i många år. Det gör därför inte så mycket att leksaksköket kostar en slant. Det är en bra present som barn älskar.

Läs mer och beställ

Dockservis

Till leksaksköket behövs så klart en teservis och annan utrustning för att barnet ska kunna laga mat. Den här teservisen är väldigt söt!

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Leksaksmat

Nu för tiden finns det så många gulliga maträtter att välja mellan till dockköket. Det här gulliga setet med sallad är ett sådant. I salladsetet ingår: saltkar, pepparkar, flaska olivolja, flaska vinäger, salladskål, salladsbestick, salladsblad, tomat, svamp, gurka, lök och avokado. Barn brukar älska att få gulliga grejer till sitt kök i present.

Läs mer och beställ

Gratis presenter till barn

När du ska ge presenter till barn behöver de faktiskt inte kosta något alls. Barn älskar att få en låda med avlagda kläder att klä ut sig i. Kanske kan du göra trolldeg åt dem att baka med? Eller varför inte förse dem med kartonger och låta dem skapa fritt. Det kan vara lika roliga presenter även om de inte kostar dig något. Vill du ha fler tips på gratis presenter till barn så finns det en hel sida om det.

Presenter som aktiverar barnet

Leksaker för aktivitet: skatebaord, kickbike, studsmatta,pulka, skridskor, snowrider glöm inte hjälmen.

Longboard

Leksaker som får barnet att röra på sig är en bra present. Tycker hon eller han om fart och fläkt kan en skateboard vara en bra present. En sån här longboard är till för att åka på plan mark.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Kickbike

Sparkcykel eller kickbike som de heter nu för tiden är kul att åka på. Här kommer barnen upp i höga hastigheter, så hjälm och skydd är bra även när de åker kickbike.

Läs mer och beställ

Studsmatta

En studsmatta är en riktigt bra present, det är där alla barn samlas. Här hoppar de både själva och tillsammans med kompisar. Att hoppa studsmatta ger en rejäl pulsökning, så även ur motionssynpunkt är det en mycket bra present till barn.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Pulka

På vintern brukar barn tycka om att åka pulka. Det finns pulkor i en mängd varianter. Dessa klassiska som du ser på bilden, men också uppblåsbara ringar eller madrasser som man åker nedför backen på. En pulka, gärna lite ovanlig, är en rolig present till barn när det är vinter.

Läs mer och beställ

Snowracer

Även om de är kämpigt att dra dem upp för backen så är en snowracer det många barn önskar sig på vintern. De är lite tuffare än pulkor och med en snowracer kan man sladda.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Skridskor

Att åka på skridskoutflykt är mysigt! En termos med varm choklad och smörgåsar är bra att ha med sig. Det kan trots allt vara ganska uttröttande att åka länge.

Läs mer och beställ

Pyssel

Pysselsaker som kan aktivera barnet långa stunder brukar också vara väldigt kul för barn att få.

Vår trädkoja med massor av pyssel

Pysselböcker är förstås alltid en bra present, men Vår trädkoja har något speciellt! Böckerna är fyllda av galen humor, så här är den tillhörande pysselboken som barnen kommer älska att få också. Här får barnet dechiffrera hemliga meddelanden, gör egna våningar i trädkojan, skapa egna glass-­smaker, dra streck mellan prickar och se vad som händer och försöka ta sig ut ur dödslabyrinten! Många timmars roligt pyssel!

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Pyssla med Findus

En bra present till alla barn som älskar Findus. Den här pysselboken är fylld av olika pyssel, spännande experiment och kluriga konstruktioner.

Läs mer och beställ

Dinosuariepyssel

En bra present till barn som är intresserade av dinosaurier är en pysselbok med dinosaurier. De får rita, måla och lösa kluriga uppgifter.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Pyssellåda

En bra present till pysselsugna barn är dessa pyssellådor från Adlibris. De innehåller Kartong, kartongmosaik, tusch, lim, sax, elastiska snören, bokstavspärlor, rörpärlor, pärlplattor, pompomer, piprensare, pussel att rita på och rhinestones, rullögon och mossgummifigurer. Alltså allt som man kan tänkas behöva för att pyssla.

Läs mer och beställ

Bra presenter till baby

En bra present till en baby är babyutrustning, babyleksaker eller kläder. En annan bra idé kanske är att ge babyn aktier. Läs mer om presenter till nyfödd bebis, bebis 4 månader och till bebis 7 månader. Det är bra att redan nu tänka på att inte bygga så mycket på leksaksberget.

Skallror

Skallror är bra presenter till en baby. Välj gärna en skallra med spännande detaljer att plocka med, för det är något som små bebisar brukar tycka mycket om.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Babysitter

Vill du ge bort en lite lyxigare present till en bebis är den här elektroniska babysittern en bra present. Den motverkar kolik och är designad för att efterlikna ett naturligt rörelsemönster.

Läs mer och beställ

Plocklåda

En bra present att ge små barn är en plocklåda där de får lägga klossar i olika hål. En plocklåda lär barnet att det finns både olika färger och former. En rolig leksak där barn får träna finmotorik och koordinationen mellan öga och hand.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Bra presenter till små barn

Vad är en bra födelsedagspresent till ett litet barn? När det gäller små barn skiljer det inte så mycket mellan vad tjejer och killar önskar sig. Både tjejer och killar önskar sig leksaker med Disneys Bilar på och både tjejer och killer önskar sig dockor och dockvagnar. Men någonstans runt 5-års åldern kommer de att få lära sig att leka med ”rätt leksaker” att en pojke inte får leka i dockvrån och att en flicka inte får leka med bilar. Tråkigt!! Verkligen jättetråkigt att barnen inte får leka med vad de vill. Men det är så det ser ut. Så har det i alla fall varit för mina barn och förmodligen för de flesta andra barn också.

När jag har skrivit mina presenttips så har jag tagit hänsyn till det. Jag försöker ge presenttips som inte är så politiskt korrekta. Utan jag försöker ge presenttips som gör att barnet du ska fira faktiskt blir glad. Är det en kille som önskar sig en sminkdocka så hoppas jag på att han får den av sina föräldrar. När jag skriver om presenter till barn försöker jag ge tips på bra presenter till den som inte känner barnet i fråga så väldigt väl. Presenter som i alla fall inte blir fel och gör barnet eller tonåringen besviken.

Ska du ge presenter till två syskon är det väldigt viktigt med rättvisa. De vill gärna ha lika många presenter och helst lika dana, men framför allt måste presenterna vara lika stora.

Som förälder till små barn har jag uppskattat när barnen fått en lite finare present av högre kvalité. T.ex. briojärnväg eller en briohund. Det är skönt för föräldrarna när det inte blir så många födelsedagspresenter.

Järnväg

En leksak som mina barn fick i present var en Brio järnväg. Det lekte de massor med. Vi köpte till massor av delar, så som broar, tunnlar, och x2000. Det är en bra leksak som håller i flera generationer.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Brio tax

Små barn älskar att få djur som de kan dra efter sig i ett snöre. Jag förstår inte riktigt varför, men den här taxen som viftar på svans och öron blev en väldigt uppskattad present av mina barn.

Läs mer och beställ

Brio hus

Brio har också små hus. Husen har flera våningar och de kan byggas om efter behov. De kan bli både affär, bostadshus och bageri. En rolig och kreativ present till barn.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Födelsedagsfirande i vår familj

När jag köper födelsedagspresenter till mina barn försöker jag blanda saker de behöver med saker de önskar sig. Mindre barn älskar ju att få många presenter. Så varför inte ge dem lite kläder, böcker, pennor och sånt också, inte bara leksaker liksom. Jag tycker att alla barn ska ha en fantastisk födelsedag och få massor av presenter. Jag försökte ge mina barn en magisk dag när de fyllde år.

I vår familj har vi en tradition med att man hänger upp sin strumpa på dörren innan man går och lägger sig på JUL! På morgonen hade tomten lagt en julklapp i strumpan. De mer självsäkra barnen hängde upp strumporna även på födelsedagen. Tyvärr kom aldrig tomten vid den tiden på året.

Barn önskar sig gosedjur

Både små barn och stora tjejer upp till 12-års åldern gillar nallar och gosedjur. Grabbar brukar sluta med gosedjur något tidigare. Men ett gosedjur är oftast en bra presenter till barn.

Nalle

En sk Mirandanalle som håller en måne med texten ”love you to the moon and back!. Dessa nallar är så söta så att även äldre tjejer kan tänka sig att få dem i present.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Struts

Vill du ge bort en annorlunda present till ett barn kanske en gosedjursstruts kan passa bra. De är fulsöta skulle jag säga.

Läs mer och beställ

Nalle från Bukowski design

Vill du satsa på en kvalitetsnalle när du ger bort en present till ett barn så är den här nallen från Bokowski Design ett bra val. Förutom att de är otroligt söta håller de även väldigt hög kvalité.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Räv

Vill du hitta ett lite tuffare gosedjur så är rävar väldigt poppis nu. Det ribbade tyget är mjukt och barn brukar tycka om att känna med fingret längst ränderna.

Läs mer och beställ

Dinosaurie

Vill man hitta en present till barnet, som barnet verkligen älskar så brukar gosedjur vara ett säkert kort. Till grabbar i 10-årsåldern går det kanske inte komma med en söt och fluffig nalle. Då är det bättre med en dinosaurie.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Enhöring

Till flickor brukar enhörningar vara en bra present. De finns i alla möjliga utföranden och är väldigt magiska. Så att köpa en enhörning i present till henne är garanterat en succé!

Läs mer och beställ

Hund

Barn brukar önska sig en hund. Om det nu inte går att få en livs levande hund kan även en gosedjurshund vara en bra present till barn.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Val

Det finns massor av söta gosedjur att välja mellan. Den är valen tycker jag är väldigt charmig. Och den är tillverkad av ett luddigt tyg på ovansidan, medan undersidan är randig.

Läs mer och beställ

Elefant

Till de minsta barnen kanske du vill beställa en sån här nalle som kan fås med brodyr. Kanske barnets födelsedatum och namn? Det blir i alla fall en personlig present att ge ett barn.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Presenter till tonåringar

Tonåringar önskar sig ofta teknikprylar. Det kan vara t.ex. hörlurar, tv-spel, telefoner, datorer, powerbank och mobiltelefonskal. De önskar sig ofta TV-spel.

Nintendo Switch

Det handhållna Nintendo Switch är ett smidigt spel eftersom man inte måste koppla in det på TVn om man inte vill. Det går ändå att spela flera på. En riktigt bra present till en tonåring!

Läs mer och beställ

Super Smash Bros

Till konsolen så behövs det förstås lite bra spel. Det här är ett fightingspel där man ska slå sina motståndare av arenan. Man kan använda många olika föremål för att attackera sina fiender. Det här brukar vara ett populärt spel.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Fortnite

Fortnite är även det populära spel bland tonåringar.

Läs mer och beställ

Hörlurar

Ett par hörlurar med bra ljud är en bra present att ge lite äldre barn. Det är också skönt för deras familj att inte behöva höra så mycket ticktalk.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Dator

En dator är också en bra present till barn. Den kommer behövas speciellt för skolarbetet.

Läs mer och beställ

Mobiltelefon

En present som de lite äldre barnen alltid önskar sig är förstås en mobiltelefon. Idag är det något som alla barn och tonåringar har. Här tillbringar de det mesta av sin lediga tid.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Skal till mobiltelefonen

För att skydda mobiltelefonen är det en bra present att även ge barnen ett snyggt mobilskal. Det skyddar mot stötar och är en fin accessoar, som de verkligen gillar.

Läs mer och beställ

Lång laddsladd

Ett bra tillbehör till telefonen är en extra lång laddsladd så att barnen slipper ligga på golvet intill vägguttaget.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Powerbank

För att verkligen inte riskera att inte ha ström på telefonen är det också bra om du ger barnen en powerebank i present.

Läs mer och beställ

Spel i present till barnen

De önskar sig väldigt sällan familjespel men brukar ändå tycka att det är väldigt roligt ifall de väl får det. Det är kul att samla familjen runt ett spel. Sällskapsspel kan faktiskt vara roliga presenter till både barn och tonåringar.

Speak out

Ett kul spel att ge lite äldre barn i present. Här sätter man in en grej i munnen samtidigt som man ska säga en mening. Övriga deltagare ska försöka höra vad det är man säger.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Den försvunna diamanten

Det här är ett spel som passar hela familjen. Barn brukar älska det här spelet, och fuskar gärna när de får tillfällen.

Läs mer och beställ

Fler bra presenter till barn

En annan bra present till barn i den här åldern är presentkort på bio, kläder eller coolstuff. 

Zcooly matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig.

Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig.

Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan.

Läs mer och beställ

Paraply som ändrar tryck

Är du på jakt efter en fantastisk present att ge ett barn? Då kan jag rekommendera något av dessa spännande paraplyer. De finns med en mängd tryck; prinsessor, fordon, rymden, regnbågar osv. Det som gör paraplyerna så roliga är att de ändrar tryck när det regnar.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Bio med popcorn

Alla barn älskar att få gå på bio, så varför inte ge bort biobiljetter i present till dem. Här ingår även popcorn och läsk i priset. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Presentkort på kläder

Till tjejer är det en bra present om de får kläder. Säkrast är förstås att ge bort ett presentkort, så att hon kan välja plagg som hon själv tycker om. Men det är inte säkert att killar alls blir glada för den här presenten.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Presenter från Coolstuff

På coolstuff kan man hitta massor av tuffa prylar. Ett tips här kan vara att barnet självt får vara med och välja ut en fin present som hon eller han verkligen önskar sig.

Läs mer och beställ

Killar och tjejer önskar sig samma saker långt upp i åldrarna, men när de börjar komma upp i den här åldern händer något. De önskar sig INTE längre precis samma saker i födelsedagspresent längre. Killar i tidiga tonåren tycker t.ex. INTE att enhörningar är bra presenter.

Födelsedagspresenter till killar i tonåren

Killar i tidiga tonåren önskar sig både teknikprylar så som hörlurar, datorer, nya telefoner eller tv-spel. De önskar sig också coola väckarklockor, spel som ger el-chocker, Star Wars relaterade prylar, datorspel coola inredningsprylar osv. Även om de inte så ofta säger att de önskar sig kläder så brukar de bli glada över att få en munkjacka eller en tuff skjorta.

Väckarklocka

Vill du ge en tonårskille en rolig och praktisk present? Då kan den här väckarklockan vara en bra idé. Här måsta han skjuta prick för att stänga av larmet på morgonen. Det är en present som verkligen får honom att vakna till och snabbt komma ur sängen liksom.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Lampa

Även killar gillar inredning. Kanske en lampa från Super Mario är en rolig present att få?

Läs mer och beställ

Hörlurar

Ett par bra hörlurar med brusreduktion är en väldigt bra present att ge en tonårskille. Bra teknikprylar kan han aldrig få för mycket av.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Reaktionsspel

Här skiljer det sig mycket mellan vad tjejer och killar önskar sig i present. Ett reaktionsspel med el-chocker är något som killar önskar sig väldigt mycket. Vill du göra både honom och hans vänner glada, ger du dem ett el-chockspel.

Läs mer och beställ

Presenter till tjejer i tonåren

Tjejer i den här åldern önskar sig ofta kläder (PRESENTKORT!), smink, skönhetsprodukter, roliga presenter, hörlurar, saker där de kan tillverka egen glass, egna snacks, godisautomater och andra godsaker. Tjejer i den här åldern önskar sig också nya telefoner och tillbehör till sin telefon.

Candy grabber

En godismaskin är rätt coolt att ha i rummet. Den gör dessutom att lördagsgodiset räcker betydligt längre.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Earpods

Tjejer i tonåren behöver någon form av hörlurar. Hennes familj kommer vara dig evigt tacksamma, de slipper då höra ticktalk hela tiden eller hennes favoritlåt gång på gång.

Läs mer och beställ

Sockervaddsmaskin

Att kunna göra egna snax är en bra present både till barn och tonårstjejer. Att göra egen sockervadd hemma är riktigt kul.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Makeup

Tonårstjejer börjar intressera sig för utseende och makeup. Så varför inte ge henne ett stort paket att starta med? En kul present att få, och den kostar faktiskt inte så mycket som man skulle kunna tro.

Läs mer och beställ

Skönhetsprodukter

Tjejer börjar tidigt intressera sig för olika skönhetsprodukter, det ska vara ansiktsmasker och krämer att smörja in sig med. Ett märke som står väldigt högt i kurs är Body Shop. Så jag garanterar att hon blir glad för ett paket med lite olika skönhetsprodukter från Body Shop i present.

Läs mer och beställ

Presenter till barn

Billiga presenter till barn

Vill du hitta billiga presenter till barn? Vilka presenter som passar bra beror förstås på hur gammalt barnet är. Är det ett mindre barn så är ofta nallar och gosedjur väldigt uppskattade födelsedagspresenter. För äldre barn kan det finnas billiga presenter på t.ex. Coolstuff.

Billiga presenter till barn för under 100 kr

Hårprydnader, lampor, inredning, blinkande glas och mugg fylld med godis, popcornskål, stressbollar, slime, studsbollar, pärlor, små spel som 4 i rad, uno, plockepinn, fiskespelet, halsband från Harry Potter, nyckelringar, enhörning som bajsar godis, reflexer, pussel, gosedjur, prydnadskudde, pläd, fin väckarklocka, pysselböcker. Det finns faktiskt väldigt mycket man kan hitta för under 100 kr. Fler förslag på billiga presenter hittar du här, bland presenter till barnkalas.

Billiga presenter för under 50 kr till barn

billiga presenter till barn
billiga presenter till barn

Tips på billiga presenter för under 50 kr till barn skulle kunna vara trolldeg, massor av pepparkaksdeg (vem gillar inte att baka!), någon rolig mugg eller glas, örhängen eller halsband, godis, kritor, block, fidget spinners, pompomnyckelringar, stressboll, pruttkudde, pärlor, reflexer… För billiga presenter i pysselväg är ett tips att titta i mataffärerna, där brukar de ha billiga pysselsaker för under 50 kr. Tittar du i bokhandeln brukar samma saker kosta betydligt mer. Godis brukar ju vara uppskattat. Kanske liggandes i en fin skål. Såpbubblor. Det är svårt att hitta något för under 50 kronor online. Mitt bästa tips är nog att du tittar i pysselhörnan i matbutiken. Det kanske även finns badsalt och något schampo för under 50 kronor. I den lokala leksaksbutiken kan du även hitta fina presenter till barn för under 50 kronor ibland. 

Här tycker jag även att du ska titta efter begagnade böcker och leksaker när du ska köpa presenter till barn. Det slängs för mycket saker som fortfarande är hela och fungerar. Jag har köpt mycket begagnade leksaker till mina barn. Sakerna blir inte dåliga bara för att de inte kommer i en kartong eller för att någon annan har lekt med dem innan. Torkar man bara rent dem så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt. Begagnade leksaker kan du både hitta på Blocket, Tradera, Lokala köp och säljmarknader som du hittar på Facebook och loppisar där du bor.

Jag hoppas att du hittat riktigt bra presenter till barnen!

Dåliga presenter till barn

bra julklappar till barn är FÅ
bra presenter till barn är FÅ

Att barnet får för många leksaker innebär mycket frustration för föräldrarna. Barn tar fram alla leksaker varje dag. Om barnen har för mycket prylar innebär det mycket jobb för föräldrarna. Jag försöker att själv inte ge bort så många leksaker, utan köper hellre något av högre kvalité. Ett stort leksaksberg är jättejobbigt!

När man köper leksaker är det också viktigt att se till att att de inte är allt för högljudda så barnet skadar hörseln. Att de innehåller smådelar som barnet kan kvävas av.

Att få mycket presenter blir en katastrof! Om du ser bilden här ovanför. Den är från vårt hem. Den katastrofen är en orsakad av en kombination av två storasyskon (många ärvda leksaker), många presenter och en överaktiv unge. Vill du som jag undvika att ge små barn så många prylar så kan aktier eller ett presentkort vara en god idé. Så när du ska köpa present till ett barn välj hellre få men fina presenter!

Konsten att hitta en bra present till ett barn

Vill du hitta den där perfekta födelsedagspresenten? Presenten som han eller hon verkligen önskar sig och som får barnaögonen att tindra lite extra? En bra födelsedagspresent till barn är något som passar barnets ålder och intressen. En bra present ska heller inte göra barnets föräldrar upprörda. Låt oss titta närmre på några konkreta exempel på bra presenter till barn.

Men vad är egentligen en bra present till barn? Den frågan har jag också ställt mig gånger och jag har önskat att jag hade en sajt som den här, där jag kunde hitta den perfekta presenten. Jag har utgått från mina egna erfarenheter och tagit hjälp av andra föräldrar, barn och pedagoger när jag skrivit den här sidan. Ska du fira ett barns födelsedag, ett barn som du inte känner så bra? Har du svårt att hitta på bra presenter till barnbarnet? Kanske är det svårt så det räcker att hitta bra presenter till ditt eget barn? Jag hoppas du kan hitta en perfekta presenten här!

En bra present till ett barn är något som passar deras ålder, kön, intresse och en bra födelsedagspresent ska heller inte göra barnets föräldrar allt för arga, göra barnet dövt eller liknande. Låt oss titta närmre på några konkreta exempel på bra presenter till barn.

Det kan vara svårt att ge presenter till barn som redan har allt! Eller söker du kanske bra doppresenter? Alla hjärtans dag presenter till barnet??

Köp inte så många presenter till barnet

Oftast har barn alldeles för mycket leksaker. Det är jobbigt att plocka ordning på ALLA leksaker varje dag. Det skapar frustration både hos föräldrar och barn. Jag tycker det är bättre att köpa några få riktigt fina presenter än många billiga. Här är några presenter till barn som jag tycker är riktigt bra.

De senaste inläggen

 • Text dopkort – Vad skriver man på ett dopkort?

  Text dopkort – Vad skriver man på ett dopkort?

  Vad skriver man på ett dopkort? Ett dopkort är ett viktigt minne från ett barns dop och det är en fin gest att skriva ett personligt meddelande till det nyfödda barnet och dess föräldrar. Men ibland kan det vara svårt att veta vad man ska skriva för text på ett dopkort. Här följer några tips […]

  Läs mer …


 • Leksaker för 3-åringar: Bästa presenterna för rolig och lärande lek

  Leksaker för 3-åringar: Bästa presenterna för rolig och lärande lek

  Letar du efter riktigt bra presenter och pedagogiska leksaker till en 3-åring? Här kommer jag berätta om de bra och roliga leksaker att ge barn som fyller 3 år. Vad är en bra present till en 3-åring? Bra leksaker till en 3-åring är hoppdjur, Bushinken, pussel, gosedjur, badkläder, dockkök, Alfons Åberg-saker, piratskepp, lego, Duplo, plus […]

  Läs mer …


 • Present 2-åring

  Present 2-åring

  Letar du efter bra present till en 2-åring? Jag har tagit reda på vad både barn och föräldrar blir glada för att du ger 2-åringen i present. Det finns massor av fina leksaker till barn som fyller 2 år. Så, vad är en bra present till en 2-åring? Bra leksaker till en 2-åring är böcker […]

  Läs mer …


 • 1 års present

  1 års present

  Vill du hitta en bra present till en 1-åring? Ta med en kartong och ett fint snöre. Skämt åsido, en present till en 1-åring är ingen konst! Så, vad är en bra present till en 1-åring? Bra presenter att ge till en 1-åring är till exempel en gungmammut, en Pippidocka, knoppussel, roliga bestick som ser […]

  Läs mer …


 • Originell doppresent

  Originell doppresent

  Letar du efter en originell doppresent? Dopet är en speciell fest och en gammal tradition som är viktig för många. Enligt den kristna tron är det vid dopet som barnet blir en del av Guds stora familj och står under hans omsorg. Det är också vid dopet som barnet får sitt namn och det är […]

  Läs mer …


 • Babyshower-presenter: Omtänksamma idéer för föräldrar och barn

  Babyshower-presenter: Omtänksamma idéer för föräldrar och barn

  På senare tid har det dykt upp en ny företeelse i Sverige, nämligen babyshower. Jag visste inte riktigt vad det var när jag hörde ordet så jag bestämde mig för att ta reda på mer och framför allt vad som är bra presenter till en babyshower. Förutom present babyshower så ville jag veta hur en […]

  Läs mer …


 • Doppresent till tjej

  Doppresent till tjej

  Letar du efter en fin och personlig doppresent till en tjej, en doppresent med namn, ett smycke eller bara något fint att ge flickan vid dopet? Här har jag samlat tips på många saker att ge i doppresent till en flicka, saker som gör både föräldrarna och barnet glada i framtiden. Så vad är då en […]

  Läs mer …


 • Välj rätt present till bebisen: Tips och råd

  Välj rätt present till bebisen: Tips och råd

  Det finns många saker att ta hänsyn till när man väljer en present till en bebis. Tänk på bebisen ålder när du väljer present. Leksaker och aktiviteter som är lämpliga för en nyfödd kan vara för enkla för en bebis som är ett par månader gammal, och vice versa. Prata gärna med föräldrarna och fråga […]

  Läs mer …


 • DIY Såpbubblor: Enkla recept för en dag fylld med glädje

  DIY Såpbubblor: Enkla recept för en dag fylld med glädje

  Letar du efter ett bra såpbubblor recept? Då har jag två att välja mellan. Ett med ingredienser du redan har hemma och ett recept som kräver glycerol från apoteket. Inte jättedyrt (60 kr för 3dl när jag kollade). Så här gör du dina egna såpbubblor. Två enkla recept för att göra egna såpbubblor. Såpbubblor är […]

  Läs mer …


 • Presenter till nyfödda: Idéer för att fira den lilla

  Presenter till nyfödda: Idéer för att fira den lilla

  Vad ger man i present till en nyfödd baby? När det har kommit en ny liten baby till världen brukar vänner och familj vilja ge presenter och gratulera till nytillskottet. Men vad är egentligen en bra present till en nyfödd baby? Bra presenter till en nyfödd baby är en babymonitor, baby nest, en personlig nalle, […]

  Läs mer …


 • Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar

  Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar

  Det är inte lätt att hitta en bra present till en 14-årig tjej! Men här ska du få några presentförslag på saker som hon kommer att gilla oavsett om hon är din, dotter, din syster eller din kompis. Så vad är då en bra present till en 14-årig tjej? Bra presenter till en fjortonårig tjej […]

  Läs mer …


 • Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer

  Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer

  Det kan vara svårt att hitta en riktigt bra present till en 11-årig kille! Men jag har tagit reda på vad de önskar sig och här ska du få de bästa presenttipsen. Så, vad önskar sig då en 11-årig kille i present? Bra presenter till en 11-årig kille är pengar, hörlurar, godis och biobiljetter. Han […]

  Läs mer …


 • Present Till 9-Årig Tjej: Roliga och lärorika idéer

  Present Till 9-Årig Tjej: Roliga och lärorika idéer

  Det kan vara lite knepigt att veta vad hon önskar sig. Men jag har tagit reda på vad som är en bra present till en 9-årig tjej. Här kommer jag berätta om de bästa presenterna. Så, vad önskar sig en 9-årig tjej i present? Några saker som 9-åriga tjejer garanterat vill ha i present är […]

  Läs mer …


 • Present till 13 årig tjej: Visa din omtanke och kärlek

  Present till 13 årig tjej: Visa din omtanke och kärlek

  Har du inte koll på vad en 13-årig tjej vill ha i present? Då hittar du bra tips här. Jag har nämligen frågat dem! Vad är en bra present till en 13-årig tjej? En bra present till en 13-årig tjej är: godisautomat, biobiljetter, kulbana, Pusheenkudde, örhängen, meddelandetavla, hörlurar, anteckningsmugg, presentkort, en tuff hörlurshållare, spegel, skateboard […]

  Läs mer …


 • Presenter till 10 årig tjej: Idéer för att fira en stor dag

  Presenter till 10 årig tjej: Idéer för att fira en stor dag

  Det är inte lätt hitta en bra presenter till en 10-årig tjej. Vad som är en bra present till en 10-årig flicka är något som jag i alla fall har funderat mycket över. Men jag har undersökt vad som är bra leksaker för 10 åringar som passar för tjejer. Så vad är då en bra […]

  Läs mer …


 • Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

  Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

  Att hitta bra present till en 11-åring är inte helt enkelt. Därför har jag tagit reda på vad 11-åringar önskar sig för presenter och vad som kan vara bra leksaker att ge ett barn som blir 11 år. Så vad är då en bra present till en 11-åring? En bra present till en 11-åring är […]

  Läs mer …


 • Hitta den perfekta presenten till en 10 åring: Idéer för alla budgetar

  Hitta den perfekta presenten till en 10 åring: Idéer för alla budgetar

  Vad ska man ge dem i present till en 10-åring? Den frågan har jag också ställt mig många gånger. Så därför har jag tagit reda på svaret. Så, vad är en bra present till en 10-åring? Här är några tips på bra present till en 10-åring: mobiltelefon, presentkort på bio, sockervaddsmaskin, kompisgunga, kläder, cykel eller […]

  Läs mer …


 • Present Guide 9 åring: Roliga och kärleksfulla idéer

  Present Guide 9 åring: Roliga och kärleksfulla idéer

  Det kanske kan verka lite klurigt att hitta riktigt bra present till en 9-åring? Men du ska få lite idéer så kanske du hittar något som du tycker verkar bra. Här hittar du både böcker, inredning, kläder och leksaker till ett barn 9 år. Så, vad är en bra present till en 9-åring? De flesta […]

  Läs mer …


 • Present till 6-åring: Idéer för att fira den stora dage

  Present till 6-åring: Idéer för att fira den stora dage

  Tycker du att det är svårt att hitta en bra present till en 6-åring? Jag har massor av bra idéer om vad man kan köpa till en 6-åring. Här hittar du både kläder, inredning och leksaker att ge i present till barn 6 år gamla. Så vad är då en bra present till en 6-åring? […]

  Läs mer …


 • Unika Presenter till en 4 åring: Idéer som sticker ut

  Unika Presenter till en 4 åring: Idéer som sticker ut

  Att köpa present till en 4-åring är ganska lätt. Här får du tips på bra presenter som passar att ge till en 4-åring är hon eller han fyller år. Här finns många tips på leksaker som passar barn 4 år. Så, vad är då en bra present till en 4-åring? En bra present till en […]

  Läs mer …


 • Doppresenter: Gåvor som gör dopet extra speciellt

  Doppresenter: Gåvor som gör dopet extra speciellt

  Letar du efter en fin och ovanlig doppresent? Att bli döpt är ett speciellt tillfälle och ett som vanligtvis firas med en sammankomst av vänner och familj som delar glada tider över mat och dryck. Den vanliga dopåldern är 5 månader – 4 år. Du kan dock också döpas som vuxen. Att ge gåvor är […]

  Läs mer …


 • Harry Potter present: Gåvor för den som vill leva ut sina Hogwarts-drömmar

  Harry Potter present: Gåvor för den som vill leva ut sina Hogwarts-drömmar

  Vad önskar sig en Harry Potter nörd i present? Ska du köpa present till en Harry Potter nörd och funderar på vad de egentligen önskar sig? Här hittar du massor av tips på bra presenter till Harry Potter intresserade: filmerna, metallmodeller, lampa eller kuddar. Men fortsätt gärna läs för fler bra tips. Om hon eller […]

  Läs mer …


 • Present till 13-åring: Gåvor som ger 13-åringen en roligare vardag

  Present till 13-åring: Gåvor som ger 13-åringen en roligare vardag

  13-år är en brytålder, här går gränsen mellan att vara barn till att bli mer vuxen och få mer vuxna intressen. När man ger en present till en 13-åring är det mycket viktigt att presenten inte är barnslig. Det är så tråkigt att köpa fel födelsedagspresent. Vad är då en bra present till en 13-åring? […]

  Läs mer …


 • Alla ❤️dag present till barn

  Alla ❤️dag present till barn

  Det är lätt att känna sig lite utanför när det blir alla hjärtans dag om man inte har en partner. Tänk också på att hitta en bra alla hjärtans dag present till barn! Här har jag några förslag på alla hjärtans dag present till din dotter. din son eller andra barn du vill ge något […]

  Läs mer …


 • Present till 1-årig tjej

  Present till 1-årig tjej

  Letar du efter en bra present till en 1-årig tjej? Till en 1-årig tjej finns det massor av presenter att köpa! Här ska du få tips på fina leksaker och prylar som passar att ge i 1 års present till en flicka. Så, vad är då en bra present till en 1-årig tjej? Bra presenter […]

  Läs mer …


 • Topp 131 presenttips till en 12-årig tjej

  Topp 131 presenttips till en 12-årig tjej

  Att hitta en bra present till en 12-årig tjej kan vara klurigt. I den här åldern börjar det skilja mycket mellan vad killar och tjejer önskar sig. Så vad är då en bra present till en 12-årig tjej? Bra presenter till 12-åriga tjejer är donutmaker, presentkort på kläder, flamingogosedjur, enhörningsmugg, DIY-sugrör, popcorn­maskin, högtalare, flamingolampa, ett […]

  Läs mer …


 • Gör julklapparna själv

  Gör julklapparna själv

  En julklapp som någon har tillverkat själv är något väldigt speciellt. Någon har lagt ner tid och kärlek på att tillverka en julklapp till mig. Det uppskattar jag mycket mer än en köpt sak. Vad finns det då för julklappar man kan göra själv? Fina julklappar och personliga hemmagjorda presenter som du kan göra själv […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 2-Åring

  Julklapp Till 2-Åring

  Söker du efter en julklapp till 2-åring? Då har du hamnat rätt, här har jag samlat massor av bra julklappar! Här hittar du både kläder och leksaker att ge i julklapp till en tvååring. Så vad är då en bra julklapp till en 2-åring? En bra julklapp till 2-åring är leksakståg, docka, trumma, gitarr, en […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 18-Åring

  Julklapp Till 18-Åring

  Nu när det börjar närma sig jul är det många som ställer sig frågan vad man egentligen ger en 18-åring i julklapp. Det har jag faktiskt en lösning på! Vad ger man i julklapp till 18-åring? I den här åldern är det riktigt svårt att köpa julklappar! En 18-åring är inte längre barn utan önskar […]

  Läs mer …


 • Present Till 17 Årig Kille

  Present Till 17 Årig Kille

  Kanske inte helt lätt att hitta bra present till en 17 årig kille. Här ska du ändå få några tips på presenter som passar bra att ge dem. Så, vad är en bra present till en 17 årig kille? Bra presenter till en 17 årig kille är övernattning i UFO, escaperoom, kläder, inredning, parfym, pilbåge, […]

  Läs mer …


 • 25 tips för att skapa det ultimata gaming-rummet

  25 tips för att skapa det ultimata gaming-rummet

  Har du en kille som ÄLSKAR att spela? En kul idé är att inreda ett gaming rum till en kille som inte gör annat än att spla. Det finns massor av coola prylar för att inreda ett killrum för gaming. Här tänkte jag berätta om de tuffate prylarna jag hittat. Men förutom coola prylar det […]

  Läs mer …


 • Present till 17-årig tjej

  Present till 17-årig tjej

  Det kan vara svårt att hitta en bra present till en 17-årig tjej. Men jag har några riktigt bra förslag. Så vad är då en bra present till en 17-årig tjej? Bra presenter till en 17-årig tjej är ett elstötspel, kylskåp, buddatavla, smyckesljus, bokstavstavla, parfym, enhörningstofflor, makeup, smycken, kläder, laddplata, telefon, hörlurar och en prenumeration […]

  Läs mer …


 • Present Till 16-Årig Tjej

  Present Till 16-Årig Tjej

  Ska du köpa present till en 16-årig tjej har jag många tips på riktigt bra presenter. Vad är en bra present till en 16-årig tjej? Bra presenter till en 16-årig tjej är makeup, hudkräm, parfym, en fin necessär, smycken, handväska, accessoarer, teknikprylar, mobil, en tuff lampa, vägghylla för småpynt, prenumeration på ljudböcker och presentkort på […]

  Läs mer …


 • 14-årig kille? Här är de bästa 125 presenttipsen!

  14-årig kille? Här är de bästa 125 presenttipsen!

  Vad önskar sig en 14-årig kille i present egentligen? Det har jag tagit reda på! Så, vad är en bra present till en 14-årig kille? En bra present till en 14-årig kille är biobiljetter, slackline, hörlurar, en Calvin Klein parfym, ett överlevnadskit, varma tofflor, plånbok, pengar, kalsonger, ett tv- eller dataspel. Men mest av allt […]

  Läs mer …


 • 137 Unika och minnesvärda presenter till en 15-årig kille

  137 Unika och minnesvärda presenter till en 15-årig kille

  Vad är en bra present till en 15-årig kille? Har du också svårt att komma på vad du ska köpa? Det kan vara lite klurigt, men jag har tagit reda på vad en 15-årig kille önskar sig. Så vad där då en bra present till en 15-årig kille? Bra present till en 15-årig kille är […]

  Läs mer …


 • Recept på Trolldeg

  Recept på Trolldeg

  Vill du göra något roligt tillsammans med barnen, då kan trolldeg vara en aktivitet som de kommer gilla. Här hittar du två recept på trolldeg, ett recept utan alun och ett trolldegsrecept med alun. Receptet med alun ger en smidigare och mer lättarbetad trolldeg, men det är inget måste. Receptet på trolldeg, utan alun fungerar […]

  Läs mer …


 • Present till 8-årig kille

  Present till 8-årig kille

  Ska du köpa present till 8 årig kille, då ska du få mina bästa presenttips. Så vad är en bra present till en 8 årig kille i present? Bra presenter till en 8 årig kille är en trollerilåda, radiostyrd bil, ett fotbollsspel, ukulele i byggsats, Da Vinchis trämodeller, vattenbana, Diamant, lego, linbana, origamiböcker, lampa, och […]

  Läs mer …


 • Presenter till 1-årig kille

  Presenter till 1-årig kille

  Att hitta presenter och leksaker till en 1-årig kille är faktiskt inte alls svårt! Du ska få mina bästa presenttips här. Vad är bra lekaker till en 1-årig kille? Bra leksaker till en 1-årig kille är en bobbycar, xylofon, duplo, plocklåda, leksaker i snöre, bilar, enhund, sångpåse, såpbubbelmaskin, docka, docksäng, fotboll, vetevärmare, gunghäst, pekbok eller […]

  Läs mer …


 • Bra presenter för barnkalas

  Bra presenter för barnkalas

  Ska ditt barn på kalas hos en kompis? Då vet jag att det många gånger kan vara svårt att komma på vad man ska köpa. Så jag har försökt att lista bra presenter för barnkalas, så att du ska hitta inspiration när du behöver den som bäst. Vad är en bra present för barnkalas? Det […]

  Läs mer …


 • Present till 9-årig kille

  Present till 9-årig kille

  Letar du efter en bra present till en 9-årig kille? På den här sidan ska jag berätta om mina bästa presenttips. Vad är en bra present till en 9-årig kille? Bra presenter till en 9-åring är en stressboll, bajskorvfiske, boken Glaspärleresan, en bok om att vika flygplan, radiostyrd bil, stjärnprojektor, lego, tatueringspennor, splashande groda, magnet, […]

  Läs mer …


 • Kul och roliga presenter för en 12-årig kille

  Kul och roliga presenter för en 12-årig kille

  Ska du hitta en bra present till en 12-årig kille? Då har du kommit helt rätt. Här kommer mina bästa idéer på födelsedagspresenter till honom. Så vad är då en bra present till en 12-årig kille? En bra present till en 12-årig kille är en drönare, fotbollsspel, grejer för att teckna manga, samlardockor, presentkort på […]

  Läs mer …


 • Present till 10-årig kille

  Present till 10-årig kille

  Behöver du hitta bra present till en 10-årig kille? Det är faktiskt inte så svårt! Så vad önskar sig då en 10-årig kille i present? En bra present till 10-årig kille är en prenumeration på KP, mobiltelefon, Guinness Rekordbok, väckarklocka, klättervägg, lego, candy grabber, pussel, gitarr, kokbok, dinosaurieägg, pysselbok och en kulbana. Men om du […]

  Läs mer …


 • Super Mario presenter

  Super Mario presenter

  Det är många som älskar Super Mario, inte bara barn. Super Mario är ett spel som det är lätt att fastna i man vill hitta alla pengar, hoppa på varenda Super Mario svamp och klara alla banorna. Som Super Mario älskare är det inte bara Super Mario som är kul, utan även Super Mario svampen […]

  Läs mer …


 • Städkit för barn

  Städkit för barn

  Det kanske låter otroligt, men barn älskar att städa. Kanske tycker de om att härma det föräldrarna gör? Varför inte ge ditt barn ett städkit och samtidigt få lite hjälp med städningen? Det finns mycket söta dammsugare och städkit för barn att välja mellan. De älskar att få vara delaktiga i städingen och kommer gärna […]

  Läs mer …


 • Present Till 7-Månaders Bebis

  Present Till 7-Månaders Bebis

  Letar du efter en bra present till 7-månaders bebis? Här ska du få mina bästa tips på fina presenter till en baby som är 7 månader gammal. Vad är en bra present till en 7-månaders bebis? Bra presenter till en 7 månader gammal bebis är till exempel en klosslåda, ett gosedjur, aktier, lära gå vagn, […]

  Läs mer …


 • Present till 4 månaders bebis

  Present till 4 månaders bebis

  Vill du hitta en fin present att ge till en bebis på fyra månader? Då har jag några riktigt bra idéer som jag tänkte dela med mig av här. Så,vad är en bra present till 4 månaders bebis? Bra presenter till en 4 månaders bebis är: kläder, aktier, sångpåse, en ram för foto och handavgjutning, […]

  Läs mer …


 • Present Till 4-Årig Kille

  Present Till 4-Årig Kille

  Det är inte alltid så lätt att hitta en bra present till en 4-årig kille, inte ens sin egen son. Men jag har undersökt vad de önskar sig och här hittar du en lista över bra presenter. Vad är bra presenter till en 4-årig kille? Bra presenter till en 4-årig kille är till exempel bilar, matlagnings […]

  Läs mer …


 • Doppresent Pojke

  Doppresent Pojke

  Letar du efter en doppresent till en pojke? När det är dags för barndop kan det vara lite klurigt att hitta en riktigt bra doppresent. Visst kan man ge leksaker, sparbössa eller en doptavla av något slag. Men när det är barndop vill man ju gärna hitta något extra fint och personligt som pojken kan […]

  Läs mer …


 • Nissebrev

  Nissebrev

  Vad är egentligen Nissebrev? NisseBrev är en variant av julkalender för barn. Istället för att få en sak varje dag får barnet ett brev från Nisse. Nisse ger barnet små uppdrag varje dag. Vill du inte själv göra Nissebrev så har jag gjort färdiga Nisseuppdrag, som du kan köpa just nu för 20 kr (65 […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 12-Åring

  Julklapp Till 12-Åring

  Har du svårt att hitta bra julklappar till 12-åringar? Här hittar du mina bästa tips. Vad är en bra julklapp till en 12-åring? För dig som behöver en julklapp snabbt och enkelt till en 12-åring är mina bästa tips: en snygg tröja, hörlurar och Icecream roller. Det är bra julklappar som inte är jättedyra och […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp till 14-åring – det är faktiskt inte så svårt som du tror! Vill du hitta en riktigt bra julklapp till 14-åring? Här hittar du många julklappstips. Behöver du en julklapp akut så rekommenderar jag biobiljetter, presentkort på Spotify, sällskapsspelet Ska vi slå vad, eller nya hörlurar. Har du inte panik och behöver julklappen just precis […]

  Läs mer …


 • Julklapp till 10-åring

  Julklapp till 10-åring

  Letar du efter en bra julklapp till en 10-åring? Då har jag några bra presenttips till dig! Vad är en bra julklapp till en 10-åring? Några snabba och säkra tips för dig som har bråttom: experimentlåda, slime och glassmaskin. Har du inte så bråttom, fortsätt gärna läsa om mina andra tips på julklappar till 10 […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 16-Åring

  Julklapp Till 16-Åring

  Julklapp till 16-åring – vad ska man köpa? Att hitta bra julklappar till en 16-åring är inte så svårt, faktiskt! Det finns inte så mycket att välja mellan nu som när hon eller han var liten. Men det är ändå ganska enkelt att hitta en julklapp som 16-åringar tycker om och faktiskt uppskattar. Några snabba […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till en 5-Åring

  Julklapp Till en 5-Åring

  Ska du hitta julklapp till en 5-åring, i så fall ska du få mina bästa tips här. Så vad är då egentligen en bra julklapp till en 5-åring? En bra julklapp till en 5-åring är prinsess- och spindelmannenkläder, ficklampa, Bamsebyn, gitarr, lego och leksaker för att leka ute i snön. Bra julklappar till en 5-åring […]

  Läs mer …


 • Julklapp till 6-åring

  Julklapp till 6-åring

  Hur ska man hitta en julklapp till en 6-åring? Dags att köpa julklapp till en 6-åring i din närhet? Att hitta en bra julklapp till 6-åring är jättelätt. Det finns massor av bra presenter som både tjejer och killar tycker om. 6-åringar är nyfikna på världen och livet. De gillar att leka, röra sig och […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 17-Åring

  Julklapp Till 17-Åring

  Julklapp till 17-åring – vad 17 ger man dem egentligen? Det är svårt att vad man ska ge dem i julklapp tycker jag. Så jag har undersökt vad de tycker är bra presenter. Så vad är då bra julklappar till en 17-åring? 17-åringar önskar sig nya datorer, mobiltelefoner och sådant givetvis. Men lite billigare julklappar […]

  Läs mer …


 • Julklapp till 11 åring

  Julklapp till 11 åring

  Behöver du en julklapp till 11-åring? Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva. Vad är en bra julklapp till 11-åring? En bra julklapp till en 11-åring är mobiltelefon, godis, TV-spel, stjärnkikare, elstötsspel och en sockervaddsmaksin. En 11-åring tycker också om att få […]

  Läs mer …


 • TräLeksaker

  TräLeksaker

  Letar du efter fina träleksaker att ge barnen i present? Kommer du ihåg träleksakerna från det du var barn? Brioskallran, taxen och vävstolen i trä. Det var hållbara, gedigna leksaker. Så vad är då bra träleksaker att ge barnen i present? Bra träleksaker är ju förstås alla de klassiska leksakerna från Brio, så som Brio […]

  Läs mer …


 • Bra Julklappar Till Barn

  Bra Julklappar Till Barn

  Det är svårt att hitta bra julklappar till barn. Oavsett om det är barn du känner väl eller ej är det ibland riktigt svårt att hitta bra julklappar till barn. Till att börja med är barn väldigt olika och finns i olika åldrar och önskar sig därför olika saker jag har därför delat upp det lite. […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till Barn Som Har Allt

  Julklapp Till Barn Som Har Allt

  Här hittar du förslag julklappar som inte bygger på leksaksberget eller ger föräldrar mer jobb med att plocka leksaker varje kväll. Ge barnen aktiviteter, sparande eller upplevelser istället.  Vad ger man egentligen i julklapp till ett barn som redan har allt? Köper du en julklapp till ett barn som redan har allt kommer 97% av […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 8-Åring

  Julklapp Till 8-Åring

  Är du på jakt efter en bra julklapp till en 8-åring? Att leta julklappar blir lätt lite stressigt. Vad är en bra julklapp till 8-åring? Bra julklappar till en 8-åring är en bok som handlar om honom eller henne, lego, dinosaurier, snygg inredning att ha i rummet, roliga spel, skridskor, skateboard, kemilåda, en ny mobiltelefon, […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 15-Åring

  Julklapp Till 15-Åring

  Vad ger man i julklapp till 15-åring? Bra julklappar till en 15-åring är pengar, presentkort på bio, ljudböcker, parfym, smycken, upplevelser, roliga spel, Harry Potter kokboken, ridläger, handväska, trämodeller eller en ny mobiltelefon. 15-åringar är förstås olika, precis som resten av oss. Men här ska du få några bra tips för att hitta bra julklapp […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 4-Åring

  Julklapp Till 4-Åring

  Vad ger man i julklapp till 4-åring? Jag, vet det kanske inte är helt enkelt, men du ska få mina bästa julklappstips till en 4-åring! Så vad är då bra julklapp till en 4-åring? Bra julklappar till en 4-åring är utklädningskläder, en bok som handlar om 4-åringen, dockskåp, dinosaurier, glass roliga pysselsaker, pysselböcker, vattenfärger och […]

  Läs mer …


 • Julklapp Till 3-Åring

  Julklapp Till 3-Åring

  Vill du veta vad ska man köpa för julklapp till 3-åring? Jag har massor av tips på presenter till en 3-åring! Att köpa julklappar till en 3-åring är ingen konst. De gillar det mesta. Tänk bara på att inte ge bort saker med smådelar. 3-åringar smakar gärna på saker. Två snabba tips på julklappar till […]

  Läs mer …


 • Kreativa och lärorika julklappar för en 9-åring

  Kreativa och lärorika julklappar för en 9-åring

  Att hitta julklapp till 9-åring är fortfarande ganska enkelt. Här ska du få mina bästa julklappstips för 9-åringar. Så vad är då en bra julklapp till en 9-åring? Bra julklappar till en 9-åring är en mobiltelefon, Lasse-Majas Detektivbyrå (bok), hemliga agentlådan, prenumeration på KP, pysselböcker, lampa, mikroskop, enhörningskläder, plastbajs, popcorn maskin, IQ-pussel och Eazymec. Vill du […]

  Läs mer …


 • Julklapp till 1-åring

  Julklapp till 1-åring

  Det är jättelätt att hitta bra julklapp till 1-åring.1-åringar är inte alls kräsna och de kommer att älska de flesta julklappar. Ska du köpa en julklapp till 1-åring? Vad önskar de sig? Det har jag tagit reda på! Vad är en bra julklapp till 1 åring? En bra julklapp till en 1-åring: leksakståg, aktivitetsleksaker, bolltorn, […]

  Läs mer …


 • Adventskalender till barn 2022 – Julkalender med presenter

  Adventskalender till barn 2022 – Julkalender med presenter

  Vill du hitta en färdig adventskalender till ett barn 2022 så har du kommit till rätt sida. Här har jag samlat de finaste adventskalendrarna 2022, som du kan hitta online. Jag kommer fylla på med fler adventskalendrar i takt med att de släpps på markanden. Vad är då en bra adventskalender till ett barn 2022? […]

  Läs mer …


 • Egen adventskalender till barn

  Egen adventskalender till barn

  Ska du göra en egen adventskalender till barn? Det kan vara lite klurigt att gå ihop 24 bra presenter till dem, men du ska få mina bästa och roligaste tips på presenter till adventskalendern till barnen på den här sidan. Att barn älskar att få en egen adventskalender med små presenter varje dag behöver väl […]

  Läs mer …


 • Present Till 8-Åring

  Present Till 8-Åring

  Letar du efter en bra present till en 8-åring? Då har du hittat rätt. Att hitta bra presenter till en 8-åring är inte alltid så lätt, därför har jag samlat de bästa presenttipsen här. Både leksaker till barn 8 år, upplevelser och mer praktiska presenter. Så vad önskar sig 8-åringar i present? Några presenttips är […]

  Läs mer …


 • Present Till 5-Åring

  Present Till 5-Åring

  Är du på jakt efter en bra present till en 5-åring som fyller år? Det kanske verkar svårt men jag har tagit reda på vad 5-åringar önskar sig. Så, vad är en bra present till 5-åring? Bra presenter till en 5-åring är: Lego, prinsessklänning, ficklampa, gosedjur, dockhus, Play-Doh lera, pussel, pysselbok, simdyna, gitarr, dockkök, sagor […]

  Läs mer …


 • Upplevelser för barn

  Upplevelser för barn

  Kan man ge bort upplevelser för barn som present? Går du i valet och kvalet på vad du ska ge till ditt barn i födelsedagspresent? Kläder växer de ju ur så fort, och leksakerna du köper blir bortglömda efter ett par veckor. Så varför inte testa något nytt i år och ge bort en rolig […]

  Läs mer …


 • Matlagningspresenter till barn

  Matlagningspresenter till barn

  Vad ska man ge i present till barn som gillar laga mat? Den bästa gåvan att ge ett barn som gillar att laga mat är naturligtvis något som relaterar till deras passion, till exempel barnreceptböcker, köksredskap, köksleksaker och mycket mer. Sådana gåvor är mer interaktiva och hjälper till att bygga upp barnets intresse för matlagning. […]

  Läs mer …


 • Hur mycket får presenten till en baby shower kosta?

  Hur mycket får presenten till en baby shower kosta?

  En babyshower är fest där familj, släktingar och vänner besöker och ger gåvor till blivande föräldrar och deras nyfödda barn. Händelsen går tillbaka till den viktorianska eran, och den enda skillnaden är att under dessa dagar brukade en babyshower äga rum efter förlossningen. Idag brukar en baby shower planeras mellan fyra till sex veckor före […]

  Läs mer …


 • Vad ska man ha på sig på ett dop? Förslag & idéer

  Vad ska man ha på sig på ett dop? Förslag & idéer

  Dop är en vacker, och viktig del av alla religiösa kristnas liv. Det är ett av de heliga sakramenten, vilket betyder att det är ett mycket formellt tillfälle, och du bör vara klädd för det. Ibland kan det dock vara svårt att välja rätt outfit, särskilt för barn. Jag ger dig några fantastiska outfitidéer som […]

  Läs mer …


 • Hur mycket pengar ska man lägga på en Quinceanera-gåva?

  Hur mycket pengar ska man lägga på en Quinceanera-gåva?

  Quinceanera är en traditionell händelse känd främst i Mexiko och länder i Latinamerika. Denna händelse markerar 15-årsdagen, en dag känd för att vara den dag hon övergår från att vara flicka till en ung kvinna. Alla inbjudna tar med en gåva till henne för att göra hennes dag värd att minnas. Men hur mycket pengar […]

  Läs mer …


 • Doppresent kostnad

  Doppresent kostnad

  Dop är ett av de tillfällen som bara händer en gång i livet. Tillfället kommer med mycket spänning och viss social ångest. Det är en av de äldsta traditionerna i kristen historia, det finns normer och etikett knutna till den, inklusive gåvor, hitta faddrar, ett förväntat sätt att bete sig och en klädkod för att […]

  Läs mer …


 • Bästa ställena för babyshower

  Bästa ställena för babyshower

  Att välja rätt plats för en babyshower är viktigt, det är ett fint tillfälle att fira den kommande lyckan tillsammans med kvinnorna i ens närhet. Förutom att undvika att behöva städa upp så mycket efteråt, kommer tanken att välja rätt plats att hjälpa dig att tänka på babyshowens koncept och hur du vill göra den […]

  Läs mer …


 • Dinosaurie i present

  Dinosaurie i present

  Vi är många som fascineras av de spännande djur som levde här på jorden för 56 miljoner år sedan. Men det finns de som verkligen älskar dinosaurier, både bland vuxna och barn. Då kan det vara kul att ge bort en dinosaurie i present till honom eller henne. Vad är en bra dinosauriepresent? Bra presenter […]

  Läs mer …


 • Enhörnings presenter

  Enhörnings presenter

  Enhörningar är både vackra och mytomspunna. Hur det nu än förhåller sig med deras existens så brukar de i alla fall stå högt upp på önskelistorna. Enhörningar är kul presenter att ge både barn och vuxna. Men vad är då bra enhörningspresenter? Bra enhörningspresenter till barn är ett set för att göra en egen enhörning, […]

  Läs mer …


 • Push-present

  Push-present

  Även om push presenter är en ganska ny trend, har de faktiskt en lång historia. Idén om en push-present har funnits i hundra år i Indien och Storbritannien. Det finns till och med några påståenden att det har funnits push-presenter sedan 1700-talet. En push-present är en gåva som ges till mödrar efter förlossningen, som ett […]

  Läs mer …


 • Namngivningskalas

  Namngivningskalas

  Länge stod det kyrkliga dopet för den ceremoni då nyfödda barn fick sitt namn som ett sätt att välkomna det in till familjen och till världen. Men i och med att allt fler väljer att gå ur svenska kyrkan eller av andra anledningar inte vill döpa sina barn så kom också efterfrågan på ett alternativt […]

  Läs mer …


 • Rosa presenter

  Rosa presenter

  Många tjejer och flickor önskar sig rosa presenter. Det finns många fina saker att välja mellan. Vad finns det för rosa presenter att köpa? Det finns leksaker, hoppdjur, dockkök och gosedjur. För lite äldre flickor finns det smycken, badbomber och inredning. Till den nyblivna körkortstagaren bör du så klart köpa en rosa rattmuff. Här hittar […]

  Läs mer …


 • Present Till 7-Åring

  Present Till 7-Åring

  Letar du efter en present till en 7-åring? Jag vet att det kan vara klurigt att hitta en bra present till barn, även om man känner dem väl. Kanske är det önskan om att hitta den där perfekta presenten som gör det så svårt? Vad är en riktigt bra present till en 7-åring? Bra presenter […]

  Läs mer …


 • Present till barn på sjukhus

  Present till barn på sjukhus

  Vill du hitta en krya på dig present till ett barn som ligger på sjukhus? Vad är en bra present till ett barn som ligger på sjukhus? För att veta vad som är en bra present till barnet i fråga behöver du förstås veta om barnet är sängbundet eller inte. Sedan beror det förstås på […]

  Läs mer …


 • TV-spel i present

  TV-spel i present

  TV-spel i present Tv- och dataspel står högt upp på både barn och ungdomars önskelistor, men det är inte lätt att veta vad man ska köpa för något. Vilka spel är bra egentligen? Själv har jag ett Nintendo Wii. Jag köpte det eftersom det finns många träningsspel till det. Tyvärr kommer det inga nya spel […]

  Läs mer …


 • Bröllopspresent Till Barn

  Bröllopspresent Till Barn

  Ska man ge bröllopspresent till ett barn? Nej det är inte så vanligt, men när jag och min exman gifte oss fick min dotter också en bröllopspresent. Min syster gav min dotter en svordomskurs i present vid ett tillfälle. Hon älskade det och det kändes riktigt galet. Under svordomskursen fick hon en fin bok där hon fick […]

  Läs mer …


 • Presenter Till Pojkar

  Presenter Till Pojkar

  Vad är en bra presenter till killar och små pojkar? Vad önskar de sig egentligen när de fyller år? Det är inte lätt att hitta bra presenter till killar. Oavsett om du känner killen som fyller år eller inte kan det vara svårt att hitta på bra födelsedagspresenter. Till att börja med är det förstås […]

  Läs mer …


 • Present Till Flickor

  Present Till Flickor

  Vad är en bra presenter till tjejer? Vad önskar de sig egentligen när de fyller år? Det är inte lätt att hitta bra presenter till tjejer. Oavsett om du känner tjejen som fyller år eller inte kan det vara svårt att hitta på bra födelsedagspresenter. Till att börja med är det förstås olika vad vuxna […]

  Läs mer …


 • Present Till Skolstart

  Present Till Skolstart

  Bra presenter till skolstart – När det närmar sig skolstarten är det många som passar på att ge sina barn lite extra fina presenter för att få en riktigt bra start på den nya terminen och för att det ska bli lite roligare att återvända till skolan. När skolan startar är det viktigt att ha […]

  Läs mer …


 • Gratis presenter och julklappar till barn

  Gratis presenter och julklappar till barn

  Gratis presenter till barn, går det verkligen? Ja, bara för att du inte har pengar att köpa någon dyr present till barnet som fyller år behöver det inte bli en misslyckad födelsedag! Det finns massor av gratis presenter till barn. Presenter som de kommer bli jätteglada för. På den här sidan har jag samlat tips […]

  Läs mer …


 • Present Till 3-Årig Kille

  Present Till 3-Årig Kille

  Letar du efter en bra present till en 3-årig kille? Det är lätt! Att köpa presenter till en 3-årig kille är kul. Han blir glad för det mesta, förutom kläder. Så vad är då en bra present till en 3-årig kille? En bra present till en 3-årig kille är en bil, dockor, gosedjur, duplo, en […]

  Läs mer …


 • Present Till 3-Årig Tjej

  Present Till 3-Årig Tjej

  Vill du ha hjälp att hitta en kul present till en 3-årig tjej? Då har du hamnat rätt! Så vad är då en bra present till en 3-årig tjej? Bra presenter till en 3-årig tjej är en prinsesskrona, bollhav, en Alfons Åberg docka, ett dockkök, aktier, duplo, dockor, bilar, bollar, studsleksaker, en sångbok, bushinken, ett […]

  Läs mer …


 • Present Till 4-Årig Tjej

  Present Till 4-Årig Tjej

  Att hitta en kul present till en 4-årig tjej är inte svårt. Hon kommer att älska det mesta som hon får. Så vad är de en bra present till en 4-årig tjej? Bra presenter till en 4-årig tjej är en dockspis, Bamseby, lekstuga, en elbil, en motorcykel, en lekstuga eller en rutschkana. En 4-årig tjej […]

  Läs mer …


 • Present Till 5-Årig Kille

  Present Till 5-Årig Kille

  Att hitta en kul present att ge en 5-årig kille är inte svårt. Här ska du få mina bästa presenttips! Så vad är då en bra present till en 5-årig kille? Bra presenter till en 5-årig kille är dinosaurier, en hund, klättervägg, grävskopa, trampbil, träjärnväg, studsmatta, hajfena, Spiderman väggdekor, en fin handduk, pool, sugrör att […]

  Läs mer …


 • Present Till 5-Årig Tjej

  Present Till 5-Årig Tjej

  För den som inte lever tillsammans med en femårig flicka kanske det verkar svårt att hitta en bra present? Men för oss som har haft en dotter i den åldern är det enkelt! Så vad är då en bra present till en 5-årig tjej? Bra presenter till en 5-årig tjej är saker som dockor, lego, […]

  Läs mer …


 • Present Till 2-Årig Flicka

  Present Till 2-Årig Flicka

  Det kanske verkar svårt att hitta en bra present till en 2-årig flicka, så jag har tagit reda på vad som är bra presenter till dem. Så vad önskar sig en 2-årig flicka i present? Hon kommer garanterat bli glad för vad hon än får i present. Hon blir glad för att få en fotboll, […]

  Läs mer …


 • Present Till 2-Årig Kille

  Present Till 2-Årig Kille

  Letar du efter en bra present till en 2-årig kille, då har du kommit rätt. Jag har nämligen tagit reda på vad som kan vara bra presenter till dem. Här ska du få mina bästa presenttips. Så vad är då en bra present till en 2-årig kille? Bra presenter till en 2-årig kille är Pippi […]

  Läs mer …


 • Present Till 6-Årig Tjej

  Present Till 6-Årig Tjej

  Att hitta en bra present till en 6-årig tjej är faktiskt inte så svårt. Här hittar du många presenttips som kommer göra henne riktigt glad. Vad är en bra present till en 6-årig tjej? En bra present till en 6-årig tjej är fina kläder, ett slott, en enhörning, prinsesskrona, prinsessklänning, glassmaskin, lego, discoboll, en fin […]

  Läs mer …


 • Sista Minuten Present

  Sista Minuten Present

  Det är många datum man bör hålla ordning på och det är lätt hänt att man missar ibland. Har du glömt ert bröllopsdatum, mammas födelsedag, eller något annat viktigt? Ingen fara, det finns presenter som inte avslöjar för mottagaren att du glömt. Så vad är en bra sista minuten present? En bra sista minuten present […]

  Läs mer …


 • Present Till 6-Årig Kille

  Present Till 6-Årig Kille

  Letar du efter en bra present till en 6-årig kille? 6-åringar älskar att få presenter. Här hittar du presenter som får det att glittra lite extra i ögonen på dem. Så vad är en bra present till en 6-årig kille? En bra present till en 6-årig kille är: Mikroskop, lego, dinosaurier, piratkläder, skolväska, såpbubblor, dinosaurieägg, […]

  Läs mer …


 • Present Till 7-Årig Tjej

  Present Till 7-Årig Tjej

  Letar du efter en bra present till en 7-årig tjej? Du vet en sån där present som gör att det lyser i ögonen på henne av glädje. Jag har tagit reda på vad 7-åriga tjejer önskar sig. Vad önskar sig då en 7-årig tjej i present? De tycker om att få fin inredning till sitt […]

  Läs mer …


 • Present Till 16-Årig Kille

  Present Till 16-Årig Kille

  Är du på jakt efter en perfekt present till en 16-årig kille? Här hittar du de bästa presenttipsen som många grabbar önskar sig? Vad är en bra present till en 16-årig kille? En bra present till en 16-årig kille är teknikprylar, earpods, parfym, godis, prenumeration på ljudböcker, presentkort på Coolstuff, smycken, poppcornmaskin, cykel, fotboll, väckarklocka, […]

  Läs mer …


 • Sommarpresenter

  Sommarpresenter

  Snart startar sommarlovet och barnen kommer hem för att vara långlediga. Visst är det härligt men visst vore det bra om de hade roliga saker att göra! Kanske kan du hitta en bra sommarpresent som gör att de har något att göra hela sommaren. Vad är då en bra sommarpresent till barnen? Det kan till […]

  Läs mer …


 • Present Till 7-Årig Kille

  Present Till 7-Årig Kille

  Det finns många roliga saker att köpa i present till en 7-årig kille när han fyller år. Jag har samlat mina bästa tips på den här sidan. Vad önskar sig en 7-årig kille i present? 7-åriga killar önskar sig en linbana, ett såpbubbelsvärd, en godisautomat, en dinosaurie, tuffare inredning till sitt rum och spel som […]

  Läs mer …


 • Påskpresenter till barnen

  Påskpresenter till barnen

  Kanske minska mängden socker som ditt barn stoppar i sig? Det vill jag i alla fall. Så jag fyller gärna påskägget med mer än bara godis. Här hittar du tips på både färdiga påskägg och bra påskpresenter att stoppa i barnens påskägg. Påskpresenter att ge barnen Små påskkycklingar är alltid kul att få. Dessa tyckte […]

  Läs mer …


 • Examenspresent grundskolan

  Examenspresent grundskolan

  När någon klarat sig igenom sina studier är det trevligt att fira det hela med en mottagning och med att ge honom eller henne en present. Vad som är en bra examenspresent beror förstås på vem det är som tagit examen och hur gammal han eller hon är. Vad är då bra examenspresenter? Bra examenspresenter […]

  Läs mer …


 • Smycken i present

  Smycken i present

  Smycken är väldigt populära presenter, de passar att ge både barn och vuxna, män så väl som kvinnor. Vad är då bra smycken att ge bort i present? Bra smycken att ge bort kan vara ett smycke som du graverar, en klocka, ett guldhalsband, eller ett enkelt halssmycke från Efva Attling. Smycken är bra presenter […]

  Läs mer …


 • Påskpresent till mjölkallergiker

  Påskpresent till mjölkallergiker

  Det finns väl ingen högtid som är så förknippad med godis som påsken. Alla barn vill ha ett påskägg fyllt med godis. Men så finns det de som får fruktansvärt ont i magen… Heter du Emma, är 12 år gammal och är min dotter…sluta läs här!! För er andra vill jag tipsa om att det […]

  Läs mer …


 • Present Till 17-Åring

  Present Till 17-Åring

  Letar du efter en bra present till en 17-åring? Har du svårt att komma på vad du ska ge 17-åringen för födelsedagspresent? Vad är då en bra present till en 17-åring? En bra present till en 17-åring kan till exempel vara: biocheckar, pengar, en magisk anteckningsbok, Buddha tavla eller en ny mobiltelefon. Jag har samlat […]

  Läs mer …


 • Present till 16-åring

  Present till 16-åring

  Vad önskar sig en 16-åring i present? Att hitta bra presenter är inte så svårt som det först verkar. Ok, det finns visserligen inte riktigt lika mycket att välja mellan som när han eller hon var barn. Vad är en bra present till en 16-åring? Bra presenter till en 16-årig är pengar, en elscoter, presentkort […]

  Läs mer …


 • Present Till 15-Åring

  Present Till 15-Åring

  Vad önskar sig en 15-åring i present? Att hitta bra presenter till en 15-åring är inte så lätt! Men jag har tagit reda på vad de önskar sig i present, så att du ska hitta något som hon eller han faktiskt vill ha. Vad är en bra present till en 15-åring? Bra presenter till 15-åringar […]

  Läs mer …


 • Present Till 15-Årig Tjej

  Present Till 15-Årig Tjej

  Det kan vara klurigt att hitta en bra present till en 15-årig tjej. Men jag har tagit reda på vad de önskar sig och här kommer mina bästa presenttips. Så vad är en bra present till en 15-årig tjej? En bra present till en 15-årig tjej är halsband, godis, mobiltelefon, hörlurar, enhörningsmugg, bokstavstavla, prenumeration på […]

  Läs mer …


 • Present Till 14-Åring

  Present Till 14-Åring

  Letar du efter en bra present till en 14-åring? Vad önskar sig en 14-åring i present? Det har jag tagit reda på. Vill du hitta en riktigt bra present till en 14-åring, som gör honom eller henne väldigt glad? Så vad är då en bra present till en 14-åring? Några presenter som jag kan rekommendera […]

  Läs mer …


 • Present Till 8-Årig Tjej

  Present Till 8-Årig Tjej

  Det finns ganska mycket kul att köpa i present till en 8-årig tjej. De gillar både leksaker inredning och mycket annat. Vad önskar sig en 8-årig tjej i present? Jag har tagit reda på svaret och här kommer de bästa presenttipsen. Några presenter till en 8-årig tjej som hon garanterat vill ha i present är […]

  Läs mer …


 • 127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  Funderar du på var en 11-årig tjej önskar sig i present? Jag har försökt ta reda på svaret och här ska du få några av mina bästa presenttips. Så vad önskar sig då en 11-årig tjej i present? Bra presenter till en 11-årig tjej är en godisautomat, spelet ska vi slå vad, en fin lampa […]

  Läs mer …


 • Present Till 12-Åring

  Present Till 12-Åring

  Det är inte så lätt att gissa sig till vad som är en bra present till en 12-åring! I den här åldern kan ju hinna hända jättemycket på ett år, det gäller att hitta de rätta presenterna. Så, vad är då en bra present till en 12-åring? Bra presenter till en 12-åring är en hoverbord, […]

  Läs mer …


 • 94 Kul och roliga presenter till en 13-årig kille

  94 Kul och roliga presenter till en 13-årig kille

  Funderar du också över vad som kan vara en bra present till en 13-årig kille? Det har jag faktiskt också gjort, så jag har tagit reda på svaret och du ska få de bästa tipsen här. Vad är en bra present till en 13-årig kille? En bra present till en 13-årig kille presentkort på Coolstuff, […]

  Läs mer …


Relaterade frågor

Vad är en bra present till barnkalas? Bra presenter till barnkalas är enhörningar, slime, plastbajskorvar, pärlor, små spel och godis. Fler presenttips till barnkalas hittar du här.

Vad kan man ge i present till barn 8 år? Bra presenter till 8-åringar är biobiljetter, en spännande bok, studsmatta godis, labyrintboll eller besök på en lantgård. Fler presenter att ge barn 8 år hittar du här.

Vad är bra presenter till barn som är 1 år? Bra presenter till barn som är ett år är bilar, dockkök, dockor, plocklådor, gosedjur eller djur att dra efter sig i ett snöre. Fler tips på present till ett 1-årigt barn hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

Rulla till toppen