Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Användarvillkor

Välkommen till vår sida med användarvillkor. Dessa användarvillkor gäller för användning av vår presentsajt. Genom att använda vår sajt samtycker du till att följa dessa användarvillkor. Om du inte accepterar dessa användarvillkor, vänligen avstå från att använda vår sajt.

Användning av vår sajt

Vår sajt är avsedd för personligt bruk och inte för kommersiellt bruk. Du får inte använda vår sajt för några olagliga eller oetiska ändamål. Vi förbehåller oss rätten att avbryta din åtkomst till vår sajt om du inte följer dessa användarvillkor eller agerar på ett olämpligt sätt på vår sajt.

Presentförslag

Vi gör vårt bästa för att erbjuda relevant och uppdaterad information om presentförslag på vår sajt. Vi kan dock inte garantera att alla presentförslag är helt korrekta eller lämpliga för dina behov. Vi tar inte heller ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå som ett resultat av användning av vår sajt.

Integritet

Vi respekterar din integritet och tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. Vi samlar in personuppgifter endast i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda vår sajt samtycker du till vår integritetspolicy.

Länkar till tredje part

Vår sajt kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser. Vi tar inte ansvar för innehållet på dessa webbplatser eller för eventuella förluster eller skador som kan uppstå som ett resultat av användning av dessa webbplatser. Vi rekommenderar att du läser igenom användarvillkoren och integritetspolicyn för dessa webbplatser innan du använder dem.

Ändringar av användarvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår sajt samtycker du till ändringar av dessa användarvillkor.

Jurisdiktion och tvister

Dessa användarvillkor regleras av och tolkas i enlighet med svensk lagstiftning. Eventuella tvister som uppstår från användning av vår sajt ska lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om förhandlingar misslyckas ska tvisten lösas av en svensk domstol.

Tack för att du läste igenom våra användarvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss via vår kontaktsida. Vi önskar dig en trevlig användarupplevelse på vår presentsajt!

Rulla till toppen