Choklad att ge bort i present

En klassisk present att ge bort Àr ju choklad. Men den finns i mÄnga spÀnnande varianter som mottagaren garanterat kommer att gilla.

SÄ vad Àr dÄ bra choklad att ge bort i present? Bra presentchoklad kan t.ex. vara den klassiska chokladasken, en gigantisk chokladkaka eller kanske en choklad och vinprovning. Det finns choklad som du kan skicka pÄ alla hjÀrtans dag och lyxiga chokladprenumerationer du kan ge bort.

vad Àr bra choklad att ge bort i present
vad Àr bra choklad att ge bort i present

Skicka choklad istÀllet för blommor nÀr du vill ge en krya pÄ dig present, uppvakta din Àlskling eller kanske ge bort en annorlunda födelsedagspresent.

Skicka choklad i stÀllet för blommor

Att skicka choklad Ă€r ett trevligt sĂ€tt att uppvakta nĂ„gon som du tycker om. Alla tycker om att fĂ„ en god choklad. Kanske du kan bestĂ€lla en godisstrut med chokladkola frĂ„n Åre chokladfabrik. Godisstrutarna har lite olika budskap “Stort tack”, “Tycker om dig” osv. Du kommer garanterat hitta nĂ„got gott som passar mottagaren. Fin svensk choklad att ge bort istĂ€llet för blommor!

LÀs mer och bestÀll!

ChokladÀgg

Varför inte ge bort ett stort chokladĂ€gg med smak av Baileys salty caramel. Ägget passar att ge bort bĂ„de som pĂ„skĂ€gg eller till nĂ„gon som fyller Ă„r. Förutom det stora handdekorerade chokladĂ€gget medföljer Ă€ven fyra stycke tryffelpraliner. Detta Ă€r en perfekt present till chokladĂ€lskaren som vill ha en lite vuxnare smak.

LÀs mer och bestÀll!

Stor Toblerone

NÀr godisgrisen fyller Är Àr en gigantiskt stor Toblerone den rÀtta presenten. Toblerone Àr en choklad som passar att ge bÄde barn och vuxna. Alla Àlskar den hÀr chokladen!

LÀs mer och bestÀll!

Toblerone med egen text

Till nÄgon som Àlskar choklad kan det vara kul att ge bort en Toblerone med hans eller hennes namn pÄ. Det gör ocksÄ att det blir mindre brÄk mellan barnen.

LÀs mer och bestÀll!

Prenumerera pÄ choklad

En lite annorlunda present Àr den hÀr chokladprenumerationen pÄ 6 mÄnader. Hon eller han kommer varje mÄnad att fÄ en lyxig ask med choklad. Smakerna varierar och det kommer olika varje gÄng. En chokladprenumeration Àr en kul chokladpresent som varar mellan 3 och 12 mÄnader, beroende pÄ vad du vÀljer.

LÀs mer och bestÀll!

Stor Nutellahink

Till honom eller henne som Àlskar Nutella kan det bli en rolig present om du ger bort en stor hink Nutella. Den kommer garanterat att rÀcka lÀnge. Nutella Àr sÄ gott att mÄnga gÀrna tar en sked ur burken och bara njuter av chokladsmaken. Man mÄste inte servera Nutellan pÄ en smörgÄs.

LÀs mer och bestÀll!

Choklad och vinprovning

Vin och choklad kan smaka fantasist gott tillsammans. Den hÀr presenten Àr en vin och chokladprovning dÀr man fÄr lÀra sig om chokladens historia och avnjuta den tillsammans med olika viner.

LÀs mer och bestÀll!

Chokladmassage

Varför inte ge bort en lyxig chokladmassage? HÀr fÄr man en skön och avslappnande massage med en chokladolja. Chokladen sÀgs ha en helande effekt. Hur som helst sÄ doftar den verkligt gott och massagen Àr lika avslappnande som vanligt. Det hÀr Àr en hÀrlig upplevelse för alla sinnen.

LÀs mer och bestÀll!

Stor chokladkaka

Till din kompis som fyller Är Àr det kul att ge en stor chokladkaka i födelsedagspresent. Den hÀr kommer garanterat att rÀcka till mÄnga filmkvÀllar framför TV:n med hela kompisgÀnget. Din kompis kommer Àlska den hÀr presenten!

LÀs mer och bestÀll!

Lyxig choklask

Varför inte bestÀlla en lyxig chokladask till nÄgon du vill uppvakta. HÀr kan du bestÀlla den fÀrdiginslagen och fÄ den levererad direkt till mottagaren. Att bestÀlla lyxig choklad Àr ett smidigt alternativ till nÄgon som bor lÄngt bort. En ask med belgiska chokladpraliner kommer hon eller han garanterat att Àlska!

LÀs mer och bestÀll!

Skicka presentbox med choklad

Vill man skicka en presentbox med choklad sÄ har godisboxen vÀldigt mÄnga fÀrdiga godisboxar att vÀlja mellan. De innehÄller inte bara choklad, utan kan Àven innehÄlla biobiljetter, presentkort pÄ tidningsprenumeration, strumpor, lotter och andra smÄ presenter. Du kan vÀlja en egen bild och skriva ett personligt meddelande. Presentboxen skickas direkt hem till brevlÄdan till den du vill uppvakta.

LÀs mer och bestÀll en presentbox med choklad!

Chokladbomber

Kanske chokladbomber för att göra varm choklad kommer bli en uppskattad present. Man lÀgger bara chokladkulan i botten pÄ en kopp och hÀller över varm mjölk. Chokladen smÀlter dÄ och man fÄr en kopp ljuvlig kopp varm choklad. Som om inte detta vore nog, nÀr chokladen smÀlter kommer Àven minimarshmallows frÄn chokladbombens inre fram.

LÀs mer och bestÀll chokladbomber!

Chokladfondue

Det hÀr Àr en mysig julklapp eller present. Att doppa frukt och bÀr i choklad Àr nÄgot som bÄde smÄ och stora brukar tycka om. Varför inte förgylla en vanlig vardagskvÀll med en chokladfondue?

LÀs mer och bestÀll!

PresentlÄda med choklad

Vill du verkligen skÀmma bort nÄgon sÄ kan en presentlÄda med bubbel och choklad vara ett bra tips. PresentlÄdan innehÄller hjÀrtformade chokladpraliner, vackra chokladkakor med topping av bÀr och nötter, chokladöverdragna mandlar och mousserande rosévin. Det hÀr Àr en riktigt bra kÀrlekspresent till nÄgon du hÄller av.

LÀs mer och bestÀll!

Relaterade frÄgor

Vad kan man skicka för presenter med bud till en vÀn? Det finns mÄnga presenter man kan skicka med bud till en vÀn, t.ex. prenumeration pÄ en bra tidning, en upplevelse, en godisbox mm. Fler bra tips pÄ presenter som kan budas till din vÀn hittar du hÀr.

Vad kan man skicka för uppmuntran till nĂ„gon som ligger pĂ„ sjukhus? Eftersom man inte kan skicka blommor till nĂ„gon som ligger pĂ„ sjukhus, sĂ„ varför inte skicka en bukett nallar? Det passar ocksĂ„ bra att skicka en godisbox. Är det ett barn kan lego, pussel eller liknande presenter ocksĂ„ passa bra. LĂ€s mer om presenter till nĂ„gon som ligger pĂ„ sjukhus.

Vad kan man ge för present till sin flickvÀn? Bra presenter att ge sin flickvÀn Àr blommor, choklad, ett doftljus med smycke, en mössa, eltandborste, enhörningstofflor eller en nagellackstork. LÀs mer om bra presenter att ge flickvÀnnen hÀr.

Vad ska jag ge mamma i present? Bra presenter att ge mamma Àr nÄgot du bakat sjÀlv, en fin teckning eller kanske en godisbox. Det kan ocksÄ vara trevligt att ge mamma en upplevelse i present. Vill du hitta fler förslag pÄ presenter till mamma sÄ finns fler idéer hÀr.