Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Upplevelsepresenten har blivit alltmer populär som en unik och minnesvärd gåva för vänner och familj. Från att köra supersportbilar till helikopterturer och segelflygning, finns det en mängd olika spännande upplevelser att välja mellan.

En av de mest populära upplevelserna i paketet är att köra en supersportbil på en racingbana. Förutom dessa specifika upplevelser finns det också en mängd andra motorrelaterade upplevelser att välja mellan, inklusive helikopterturer, gyrokopterflygning, segelflygning och flygsimulatorer. Oavsett vilken typ av upplevelse man väljer, är det en chans att uppleva något unikt och spännande.

De bästa motorupplevelserna och addrenalinkickarna

Upplevelsepresenter med motorsport, flyg, helikoptrar osv ger mottagaren möjlighet att uppleva spänningen och adrenalinet av att köra några av de mest eftertraktade fordonen som finns. Från supersportbilar och bankörning till terrängkörning och folkrace, finns det en mängd olika spännande upplevelser att välja mellan.

Motorsportupplevelser

Racerbildag

Ska du ge bort en present till någon som älskar fart och spänning? Då är en racerbildag den perfekta presenten! Ge bort en upplevelse som garanterat kommer få adrenalinet att pumpa och den som får presenten att känna sig som en riktig racerbilförare för en dag.

Rallysprint

Tänk dig att du ska ge bort en present till någon som älskar fart och spänning! Då är en Rallysprint-upplevelse den perfekta presenten! Här får mottagaren testa på hur det känns att sitta bakom ratten på en riktig rallybil och köra på en bana med fartfyllda svängar och utmanande kurvor.

Airfield Speedtest med Nissan GT-R

Upplevelsen ”Speedtest Nissan” på upplevelse.com är en perfekt present till någon som gillar bilar och racing. Mottagaren får chansen att köra en Nissan GT-R på en riktig racingbana och uppleva en adrenalinpumpande aktivitet.

Kör Polaris Slingshot

Upplevelsen ”Kör Polaris Slingshot” på upplevelse.com är en perfekt present till någon som gillar att köra bil och söker efter en unik och spännande aktivitet. Mottagaren får chansen att köra en Polaris Slingshot, en helt unik kombination av en sportbil och en motorcykel.

Rally Cup

Tänk dig att få möjligheten att känna dig som en riktig rallyförare för en dag! Med den här presenten får mottagaren möjlighet att testa på att köra en riktig rallybil på en specialbyggd rallybana.

Kör Ferrari & Lamborghini Prestanda

Har du en vän som är riktigt speedad och älskar att köra fort? Då har jag den perfekta presenten för dig – en upplevelse i en Ferrari eller Lamborghini!

Kör Ferrari/Lamborghini Premium

Att ge bort en körning i en supersportbil är som att ge bort en dröm, och vem älskar inte att drömma? Det här är en perfekt present till någon som älskar fart och adrenalin. Tänk dig att sätta sig bakom ratten i en Ferrari, Lamborghini eller McLaren och känna hur motorn dånar och farten ökar.

Airfield Speedtest med Hellcat Redeye upplevelse

Motorintresserade kan önska sig denna upplevelsepresent då det ger en chans att köra en muskelbil på en flygfältbana och uppleva dess kraftfulla acceleration och höga hastighet.

Terrängkörning Jeep

En häftig upplevelse där man får lära sig grunderna i, och bemästra konsten att köra off-road. Den här upplevelsen är en riktig adranalinkick.

Terrängkörning Jeep upplevelse present

Speedway

Speedway är en motorsport som är snabb, spännande och full av action. Det är en sport som handlar om att köra motorcyklar runt en oval bana med höga hastigheter och mycket teknik.

Racerförare för en dag

Har du en vän som älskar fart och spänning? Då har vi den perfekta presenten för dig! Ge bort en racerbilsupplevelse där din vän får chansen att känna sig som en riktig racerförare.

Kör Formel 1 Premium

Tänk dig att få köra en riktig Formel 1-bil på en riktig bana, och känn adrenalinet pumpa i hela kroppen när du susar fram i höga hastigheter. Det är precis vad du kan ge bort med den här presenten!

Kör Ariel Atom på Gatan

Upplevelsen ”Kör Ariel Atom” på upplevelse.com är en perfekt present till någon som söker efter en unik och spännande motorupplevelse.

Ferrari vs Lamborghini

Upplevelsen ”Två Supersportbilar” på upplevelse.com ger mottagaren chansen att köra två av de mest eftertraktade och exklusiva supersportbilarna på marknaden – Ferrari och Lamborghini.

Kör Ferrari eller Lamborghini

Denna upplevelse ger en chans att köra några av världens mest eftertraktade superbilar. Det finns flera modeller att välja mellan, såsom Lamborghini, Ferrari och McLaren.

Kör rally

Att ge bort en rallykörning är den perfekta presenten för den som älskar fart och spänning! Med den här upplevelsen får man möjlighet att sätta sig bakom ratten på en riktigt snabb rallybil och testa sina körkunskaper på en riktig rallybana.

Kör Världens snabbaste muskelbil

Denna upplevelsepresent ger mottagaren möjligheten att köra världens snabbaste muskelbil, en Dodge Challenger SRT Demon, på en bana under övervakning av en professionell instruktör. Upplevelsen inleds med en genomgång av bilen och banan.

Prova på Enduro

”Prova på Enduro”-upplevelsen är en spännande present att ge bort till någon som är intresserad av motorsport och gillar att köra motorcykel. Denna upplevelse ger mottagaren en chans att utforska terrängen och prova på offroad-körning med en Enduro-motorcykel.

Kör amerikanska superbilar (Speedtest)

”Kör två muskelbilar”-upplevelsen är en perfekt present att ge bort till någon som älskar bilar och motorer. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att köra två muskelbilar – ett par klassiska och kraftfulla bilar med hög prestanda.

Supercar Trackday

Har du någonsin känt dig som en superskurk som behöver fly undan från en förföljande hjältebil? Då är denna present för dig! Med en Supercar Trackday kan du få uppleva spänningen av att köra en riktig superbil på en riktig racerbana, med fullt stöd från erfarna instruktörer.

Airfield Speedtest med Polaris Slingshot

Det är en present som garanterat kommer att skapa minnen för livet. ”Speedtest Polaris Slingshot”-upplevelsen är en perfekt present att ge bort till någon som älskar fart och adrenalin. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att testa gränserna och köra en Polaris Slingshot på en riktig flygplats.

Super Car Track Day

Upplevelsen ”Supercar Trackday” på upplevelse.com ger mottagaren chansen att uppleva kraften och hastigheten av några av de mest eftertraktade och exklusiva supersportbilarna som finns.

Kör Speedway

Att ge bort en speedway-upplevelse är den perfekta presenten för den adrenalin-hungriga personen som älskar att känna farten i blodet!

Ferrari vs Lamborghini – Speedtest

Upplevelsepresenten ”Ferrari & Lamborghini Speedtest” på upplevelse.com ger mottagaren chansen att uppleva en av de mest eftertraktade aktiviteterna för motorintresserade – att köra en supersportbil på en racingbana.

Need for Speed (Ferrari/Lamborghini) Upplevelse

Upplevelsen ”Need for Speed” på upplevelse.com ger mottagaren en chans att uppleva en unik och spännande racingupplevelse i två av de mest eftertraktade supersportbilarna – Ferrari och Lamborghini.

Kör Formel 1

Tänk dig en Ferrari i full fart på en bana, och nu tänk dig att den som sitter bakom ratten är din vän – ja, det kan hända om du ger bort denna fantastiska present! Med denna upplevelse kan din vän känna adrenalinet pumpa genom sina ådror medan hen kör en riktig Formel 1-bil på en riktig bana.

Prova på folkrace

En folkrace-upplevelse kan vara en rolig och passande present för personer som gillar motorsport, fart och spänning. Det kan också vara en kul present för den som gillar att utmana sig själv och prova på nya saker.

Åk Ariel Atom på Bana

Upplevelsen ”Åk Ariel Atom på bana” på Upplevelse.com är en perfekt present till någon som älskar motorsport och söker en spännande och unik upplevelse. Mottagaren får chansen att köra en Ariel Atom, en minimalistisk men högpresterande sportbil på en bana under ledning av en professionell instruktör.

Rallylektion en häftig upplevelse att ge i present

Har du en vän som alltid kör bil som en biltjuv, eller någon som tycker mycket om att sladda med bilen? Då kan en rallylektion bli en minnesvärd upplevelse present.

Rallylektion en häftig upplevelse att ge i present

Formelbil Steg 1 Upplevelse

Upplevelsepresenten ”Åk Formelbil – Steg 1” från Upplevelse.com är en kul present till någon som älskar motorsport och söker en spännande och unik upplevelse.

Bankörning Supersportbil Upplevelse

Upplevelsepresenten ”Bankörning med supersportbil” är en extra bra present till bilintresserade av flera anledningar. För det första ger den mottagaren en unik möjlighet att köra en supersportbil på en riktig racingbana, vilket ger en adrenalin-pumpande upplevelse.

Kör Ford Mustang Shelby GT350

Att köra en Ford Mustang Shelby GT350 är en upplevelse som garanterat ger en adrenalinkick. Denna bilmodell är en riktig dröm för många bilentusiaster, och att få möjligheten att köra den är en sällsynt och unik möjlighet.

Porsche Challenge

Tänk dig att du har en vän som är helt galen i sportbilar och kör som en vild på vägarna. Nu kan du ge henne chansen att testa sina körkunskaper på riktigt – genom att ge bort en Porsche Challenge-upplevelse!

Åk Ferrari eller Lamborghini

Den här upplevelsen ger en chans att köra en av två av världens mest kända sportbilar, Ferrari eller Lamborghini, vilket i sig självt är en dröm för många bilentusiaster.

Top Gear Airfield

Har du någon som är lika galen i motorer och hastighet som de är i humor? Då är presenten du letar efter här! Ge bort en Top Gear Airfield-upplevelsepresent och se denna person flyga fram på en riktig racerfält tillsammans med en erfaren instruktör som kommer att pusha dem till deras gränser.

Airfield Speedtest Ford Mustang Shelby GT350

Upplevelsepresenten på upplevelse.com ger mottagaren en unik möjlighet att uppleva spänningen av att köra en Ford Mustang. Mottagaren kommer att ha en professionell instruktör vid sin sida som ger råd och hjälper till att få ut det mesta av upplevelsen.

Formel 1-Simulator

Att ge bort en Formel 1-simulator i present är som att ge en adrenalinkick i present! Den här upplevelsen är perfekt för personen som älskar snabba bilar och racing. Med en professionell simulator kan man få känslan av att sitta bakom ratten på en riktig F1-bil och köra runt på banan i hög hastighet.

Provkör en Nissan GT-R

Att ge bort en ”Kör Nissan GTR”-upplevelse som present till någon som älskar bilar är ett utmärkt sätt att ge mottagaren en upplevelse utöver det vanliga. Presenten ger chansen att köra en av världens mest eftertraktade sportbilar, Nissan GTR, på en riktig racerbana, och skapar minnen för livet.

Flyg- och Luftfartsupplevelser

Skärmflygning Upplevelse

Att få en skärmflygning som present kan vara en spännande och annorlunda upplevelse. Skärmflygning är en adrenalinfylld aktivitet som ger möjlighet att uppleva friheten av att sväva fritt i luften samtidigt som man har en fantastisk utsikt över landskapet.

Spaka Flyget Själv upplevelse

”Spaka själv”-upplevelsen passar perfekt för någon som har drömt om att få känna hur det är att flyga ett riktigt flygplan. Under upplevelsen får man chansen att sitta bakom spakarna på en riktig flygning, med en erfaren instruktör som guide.

Hoppa fallskärm

Det är svårt att säga exakt hur en upplevelse som en fallskärmshopp kan förändra någons liv, eftersom det beror på personen och deras upplevelse av det. Men det kan vara en chans för personen att ta sig utanför sin komfortzon, utmana sig själv och prova på något som de aldrig trodde att de skulle klara av.

Spaka Gyrokopter Själv

Att ge bort en upplevelse där man själv får spaka en gyrokopter låter som den perfekta presenten till den som är trött på att alltid sitta fast i bilköer och trånga kollektivtrafik. För den som gillar att känna vinden i håret och adrenalinet i kroppen är det här den ultimata upplevelsen.

Helikoptersimulator

Att ge bort en helikoptersimulator i present är perfekt för den som har drömt om att sväva högt uppe i luften utan att faktiskt behöva lämna marken.

Provflyg en helikopter

Provflygning med helikopter kan vara en fantastisk upplevelse och en bra present till någon som är intresserad av flygning eller som letar efter något annorlunda och spännande att göra.

Skärgården från ovan

Tänk dig att du är en fågel och flyger högt över vackra skärgårdar. Detta är precis vad du kan ge bort till den äventyrliga personen som älskar en fantastisk utsikt.

Segelflygning Upplevelse

Segelflygning är en spännande upplevelse som passar de som gillar höjder och vill uppleva känslan av att flyga utan motor. Upplevelsen passar bra för den som söker en mer avkopplande flygupplevelse, där man kan njuta av stillheten och vackra vyer från ovan.

Flygsimulator J 35 Draken Upplevelse

Denna upplevelsepresent ger mottagaren möjligheten att uppleva flygning i en realistisk flygsimulator. Under en timmes session, får man lära sig grunderna i flygning och testa sina färdigheter i en simulering av ett verkligt flygplan.

Privat helikoptertur

Upplevelsepresenten på upplevelse.com ger mottagaren en chans att uppleva en privat helikoptertur i en av världens mest avancerade helikoptrar. Mottagaren kommer att njuta av en unik utsikt över en stad eller landskap från luften, vilket ger en spännande och minnesvärd upplevelse.

Helikoptertur (city eller skärgård)

Upplevelsepresenten från upplevelse.com ger mottagaren en unik möjlighet att upptäcka Stockholms skärgård från ovan under en helikoptertur.

Spaka ett veteranflyg

”Veteranflyg”-upplevelsen är en fantastisk present att ge bort till någon som är intresserad av historia och flygplan. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att uppleva en flygtur i en av våra historiska veteranflygplan från andra världskriget och se världen från en helt ny synvinkel.

Stridsflygsimulator

Äntligen en present som ger höjdare! Med denna upplevelsepresent kan du ge någon möjligheten att kliva in i rollen som en äkta stridspilot, utan att behöva sitta fast i en riktig stridsflygplan. Det är perfekt för den som vill ha en adrenalinrush och känna sig som en actionhjälte.

Paramotor Upplevelse

”Paramotor”-upplevelsen är en utmärkt present att ge bort till någon som vill prova på en spännande och unik flygupplevelse. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att flyga högt upp i luften med en motoriserad skärmflygning och uppleva en känsla av frihet och spänning.

Prova på-flygning Upplevelse

En flygupplevelse som present är ett fantastiskt sätt att ge någon möjligheten att uppleva en helt ny värld. Den här specifika upplevelsen låter mottagaren upptäcka vackra landskap och spännande miljöer från luften.

Flygtur Överraskning

Att ge bort en flygupplevelse som Flygtur Överraskning kan vara den perfekta presenten till någon som söker efter en spännande och minnesvärd upplevelse.

Flygtur Light flygupplevelse

Att ge bort en flygupplevelse som Flygtur Light kan vara den perfekta presenten till någon som söker efter en unik och minnesvärd upplevelse. Upplevelsen är en lugn och vacker flygning över landskapet och ger mottagaren chansen att se världen från ett annat perspektiv.

Helikoptertur

Upplevelsen ”Helikoptertur” på upplevelse.com är en unik present som ger mottagaren en chans att uppleva en fantastisk utsikt från luften.

Pilot för en dag

Upplevelsen ”Pilot för en dag” på Upplevelse.com är en spännande present för någon som drömmer om att flyga ett flygplan.

Stridsflygsimulator med stridspilot

Äntligen en present som garanterat kommer att ta mottagarens andedräkt bort – bokstavligen! Med denna upplevelsepresent får den lyckliga personen chansen att åka med en stridspilot och uppleva alla möjliga typer av flygningar som inkluderar loops, spiraler och mycket mer.

Stridsflygsimulator Stockholm

En stridsflygtur är den ultimata presenten för den som vill uppleva känslan av att vara en riktig pilot och samtidigt få adrenalinet att pumpa genom kroppen. Denna upplevelse är perfekt för den som alltid drömt om att sätta sig i cockpit och känna på kraften av ett stridsflygplan.

Äventyrsupplevelser

Kör fyrhjuling Upplevelse

Att ge bort en fyrhjulingsupplevelse som present kan vara en riktigt häftig upplevelse för den äventyrliga personen. Med den här upplevelsen får man chansen att utforska naturen på ett helt nytt sätt, samtidigt som man får en dos av adrenalin.

Gokart en fartfylld upplevelse present

Nästa upplevelsepresent som jag vill tipsa om är att köra gokart. Oavsett om hon eller han är motoringresserad eller ej så är det här en jätterolig upplevelse att få i present.

gokart en fartfylld upplevelse present

Flyboard Upplevelse

Flyboard är en spännande vattenaktivitet där man får sväva ovanför vattnet som en superhjälte. Upplevelsen ger en känsla av frihet och äventyr samtidigt som man får känna på adrenalinet som kommer med att ta sig an en ny utmaning.

Båt åka ribbåt upplevelse

”Rib-sightseeing”-upplevelsen är en unik present att ge bort till någon som älskar att uppleva nya saker och är redo för en spännande utmaning. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att uppleva fartfyllda båtturer i en RIB-båt, samtidigt som man ser de fantastiska vyerna och upplever naturen på ett helt nytt sätt.

Åka stridsbåt

Upplevelsen ”Åka stridsbåt till militäranläggning” på upplevelse.com är en perfekt present till någon som är intresserad av militärhistoria och söker efter en unik och spännande aktivitet.

Velodrom

”Velodrom”-upplevelsen är en adrenalinfylld present som passar perfekt till någon som älskar cykling eller söker en spännande utmaning. Denna upplevelse ger mottagaren chansen att uppleva den unika känslan av att cykla på en riktig velodrom – en rund cykelbana med branta kurvor och höga hastigheter.

Kör fyrhjuling på vinterbana Upplevelse

Denna upplevelsepresent från upplevelse.com erbjuder mottagaren en spännande möjlighet att uppleva kraften och hastigheten av en fyrhjuling på en vinterbana.

Körkort Startpaket

”Startpaket upplevelse körkort”-upplevelsen är en användbar present att ge bort till någon som vill ta körkort. Denna upplevelse innehåller allt som behövs för att börja sin körkortsresa, inklusive en teorikurs med handledning, övningskörning på en körbana och en lektion med en trafiklärare.

Kom igång med körkortet

”Körlektion”-upplevelsen är en perfekt present för någon som vill ta körkort och behöver förbättra sin körning. Genom att ge bort denna upplevelse som present får mottagaren en timmes privat lektion med en erfaren instruktör, som kan hjälpa till att utveckla deras färdigheter och öka självförtroendet bakom ratten

One Wheel

Har du någon i ditt liv som älskar att åka skateboard eller snowboard, eller helt enkelt bara gillar att utmana sig själv? Då kan en One Wheel-upplevelse vara den perfekta presenten! Med en One Wheel får man en helt ny känsla av frihet och spänning när man åker runt på en enda hjul.

RIB Stockholms skärgård

Att ge bort en RIB-tur i Stockholms skärgård är som att ge bort en hastighetsresa till spänningslandet! Den här upplevelsen är perfekt för någon som gillar äventyr och vatten, eller för någon som är trött på att segla på gamla segelbåtar och vill uppleva något nytt.

Segwaytur

Om du vill ge bort en rolig och unik present till någon som gillar äventyr och nya upplevelser kan jag rekommendera ”Segway-upplevelsen”. Genom att köpa denna upplevelse som present ger du bort en guidad tur på en Segway, en rolig och annorlunda färdmedel som ger mottagaren chansen att uppleva omgivningarna på ett helt nytt sätt.

Zipline

Att ge bort en zipline-upplevelse i present till någon är en spännande och minnesvärd gåva. Personen får flyga genom trädtopparna med benen hängande fritt och uppleva en adrenalin-boost. Det finns olika sorters ziplines som passar olika nivåer av äventyrslust.

Electrosurf

Funderar du på vad du ska ge din polare som älskar surfing och allt som har med vatten att göra? Då borde du ge bort en upplevelse i form av en Electrosurf-dag! Det är den perfekta presenten för den adrenalinhungrige surfaren som vill prova på något nytt.

PRESENTERNA

Att ge bort en upplevelsepresent som inkludear motorer och adrenalin ger mottagaren en chans att prova på något nytt och annorlunda samtidigt som det är en chans att skapa minnen för livet. Det är också ett utmärkt tillfälle att skapa en rolig och minnesvärd upplevelse tillsammans med vänner och familj.

Tips på fortsatt läsning

Upplevelse Motorsport och Adrenalin
Rulla till toppen