Present till POJKVÄN – STOR guide

Letar du efter presenter till din pojkvän? Undrar du vad som är en bra present till pojkvän? Att köpa födelsedagspresent till sin pojkvän kan vara svårt, jag vet. Här får du hjälp med en bra present till din pojkvän. Så här har jag samlat massor med presenttips som passar för pojkvänner i alla åldrar.

Vad är bra present till en pojkvän? Här ska du få några tips på riktigt bra present till din pojkvän: cykel, fågelholk, hörlurar, åka ribbåt, kalsonger eller en drönare. Vill du ge en födelsedagspresent till din pojkvän som är rolig, så kanske ett kungligt porträtt av honom passar bra.

Bra presenter till pojkvännen är väldigt svåra att komma på! En bra födelsedagspresent till en pojkvän ska vara både genomtänkt, fyndig och ges med kärlek. Så det är faktiskt inte underligt att det blir så svårt att hitta den! Men här får du hjälp med present till din pojkvän.

vad är en bra present till pojkvännen?
Vad är en bra present till pojkvännen?

Du kan även hitta bra presenter att ge din pojkvän på någon av de andra sidorna:

Vad en pojkvän önskar sig i födelsedagspresent kan också variera. Men bra födelsedagspresenter att ge sin pojkvän är att köra gokart, chokladmassage, hörlurar, drönare, aktivitetsarmband eller en fin musmatta. Vill du hitta en liten present till din pojkvän? Det finns många små saker som kan vara kul att ge bort och som ändå visar honom hur mycket du bryr dig om honom och att han är väldigt viktig för dig. Det behöver inte kosta så mycket eller vara så märkvärdiga grejer för att det ska betyda mycket för honom. Några små presenter som din pojkvän kommer gilla är: reflex, kärleksbrev, ett litet hjärta eller en fin kaffemugg.

Vad är en bra present till en pojkvän?

På den här sidan har jag samlat presenttips på saker som killar och män ofta önskar sig och du får förslag på födelsedagspresenter du kan göra själv till pojkvännen. Jag vill att du alltid ska kunna hitta bra tips på vad du kan köpa till din pojkvän här. Men fortsätt läsa för fler presenttips till en pojkvän!

Vilka presenter till din pojkvän gör honom allra gladast? Alla pojkvänner är ju förstås olika, och kanske vill du hitta olika typer presenter till din pojkvän olika gånger. Ibland behöver du en sista minuten present, ibland en romantisk och andra gånger letar du efter riktigt fin och lyxig present till honom, eller en present som din pojkvän verkligen kommer älska.

Massage i present till pojkvän

Är han spänd, stressad eller vill du kanske bara skämma bort honom en stund? Välj massage med en stund av avslappning och återhämtning eller med mer behandlande moment som tryck och töjning. Det är en härlig present att ge sin pojkvän både på födelsedagen, i julklapp eller på årsdagen.

Läs mer och beställ

presenter till pojkvän massage presenter till pojkvän

Flyg i vindtunnel en bra present till din pojkvän

Är han den äventyrliga typen kanske flyga vindtunnel är en häftigare present att få på födelsedagen. Här får man flyga och känna sig helt tyngdlös för en stund. Självklart får man även en säkerhetsgenomgång innan flygningen drar igång.

s mer och beställ

Flyg i vindtunnel en bra preset tilll din pojkvän

Tappkran för öl

Det här är en häftig present att ge din pojkvän! Den här tappkranen använder ljudvågor för att ge en helt vanlig öl den perfekta skumkronan. Pojkvännen kommer älska den här presenten och känslan av att kunna dricka en lyxig fatöl hemma. Fizzics skummar en öl i taget och är kompatibel med både stora och små ölburkar och ölflaskor.

Läs mer och beställ

Love box i present till pojkvän

Bor ni långt bort från varandra är den här loveboxen den perfekta presenten att visa din kärlek. Du kan skicka meddelanden och bilder till loveboxen. När ditt meddelande kommer fram börjar hjärtat på boxen att snurra, så de vet precis när du har skickat något. En fantastisk present att ge dem du älskar.

Läs mer och beställ

Åk Ferrari Eller Lamborghini är bra upplevelser att ge i födelsedagspresent till pojkvän

Kanske drömmer han om en häftig sportbil? Även om du inte kan uppfylla drömmen åt honom så kommer han uppskattat att få åka med i en av världens häftigaste bilar. Det finns många upplevelser att välja mellan till den bilintresserade pojkvännen. Bra presenter att ge din pojkvän är att få provköra någon cool bil.

Läs mer och beställ

Åk Ferrari Eller Lamborghini  presenter till pojkvän

Övelevnadskurs i present till pojkvän

Till den naturintresserade och äventyrliga pojkvännen kan en överlevnadskurs också vara den bästa födelsedagspresenten. Det här är en tvådagarskurs där han får bekanta sig med överlevnad i de svenska skogarna. Här får han lära sig tips och trix för att klara många krissituationenr i vildmarken. Han kommer att få lära sig allt från att bygga ett bra vindskydd, hitta vatten, orientera sig i skogen och hitta växter som man kan äta. Bra födelsedagspresent till en pojkvän som tycker om att vara ute i skog och mark.

Läs mer och beställ

Övelevnadskurs

Herrgårdsupplevelse För Två

Har du, precis som jag själv, lite dålig framförhållning ibland? Jag har honom uppskriven i almanackan sedan länge. Jag VET ju att han snart fyller år. Men sedan vet jag inte vad som händer. Plötsligt är det hans födelsedag och jag står där utan en bra present. Men det är inte kört. Det går fortfarande att köpa present och få det att se mycket genomtänkt ut. De här förslag betalar du och får ett presentkort som du kan skriva ut. Allt är klart på 10 minuter. Lyxig övernattning på någon fin herrgård är bra presenter till din pojkvän. Kanske kan ni komma iväg tillsammans och göra något kul och övernatta på en mysig herrgård, äta god mat osv.

Läs mer och beställ

herrgårdsupplevelse För Två presenter till pojkvän

Prova På Kitesurfing i present till pojkvän

En kurs där man får prova på att kitesurfa är en kul present till pojkvännen som redan har massa prylar och pojkvännen som tycker om att testa nya saker.

Läs mer och beställ

Prova På Kitesurfing

Ölprovning i födelsedagspresent pojkvän

Är han mer typen som föredrar öl? Då tycker jag självklart att du ska ge honom en ölprovning så han får lära sig mer om öl, bryggning, ölets historia. Under ölprovningen får han provsmaka flera olika ölsorter. Det finns dessutom olika inriktningar att välja mellan på ölprovningarna.

Läs mer och beställ

Ölprovning I Födelsedagspresent Pojkvän presenter till pojkvän

Kurs i ölbryggning i present till din pojkvän

Eller tror du att han är riktigt intresserad av öl. Varför inte slå på stort och bjuda honom på en kurs där han får lära sig att brygga eget öl tillsammans med en professionell ölbryggare. Efter kursen kommer han kunna brygga eget öl hemma. Han får lära sig allt om ingredienser och vilken utrustning han behöver ha för att kunna brygga öl. Dessutom får han med sig ett antal recept.

Läs mer och beställ

kurs i ölbrggningg i present till din pojkvän

Kör Ferrari eller Lamborghini

En fin födelsedagspresent till en pojkvän som är motorintresserad är att ge honom en upplevelse. Kanske skulle han tycka om att få göra en supersportbil eller att få köra gokart. Även om du inte har råd att köpa en bil i present till din pojkvän så kan han ändå få njuta av att köra sin drömbil.

Läs mer och beställ

Köra supersportbil i present till pojkvän

Se till att uppfylla hans barndomsdröm att få köra en riktigt häftig sportbil det är födelsedagspresenter till din pojkvän, som han kommer älska. Även om du inte har råd att köpa en till honom så har du råd att låta honom få köra en. Att få köra en Ferrari eller Lamborghini kommer garanterat inte lämna honom oberörd. Jag lovar, han kommer drömma länge om hur han sjönk ned i det exklusiva skinnsätet, kände accelerationen och hörde ljudet från motorn. Det här är en fantastisk present till en pojkvän som är motorintresserad och är något han kommer se tillbaka på och drömma om.

Läs mer och beställ

köra supersportbil presenter till pojkvän

Köra go-kart

Gokart – Ett annat sätt att få njuta av fart och g-krafter är förstås gokart. Låt honom få känna sig som en formel 1 stjärna. Stora stjärnor som Mark Webber och Michael Schumacher älskar gokart. I en gokart känner han sig som en stjärna när han susar fram nära marken och känner g-krafterna som griper tag i kurvorna. Att köra gokart är både roligt och väldigt fartfyllt. En bra födelsedagspresent till en motorintresserad pojkvän.

Läs mer och beställ

Köra gokart

Köra rally kul födelsedagspresent till pojkvän

Att få köra rally är en kul upplevelse som många pojkvänner skulle bli glada för att få i present.

Läs mer och beställ

Köra rally presenter till pojkvän

Presentkort på tidningar Tidningsprenumeration i present till pojkvän

Vet du vad han gillar för tidningar är det här ett säkert kort. Välj tidning, betala och skriv ut gåvokortet direkt. Ingen kommer upptäcka att du är sent ute med att köpa present till pojkvännen. En tidningsprenumeration kan man helt enkelt inte beställa tidigare. Då kommer han redan att ha fått första tidningen INNAN han fyller år. Det vill du ju inte. Så därför måste den här presenten till pojkvännen beställas sent. Känner du dig osäker på val av tidning så brukar dessa vara väldigt populära: Illustrerad vetenskap, Mobil, PC-för Alla och Privata Affärer. En tidningsprenumeration brukar vara en bra födelsedagspresent till en pojkvän.

Läs mer och beställ

Illustrerad vetenskap

En prenumeration i födelsedagspresent till pojkvännen som gillar naturvetenskap i lättsmält format. Illustrerad vetenskap innefattar natur, rymden, forskning och mattematik. Massor av kunskap direkt hem i brevlådan.

Läs mer och beställ

Illustrerad vetenskap

Mobiltidning att ge i födelsedagspresent till din pojkvän

Tidningen Mobil är en bra födelsedagspresent till en pojkvän som gillar mobiltelefoner och teknik. Tidningar är en väldigt trevlig present att både ge och att få. Det kommer nya tidningar och det är alltid något trevligt att se fram emot. När man ger bort en tidning är det enkelt och smidigt, man besäller och sedan levereras presenten direkt hem till pojkvännen.

Läs mer och beställ

mobil presenter till pojkvän

PC för alla

Till en pojkvän som gillar datorer är en datortidning en fin födelsedagspresent.Tidningen är fylld med massor av olika tips och reportage. Även om han redan kan mycket om datorer finns det ändå massor att lära.

Läs mer och beställ

PC för alla

Privata affärer i present till pojkvän

Privata affärer är en bra födelsedagspresent till pojkvän. som passar alla. Ingen ar råd att inte vårda sin egen ekonomi.

Läs mer och beställ

Privata affärer

Café

Tidningsprenumeration på Café som är ett mode och livsstilsmagasin för män. Det är en bra födelsedagspresent till en pojkvän. Prisbelönt dokumentärjournalistik, unika intervjuer, Sveriges mest spännande män och kvinnor, sport, prylar, humor och det mode för män.

Läs mer och beställ

Café presenter till pojkvän

Billiga presenter till pojkvän

Kanske är det födelsedagspresent till pojkvän eller present en vanlig vardag. En kul nyckelring är en billig present till pojkvännen.

Men jag har fler idéer!

Läs mer och beställ

Bjud på Restaurang

Visst är det mysigt att bli bjuden på middag ibland? Vill du ha en billig present till pojkvännen så lagar du maten själv. Kanske en trerätters med ett gott vin till. Här finns det förstås också möjligheten att göra ett eget presentkort till honom eller att köpa ett färdigt restaurangbesök där notan redan är betald. Men då blir det ju inte en jättebillig present till din pojkvän längre.

En god middag är en uppskattad födelsedagspresent till din pojkvän. Restaurangbesök för två är alltid en trevlig födelsedagspresent att ge bort.

Läs mer och beställ

Bjud på restaurang presenter till pojkvän

Personlig nyckelring i present till pojkvän

Nyckelring med uppmaningen att han ska köra försiktigt. Jag vet att många män och killar tycker om att köra fort. Så en sån här nyckelring gör att han tar det lite lugnare när han sätter sig bakom ratten på sin bil och kör iväg.

Läs mer och beställ

Personlig nyckelring

Fika för två

En billig upplevelse att ge sin pojkvän i present är att bjuda honom på fika på ett riktigt mysigt café.

Läs mer och beställ

Fika för två presenter till pojkvän

Mugg i present till pojkvän

En fin, rolig eller kärleksfull mugg är alltid en passande present. Fyll den med hans favoritgodis och slå in den i cellofan.

Läs mer och beställ

Mugg

Roliga kaffemuggar är bra presenter till din pojkvän

Den här muggen är en kul födelsedagspresent till pojkvännen. Den ser ut som en medicinmugg med kaffe utskrivet på recepet. Och visst känner man sig lite vissen de dagar man inte får i sig sitt morgonkaffe!

Läs mer och beställ

Roliga kaffemuggar är bra presenter till din pojkvän

Coola strumpor

Vill du ge en fin och annorlunda present till din pojkvän? Då kanske det är kul att ge bort ett paket med färgglada, mönstrade strumpor till honom. Det här är strumpor som verkligen sticker ut i mängden och får honom att synas.

Läs mer och beställ

coola srumpor

Smycke i present till pojkvännen

Det finns också många fina smycken att ge i födelsedagspresent till en pojkvän. Jag tycker att just det här är väldigt coolt med en pilspets på ett halsband av flätat läder.

Läs mer och beställ

Smycke i present till pojkvännen

Fotoalbum är bra presenter till pojkvän

Ett tomt fotoalbum som du fyller med foton, kärleksbrev och dekorationer. En penna med silverskrift blir väldigt snyggt om du väljer albumet med svarta papper i. Lite fina papper att dekorera med. Klipp ut ramar, små lappar eller hjärtan att skriva på.

En personlig present till din pojkvän.

Läs mer och beställ

Fotoalbum är bra presenter till pojkvän presenter till pojkvän

Handvärmare hjärta – Romantisk present till pojkvän

En romantisk födelsedagspresent till din pojkvän är den här fina handvärmaren som han stoppar in i micron och sedan håller den värmen länge så han garanterat tinar upp efter en kall vinterpromenad.

Läs mer och beställ

Handvärmare hjärta presenter till pojkvän

Kärleksförklaring i present till pojkvän

Köp post-it lappar och skriv korta kärleksförklaringar på dem. Lägg dem där han minst anar det. Tänk vad mysigt att hitta ett kärleksbrev från sin älskling i lunchlådan eller i kavajfickan. Men använd inte alla på en gång, då kan det bli lite mycket kanske. Men det är faktiskt riktigt romantiska presenter till pojkvännen. Eller köp massa postitlappar som du fyller med kärleksbrev och komplimanger till honom. Fyll i bok där du får hjälp med kärleksförklaringarna, en riktigt romantisk födelsedagspresent att ge sin pojkvän.

Läs mer och beställ

Kärleksförklaring presenter till pojkvän

Reflex för motionsrundan Små, Men Kärleksfulla Presenter Till Pojkvännen

Köp honom något han verkligen behöver. Det finns säkert många småsaker som han irriterar sig på som han saknar eller som är trasiga. Försök hitta de här småsakerna som just din pojkvän behöver. Visa din pojkvän att du verkligen älskar honom. Ge honom en reflex så han överlever vintern. Det är inte lätt att se en fotgängare i svarta kläder när man är ute och kör. Att ge din pojkvän en reflex i present är ett bevis på att du verkligen älskar honom och vill behålla honom länge. Det är en jättebra födelsedagspresent att ge sin pojkvän!

Läs mer och beställ

Reflex för motionsrundan Små, Men Kärleksfulla Presenter Till Pojkvännen

Hörlurar i present till pojkvän

Har din pojkväns öronsnäckor slutat fungera så kommer ett par nya vara den bästa presenten. Dessa Yamahahörlurar har ett helt suveränt ljud. Öronsnäckor – Öronsnäckor har en tendens att gå sönder. Plötsligt hör man bara i den ena öronsnäckan. Det är SÅ irriterande. Många gånger känns det lite jobbigt och jag själv drar mig för att gå och köpa nya öronsnäckor. Förmodligen fungerar de flesta människor lika dant. Fina och omtänksamma saker att ge i födelsedagspresent till din pojkvän.

Läs mer och beställ

Hörlurar Öronsnäckor Yamaha

Choklad

Det finns många små vardagliga saker du kan göra för att visa din kärlek för pojkvännen. Ställ en liten skål med godis på hans skrivbord eller slå på stort och ge honom en chokladkaka han inte kommer glömma! Komplettera gärna med en ny tandborste med fint mönster.

Läs mer och beställ

Choklad presenter till pojkvän

Powerbank är en personlig present till din pojkvän

Är du på jakt efter en personlig present till din pojkvän kan jag rekommendera den här powerbanken. När du beställer den får du nämligen välja text som sedan graveras på den. Powerbanken blir en fin liten kärlekshälsning som han sedan alltid bär med sig och påminns om er kärlek.

Läs mer och beställ

Högtalarbord

Ge honom ett snyggt bord med trådlös laddning för telefonen. Funkar lika bra i vardagsrummet som bredvid sängen.

Läs mer och beställ

Powerbank Solcellsladdad

Är man ute med båten, in naturen eller på stranden kan det vara svårt att hålla mobilen i gång. Det problemet löser du lätt åt honom genom att ge honom en powerbank som laddas med hjälp av solen. En bra present till pojkvännen som inte alltid sitter bredvid ett eluttag. Telefontillbehör är en annan present som alltid funkar. Se till att han aldrig mer missar dina samtal. Ge honom en powerbank med snygg design eller varför inte solcellsladdad?

Läs mer och beställ

Vattentäta Mobiltelefonskal

Ett vattentätt mobilskal kan bli en bra present till pojkvännen. Det kan också bli en bra present att få ett vattentätt skal till telefonen. Det kan rädda telefonen om den skulle bli blöt eller om han bara skulle tappa den i marken.

Läs mer och beställ

Hörlurar med ljudisolering

Det är svårt att hitta något generellt som passar att ge alla pojkvänner i alla åldrar i present. Men teknikprylar verkar ju vara något som alltid går hem. Många önskar sig ett par riktigt bra hörlurar. När jag köpte mina gjorde jag en ordentlig undersökning av marknaden och läste massa recensioner. De som fick bäst betyg är Sonys hörlurar. Det blir verkligen tyst som i graven. Jag njuter varje gång jag åker buss och slipper höra passagerarna bakom tala om hur fulla de var på den senaste festen. Då sätter jag bara på mig mina lurar och njuter av en bok. Personligen så ÄLSKAR JAG mina hörlurar med ljudisolering och brusreducering. Oavsett om man lyssnar på musik, Youtube eller talböcker så är det skönt att stänga ute allt annat ljud. När man åker bil, tunnelbana och buss är det mycket bakgrundsbrus som man kanske inte tänker på. Inte förrän jag själv skaffade brusreducerande lurar insåg jag hur högt allt låter. Din pojkvän kommer också att älska de här hörlurarna.

Läs mer och beställ

Hörlurar med ljudisolering

Högtalare i födelsedagspresent till din pojkvän

Ge honom en högtalare med riktigt grymt ljud. Självklart är det bluetooth så han lätt kan ansluta mobiltelefonen utan att behöva trassla med sladdar emellan. Den här högtalaren är en klassiker och han kommer älska det häftiga ljudet. Det är något helt annat än det burkiga ljud som uppstår av billiga dussinhögtalare. Det här är öronlyx!

Läs mer och beställ

högtalare presenter till pojkvän

Drönare i present till pojkvän

En teknikpryl som killar ofta pratar om när man frågar vad de önskar sig det är en drönare. Ärligt talat vet jag inte vad som är så kul med att köra omkring en drönare uppe i luften och filma samtidigt. Men pojkar, killar och män är helfrälsta på drönare. En drönare som inte är allt för dyr och som är populär är den här. Det är ju viktigt att inte köpa den allra billigaste i alla fall. Utan en som är lite bättre och mer stabil i luften och har en bra kamera. Den här uppfyller alla krav.

Läs mer och beställ

Drönare

Vinkyl, lampa & högtalare allt i ett

Någon teknikpryl brukar alltid vara en bra present till pojkvän. Den här dekorativa lampan att ha på uteplatsen eller balkongen innehåller faktiskt även en vinkyl och högtalare också. En kul allt i allo pryl, som dessutom är väldigt snygg när man tänder den.

Läs mer och beställ

Google Home födelsedagspresent till pojkvän

Det finns många smarta prylar som hjälper honom i vardagen, Fitbit som håller koll på hälsan och Google Home känner igen vem det är som pratar och kan ge personlig information om t.ex. färdvägen till jobbet. I Köket kan du använda Google Home för att ta reda på hur ett specifikt recept tillagas och Google Home håller koll på när gratängen ska plockas ut ur ugnen. Det här är en riktigt cool present till pojkvännen som tycker om teknikprylar. Google Home är en digital röstassistent som man kan använda för att styra hemmet. Du styra t.ex. belysning, spela musik eller starta tvn.

Läs mer och beställ

Google Home presenter till pojkvän

Fitbit Ionic

Är din pojkvän intresserad av hälsa och träning är detta den ultimata presenten till honom. De mer exklusiva som är vattentäta, har lång batteritid, personlig coach och som kan ersätta mobiltelefonen.

Läs mer och beställ

Fitbit Ionic

Fitbit Charge i present till pojkvän

Fitbit finns i en mängd olika varianter med olika prislappar. Det finns även enklare varianter. Med en fitbit får han full koll på sin motion och hälsa. En fitbit kan bli en väldigt betydelsefull present till en pojkvän.

Läs mer och beställ

Fitbit Charge presenter till pojkvän

Kameror är kul presenter till pojkvän

En kamera kan vara kul för att fota när man spelar cyklar eller åker motorcykel. Även en vanlig cykeltur kan bli riktigt cool när man fotar.

Läs mer och beställ

Kameror är kul presenter till pojkvän

Digital fotoram

Kanske en digital fotram är något för honom? Självklart bör fotoramen laddas med foton på er tillsammans innan överlämnandet. Det kommer garanaterat att bli en mycket uppskattad födelsedagspresent till pojkvännen. Det finns även teknikprylar som bara är roliga att ha, som en kamera till exempel. Eller en digital fotoram som du fyller med foton. Men där kan han sedan fylla på med egna foton som han själv tar.

Läs mer och beställ

Digital fotoram presenter till pojkvän

Tile smartaste nyckelringen i födelsedagspresent till pojkvännen

En smart nyckelring som gör att det är lätt att hitta den om man tappar bort den eller mobiltelefonen. Man kan även märka upp sin plånbok eller cykel med hjälp av de här smarta nyckelringarna.

Läs mer och beställ

Tile smartaste nyckelringen

Personliga presenter till pojkvännen

Du skulle till exempel kunna göra en personlig mugg med ett foto av er/dig eller ett fotoalbum som du fyller med bilder och kärleksbrev. Det finns mycket fint att skriva, sådant som man oftast inte pratar om eller berättar för varandra. Det här är en present som garanterat kommer att bli uppskattad! Berätta vad du tänkte om honom när ni först sågs, vad som är hans snyggaste kroppsdel, varför du tycker så mycket om honom, hur du ser er framtid tillsammans osv.

Läs mer och beställ

Foto på er tillsammans

Vad ska man köpa till sin pojkvän? En personlig present till din pojkvän behöver inte vara bli speciellt dyr. Det gäller bara att ha lite fantasi. En fotoram där du sätter in en fin bild på er tillsammans eller kanske på bara dig kan bli en fin bild att ge din pojkvän i present. Den är snygg att ha på hyllan, på nattduksbordet eller kanske på skrivbordet på kontoret.

Läs mer och beställ

Foto på er tillsammans presenter till pojkvän

Unikt porträtt i present till pojkvän

Är du sugen på att ge din pojkvän en alldeles unik födelsedagspresent? Då tycker jag att du ska beställa ett porträtt med honom som Napoleon, eller kanske ett porträtt med er som kungligheter. Allt man behöver göra är att ladda upp sitt foto och välja vilket porträtt du vill ha. Trodde du att det var jättedyrt? Det är det faktiskt inte, det finns från 399 kr. Royalistik levererar sedan bilder av hög kvalité. En väldigt fin födelsedagspresent till din pojkvän! Han kommer älska att bli porträtterad som kung.

Läs mer och beställ

Fotoalbum med foton och texter

Ett fotoalbum – en romantisk present till din pojkvän – Skriv ut massor av foton på honom och er tillsammans. Köp ett sånt där fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg bläckfärg. Fyll albumet med foton och skriv något fint till honom på varje sida.

Läs mer och beställ

Fotoalbum med foton och texter

Slipsnål med gravyr

Slipsnål som du graverar med ett gulligt meddelande blir en bra present att ge sin pojkvän. När du beställer slipsnålen så ingår även gravyren i priset, så jag tycker verklligen du ska ta chansen att få en riktigt unik present till pojkvännen här.

Läs mer och beställ

Slipsnål med gravyr presenter till pojkvän

Lyxig klocka i present till pojkvän

Ska du slå på stort och ge pojkvännen en riktigt dyr present? Då tycker jag att du ska satsa på en fin klocka. En klocka är det enda smycket som många män bär. Med en snygg klocka kommer han bli glad hela livet när han ser den sticka ut under skjortmanschetten.

Läs mer och beställ

Lyxig klocka i present till pojkvän

Cool cykel i present till pojkvän

Ska du hitta en dyr present till din pojkvän så är det viktigt att du har full koll på vad han gillar så du inte kastar pengar i sjön. Alla pojkvänner är ju inte intresserade av samma saker riktigt. Men många gillar att få en fin klocka, kanske han skulle uppskatta att få en tuff cykel? Ge pojkvännen en cykel i present – En ny cykel är också väldigt dyrt och inget man själv köper sig hur som helst. Har han inte någon bra cykel kanske det är det du ska köpa till honom i födelsedagspresent. Varför inte spana in den här coola mountainbiken?

Läs mer och beställ

Cool cykel presenter till pojkvän

Kap-Gersåg

Eller är han killen som gillar att renovera så kanske verktyg är bättre alternativ. En dyr present till en pojkvän som gillar att bygga skulle kunna vara en kap-gersåg. Den kommer han ha mycket nytta och glädje av. Gillar han inte statusprylar som dyra klockor så kanske en såg är en bra present när han fyller år.

Läs mer och beställ

Kap-Gersåg presenter till pojkvän

TV-spel

Nintendo Switch

TV-spel och handhållna spel som Nintendo switch är dyrt, men känner du på dig att din pojkvän skulle tycka om att få det i present, så kör på! Vill du ge din pojkvän en speciell födelsedagspresent som kommer göra honom glad lång tid framöver? Då kanske ett Nintendo Swich kommer bli en uppskattad gåva. Den är handhållen och kan användas både med och utan tv.

Läs mer och beställ

TV-spel

Öl och hamburgare

Gillar han öl kanske det är kul med en ölprovning och lära sig mer om öl. Klicka på länken för att komma till Upplevelse.com och se aktuella priser. Tycker han om hamburgare och öl? Då kommer han att älska den här upplevelsen som kombinerar två fantastiska smaker, öl och hamburgare! Perfekt present att ge pojkvännen om du inte riktigt vet vad du ska ge honom när han fyller år, eller om du vill köpa något en helt vanlig dag.

Läs mer och beställ

Öl och hambrugare presenter till pojkvän

Snygga ölglas

Men det finns även andra relaterade saker som t.ex. riktigt fina ölglas. Ja, och öl också förstås! Är det svårt att hitta någon riktigt bra födelsedagspresent till din pojkvän? Kanske några snygga ölglas skulle kunna passa bra att be honom? Essence, som den här serien heter kommer från Ittala. Visst är de snygga! Det finns även vinglas, vattenglas osv i den här serien.

Läs mer och beställ

Snygga ölglas

Kit för att göra eget öl

Eller varför inte köpa ett ölbryggningsset? Till någon som ÄLSKAR öl är ett paket med utrustning för att göra sitt eget öl, hemma, en omtyckt present. Här finns allt man behöver och det är ju kul att kunna skryta på nästa fest om att ölet man bjuder på är något man gjort själv.

s mer och beställ

Kit För Att Göra Eget Öl presenter till pojkvän

Ölbälte i födelsedagspresent till pojkvän

Och sedan finns det ju skämtprylar att ge en ölintresserad pojkvän. Roliga prylar har den här ölbältet. Tycker din pojkvän om att grilla? En födelsedagspresent som din pojkvän skulle gilla är det här ölbältet med plats för sex öl. Det är viktigt att se till att han inte kollapsar av vätskebrist när han står där i värmen framför grillen.

Läs mer och beställ

Ölbälte

Kaffebryggare med timer i present till pojkvän

Tänk dig att vakna till doften av nybryggt kaffe! Finns det något trevligare sätt att vakna? Ja, det skulle kanske vara bacon i så fall. Bacon kan du inte köra i den här kaffebryggaren, men du kan sätta kaffet på timer så att det redan är klart när du stiger upp ur sängen. En fantastisk pryl att ge i present till sin pojkvän.

Läs mer och beställ

Espressomaskin

Espressomaskin, kaffe och en fin kaffemugg om han gillar sånt. Varför inte trycka upp en personlig kaffemugg med ett foto på er och något fint och personligt budskap, eller en Superman mugg eftersom han är din superhjälte. Espressomaskin som gör riktigt gott kaffe är en bra present till en kille. Espressomaskinerna finns i många olika varianter och prisklasser. Melitta Caffeo Solo till exempel har en inbyggd kaffekvarn, förbryggning, koppvärmare osv. Det finns också maskiner med inbyggda mjölkskummare osv. Det är en avvägning mellan olika finesser och hur stor budget man har.

Läs mer och beställ

Espressomaskin

Superman mugg

En liten present till killen du älskar är en supermanmugg för att ha kaffet i. En fin present som visar din tilltro till honom, eller kanske dina krav. Hur som helst det är en cool mugg att ge pojkvännen i present oavsett om det är hand födelsedag, alla hjärtans dag eller bara en vanlig vardagsdags present.

Läs mer och beställ

Superman mugg presenter till pojkvän

Termosmugg appstyrd

En bra termosmugg kan vara bra att ha, men den här är ännu bättre. Här kan man styra vilken temperatur man vill att kaffet ska hålla med hjälp av den tillhörande appen. En kul present till pojkvännen som älskar prylar eller kaffe.

Läs mer och beställ

Mugg appstyrd

Kit för att göra sin egen färskost

Att mat man lagar själv oftast är mer hälsosam än det man köper färdigt känner du säkert redan till. Men visste du att man faktiskt kan göra egen ost också. Du behöver bara mjölk och något surt så som vinäger eller citron. Du värmer mjölken i micron och häller i citronen/vinägern och låter det stå 30 minuter. Därefter silar man bort vätskan, sätter på locket och låter burken stå i kylskåpet. Här är det fritt fram att testa nya smaker, franska örter, vitlök eller kanske pizzaost. En bra present att ge en matlagningsintresserad pojkvän.

Läs mer och beställ

Kit för att göra sin egen färskost presenter till pojkvän

Svamphus

Presenter till pojkvän som är matlagningsintresserad? För den matlagningsintresserade pojkvännen finns det massor av bra presenter att köpa. Ostset, odla egen svamp, en fin skärbräda, fina knivar eller en kokbok till killen som är intresserad av matlagning. Förutom mat så skulle han även tycka om att få en prenumeration på viner och en färdig matkasse som levereras hem. Låt honom få odla sina egna ostronskivlingar. All man behöver göra här är att vattna och vänta i ca tre veckor innan man ser svamparna börja pluppa upp. Ostronskivlingar är väldigt mycket godare än champinjoner på burk, så det här är en bra present till en matintresserad pojkvän.

Läs mer och beställ

Svamphus

Skärbräda i valnöt

En riktigt fin födelsedagspresent till honom är en skärbräda i valnöt. En tjock skärbräda i något vackert träslag är ett absolut måste om man ska lägga upp bilder på maten på sociala media. Men skärbrädan är inte bara snygg, utan den här skärbrädan är dessutom försedd med en utdragbar form under där man kan samla upp grönsakerna och stoppa in i ugnen. En snygg skärbräda är en bra present till honom som gillar att laga mat.

Läs mer och beställ

Skärbräda i valnöt presenter till pojkvän

Globalknivar

Alla matlagningsintresserade behöver bra knivar i köket och de ska gärna kosta en månadslön. En något billigare present till pojkvännen är det att köpa ett set med Globalknivar. Ett riktigt bra knivset från Global med tre populära knivar. Alla Globalknivar är tillverkade i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Bra födelsedagspresent till pojkvän som älskar matlagning!

Läs mer och beställ

Globalknivar

Kokbok

En billig födelsedagspresent är en kokbok här kan man drömma sig bort till sommarens grillfester även vintertid. Det är kul att bli inspirerad och hitta nya spännande recept.

Läs mer och beställ

Kokbok presenter till pojkvän

Linas matkasse i födelsedagspresent till pojkvän

Kanske en färdig matkasse är en kul födelsedagspresent? Det är många som har svårt att få vardagslivet med jobb, träning och barn att gå ihop. En färdig matkasse med recept och ingredienser är en uppskattad födelsedagspresent. Vill du ge din pojkvän en present som underlättar livspusslet så är det här rätt present.

Läs mer och beställ

Linas matkasse

Pizzaugn

Pizzaugn för att kunna göra perfekta pizzor hemma är en bra present till en pojkvän. Det kommer garanterat ge även dig många goda middagar i framtiden. Da Gennaro är den elektriska ugnen för att laga utmärkta pizzor på bara 4 minuter! Den nya pizzaugnen Ariete har en eldfast botten och en effekt på 1200 watt, vilket gör att den når den perfekta temperaturen för att laga pizza, precis som i en riktig vedugn. En lyxig present till din pojkvän.

Läs mer och beställ

Pizzaugn

Mattermos

Mattermos för att ta med sig varm mat på picknick eller kanske till jobbet. Det kanske låter trist, men det är en uppskattad present till någon som är mån om vad han eller hon äter. Det är ju inte alltid det finns hälsosamma alternativ på snabbmatsrestaurangen.

Läs mer och beställ

Mattermos presenter till pojkvän

Mischa Billings kurs Vin Och Mat I Kombination

Kursen vänder sig både till den som är nyfiken men osäker på smaker och kombinationer men också till den som älskar vin och som vill lära sig ännu mer. En bra födelsedagspresent till din pojkvän som gillar att stå vid spisen.

Läs mer och beställ

Mischa Billing - Vin Och Mat I Kombination

Tommy Myllymäkis kurs Bli En Mästare På Såser

Under 8 lektioner får man lära sig grundläggande teknik, teori och hur man lagar såser från grunden på ett bra sätt. Till varje lektion medföljer övningar och recept som ger kunskaper som kommer att lyfta nästa middag till något utöver det vanliga! En annorlunda present kanske, men din pojkvän kommer att gilla den om han är intresserad av att laga mat.

Läs mer och beställ

Tommy Myllymäki - Bli En Mästare På Såser presenter till pojkvän

Praktiskt båtägande

Gillar han båtar så finns det båttillbehör, båttidningar seglarstövlar, nya fendrar, badstege osv. Eller kanske en prenumeration på tidningen praktiskt båtägande. Praktiskt båtägande i present till båtintresserad pojkvän. Här får han lära sig allt från hur man bäst tar hand om och underhåller sin båt till vilka prylar man bör ha. De skriver också om nya båtmodeller och så, så han kommer säkert att drömma sig bort. En bra födelsedagspresent till en båtintresserad pojkvän.

Läs mer och beställ

Praktiskt båtägande presenter till pojkvän

Multikniv med gravyr

Ett multiverktyg är alltid bra att ha med sig ut på sjön. Här finns allt från såg till korkskruv. Det kanske inte är lika bra som fullskaliga verktyg, men fördelen med just multiverktyg är att det är lätt att ta det med sig. På den här multikniven kan du välja en text som graveras in till honom. Kanske något kärleksfullt budskap, båtens namn eller hans smeknamn?

Läs mer och beställ

Multikniv med gravyr

Båtkudde med personlig text

Sjömänniskor längtar ut på sjön även vintertid. Kanske en kudde med namn och båtnamn att ha i soffan (eller varför inte ombord på båten) kan bli en fin present till pojkvän som gillar båtar och sjöliv.

Läs mer och beställ

Båtkudde med personlig text presenter till pojkvän

Wake up light

Har han svårt att komma upp ur sängen på morgonen kanske en wakeuplight väckarklocka med dagsljus eller en väckarklocka som han skjuter prick på för att stänga av roliga idéer. Låt honom vakna till ett naturligt gryningsljus, det ger honom ett naturligare uppvaknande som gör att han mår bättre. Här tänds belysningen gradvis och man väcks av gryningen och fågelkvitter. Det är ett härligt sätt att vakna till på morgonen.

Läs mer och beställ

Wake up light

Väckarklocka Med Prickskjutning

En perfekt present till en pojkvän som är morgontrött är en väckarklocka där han måste skjuta prick. Kanske inte lika behagligt som att vakna till ett gryningsljus, men mycket effektivt sätt att komma på benen i alla fall. En bra present till pojkvännen som inte vill komma för sent till jobb eller skola.

Läs mer och beställ

Väckarklocka Med Prickskjutning presenter till pojkvän

Väckarklocka som rullar iväg

En bra present till honom är även den här väckarklockan som smiter iväg när larmet går. För att sedan få tyst på väckarklockan måste man fånga in den och trycka av larmet. Att vakna av den här väckarklockan är inte heller de något särskiljt angenäm upplevelse, men det kommer garanterat få upp honom i tid i alla fall.

Läs mer och beställ

Väckarklocka som rullar iväg

Antistöldryggsäck

Gillar han datorer så kanske en pc-tidning, ett inramat foto på hans mamma (ett moderkort) eller en stöldsäker ryggsäck/väska. Kanske skulle han tycka om att få ett usb-kylskåp eller en upplevelse i virtual reality Om han behöver resa mycket och ha med sig sin dator eller anddra dyrbarheter är en antistöldväska en bra investering. Här är dragkedjorna osynliga och vända in mot kroppen. Väskan är rymlig och rymmer hela 18 liter. I väskan hittar du många fack, justerbara avdelare och inbyggd USB port. En bra present till pojkvännen.

Läs mer och beställ

Antistöldryggsäck presenter till pojkvän

Minikyl

Ett kylskåp att förvara läsken i är en bra present. Ett minikylskåp kan placeras på kontoret, eller kanske i garaget. I kylen ryms hela tolv burkar. Den kan anslutas till ett vanligt vägguttag eller i bilen. Gillar din pojkvän cola, ja då är det här en given present till honom.

Läs mer och beställ

Minikyl presenter till pojkvän

Kokbok i present till pojkvän

Är du på jakt efter en rolig present till din pojkvän som gamar? Boken förklarar på ett begripligt sätt vad kroppen behöver, vikten av att äta bra och träna för att bli en bra spelare. Men inte bara det, den är också skriven på ett språk som sitter i alla gamers ryggmärg. Här levlar läsaren genom enkla och goda recept och kan briljera med sin kokkonst bland sina klaner och spelkompisar. 

Läs mer och beställ

Kokbok presenter till pojkvän

Romantisk Ridweekend För 2

Eller kanske kan det vara trevligt med lite omväxling också? Här är en romantisk ridweekend i det natursköna Tiveden. Här får ni njuta av god mat, vackra vyer och varandras sällskap. Ni övernattar i ett lyxigt dubbelrum och äter gott. En lyxig helg tillsammans helt enkelt.

Läs mer och beställ

Romantisk Ridweekend För 2

Super Mario värmekänslig mugg

För den pojkvännen som gillar data och tv-spel kanske det kan passa med Super Mario prylar eller ett retro tv-spel. Värmekänslig mugg med Super Mario. När man tömmer på varm dryck i muggen framträder hela bilden och alla mynt på den hemliga banan syns. För den som en gång varit kung på det fantastiska spelet Super Mario är detta en fantastisk syn – en bonusbana med massor av poäng för att klara sig vidare i spelet.

Läs mer och beställ

Super Mario värmekänslig mugg presenter till pojkvän

Nintendo Kalsonger

Älskar han att spela tv-spel? Då kommer ett par kalsonger med kontroller för nintendo att bli de nya favoriterna. En bra present att köpa till pojkvännen!

Läs mer och beställ

Nintendo Kalsonger

Super Mario Lampa

I present till din pojkvän som gillar Super Mario kan även den här lamp-växten vara en bra present. I spelet ska man förstås undvika att komma i närheten av den om man inte vill dö. Men den här lamp-varianten är inte alls lika farlig. Den är snygg att ha i fönstret eller på skrivbordet.

Läs mer och beställ

Super Mario Lampa presenter till pojkvän

Retro TV-Spel

Retro dataspel med massor av spel är en bra present till pojkvännen som spelade tv-spel som barn, eller som fortfarande älskar det. På den tiden var det säkert Game Boy som gällde. Men de här spelen är otroligt mycket smartare och här ingår 500 spel redan från start. Så känner du att du inte vill umgås så mycket med din pojkvän så är det här den ultimata presenten till honom. Nu kommer han garanterat vara upptagen ett tag framöver.

Läs mer och beställ

Retro TV-Spel

Super Mario svamp

En Super Mario lampa kommer garanterat gå hem och göra livet till ett tv-spel. Kul inredning att ha på nattuksbordet eller kanske för att pryda skrivbordet.

Läs mer och beställ

Super mario svamp presenter till pojkvän

Massage

En födelsedagspresent som din pojkvän garanterat kommer att tycka om är att få massage. Ta hand om honom en stund. Låt honom riktigt slappna av och njuta. Vill du ha en riktigt billig present till pojkvännen så gör du ett eget presentkort där du ger bort 30 minuters massage. Annars finns det förstås att köpa tjänsten av en professionell massör. Massage är en perfekt present till pojkvän. Det är skönt att få sina ömma muskler masserade. Det är en skön lindring för slel rygg och nacke. Och det är något han kan sticka iväg på en stund efter jobbet.

Läs mer och beställ

Massagepresenter till pojkvän presenter till pojkvän

Massagekurs bra födelsedagspresent till pojkvän

Det kan också vara trevligt att gå på en massagekurs tillsammans. Det är mysigt att både ge och få massage. Men fördelen med att gå en massagekurs i jämförelse med att ge honom en timmes massage är så klart att ni kommer kunna massera varandra hur mycket som helst om ni lär er hur man gör.

Läs mer och beställ

massagekurs

Chokladmassage i present till pojkvän

Gillar han choklad är chokladmassage ett bra tips på present till pojkvännen. Chokladmassage är nog det bästa av två världar.

Läs mer och beställ

Chokladmassage presenter till pojkvän

Ljus som smälter till massageolja

Eller om du köper ljus som smälter till massageolja. De här ljusen har en doft av grapefrukt.

Läs mer och beställ

Ljus som smälter till massageolja presenter till pojkvän

Fotmassage är lyxiga presenter till pojkvän

Ge honom fotmassage varje kväll. Det är härligt att få fötterna knådade en stund varje dag och man får igång blodcirkulationen. Det är helt enkelt en boost för hans välbefinnande.

Läs mer och beställ

fotmassag är lyxiga presenter till pojkvän

Massageljus

När man masserar behöver man någon form av olja. De här ljusen kan användas både som vanliga doftljus och för massage. När ljuset smälter doppar du bara fingrarna i oljan och börjar massera. Massage är en uppskattad present att ge pojkvännen.

Läs mer och beställ

Massageljus

Vikbar badbalja

Vill du ge honom en lyxig födelsedagspresent? Om han inte redan har ett badkar hemma så finns det vikbara badbaljor som inte kräver lika mycket utrymme. Att få ta ett avslappnande bad innan man går och lägger sig på kvällen är en present han kommer älska. Köp gärna till några badbomber och ge din pojkvän i present också.

Läs mer och beställ

Att få spa i present när han fyller år eller på er årsdag är förstås en klassiker. Men varför inte? Det är mysigt och ni får en stund tillsammans att bara njuta. Varför inte tillbringa hela dagen tillsammans med shopping på stan, spa och en fin middag?

Se till att han aldrig mer missar dina samtal. Ge honom en powerbank med snygg design eller varför inte solcellsladdad? Ett vattentätt mobilskal kan bli en bra present till pojkvännen.

Powerbank är en personlig present till din pojkvän.

Är du på jakt efter en personlig present till din pojkvän kan jag rekommendera den här powerbanken. När du beställer den får du nämligen välja text som sedan graveras på den. Powerbanken blir en fin liten kärlekshälsning som han sedan alltid bär med sig och påminns om er kärlek.

Läs mer och beställ

Högtalarbord

Ge honom ett snyggt bord med trådlös laddning för telefonen. Funkar lika bra i vardagsrummet som bredvid sängen.

Läs mer och beställ

Powerbank presenter till pojkvän

Powerbank Solcellsladdad

Är man ute med båten, in naturen eller på stranden kan det vara svårt att hålla mobilen i gång. Det problemet löser du lätt åt honom genom att ge honom en powerbank som laddas med hjälp av solen. En bra present till pojkvännen som inte alltid sitter bredvid ett eluttag.

Läs mer och beställ

Powerbank Solcellsladdad

Vattentäta Mobiltelefonskal

Det kan också bli en bra present att få ett vattentätt skal till telefonen. Det kan rädda telefonen om den skulle bli blöt eller om han bara skulle tappa den i marken.

Läs mer och beställ

Vattentäta Mobiltelefonskal presenter till pojkvän

Present för att överraska pojkvän

Varför inte överraska honom med något helt galet som han absolut inte väntar sig. Här ska du få några tips på roliga presenter till pojkvännen som garanterat kommer att göra honom överraskad.

Tvättsäck

Ge pojkvännen en tvättsäck i present – Nu skrattar du säkert och tänker att jag inte är riktigt klok. Men en tvättsäck kan faktiskt vara roligt att få. Kolla in den här tvättsäcken i form av en boxningssäck. För att förhöja det hela lite varför inte ge honom tvättmedel och en torkställning också. Han kommer garanterat bli överraskad!

Läs mer och beställ

Tvättsäck

Portabel hängmatta i födelsedagspresent till pojkvän

Kanske han skulle tycka om att få en hängmata där han kan ligga och slappa i sommar.

Läs mer och beställ

Disktrasor i födelsedagspresent till pojkvän

Vill du överraska din pojkvän med en billig men rolig födelsedagspresent är disktrasor med budskap om kärlek bra och roliga presenter.

Läs mer och beställ

disktrasor presenter till pojkvän

Fågelholk i present till pojkvän

Fågelholk med internetanslutning – Det här är ytterligare en present som kommer att överraska honom. Är han intresserad av teknik eller djur och natur? Då är den här presenten given. En fågelholk med övervakningskamera och som meddelar när holken fått invånare.

Läs mer och beställ

Fågelholk

Uppblåsbar kajak

Det här är en kul födelsedagspresent att ge pojkvännen. En båt, utan att behöva tänka på vare sig båtplats eller vinterförvaring.

Läs mer och beställ

Åka stridsbåt

Åka stridsbåt till en hemlig militäranläggning – Låt honom sätta sig i en riktig militär stridsbåt och färdas ut i ytterskärgården. På den topphemliga militärön från krigets kalla dagar väntar sedan en guide för att ta honom med ned i de hemliga bergrummen. Han har nu möjlighet att utforska kustförsvarsanläggningen och få se ön på nära håll. Läs mer om att åka militär stridsbåt på Upplevelse.com

Läs mer och beställ

Åka stridsbåt presenter till pojkvän

Silversmide

Lära sig silversmide – Är din pojkvän händig eller konstnärlig skulle han nog tycka om att få lära sig silversmide. Med hjälp av en erfaren handledare får han lära sig olika tekniker inom silversmide så som att löda, slipa och polera. Under kursen får han göra sitt eget hänge eller ring i silver.

Läs mer och beställ

Silversmide

Gipsavgjutning

Gjutning – Gillade han att göra gipsfigurer som barn kommer han garanterat att gilla den här presenten. Med clone a willy kan han göra en perfekt avgjutning av sina ädlaste delar. En personlig present till din pojkvän.

Läs mer och beställ

gipsavgjutning presenter till pojkvän

Ge honom en Mac

Varför inte överraska honom och ge honom en ”Mac” – tejpa bara fast ett halvt äpple på hans dator eller gör ett äpple i vinylplast och sätt på hans dator. Nästan gratis, och han kommer garanterat bli mycket överraskad.

Ge honom en Mac

Gör ett fort

Själv överraskade jag min pojkvän med att köpa massor av toalettpapper och bygga ett fort på toaletten. Jag tror han gillar att få små överraskningar då och då, för detta skrattade han åt länge.

Tips på överraskning till pojkvän Gör ett fort presenter till pojkvän

Kläder och skönhetsprodukter som presenter till pojkvän

Slipsar som han garanterat inte redan har är en blodig Halloween slips, partyhöjaren i bubbelplast och slips med rosa hjärtan.Kalsonger är också väldig bra presenter att ge sin pojkvän. Fler fina Acessoarer att ge som presenter till en pojkvän? Varför inte ge honom en riktigt snygg väska att frakta sina prylar i? Nya väskor är något man inte köper så ofta till sig själv, så den här presenten kommer säkert att bli väldigt uppskattad. En necessär där du graverar in ett kort kärleksbrev eller en komplimang blir en väldigt fin kärlekspresent till pojkvännen. Skäggvård är också bra födelsedagspresenter till din pojkvän. Skäggvårdsprodukter är ju väldigt trendigt nu och kommer bli en väldigt uppskattad present till din pojkvän. Varför inte ge honom ett lyxigt raksetet med både rakborste och säkerhetshyvel i ett elegant rakställ.

Parfym och väldoft som presenter till pojkvän? Parfym vara ett bra förslag. Här är några väldigt populära parfymer från Parfym.se. Parfym.se brukar ligga långt under andra butiker i pris och är snabba på att leverera. Besök deras hemsida för att se aktuella priser.

Slips För Pojkvän Som Redan Har Allt

Slipsen är ju förstås en klassisk present till killar och män. Är din pojkvän typen som brukar bära slips är det kul att få en till att matcha med.

Läs mer och beställ

Slips För Pojkvän Som Redan Har Allt presenter till pojkvän

Slipshängare är en rolig present till honom

Kul att komplettera med en elektrisk slipshängare också. Här kan han snabbt få en överblick och det blir mycket roligare att plocka fram slipsen för kvällen.

Läs mer och beställ

Slipshängare är en rolig present till honom

Slips med rosa hjärtan

Slipsar är bra saker att köpa till sin pojkvän. Kanske en slips med små hjärtan är något han gillar. En kul alla hjärtans dag present att ge sin pojkvän.

Läs mer och beställ

Slips med rosa hjärtan presenter till pojkvän

Personlig Present till En Pojkvän – Manschettknappar 

Tycker han om att klä sig fint ibland? Då kan ett par manschettknappar med gravyr bli en favorit. Här kan du ha tre textrader med upp till 12 bokstäver vardera, så det går att få plats med ganska mycket. Det blir en personlig present som din pojkvän kommer vara glad för länge.

Läs mer och beställ

manschettknappar  presenter till pojkvän

Strumpor

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. Han kommer att göra stor succé på alla jobbmöten. Bra saker att köpa till sin pojkvän är strumpor.

Läs mer och beställ

Strumpor

Snygga Kalsonger från Calvin Klein

Kalsonger är fina små presenter att ge sin pojkvän. Snygga och diskreta kalsonger från Calvin Klein kommer garanterat bli välanvända presenter.

Läs mer och beställ

Snygga Kalsonger från Calvin Klein presenter till pojkvän

Esprit tröja

Den bästa presenten till pojkvännen är att ge honom något du garanterat vet att han kommer använda och som han kommer gilla. Vill du köpa kläder till din pojkvän så är munkjackor, en varm stickad kofta eller en vindtät tröja de bästa presenterna. Men det förutsätter förstås att du har koll på vilken storlek han har.

Läs mer och beställ

Esprit tröja presenter till pojkvän

Weekendväska

En fin present till pojkvännen är den här snygga weekendväskan. Det är många som kär sig snyggt, men när det kommer till väskan så kan den se desto trasigare ut. Att uppgradera sin väska ibland kan vara bra om man vill vara proper och elegant.

Läs mer och beställ

Portfölj

Kanske din pojkvän behöver en väska till jobbet eller skolan? Den här portföljen är både snygg och hållbar. Den kommer han ha glädje av under många år.

Läs mer och beställ

Portfölj

Necessär med gravyr är en fin och personlig present till din pojkvän

Vill du ha en kärlekspresent till pojkvän, välj en necessär som du graverar in en fin komplimang på. Det ger en personlig present till till din pojkvän, en present som han inte kan hitta någon annan stans.

Läs mer och beställ

Necessär med gravyr är en fin present till din pojkvän presenter till pojkvän personlig present till en pojkvän

Lyxigt rakset

Behöver du hjälp att hitta en present till pojkvän? Beställ ett rakställ med rakborste, och rakhyvel. Det är fina presenter att ge till en pojkvän. I den här hyveln använder man vanliga rakblad, för en riktigt hudnära rakning. Det är en riktigt lyxig present att ge pojkvännen på födelsedagen. Rakning har verkligen blivit en materialsport för män. Jag har tagit reda på det…och det är massor av prylar de verkar behöva.

Läs mer och beställ

Lyxigt rakset

Rakapparat Braun

Vill han att rakningen ska gå lite snabbare är kanske en bra rakapparat ett bra tips.

Läs mer och beställ

Rakapparat Braun presenter till pojkvän

Rakkniv Med Handtag I Trä

Men det som är allra trendigast när det gäller rakning just nu är rakknivarna. Köp gärna till raktvål, rakborste och rakkopp, för det lär han också behöva.

Läs mer och beställ

Rakkniv Med Handtag I Trä

Vill du hitta fler trendiga rakgrejer att ge honom i present kan du hitta det här.

One Calvin Klein

Det här är en väldigt omtyckt doft av citrus, bergamot, annanas, muskot och lite trä. Det är en parfym som faktiskt passar både män och kvinnor. Den här doften är mycket populär, vilket gör det sannolikt att även din pojkvän skulle uppskatta att få den i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

One Calvin Klein presenter till pojkvän

Zlatan

Att dofta gott är viktigt för de flesta av oss. Zlatans parfym är väldigt populär eftersom den har en doft som tilltalar många. Det är förstås svårt att välja en parfym i födelsedagspresent till sin pojkvän utan att ha doftat på den själv. Men den här doftar lite trä och citron.

Läs mer och beställ

Zlatan presenter till pojkvän

Ettårspresenter till pojkvän

Firar ni ett år tillsammans och vill fira lite extra. Då kanske du också vill ge en ett årspresent till pojkvännen? Här har jag några förslag på presenter som jag tycker kan passa.

Vad är en bra present till pojkvän på årsdagen då man blev tillsammans? Personligen så tycker jag årsdagarna kan firas med t.ex. lite god mat och vin istället. Men ibland kan det ju förstås vara kul om man hittar en present som är så där lite extra och som är en present han inte redan har. Det är också mysigt att ta med sig en picknickkorg någonstans ut i naturen. Det finns också många personliga presenter att ge honom på årsdagen. Det kan t.ex. vara ett smycke med ett ingraverat personligt budskap.

Picknickkorg

En picknikkorg är standardutrustning i varje hem. Den är både vacker och praktisk att ha med sig ut i naturen. Fyll den med ost, kex, smörgåsar, en flaska cider eller kanske något annat gott och ta med pojkvännen ut i naturen eller en vacker park på hans födelsedag.

Läs mer och beställ

Picknickkorg

En sandsäker filt

Du har säkert precis som jag tillbringat mycket tid på stranden som liten. Jag har fortfarande kvar minnet av knastret från det jag var barn och bet i en smörgås med sand på. Det var inte någon behaglig upplevelse precis. På sandstranden spred sig sanden överallt, men det är faktiskt inte längre ett problem. Nu mer finns det sandfria filtar där sanden tar sig ut. Du behöver inte längre bekymra dig om sanden som fastnar på allt när du är på stranden. Så en sandfri filt kan vara bra att ha till picknicken, i alla fall om du tänkte ta med din pojkvän till sandstranden.

Läs mer och beställ

En sandsäker filt presenter till pojkvän

Chokladbomber

Det finns många små billiga och enkla presenter du kan köpa till pojkvännen. Vad sägs om chokladbomber som du bara lägger i varm mjölk för att få en lyxig chokladdryck. En fin och kärleksfull liten present som man kan ge honom på årsdagen.

Läs mer och beställ

chokladbomber

Armband med gravyr

En fin present till pojkvännen är det om du köper ett armband och graverar in något fint. Era smeknamn på varandra, en liten kärlekshälsning eller kanske förlovningsdtumet. Ett fint och personligt armband i present till din pojkvän.

Läs mer och beställ

Armband med Gravyr

Dog tag present till pojkvän

Dessa smycken är från Get Personal som också graverar in smycket åt dig. Det gör att det blir en väldigt personlig ettårs present till din pojkvän. Kanske en personlig text till pojkvännen eller era smeknamn på varandra blir en passande gravyr på det här snygga halssmycket. En fin och personlig present att ge sin pojkvän.

Läs mer och beställ

Armband i present till din pojkvän

Ett snyggt och lite manligt armband i läder och silver är den perfekta presenten till din pojkvän. Det här har inskriptionen ”take no shit”. Man kan reglera storleken på armbandet, så det kommer garanterat att passa honom.

Läs mer och beställ

Armband som du graverar i present till din pojkvän personlig present till din pojkvän på ettårsdagen

Åka RIB-båt

Eller skulle han föredra att få en upplevelse på årsdagen? Kanske vill han helst ha en ovanlig present på årsdagen? Då kan det vara kul att åka ribbåt tillsammans. Det är en upplevelse för två som passar att ge i present.

Läs mer och beställ

RIB-båt presenter till pojkvän

Halsband i Silver med gravyr i födelsedagspresent till pojkvän

Eller kanske ett halsband som är helt slätt med gravyr på är hans stil. Dessa brickor ser tuffa ut och kanske bättre stämmer överens med hans stil. Ett tufft halsband i silver som du kan gravera in ett kärleksfullt budskap både på framsidan och på baksidan. En personlig present till en pojkvän.

Läs mer och beställ

Halsband i Silver med gravyr presenter till pojkvän

Snusdosa en personlig present att ge till din pojkvän

Kanske inget smycke precis, men en fin snusdosa som även den går att få graverad med en personlig hälsning. Om din pojkvän snusar är en snusdosa med gravyr en bra present att ge honom på födelsedagen.

Läs mer och beställ

Snusdosa Med Gravyr 

En rolig mugg i present till pojkvän

Även om du inte tycker upp en mugg till honom finns det många färdiga med rolig design och text. Vad kan vara mer passande på er årsdag än I Fucking love you mugg .

I fu***** love you

Rolig mugg att ge i present till pojkvännen I fucking love you är en trevlig mugg för honom att dricka morgonkaffet ur.

Läs mer och beställ

I fu***** love you presenter till pojkvän

Best right swipe ever

Träffades ni på Tinder? Då är det här den perfekta muggen att ge din pojkvän i present, en mugg med texten ”best right swipe ever”.

Läs mer och beställ

Best right swipe ever

Astronautmugg i present till pojkvän

Drömmer din pojkvän om att en dag bli astronaut? Då är detta muggen för honom. En unik mugg med lock och ovanpå locket sitter det en liten astronaut.

Läs mer och beställ

Astronautmugg presenter till pojkvän

Skicka present till pojkvän

Ska presenten skickas till din pojkvän kan det vara smart att välja en present som är väldigt platt eller som kan skickas direkt till honom. Godisboxarna är ett väldigt smart alternativ. De skickas direkt till pojkvännen. Du kan skriva till en personlig hälsning och köpa till små saker som biobiljetter, lotter eller presentkort på en tidning. Ska presenten skickas så är upplevelser och godis väldigt bra presenter till pojkvännen.

Skärgårdstur

Kanske en upplevelse i form av en skärgårdstur är en fin present till just din pojkvän? Gillar han hav och natur är detta en fin upplevelse att ge honom i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Skärgårdstur

Godisbox med hemmamys

Eller en godisbox med hemmamys och film är en bra present att skicka till pojkvännen. En mysig födelsedagspresent! Själv har jag beställt godisboxar väldigt ofta när det är någon som fyller år. Jag tycker det är väldigt enkelt och prisvärt. Det här är en bra födelsedagspresent att skicka till sin pojkvän.

Läs mer och beställ

Godisbox med hemmamys presenter till pojkvän

Godisbox Pralinboxen

När du köper godisboxarna kan du också välja ett kort eller köpa till biobiljetter. En väldigt smidig födelsedagspresent till din pojkvän om ni inte bor tillsammans, eftersom den kommer leveras direkt hem till honom. Det går dessutom väldigt snabbt för dem att skicka ut godisboxarna.

Läs mer och beställ

Godisbox Pralinboxen

Cocktailset i present till din pojkvän

Ett cocktail set kan bli en bra och uppskattad present till pojkvännen. Det här kitet kommer i ett vackert ställ, så han kommer förmodligen att vilja ha det framme i köket. Komplettera gärna med en bok om olika drinkar så har du en komplett present till din pojkvän.

Läs mer och beställ

Fler presenter till din pojkvän presenter till pojkvän

Virtuell Golf På 125 Olika Banor

Har du svårt att hitta på bra presenter till en golfintresserad pojkvän? Då kanske den här virtuella golfupplevelsen kan bli en trevlig upplevelse för honom.

Läs mer och beställ

Virtuell Golf På 125 Olika Banor

Billiga presenter – Gratis presenter – Gör egna presenter till pojkvännen

Gratis present till pojkvännen – stryk hans skjortor

Stryk skjortan han ska ha på sig till jobbet. En enkel grej, men så lyxigt att någon annan gör det åt honom ibland. Min pojkvän skulle garanterat bli jätteglad för att få en sådan present.

Läs mer

gratis present till pojkvän Stryk hans skjortor

Sy kalsonger som presenter till Pojkvän

Tycker du om att sy finns det mycket presenter du kan göra själv till din pojkvän. Kalsonger och T-shirtar är ganska lätta att sy. Har du inget mönster så offra favoritkalsongerna eller T-shirten och rita av mönstret. Hemsydda kallingar kanske låter tråkigt? Men de brukar vara väldigt omtyckta. Ingen i min omgivning köper några i butik längre. Alla väntar på att få kalsonger i present och julklapp. En personlig present till din pojkvän.

Kalsonger i påskpresent till män Sy kalsonger som presenter till Pojkvän
Kalsonger i påskpresent till män

Sticka något fint till honom

Vill du göra en present själv till din pojkvän och tycker du om att sticka? Då är det kul att göra någon fin hemstickad present till pojkvännen. Raggsockor, mössa och halsduk är mindre plagg som kan bli färdiga ganska fort. Är du duktigare på att sticka, så varför inte sticka en tröja till honom. Att få något som är gjort med kärlek och omtanke är värt så mycket mer än en pryl man bara köper i butiken.

Det finns också många fina saker du kan göra själv i present till din pojkvän. Självklart kan man göra presenterna själv till pojkvännen. En present som man har tillverkat själv ligger mycket mer kärlek och omtanke bakom än en present som du köper. Fundera över vad du är bra på att göra! Det finns säkert en bra present du kan göra själv till din pojkvän.

Snickra något

Kan du snickra, varför inte göra något fint i trä till din pojkvän? En fin ask att lägga småsaker i, en snygg träskärbräda eller en pall. Kanske en blomlåda som han kan odla i. Det finns många fina presenter du kan göra själv om du kan snickra.

Gör ett personligt album i present till pojkvännen

Det går även göra presenter själv även om du inte håller på med något hantverk förstås! Som jag skrev tidigare så kan du göra ett fotoalbum med foton på er där du skriver kärleksfulla budskap. Köp gärna till lite fina papper, stickers och annat material att dekorera fotoalbumet med. Själv har jag gjort flera såna här fotoalbum som presenter i olika sammanhang. Det har blivit mycket uppskattat.

Presenter till pojkvän tips

Behöver du mer hjälp att hitta en present till pojkvän? Fundera över vad som gör din pojkvän speciell. Vad är han intresserad av? Vad tycker han om att göra? Har han några speciella egenskaper som gör honom unik? Där kanske du kan hitta riktigt bra presenter till honom också. Kanske kan du hitta ett tema på presenterna du köper till honom?

Relaterade frågor

Vad är en bra 30-årspresent till pojkvän? Bra 30-årspresent till pojkvännen är en nyckelring, hot dog maker, pilbåge, multiverktyg och en yxkastningstavla. Vill du ha fler tips på present till en 30-årig kille finns fler tips på den här sidan.

Vad önskar sig en 40-årig man i present? Bra presenter till en 40-årig man är cognac, lyxiga tryfflar, råsaftcentrifug, manschettknappar, fisktofflor eller en dammsugare. Vill du ha fler tips på vad en 40-årig man önskar sig?

Vad ska jag hitta på i påskpresent till min pojkvän? Förutom det klassiska godiset kan du lägga kalsonger, nötter, en falska vin eller biobiljetter i påskägget. Vill du veta vad jag har gjort för påskpresent till min pojkvän?

Vad ska jag köpa i studentpresent till min kille? Bra studentpresenter till en kille är ett fint graverat smycke, en necessär som du graverat in eller rakgrejer. Fler tips på fina studentpresenter för killar hittar du här.

Jag hoppas du hittat en bra present till just din pojkvän. Kommentera gärna om det är något du tycker att jag missat! För fler tips på exklusiva presenttips till pojkvän, se Fineshelfs presenter!

Relaterade Inlägg

 • Göra Egen Adventskalender Till Pojkvän

  Göra Egen Adventskalender Till Pojkvän

  Att göra en egen adventskalender till pojkvännen är mysigt tycker jag. Men det är inte alltid så enkelt att hitta små billiga presenter att stoppa i paketen. Men du ska få några bra tips av mig. Så vad är då bra presenter när man ska göra en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter är […]

 • Present till POJKVÄN – STOR guide

  Present till POJKVÄN – STOR guide

  Letar du efter presenter till din pojkvän? Undrar du vad som är en bra present till pojkvän? Att köpa födelsedagspresent till sin pojkvän kan vara svårt, jag vet. Här får du hjälp med en bra present till din pojkvän. Så här har jag samlat massor med presenttips som passar för pojkvänner i alla åldrar. Vad […]

 • Present till en EX-pojkvän

  Present till en EX-pojkvän

  Är det en bra idé att ge din ex-pojkvän en present? I den här artikeln kommer vi att prata om presenter till en ex-pojkvän om man ska ge honom presenter och i så fall vad som är de bästa presenterna att ge till din ex pojkvän. Men innan vi går vidare till presentidéerna, vill jag […]

Tips på fortsatt läsning

Här kanske du också kan hitta en bra present till pojkvän beroende på vem han är och hans ålder

Present till POJKVÄN – STOR guide
Rulla till toppen