vad är en bra present till en pojkvän

Present till pojkvän

Vad är en bra present till en pojkvän? En bra present till pojkvännen ska vara både genomtänkt, fyndig och ges med kärlek. Romantiska presenter till pojkvännen är väldigt svåra att komma på! Snacka om att man får beslutsångest! Men här ska du få några tips på riktigt bra presenter till din pojkvän: cykel, fågelholk, hörlurar, åka ribbåt, kalsonger eller en drönare. Men fortsätt läsa för fler presenttips!

Vad är en bra present till en pojkvän?
En cykel är den bästa presenten att ge sin pojkvän
brusreducerande hörlurar är en väldigt bra present till en pojkvän
Födelsedagspresenter som gör pojkvännen riktigt glad

Sista minuten present till pojkvän

Har du, precis som jag själv, lite dålig framförhållning ibland? Jag har honom uppskriven i almanackan sedan länge. Jag VET ju att han snart fyller år. Men sedan vet jag inte vad som händer. Plötsligt är det hans födelsedag och jag står där utan en bra present. Men det är inte kört. Det går fortfarande att köpa present och få det att se mycket genomtänkt ut. De här förslag betalar du och får ett presentkort som du kan skriva ut. Allt är klart på 10 minuter. Riktigt bra sista minuten presenter till pojkvännen är:

1 . Vin

Vad är en bra present till en pojkvän en vinprenumeration kanske

Det går faktiskt att beställa hem vin till dörren. Eller ännu bättre att teckna en prenumeration på vin. Du kan välja lite olika inriktningar: röda, vita och blandade och du väljer själv prisnivå. Boxen levereras sedan hem till er varje månad, så länge som ni själva vill. Vinerna till varje box är noga utvalda av ett antal experter. I varje vinbox får du också med praktisk information om vinerna och hur du kombinerar dem med rätt mat. Läs mer om vinboxen och se aktuella priser på Vinoteket.se.

2. Ölprovning i födelsedagspresent pojkvän

ölprovning är en bra present till pojkvän som fyller år Ölprovning i födelsedagspresent pojkvän

Är han mer typen som föredrar öl? Då tycker jag självklart att du ska ge honom en ölprovning så han får lära sig mer om öl, bryggning, ölets historia. Under ölprovningen får han provsmaka flera olika ölsorter. Det finns dessutom olika inriktningar att välja mellan på ölprovningarna. Läs mer om kursen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

3. Kurs i ölbryggning

ölbryggningskurs i present till pojkvän

Eller tror du att han är riktigt intresserad av öl. Varför inte slå på stort och bjuda honom på en kurs där han får lära sig att brygga eget öl tillsammans med en professionell ölbryggare. Efter kursen kommer han kunna brygga eget öl hemma. Han får lära sig allt om ingredienser och vilken utrustning han behöver ha för att kunna brygga öl. Dessutom får han med sig ett antal recept. Att brygga eget öl är en väldigt trendig hobby och något som han förmodligen kommer tycka är riktigt kul. Läs mer om kursen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

4. Köra sportbil

Att få köra sportbil är en bra upplevelsepresent till pojkvän

Se till att uppfylla hans barndomsdröm att få köra en riktigt häftig sportbil. Även om du inte har råd att köpa en till honom så har du råd att låta honom få köra en. Att få köra en Ferrari eller Lamborghini kommer garanterat inte lämna honom oberörd. Jag lovar, han kommer drömma länge om hur han sjönk ned i det exklusiva skinnsätet, kände accelerationen och hörde ljudet från motorn. Det här är en fantastisk present till en pojkvän som är motorintresserad och är något han kommer se tillbaka på och drömma om. Kanske är en egen sportbil hans nästa sparmål. Läs mer om upplevelsen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

5. Köra Gocart

bra present till pojkvän köra gokart

Ett annat sätt att få njuta av fart och g-krafter är förstås gokart. Låt honom få känna sig som en formel 1 stjärna. Stora stjärnor som Mark Webber och Michael Schumacher älskar gokart. I en gokart känner han sig som en stjärna när han susar fram nära marken och känner g-krafterna som griper tag i kurvorna. Att köra gokart är både roligt och väldigt fartfyllt. Läs mer om upplevelsen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

6. Tidningsprenumeration i födelsedagspresent till pojkvän

Illustrerad vetenskap är en bra tidning att ge sin pojkvän i present
Bra tidning att ge en pojkvän i födelsedagspresent
PC för alla är bra tidning att ge bort en prenumeration  på till sin pojkvän som fyller år
Present till pojkvän en prenumeration på privata affärer

Vet du vad han gillar för tidningar är det här ett säkert kort. Välj tidning, betala och skriv ut gåvokortet direkt. Ingen kommer upptäcka att du är sent ute med att köpa present till pojkvännen. En tidningsprenumeration kan man helt enkelt inte beställa tidigare. Då kommer han redan att ha fått första tidningen INNAN han fyller år. Det vill du ju inte. Så därför måste den här presenten till pojkvännen beställas sent. Känner du dig osäker på val av tidning så brukar dessa vara väldigt populära: Illustrerad vetenskap, Mobil, PC-för Alla och Privata Affärer.

7. Massage

en present till pojkvän som han kommer njuta av

En födelsedagspresent som din pojkvän garanterat kommer att tycka om är att få massage. Ta hand om honom en stund. Låt honom riktigt slappna av och njuta. Vill du ha en riktigt billig present till pojkvännen så gör du ett eget presentkort där du ger bort 30 minuters massage. Annars finns det förstås att köpa tjänsten av en professionell massör.

8. En billig present till pojkvän – Middag

En billig present till pojkvän är att bjuda på middag

Visst är det mysigt att bli bjuden på middag ibland? Ge bort den här lyxen i present till din pojkvän. Vill du ha en ibllig present till pojkvännen så lagar du maten själv. Kanske en trerätters med ett gott vin till. Här finns det förstås också möjligheten att göra ett eget presentkort till honom eller att köpa ett färdigt restaurangbesök där notan redan är betald. Men då blir det ju inte en billig present till din pojkvän längre.

Liten present till pojkvän

Billig present till pojkvän bra present till pojkvän är t.ex. massage

Vill du hitta en liten present till din pojkvän? Det finns många små saker som kan vara kul att ge bort och som ändå visar honom hur mycket du bryr dig om honom och att han är väldigt viktig för dig. Det behöver inte kosta så mycket eller vara så märkvärdiga grejer för att det ska betyda mycket för honom. Några små presenter som din pojkvän kommer gilla är:

9. Romantiska presenter till pojkvännen -Postitlappar

romantiska presenter till pojkvännen billig present till pojkvän små romantiska presenter att ge sin pojkvän

Köp post-it lappar och skriv korta kärleksförklaringar på dem. Lägg dem där han minst anar det. Tänk vad mysigt att hitta ett kärleksbrev från sin älskling i lunchlådan eller i kavajfickan. Men använd inte alla på en gång, då kan det bli lite mycket kanske. Faktiskt riktigt romantiska presenter till pojkvännen

10. Stryk hans skjortor

gratis present till pojkvän

Stryk skjortan han ska ha på sig till jobbet. En enkel grej, men så lyxigt att någon annan gör det åt honom ibland. Min pojkvän skulle garanterat bli jätteglad för att få en sådan present.

Köp något han verkligen behöver

Köp honom något han verkligen behöver. Det finns säkert många småsaker som han irriterar sig på som han saknar eller som är trasiga. Försök hitta de här småsakerna som just din pojkvän behöver. Exempel på sådana saker är:

11. Kalsonger

Fina presenter att köpa till sin pojkvän

Uppdatera hans kalsonger. Alla vill väl vara fina under kläderna också. Att få nya kalsonger behöver inte vara tråkigt. Det finns massor av tuffa kalsonger i glada färger. Det brukar vara väldigt uppskattat att få t.ex. Björn Borg kalsonger. Se aktuella priser och erbjudanden på CDON.

12. Reflex

Billiga presenter att köpa till pojkvännen

Visa din pojkvän att du verkligen älskar honom. Ge honom en reflex så han överlever vintern. Det är inte lätt att se en fotgängare i svarta kläder när man är ute och kör. Att ge din pojkvän en reflex i present är ett bevis på att du verkligen älskar honom och vill behålla honom länge.

13. Öronsnäckor

YAMAHA Hörlurar i present till pojkvännen som fyller år

Öronsnäckor har en tendens att gå sönder. Plötsligt hör man bara i den ena öronsnäckan. Det är SÅ irriterande. Många gånger känns det lite jobbigt och jag själv drar mig för att gå och köpa nya öronsnäckor. Förmodligen fungerar de flesta människor lika dant. Har din pojkväns öronsnäckor slutat fungera så kommer ett par nya vara den bästa presenten. Dessa Yamahahörlurar har ett helt suveränt ljud. Du hittar dem (och billigare öronsnäckor också) på CDON.

14. Godis och tandborste

ge  godis i present till pojkvännen

Det finns många små vardagliga saker du kan göra för att visa din kärlek för pojkvännen. Ställ en liten skål med godis på hans skrivbord eller slå på stort! Komplettera gärna med en ny tandborste med fint mönster.

15. Musmatta

Ser hans musmatta vissen ut? Köp honom en ny snygg musmatta. Varför inte en personlig musmatta med ett foto på dig. Eller med ett foto på er tillsammans. Det blir en rolig och lite knasig present som han garanterat kommer le åt länge.

Hjälp med present till pojkvän

Det är svårt att hitta något generellt som passar att ge alla pojkvänner i alla åldrar i present. Men teknikprylar verkar ju vara något som alltid går hem. Här har du några exempel som brukar vara väldigt uppskattade:

16. Hörlurar med ljudisolering

brusreducerande hörlurar är en väldigt bra present till en pojkvän

Personligen så ÄLSKAR JAG mina hörlurar med ljudisolering och brusreducering. Oavsett om man lyssnar på musik, Youtube eller talböcker så är det skönt att stänga ute allt annat ljud. När man åker bil, tunnelbana och buss är det mycket bakgrundsbrus som man kanske inte tänker på. Inte förrän jag själv skaffade brusreducerande lurar insåg jag hur högt allt låter. När jag köpte mina gjorde jag en ordentlig undersökning av marknaden och läste massa recensioner. De som fick bäst betyg är Sonys hörlurar. Det blir verkligen tyst som i graven. Jag njuter varje gång jag åker buss och slipper höra passagerarna bakom tala om hur fulla de var på den senaste festen. Då sätter jag bara på mig mina lurar och njuter av en bok. Din pojkvän kommer också att älska de här hörlurarna. Besök CDON för att se aktuella priser!

17. Högtalare

Högtalare är en  riktigt bra present till pojkvän

Ge honom en högtalare med riktigt grymt ljud. Självklart är det bluetooth så han lätt kan ansluta mobiltelefonen utan att behöva trassla med sladdar emellan. Fenderhöglalare är en klassiker och han kommer älska det häftiga ljudet. Det är något helt annat än det burkiga ljud som uppstår av billiga dussinhögtalare. Det här är öronlyx!

18. Drönare

Födelsedagspresenter som gör pojkvännen riktigt glad

En teknikpryl som killar ofta pratar om när man frågar vad de önskar sig det är en drönare. Ärligt talat vet jag inte vad som är så kul med att köra omkring en drönare uppe i luften och filma samtidigt. Men pojkar, killar och män är helfrälsta på drönare. En drönare som inte är allt för dyr och som är populär är Jamara. Det är ju viktigt att inte köpa den allra billigaste i alla fall. Utan en som är lite bättre och mer stabil i luften. Besök Ginza för aktuella priser på drönare.

19. Fitbit

fitbit ionoc är en bra present till pojkvän som gillar att träna

Är din pojkvän intresserad av hälsa och träning är detta den ultimata presenten till honom. Fitbit finns i en mängd olika varianter. De mer exklusiva som är vattentäta, har lång batteritid, personlig coach och som kan ersätta mobiltelefonen. Och i enklare varianter. Med en fitbit får han full koll på sin motion och hälsa. Besök gärna CDON för aktuella priser.

20. Google Home

Google home är en bra present att ge sin pojkvän när han fyller år

Det här är en riktigt cool present till pojkvännen som tycker om teknikprylar. Google Home är en digital röstassistent som man kan använda för att styra hemmet. Du styra t.ex. belysning, spela musik eller starta tvn. Google Home känner igen vem det är som pratar och kan ge personlig information om t.ex. färdvägen till jobbet. I Köket kan du använda Google Home för att ta reda på hur ett specifikt recept tillagas och Google Home håller koll på när gratängen ska plockas ut ur ugnen. Besök CDON för aktuella priser och fler detaljer!

21. Actionkamera

Köp en actionkamera i present till pojkvännen som fyller år

En actionkamera kan vara kul för att filma den sport han håller på med eller idioter i trafiken. Den här actionkameran dessutom vattentät, så den går att ha med sig när man dyker också. Besök Ginza för aktuella priser.

Personlig present till pojkvän

22. Mugg med ett foto av dig

Ge honom en personlig present så som en mugg med ditt foto på. Välj ett foto där gör en knasig min, har morgonfrissa eller ett som bara är väldigt snygg på. Extra roligt är det kanske att få den här presenten levererad till hans arbetsplats.

23. En romantisk present till din pojkvän

Skriv ut massor av foton på honom och er tillsammans. Köp ett sånt där fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg bläckfärg. Fyll albumet med foton och skriv något fint till honom på varje sida. Berätta vad du tänkte om honom när ni först sågs, vad som är hans snyggaste kroppsdel, varför du tycker så mycket om honom, hur du ser er framtid tillsammans osv. Det finns mycket fint att skriva, sådant som man oftast inte pratar om eller berättar för varandra. Det här är en present som garanterat kommer att bli uppskattad!

Dyr present till pojkvän

24. En klocka

Ska du slå på stort och ge pojkvännen en riktigt dyr present? Då tycker jag att du ska satsa på en fin klocka. En klocka är det enda smycket som många män bär. Med en snygg klocka kommer han bli glad hela livet när han ser den sticka ut under skjortmanschetten.

25. Ge pojkvännen en cykel i present

En cykel är den bästa presenten att ge sin pojkvän

En ny cykel är också väldigt dyrt och inget man själv köper sig hur som helst. Har han inte någon bra cykel kanske det är det du ska köpa till honom i födelsedagspresent. Varför inte spana in den här coola mountainbiken?

26. TV-spel

Nintendo switch är en bra present till en pojkvän som gillar spel
Playstation  4 tv spel är en bra present till pojkvän

TV-spel och handhållna spel som Nintendo switch är dyrt, men känner du på dig att din pojkvän skulle tycka om att få det i present, så kör på!

Present till pojkvän tips

Fundera över vad som gör din pojkvän speciell. Vad är han intresserad av? Vad tycker han om att göra? Har han några speciella egenskaper som gör honom speciell? Där kanske du kan hitta riktigt bra presenter till honom också. Jag försöker gärna hitta ett tema på presenterna jag köper till honom.

27. Öl-relaterad present

bra födelsedagspresenter till pojkvännen som gillar öl
Köp fina ölglas i present till pojkvännen när han fyller år
Rolig present till pojkvän är en ölflytväst
Kul present till pojkvän som gillar öl
bra present till pojkvän ölbryggningskit

Gillar han öl kanske det är kul med en ölprovning och lära sig mer om öl. Klicka på länken för att komma till Upplevelse.com och se aktuella priser. Men det finns även andra relaterade saker som t.ex. riktigt fina ölglas. Ja, och öl också förstås! Och sedan finns det ju skämtprylar att ge en ölintresserad pojkvän. Roliga prylar har den här ölflytvästen. Det gäller ju att rädda rätt saker om båten sjunker. Eller varför inte köpa de här ölhantlarna eller ett ölbryggningsset från Coolstuff?

28. Present till båtintresserad pojkvän

bra present till pojkvän som gillar båtar

Gillar han båtar så finns det båttillbehör, båttidningar seglarstövlar, nya fendrar, badstege osv.

29. Present till trött pojkvän

wake up light att ge sin pojkvän i present
rolig present till pojkvän väckarklocka med pistol och pricktavla

Har han svårt att komma upp ur sängen på morgonen kanske en wakeuplight väckarklocka med dagsljus eller en väckarklocka som han skjuter prick på för att stänga av roliga idéer.

30. Present till pojkvän som gillar datorer

kul present till pojkvän som gillar datorer
Stöldsäker ryggsäck i present till pojkvän för att skydda hans dator mot stöld

Gillar han datorer så kanske en pc-tidning, ett inramat foto på hans mamma (ett moderkort) eller denna moderkortskärbräda eller en stöldsäker ryggsäck/väska. Kanske skulle han tycka om att få ett usb-kylskåp eller en upplevelse i virtual reality

31. Super Marioprylar

rolig present till  pojkvän magneter till kylskåpet med Super Mario
Present till pojkvänner som gillar super mario vattenflaska
Kul keps att ge bort till pojkvännen

För den lite yngre pojkvännen som gillar data och tv-spel kanske det kan passa med Super Mario prylar. Så som magneter för kylskåpet, vattenflaska eller en keps.

31. Presenter till kaffeälskande pojkvän

Ge din pojkvän en kaffemaskin i present
Fin present till pojkvän superman mugg

Espressomaskin, kaffe och en fin kaffemugg om han gillar sånt. Varför inte trycka upp en personlig kaffemugg med ett foto på er och något fint och personligt budskap, eller en Superman mugg eftersom han är din superhjälte.

32. Presenter till pojkvän som är matlagningsintresserad

Bra present till pojkvän som gillar mat
Odla egen svamp i present till pojkvän
skärbräda i present till matlagningsintresserad pojkvän
Globalknivar i present till matlagningsintresserad pojkvän
ge bort en kokbok om grillning i present till pojkvän som gillar mat

För den matlagningsintresserade pojkvännen finns det massor av bra presenter att köpa. Ostset, odla egen svamp, en fin skärbräda, fina knivar eller en kokbok till killen som är intresserad av matlagning.

Förutom mat så skulle han även tycka om att få en prenumeration på viner och en färdig matkasse som levereras hem.

ge din pojkvän en prenumeration på viner när han fyller år
Present till pojkvän matkasse

Ja, du förstår säkert principen nu. Om du hittar något som han verkligen är intresserad av så brukar det bli den allra bästa presenten.

Present till pojkvän årsdag

Vad är en bra present till pojkvän på årsdagen då man blev tillsammans? Personligen så tycker jag årsdagarna kan firas med t.ex. lite god mat och vin istället. Men ibland kan det ju förstås vara kul om man hittar en present som är så där lite extra.

33. Ge honom ett smycke på er årsdag

Personlig present till pojkvän ingraverat smycke

Det kan t.ex. vara ett smycke med ett ingraverat personligt budskap.

34. En rolig mugg

Kul kärleksfull present till pojkvän

Även om du inte tycker upp en mugg till honom finns det många färdiga med rolig design och text. Vad kan vara mer passande på er årsdag än I Fucking love you mugg .

35. Spa

upplevelsepresent till en pojkvän som fyller år

Att få spa i presentnär han fyller år eller på er årsdag är förstås en klassiker. Men varför inte? Det är mysigt och ni får en stund tillsammans att bara njuta. Varför inte tillbringa hela dagen tillsammans med shopping på stan, spa och en fin middag?

36. Digital fotoram

ge pojkvännen en digital fotoram i present när  han fyller år

Kanske en digital fotram är något för honom? Självklart bör fotoramen laddas med foton på er tillsammans innan överlämnandet.

37. Powerbank

snygg powerbank att ge pojkvännen i present
Kul present till pojkvän som gillar teknikprylar powerbank som laddas med solceller

Se till att han aldrig mer missar dina samtal. Ge honom en powerbank med snygg design eller varför inte solcellsladdad?

Present för att överraska pojkvän

Varför inte överraska honom med något helt galet som han absolut inte väntar sig:

38. Ge pojkvännen en tvättsäck i present

En tvättsäck är en kul present till pojkvännen

Nu skrattar du säkert och tänker att jag inte är riktigt klok. Men en tvättsäck kan faktiskt vara roligt att få. Kolla in den här tvättsäcken i form av en boxningssäck. För att förhöja det hela lite varför inte ge honom tvättmedel och en torkställning också. Han kommer garanterat bli överraskad!

39. Ge honom en trädgårdstomte i present

Zombietomte i födelsedagspresent till pojkvännen

Vill du ge honom ett gott skratt och verkligen överraska honom. Den här trädgårdstomten kommer garanterat få honom att dra på mungiporna. Ge honom en zombietomte från Coolstuff i present.

40. Fågelholk med internetanslutning

Bra present till pojkvän fågelholk med web

Det här är ytterligare en present som kommer att överraska honom. Är han intresserad av teknik eller djur och natur? Då är den här presenten given. En fågelholk med övervakningskamera och som meddelar när holken fått invånare.

41. Åka stridsbåt till en hemlig militäranläggning

bra present till pojkvän åka stridsbåt

Låt honom sätta sig i en riktig militär stridsbåt och färdas ut i ytterskärgården. På den topphemliga militärön från krigets kalla dagar väntar sedan en guide för att ta honom med ned i de hemliga bergrummen. Han har nu möjlighet att utforska kustförsvarsanläggningen och få se ön på nära håll. Läs mer om att åka militär stridsbåt på Upplevelse.com

42. Ge honom en Mac-dator

ge din pojkvän en apple i present

Varför inte överraska honom och ge honom en “mac” – tejpa bara fast ett halvt äpple på hans dator. Nästan gratis, och han kommer garanterat bli mycket överraskad.

43. Lära sig silversmide

En kurs i silversmide är en kul present till en händig pojkvän

Är din pojkvän händig eller konstnärlig skulle han nog tycka om att få lära sig silversmide. Med hjälp av en erfaren handledare får han lära sig olika tekniker inom silversmide så som att löda, slipa och polera. Under kursen får han göra sitt eget hänge eller ring i silver. Se aktuella priser på Upplevelse.com.

44. Gjutning

sexig present till pojkvän

Gillade han att göra gipsfigurer som barn kommer han garanterat att gilla den här presenten. Med clone a willy kan han göra en perfekt avgjutning av sina ädlaste delar.

45. Ett fort

Ge din pojkvän en överraskning

Själv överraskade jag min sambo med att köpa massor av toalettpapper och bygga ett fort på toaletten.

presenter till pojkvännen som man kan göra själv
presenter till pojkvännen som man kan göra själv

Göra själv present till pojkvän

Självklart kan man göra presenterna själv till pojkvännen. En present som man har tillverkat själv ligger mycket mer kärlek och omtanke bakom än en present som du köper.

46. Sy presenten till din pojkvän

Tycker du om att sy finns det mycket presenter du kan göra själv till din pojkvän. Kalsonger och T-shirtar är ganska lätta att sy. Har du inget mönster så offra favoritkalsongerna eller t-shirten och rita av mönstret. Hemsydda kallingar kanske låter tråkigt? Men de brukar vara väldigt omtyckta. Ingen i min omgivning köper några i butik längre. Alla väntar på att få kalsonger i present och julklapp.

47. Sticka något fint till honom

Kan du sticka är det kul att göra någon fin hemstickad present till pojkvännen. Raggsockor, mössa och halsduk är mindre plagg som kan bli färdiga ganska fort. Är du duktigare på att sticka, så varför inte sticka en tröja till honom. Att få något som är gjort med kärlek och omtanke är värt så mycket mer än en pryl man bara köper i butiken.

48. Snickra något

Kan du snickra, varför inte göra något fint i trä till din pojkvän? En fin ask att lägga småsaker i, en snygg träskärbräda eller en pall.

49. Fotoalbum

Det går även göra presenter själv även om du inte håller på med något hantverk förstås! Som jag skrev tidigare så kan du göra ett fotoalbum med foton på er där du skriver kärleksfulla budskap. Köp gärna till lite fina papper, stickers och annat material att dekorera fotoalbumet med. Själv har jag gjort flera såna här fotoalbum som presenter i olika sammanhang. Det har blivit mycket uppskattat.

50. Presentkort

Hemmagjorda presentkort med varierande texter brukar vara poppis. Exempel på bra innehåll på ett eget presentkort är 30 minuters massage, hemlagad middag, frikort från städning (där du åtar dig att städa hela bostaden själv), presentkort på en campinghelg med polarna, presentkort på en picnic osv.

Kläder i present till pojkvän

51. Slips för pojkvän som redan har allt

slips i bubbelplast i present till pojkvännen
gullig present till pojkvän som redan har allt
Slips i present till pojkvän till halloween
elektrisk slipshängare i present till pojkvän som har  allt

Slipsen är ju förstås en klassisk present till killar och män. Är din pojkvän typen som brukar bära slips är det kul att få en till att matcha med. Kul att komplettera med en elektrisk slipshängare också. Slipsar som han garanterat inte redan har är en blodig Halloween slips, partyhöjaren i bubbelplast och slips med rosa hjärtan.

52. Strumpor

svordomsstrumpor i present till pojkvän

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. Han kommer att göra stor succé på alla jobbmöten.

53. Snygga kalsonger

snygga kalsonger i present till pojkvän

Att köpa nya kalsonger är kanske inte så roligt att göra själv. Uppdatera hans kalsonglåda med lite nya fina kalsonger.

54. Munkjacka eller tjock tröja

snygg munkjacka i present till pojkvän
vindtät tröja är en bra present till pojkvännen

Plagg som är ganska lätta att köpa åt någon annan är munkjackor eller varm och vindtät tröja.

55. Sneakers

Att få ett par snygga sneakers kan också vara kul. Kanske det finns i hans favoritlags färger?

Tips på andra presenter du kan ge pojkvännen

56. Sportbag

Snygg sportbag att ge i present till pojkvän

Varför inte ge honom en riktigt snygg sportbag att frakta sina prylar i? Nya väskor är något man inte köper så ofta till sig själv, så den här presenten kommer säkert att bli väldigt uppskattad.

57. Skäggvård

Present till pojkvän lyxigt rakset

Skäggvårdsprodukter är ju väldigt trendigt nu. Varför inte ge honom det här lyxiga raksetet  från Åhlens. Ett set med både rakborste och säkerhetshyvel i ett elegant rakställ.

58. Parfym och väldoft i present till din pojkvän

God parfym att ge sin pojkvän i present
Present till pojkvän dofta gott
Parfym som doftar gott i present till pojkvän

Parfym vara ett bra förslag. Här är några väldigt populära parfymer från Parfym.se. Calvin Klein, Karl Lagerfledt och Ecentric. Parfym.se brukar ligga långt under andra butiker i pris och är snabba på att leverera. Besök deras hemsida för att se aktuella priser.

Ett års present till pojkvän

Firar ni ett år tillsammans och vill fira lite extra. Då kanske du också vill ge en ett årspresent till pojkvännen? Här har jag några förslag på presenter som jag tycker kan passa. Dessa smycken är från Get Personal som också graverar in smycket åt dig. Det gör att det blir en väldigt personlig ett årspresent till din pojkvän.

Ett års present till pojkvän - Ett snyggt och lite manligt armband i läder och stål som du låter gravera in är en fin och personlig ettårspresent till pojkvännen.
Ett snyggt och lite manligt armband i läder och stål som du låter gravera in är en fin och personlig ettårspresent till pojkvännen.
Ett års present till pojkvän  Ett elegant halsband i silver som du kan gravera in ett kärleksfullt budskap både på framsidan och på baksidan.
Ett elegant halsband i silver som du kan gravera in ett kärleksfullt budskap både på framsidan och på baksidan.
Ett års present till pojkvän  Eller kanske vill ha en ovanlig ett års present till pojkvännen? Då kan det vara kul att åka ribbåt tillsammans.
Eller kanske vill ha en ovanlig ett års present till pojkvännen? Då kan det vara kul att åka ribbåt tillsammans.

Jag hoppas du hittat en bra present till just din pojkvän. Kommentera gärna om det är något du tycker att jag missat!

Här kanske du också kan hitta en bra present till pojkvän beroende på vem han är och hans ålder

Leave a Comment