Vad är den bästa presenten till POJKVÄNNEN? Många tips

Vad ska man köpa till sin pojkvän? Letar du efter en bra present till din pojkvän? Här har jag samlat massor med presenttips som passar för pojkvänner i alla åldrar.

Så, vad är en bra present till en pojkvän? En bra present till pojkvännen ska vara både genomtänkt, fyndig och ges med kärlek. Romantiska presenter till pojkvännen är väldigt svåra att komma på! Snacka om att man får beslutsångest! Men här ska du få några tips på riktigt bra presenter till din pojkvän: cykel, fågelholk, hörlurar, åka ribbåt, kalsonger eller en drönare.

Men fortsätt läsa för fler presenttips till en pojkvän! Du kan även hitta bra presenter att ge din pojkvän på någon av de andra sidorna.

vad är en bra present till pojkvännen?
Vad är en bra present till pojkvännen?

Vad önskar sig en pojkvän i present när han fyller år?

Alla pojkvänner är ju förstås olika, och kanske vill du hitta olika typer presenter till din pojkvän olika gånger. Ibland behöver du en sista minuten present, ibland en romantisk och andra gånger letar du efter riktigt fin och lyxig present till honom, eller en present som din pojkvän verkligen kommer älska.

Massage

Är han spänd, stressad eller vill du kanske bara skämma bort honom en stund? Välj massage med en stund av avslappning och återhämtning eller med mer behandlande moment som tryck och töjning. Det är en härlig present att ge sin pojkvän både på födelsedagen, i julklapp eller på årsdagen.

Läs mer och beställ

Flyg i vindtunnel

Är han den äventyrliga typen kanske flyga vindtunnel är en häftigare present att få på födelsedagen. Här får man flyga och känna sig helt tyngdlös för en stund. Självklart får man även en säkerhetsgenomgång innan flygningen drar igång.

s mer och beställ

Övelevnadskurs

Till den naturintresserade och äventyrliga pojkvännen kan en överlevnadskurs också vara den bästa födelsedagspresenten. Det här är en tvådagarskurs där han får bekanta sig med överlevnad i de svenska skogarna. Här får han lära sig tips och trix för att klara många krissituationenr i vildmarken. Han kommer att få lära sig allt från att bygga ett bra vindskydd, hitta vatten, orientera sig i skogen och hitta växter som man kan äta.

Läs mer och beställ

Vad en pojkvän önskar sig i födelsedagspresent kan också variera. Men bra födelsedagspresenter att ge sin pojkvän är att köra gokart, chokladmassage, hörlurar, drönare, aktivitetsarmband eller en fin musmatta.

På den här sidan har jag samlat presenttips på saker som killar och män ofta önskar sig och du får förslag på födelsedagspresenter du kan göra själv till pojkvännen. Jag vill att du alltid ska kunna hitta bra tips på vad du kan köpa till din pojkvän här.

Sista minuten present till pojkvän

Har du, precis som jag själv, lite dålig framförhållning ibland? Jag har honom uppskriven i almanackan sedan länge. Jag VET ju att han snart fyller år. Men sedan vet jag inte vad som händer. Plötsligt är det hans födelsedag och jag står där utan en bra present. Men det är inte kört. Det går fortfarande att köpa present och få det att se mycket genomtänkt ut. De här förslag betalar du och får ett presentkort som du kan skriva ut. Allt är klart på 10 minuter. Riktigt bra sista minuten presenter till pojkvännen är:

Öl, vin och alkohol i present till pojkvännen

Cocktail set

Ett cocktail set kan bli en bra och uppskattad present till pojkvännen. Det här kitet kommer i ett vackert ställ, så han kommer förmodligen att vilja ha det framme i köket.

Läs mer och beställ

Ölprovning i födelsedagspresent pojkvän

Är han mer typen som föredrar öl? Då tycker jag självklart att du ska ge honom en ölprovning så han får lära sig mer om öl, bryggning, ölets historia. Under ölprovningen får han provsmaka flera olika ölsorter. Det finns dessutom olika inriktningar att välja mellan på ölprovningarna. Läs mer om kursen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

Läs mer och beställ

Kurs i ölbryggning

Eller tror du att han är riktigt intresserad av öl. Varför inte slå på stort och bjuda honom på en kurs där han får lära sig att brygga eget öl tillsammans med en professionell ölbryggare. Efter kursen kommer han kunna brygga eget öl hemma. Han får lära sig allt om ingredienser och vilken utrustning han behöver ha för att kunna brygga öl. Dessutom får han med sig ett antal recept.

Läs mer och beställ

En bra födelsedagspresent till en pojkvän är att få köra bil

En fin födelsedagspresent till en pojkvän som är motorintresserad är att ge honom en upplevelse. Kanske skulle han tycka om att få göra en supersportbil eller att få köra gokart. Även om du inte har råd att köpa en bil i födelsedagspresent till din pojkvän så kan han ändå få njuta av att köra sin drömbil. Eller swisha fram på en gokartbana kan vara en bra present till en motorintresserad pojkvän.

Köra supersportbil

Se till att uppfylla hans barndomsdröm att få köra en riktigt häftig sportbil. Även om du inte har råd att köpa en till honom så har du råd att låta honom få köra en. Att få köra en Ferrari eller Lamborghini kommer garanterat inte lämna honom oberörd. Jag lovar, han kommer drömma länge om hur han sjönk ned i det exklusiva skinnsätet, kände accelerationen och hörde ljudet från motorn. Det här är en fantastisk present till en pojkvän som är motorintresserad och är något han kommer se tillbaka på och drömma om.

Läs mer och beställ

Köra gokart

Gokart – Ett annat sätt att få njuta av fart och g-krafter är förstås gokart. Låt honom få känna sig som en formel 1 stjärna. Stora stjärnor som Mark Webber och Michael Schumacher älskar gokart. I en gokart känner han sig som en stjärna när han susar fram nära marken och känner g-krafterna som griper tag i kurvorna. Att köra gokart är både roligt och väldigt fartfyllt. Läs mer om upplevelsen och se aktuella priser på Upplevelse.com.

Läs mer och beställ

Köra rally

Att få köra rally är en kul upplevelse som många pojkvänner skulle bli glada för att få i present.

Läs mer och beställ

Tidningsprenumeration i födelsedagspresent till pojkvän

Vet du vad han gillar för tidningar är det här ett säkert kort. Välj tidning, betala och skriv ut gåvokortet direkt. Ingen kommer upptäcka att du är sent ute med att köpa present till pojkvännen. En tidningsprenumeration kan man helt enkelt inte beställa tidigare. Då kommer han redan att ha fått första tidningen INNAN han fyller år. Det vill du ju inte. Så därför måste den här presenten till pojkvännen beställas sent. Känner du dig osäker på val av tidning så brukar dessa vara väldigt populära: Illustrerad vetenskap, Mobil, PC-för Alla och Privata Affärer. En tidningsprenumeration brukar vara en bra födelsedagspresent till en pojkvän.

Prenumeration till pojkvännen som gillar naturvetenskap i lättsmält format.
Prenumeration i födelsedagspresent till pojkvännen som gillar naturvetenskap i lättsmält format.
Bra födelsedagspresent till en pojkvän som gillar mobiltelefoner och teknik.
Bra födelsedagspresent till en pojkvän som gillar mobiltelefoner och teknik.
Till en pojkvän som gillar datorer är en datortidning en fin present.
Till en pojkvän som gillar datorer är en datortidning en fin födelsedagspresent.
Privata affärer är en bra födelsedagspresent som passar alla pojkvänner. Ingen ar råd att inte vårda sin egen ekonomi.
Privata affärer är en bra födelsedagspresent som passar alla pojkvänner. Ingen ar råd att inte vårda sin egen ekonomi.
 Tidningsprenumeration på Café som är ett mode och livsstilsmagasin för män.
Tidningsprenumeration på Café som är ett mode och livsstilsmagasin för män. Det är en bra födelsedagspresent till en pojkvän.
Eller så ger du honom ett presentkort på Tidningskungen, så får han välja själv. Det är också en bra sista minten present till pojkvän.
Eller så ger du honom ett presentkort på Tidningskungen, så får han välja själv. Det är också en bra sista minten present till pojkvän.

Massage

En födelsedagspresent som din pojkvän garanterat kommer att tycka om är att få massage. Ta hand om honom en stund. Låt honom riktigt slappna av och njuta. Vill du ha en riktigt billig present till pojkvännen så gör du ett eget presentkort där du ger bort 30 minuters massage. Annars finns det förstås att köpa tjänsten av en professionell massör.

Massage är en perfekt present till pojkvän. Det är skönt att få sina ömma muskler masserade.
Massage är en perfekt present till pojkvän. Det är skönt att få sina ömma muskler masserade.
Det kan också vara trevligt att gå på en massagekurs tillsammans. Det är mysigt att både ge och få.
Det kan också vara trevligt att gå på en massagekurs tillsammans. Det är mysigt att både ge och få.
Gillar han <a class=
Gillar han choklad är chokladmassage ett bra tips på present till pojkvännen.
Massageolja behöver du om du ska massera honom
Massageolja behöver du om du ska massera honom
Eller om du köper ljus som smälter till massageolja
Eller om du köper ljus som smälter till massageolja
Ge honom fotmassage varje kväll
Ge honom fotmassage varje kväll

En billig present till pojkvän – Middag

Visst är det mysigt att bli bjuden på middag ibland? Ge bort den här lyxen i present till din pojkvän. Vill du ha en billig present till pojkvännen så lagar du maten själv. Kanske en trerätters med ett gott vin till. Här finns det förstås också möjligheten att göra ett eget presentkort till honom eller att köpa ett färdigt restaurangbesök där notan redan är betald. Men då blir det ju inte en billig present till din pojkvän längre.

Restaurangbesök för två
Restaurangbesök för två
Nyckelring med uppmaningen att han ska köra försiktigt
Ice bar med middag för två personer
Ice bar med middag för två personer

Liten present till pojkvän

Billig present till pojkvän bra present till pojkvän är t.ex. massage

Vill du hitta en liten present till din pojkvän? Det finns många små saker som kan vara kul att ge bort och som ändå visar honom hur mycket du bryr dig om honom och att han är väldigt viktig för dig. Det behöver inte kosta så mycket eller vara så märkvärdiga grejer för att det ska betyda mycket för honom. Några små presenter som din pojkvän kommer gilla är: reflex, kärleksbrev, ett litet hjärta eller en fin kaffemugg.

Romantisk present till pojkvän

Köp post-it lappar och skriv korta kärleksförklaringar på dem. Lägg dem där han minst anar det. Tänk vad mysigt att hitta ett kärleksbrev från sin älskling i lunchlådan eller i kavajfickan. Men använd inte alla på en gång, då kan det bli lite mycket kanske. Men det är faktiskt riktigt romantiska presenter till pojkvännen. Eller köp massa postitlappar som du fyller med kärleksbrev och komplimanger till honom.

Handvärmare
40-veckor av kärlek - små romantiska saker du kan göra för din pojkvän
40-veckor av kärlek – små romantiska saker du kan göra för din pojkvän
Fyll i bok där du får hjälp med kärleksförklaringarna

Vill du ha fler idéer om romantiska presenter till pojkvännen? Jag har skrivit en hel sida om det här!

Stryk hans skjortor

gratis present till pojkvän

Gratis present till pojkvän

Stryk skjortan han ska ha på sig till jobbet. En enkel grej, men så lyxigt att någon annan gör det åt honom ibland. Min pojkvän skulle garanterat bli jätteglad för att få en sådan present.

Betydelsefull present till pojkvän

Köp honom något han verkligen behöver. Det finns säkert många småsaker som han irriterar sig på som han saknar eller som är trasiga. Försök hitta de här småsakerna som just din pojkvän behöver. Eller kanske saker som han inte behöver heller, en skål med godis på hans skrivbord. Har din pojkväns öronsnäckor slutat fungera så kommer ett par nya vara den bästa presenten. Dessa Yamahahörlurar har ett helt suveränt ljud.

Små, men kärleksfulla presenter till pojkvännen

 Visa din pojkvän att du verkligen älskar honom. Ge honom en reflex så han överlever vintern. Det är inte lätt att se en fotgängare i svarta kläder när man är ute och kör. Att ge din pojkvän en reflex i present är ett bevis på att du verkligen älskar honom och vill behålla honom länge.
Visa din pojkvän att du verkligen älskar honom. Ge honom en reflex så han överlever vintern. Det är inte lätt att se en fotgängare i svarta kläder när man är ute och kör. Att ge din pojkvän en reflex i present är ett bevis på att du verkligen älskar honom och vill behålla honom länge.
Öronsnäckor -  Öronsnäckor har en tendens att gå sönder. Plötsligt hör man bara i den ena öronsnäckan. Det är SÅ irriterande. Många gånger känns det lite jobbigt och jag själv drar mig för att gå och köpa nya öronsnäckor. Förmodligen fungerar de flesta människor lika dant.
Öronsnäckor – Öronsnäckor har en tendens att gå sönder. Plötsligt hör man bara i den ena öronsnäckan. Det är SÅ irriterande. Många gånger känns det lite jobbigt och jag själv drar mig för att gå och köpa nya öronsnäckor. Förmodligen fungerar de flesta människor lika dant.
 Det finns många små vardagliga saker du kan göra för att visa din kärlek för pojkvännen. Ställ en liten skål med godis på hans skrivbord eller slå på stort och ge honom en chokladkaka han inte kommer glömma! Komplettera gärna med en ny tandborste med fint mönster.
Det finns många små vardagliga saker du kan göra för att visa din kärlek för pojkvännen. Ställ en liten skål med godis på hans skrivbord eller slå på stort och ge honom en chokladkaka han inte kommer glömma! Komplettera gärna med en ny tandborste med fint mönster.

Hjälp med present till pojkvän

Det är svårt att hitta något generellt som passar att ge alla pojkvänner i alla åldrar i present. Men teknikprylar verkar ju vara något som alltid går hem. Många önskar sig ett par riktigt bra hörlurar. När jag köpte mina gjorde jag en ordentlig undersökning av marknaden och läste massa recensioner. De som fick bäst betyg är Sonys hörlurar. Det blir verkligen tyst som i graven. Jag njuter varje gång jag åker buss och slipper höra passagerarna bakom tala om hur fulla de var på den senaste festen. Då sätter jag bara på mig mina lurar och njuter av en bok.

 Hörlurar med ljudisolering - Personligen så ÄLSKAR JAG mina hörlurar med ljudisolering och brusreducering. Oavsett om man lyssnar på musik, Youtube eller talböcker så är det skönt att stänga ute allt annat ljud. När man åker bil, tunnelbana och buss är det mycket bakgrundsbrus som man kanske inte tänker på. Inte förrän jag själv skaffade brusreducerande lurar insåg jag hur högt allt låter.  Din pojkvän kommer också att älska de här hörlurarna.
Hörlurar med ljudisolering – Personligen så ÄLSKAR JAG mina hörlurar med ljudisolering och brusreducering. Oavsett om man lyssnar på musik, Youtube eller talböcker så är det skönt att stänga ute allt annat ljud. När man åker bil, tunnelbana och buss är det mycket bakgrundsbrus som man kanske inte tänker på. Inte förrän jag själv skaffade brusreducerande lurar insåg jag hur högt allt låter. Din pojkvän kommer också att älska de här hörlurarna.
 Ge honom en högtalare med riktigt grymt ljud. Självklart är det bluetooth så han lätt kan ansluta mobiltelefonen utan att behöva trassla med sladdar emellan. Den här högtalaren är en klassiker och han kommer älska det häftiga ljudet. Det är något helt annat än det burkiga ljud som uppstår av billiga dussinhögtalare. Det här är öronlyx!
Ge honom en högtalare med riktigt grymt ljud. Självklart är det bluetooth så han lätt kan ansluta mobiltelefonen utan att behöva trassla med sladdar emellan. Den här högtalaren är en klassiker och han kommer älska det häftiga ljudet. Det är något helt annat än det burkiga ljud som uppstår av billiga dussinhögtalare. Det här är öronlyx!
 En teknikpryl som killar ofta pratar om när man frågar vad de önskar sig det är en drönare. Ärligt talat vet jag inte vad som är så kul med att köra omkring en drönare uppe i luften och filma samtidigt. Men pojkar, killar och män är helfrälsta på drönare. En drönare som inte är allt för dyr och som är populär är Jamara. Det är ju viktigt att inte köpa den allra billigaste i alla fall. Utan en som är lite bättre och mer stabil i luften. Besök Ginza för aktuella priser på drönare.
En teknikpryl som killar ofta pratar om när man frågar vad de önskar sig det är en drönare. Ärligt talat vet jag inte vad som är så kul med att köra omkring en drönare uppe i luften och filma samtidigt. Men pojkar, killar och män är helfrälsta på drönare. En drönare som inte är allt för dyr och som är populär är Jamara. Det är ju viktigt att inte köpa den allra billigaste i alla fall. Utan en som är lite bättre och mer stabil i luften. Besök Ginza för aktuella priser på drönare.

Det finns många smarta prylar som hjälper honom i vardagen, Fitbit som håller koll på hälsan och Google Home känner igen vem det är som pratar och kan ge personlig information om t.ex. färdvägen till jobbet. I Köket kan du använda Google Home för att ta reda på hur ett specifikt recept tillagas och Google Home håller koll på när gratängen ska plockas ut ur ugnen.

 Är din pojkvän intresserad av hälsa och <a class=
Är din pojkvän intresserad av hälsa och träning är detta den ultimata presenten till honom. De mer exklusiva som är vattentäta, har lång batteritid, personlig coach och som kan ersätta mobiltelefonen.
  Fitbit finns i en mängd olika varianter med olika prislappar. Det finns även enklare varianter. Med en fitbit får han full koll på sin motion och hälsa. En fitbit kan bli en väldigt betydelsefull present till en pojkvän.
Fitbit finns i en mängd olika varianter med olika prislappar. Det finns även enklare varianter. Med en fitbit får han full koll på sin motion och hälsa. En fitbit kan bli en väldigt betydelsefull present till en pojkvän.
 Det här är en riktigt cool present till pojkvännen som tycker om teknikprylar. Google Home är en digital röstassistent som man kan använda för att styra hemmet. Du styra t.ex. belysning, spela musik eller starta tvn.
Det här är en riktigt cool present till pojkvännen som tycker om teknikprylar. Google Home är en digital röstassistent som man kan använda för att styra hemmet. Du styra t.ex. belysning, spela musik eller starta tvn.

Det finns även teknikprylar som bara är roliga att ha, som den här kameran till exempel. Eller en digital fotoram som du fyller med foton. Men där kan han sedan fylla på med egna foton som han själv tar.

En kamera kan vara kul för att fota när man spelar cyklar eller åker motorcykel. Även en vanlig cykeltur kan bli riktigt cool när man fotar.
En kamera kan vara kul för att fota när man spelar cyklar eller åker motorcykel. Även en vanlig cykeltur kan bli riktigt cool när man fotar.
Kanske en digital fotram är något för honom? Självklart bör fotoramen laddas med foton på er tillsammans innan överlämnandet.
Kanske en digital fotram är något för honom? Självklart bör fotoramen laddas med foton på er tillsammans innan överlämnandet.
En smart nyckelring som gör att det är lätt att hitta den om man tappar bort den eller mobiltelefonen.

Personliga presenter till pojkvännen

Vad ska man köpa till sin pojkvän? En personlig present till din pojkvän behöver inte vara bli speciellt dyr. Det gäller bara att ha lite fantasi. Du skulle till exempel kunna göra en personlig mugg med ett foto av er/dig eller ett fotoalbum som du fyller med bilder och kärleksbrev. Det finns mycket fint att skriva, sådant som man oftast inte pratar om eller berättar för varandra. Det här är en present som garanterat kommer att bli uppskattad! Berätta vad du tänkte om honom när ni först sågs, vad som är hans snyggaste kroppsdel, varför du tycker så mycket om honom, hur du ser er framtid tillsammans osv.

En fotoram där du sätter in en fin bild på er tillsammans eller kanske på bara dig kan bli en fin bild att ge din pojkvän i present.
En fotoram där du sätter in en fin bild på er tillsammans eller kanske på bara dig kan bli en fin bild att ge din pojkvän i present.
Ett fotoalbum - en romantisk present till din pojkvän - Skriv ut massor av foton på honom och er tillsammans. Köp ett sånt där fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg bläckfärg. Fyll albumet med foton och skriv något fint till honom på varje sida.
Ett fotoalbum – en romantisk present till din pojkvän – Skriv ut massor av foton på honom och er tillsammans. Köp ett sånt där fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg bläckfärg. Fyll albumet med foton och skriv något fint till honom på varje sida.
Slipsnål som du graverar med ett gulligt meddelande blir en bra present att ge sin pojkvän

Dyr present till pojkvän

Ska du hitta en dyr present till din pojkvän så är det viktigt att du har full koll på vad han gillar så du inte kastar pengar i sjön. Alla pojkvänner är ju inte intresserade av samma saker riktigt. Men många gillar att få en fin klocka, kanske han skulle uppskatta att få en tuff cykel? Eller är han killen som gillar att renovera så kanske verktyg är bättre alternativ.

Ska du slå på stort och ge pojkvännen en riktigt dyr present? Då tycker jag att du ska satsa på en fin klocka. En klocka är det enda smycket som många män bär. Med en snygg klocka kommer han bli glad hela livet när han ser den sticka ut under skjortmanschetten.
Ska du slå på stort och ge pojkvännen en riktigt dyr present? Då tycker jag att du ska satsa på en fin klocka. En klocka är det enda smycket som många män bär. Med en snygg klocka kommer han bli glad hela livet när han ser den sticka ut under skjortmanschetten.
Ge pojkvännen en cykel i present - En ny cykel är också väldigt dyrt och inget man själv köper sig hur som helst. Har han inte någon bra cykel kanske det är det du ska köpa till honom i födelsedagspresent. Varför inte spana in den här coola mountainbiken?
Ge pojkvännen en cykel i present – En ny cykel är också väldigt dyrt och inget man själv köper sig hur som helst. Har han inte någon bra cykel kanske det är det du ska köpa till honom i födelsedagspresent. Varför inte spana in den här coola mountainbiken?
En dyr present till en pojkvän som gillar att bygga skulle kunna vara en kap-gersåg. Den kommer han ha mycket nytta och glädje av. Gillar han inte statusprylar som dyra klockor så kanske en såg är en bra present när han fyller år.
En dyr present till en pojkvän som gillar att bygga skulle kunna vara en kap-gersåg. Den kommer han ha mycket nytta och glädje av. Gillar han inte statusprylar som dyra klockor så kanske en såg är en bra present när han fyller år.

TV-spel

TV-spel och handhållna spel som Nintendo switch är dyrt, men känner du på dig att din pojkvän skulle tycka om att få det i present, så kör på!

Nintendo Switch
Nintendo Switch
 Play Station 4
Play Station 4

Present till pojkvän tips

Fundera över vad som gör din pojkvän speciell. Vad är han intresserad av? Vad tycker han om att göra? Har han några speciella egenskaper som gör honom speciell? Där kanske du kan hitta riktigt bra presenter till honom också. Jag försöker gärna hitta ett tema på presenterna jag köper till honom.

Öl-relaterad present

Gillar han öl kanske det är kul med en ölprovning och lära sig mer om öl. Klicka på länken för att komma till Upplevelse.com och se aktuella priser. Men det finns även andra relaterade saker som t.ex. riktigt fina ölglas. Ja, och öl också förstås! Och sedan finns det ju skämtprylar att ge en ölintresserad pojkvän. Roliga prylar har den här ölflytvästen. Det gäller ju att rädda rätt saker om båten sjunker. Eller varför inte köpa ett ölbryggningsset?

Ölprovning
Ölprovning 
"Flytväst" med fickor för ölen
“Flytväst” med fickor för ölen
Blinkande partyglas
Blinkande partyglas
Snygga ölglas
Snygga ölglas
Kit för att göra eget öl
Kit för att göra eget öl

Fler tips på presenter till ölälskare hittar du här.

Present till båtintresserad pojkvän

Gillar han båtar så finns det båttillbehör, båttidningar seglarstövlar, nya fendrar, badstege osv. Eller kanske en prenumeration på tidningen praktiskt båtägande.

Praktiskt båtägande i present till båtintresserad pojkvän
Praktiskt båtägande i present till båtintresserad pojkvän

Perfekt present till trött pojkvän

Har han svårt att komma upp ur sängen på morgonen kanske en wakeuplight väckarklocka med dagsljus eller en väckarklocka som han skjuter prick på för att stänga av roliga idéer.

Låt honom vakna till ett naturligt gryningsljus, det ger honom ett naturligare uppvaknande som gör att han mår bättre.
Låt honom vakna till ett naturligt gryningsljus, det ger honom ett naturligare uppvaknande som gör att han mår bättre.
En perfekt present till en pojkvän som är morgontrött är en väckarklocka där han måste skjuta prick.
En perfekt present till en pojkvän som är morgontrött är en väckarklocka där han måste skjuta prick.
En bra <a class=
En bra present till honom är även den här väckarklockan som smiter iväg när larmet går. Sedan måste han fånga den.

Present till pojkvän som gillar datorer

Gillar han datorer så kanske en pc-tidning, ett inramat foto på hans mamma (ett moderkort) eller en stöldsäker ryggsäck/väska. Kanske skulle han tycka om att få ett usb-kylskåp eller en upplevelse i virtual reality

Stöldsäker ryggsäck
Stöldsäker ryggsäck
Bästa presenten till pojkvännen är en instrumentpanel
Bästa presenten till pojkvännen är en instrumentpanel
Ett kylskåp att förvara läsken i är en bra present
Ett kylskåp att förvara läsken i är en bra present
Låt honom uppleva en virtuell verklighet
Låt honom uppleva en virtuell verklighet
Eller kanske kan det vara trevligt med lite omväxling också?

Super Marioprylar

För den pojkvännen som gillar data och tv-spel kanske det kan passa med Super Mario prylar eller ett retro tv-spel.

Värmekänslig mugg som byter färg
Värmekänslig mugg som byter färg
Retro dataspel med massor av spel
Retro dataspel med massor av spel
kalsonger med super mario
En super mario lampa kommer garanterat gå hem och göra livet till ett tv-spel

Presenter till kaffeälskande pojkvän

Espressomaskin, kaffe och en fin kaffemugg om han gillar sånt. Varför inte trycka upp en personlig kaffemugg med ett foto på er och något fint och personligt budskap, eller en Superman mugg eftersom han är din superhjälte.

Espressomaskin som gör riktigt gott kaffe är en bra present till en kille.
Espressomaskin som gör riktigt gott kaffe är en bra present till en kille.
En liten present till killen du älskar är en supermanmugg för att ha kaffet i.
En liten present till killen du älskar är en supermanmugg för att ha kaffet i.
En bra termosmugg kan vara bra att ha
En bra termosmugg kan vara bra att ha

Presenter till pojkvän som är matlagningsintresserad

För den matlagningsintresserade pojkvännen finns det massor av bra presenter att köpa. Ostset, odla egen svamp, en fin skärbräda, fina knivar eller en kokbok till killen som är intresserad av matlagning. Förutom mat så skulle han även tycka om att få en prenumeration på viner och en färdig matkasse som levereras hem.

Kit för att göra sin egen ost
Kit för att göra sin egen färskost
Låt honom få odla sina egna ostronskivlingar
Låt honom få odla sina egna ostronskivlingar
En riktigt fin födelsedagspresent till honom är en skärbräda i valnöt.
En riktigt fin födelsedagspresent till honom är en skärbräda i valnöt.
Alla matlagningsintresserade behöver bra knivar i köket.
Alla matlagningsintresserade behöver bra knivar i köket.
En billig födelsedagspresent är en kokbok
En billig födelsedagspresent är en kokbok
Kanske en färdig matkasse är en kul födelsedagspresent?
Kanske en färdig matkasse är en kul födelsedagspresent?
Pizzaugn för att kunna göra perfekta pizzor hemma
Mattermos för att ta med sig varm mat på picknick.

Fler presenter till matlagningsintresserade hittar du här.

Present till pojkvän årsdag

Vad är en bra present till pojkvän på årsdagen då man blev tillsammans? Personligen så tycker jag årsdagarna kan firas med t.ex. lite god mat och vin istället. Men ibland kan det ju förstås vara kul om man hittar en present som är så där lite extra och som är en present han inte redan har. Det är också mysigt att ta med sig en picknickkorg någonstans ut i naturen.

Picknickkorg
Picknickkorg
En sandsäker filt
En sandsäker filt
chokladbomber

Personlig present på årsdagen

Det finns många fina saker att ge honom på årsdagen. Det kan t.ex. vara ett smycke med ett ingraverat personligt budskap.

En fin present till pojkvännen är det om du köper ett armband och graverar in något fint.
En fin present till pojkvännen är det om du köper ett armband och graverar in något fint.

Eller kanske ett halsband som är helt slätt med gravyr på är hans stil.
Eller kanske ett halsband som är helt slätt med gravyr på är hans stil.
Kanske inget smycke precis, men en fin snusdosa som även den går att få graverad.
Kanske inget smycke precis, men en fin snusdosa som även den går att få graverad.

En rolig mugg

Även om du inte tycker upp en mugg till honom finns det många färdiga med rolig design och text. Vad kan vara mer passande på er årsdag än I Fucking love you mugg .

Rolig mugg att ge i present till pojkvännen I fucking love you
Rolig mugg att ge i present till pojkvännen I fucking love you
Eller kanske en snygg mugg från Rörstrand att dricka kaffet ur.
Eller kanske en snygg mugg från Rörstrand att dricka kaffet ur.
Anteckningsmugg där du skriver ett fint kärleksbrev
Anteckningsmugg där du skriver ett fint kärleksbrev

Ge honom spa i födelsedagspresent

Att få spa i present när han fyller år eller på er årsdag är förstås en klassiker. Men varför inte? Det är mysigt och ni får en stund tillsammans att bara njuta. Varför inte tillbringa hela dagen tillsammans med shopping på stan, spa och en fin middag?

Bjud honom på spa i födelsedagspresent.
Bjud honom på spa i födelsedagspresent.
Massagekurs för er båda
Massageljus

Telefontillbehör

Se till att han aldrig mer missar dina samtal. Ge honom en powerbank med snygg design eller varför inte solcellsladdad? Ett vattentätt mobilskal kan bli en bra present till pojkvännen.

Ge honom en snygg powerbank som ser ut som en sten.
Ge honom en snygg powerbank som ser ut som en sten.
Eller en solcellsladdare för telefonen.
Eller en solcellsladdare för telefonen.
Det kan också bli en bra present att få ett vattentätt skal till telefonen.
Det kan också bli en bra present att få ett vattentätt skal till telefonen.

Present för att överraska pojkvän

Varför inte överraska honom med något helt galet som han absolut inte väntar sig. Här ska du få några tips på roliga presenter till pojkvännen som garanterat kommer att göra honom överraskad.

 Ge pojkvännen en tvättsäck i present - Nu skrattar du säkert och tänker att jag inte är riktigt klok. Men en tvättsäck kan faktiskt vara roligt att få. Kolla in den här tvättsäcken i form av en boxningssäck. För att förhöja det hela lite varför inte ge honom tvättmedel och en torkställning också. Han kommer garanterat bli överraskad!
Ge pojkvännen en tvättsäck i present – Nu skrattar du säkert och tänker att jag inte är riktigt klok. Men en tvättsäck kan faktiskt vara roligt att få. Kolla in den här tvättsäcken i form av en boxningssäck. För att förhöja det hela lite varför inte ge honom tvättmedel och en torkställning också. Han kommer garanterat bli överraskad!
Vill du överraska din pojkvän med en billig men rolig födelsedagspresent är disktrasor med budskap om kärlek bra och roliga presenter.
Vill du överraska din pojkvän med en billig men rolig födelsedagspresent är disktrasor med budskap om kärlek bra och roliga presenter.
 Fågelholk med internetanslutning - Det här är ytterligare en present som kommer att överraska honom. Är han intresserad av teknik eller djur och natur? Då är den här presenten given. En fågelholk med övervakningskamera och som meddelar när holken fått invånare.
Fågelholk med internetanslutning – Det här är ytterligare en present som kommer att överraska honom. Är han intresserad av teknik eller djur och natur? Då är den här presenten given. En fågelholk med övervakningskamera och som meddelar när holken fått invånare.
 Åka stridsbåt till en hemlig militäranläggning - Låt honom sätta sig i en riktig militär stridsbåt och färdas ut i ytterskärgården. På den topphemliga militärön från krigets kalla dagar väntar sedan en guide för att ta honom med ned i de hemliga bergrummen. Han har nu möjlighet att utforska kustförsvarsanläggningen och få se ön på nära håll. Läs mer om att åka militär stridsbåt på Upplevelse.com
Åka stridsbåt till en hemlig militäranläggning – Låt honom sätta sig i en riktig militär stridsbåt och färdas ut i ytterskärgården. På den topphemliga militärön från krigets kalla dagar väntar sedan en guide för att ta honom med ned i de hemliga bergrummen. Han har nu möjlighet att utforska kustförsvarsanläggningen och få se ön på nära håll. Läs mer om att åka militär stridsbåt på Upplevelse.com
 Lära sig silversmide - Är din pojkvän händig eller konstnärlig skulle han nog tycka om att få lära sig silversmide. Med hjälp av en erfaren handledare får han lära sig olika tekniker inom silversmide så som att löda, slipa och polera. Under kursen får han göra sitt eget hänge eller ring i silver.
Lära sig silversmide – Är din pojkvän händig eller konstnärlig skulle han nog tycka om att få lära sig silversmide. Med hjälp av en erfaren handledare får han lära sig olika tekniker inom silversmide så som att löda, slipa och polera. Under kursen får han göra sitt eget hänge eller ring i silver.
Gjutning - Gillade han att göra gipsfigurer som barn kommer han garanterat att gilla den här presenten. Med clone a willy kan han göra en perfekt avgjutning av sina ädlaste delar.
Gjutning – Gillade han att göra gipsfigurer som barn kommer han garanterat att gilla den här presenten. Med clone a willy kan han göra en perfekt avgjutning av sina ädlaste delar.

Tips på överraskningar till pojkvän

Vill du hellre överraska honom än att köpa något fint till honom så har jag ett bra tips här som jag själv har gjort för att överraska min pojkvän.

Överraska pojkvännen med att ge honom en mac

Ge honom en Mac

Varför inte överraska honom och ge honom en “Mac” – tejpa bara fast ett halvt äpple på hans dator eller gör ett äpple i vinylplast och sätt på hans dator. Nästan gratis, och han kommer garanterat bli mycket överraskad.

Tips på överraskning till pojkvän

Gör ett fort

Själv överraskade jag min pojkvän med att köpa massor av toalettpapper och bygga ett fort på toaletten. Jag tror han gillar att få små överraskningar då och då, för detta skrattade han åt länge.


Göra själv present till pojkvän

Självklart kan man göra presenterna själv till pojkvännen. En present som man har tillverkat själv ligger mycket mer kärlek och omtanke bakom än en present som du köper. Fundera över vad du är bra på att göra! Det finns säkert en bra present du kan göra själv till din pojkvän.

Sy presenten till din pojkvän

Kalsonger i påskpresent till män

Sy kalsonger

Tycker du om att sy finns det mycket presenter du kan göra själv till din pojkvän. Kalsonger och T-shirtar är ganska lätta att sy. Har du inget mönster så offra favoritkalsongerna eller T-shirten och rita av mönstret. Hemsydda kallingar kanske låter tråkigt? Men de brukar vara väldigt omtyckta. Ingen i min omgivning köper några i butik längre. Alla väntar på att få kalsonger i present och julklapp.

Sticka något fint till honom

Vill du göra en present själv till din pojkvän och tycker du om att sticka? Då är det kul att göra någon fin hemstickad present till pojkvännen. Raggsockor, mössa och halsduk är mindre plagg som kan bli färdiga ganska fort. Är du duktigare på att sticka, så varför inte sticka en tröja till honom. Att få något som är gjort med kärlek och omtanke är värt så mycket mer än en pryl man bara köper i butiken.

Snickra något

Kan du snickra, varför inte göra något fint i trä till din pojkvän? En fin ask att lägga småsaker i, en snygg träskärbräda eller en pall. Kanske en blomlåda som han kan odla i. Det finns många fina presenter du kan göra själv om du kan snickra.

Fotoalbum

Det går även göra presenter själv även om du inte håller på med något hantverk förstås! Som jag skrev tidigare så kan du göra ett fotoalbum med foton på er där du skriver kärleksfulla budskap. Köp gärna till lite fina papper, stickers och annat material att dekorera fotoalbumet med. Själv har jag gjort flera såna här fotoalbum som presenter i olika sammanhang. Det har blivit mycket uppskattat.

Ett tomt fotoalbum som du fyller med foton, kärleksbrev och dekorationer.
Ett tomt fotoalbum som du fyller med foton, kärleksbrev och dekorationer.
En penna med silverskrift blir väldigt snyggt om du väljer albumet med svarta papper i.
En penna med silverskrift blir väldigt snyggt om du väljer albumet med svarta papper i.
Lite fina papper att dekorera med. Klipp ut ramar, små lappar eller hjärtan att skriva på.
Lite fina papper att dekorera med. Klipp ut ramar, små lappar eller hjärtan att skriva på.

Presentkort

Hemmagjorda presentkort med varierande texter brukar vara poppis. Exempel på bra innehåll på ett eget presentkort är 30 minuters massage, hemlagad middag, frikort från städning (där du åtar dig att städa hela bostaden själv), presentkort på en campinghelg med polarna, presentkort på en picknick osv. Det är en kul och annorlunda present till pojkvännen som du kan göra själv.

Kläder i present till pojkvän

Slips för pojkvän som redan har allt

Slipsen är ju förstås en klassisk present till killar och män. Är din pojkvän typen som brukar bära slips är det kul att få en till att matcha med. Kul att komplettera med en elektrisk slipshängare också. Slipsar som han garanterat inte redan har är en blodig Halloween slips, partyhöjaren i bubbelplast och slips med rosa hjärtan.

Slipshängare är en rolig <a class=present till honom. ” class=”wp-image-67528″/>
Slipshängare är en rolig present till honom.
slipsnål med gravyr
Slipsar är bra saker att köpa till sin pojkvän.
Slipsar är bra saker att köpa till sin pojkvän.
Kanske en slips med små hjärtan är något han gillar
Kanske en slips med små hjärtan är något han gillar
Manschettknappar 

Strumpor

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. Han kommer att göra stor succé på alla jobbmöten.

Bra saker att köpa till sin pojkvän är strumpor.
Bra saker att köpa till sin pojkvän är strumpor.
Vill du hitta en romantisk present till pojkvännen, då kanske dessa med hjärtan på passar bra?
Vill du hitta en romantisk present till pojkvännen, då kanske dessa med hjärtan på passar bra?

Snygga kalsonger

Att köpa nya kalsonger är kanske inte så roligt att göra själv. Uppdatera hans kalsonglåda med lite nya fina kalsonger.

 Snygga och diskreta kalsonger från Calvin Klein
Snygga och diskreta kalsonger från Calvin Klein
Kalsonger är fina små presenter att ge sin pojkvän.
Kalsonger är fina små presenter att ge sin pojkvän.
Björn Borg är många killars favoriter.
Björn Borg är många killars favoriter.

Bästa presenten till pojkvännen

Den bästa presenten till pojkvännen är att ge honom något du garanterat vet att han kommer använda och som han kommer gilla. Vill du köpa kläder till din pojkvän så är munkjackor, en varm stickad kofta eller en vindtät tröja de bästa presenterna. Men det förutsätter förstås att du har koll på vilken storlek han har.

Snygg herrtröja från Esprit  bästa presenten till pojkvän
Snygg herrtröja från Esprit 
Är du osäker på vad han har för storlek eller vad han gillar för kläder är kanske bästa presenten ett presentkort istället.
Är du osäker på vad han har för storlek eller vad han gillar för kläder är kanske bästa presenten ett presentkort istället.

Snygg munkjacka från Björn Borg
Snygg munkjacka från Björn Borg
Funktionströja är en jättebra present att ge honom
Skön tröja från  Boomerang
Skön tröja från Boomerang

Sneakers

Att få ett par snygga sneakers kan också vara kul. Kanske det finns i hans favoritlags färger?

Fler fina presenter till en pojkvän

Väska, bag eller necessär

Varför inte ge honom en riktigt snygg väska att frakta sina prylar i? Nya väskor är något man inte köper så ofta till sig själv, så den här presenten kommer säkert att bli väldigt uppskattad. En necessär där du graverar in ett kort kärleksbrev eller en komplimang blir en väldigt fin kärlekspresent till pojkvännen.

En fin present till pojkvännen är den här snygga weekendväskan.
En fin present till pojkvännen är den här snygga weekendväskan.
Kanske din pojkvän behöver en väska till jobbet eller skolan?
Kanske din pojkvän behöver en väska till jobbet eller skolan?
Vill du ha en kärlekspresent till pojkvän, välj en necessär som du graverar in en fin komplimang på.
Vill du ha en kärlekspresent till pojkvän, välj en necessär som du graverar in en fin komplimang på.

Skäggvård

Skäggvårdsprodukter är ju väldigt trendigt nu. Varför inte ge honom det här lyxiga raksetet med både rakborste och säkerhetshyvel i ett elegant rakställ. Rakning har verkligen blivit en materialsport för män. Jag har tagit reda på det…och det är massor av prylar de verkar behöva.

Rakställ med rakborste, rakkopp och rakhyvel är fina presenter till pojkvän.
Rakställ med rakborste, rakkopp och rakhyvel är fina presenter till pojkvän.
Vill han att rakningen ska gå lite snabbare är kanske en bra rakapparat ett bra tips
Vill han att rakningen ska gå lite snabbare är kanske en bra rakapparat ett bra tips
Men det som är allra trendigast när det gäller rakning just nu är rakknivarna.
Men det som är allra trendigast när det gäller rakning just nu är rakknivarna.

Vill du hitta fler trendiga rakgrejer att ge honom i present kan du hitta det här.

Parfym och väldoft i present till din pojkvän

Parfym vara ett bra förslag. Här är några väldigt populära parfymer från Parfym.se. Parfym.se brukar ligga långt under andra butiker i pris och är snabba på att leverera. Besök deras hemsida för att se aktuella priser.

 One Calvin Klein
One Calvin Klein
 Versache Pour Homme
Versache Pour Homme
Zlatan parfym i present till pojkvän
Zlatan

Ett års present till pojkvän

Firar ni ett år tillsammans och vill fira lite extra. Då kanske du också vill ge en ett årspresent till pojkvännen? Här har jag några förslag på presenter som jag tycker kan passa. Dessa smycken är från Get Personal som också graverar in smycket åt dig. Det gör att det blir en väldigt personlig ett årspresent till din pojkvän.

Ett års present till pojkvän - Ett snyggt och lite manligt armband i läder och stål som du låter gravera in är en fin och personlig ettårspresent till pojkvännen.
Ett snyggt och lite manligt armband i läder och stål som du låter gravera in är en fin och personlig ettårspresent till pojkvännen.
Ett års present till pojkvän  Ett elegant halsband i silver som du kan gravera in ett kärleksfullt budskap både på framsidan och på baksidan.
Ett elegant halsband i silver som du kan gravera in ett kärleksfullt budskap både på framsidan och på baksidan.
Ett års present till pojkvän  Eller kanske vill ha en ovanlig ett års present till pojkvännen? Då kan det vara kul att åka ribbåt tillsammans.
Eller kanske vill ha en ovanlig ett års present till pojkvännen? Då kan det vara kul att åka ribbåt tillsammans.

Skicka present till pojkvän

Ska presenten skickas till din pojkvän kan det vara smart att välja en present som är väldigt platt eller som kan skickas direkt till honom. Godisboxarna är ett väldigt smart alternativ. De skickas direkt till pojkvännen. Du kan skriva till en personlig hälsning och köpa till små saker som biobiljetter, lotter eller presentkort på en tidning. Ska presenten skickas så är upplevelser och godis väldigt bra presenter till pojkvännen.

Kanske en upplevelse i form av en skärgårdstur är en fin present till just din pojkvän?
Kanske en upplevelse i form av en skärgårdstur är en fin present till just din pojkvän?

Eller en godisbox med hemmamys och film är en bra present att skicka till pojkvännen.
Eller en godisbox med hemmamys och film är en bra present att skicka till pojkvännen.
När du köper godisboxarna kan du också välja ett kort eller köpa till biobiljetter.
När du köper godisboxarna kan du också välja ett kort eller köpa till biobiljetter.

Relaterade frågor

Vad är en bra 30-årspresent till pojkvän? Bra 30-årspresent till pojkvännen är en nyckelring, hot dog maker, pilbåge, multiverktyg och en yxkastningstavla. Vill du ha fler tips på present till en 30-årig kille finns fler tips på den här sidan.

Vad önskar sig en 40-årig man i present? Bra presenter till en 40-årig man är cognac, lyxiga tryfflar, råsaftcentrifug, manschettknappar, fisktofflor eller en dammsugare. Vill du ha fler tips på vad en 40-årig man önskar sig?

Vad ska jag hitta på i påskpresent till min pojkvän? Förutom det klassiska godiset kan du lägga kalsonger, nötter, en falska vin eller biobiljetter i påskägget. Vill du veta vad jag har gjort för påskpresent till min pojkvän?

Vad ska jag köpa i studentpresent till min kille? Bra studentpresenter till en kille är ett fint graverat smycke, en necessär som du graverat in eller rakgrejer. Fler tips på fina studentpresenter för killar hittar du här.

Jag hoppas du hittat en bra present till just din pojkvän. Kommentera gärna om det är något du tycker att jag missat! För fler tips på exklusiva presenttips till pojkvän, se Fineshelfs presenter!

Tips på fortsatt läsning

Här kanske du också kan hitta en bra present till pojkvän beroende på vem han är och hans ålder