Billiga Julklappar

Att hitta billiga julklappar är inte alltid det lättaste. Förutom att de ska vara billiga, så ska de ju gärna vara något att ha också! Jag har tagit fram några tips på billiga julklappar som jag hoppas du ska gilla.

Så vad finns det då för billiga julklappar att köpa? Bra billiga julklappar kan vara biobiljetter, reflexer, ett smycke, lakrits, en fin temugg, ett värmehjärta eller kanske en påse hembakt julgodis. Vad som är en bra billig julklapp beror ju lite på vem mottagaren är.

Vad finns det för billiga julklappar?

Personliga strumpor

En kul present är ett par personliga strumpor. Här laddar du upp ett foto, väljer strumpodell och om du vill ha någon text på strumporna. Fotot kan vara både en person eller husdjur. Det finns många fina mönster att välja mellan också, zebrarandigt, flaggor, pengar, hundtandsmöstrat, enfärgat osv. Ett par personliga strumpor är en rolig present till både ungdomar, män och kvinnor. Läs mer och beställ

Chokladbomber

En mysig present kan vara chokladbomber. Man stoppar dem i varm mjölk där de får smälta och blir till varm choklad. Inuti chokladbomben finns minimarshmallows som passar perfekt i varm choklad. Läs mer och beställ

Isskrapa Yeti

En billig julklapp som ändå är jätterollig är den här isskrapan. Man stoppar i handen i en vante som ser ut som Yeti, snömannes hand. Att skrapa bilen brukar ju vara riktigt plågsamt. Men med den här isskraban blir det mycket roligare och lite lite varmare att skrapa rutorna. Den är väldigt billig och kostar inte alls mycket om du köper den hos Coolstuff. Läs mer och beställ

Konserverad kaktus är en billig julklapp

En rolig julklapp att ge bort är en konserverad kaktus. Det här är ett komplett odlingsset och det enda man behöver göra är att vattna. En kul och billig present att ge till någon man tycker om. Läs mer och beställ

Varför leta efter en billig julklapp?

Det kan tyckas småsnålt att leta efter en billig julklapp, men faktum är att när man börjar handla julklappar kommer man snabbt upp i stora summor. Har du en sambo, två barn, föräldrar, svärföräldrar, några syskon och en moster så blir det lätt stora pengar. Har du sedan fler barn, bonusbarn, barnbarn, många syskon, fastrar, farmor och farfar och ett par kusiner går det verkligen inte att köpa dyra julklappar till alla. Om hela familjen och släkten ska ha julklappar gäller det verkligen att tänka smart om det ska gå att få ihop julklappar till alla.

Man får lätt intrycket av att alla andra köper presenter för mer pengar än vad man själv gör…men det är faktiskt inte fallet. Jag gjorde en undersökning och tog reda på hur mycket pengar som hushållen faktiskt handlar presenter för.

I många hem har man istället övergått till klappleken istället för att man ska köpa julklappar till alla.

Billiga julklappar till barn

Min egen strategi för att hitta billiga julklappar när barnen var mindre var att jag var med i olika bokklubbar där man varje månad fick ett paket som bestod av böcker och lite pysselgrejer. Jag hittade också billiga böcker på bokrean och på extrapris. Det brukar också finnas fina tvålar, badsalt och pennor, pysselböcker och sådant i vanliga mataffärer. Jag köpte och samlade alla små saker i ett presentskåp för att ha både som julklappar, födelsedagspresenter och belöningar. (Barnen fick stjärnor när de gjort bra saker och fick sedan byta 10 stjärnor mot en belöning)

Av någon anledning verkar barn gilla att få väldigt många presenter när de är mindre.

Vill du hitta billiga julklappar till barn så finns det väldigt mycket fina små spel att hitta billigt. Pysselböcker, pysselpaket och pennor brukar också vara väldigt bra och billiga julklappar.

Färgpennor

Själv är jag väldigt förtjust i att köpa julklappar som leder till kunskap, det kan förstås både vara pysselböcker, men även magneter, förstoringsglas, experimentlådor och sådant.

Barn brukar ha perioder i livet de är extra intresserade av t.ex. enhörningar, rymden eller dinosaurer. (Ja, ibland är det förstås bajs också) Har barnet i fråga en sådan period just nu kan du hitta många fina julklappar billigt.

Stressbollar

Vinterleksaker brukar också bli uppskattade julklappar.

Gosedjur är något som alla barn älskar. Gosedjur är en bra och billig julklapp till barn. Kanske även en vetevärmare kan bli en mysig julklapp att ge bort.

Vetevärmare lama
Vetevärmare lama

Billiga julklappar till tonåringar

Till tonåringar finns det också många fina men billiga julklappar att välja mellan. De brukar gilla att få IQ-pussel, vanliga pussel, en tuff lampa eller inredning till sitt rum.

pingisset portabelt

Billiga och användbara julklappar att ge en tonåring är förstås saker till mobiltelefonen, så som powerbank, hörlurshållare, skal eller en extra lång sladd.

Till tonårstjejer kan du hitta mascara och läppglans billigt.

En billig julklapp som både tjejer och killar gillar att få är parfym. Det är inte alla sorter som är billiga förstås, men det finns många parfymer som är billiga och doftar väldigt gott.

Till tonåringen som gillar data och tv-spel finns det många roliga julklappar att hitta.

Billiga julklappar till vuxna

Ska du hitta en billig julklapp till en vuxen finns det många fina och kärleksfulla julklappar. Om vi utgår från en mysig kväll hemma i tv-soffan, vad behöver man då? Kanske en bra film, en filt, pussel, en fin skål att ha godis i kanske en kopp te eller kanske lite doftljus? Eller kanske vill man stänga av tvn och läsa en bra bok istället. Att välja julklappar för en myskväll i soffan är ju inte så konstigt, vintern är lång och mörk. Det kommer bli många mörka kvällar innan ljuset återkommer till vårt mörka land. Det finns många billiga julklappar som passar för myskvällar.

billiga julklappar
billiga julklappar

Men på vintern myser vi ju inte bara. Vi är ju tvungna att arbeta också. Till kontoret finns det också många smarta prylar att ge bort i julklapp. Sladdhållare, anteckningsbok, powerbank, tangentbordsrengöring, eller kanske behöver hon eller han en rolig kaffemugg för att pigga upp sig?

billiga julklappar

Smarta prylar som är billiga julklappar är t.ex. suguru en lera som du kan använda till en hel massa saker. Det finns också en del fiffiga verktyg som vinkelskruvmejsel eller multihylsan.

Vill du hitta en billig julklapp till föräldrarna kanske en lyxbrunch, bio med middag. Det finns också många fina prylar för köket som inte kostar så mycket som man kan ge sina föräldrar i julklapp. Det kan vara paellapanna, eller kanske en popcornskål för mikron.

 billiga julklappar
billiga julklappar

Till kvinnor finns det många billiga och fina smycken som passar att ge bort som julklappar.

Hjärthalsband billiga julklappar
Hjärthalsband

Billiga julklappar som passar alla

Vill du hitta billiga julklappar som passar de flesta skulle jag rekommendera små spel, biobiljetter eller godis. De flesta som får ett IQ-pussel brukar sysselsätta sig med dem hela julaftonskvällen, så det är också en riktigt bra och billig julklapp som passar alla, både vuxna och barn.

Kinaschack
billiga julklappar

Julklappar som är trevliga att få, som man oftast inte tänker på, är en fågelmatare. Att ha fåglarna tätt utanför fönstret är väldigt trevligt på vintern. Och dessutom gör du fåglarna en tjänst.

billiga julklappar
billiga julklappar

Reflexer och handvärmare är något som alla har nytta av ibland. Det är saker som man nog aldrig kan få för många av.

billiga julklappar

Billiga julklappar som går att skicka

Alla julklappar går förstås att skicka, men även om julklappen är billig så kan det bli ganska dyrt med frakten och då är det ju inte billigt i alla fall. Så det gäller att hitta något som inte är dyrt att skicka eller julklappar som kan levereras direkt hem till mottagaren.

Är julklappen till en mottagare som du inte kommer att träffa finns det ju färdiga boxar fyllda med godis, och annat smått och gott som kan skickas direkt till den som ska ha julklappen.

billiga julklappar
billiga julklappar

Tidningsprenumerationer är julklappar som är billiga och levereras direkt till mottagaren. Hos Tidningskungen måste du inte välja ett års prenumeration på tidningarna, det finns även kortare prenumerationer att välja mellan. Det har tidningar för alla intressen och åldrar.

billiga julklappar
billiga julklappar
billiga julklappar

Jag hoppas att du lyckades hitta en bra och billig julklapp!

Relaterade frågor

Vad ska jag köpa för present till klappleken? Bra presenter till klappleken är t.ex. en bok, doftljus, 3d-penna almanacka eller en mössa. Fler tips på bra julklappar till klappleken kan du hitta här.

Vad är en bra julklapp för under 50 kr? Julklappar för under 50 kr är t.ex. drinkhållare, hoppande bönor, piller för att förstå sig på kvinnor, brända mandlar eller kanske en rolig tvål. Fler tips på bra presenter under 50 kr kan du hitta här.

Hur hittar man de perfekta julklapparna? Det är alltid lika svårt att hitta bra julklappar till alla. De ska ju helst inte bli så dyra, utan att man har råd med mat i januari också. Läs mer om julstämning och jultraditioner här.

Vad ger man i julklapp till sitt barnbarn? Bra julklappar till barnbarnet är kläder, ett aktiekonto eller kanske en sparkbil. Läs mer om julklappar till barnbarn här.

Vad blev årets julklapp 2019? Årets julklapp 2019 blev mobillådan. Du kan hitta olika varianter av årets julklapp här.

Vad ger man i julklapp till någon som inte önskar sig något? Det är alltid ett dilemma. Jag har hanterat det problemet på lite olika sätt genom åren. Men i år gjorde jag så här med julklappar till någon som inte önskar sig något.

 • Hur gör jag om jag inte har råd att köpa en present?

  Hur gör jag om jag inte har råd att köpa en present?

  Vad gör du när ditt hjärta vill visa uppskattning, men din plånbok säger nej? Frågan ”Hur gör jag om jag inte har råd att köpa present?” är en alltför vanlig oro. Men oroa dig inte mer! Här presenterar vi innovativa och kreativa sätt att visa din uppskattning utan att göra ett stort hål i plånboken.…

  Läs mer..


 • 142 Presenter under 50 kr

  142 Presenter under 50 kr

  Vill du hitta många bra presenter under 50 kr, ja eller julklappar under 50 kr också för den delen. Det här en bra sida att starta på. Här finns billiga presenter både för barnkalas, klapplekar osv. Så vad finns det då för presenter max 50 kr? Du hittar många bra presenter under 50 kr. Det…

  Läs mer..


 • Presenter Under 200 Kr

  Presenter Under 200 Kr

  Letar du efter en fin present för under 200 kr har du hittat helt rätt! Här har jag försökt samla fina presenter som går att hitta för en liten budget, så fortsätt läsa så ska du få fler tips på presenter under 200 kr. Vad finns det för presenter som kostar under 200kr? Bra presenter…

  Läs mer..


Billiga Julklappar
Rulla till toppen