Billiga Julklappar

Att hitta billiga julklappar Àr inte alltid det lÀttaste. Förutom att de ska vara billiga, sÄ ska de ju gÀrna vara nÄgot att ha ocksÄ! Jag har tagit fram nÄgra tips pÄ billiga julklappar som jag hoppas du ska gilla.

SÄ vad finns det dÄ för billiga julklappar att köpa? Bra billiga julklappar kan vara biobiljetter, reflexer, ett smycke, lakrits, en fin temugg, ett vÀrmehjÀrta eller kanske en pÄse hembakt julgodis. Vad som Àr en bra billig julklapp beror ju lite pÄ vem mottagaren Àr.

billiga julklappar
Vad finns det för billiga julklappar?

HÀr ska du fÄ tips pÄ billiga julklappar som passar lite olika mottagare.

Varför leta efter en billig julklapp?

Det kan tyckas smÄsnÄlt att leta efter en billig julklapp, men faktum Àr att nÀr man börjar handla julklappar kommer man snabbt upp i stora summor. Har du en sambo, tvÄ barn, förÀldrar, svÀrförÀldrar, nÄgra syskon och en moster sÄ blir det lÀtt stora pengar. Har du sedan fler barn, bonusbarn, barnbarn, mÄnga syskon, fastrar, farmor och farfar och ett par kusiner gÄr det verkligen inte att köpa dyra julklappar till alla. Om hela familjen och slÀkten ska ha julklappar gÀller det verkligen att tÀnka smart om det ska gÄ att fÄ ihop julklappar till alla.

Man fĂ„r lĂ€tt intrycket av att alla andra köper presenter för mer pengar Ă€n vad man sjĂ€lv gör
men det Ă€r faktiskt inte fallet. Jag gjorde en undersökning och tog reda pĂ„ hur mycket pengar som hushĂ„llen faktiskt handlar presenter för.

I mÄnga hem har man istÀllet övergÄtt till klappleken istÀllet för att man ska köpa julklappar till alla.

Billiga julklappar till barn

Min egen strategi för att hitta billiga julklappar nÀr barnen var mindre var att jag var med i olika bokklubbar dÀr man varje mÄnad fick ett paket som bestod av böcker och lite pysselgrejer. Jag hittade ocksÄ billiga böcker pÄ bokrean och pÄ extrapris. Det brukar ocksÄ finnas fina tvÄlar, badsalt och pennor, pysselböcker och sÄdant i vanliga mataffÀrer. Jag köpte och samlade alla smÄ saker i ett presentskÄp för att ha bÄde som julklappar, födelsedagspresenter och belöningar. (Barnen fick stjÀrnor nÀr de gjort bra saker och fick sedan byta 10 stjÀrnor mot en belöning)

Av nÄgon anledning verkar barn gilla att fÄ vÀldigt mÄnga presenter nÀr de Àr mindre.

Vill du hitta billiga julklappar till barn sÄ finns det vÀldigt mycket fina smÄ spel att hitta billigt. Pysselböcker, pysselpaket och pennor brukar ocksÄ vara vÀldigt bra och billiga julklappar.

FĂ€rgpennor
MÄlarbok för kreativa barn. MÄlarboken har mycket detaljer som barn brukar gilla

SjÀlv Àr jag vÀldigt förtjust i att köpa julklappar som leder till kunskap, det kan förstÄs bÄde vara pysselböcker, men Àven magneter, förstoringsglas, experimentlÄdor och sÄdant.

ExperimentlÄda kemi
ExperimentlÄda kemi

Barn brukar ha perioder i livet de Àr extra intresserade av t.ex. enhörningar, rymden eller dinosaurer. (Ja, ibland Àr det förstÄs bajs ocksÄ) Har barnet i frÄga en sÄdan period just nu kan du hitta mÄnga fina julklappar billigt.

Stressbollar

Vinterleksaker brukar ocksÄ bli uppskattade julklappar.

Gosedjur Àr nÄgot som alla barn Àlskar. Gosedjur Àr en bra och billig julklapp till barn. Kanske Àven en vetevÀrmare kan bli en mysig julklapp att ge bort.

VetevÀrmare lama
VetevÀrmare lama

Billiga julklappar till tonÄringar

Till tonÄringar finns det ocksÄ mÄnga fina men billiga julklappar att vÀlja mellan. De brukar gilla att fÄ IQ-pussel, vanliga pussel, en tuff lampa eller inredning till sitt rum.

Billiga och anvÀndbara julklappar att ge en tonÄring Àr förstÄs saker till mobiltelefonen, sÄ som powerbank, hörlurshÄllare, skal eller en extra lÄng sladd.

Till tonÄrstjejer kan du hitta mascara och lÀppglans billigt.

En billig julklapp som bÄde tjejer och killar gillar att fÄ Àr parfym. Det Àr inte alla sorter som Àr billiga förstÄs, men det finns mÄnga parfymer som Àr billiga och doftar vÀldigt gott.

Till tonÄringen som gillar data och tv-spel finns det mÄnga roliga julklappar att hitta.

Billiga julklappar till vuxna

Ska du hitta en billig julklapp till en vuxen finns det mÄnga fina och kÀrleksfulla julklappar. Om vi utgÄr frÄn en mysig kvÀll hemma i tv-soffan, vad behöver man dÄ? Kanske en bra film, en filt, pussel, en fin skÄl att ha godis i kanske en kopp te eller kanske lite doftljus? Eller kanske vill man stÀnga av tvn och lÀsa en bra bok istÀllet. Att vÀlja julklappar för en myskvÀll i soffan Àr ju inte sÄ konstigt, vintern Àr lÄng och mörk. Det kommer bli mÄnga mörka kvÀllar innan ljuset Äterkommer till vÄrt mörka land. Det finns mÄnga billiga julklappar som passar för myskvÀllar.

Men pÄ vintern myser vi ju inte bara. Vi Àr ju tvungna att arbeta ocksÄ. Till kontoret finns det ocksÄ mÄnga smarta prylar att ge bort i julklapp. SladdhÄllare, anteckningsbok, powerbank, tangentbordsrengöring, eller kanske behöver hon eller han en rolig kaffemugg för att pigga upp sig?

Smarta prylar som Àr billiga julklappar Àr t.ex. suguru en lera som du kan anvÀnda till en hel massa saker. Det finns ocksÄ en del fiffiga verktyg som vinkelskruvmejsel eller multihylsan.

Vill du hitta en billig julklapp till förÀldrarna kanske en lyxbrunch, bio med middag. Det finns ocksÄ mÄnga fina prylar för köket som inte kostar sÄ mycket som man kan ge sina förÀldrar i julklapp. Det kan vara paellapanna, eller kanske en popcornskÄl för mikron.

Till kvinnor finns det mÄnga billiga och fina smycken som passar att ge bort som julklappar.

HjÀrthalsband
HjÀrthalsband
HjÀrthalsband
HjÀrthalsband

Billiga julklappar som passar alla

Vill du hitta billiga julklappar som passar de flesta skulle jag rekommendera smÄ spel, biobiljetter eller godis. De flesta som fÄr ett IQ-pussel brukar sysselsÀtta sig med dem hela julaftonskvÀllen, sÄ det Àr ocksÄ en riktigt bra och billig julklapp som passar alla, bÄde vuxna och barn.

Kinaschack

Julklappar som Àr trevliga att fÄ, som man oftast inte tÀnker pÄ, Àr en fÄgelmatare. Att ha fÄglarna tÀtt utanför fönstret Àr vÀldigt trevligt pÄ vintern. Och dessutom gör du fÄglarna en tjÀnst.

Reflexer och handvÀrmare Àr nÄgot som alla har nytta av ibland. Det Àr saker som man nog aldrig kan fÄ för mÄnga av.

Billiga julklappar som gÄr att skicka

Alla julklappar gÄr förstÄs att skicka, men Àven om julklappen Àr billig sÄ kan det bli ganska dyrt med frakten och dÄ Àr det ju inte billigt i alla fall. SÄ det gÀller att hitta nÄgot som inte Àr dyrt att skicka eller julklappar som kan levereras direkt hem till mottagaren.

Är julklappen till en mottagare som du inte kommer att trĂ€ffa finns det ju fĂ€rdiga boxar fyllda med godis, och annat smĂ„tt och gott som kan skickas direkt till den som ska ha julklappen.

Tidningsprenumerationer Àr julklappar som Àr billiga och levereras direkt till mottagaren. Hos Tidningskungen mÄste du inte vÀlja ett Ärs prenumeration pÄ tidningarna, det finns Àven kortare prenumerationer att vÀlja mellan. Det har tidningar för alla intressen och Äldrar.

Jag hoppas att du lyckades hitta en bra och billig julklapp!

Relaterade frÄgor

Vad ska jag köpa för present till klappleken? Bra presenter till klappleken Àr t.ex. en bok, doftljus, 3d-penna almanacka eller en mössa. Fler tips pÄ bra julklappar till klappleken kan du hitta hÀr.

Vad Àr en bra julklapp för under 50 kr? Julklappar för under 50 kr Àr t.ex. drinkhÄllare, hoppande bönor, piller för att förstÄ sig pÄ kvinnor, brÀnda mandlar eller kanske en rolig tvÄl. Fler tips pÄ bra presenter under 50 kr kan du hitta hÀr.

Hur hittar man de perfekta julklapparna? Det Àr alltid lika svÄrt att hitta bra julklappar till alla. De ska ju helst inte bli sÄ dyra, utan att man har rÄd med mat i januari ocksÄ. LÀs mer om julstÀmning och jultraditioner hÀr.

Vad ger man i julklapp till sitt barnbarn? Bra julklappar till barnbarnet Àr klÀder, ett aktiekonto eller kanske en sparkbil. LÀs mer om julklappar till barnbarn hÀr.

Vad blev Ă„rets julklapp 2019? Årets julklapp 2019 blev mobillĂ„dan. Du kan hitta olika varianter av Ă„rets julklapp hĂ€r.

Vad ger man i julklapp till nÄgon som inte önskar sig nÄgot? Det Àr alltid ett dilemma. Jag har hanterat det problemet pÄ lite olika sÀtt genom Ären. Men i Är gjorde jag sÄ hÀr med julklappar till nÄgon som inte önskar sig nÄgot.