Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Adventskalender 2024 – Räkna Ner till Jul med Spänning och Magi!

När julen närmar sig så vill både stora och små ha en adventskalender 2024. Det finns så många roliga kalendrar att välja mellan, och de är den perfekta presenten för att räkna ner till jul. En nyhet för mig i alla fall är att det finns så många julkalendrar även för vuxna och att det inte bara är adventskalendrar med choklad. Utforska de bästa produkterna för din egen unika adventskalender!

Jag skrattade väldigt mycket när jag letade efter fina adventskalendrar att skriva om. Det är inte bara barn som vill ha en adventskalender. Även vuxna tycker det är mysigt att varje morgon få öppna ett litet paket. Men du måste skynda dig att köpa, det finns bara ett begränsat antal adventskalendrar och det är den perfekta presenten för att invänta tomten. Jag har redan den 20:e oktober tagit bort adventskalendrar som är slutsålda. Se till att du får den adventskalender du verkligen önskar dig!

Vilken adventskalender 2024 önskar du dig?

Årets adventskalender 2024

Till vuxna finns det både adventskalender 2024 med skönhetsprodukter, kalendrar med choklad eller godis, adventskalendern till soffpotatisar. Det finns även kalendrar med alkohol, adventskalendern med smink och sexiga, sensuella och erotiska adventskalendrar.

Vad väljer du för adventskalender i år? Det fanns överraskande många olika sorter och uppfinningsrikedomen tycks vara enorm. Alla behöver tydligen en adventskalender, även katten och hunden.

Välkommen till årets mest spännande och mångsidiga utbud av adventskalendrar för 2024! För vuxna som längtar efter en adventsstämning fylld med överraskningar och glädje, har vi samlat en rad unika alternativ för att göra din väntan på julafton extra speciell. Här är några av de fantastiska adventskalendrarna att utforska:


Skönhetskalendrar och smyckeskalendrar: Låt dig förföras av skönhetens värld med kalendrar som innehåller härliga produkter som hudvård och makeup, perfekta för att piffa upp dig under hela december.

Kalender med Godis: Njut av varje dag i december med en kalender som döljer läckra överraskningar bakom varje lucka, perfekt för den med en söt tand.

Kalendrar med Doftljus: Fyll ditt hem med den avslappnande atmosfären av doftljus. Denna kalendern bjuder på olika dofter varje dag för att skapa en fridfull adventsstämning.

Kalendrar med Strumpor: Ge dina fötter extra kärlek med en kalender full av färgglada och roliga strumpor, perfekt för att lysa upp vintermörkret. Gör din advent ännu bättre med dessa bra kalendrar!

Dryckeskalender: Utforska världen av drycker med adventskalendern med bland annat kaffe, te, vin, varm choklad och mer, en njutning för dina smaklökar varje dag.

Adventskalendrar med Fordon: För fordonentusiasten finns kalendern med bland annat miniatyrmodeller och andra överraskningar som kommer att glädja och inspirera.

Adventskalendrar med Leksaker och Pyssel: Perfekt för de kreativa själarna – dessa kalendrar innehåller leksaker och pysselprojekt för daglig underhållning.

Adventskalendern för Par: Utforska nya nivåer av intimitet och spänning med kalendern som erbjuder sensuella överraskningar för dig och din partner.

Annorlunda adventskalendrar: Här hittar du den unika kalendern som erbjuder allt från teknikprylar till handgjorda hantverk, och mycket mer.

Egna Adventskalendrar: Om du vill skapa din egen personliga kalender med speciella gåvor och överraskningar, finns det möjligheter att skapa egna adventskalendrar.

Glöm de vanliga chokladkalendrarna – 2024 har något för alla smaker och intressen. Utforska dessa fantastiska adventskalendrar och gör din december månad extra minnesvärd.

Årets roligaste adventskalender 2024

Julen närmar sig med snabba steg, och vad vore en bättre start på säsongen än att räkna dagarna till julafton med en spännande adventskalender? I detta avsnitt har vi samlat några av årets mest underhållande och kreativa adventskalendern som erbjuder något för alla smaker.

Oavsett om du är en passionerad fiskare, Elvis-fan, en som älskar att sprida vänlighet eller till och med en självutnämnd soffpotatis, finns det en kalender som passar just dig. Låt oss utforska dessa unika kalendrar och ta reda på vad som gömmer sig bakom luckorna i kalendern under december månad.

Müslikalender

Mymuesli Muslikalender är en smaskig adventskalender som låter dig upptäcka en ny, hälsosam müsli-överraskning varje dag fram till jul. Den perfekta kalendern för frukostälskaren!

Fiskarens Julkalender

Fladens Fiskarens Julkalender är den perfekta överraskningen för fiskeentusiaster. Denna kalender innehåller spännande fiskeprylar för varje dag i december och är tillgänglig på Happy Angler. Den innehåller 24 fiskeredskap, till exempel spinnare, skeddrag, mjuka beten, krokar, tafsar, wobblers m.m. Den roligaste kalendern du kan ge en fiskare i väntan på julen!

Elvis adventskalender

Kalendern bjuder på många olika överraskningar, allt från pussel och idolbilder av Elvis, till en klassisk Cadillac-modellbil och häftiga miljöbilder.

English Tea Shop Adventskalender

Njut av en värmande kopp te varje decemberdag fram till jul! Tekalendern från English Tea Shop är fylld med ekologiskt te som låter teälskaren invänta jul på mysigast möjliga sätt. English Tea Shop Adventskalender är den ultimata gåvan för teälskare. Den erbjuder 24 härliga tevarianter för varje decemberdag.

Vänlighets kalendern adventskalender

Denna vänliga adventskalender har en hjärtlig idé: inte bara räkna ner till julafton, utan att också inspirera till dagliga goda gärningar. Med två vänliga uppdrag bakom varje lucka, sprider den inte bara glädje utan även välgörenhet under julmånaden. En fin möjlighet att göra världen lite snällare tillsammans med nära och kära.

Adventskalender för Soffpotatisar

Det här är nog årets allra roligaste adventskalender. En adventskalender för soffpotatisar där soffpotatisen får välja en utmaning varje dag. Precis som vanliga adventskalendrar innehåller adventskalendern för soffpotatisar 24 luckor. Men bakom luckorna i kalendern hittar man inga chokladbitar, utan olika aktiviteter som man ska utföra under dagen. Träningskalenderns övningar är sådant som passar alla, oavsett om man är vältränad med ett sexpack på magen eller om man är en inbiten soffpotatis. Den här julkalendern är kul att ge sin kompis på gymmet eller köpa till hela familjen.

Kalendern för att få tråkiga saker gjorda

Adventskalender som sägs minska julstressen. Varje dag skrapar man fram en ny tråkig uppgift att utföra. Saker som man annars inte hade utfört. Varje år har en förmåga att bli en upprepning av det föregående, vi rengör inte ugnen, dammtorkar inte förrän timmen innan gästerna kommer, och dammråttorna har vuxit sig stora. Med den här adventskalendern får man helt enkelt tråkiga städuppgiter gjorda. Det döljer sig en bakom varje lucka i kalendern. Så när julafton väl kommer är hemmet skinande rent.

Skönhets adventskalender 2024 – Risk att de tar slut snabbt

Skönhetskalendrar erbjuder en spännande och glamourös start på december för skönhetsentusiaster. Dessa kalendrar, fyllda med noggrant utvalda sminkprodukter och tillbehör, ger möjligheten att utforska nya skönhetsprodukter varje dag. Från smink till badtillbehör, varje lucka i kalendern erbjuder en ny överraskning som låter dig skapa olika looker eller njuta av en stunds avkoppling.

Oavsett om det är för att känna sig strålande vacker under hela julmånaden eller för att skapa magi med smink och skönhet, så finns det en skönhetskalender som kommer passa varje passionerad skönhetsälskare. Utforska de olika alternativen nedan och skäm bort dig själv eller överraska någon med den perfekta presenten i form av en fantastisk skönhetskalender.

Läs mer och beställ adventskalendern som är din favorit, för att göra december ännu mer glamorös. Skynda dig, de här kalendrarna tar slut snabbt!

Godis adventskalender 2024 – Kalendern för alla gottegrisar

Adventskalendern är en uppskattad tradition inför julen, och de är inte bara för barn längre. Även vuxna kan njuta av den spännande nedräkningen till julafton med en härlig adventskalender full av lyxiga produkter. Det finns ett brett utbud av alternativ att utforska, och oavsett om du är en entusiast av choklad, skönhetsprodukter eller annan spännande överraskning, så finns det en kalender som passar perfekt för dig.

Så varför inte överraska dig själv eller någon du tycker om med den perfekta presenten i form av en adventskalender? Men kom ihåg att dessa populära kalendrar tar slut snabbt, så det är viktigt att se till att du får tag på den adventskalendern som du verkligen önskar dig. Låt oss ta en närmare titt på de olika alternativen och skapa en minnesvärd och spännande advent med din egen adventskalender!

Här hittar du kalender med allt från gourmet vingummi till smakfull choklad och spännande lakrits, det finns något för alla smaker och preferenser.

Låt oss dyka in i en fantastisk värld av sötsaker och njut av en söt nedräkning till julen med den mest fantastiska kalendern!

Oavsett om du är ute efter en perfekt present eller vill unna dig själv något extra under julmånaden, kommer du att hitta inspirerande alternativ i vårt urval av adventskalendrar med godis.

Adventskaldendrar med doftljus

Adventskalendern med doftljus är en underbar och stämningsfull nyhet för att skapa den rätta julkänslan. Jag hade förmånen att få en doftljuskalender förra året, och de spridde en fantastisk doft i hemmet varje dag.

En del av ljusen hamnade genast i dotterns rum, där de skapade en mysig julstämning. Varje morgon var det spännande att öppna en ny lucka och upptäcka den unika doften som väntade.

Doftljuskalendern är inte bara perfekt för att lysa upp decembermörkret utan också en mycket trevlig present till någon du tycker om. Att ge bort denna kalender är att ge bort en stund av lugn och avkoppling i en hektisk juletid.

Så varför inte överraska någon med denna fantastiska kalender och skapa en minnesvärd advent för dem? Gör julen ännu mer speciell med doftljuskalendern!

 1. Adventskalender Japonica doftljus från Voluspa
 2. Meraki Scented Advent Candles Frozen Meadow Adventskalender med doftljus

Strumpor adventskalender 2024

Adventskalendern med strumpor har blivit allt populärare och utgör ett utmärkt alternativ för dem som vill undvika det traditionella godiset. Denna trend har tagit av på senare tid, och det är inte svårt att förstå varför. Med ett brett utbud av mönster och färger ger strumpkalendrarna en daglig dos av överraskande och användbara gåvor som gör varje morgon i december speciell.

Det är något underbart med att börja dagen med att öppna en ny lucka och upptäcka vilken färgglad eller rolig strumpa som väntar. Det ger en extra touch av glädje och färg till decembermånaden. Det bästa är att dessa strumpor inte bara är en kul överraskning utan också mycket användbara.

Så om du letar efter den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om, så är en strumpkalender ett utmärkt val. Den ger en daglig påminnelse om glädjen i julen och fyller varje dag med överraskningar och värme. Utforska de olika mönster och färger, och gör advent ännu mer speciell med en strumpkalender!

Dryckeskalender med bland annat kaffe, te, vin, varm choklad osv.

Om du är en kaffe- eller tefantast har du kommit till rätt ställe. I detta avsnitt utforskar vi en rad härliga adventskalendrar som erbjuder spännande smaker och dofter att njuta av under december. Kaffe och te är inte bara drycker, de är också sätt att skapa mysig stämning och njutning i vardagen.

En kaffekalender kan vara en fantastisk upplevelse för alla kaffeälskare där ute. Varje morgon kan du öppna en ny lucka och upptäcka en ny kaffesort eller smakrik kaffeprodukt som kommer att förgylla din dag. Det är som att få en kärleksfull kram från din kopp kaffe varje morgon.

För teentusiaster är en tekalender den perfekta presenten, och den ger dig möjlighet att utforska olika teer och smaker. Varje dag kan du njuta av en ny kopp av värmande te, och det är ett underbart sätt att upptäcka nya favoriter och utöka din tekollektion.

Oavsett om du väljer en kaffekalender eller en tekalender, kommer kalendern att sprida glädje och värme under hela december. Så ge dig själv den perfekta presenten i form av en adventskalender som låter dig njuta av de godaste dryckerna varje dag i julmånaden. Gör din advent ännu mer speciell med kalendern!

Kalendern med fordon och bilar

För de som älskar fordon och önskar en lite annorlunda adventsupplevelse, finns det flera spännande adventskalendrar med fordon att utforska. Dessa kalendrar erbjuder en unik möjlighet att bygga olika fordon under december, och det blir en rolig och minnesvärd aktivitet för alla åldrar.

Visst, kalendrarna kostar ofta en slant, men det är en investering som blir ett älskat samlarföremål när man väl lyckats få ihop den. Det är en perfekt present för den som delar din passion för fordon och ger möjligheten att skapa något eget under adventstiden.

Här tar vi en närmare titt på några av de mest intressanta adventskalendrarna med bilar, bland annat, som du kan räkna ner till jul med. Låt oss utforska dessa unika kalendrar och upptäcka vad kalendern har att erbjuda. Gör din advent lite mer spännande och kreativ med en fordonskalender i år!

Oavsett om du är intresserad av klassiska bilar, legendariska skepp eller till och med radiostyrda helikoptrar, finns det något för alla entusiaster. Dessa adventskalendrar tar dig med på en spännande resa genom fordonsvärlden och ger dig möjligheten att bygga din egen samling.

Adventskalendrar med leksaker och pyssel

Adventskalendrar för barn med leksaker och pyssel är ett underbart sätt att förgylla decemberdagarna med spänning och kreativitet. Denna samling av kalendrar erbjuder något för alla, oavsett om du är ett fan av Harry Potter, älskar gulliga kawaii-överraskningar. Här hittar du också kalendern för den som är kreativt lagd eller gillar superhjältar och populära spel.

Här finns något för alla åldrar och intressen. Utforska de olika alternativen nedan och hitta den perfekta adventskalendern som ger dig en rolig och minnesvärd start på julmånaden. Läs mer och beställ favorit kalendern för att få en extra dos av glädje och spänning varje dag fram till julafton.

Erotiska Adventskalendern och adventskalendrar för par

En erotisk adventskalender innehåller sexiga uppdrag, massageprodukter, leksaker och soft bondage produkter. Bakom de 24 luckorna i adventskalendern får du, eller din partner, varje dag under december en sexig eller erotisk lekssak. En erotisk adventskalender är utformade för att passa både män och kvinnor oavsett läggning.

Vill du göra väntan på Tomten kortare är det en romantisk eller sexig adventskalender du ska köpa. Här finns det både mysiga saker ni ska göra tillsammans och kalendern med sexleksaker i.

Varför inte göra december till årets hetaste månad? På den här sidan hittar du några få exempel, men om du klickar på länken kommer du till sidan med alla årets erotiska adventskalenderar.

Smyckeskalendrar

Adventstiden handlar om förväntan, överraskningar och glädje. Vad kan vara bättre än att räkna ner till jul med en smyckeskalender? Dessa kalendrar har blivit allt mer populära och erbjuder en glittrande överraskning bakom varje lucka.

I år har vi samlat några av de mest lockande smyckeskalendrarna som erbjuder allt från halsband till ringar och örhängen. Här är vårt urval av smyckeskalendrar för att göra denna jul ännu mer gnistrande och speciell.

Fler tips på en färdig adventskalender 2024

När det kommer till adventskalendrar, har utbudet blivit större och mer varierat än någonsin. Glöm de vanliga chokladkalendrarna – här är en samling av några av de mest udda och spännande adventskalendrarna för årets jul. Här hittar du den riktigt oväntade kalendern!

Oavsett om du älskar knepiga gåtor, mat, verktyg, katter, eller något helt annat, finns det en adventskalender för dig. Låt oss utforska dessa unika kalendrar som lovar att vara den perfekta presenten och erbjuda flera olika produkter för att göra din december ännu mer minnesvärd och full av överraskningar.

Egen adventskalender 2024

Söker du efter en personlig och kärleksfull julöverraskning till din flickvän eller pojkvän? Varför inte skapa din alldeles egna adventskalender?

Att skapa din egen adventskalender är ett hjärtevärmande sätt att visa din uppskattning och kärlek. Du kan fylla kalendern med flera olika produkter som kommer sprida glädje och förväntan under hela advent. I det här avsnittet ska vi utforska några idéer och tips för att skapa egna adventskalendrar som passar perfekt för din flickvän eller pojkvän. Gör ditt eget adventsprojekt och köp de bästa produkterna!

Oavsett om du letar efter romantiska, roliga eller unika gåvor, har vi några fantastiska förslag att dela med dig. Låt oss börja med att titta på idéer för en adventskalender till din flickvän.

Egen adventskalender till flickvännen

Att skapa en egen kalender till flickvännen är ett underbart sätt att visa din kärlek och omtanke. Det ger dig möjligheten att överraska henne med personliga och omtänksamma gåvor varje dag i december.

För att göra kalendern extra speciell kan du överväga att fylla den med en mängd olika produkter som kommer att glädja henne.

Här är några kreativa förslag på vad du kan inkludera: en bok som du tror hon skulle älska, handskrivna kärleksbrev som kommer från hjärtat, avslappnande badbomber för stunder av ren avkoppling, en nyckelring som påminner henne om dig varje dag, biobiljetter för romantiska kvällar på stan, IQ-pussel för intellektuell stimulans, smycken som hon kan bära med stolthet, disktrasor med roliga mönster, doftande tvålar för avkoplande duschupplevelser, hennes favoritgodis för söta överraskningar, mintpastiller för fräsch andedräkt, strumpor i färgglada mönster och ett presentpaket från Kama Sutra för att sätta en extra krydda på era ögonblick tillsammans.

Det är verkligen oändliga möjligheter när det kommer till att skapa en personlig och minnesvärd adventskalender till flickvännen.

Så låt din fantasi flöda och tänk på de små sakerna som betyder mest för henne. Med din omtanke och kreativitet kommer kalendern att bli den perfekta presenten som sprider glädje och kärlek under hela december.

Gör din flickväns advent ännu mer speciell med den perfekta adventskalendern!

Egen adventskalender till pojkvän

Att skapa en egen kalender till pojkvännen är ett underbart sätt att visa din uppskattning och kärlek. Det ger dig möjligheten att överraska honom med personliga och omtänksamma gåvor varje dag i december.

För att göra kalendern extra speciell kan du överväga att fylla den med en mängd olika produkter som kommer att glädja honom. Här är några kreativa förslag på vad du kan inkludera:

 1. Strumpor: Håll honom varm under vintern med bekväma och snygga strumpor.
 2. Biobiljetter: Skapa minnen tillsammans med en kväll på biografen.
 3. En bok: Välj en bok som du tror kommer att intressera honom.
 4. Skäggolja: Om han har skägg, ge honom en lyxig skäggolja för att vårda det.
 5. Badsalt: För avkoplande badstunder och egentid.
 6. En gullig skruvmejsel: Perfekt för hemmaprojekt eller reparationer.
 7. Överlevnadskit: En praktisk och spännande gåva för äventyrliga själar.
 8. Ett armband: Ett smycke som påminner honom om dig.
 9. Kärleksbrev: Handskrivna brev som uttrycker dina känslor.
 10. Nyckelring: En praktisk och personlig present som han kan använda varje dag.
 11. Ett lite sexigare presentpaket från Kama Sutra: För att sätta extra krydda på era speciella stunder tillsammans.

Det finns verkligen oändliga möjligheter när det kommer till att skapa en personlig och minnesvärd adventskalender till pojkvännen.

Med din omtanke och kreativitet kommer kalendern att bli den perfekta presenten som sprider glädje och kärlek under hela december. Så tänk på de små sakerna som betyder mest för honom och gör hans advent ännu mer speciell med den perfekta adventskalendern!

Fler förslag på vad du kan stoppa i pojkvännens kalender hittar du här, så låt din fantasi flöda och skapa en unik kalender som kommer att överraska och glädja honom varje dag.

Gör Din Egen Text-kalender

Är du på jakt efter den perfekta presenten i form av en adventskalender som är unik, rolig eller till och med lite sexig? Kanske har du letat i affärer och på nätet utan att hitta något som riktigt passar dina önskningar. Men oroa dig inte, den här adventskalendern ger dig möjligheten att skapa något alldeles speciellt.

I denna text-kalender har du friheten att själv skriva de meddelanden som ska fylla de 24 luckorna. Det innebär att du kan skapa en helt personlig och fantastisk adventskalender, som är skräddarsydd för den du vill överraska.

Nu kan du äntligen förverkliga din dröm om att ge din älskling, barnen, föräldrarna eller någon annan en adventskalender som verkligen berör. Här är det endast din fantasi som sätter gränserna. Du kan fylla kalendern med 24 kärleksfulla anledningar till varför du älskar din partner, 24 roliga aktiviteter som barnen kommer att älska, eller varför inte använda den för att berätta vart du har gömt 24 små skatter som mottagaren får leta upp varje dag.

Så skäm bort dina nära och kära med en helt personlig adventskalender i år. Ge dem något som inte bara räknar ner dagarna till jul, utan som också fyller deras hjärtan med glädje och kärlek. Med din egen text-kalender kan du skapa magi och minnen som varar länge. Så låt din kreativitet flöda och ge den perfekta presenten i form av en personlig adventskalender.

Gör Din Egen Adventskalender

Ibland kan det vara en utmaning att hitta den perfekta adventskalendern med de produkter och överraskningar som verkligen passar mottagaren.

Ofta är de färdigtillverkade kalendrarna små och rymmer bara små presenter, och du vill kanske ge något extra bra under advent. Här presenterar vi en tom adventskalender som ger dig möjligheten att skapa något alldeles speciellt.

Denna adventskalender har generöst tilltagna fack, vilket betyder att du inte behöver snåla med utrymmet. Du kan fylla varje fack med de produkter och överraskningar som du vet kommer att glädja mottagaren.

Det är den perfekta lösningen för dig som vill undvika den vanliga julstressen med att slå in 24 små presenter till varje barn, din partner, dina föräldrar eller någon annan du vill överraska under advent.

Så låt din kreativitet flöda och skapa en adventskalender som är fylld med de bästa produkterna och överraskningarna som kommer att göra advent till något alldeles extra. Varje dag kommer att vara en glädjefylld överraskning, och du kommer att skapa magiska minnen som varar länge.

Så se till att göra ditt köp och skapa den perfekta adventskalendern för att sprida glädje och spänning under hela december.

Relaterade frågor om adventskalender 2024

Finns det adventskalendrar med sexleksaker? Ja det gör det faktiskt. Besök sidan med erotiska adventskalendrar.

Hur mycket kostar en adventskalender 2024? En julkalender kan kosta från 20 kr (chokladkalendrar i matbutiken) och upp till ca 2000 kr (erotiska adventskalendrar). Den dyraste jag sett kostar 3995 kr.

Vilken adventskalender ska man köpa till vuxna? Till vuxna finns det adventskalender 2024 med godis, kaffe, makeup, skönhetsprodukter, sexleksaker, DIY adventskalendrar, spännande mat, gröt, och bajsande katter för att bara nämna några. Men de populäraste adventskalenderar brukar vara de erotiska adventskalendarna och de med makeup och skönhetsprodukter.

Vad är bra presenter att lägga i en egen adventskalender till pojkvännen? Bra små presenter att stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen är: strumpor, lakrits, en bok, parfym, biobiljetter, en nyckelring eller doftljus.

Vad finns det för färdiga adventskalender 2024 till barn? Till barn finns det många färdiga kalendrar som är väldigt fina. Det finns allt från Babblarna för det yngsta, till lego, Playmobil eller Harry Potter för de äldsta barnen.

Vad är Nissebrev? Nissebrev är en alternativ adventskalender för barn. Där flyttar Nisse in i huset den 1 december och stannar fram till julafton. Varje dag får barnen ett brev från Nisse där de bland annat får olika uppdrag. Nisse kan också vara busig och hitta på små hyss.

Vad finns det för små presenter att ge barn i adventskalendern? Bra små presenter att ge barn i kalendern är t.ex. spel, slime, studsbollar, glitterlim, plånbok, trolldeg, pysselbok eller underkläder.

Tips på fortsatt läsning

Nissebrev

Adventskalender 2024 – Räkna Ner till Jul med Spänning och Magi!
Rulla till toppen