fina julkalendrar och adventskalendrar

Adventskalender

Adventskalender för vuxna och barn

När julen närmar sig så vill väl både stora och små ha en adventskalender. De finns så många roliga att välja mellan. En nyhet för mig i alla fall är att det finns så många julkalendrar även för vuxna och att det inte bara är adventskalendrar med choklad. Jag skrattade väldigt mycket när jag letade efter fina adventskalendrar att skriva om. Det fanns överraskande många olika sorter och uppfinningsrikedomen tycks vara enorm. Alla behöver tydligen en adventskalender, även katten och hunden.

Adventskalendrar för vuxna Adventskalender för barn
Det finns adventskalendrar för alla

Adventskalender för barn

Det finns så många olika adventskalendrar att välja mellan till barn med t.ex.  godis, leksak, Spindelmannen adventskalender, adventskalender med babblarna osv. Se adventskalendrar för barn och egen julkalender till barn.

Adventskalender för vuxna

Adventskalender för vuxna
Adventskalender för vuxna

De senaste åren har det dykt upp adventskalendrar med teer. För vuxna har det kommit romantiska adventskalendrar och sexiga adventskalendrar. Det finns även adventskalendrar med starka chilipraliner och lakrits. Sedan finns det förstås chokladkalendrar för vuxna med lite lyxigare choklad i.

Adventskalender för kvinnor

Romantiska eller adventskalendrar med skönhetsprodukter.

Adventskalender för män

Adventskalender till hunden Adventskalender till husdjur
Adventskalender till hunden

En vanlig adventskalender för män är 24 fint inslagna ölflaskor. Det finns även att köpa färdiga adventskalendrar för män. Adventskalendrar med skäggolja. Adventskalender flaskor, så att han inte behöver ha en enda nykter dag i december. Det finns även adventskalender i form av en tumstock. Eller varför inte göra en egen adventskalender till din pojkvän?

Adventskalender för hund och adventskalender för katt

Det är inte bara människor som ska få något extra under december. Nu finns det adventskalender för katt och adventskalender för hund att köpa också.

Adventskalender för julhatare olyckokakor
Adventskalender med olyckokakor

Adventskalender till julhataren och den riktigt modiga

Som om detta inte vore nog…nej även julhataren ska ha en anti-adventskalender med olyckokakor  och för den modiga finns det även en julkalender med bönor i äckliga smaker och eller varför inte köpa en chilikalender? Det har till och med kommit en adventskalender i form av en tumstock. Det finns även adventskalendrar för män i form av en flaska med gradering. Där mannen i fråga får ta sig en liten hutt varje dag ända fram till julafton.

Klassiskt adventsljus

Adventskalender datumljus
Adventskalender datumljus

Tack och lov är det inte bara nyheter bland adventskalendrarna. Det gamla hederliga adventsljuset finns fortfarande kvar på marknaden. Ljuset där du får elda en liten bit varje dag. Där kan du följa hur julafton kommer allt närmre.

Vanliga chokladkalendrar eller julkalender i papper med en bild när man öppnar en lucka har jag faktiskt inte sett online alls. Kanske är det inte så modernt längre, utan har blivit helt ute.

Göra en egen adventskalender med presenter

Vill du göra en egen adventskalender med ett litet paket varje dag? Bra presenter för en adventskalender är t.ex. reflexer, limstift, sax, fina pennor,

EnglishSvenska