Present till campare

Finns det några speciella saker att köpa i present till en campare? Det finns många kul och praktiska presenter man kan ge till någon som älskar att campa. Här kommer jag fylla på med mer campingpresenter när jag hittar dem.

Men vad är då bra presenter till någon som älskar camping? Bra presenter till en campare är praktiska saker så som tält, trangiakök och sovsäck. Till den som älskar husvagn kan du kanske ge en fin nyckelring med husvagn, praktisk förvaring eller en hopfällbar vattenkokare.

Vad är en bra present till en campare?

Men fortsätt läs, så ska jag berätta mer om praktiska och roliga presenter till campare. Här kan du även hitta presenter till någon som är intresserad av friluftsliv.

Presenter till campare

Rolig nyckelring

En kul present att ge till någon som älskar att campa och semestra i husvagn är den här söta nyckelringen.

Läs mer och beställ

Matlagning i naturen

Att campa är inte att bara hyra sig en campingstuga. För många innebär camping heller inte att bara bo på en campingplats, utan snarare att utnyttja den svenska allemansrätten och slå upp sitt tält över natten på en fin plats. Men så fort det inte längre finns el och gasolspis så är det många som inte längre klarar av att laga mat. Den här kursen är helt nödvändig om man vill kunna klara sig själv i naturen och kunna laga mat i sitt trangiakök. Matlagning i naturen är något alla behöver lära sig faktiskt.

Läs mer och beställ

Kul tält

Vill du ge dig själv eller någon annan campare ett fint och annorlunda tält? Då är det den här folkabussen du ska köpa!

Läs mer och beställ

Smart tält

Vill du ge bort ett tält som är väldigt lätt att packa upp? Satsa då på det här pop- up- tältet. Glöm allt slit med tältpinnar och annat krångel. Det här tältet är lätt att få upp även efter ett par öl.

Läs mer och beställ

Bra sovsäck

När man sover i tält är det jätteviktigt att ha en bra sovsäck. Men en bra sovsäck är inte automatiskt den dyraste. En sovsäck måste väljas utifrån klimat. Under sommaren vill du absolut inte ha en sovsäck anpassad för polarklimat osv. En sovsäck, vald med omsorg, är en bra present till camparen.

Läs mer och beställ

Liggunderlag

Du har säkert också varit med om det, när man övernattar i tält och vaknar helt ledbruten. Marken har varit hård och liggunderlaget märktes knappt. Men så behöver inte campingtrippen vara. Med ett uppblåsbart liggunderlag blir tältandet en njutning.

Läs mer och beställ

Förvaring för campare

Ett av de stora problemen när man campar är att det ligger saker över allt och man hittar inte det man letar efter. Ett bra sätt att få lite ordning på campandet är den här hänglinan med hakar där man kan kroka fast sakerna. Här kan man hänga handdukarna på tork i solen och förvara sakerna som bara ligger och dräller annars.

Läs mer och beställ

Trangiakök

Även om man tältar vill man kunna njuta av god mat. Ett sätt att kunna göra det är att ta med sig ett Trangiakök. Det är väldigt välplanerade, så att den ena delen stoppas ner i den andra och när allt är ihop plockat tar det ytterst lite plats i ryggsäcken.

Läs mer och beställ

Spork

Om man ska ut och vandra långt med packning är ett av målen att spara så mycket vikt man kan och att inte bära med sig onödiga saker. Ett smart föremål som kan spara vikt är sporken. En soprk är en spoon-fork (alltså gaffelsked) där båda föremålen har kombinerats ihop till ett. Den här sporken har dessutom en skäryta. Så det är det enda bestick man kommer behöva ha med sig på vandringen.

Läs mer och beställ

Toalett-tält

När man är långt bort från bebyggelse är det inte alltid så lätt att hitta en toalett. Men det är faktiskt inte så svårt att ordna. Med det här smarta toalett-tältet kan man även ha med sig en toalett när man är ute och campar. Det medföljer även en portabel toalett. Smart va!?

Läs mer och beställ

Campingdusch

Något man ofta saknar ute i vildmarken är en dusch, men det är inte längre något problem. Det här är en uppladdningsbar dusch, som gör att man kan duscha även om allt som finns att tillgå är en liten bäck. En bra present att ge någon som ska ut på vandring.

Läs mer och beställ

Roliga spel och lekar

Även om man campar är det viktigt att ha roligt, varför inte ta med det här roliga spelet, cornhole och tävla mot familjen?

Läs mer och beställ

Hängmatta som är lätt att ta med

En hängmatta är en bra present att ge någon som ska ut och campa. Hängmattan är liten och lätt att ha i väskan. Det är inte alla platser som är så inbjudande att sitta eller ligga på, då kan en hängmatta komma väl till pass.

Läs mer och beställ

Sandfri filt

Oavsett om du är ute på camping eller bara ska till stranden kan en sandfri filt vara fantastisk att ha med. Du minns säkert hur det brukar bli om man lägger ifrån sig sin smörgås på filten en stund. Då knastrar det mellan tänderna sedan. Här slipper man helt det problemet!

Läs mer och beställ

Portabel ström i present till campare

Om man inte campar på en campingplats kan ström bli ett bekymmer. Idag vill de flesta använda sin telefon även ute i vildmarken. Att ge en sån här i present till någon som ska ut och campa kommer garanterat bli en uppskattad present.

Läs mer och beställ

Potabel eldstad

Det är inte alla ställen som lämpar sig för att elda på. Det är till exempel inte tillåtet att elda på stenhällar, vilket många verkar ha missat helt. Som campare kan det i alla fall vara mysigt att samlas runt lägerelden på kvällen, ta en öl och grilla några korvar. Med en portabel eldstad blir det lättare att städa iordning efter sig och det går att elda på fler ställen. En portabel eldstad är en bra present till någon som tycker om camping.

Läs mer och beställ

Smart matlåda

En smart matlåda med bestick sugrör osv som gör att man har allt utrustning förpackad smart och lätt att bära om man ska gå långt. En matlåda med bestick är en bra present att ge till någon som gillar camping.

Läs mer och beställ

Överlevnadskit

Ett absolut måste om man ska ut i naturen är att ha med sig ett bra överlevnadskit. Det ska gärna innehålla eldstål, ficklampa, förstahjälpen, kompass osv.

Läs mer och beställ

Ihopfällbar vattenkokare

En bra present till husvagnsägaren är den här ihopfällbara kaffekokaren.

Läs mer och beställ

Rolig grattishälsning till en campare

En rolig grattis hälsning och en fint födelsedagskort kan också vara trevligt. Vad tror du om den här texten: Grattis på födelsedagen till min favoritcampare! Jag tänkte köpa dig en tältstol för att du ska ha något att sitta på när du campar, men sedan kom jag på att du redan har en hel campingaffär i ditt garage. Istället får du nöja dig med den här födelsedagskakan som vi kan grilla på lägerelden. Tänk på det som en ny utmaning för din campingfärdighet – kan du baka en kaka över en öppen eld? Ha en fantastisk födelsedag och glöm inte att tälta på!Läs mer och beställ

Tips på fortsatt läsning

Present till campare
Rulla till toppen