Present till campare

Det finns mÄnga kul och praktiska presenter man kan ge till nÄgon som Àlskar att campa. HÀr kommer jag fylla pÄ med mer campingpresenter nÀr jag hittar dem.

Men vad Àr dÄ bra presenter till nÄgon som Àlskar camping? Bra presenter till en campare Àr praktiska saker sÄ som tÀlt, trangiakök och sovsÀck. Till den som Àlskar husvagn kan du kanske ge en fin nyckelring med husvagn, praktisk förvaring eller en hopfÀllbar vattenkokare.

Men fortsÀtt lÀs, sÄ ska jag berÀtta mer om praktiska och roliga presenter till campare. HÀr kan du Àven hitta presenter till nÄgon som Àr intresserad av friluftsliv.

Vad Àr en bra present till en campare?

Rolig nyckelring

En kul present att ge till nÄgon som Àlskar att campa och semestra i husvagn Àr den hÀr söta nyckelringen.

LÀs mer och bestÀll

Kul tÀlt

Vill du ge dig sjÀlv eller nÄgon annan campare ett fint och annorlunda tÀlt? DÄ Àr det den hÀr folkabussen du ska köpa!

LÀs mer och bestÀll

Smart tÀlt

Vill du ge bort ett tÀlt som Àr vÀldigt lÀtt att packa upp? Satsa dÄ pÄ det hÀr pop- up- tÀltet. Glöm allt slit med tÀltpinnar och annat krÄngel. Det hÀr tÀltet Àr lÀtt att fÄ upp Àven efter ett par öl.

LÀs mer och bestÀll

Bra sovsÀck

NÀr man sover i tÀlt Àr det jÀtteviktigt att ha en bra sovsÀck. Men en bra sovsÀck Àr inte automatiskt den dyraste. En sovsÀck mÄste vÀljas utifrÄn klimat. Under sommaren vill du absolut inte ha en sovsÀck anpassad för polarklimat osv. En sovsÀck, vald med omsorg, Àr en bra present till camparen.

LÀs mer och bestÀll

Liggunderlag

Du har sÀkert ocksÄ varit med om det, nÀr man övernattar i tÀlt och vaknar helt ledbruten. Marken har varit hÄrd och liggunderlaget mÀrktes knappt. Men sÄ behöver inte campingtrippen vara. Med ett uppblÄsbart liggunderlag blir tÀltandet en njutning.

LÀs mer och bestÀll

Förvaring för campare

Ett av de stora problemen nÀr man campar Àr att det ligger saker över allt och man hittar inte det man letar efter. Ett bra sÀtt att fÄ lite ordning pÄ campandet Àr den hÀr hÀnglinan med hakar dÀr man kan kroka fast sakerna. HÀr kan man hÀnga handdukarna pÄ tork i solen och förvara sakerna som bara ligger och drÀller annars.

LÀs mer och bestÀll

Kylbrunn

NĂ€r man kampar Ă€r det viktigt att fĂ„ med sig det allra nödvĂ€ndigaste
 men ocksĂ„ öl. Det Ă€r nĂ„got speciellt med att njuta av en kall öl efter att ha varit ute och fiskat en hel dag. Men ölen mĂ„ste vara kall, sĂ„ att ha nĂ„gonstans att kyla ölen Ă€r viktigt.

LÀs mer och bestÀll

Trangiakök

Även om man tĂ€ltar vill man kunna njuta av god mat. Ett sĂ€tt att kunna göra det Ă€r att ta med sig ett Trangiakök. Det Ă€r vĂ€ldigt vĂ€lplanerade, sĂ„ att den ena delen stoppas ner i den andra och nĂ€r allt Ă€r ihop plockat tar det ytterst lite plats i ryggsĂ€cken.

LÀs mer och bestÀll

Spork

Om man ska ut och vandra lÄngt med packning Àr ett av mÄlen att spara sÄ mycket vikt man kan och att inte bÀra med sig onödiga saker. Ett smart föremÄl som kan spara vikt Àr sporken. En soprk Àr en spoon-fork (alltsÄ gaffelsked) dÀr bÄda föremÄlen har kombinerats ihop till ett. Den hÀr sporken har dessutom en skÀryta. SÄ det Àr det enda bestick man kommer behöva ha med sig pÄ vandringen.

LÀs mer och bestÀll

Toalett-tÀlt

NÀr man Àr lÄngt bort frÄn bebyggelse Àr det inte alltid sÄ lÀtt att hitta en toalett. Men det Àr faktiskt inte sÄ svÄrt att ordna. Med det hÀr smarta toalett-tÀltet kan man Àven ha med sig en toalett nÀr man Àr ute och campar. Det medföljer Àven en portabel toalett. Smart va!?

LÀs mer och bestÀll

Campingdusch

NÄgot man ofta saknar ute i vildmarken Àr en dusch, men det Àr inte lÀngre nÄgot problem. Det hÀr Àr en uppladdningsbar dusch, som gör att man kan duscha Àven om allt som finns att tillgÄ Àr en liten bÀck. En bra present att ge nÄgon som ska ut pÄ vandring.

LÀs mer och bestÀll

Roliga spel och lekar

Även om man campar Ă€r det viktigt att ha roligt, varför inte ta med det hĂ€r roliga spelet, cornhole och tĂ€vla mot familjen?

LÀs mer och bestÀll

HÀngmatta som Àr lÀtt att ta med

En hÀngmatta Àr en bra present att ge nÄgon som ska ut och campa. HÀngmattan Àr liten och lÀtt att ha i vÀskan. Det Àr inte alla platser som Àr sÄ inbjudande att sitta eller ligga pÄ, dÄ kan en hÀngmatta komma vÀl till pass.

LÀs mer och bestÀll

Sandfri filt

Oavsett om du Àr ute pÄ camping eller bara ska till stranden kan en sandfri filt vara fantastisk att ha med. Du minns sÀkert hur det brukar bli om man lÀgger ifrÄn sig sin smörgÄs pÄ filten en stund. DÄ knastrar det mellan tÀnderna sedan. HÀr slipper man helt det problemet!

LÀs mer och bestÀll

Portabel ström i present till campare

Om man inte campar pÄ en campingplats kan ström bli ett bekymmer. Idag vill de flesta anvÀnda sin telefon Àven ute i vildmarken. Att ge en sÄn hÀr i present till nÄgon som ska ut och campa kommer garanterat bli en uppskattad present.

LÀs mer och bestÀll

Potabel eldstad

Det Àr inte alla stÀllen som lÀmpar sig för att elda pÄ. Det Àr till exempel inte tillÄtet att elda pÄ stenhÀllar, vilket mÄnga verkar ha missat helt. Som campare kan det i alla fall vara mysigt att samlas runt lÀgerelden pÄ kvÀllen, ta en öl och grilla nÄgra korvar. Med en portabel eldstad blir det lÀttare att stÀda iordning efter sig och det gÄr att elda pÄ fler stÀllen. En portabel eldstad Àr en bra present till nÄgon som tycker om camping.

LÀs mer och bestÀll

Smart matlÄda

En smart matlÄda med bestick sugrör osv som gör att man har allt utrustning förpackad smart och lÀtt att bÀra om man ska gÄ lÄngt. En matlÄda med bestick Àr en bra present att ge till nÄgon som gillar camping.

LÀs mer och bestÀll

Överlevnadskit

Ett absolut mÄste om man ska ut i naturen Àr att ha med sig ett bra överlevnadskit. Det ska gÀrna innehÄlla eldstÄl, ficklampa, förstahjÀlpen, kompass osv.

LÀs mer och bestÀll

IhopfÀllbar vattenkokare

En bra present till husvagnsÀgaren Àr den hÀr ihopfÀllbara kaffekokaren.

LÀs mer och bestÀll

Tips pÄ fortsatt lÀsning