Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp Till Hund

När det är dags att fira jul, vill vi alla skämma bort våra fyrbenta vänner med något extra speciellt. Här hos oss finns några roliga julklappsidéer som kommer att få din hunds svans att vifta av lycka!

Vad är en bra julklapp till hunden? En utmärkt gåva kan vara en underhållande leksak, exempelvis en boll eller en godisautomat, som kombinerar lek med belöningar. För smakliga överraskningar, är hundtuggisar ett perfekt val, som inte bara är läckra utan också främjar tandhälsa. På det praktiska planet, överväg användbara tillbehör som en borstvante för skonsam pälsvård eller en stilfull matskål. Och för det lilla extra, kan du överraska din fyrbenta vän med en glittrig guldkedja eller en festlig jultröja, för att verkligen fira högtiden med stil.

Vad är bästa presenterna till hunden?

Vad finns det för roliga julklappar till hunden

Julen är en tid av glädje och gemenskap, och det inkluderar självklart våra älskade fyrbenta familjemedlemmar. Att hitta den perfekta julklappen till din hund kan vara lika roligt som det är givande. Dessa roliga och kreativa julklappsidéer kommer inte bara att roa din hund, utan även stärka bandet mellan er. Från interaktiva leksaker som håller dem engagerade, till sköna sovplatser där de kan drömma sött, dessa gåvor är utformade för att sprida glädje och kärlek till din hund under julhögtiden.

Hälsa och Säkerhet

CBD olja hund

Mitt första julklappstips är CBD-olja för hundar. Det är en produkt som sägs ge många fördlelar för din fyrbenta vän.

GPS spårare till hund

En säkerhetsanordning som fästs på hundens halsband, gör det möjligt att spåra och övervaka hundens position via smartphone.

Första hjälpen till hund

Nästa julklappstips är en oumbärlig gåva för hundägare. Ett första hjälpen kit för att ge första hjälpen vid skador, sårskador eller nödsituationer.

Mat och Godis

Mumin hundmatskål

En charmig och hållbar matskål med Mumin-motiv, perfekt för hundar och katter, lätt att rengöra.

Godisautomat

Ett julklappstips för aktiva hundar! Den kombinerar lek med godisbelöning, håller hunden sysselsatt och mentalt stimulerad. Den lägger i bollen och så rullar den ut. Ut kommer även belöningar.

Adventskalender till hunden

Det är inte bara människor som gillar adventskalendrar. Den här innehåller 24 små godsaker att ge hunden. Det finns en bakom varje lucka ända fram till jul.

Hundgodis

Ett smakfullt och näringsrikt hundgodis, idealiskt för små och medelstora hundar, främjar tandhälsa och är en smaskig godsak på jul.

Fysisk Aktivering och Träning

Tennisbollar Kong

Det finns bollar speciellt utformade för hundar, dessa hållbara tennisbollar är idealiska för apportlek och är skonsamma mot hundens tänder.

Agility hinder för hundträning

Detta är julklappar för agilityträning, som förbättrar hundens fysik och koordination, samtidigt som ni har kul tillsammans.

Mental Stimulans och Kommunikation

Sniffmatta

Nästa julklappstips är en aktivitetsmatta som stimulerar hundens luktsinne och erbjuder mental stimulans. Här gömmer du godisar i mattan, som den sedan får leta upp.

Inspelningsbara knappar för hund

Låter hunden kommunicera genom att trycka på knappar med inspelade ord eller fraser, utvecklar förståelse och interaktion. Spännande julklappar!

Interaktiva och Tåliga Leksaker

Orm hundleksak 

Denna långa och flexibla leksak är idealisk för interaktiv lek, tillverkad i hållbart material för långvarig underhållning. Min hund biter sönder det mesta, men den här har faktiskt hållit.

Kong julklappar 

En tålig och interaktiv leksak som stimulerar hundens mentala och fysiska färdigheter, perfekt för tugglekar och apportlekar. Om din hund tuggar mycket, titta hos Kong, de har tåliga leksaker.

Komfort och Skötsel

Calm bed

En mysig och skön hundbädd, ger värme och komfort, perfekt för hundar som älskar att kura ihop.

Massage och borsthandske för hunden

Inte bara människor älskar att få massage. Det gör även hundar. De brukar också njuta av att få sin päls borstad.

Hundtäcke

Ett värmande och skyddande täcke för hundar, perfekt för kyliga promenader, vattentåligt och med reflexdetaljer för säkerhet.

Resa och Utflykt

Vattenflaska skål för hund

En praktisk kombination av vattenflaska och skål, perfekt för utflykter när man ska hålla hunden hydrerad.

Mode och Accessoarer i julklapp

Julkläder

Trendiga och festliga julkläder för hundar, ger extra värme och stil under julsäsongen, perfekt för julbilder.

Guldkedja till hund

Varför inte en stilfull och trendig accessoar, ofta använd som ett fashion statement snarare än en funktionell artikel.

Hundporträtt Personliga Julklappar

Husdjursporträtt är unika, personliga konstverk som hyllar hunden, där man kan välja bland flera stilar hos olika leverantörer.

Jag hoppas du hittade en riktigt fin julklapp till hunden här hos oss!

Relaterade frågor

Vad kan man ge för present till en kattälskare? Till kattälskaren ska du förstås ge en rolig kattmugg, eller en present till katterna. Katter brukar gilla att få leksaker som de kan jaga. Det får gärna vara bollar eller leksaker fyllda med kattmynta. Läs mer om presenter till kattälskare här hos oss.

Tips på fortsatt läsning

 • Present till kattälskare och kattägare

  Present till kattälskare och kattägare

  Vad ger man i present till kattälskare eller kattägare? Kattägare är ett helt eget släkte och det är inte för inte som vi hör talas om galna kattkvinnor. Och det[…]

  Läs mer..


 • Julklapp Till Hund

  Julklapp Till Hund

  När det är dags att fira jul, vill vi alla skämma bort våra fyrbenta vänner med något extra speciellt. Här hos oss finns några roliga julklappsidéer som kommer att få[…]

  Läs mer..


 • Adventskalender till djur

  Adventskalender till djur

  Advent är en mysig tid för oss människor. Men varför ska inte våra fyrfota vänner få uppleva det också? Självklart ska även hästen, hunden och katten få varsin adventskalender! Det[…]

  Läs mer..


Julklapp Till Hund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen