Present till kaffeälskare

Vad är en bra present till en kaffeälskare? Har har jag samlat lite tips på bra presenter för alla kaffeälskare. Först några snabba tips för den som har bråttom att köpa något: baristautbildning, en elektrisk kaffekvarn eller en riktigt fin kaffebruk att förvara kaffet i. Men fortsätt gärna läsa för fler presenttips för kaffeälskaren. 

Snygg termoskanna designad av Katarina Mencke och Marcus Vagnby. Enkel och tidlös design. En modern tolkning av de gamla silverkannorna från 1700-talet.

Mjölkskummare för mjölken eller grädden till cappuccino, latte, varm choklad och milkshakes.

Retro kaffeburk med texten kaffe. Den kommer pryda sin plats i köket hemma hos vilken kaffe älskare som helst. Fyll burken med något fint kaffe innan du slår in den.

Bra bok i present till kaffeälskare Det här är den enda bok som kaffeälskaren behöver. I den här boken får kaffeälskaren lära sig allt hon eller han behöver veta om kaffe. Hur viktig är bönan och rostningen för smaken. Vilken betydelse har malningen? Hur gör man den perfekta espresson? Vilken mjölk ska man använda till macchiaton? Den här boken visar vägen till den ultimata kaffeupplevelsen.

Kaffebryggare från Wilfa – brygger kaffet riktigt snabbt (4-6 minuter) som håller en hög temperatur genom hela bryggprocessen så att det blir en optimal kaffesmak.

humörmuggar i present till kaffeälskare

Fin kaffemugg i en fin kaffemugg blir kaffet extra gott. Här hittar du några favoritmuggar. En humörmugg är kanske en present som din kaffeälskande vän kommer att gilla. Eller kanske en enhörningsmugg kan förgylla kaffestunden?

Elektrisk kaffekvarn Med den här kaffekvarnen har du alltid perfekt nymalda bönor. Du kan mala både grövre bryggkaffe till finmalet espressokaffe. Kaffekvarnen har en timer för att man ska få en exakt mängd kaffe varje gång.

Espressokanna för sex koppar. Kannan kan användas på alla värmehällar även induktion. Espresso är för den riktiga kaffeälskaren.

Jag hoppas att du hittade en bra present till din kaffeälskade vän. Om du inte gjort det kanske du kan hitta något på följande sidor:

Recent Content

link to Present till flickvän

Present till flickvän

Letar du efter en fin present till din flickvän? Jag har fått många fina och kärleksfulla presenter av min pojkvän. Andra gånger har presenterna varit riktigt dåliga. Men vad är då en bra present till en flickvän? En bra present kan både vara en billig och enkel sak eller något dyrt. Den bästa presenten att […]