Present till kaffeÀlskare

Har du en kaffeÀlskande vÀn som du letar present till?

Vad Àr en bra present att ge en kaffeÀlskakre? Bra presenter att ge en kaffeÀlskare Àr en baristautbildning, en elekrtisk kaffekvarn, en snygg kaffeburk att förvara kaffet i. KaffelÄdor, dÀr man fÄr bÄde choklad och kaffe Àr bra presenter att ge. Eller kaffelÄdan med kaffe, pressobryggare och mugg.

Vad Àr bra presenter till nÄgon som Àlskar kaffe?

Rolig prylar att ge en kaffeÀlskare

Uppkopplad kaffemugg

En riktigt smart kaffemugg hittar du hÀr. Med hjÀlp av den lilla plattan och en smartphone hÄller kaffet alltid perfekt temperatur. Hur varmt det blir det bestÀmmer du sjÀlv med hjÀlp av appen.

LÀs mer och bestÀll hÀr!

Odla eget kaffe

Att vÀlja nÀrproducerad mat har blivit allt viktigare. Men varför inte lÄta din vÀn fÄ chansen att odla sitt eget kaffe. HÀr Àr allt han behöver för att dra igÄng och driva upp sin alldeles egna kaffeplanta.

LÀs mer och bestÀll hÀr

Appstyrd termosmugg

HÀr har du den senaste tekniken nÀr det gÀller kaffe. Det Àr en termosmugg som hÄller kaffet vid rÀtt temperatur hela tiden. Termosen laddar du upp pÄ den medföljande plattan. Du styr sjÀlv hur varmt du vill ha kaffet med hjÀlp av din mobiltelefon. En smart pryl till kaffeÀlskaren som ofta glömmer dricka sitt kaffe innan det blir kallt.

LÀs mer och bestÀll

Upplevelser i present till kaffeÀlskaren

Bli Diplomerad Barista

Till den riktiga kaffeÀlskaren kan det kanske passa bra att ge bort en baristautbildning i present. Kanske blir du bjuden pÄ Ànnu godare kaffe i fortsÀttningen. HÀr fÄr kaffeÀlskaren lÀra sig att tillaga och servera olika sorters kaffe. PÄ en baristautbildning ingÄr det sÄ klart Àven undervisning i kaffets historia och bönornas odling. En barista mÄste ocksÄ veta hur mjölken ska skummas och hur man bÀst ska mala kaffebönorna.

LÀs mer och bestÀll

Kaffeprovning frÄn böna till fika

Det spelar ingen roll om kaffeÀlskaren Àr en glad amatör eller ett riktigt kaffeproffs. En kaffeprovning Àr ÀndÄ en vÀldigt bra present att ge honom eller henne. PÄ en kaffeprovning fÄr man lÀra sig mer om olika metoder för att brygga kaffet, bönor, olika myter och kaffesmaker.

LÀs mer och bestÀll

Godis i present till kaffeÀlskaren

Kaffe presentkit delikatesslÄda för kaffeÀlskaren

PresentlÄda med kaffe, biscotti, choklad och annat godis. Ett smarrigt presentkit fyllt med lyxigt kaffe och noga utvalda godsaker som passar utmÀrkt till kaffet.

Presentkitet innehÄller en plÄtburk med malet kaffe, biscotti med ljuvlig choklad, chokladdoppade kaffebönor, chokladdoppade marshmallows med kaffekrÀm osv. Ett fint presentkitt att ge kaffeÀlskaren!

LÀs mer och bestÀll

Baileys Chokladask

Att choklad passar utmÀrkt till kaffe vet du sÀkert redan!

HÀr Àr den absoluta drömkombinationen av choklad, kaffe och likör. Chokladasken innehÄller bitar med mörk, vit och mjölkchoklad. De har smaksatts med Baileys, brownies och kaffe.

LÀs mer och bestÀll

Kaffe och choklad presentbox

Det finns Ă€ven fĂ€rdiga presentboxar med kaffe och choklad att ge kaffeĂ€lskaren i present. Det Ă€r ju omöjligt att vĂ€lja en av smakerna! HĂ€r Ă€r en choklad och kaffebox frĂ„n godisboxen. Presentboxen innehĂ„ller tvĂ„ vackra plĂ„taskar med choklad och en pĂ„se av nymalt kaffe frĂ„n Arvid Nordquist. Överraska din kompis med en fin kaffe och choklad presentbox!

LÀs mer och bestÀll

Förvaring av kaffet

NÀr man ska hitta en riktigt bra present till kaffedrickaren Àr en kaffeburk en riktigt kul present. De finns i sÄ mÄnga varianter. Kanske gillar din kompis retro burkar, Mumintrollet, eller en mer strikt som den frÄn solstickan?

Retro kaffeburkar

Retro kaffeburk med texten kaffe. Den kommer pryda sin plats i köket hemma hos vilken kaffe Àlskare som helst. Fyll burken med nÄgot fint kaffe innan du slÄr in den.

HĂ€r hittar du flera retro kaffeburkar i samma stil.

LÀs mer och bestÀll

Kaffeburk mumin

Vanliga kaffeburkar brukar som regel vara lite trista. Men en sÄn hÀr kaffeburk med Mumin Àr sÄ snygg att man faktiskt kan ha den stÄendes framme bredvid kaffebryggaren.

LÀs mer och bestÀll

Kaffeburk Solstickan

Till kaffedrickaren som har en mer strikt stil kanske det passar bÀttre med den hÀr kaffeburken. Motivet kÀnner du kanske igen frÄn Solstickan.

LÀs mer och bestÀll

Kaffekvarn i present till kaffeÀlskare

En riktig kaffenörd behöver sÄ klart en egen kvarn för att mala kaffet. Den elektriska har lite mer instÀllningar för att malningen ska bli perfekt.

Elektrisk kaffekvarn

Till den riktiga kaffefantasten Àr en elektrisk kaffekvarn den perfekta presenten. HÀr fÄr hon eller han alltid perfekt malda bönor.

HÀr kan man vÀlja mellan grövre malning för bryggkaffe eller finmalet för att göra espressokaffe. Kaffekvarnen har en timer för att du alltid ska fÄ rÀtt mÀngd kaffe. Att brygga sig kaffe av nymalda bönor Àr en riktigt lyxig grej för kaffeÀlskaren.

LÀs mer och bestÀll

Gammeldags kaffekvarn

Till kaffeÀlskaren som vill ha kaffet pÄ samma sÀtt som hon eller han alltid druckit det passar det kanske bÀttre med en vanlig manuell kaffekvarn. HÀr fÄr hon eller han nymalda bönor till sitt kokkaffe.

LÀs mer och bestÀll

Termoskannor

Kaffet ska serveras med stil, i den hÀr snygga termoskannan hÄller det sig varmt lÀnge. För att kaffet ska smaka sÄ dÀr extra gott sÄ behöver man en mjölkskummare. Varför inte ge en bra bok i present till kaffeÀlskare Det hÀr Àr den enda bok som kaffeÀlskaren verkligen behöver. Den visar vÀgen till den ultimata kaffeupplevelsen.

Kanna designad av Katarina Mencke och Marcus Vagnby

Snygg termoskanna designad av Katarina Mencke och Marcus Vagnby. Enkel och tidlös design. En modern tolkning av de gamla silverkannorna frÄn 1700-talet. Kannan rymmer en liter kaffe.

LÀs mer och bestÀll

Termoskanna frÄn Georg Jensen

En termokanna frÄn Georg Jensen designad av Sigvard Bernadotte. Den eleganta rundade kroppen pÄ denna termoskanna ger ett vackert utseende. Termosen hÄller kaffet varmt i minst 6 timmar. Rymmer 0,8 liter.

LÀs mer och bestÀll

Fler roliga presenter till nÄgon som Àlskar kaffe

Kaffekryddor

Lite roliga kryddor till latten Àr en bra present till kaffeÀlskaren. Kryddburkarna innehÄller blandningarna lakritslatte, kanellatte och gurkmeja latte. Det Àr spÀnnande smaksÀttning som lyfter kaffet till en helt ny nivÄ.

LÀs mer och bestÀll

Kaffe presentkorg presso

KaffelÄdan innehÄller allt som behövs för att kunna brygga en riktigt god kopp kaffe. HÀr hittar du en pressobryggare, ett vÀldigt gott kaffe och en kaffemugg. En fin presentkorg med kaffe att ge bort till nÄgon du tycker om.

MÄnga pÄstÄr att pressobryggaren Àr det enda rÀtta sÀttet att göra kaffet pÄ om man vill att det verkligen ska smaka gott. En fin kaffepresentkorg att ge till en kaffefantast!

LÀs mer och bestÀll

Fikabricka

Den svenska fikakulturen Àr ju unik. Och nÀr man fikar kan det vara praktiskt att ha en bricka att placera kaffekoppar och bullar pÄ. Fikabrickan Àr fin att ta fram nÀr man fÄr gÀster, men Àr ocksÄ en trevlig inredningsdetalj i kaffedrickarens hem. Eller varför inte ge den i present till utlÀndska gÀster, för de kommer att Àlska fikastunden.

LÀs mer och bestÀll

Julkalender kaffe

Det finns faktiskt ocksÄ julkalendrar att ge kaffeÀlskaren i present. Varje dag fram till jul fÄr man en unik kaffeupplevelse. HÀr behöver du inte nÄgon speciell utrustning eller sÄ. Du brygger kaffet direkt i kaffepÄsen. Man skruvar bara bort korken, tömmer pÄ kokande vatten och lÄter det stÄ och dra nÄgra minuter. Sedan har man en spÀnnande kopp kaffe att dricka. Vad Àr det som Àr sÄ spÀnnande med det hÀr kaffet undrar du kanske? Jo, det har smaker som t.ex. kakao, lime och rostade nötter.

LÀs mer och bestÀll

Mjölkskummare

Mjölkskummare för mjölken eller grÀdden till cappuccino, latte, varm choklad och milkshakes. Att ha skummad mjölk i kaffet kommer att ge den en extra piff. Perfekt för en som vill njuta lite extra av sitt kaffe.

LÀs mer och bestÀll

Konsten att göra kaffe

I den hÀr boken fÄr kaffeÀlskaren lÀra sig allt hon eller han behöver veta om kaffe. Hur viktig Àr bönan och rostningen för smaken. Vilken betydelse har malningen? Hur gör man den perfekta espresson? Vilken mjölk ska man anvÀnda till macchiaton?

LÀs mer och bestÀll

Doftljus kaffe

Till nÄgon som Àlskar kaffe Àr ett doftljus med kaffedoft den perfekta presenten. Det Àr hÀrligt att mötas av goda dofter nÀr man kommer hem. Och det finns nog inget som doftar sÄ gott som kaffe för en kaffeÀlskare.

Doftljuset kommer i en glasburk med vackert motiv och levereras i en fin presentask. Trevlig present till kaffeÀlskaren!

LÀs mer och bestÀll

Kaffe i present

Att skicka kaffe i present Àr en bra idé. Kanske inte vanligt kaffe frÄn mataffÀren, utan nÄgon finare och mer vÀlsmakande sorts kaffe. HÀr Àr nÄgra förslag pÄ kaffe som du kan skicka i present.

Ge bort kaffe

Ge bort kaffe frÄn Ernst Kirchsteiger i present. Det hÀr Àr ett mörkrostat brasilianskt kaffe. Kaffet har mycket smak och har toner av mörk choklad och nötter.

Ernst brukar ju ha smÄ visdomsord och kloka saker som han sÀger. Det finns Àven pÄ det hÀr kaffet som har texten I det enkla bor det goda.

LÀs mer och bestÀll

Kaffe eller kaffebönor i present

HÀr finns mÄnga olika sorters kaffe att vÀlja mellan för bryggning och espresso. Det finns bÄde fÀrdigmalt kaffe och hela bönor att köpa. Vad sÀgs om smakerna Irich CrÚme eller Salted Caramel? Det finns förstÄs helt vanligt kaffe ocksÄ att vÀlja mellan. Köp goda kaffebönor i present till kaffeÀlskaren!

Bergstrands kafferosteri Àr Fair trade-certifierade och de har helt ekologiska odlingar.

LÀs mer och bestÀll

Kaffekokare, kaffebryggare och kaffemaskiner

En riktigt bra kaffebryggare eller espressomaskin Àr ocksÄ en bra present att ge sin kaffeÀlskande vÀn.

Visseljohanna

Den gamla klassiskakaffekokaren i ny design. Kaffekokaren fungerar pĂ„ alla spisar, Ă€ven induktionshĂ€llar. Denna visseljohanna pĂ„ 1,3-liter frĂ„n Le’Xpress Ă€r utformad för att anvĂ€ndas varje dag. 

LÀs mer och bestÀll

Kaffebryggare frÄn Wilfa

Kaffebryggare frĂ„n Wilfa – brygger kaffet riktigt snabbt (4-6 minuter) som hĂ„ller en hög temperatur genom hela bryggprocessen sĂ„ att det blir en optimal kaffesmak.

LÀs mer och bestÀll

Kaffebryggare Melitta Caffeo Passione

Vill du ge bort den ultimata kaffeupplevelsen, som inte Àr bökig? DÄ Àr det nog den hÀr kaffebryggaren du ska köpa.

HÀr matas bönorna direkt ner i kaffemalningsdelen, mals fÀrska och förs sedan rakt ner i bryggaren. Genom att skydda bönans kÀnsliga smaker fÄr man ut det bÀsta av den och fÄr ett perfekt kaffe varje gÄng.

En bra present till den passionerade kaffedrickaren.

LÀs mer och bestÀll

Espressomaskin 

HÀr Àr en helautomatisk kaffemaskin för att ge njutning. HÀr kan man sjÀlv stÀlla in bÄde styrka och temperatur. För att fÄ godare smak pÄ kaffet sköljs bönorna i vatten innan kaffet bryggs hÀr.

LÀs mer och bestÀll

Retro kaffebryggare frÄn Smeg

MÄnga Àlskar ju Smeg för deras vackra design. HÀr hittar du en kaffebryggare med 50-talsinspierad design. Den Àr bÄde elegant och retro pÄ samma gÄng. Förutom den snygga designen sÄg gÄr det förstÄs göra gott kaffe i den.

LÀs mer och bestÀll

Minipresso kaffe

Nu Àr det lÀtt att fixa en espresso vart man Àn befinner sig. Ja i alla fall om man har en minipresso att ta med. Allt man behöver Àr en nespressokapsel och varmt vatten och vips sÄ har man en perfekt espresso, vart man Àn befinner sig.

LÀs mer och bestÀll

Mocka bryggare

Mocka bryggare för sex koppar. Kannan kan anvÀndas pÄ alla vÀrmehÀllar Àven induktion. Mocka Àr för den riktiga kaffeÀlskaren.

LÀs mer och bestÀll

Kaffemuggar

Fin kaffemugg i en fin kaffemugg blir kaffet extra gott. HÀr hittar du nÄgra favoritmuggar. En humörmugg Àr kanske en present som din kaffeÀlskande vÀn kommer att gilla. Eller kanske en enhörningsmugg kan förgylla kaffestunden?

Kaffemugg frÄn Rörstrand

Till kaffeÀlskaren som gillar grafiskdesign kanske den hÀr kaffemuggen kan passa? Den Àr i alla fall frÄn Rörstrand. Kaffemuggen rymmer 31 cl och kan staplas. Ett av de stora modehusen, Fillippa K, har formgett muggen.

LÀs mer och bestÀll

Roliga grimasmuggar

Är kaffedrickaren sur innan hon eller han fĂ„tt i sig den första muggen kaffe pĂ„ morgonen? DĂ„ kanske en sur grimasmugg Ă€r en bra present att ge. Eller hittar du kanske nĂ„gon annan grimas som passar kaffeĂ€lskaren bĂ€ttre?

LÀs mer och bestÀll

Kaffemugg on the go

Det hÀr med kaffemuggar Àr vÀldigt personligt. Det gÀller att hitta rÀtt stil pÄ muggen till varje person. Muggen med dalahÀstar Àr i alla fall en vÀldigt rolig present att ge bÄde turisten, utlandssvensken, dalmasen eller dalkullan. Det Àr smidigt med muggar man kan ta med sig nÀr man Àr pÄ sprÄng.

LÀs mer och bestÀll

Snygg och personlig kaffemugg

Till din kaffedrickande Àlskling kan det kanske passa bra med en snygg kaffemugg med ett hjÀrtformat trÀd dÀr det sitter lite fÄglar. Den svartvita fÀrgen gör muggen vÀldigt sober i sitt utseende.

LÀs mer och bestÀll

Rolig termosmugg

Vill du ge bort den allra roligast kaffemuggen i present till kaffeĂ€lskaren? HĂ€r Ă€r den! Med texten “Shhh
 There’s prosecco in here“. Den hĂ€r muggen kommer helt klart göra hans eller hennes vardag mycket roligare. Kanske den ocksĂ„ kommer att leda till mĂ„nga intressanta samtal pĂ„ tĂ„get till jobbet.

LÀs mer och bestÀll

Termosmugg frÄn Eva Solo

Praktisk termosmugg frÄn Eva Solo. Muggen Àr helt tÀtslutande och kan stoppas i vÀskan utan att lÀcka. Den Àr smidig att ta med sig över allt, bÄde till jobbet och gymmet.

Teremosmuggen rymmer 0,35 liter.

LÀs mer och bestÀll

Personliga termosmuggar

En annan vÀldigt rolig mugg att ta med nÀr man Àr pÄ sprÄng Àr den hÀr muggarna som finns med lite olika motiv sÄ som serier, blommor godis osv. Du kommer garanterat att hitta en fin och personlig termosmugg till honom eller henne.

LÀs mer och bestÀll

Jag hoppas att du hittade en bra present till din kaffeÀlskade vÀn!

Relaterade frÄgor

Kan man ge bort kaffebönor i present? Man kan absolut ge bort kaffebönor i present till en kaffeÀlskare. Se bara till att hon eller han har en kvarn och kan mala dem ocksÄ! I vissa kaffebryggare finns det Àven en inbyggd kaffekvarn för hela bönor.

Vad kan man stoppa i en kaffe presentkorg? Bra saker att stoppa i en kaffepresentkorg förutom kaffe Àr choklad, en fin kaffemugg som kaffedrickaren kan ha pÄ jobbet eller varför inte en burk med kaffekryddor.

Vad ska kan man ge bort för kaffe i present till nÄgon? Bra kaffe att ge bort i present Àr nÄgot lite finare kaffe som till exempel Ernst Kirchsteigers mörkrostade kaffe eller förstÄs en adventskalender med kaffe i nÀr det börjar nÀrma sig jul.

Finns det fÀrdiga kaffe presentboxar att köpa? Ja, du kan hitta en fÀrdig kaffepresentbox med pressobryggare, kaffe och mugg pÄ Bluebox eller kaffepresentbox med godis och kaffe pÄ Godisboxen.se.

Vad finns det för kaffe och choklad present att köpa? Hos Bluebox finns det en vÀldigt fin kaffe och chokladpresent som Àr en delikatesslÄda för alla oss som Àlskar kaffe. En smarrig box fylld med aromatiskt kaffe och noggrant utvalda godsaker som Àr perfekta till kaffet.

Kan man skicka kaffe som present? Ja, det gÄr alldeles utmÀrkt! Kaffe Àr en mycket uppskattad present bland kaffedrickare. VÀlj gÀrna ett lite exklusivare kaffe Àn det du kan hitta i mataffÀren bara.

Tips pÄ fortsatt lÀsning!