Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Upplevelser sport och fritid

Senast updaterad 10 januari, 2024

Upplevelser inom sport och fritid är ett område som växer stadigt och blir alltmer populärt bland människor runt om i världen. Från att bara vara en hobby till att bli en livsstil, har sport och fritid blivit ett sätt att förbättra både fysisk och mental hälsa, sociala relationer och till och med karriär.

Här hittar du en mängd olika alternativ inom sport och fritid, från traditionella aktiviteter som golf och vandring till extremsporter som klättring och fallskärmshoppning. Det finns något för alla oavsett ålder och erfarenhet.

Spännande upplevelser inom sport och fritid

VR-äventyr hos Divr Labs

Ge en oförglömlig present med en Virtual Reality-upplevelse från Upplevelse.com. Utforska en helt ny värld med spännande äventyr och interaktiva upplevelser. Dyk in i virtuella världar fyllda med underhållning och utmaningar.

Luftballong för Två Upplevelse

Upplevelse.com erbjuder en minnesvärd upplevelsepresent där mottagaren får chansen att upptäcka Sveriges vackra landskap från luften i en luftballong. Presenten inkluderar en spännande ballongfärd med en professionell pilot som tar hand om säkerheten och guidar mottagaren under resan.

Zipline

Att ge bort en zipline-upplevelse i present till någon är en spännande och minnesvärd gåva. Personen får flyga genom trädtopparna med benen hängande fritt och uppleva en adrenalin-boost.

Waterballs för två Upplevelse

Vill du ha en upplevelse som garanterat kommer att göra dig blöt och leda till många skratt? Då är Waterballs den perfekta presenten för dig! Hoppa in i en stor uppblåsbar boll och rulla runt på vattnet som om du vore en hamster i en boll. Det här är en upplevelse som passar både för den som vill ha kul och för den som gillar utmaningar.

Virtuell golf på 125 olika banor

Upplevelse.com erbjuder en rolig och annorlunda upplevelsepresent där mottagaren får prova på virtuell golf. Presenten ger mottagaren tillgång till en avancerad simulator där de kan spela på några av världens mest kända golfbanor. Simulatorn ger en autentisk golfupplevelse med realistiska ljud och bilder.

Prova-på-dyk

Är du redo att dyka ner i en riktigt häftig upplevelse? Då ska du ge bort en prova-på-dyk-present! Här får mottagaren chansen att uppleva viktlöshet under vattnet och utforska en helt annan värld. Det här är en perfekt present för den äventyrslystna personen som är redo att ta sig an nya utmaningar och vågar testa på något nytt.

Military fitness training

Är du redo för att ta din träning till nästa nivå? Denna upplevelsepresent är perfekt för de som gillar att utmana sig själva och svettas i grupp. Du kommer att delta i militärinspirerad fitness-träning som garanterat kommer att få pulsen att öka och musklerna att brinna.

Luftballong de luxe Upplevelse

Luftballong-Delux-presenten från Upplevelse.com är en perfekt födelsedagspresent för någon som vill ha en unik och oförglömlig upplevelse. Presenten inkluderar en ballongfärd över det vackra svenska landskapet, med fantastiska vyer och spännande upplevelser i luften.

Havsdyk på Västkusten

Har du tröttnat på att leva på land och vill uppleva livet under havsytan? Då är havsdykningen den perfekta upplevelsepresenten för dig! Den här upplevelsen passar perfekt för alla som älskar äventyr och vill prova på något nytt och spännande.

Electrosurf

Vill du ge någon en riktigt cool och rolig upplevelsepresent? Då kan Electrosurf vara ett bra alternativ! Detta är en helt ny vattensport som kombinerar surfing och jetskiåkning – du står på en surfbräda och dras fram av en kraftfull jetmotor. Det låter som en riktig adrenalinkick och är perfekt för alla äventyrslystna som gillar att testa på nya saker.

Äventyrsbana

Upplevelse.coms äventyrsbanepresent är en perfekt upplevelsepresent för någon som älskar utmaningar och spänning. Presenten passar för både vuxna och barn som är över 140 cm långa och har en vikt på högst 120 kg. Äventyrsbanan är en utmanande och rolig aktivitet som inkluderar olika hinder och utmaningar.

Bowling

Upplevelsen att spela bowling är en rolig och avkopplande aktivitet som passar året om. Presenten ger mottagaren en pott på 500 kr att använda på sin lokala bowlinghall, vilket räcker till en rolig stund med upp till fem personer. Bowling är en utmärkt aktivitet att göra med vänner eller familj och kan vara en perfekt upptakt för en helkväll på stan eller en mysig söndagseftermiddag.

MMA-Träning

Vill du känna dig som en riktigt tuffing och samtidigt få en riktig utmaning? Då är MMA-fighting rätt upplevelse för dig! Här får du lära dig allt från grundläggande tekniker till avancerade slag och sparkar. Passar bra för den som vill ha en riktigt svettig och adrenalinfylld upplevelse.

Laserdome

Laserdome-presenten från Upplevelse.com är en perfekt present till någon som vill ha en rolig och spännande aktivitet att göra med vänner eller familj. Presenten ger mottagaren en timmes lek i en laserhall där de får använda laservapen för att besegra sina motståndare.

Danslektion för 2 upplevelse

Upplevelse.coms danslektionspresent är en perfekt present till någon som älskar musik och dans. Presenten ger mottagaren möjlighet att delta i en lektion med en professionell dansinstruktör och lära sig nya danssteg och tekniker.

Hundspann Upplevelse

Att ge en resa med hundspann är en perfekt present för någon som vill uppleva spänningen och glädjen av att köra sitt eget hundspann. Presenten ger mottagaren möjlighet att utforska vackra vintervyer på en snöig skogspromenad med hjälp av sin egna hundspann. Detta är en spännande och annorlunda aktivitet som passar både för nybörjare och mer erfarna hundspannsförare.

Upplevelse bågskytte

Upplevelse.coms bagskyttepresent är en perfekt present till någon som vill prova på en spännande och annorlunda sport. Presenten ger mottagaren möjlighet att lära sig grunderna i bagskytte under handledning av en erfaren instruktör.

Järvsö Bergscykelpark Upplevelse

Så du vill rasa nerför backar på två hjul och känna adrenalinet pumpa? Då har du hamnat rätt, min vän! Med denna upplevelsepresent kommer du få möjligheten att prova på downhill-cykling med en erfaren guide som visar dig de bästa stigarna.

Live Room Escape

Är du redo för en riktigt spännande och hjärnpirrande upplevelse? Då har jag den perfekta presenten för dig! Ge bort en Live Room Escape och utmana dina vänner eller familj att samarbeta och lösa pusslet för att ta sig ut ur rummet innan tiden går ut.

Saltyoga Upplevelse

Saltyoga är en perfekt present till någon som vill kombinera yoga med avkoppling vid havet. Presenten ger mottagaren möjlighet att delta i en yogaklass som hålls i en speciell miljö där deltagarna andas in luften från havet. Saltyoga kombinerar yogans lugnande och stärkande effekter med havets helande krafter för att ge en unik och avkopplande upplevelse.

The Dome Adrenaline Zone Upplevelse

Är du redo att höja pulsen till max och känna adrenalinet pumpa i kroppen? Då är Dome Adrenaline Zone-upplevelsen perfekt för dig! Här får du testa på allt från höghöjdsbanor, klättringar och fritt fall från en höjd på 8 meter. Det här är den ultimata presenten för den äventyrliga personen som älskar att testa gränserna.

Color smash upplevelse

Upplevelsen Color Smash är en rolig och annorlunda present som ger mottagaren möjlighet att kasta färg på varandra och skapa färgexplosioner. Detta är en upplevelse som passar perfekt för någon som vill prova på något nytt och spännande. Color Smash är en kreativ och kul aktivitet som kan göras tillsammans med vänner eller familj.

Hickory golf upplevelse

Hickory Golf-present är en unik present till någon som vill uppleva golf på ett helt nytt sätt. Presenten ger mottagaren möjlighet att spela golf med klubbor från 1920-talet på en vacker och historisk golfbana. Detta är en spännande möjlighet att uppleva golf på ett nostalgiskt sätt och känna hur det var att spela golf förr i tiden.

Break room

Upplevelse.coms Break Room-present är den perfekta presenten för någon som behöver släppa loss stress och frustration. Detta är en upplevelse som ger mottagaren möjlighet att krossa saker med baseballträn och släppa lös sina aggressioner på ett säkert och kontrollerat sätt.

Cykla Downhill Stockholm

Cykla downhill? Låter som en riktig utmaning för den som vågar sig på det! Denna adrenalinfyllda upplevelse är perfekt för den som älskar att cykla och som vill uppleva en annorlunda och spännande sida av Stockholm.

Hyr en kajak eller SUP

Hyr egen kajak-present är en perfekt present till någon som älskar äventyr och naturupplevelser. Presenten ger mottagaren möjlighet att ta med en vän och ge sig ut på ett spännande kajakäventyr i naturen. Detta är en perfekt present till någon som vill upptäcka nya platser och uppleva naturen på ett annorlunda sätt.

Paintball

Paintball är en adrenalinfylld och spännande upplevelse som passar för alla som gillar en utmaning och lite action. Upplevelsen ger mottagaren möjlighet att ta med en eller flera vänner och ge sig ut på en dag fylld med taktik och skoj. Med paintball-vapen i handen och skyddsmasken på plats gäller det att samarbeta och använda strategi för att överlista motståndarlaget.

Pole dance Upplevelse

Pole dance är en spännande aktivitet som passar både för den som vill utmana sig själv och för den som bara vill ha kul. Upplevelsen inkluderar en privat lektion med en erfaren instruktör som kommer att lära ut grunderna i pole dance. Du kommer att få lära dig olika rörelser och tekniker och kunna utveckla din egen stil.

Yoga

Prova-på-yoga-upplevelsen passar perfekt som present till någon som vill prova på yoga för första gången eller för den som redan är yoga-entusiast. Det är en perfekt present till en vän eller familjemedlem som behöver koppla av från vardagens stress och få en stund av lugn och ro. Upplevelsen passar alla åldrar och det krävs inga förkunskaper.

Spela Bumperballs

Bumper ball är en rolig och spännande aktivitet som passar perfekt för den som gillar att skratta och ha kul. Det är en unik upplevelse där man klär på sig en stor uppblåsbar bubbla och spelar fotboll med en annan grupp.

Fotografiska

Vad sägs om att överraska din käresta med en romantisk och kreativ present? För er som inte känner er bekväma framför kameran finns det gott om vackra konstverk att titta på och bli inspirerade av.

Familjefotografering

Ge bort en minnesvärd present med en familjefotografering! Perfekt för att fånga det speciella ögonblicket med hela familjen. Upplevelsen inkluderar en professionell fotograf som hjälper till att skapa vackra bilder som ni kan ta med er hem. Det är också en rolig och avslappnad aktivitet att göra tillsammans med din familj och fånga era personligheter på bild.

Flygsimulator J 35 Draken

Letar du efter en present till din flygintresserade vän eller familjemedlem? Då är flygsimulator-upplevelsen den perfekta presenten för dem! Ge dem chansen att uppleva hur det är att sitta i cockpit på ett flygplan och känna sig som en riktig pilot. Det är en rolig och spännande aktivitet som passar för både erfarna flygare och nybörjare.

Fäktning

Om du vill ge bort en present som både är rolig och nyttig, då kan fäktning vara ett utmärkt val. Fäktning är en träning som kombinerar kampsport och dans, och utövas med hjälp av en särskild stav. Genom att ta en fäktning -kurs får man både träna upp sin fysik och samtidigt lära sig nya rörelsemönster.

Lerduveskytte

Ge bort en upplevelse som utmanar och kombinerar precision och kraft med Lerduveskytte. Perfekt för den jaktintresserade eller som en härlig utmaning för en nybörjare. Upplevelsen inkluderar en erfaren instruktör som guidar dig under hela aktiviteten.

Hinderbana upplevelse

Den här upplevelsen är perfekt för den äventyrslystna som söker en utmaning! Med en hinderbanaupplevelse får du testa dina gränser och kämpa dig igenom olika svårighetsgrader av hinder. Det är en rolig och adrenalinpumpande aktivitet som passar både för vänner eller som en teambuilding-aktivitet.

Dykning i bassäng Upplevelse

Vem behöver simma som en fisk när du kan dyka som en? Om du vill uppleva en underhållande och unik present för någon som gillar vatten och äventyr, är dykning det perfekta valet! Perfekt för personer som vill utforska undervattensvärlden och se allt det har att erbjuda. Och vem vet, kanske de till och med hittar Atlantis eller en skattkista på botten av havet!

Escaperoom

Upplevelse.com erbjuder en mystery exit room-upplevelse som kan köpas som present. Detta är en rolig present som ger mottagaren en chans att testa sin problemlösningsförmåga tillsammans med vänner eller familj. Under upplevelsen kommer deltagarna att bli inlåsta i ett rum och måste samarbeta för att hitta ledtrådar och lösa pussel för att ta sig ut innan tiden tar slut. Upplevelsen passar både för nybörjare och erfarna deltagare.

Escaperoom upplevelse present

Flyg i flygsimulator

Om du vill ge någon en upplevelse som verkligen höjer deras flygupplevelse till nya höjder, då är flygsimulatorupplevelsen i en Airbus det perfekta valet! Ge dem möjligheten att bli en riktig flygkapten och styra ett av världens mest avancerade passagerarflygplan.

Fotokurs upplevelse online

Vem behöver en fotokurs när man har Instagram, tänker du kanske? Men tänk igen! Med den här grundkursen i foto lär du dig att skapa bilder som sticker ut i mängden och imponerar på dina vänner. Dessutom kan du visa upp dina nya kunskaper i sociala medier och få mängder av likes.

Kajaktur med guide

Vem älskar inte att paddla runt på vattnet och andas in den friska luften? Ge bort en kajakupplevelse och låt din vän eller familjemedlem utforska vattnet som aldrig förr! Perfekt för den som vill ha en aktiv och äventyrlig dag utomhus, eller för den som bara vill koppla av och njuta av naturen.

Friluftskurs Upplevelse

Den här upplevelsen är perfekt för alla som vill komma ut och uppleva naturen på ett mer äventyrligt sätt. En perfekt present till den som behöver en paus från stadens brus och behöver andas frisk luft och känna på friheten i naturen.

Stridsflygsimulator Stockholm

Håll i hatten, det är dags att flyga högt med den här stridsflygning-upplevelsen! Perfekt för den adrenalinberoende personen som alltid drömt om att vara en maverick-pilot. Sätt dig i cockpit och ta kontrollen över en riktig stridsflygning, och känn hur det är att susa genom luften som en riktig fighter-pilot!

Kitesurfing Upplevelse

Om du vill ge bort en upplevelsepresent till någon som gillar utmaningar och äventyr, så är kitesurfing en fantastisk val! Det är en sport som kräver balans, uthållighet och mod, men samtidigt ger en känsla av frihet och spänning när man sveper fram över vattnet.

Kallbad och övernattning för två

Att ta ett kallbad kan verka som en avskräckande upplevelse, men för de modiga och äventyrliga kan det vara en fantastisk upplevelse. Kanske är det perfekt för den personen i ditt liv som alltid har velat prova något utmanande och annorlunda?

FMJ Sniperskytte

Sniperskytte som present? Varför inte! Här kan du ge bort en upplevelse som verkligen går rakt på sak – eller ska vi säga rakt på prick? Ge bort till någon som alltid velat känna sig som en actionhjälte eller en riktig skarpskytt. Kanske en som har en tendens att skjuta över målet, men nu får chansen att träna på prickskytte på riktigt.

Åka dressin upplevelse

Cykla Dressin i Naturen är en perfekt upplevelsepresent för den som vill komma bort från vardagens stress och koppla av i vacker natur. Det är en udda och rolig aktivitet som tar dig tillbaka till 1800-talet när dressiner användes som transportmedel på järnvägsspåren.

Äventyr i Dannemora isgruva

Om du vill ge någon en upplevelse de aldrig glömmer, är ett gruväventyr i Dannemora en spännande och unik idé. De får möjlighet att utforska en av Sveriges mest kända gruvor och lära sig mer om dess fascinerande historia. En perfekt present för den äventyrslystne personen som vill prova på något annorlunda och utmanande.

Grönt kort kurs

Så du är ute efter att ge bort en present som kan hjälpa någon att ta sitt golfspel till nästa nivå? Då har jag den perfekta upplevelsen för dig! Med denna golfkurs kommer mottagaren att lära sig allt från grundläggande slagteknik till avancerade strategier för att ta sig runt banan på bästa sätt.

Konditionstest Upplevelse

För den träningsglada vännen eller partner som alltid säger ”jag ska börja träna imorgon” är detta den perfekta presenten för att få dem att ta tag i det på riktigt! Med ett konditionstest kan de se exakt var de står och sätta upp konkreta mål för sin träning.

Prova på trav Upplevelse

Detta är en utmärkt present för alla som gillar hästar, spänning och att prova på nya saker! Ge bort en dag fylld med adrenalin och möjligheten att lära sig något nytt samtidigt. Det är också ett perfekt tillfälle att se om du har vad som krävs för att bli en professionell travkusk eller om du kanske ska hålla dig till din vanliga dagliga rutin.

Stridsflygsimulator

Låt mig berätta om en galaktiskt häftig upplevelsepresent som kommer få fart på adrenalinet i dina blodådror! Det här är inte vilken simulator som helst, utan en stridsflygsimulator där du kan känna hur det är att sitta bakom spakarna på en riktig stridsflygplan.

Forsränning

För den adrenalinsökande vännen som inte räds en våt och vild upplevelse är forsränning den perfekta presenten! Ge dem en dag fylld med spänning och äventyr, där de kan känna sig som en riktig river-rafting-pro. Ta på dig flytvästen och ge dig ut på det forsande vattnet, där du både kan kämpa mot strömmen och njuta av den hisnande utsikten.

Paddla kanot i vildmarken Upplevelse

Att paddla kanot är en perfekt aktivitet för den som vill slappna av och komma bort från vardagens stress. För den mer äventyrslystne finns möjlighet att paddla forsar eller utforska okända vattendrag. Med en kanot kan man också komma nära vilda djur som fåglar, bävrar och andra djur som trivs vid vattnet.

Trampolinpark

Har du någonsin drömt om att kunna hoppa högt i luften utan att behöva använda någon form av raketdrivna kängor? Då har jag den perfekta presenten för dig! Med en upplevelse på Jumpyard trampolinpark kan du få hoppa, studsa och leka som aldrig förr.

Babysim

Att ge en babysim-termin som present till blivande föräldrar är ett utmärkt sätt att stärka banden mellan dem och deras lilla bundsförvant. Förutom att öka barnets självförtroende i vattnet kan det också visa sig vara en viktig övning för att föräldrarna ska lära sig att vara tålmodiga och lyhörda för sina barns behov.

Acro yoga Upplevelse

För den som vill prova något nytt och utmana balansen, styrkan och flexibiliteten samtidigt som de har roligt är en upplevelse i acro yoga den perfekta presenten! Ge bort en aktivitet som både utvecklar kroppen och skapar samhörighet mellan deltagarna.

Vindsurfing

Vindsurfing är inte bara för hippies och beachbums – det är en seriös sport! Men oroa dig inte, du kommer fortfarande se cool ut när du står på brädan. Ge bort den här upplevelsepresenten till någon som behöver lite adrenalinkick i sitt liv och som är redo att bemästra vind och vågor.

2 dagars överlevnadskurs

Den här överlevnadskursen är perfekt för den som vill förbereda sig på en zombieapokalyps, eller bara vill lära sig lite överlevnadsteknik för nästa campingtur. Under två dagar kommer ni att lära er allt från att bygga en skyddande koja till att starta en eld utan tändstickor.

Äventyrsgolf

Är din vän en riktig tiger på golfbanan? Då kommer han eller hon älska den här upplevelsepresenten! Ge bort en runda äventyrsgolf där de kan prova på en spännande och utmanande bana, med hinder och knepiga banor som får även den mest erfarne golfspelaren att svettas.

SUP stand up paddle äventyr

En stand-up paddle board-tur är en perfekt present för din kompis som ständigt behöver balansera sitt kaotiska liv. Ge dem en chans att balansera på vattnet istället! Förhoppningsvis faller de inte i och behöver en räddningsbåt. Men om det händer, då får de åtminstone en spännande upplevelse!

Spela Shuffleboard

Shuffleboard är inte bara för pensionärer! Det är en rolig och avslappnad upplevelse som passar alla åldrar. Du kan kasta puckarna och skratta åt dina vänners missar. Och vem vet, du kanske upptäcker att du är en naturbegåvning på shuffleboard?

Padel lektion

Är du trött på att bara sitta stilla och titta på tv-skärmen? Dags att prova på något nytt och uppleva sport på riktigt! Varför inte testa på padel? En intensiv, rolig och utmanande sport som passar både för nybörjare och erfarna spelare. Lär dig tekniken och spela en match med dina vänner eller kollegor – vem vet, kanske blir du den nya padelmästaren?

Löpträning

Har du en vän som tränar inför maraton men som alltid klagar över hur tråkigt det är att springa? Då är detta presenten för dem! Ge dem en loppträning som kommer att få dem att älska löpning igen.

Vildmarksvandring med camping

En minibreak är alltid välkommet, och vad kan vara bättre än att tillbringa den i naturen? Med den här upplevelsen kan du ge din vän eller familjemedlem chansen att komma ut i vildmarken och koppla av. En perfekt present för någon som längtar efter en paus från stadslivet och vill ha en annorlunda upplevelse.

Tennis Privatlektion Upplevelse

Tennis, något för den sportintresserade som vill testa på något nytt. En upplevelse som ger chansen att bli tränad av en professionell tennistränare och ta steget från nybörjare till proffs på bara några lektioner. En perfekt present för den som vill utmana sig själv och samtidigt ha kul. Låt din vän eller familjemedlem bli den nya stjärnan på tennisbanan med denna privata lektion.

FMJ Pistolskytte

Är du trött på att träna på gymmet eller vill du bara känna dig som en actionhjälte? Då kanske det är dags att testa pistolskytte! Här kan du lära dig om vapen och säkerhet samtidigt som du skjuter iväg dina bekymmer. Den här upplevelsen är perfekt för en äventyrlig person som vill testa något nytt eller för någon som vill imponera på sina vänner med sina nya färdigheter som skarpskytt. Ge bort denna upplevelse i present och se din vän eller familjemedlem kämpa mot måltavlorna som riktiga James Bond.

Escape Room Göteborg Upplevelse

Escape rooms är alltid en rolig present, speciellt för någon som älskar mysterier och att lösa pussel. På denna Escape Room i Göteborg får man chansen att utmana sina hjärnceller och samarbeta med vänner eller familj för att klara av utmaningen. Vem vet, man kanske får känna sig som en riktig detektiv för en dag!

Zorbing upplevelse för två

Zorbing är en rolig och unik upplevelse som passar för de som vill testa något annorlunda. Att rulla runt i en gigantisk boll kan låta konstigt, men det är faktiskt en upplevelse som ger ett stort leende på läpparna. Det är även en perfekt present till paret som vill göra något kul tillsammans.

Surfa med eFoil upplevelse

Att få en efoil-upplevelse i present är perfekt för den som är ute efter en adrenalinpumpande upplevelse på vattnet. Tänk dig känslan av att svepa fram över vattnet, med vinden i håret och havet under fötterna.

MTB i Stockholms skogar Upplevelse

MTB är en spännande sport som kräver mod och teknik, men det är också en av de mest tillfredsställande sätten att uppleva naturen på. Med denna present kan du ge en vän eller familjemedlem en chans att upptäcka denna fantastiska sport på en av Stockholms många fantastiska stigar.

Personlig träning för två PT Upplevelse

Att ge bort en personlig träningsupplevelse för två personer är en rolig och oväntad present som kommer att ge en ny upplevelse av träning. Det är en bra present för par eller vänner som vill prova på något nytt tillsammans och få inspiration till att komma i form.

Fysträning med capoeira

Capoeira är en brasiliansk kampsport som kombinerar dans och musik, och är perfekt för den som vill prova något annorlunda och utmanande. En capoeira-upplevelse kan ge både en fysisk utmaning och en möjlighet att lära sig om brasiliansk kultur och traditioner. Det är en perfekt present till den som vill prova något nytt och spännande, och som vill ha en rolig och annorlunda träningsupplevelse.

Tur på Skridskor Upplevelse

Är du trött på vanliga träningspass? Varför inte prova något annat och upplev något nytt med en tur på skridskor! Detta är den perfekta presenten för någon som vill ha en annorlunda träningserfarenhet.

Träna på gym Upplevelse

Att ge bort en träningsupplevelse på gymmet som present kan vara en riktigt kul idé för någon som gillar att träna och vill ha nya utmaningar. Det kan vara en perfekt present för den som vill ha en aktiv livsstil men som kanske behöver lite extra motivation och inspiration.

Spela tennis och badminton

För den som gillar att röra på sig och testa på olika sporter är en tennis- och badmintonsession en perfekt present! Här får man möjlighet att visa upp sin atletiska sida och samtidigt ha kul. Det är en rolig och oväntad present som garanterat kommer uppskattas av mottagaren.

Flugfiskekurs

Flugfiske för två är den perfekta presenten för den som vill uppleva lugnet och stillheten i naturen, samtidigt som de får lära sig något nytt. Det är en unik och spännande upplevelse som ger möjlighet att komma nära naturen och lära sig mer om olika fiskarter.

Skärgårdsweekend på yacht

En yacht-weekend är en fantastisk upplevelse att ge bort i present till någon som älskar lyx och havet. Tänk dig att segla på en privat yacht i den vackra skärgården, omgiven av vackra vyer och lugnet av havet. Du kan njuta av solen på däck, ta ett dopp i det klara vattnet och prova på vattensporter som vattenskidor och wakeboard.

Golfdag med lektion och lunch

Att ge bort en golfdag som present är perfekt för alla som gillar utmaningar, frisk luft och en härlig dag på banan. De får chansen att spela som proffsen och ta sig an banan med precision och teknik. Och vem vet, kanske de träffar på några oväntade utmaningar längs vägen?

Prova på Bowls Upplevelse

Bowls är inte bara en riktigt rolig och avkopplande sport, utan även en underbar upplevelse att ge bort i present! Tänk dig att spendera en eftermiddag i sällskap av goda vänner eller familj, medan ni lär er nya bowlstekniker och utmanar varandra på banan. En garanterad succé för både erfarna bowlare och nybörjare!

Spaweekend med padel

För den som gillar att kombinera avkoppling med träning är en weekend med padel den perfekta presenten. Det här är en upplevelse som både ger möjlighet att testa på en ny sport samtidigt som man kan njuta av en härlig spaweekend.

Prova på padel & squash upplevelse

Att ge bort en padel- och squashupplevelse som present är ett perfekt sätt att få vänner eller familj att prova på en rolig och energifylld aktivitet som kan hjälpa till att stärka vänskapsbanden.

Avancerad Forsränning Upplevelse

Om du vill ge någon en present som garanterat ger adrenalinkickar och spänning så är forsränning definitivt en av de mest äventyrliga alternativen. Det är en perfekt present för den som gillar utmaningar och älskar att känna spänningen i att ta sig nerför forsar.

Wingsuit

Att ge bort en wingsuit-upplevelse i present är en perfekt idé för den adrenalinsökande personen i ditt liv. Tänk dig att få flyga som en fågel över fantastiska landskap och känna friheten av att testa gränser.

Hyr Stand Up Paddle Board

Att hyra en stand up paddle board kan vara den perfekta presenten för någon som älskar att vara på vattnet och prova på nya vattensporter.

Prova på Skateboard upplevelse

Att ge någon en upplevelse med skateboard som present är en utmärkt idé för den äventyrliga och adrenalin-sökande personen i ditt liv. Det är en chans att känna vinden i håret medan man sveper runt på ett skateboard på gatorna eller i skateparker.

Klippklättring

Att ge en klippklättringsdag som present är ett perfekt val för någon som älskar spänning och äventyr. Inte bara kommer de att få uppleva känslan av att klättra upp till nya höjder, men de kommer också att stärka sin fysik och mentala styrka.

Padel – banhyra 1 timme

För den padelfantastiska vännen som alltid velat slå bollar på en riktig padelbana, är en timmes padelbanhyra den ultimata presenten! Ge dem chansen att visa upp sina padelfärdigheter, och kanske även lära sig några nya trix på banan. Att spela padel är inte bara roligt, det är också ett fantastiskt sätt att träna och hålla sig aktiv.

Flyg luftballong VIP

För den som vill uppleva något riktigt lyxigt och spektakulärt är en VIP-luftballongsfärd den perfekta presenten! Med fantastisk utsikt och en unik upplevelse som garanterat kommer ge adrenalinkickar och minnen för livet är detta en gåva som inte lämnar någon besviken.

Prova på golf + lunch

För den som alltid har drömt om att bli en golfproffs är detta den perfekta upplevelsen. Ge bort en golflektion tillsammans med en god lunch och se hur mottagaren förvandlas till en golfexpert. Detta är en chans att prova på sporten utan att behöva investera i utrustning eller medlemskap.

Ducky Forsränning

Är du trött på att paddla i en vanlig kanot? Varför inte ta det till nästa nivå med en Ducky-kanot! Perfekt för dig som vill ha lite mer spänning i ditt kanotäventyr eller för den våghalsiga personen som vill testa något nytt. Med en Ducky-kanot får du möjligheten att uppleva naturen på ett helt nytt sätt samtidigt som du utmanar dina gränser.

Prova på Kitesurfing

För den våghalsige vän eller familjemedlemmen är en kitesurfing-upplevelse den ultimata presenten. Ge dem möjligheten att känna vindens kraft under fötterna och flyga högt över vattnet. Kitesurfing är en adrenalinkick som kommer att få dem att känna sig levande och fria.

Mountainbike Safari Upplevelse

För den äventyrslystne och cykelintresserade personen är en MTB-safari den perfekta presenten! Att upptäcka nya platser på två hjul är inte bara en spännande upplevelse, utan också ett bra sätt att få en dos av frisk luft och träning.

Dykcertifikat

Att ge bort ett dykcertifikat som present är som att ge bort en resa till en annan värld. Få saker kan matcha känslan av att dyka ner i det djupa blå och upptäcka en helt ny värld full av liv och färger.

Prova på Forskajak Upplevelse

Att ge bort en upplevelse som att paddla kajak på forsar kan vara perfekt för någon som älskar äventyr, men också gillar att ta det lite lugnare ibland. För den som vill utmana sig själv finns chansen att testa krafterna på strömmande vatten, medan den som vill njuta av naturen kan sakta paddla längs stilla vatten och beundra omgivningarna.

Snöskovandring

Vill du ge bort en present som sticker ut och ger mottagaren något utöver det vanliga? Varför inte överraska med en snöskovandring! Det är en perfekt aktivitet för den som gillar utmaningar och äventyr i naturen.

Velodrom

Att ge bort en upplevelse på en velodrom kan vara den perfekta presenten för cykelentusiasten i ditt liv. Tänk dig deras glada ansikte när de får chansen att cykla runt i en riktig velodrom och känna den adrenalinkick som bara hastigheten och lutningen på banan kan ge.

Privat Skidlektion för Två

En privat skidlektion för två är en perfekt upplevelse för någon som älskar att åka skidor och vill ta sin åkning till nästa nivå. Förutom att förbättra tekniken kan man också få en härlig stund tillsammans med en vän eller partner i de vackra omgivningarna.

Prova på Klättring

Att ge bort en upplevelse som klättring är som att ge bort en chans att känna sig som en riktig bergsbestigare, fast utan allt det hårda arbetet! Det är den perfekta presenten för den som älskar utmaningar och vill prova något nytt. Kanske till och med en chans att imponera på vännerna med dina nya klätterfärdigheter.

Skärgårdssegling

En skärgårdssegling är en perfekt present för någon som älskar äventyr och att vara på vattnet. Den ger en chans att upptäcka nya platser och se vackra vyer från havet. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att testa på sina sjömansfärdigheter och kanske lära sig några nya knep från erfarna seglare.

Prova på Forsränning

För den äventyrslystna vännen eller familjemedlemmen som söker en utmaning är en forspaddlingsupplevelse den perfekta presenten. Ge dem chansen att uppleva spänningen och adrenalinet som kommer med att navigera genom strömmar och forsar på en uppblåsbar kajak.

Morgon med naturfotografering

För den som älskar naturen och fotografering är en naturfotograferingsupplevelse en perfekt present. Bjud in din vän eller familjemedlem för en tidig morgon där de kan njuta av naturens skönhet och fånga några fantastiska ögonblick på kameran.

Heldagsridning med lunch

Att ge bort en heldagsridning är en perfekt present för alla som vill uppleva naturen på ett unikt och spännande sätt. Du kan ge presenten till en erfaren ryttare eller till någon som aldrig suttit på en häst tidigare.

Guidad Fisketur

För den som vill uppleva naturen på ett annorlunda sätt och lära sig mer om fiske är en fiskeguide en utmärkt present. Det är en chans att fånga några av de stora fiskarna och uppleva en spännande dag utomhus.

Äventyrsvandring med övernattning

Är du trött på vanliga promenader och vill uppleva något mer spännande? Då är en äventyrsvandring den perfekta presenten för dig! Upplev naturen på ett helt nytt sätt och få adrenalinet att pumpa genom kroppen.

Prova på SUP-yoga upplevelse

SUP-yoga är den perfekta upplevelsen för någon som vill prova på något nytt och annorlunda. Genom att kombinera stå-upp-paddling med yoga kan man få en fantastisk upplevelse som både tränar kroppen och ger inre lugn.

Stora Motordagen upplevelse

Vem skulle inte vilja brumma runt på en stor motorcykel, känna vinddraget i håret och känna frihetskänslan som bara en riktigt bra motorcykeltur kan ge? Men om du vill ta det till nästa nivå, varför inte ge bort en hel dag fylld med motorrelaterade upplevelser?

Mountainbike för Två

Tänk dig att du är en del av Tour de France och tävlar mot din bästa vän i en spännande mountainbike-tävling! Med fartvind i håret och mod i hjärtat navigerar ni er genom svindlande bergspass och slingrande stigar, redo att erövra nya höjder.

Wingsuit VR-Flight

Har du någonsin velat prova på wingsuit-flygning men kanske inte vågat ge dig ut i det verkliga livet? Då är denna upplevelse precis vad du letar efter! Upplev spänningen av att flyga genom bergen i en wingsuit, fast från bekvämligheten av din egen soffa.

Snowkite Två Dagar Upplevelse

För den som älskar utmaningar och adrenalinpumpande aktiviteter är snowkite en perfekt upplevelse att ge i present. Tänk dig att svepa fram över snötäckta fält och känna vinden i håret medan du kontrollerar en drake som drar dig framåt – det är en känsla som inte går att beskriva.

FMJ Stora skyttepaketet Upplevlelse

En upplevelsepresent med pistolskytte på skjutbana är en spännande och adrenalinfylld aktivitet, perfekt för äventyrsökande och skytteentusiaster.

Självförsvar för kvinnor – intensivkurs

En intensivkurs i självförsvar för kvinnor, tillgänglig i flera svenska städer, erbjuder viktiga kunskaper för självskydd. Kursen är komplett och lär ut effektiva tekniker för att hantera hotfulla situationer.

Upplevelser inom sport och fritid är en av de mest mångsidiga och givande aktiviteterna man kan ägna sig åt. Det kan bidra till att förbättra både fysisk och mental hälsa, öka självförtroendet, främja en positiv livsstil och stödja samhället. Så oavsett om man är ute efter en ny hobby eller en livsstil, kan sport och fritidsaktiviteter vara svaret. Här hittar du din nästa spännande upplevelse och upplevelser att ge bort i present!

Tips på fortsatt läsning

Upplevelser sport och fritid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen