Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Vegansk adventskalender 2024

Vill du kunna äta choklad med gott samvete? Då vill du kanske köpa en vegansk adventskalender. Jag har undersökt vilka veganska adventskalendrar som finns att välja mellan i år. Men det är förstås inte bara chokladkalendrar och godiskalendrar som är veganska, nu kan du även hitta veganska makeupkalendrar, så att du kan njuta av julen utan att ha det minsta dåligt samvete.

Så vad finns det för veganska adventskalendrar? Det finns veganska chokladkalendrar, julkalendrar med vingummin, adventskalenddrar med kryddor, kaffe, ingefära shots, och godispastiller. Det finns också veganska sminkkalendrar och veganska badkalendrar.

Årets veganska adventskalendrar… vilken blir din favorit?

Låt oss titta närmre på de adventskalendrar jag hittat!

Köp en vegansk adventskalender 2024

Adventskalender Chokladpraliner Vegan 2024

Det här är en vegansk chokladkalender från Monty Bojangles. Pralinerna är beströdda med kakao, och har en söt insida. Den innehåller god choklad för att förgylla december ända fram till julafton. I år är asken fylld med smakerna Cocoa Nib Nights, Cocoberry Blush och Caramel Haze.

Adventskalender Chokladpraliner Vegan 2022

Vegansk adventskalender

En fin chokladkalender från Vantastic Foods. Den innehåller varken soja eller nötter och är därför fri från allergener.

Vegansk adventskalender

Vegansk adventskalender med nougat fyllning & vit choko överdrag

Det här är en vagansk adventskalender med praliner fyllda med nougat och överdragna med vit choklad. Motivet på julkalendern är en stad i vinterskrud.

Vegansk adventskalender med nougat fyllning & vit choko överdrag 

Premium vegansk kaffekalender

Det finns även kaffeadventskalendrar som är veganska. I den här veganska adventskalendern hittar du 24 olika malda kafferostningar. En unik adventskalender där du får 2-3 koppar kaffe per dag. Kaffet är av olika sorter och kommer från olika länder som Peru, Mexiko, Papua Neuguinea, Etiopien, Indien, Brasilien, och Honduras. Här får du varje dag en helt unik kaffeupplevelse.

Premium vegansk kaffekalender 

Vegansk adventskalender med nougatfyllning & choklad

Detta är en vegansk adventskalender med praliner fyllda med nougat och överdragna med härlig choklad. Motivet på den här adventskalendern är tomten med renar som flyger över himlen och en vacker julgran.

Vegansk adventskalender med nougat fyllning & choklad

Adventskalender Wally and Whiz vingummi

En adventskalender från det danska Wally och Whiz. Adventskalendern är vegansk och innehåller inga konstigheter. Här har godiset en vikt på 275 gram.

Adventskalender Wally and Whiz vingummi

Wally and Whiz Vingummi julkalender 2024

Tycker du klassiska adventskalenderar rymmer för lite? Då kan den här adventskalendern vara mer din stil. Här anser tillverkaren att det finns möjlighet att dela med sig eftersom varja lucka innehåller två påsar vingummi. Adventskalendern har 24 luckor, varje lucka har två påsar och varje påse innehåller 11 gram vingummi. Adventskalendern väger 2,17 kg, men godiset borde bara väga 528 gram om jag räknat rätt.

Adventskalendern kommer från Wally och Whiz, som är ett danskt företag som tillverkar vingummi av hög kvalité. Godiset är veganskt och är därför fritt från gelatin och laktos. Det innehåller heller inget gluten eller konstgjorda färger eller saker.

Wally and Whiz Vingummi julkalender 2022

Wally and Whiz Vingummi julkalender 2024 XXL

Här kommer en ännu större adventskalender från Wally och Whiz. Adventskalendern har 24 luckor som vardera innehåller 140 gram vingummi av högsta kvalité. Total vikt på godiset i julkalendern är 3,36 kilo.

Vingummit tillverkas i Danmark och är helt veganskt. Det innehåller inte laktos, gluten, gelatin, konstgjorda smaker eller färgämen.

Stop the water while using me! The New Normal Advent Calendar

Kalendern innehåller helt naturliga, veganska och klimatneutrala produkter för daglig hudvård. Adventskalendern har bara SEX luckor. Adventskalendern är vegansk och biologiskt hållbar. Produkterna är biologiskt nedbrytbara och innehåller bara naturliga ämen. Dessutom är alla produkterna fria från mikroplaster och dofter.

Fler adventskalendrar att kolla på

Vegansk adventskalender 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen