Present till honom

Letar du efter en bra present till honom? Kanske är han din pappa, pojkvän, make eller någon annan man i din omgivning. Här hittar du förslag på bra presenter till alla män. Även till honom som redan har allt.

Present till pappa
Present till pojkvän
Presenter till män i olika åldrar

Present till man

Letar du efter en present till en man finns det förstås mycket bra och trevliga presenter att välja mellan. Här hittar du några av mina bästa idéer när du ska köpa present till en man. Här hittar du allt från fina smycken till roliga upplevelser som du kan ge honom i present.

Armband Spine Silver Efva Attling för män

Efva Attling gör många fina smycken som passar män. De här vackra armbandet uppmanar alla att ha ryggrad och stå för sin åsikt, tankar och känslor. Ett vackert silverarmband är personliga presenter till honom.

Läs mer och beställ

Armband Spine Silver Efva Attling för män

Lyxigt rakset herr present

Ska du ge något fin i present till herrar kan ett fint rakset vara ett bra alternativ. Här får han både rakkniv, rakkopp, rakborste, stringel och necessär. Att raka sig med kniv har blivit väldigt trendigt eftersom det ger en väldigt hudnära rakning.

Läs mer och beställ

Lyxigt rakset herr present

Appstyrd mugg

En praktisk och lite cool present att ge en man är den här appstryrda termosmuggen. Här kan han via sin app på telefonen styra vilken temperatur kaffet ska hålla. Till skillnad mot vanliga take-away muggar får han här ett lagom varmt kaffe under hela kaffepausen och han skipper garanterat problemet med läckande muggar. Den här muggen gör kaffedrickandet till en ren njutning.

Läs mer och beställ

Appstyrd mugg

Elektrisk Scooter är bra presenter till man

De elektriska scootrarna är väldigt bra presenter. Nu när bensinen blivit väldigt dyr kommer han billigt och snabbt kunna ta sig fram.

Läs mer och beställ

Elektrisk Scooter är bra presenter till män

Skoputsarlåda i valnöt i present till äldre män

Vill du ha tips på present till en lite äldre herre, kanske en elegant skoputsarlåda vara presenten som passar bäst. Det är viktgit för en gentleman att alltid ha välputsade skor. Den här presenten kan dessutom graveras, om man vill ha en mer personlig present till honom.

Läs mer och beställ

Skoputsarlåda i valnöt i present till äldre män

Present till honom som har allt

Vad ger man en man som har allt? Kanske ett personligt smycke, en häftig upplevelse eller något roligt som du tror kan passa honom. Här hittar du några saker som jag tycker passar att ge i present till honom som har allt redan.

Plånbok med gravyr i present till honom som har allt

Alla herrar har förstås redan en plånbok. Men något som de inte har är en plånbok med en personlig text graverad. Det är en plånbok av läder och du kan välja upp till tre rader med text att gravera på plånboken. En fin present att ge honom som har allt.

Läs mer och beställ

Plånbok med gravyr i present till honom som har allt

James Bond Bingo

Ett spel som verkligen passar att ge en man som redan har allt han behöver är det här roliga James Bond spelet. För att få bingo gäller det att fylla upp en rad med karaktärer och föremål från James Bondfilmerna. Som en extra bonus för James Bond älskaren får man även med ett häfte fullproppat med James Bond-fakta och nördig information. En kul present att ge honom som har allt.

Läs mer och beställ

James Bond Bingo

Personligt porträtt av honom

En unik gåva som han garanterat inte redan har är ett personligt porträtt av sig själv, avbildad som prins, Napoleon, Viking eller kung. En kul present att ge honom som har allt redan. Det är heller inte så dyrt som man kanske kunde tro. Han behöver heller inte stå modell i flera timmar, utan allt man behöver göra är att ladda upp ett foto av honom, sedan kommer den här snygga tavlan levererad hem. En kul present till honom som har allt.

Läs mer och beställ

Personligt porträtt av honom

Köra supersportbil är en bra present till honom som har allt

Upplevelser är bra presenter att ge någon som redan har allt. Många män vill gärna ha en supersportbil. Kanske har du inte råd att ge honom en sportbil, men han kommer garanterat att få en oförglömlig födelsedag om han får köra en supersportbil. Här får man provköra både en Ferrari och en Lamborghini. En spännande upplevelse för honom som har allt.

Läs mer och beställ

Köra supersportbil är en bra present till honom som har allt

Matlagningskurs

I present till honom som redan har allt passar det också utmärkt att ge bort en kurs av något slag, kanske matlagning kan intressera honom? Här får man under ledning av en kunnig kock lära sig att laga en trerätters middag och sedan njuta av den. En kurs är väldigt bra present, eftersom den inte ger honom fler prylar att hålla ordning på.

Läs mer och beställ

Matlagningskurs

Husdjursporträtt

Något som jag tror att han skulle bli överlycklig för att få är en tavla med sin bästa vän. De är fantastiskt fina och The Pet Store har några olika stilar att välja mellan. Vilken tror du är hans favorit?

Läs mer och beställ

BBQ-lådan – Presentlåda med grillprodukter

Om han gillar att grilla är det här en rolig present att få. Det är den ultimata grillådan som innehåller olika rökiga smaker och roliga tillbehör. Här hittar du goda chips, kryddor, sås marinad och kryddiga kex. Här får man faktiskt väen med en liten bok om grillning. Den innehåller goda recept på grillrätter, marinader såser osv. En kul present till honom som har allt.

Läs mer och beställ

BBQ-lådan - Presentlåda med grillprodukter

Toalettgolf som present till honom som har allt

Det här är också en present som de flesta inte redan har. När man nu ändå sitter där man sitter så att säga kan man lika gärna slå ett par slag. En kul och annorlunda present att ge honom som har allt.

Läs mer och beställ

Toalettgolf som present till honom som har allt

Presenter till alla män

 • Göra Egen Adventskalender Till Pojkvän

  Göra Egen Adventskalender Till Pojkvän

  Att göra en egen adventskalender till pojkvännen är mysigt tycker jag. Men det är inte alltid så enkelt att hitta små billiga presenter att stoppa i paketen. Men du ska få några bra tips av mig. Så vad är då bra presenter när man ska göra en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter är […]

  Läs mer…


 • Present till POJKVÄN – STOR guide

  Present till POJKVÄN – STOR guide

  Letar du efter presenter till din pojkvän? Undrar du vad som är en bra present till pojkvän? Att köpa födelsedagspresent till sin pojkvän kan vara svårt, jag vet. Här får du hjälp med en bra present till din pojkvän. Så här har jag samlat massor med presenttips som passar för pojkvänner i alla åldrar. Vad […]

  Läs mer…


 • Vad ska man ge PAPPA i present? Här hittar du tips på fina och kärleksfulla presenter till honom!

  Vad ska man ge PAPPA i present? Här hittar du tips på fina och kärleksfulla presenter till honom!

  Vad är en bra present till pappa? Det har jag tagit reda på för att du snabbt ska kunna hitta en fin och kärleksfull födelsedagspresent till pappa och vad du ska kunna ge för present till pappa från barnen. Så, vad är en bra present till pappa? En bra present till pappa är en lyxig […]

  Läs mer…


 • Presenter Till Äldre Personer – Vad Önskar De Sig?

  Presenter Till Äldre Personer – Vad Önskar De Sig?

  Letar du efter utmärkta presenter till äldre personer? Att sätta ihop en presentpåse är ett utmärkt sätt att visa dem hur mycket du verkligen bryr dig om dem. Detta kommer att betyda så mycket för dem, även om de tycker att de själva kan köpa sig det de behöver. Genom att skapa en presentpåse med […]

  Läs mer…


 • Presenter till Morfar

  Presenter till Morfar

  Letar du efter fina presenter till morfar? De äldre i släkten kan vara svåra att ge presenter till eftersom de verkar ha det mesta. En bra strategi är att utgå från sådant som personen är intresserad av. Det behöver absolut inte vara prylar utan lika gärna en upplevelse eller morfars favoritgodsaker. Kanske kan du inspirera […]

  Läs mer…


 • Present till en EX-pojkvän

  Present till en EX-pojkvän

  Är det en bra idé att ge din ex-pojkvän en present? I den här artikeln kommer vi att prata om presenter till en ex-pojkvän om man ska ge honom presenter och i så fall vad som är de bästa presenterna att ge till din ex pojkvän. Men innan vi går vidare till presentidéerna, vill jag […]

  Läs mer…


 • Present till make

  Present till make

  Letar du efter en perfekt present till din make? I sådana fall har du kommit rätt. Här hittar kommer du garanterat hitta en bra present till din man! Så vad är då en bra present att ge sin make? Bra present till en make är en gasolgrill, en lyxig hotellövernattning, ett lyxigt rakset, massagedyna, en […]

  Läs mer…


 • Lyxiga presenter till man

  Lyxiga presenter till man

  Vill du ge bort en storslagna eller lyxiga presenter till en man? Kanske ska du på fest och vill överraska med en riktigt fin present. Här finns presenterna som får hans ögon att tindra. Så vad är då lyxiga presenter till en man? Lyxiga presenter till en man är en fin klocka, rakkniv, skoputsarlåda, champagnekyl, […]

  Läs mer…


 • Present till man 65 år

  Present till man 65 år

  Det kanske verkar svårt att hitta någon bra eller rolig present till en man som fyller 65 år. Vad är en bra present till en 65-årig man? Bra presenter att ge en man som fyller 65 år är fotmassage, att få köra tunga maskiner, en handbok för pensionärer, en golfupplevelse eller kanske en apparat som […]

  Läs mer…


 • Presenter din pojkvän kommer älska

  Presenter din pojkvän kommer älska

  Det är lättare att hitta en bra present till en man än vad du tror. Letar du efter den perfekta presenten till din pojkvän tror jag att du kan ha nytta av den här listan. Så vad är då en present som pojkvännen kommer älska? En present som pojkvännen älskar att få är öl, elektrisk […]

  Läs mer…


 • Present till 20-årig kille

  Present till 20-årig kille

  Vad ska man ge en kille som fyller 20 år? Jag har några idéer! Vad är då en bra present till en 20-årig kille? Bra presenter till en 20-årig kille är trådlösa hörlurar, pizzaugn, högtalare, en saltlampa, plånbok, en fin nyckelring, pengar till körkort, en bokstavstavla, solcellsladdare, godis, en resa eller prenumeration på en tidning […]

  Läs mer…


 • Alla hjärtans dag present till honom

  Alla hjärtans dag present till honom

  Jag tycker det är lite jobbigt när det börjar närma sig alla hjärtans dag. Det känns ganska kravfyllt faktiskt. Vad ska man ge en man i alla hjärtans dag present? Så jag har tagit reda på vad som är en alla hjärtans dag present till honom. Så vad är då en bra alla hjärtans dag […]

  Läs mer…


 • Present Till 90-Årig Man

  Present Till 90-Årig Man

  Du kanske tror att en 90-årig man har allt han behöver och att presenter är överflödiga men då har du fel. Det finns många bra saker som du kan ge i present till en 90-årig man och han kommer inte bara att uppskatta omtanken utan även presenten förstås. Men vad är då en bra present […]

  Läs mer…


 • Present Till 80-Årig Man

  Present Till 80-Årig Man

  Visst är det väl så att när en man kommit upp till en viss ålder så har han det mesta. Men faktum är att han kommer att uppskatta en present lika mycket som vid alla andra stora födelsedagar och tillfällen, det gäller bara att hitta en som passar honom och det liv han nu lever. […]

  Läs mer…


 • Present Till 70-Årig Man

  Present Till 70-Årig Man

  Är du på jakt efter en bra present till en man som fyller 70 år? Jag vet hur svårt det kan vara att hitta en bra present till en 70-årig man eftersom min pappa också fyllde 70 förra året. Men jag har tagit reda på vad som kan vara bra presenter till en 70-årig man. […]

  Läs mer…


 • Lyxig rakning

  Lyxig rakning

  Vill du ge bort en lyxig rakning i present till en man du tycker om? Jag kände mig också lite vilsen först, men jag har undersökt vad som är bra produkter för att få en riktigt lyxig rakning. Så, vad är det då han behöver för att uppleva en riktigt lyxig rakning? Det hela beror […]

  Läs mer…


 • Romantisk Present Till Pojkvän

  Romantisk Present Till Pojkvän

  Tycker du också att det är svårt att hitta på en kärleksfull och romantisk present till din pojkvän? Då har jag några väldigt fina presenttips här! Vad är då en romantisk present till en pojkvän? En romantisk present till pojkvännen kan vara en resa ni gör tillsammans, ett smycke med en romantisk text, 40 veckor […]

  Läs mer…


 • Present Till 30-Årig Kille

  Present Till 30-Årig Kille

  Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en lyxig morgonrock, parfym, en necessär, […]

  Läs mer…


 • Present Till Kille 25 År

  Present Till Kille 25 År

  Vad önskar sig en kille 25 år? Jag har också ställt mig den frågan. Att hitta en bra present kan vara svårt. Så därför har jag tagit reda på vad 25-åriga killar vill ha i present. Så vad är då en bra present till en 25-årig kille? Bra presenter att ge en 25-årig kille är […]

  Läs mer…


 • Present Till 50-Årig Man

  Present Till 50-Årig Man

  Många tycker att det är svårt att hitta bra presenter att ge en man, men det är det faktiskt inte! Så vad är en bra present till en 50-årig man? Bra presenter till en 50-årig man är prenumeration på en bra tidning, bäversafari, lakrits, hot dog maker, badbalja, magnetfiske, ridweekend, magnetarmband, en fin plånbok, övernattning […]

  Läs mer…


 • Sista Minuten Present

  Sista Minuten Present

  Det är många datum man bör hålla ordning på och det är lätt hänt att man missar ibland. Har du glömt ert bröllopsdatum, mammas födelsedag, eller något annat viktigt? Ingen fara, det finns presenter som inte avslöjar för mottagaren att du glömt. Så vad är en bra sista minuten present? En bra sista minuten present […]

  Läs mer…


 • Present Till 18-Årig Kille

  Present Till 18-Årig Kille

  Att hitta en riktigt bra present till en 18-årig kille är inte helt lätt. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Här ska du få de bästa tipsen! Så, vad är en bra present till en 18-årig kille? Bra presenter att ge till en 18-årig kille är hörlurar, en klocka, magnetfiske, […]

  Läs mer…


 • Påskpresenter till vuxna

  Påskpresenter till vuxna

  När det är påsk brukar jag ge små presenter även till de vuxna i familjen. Här hittar du påskpresenterna som delas ut i år. Är du 60 år och heter Patrik och råkar vara sambo med mig…sluta läsa här! Det är är presenten som min sambo ska få. Just nu äter vi inte godis, så […]

  Läs mer…


 • Present Till 60-Årig Man

  Present Till 60-Årig Man

  Tycker du att det känns svårt att hitta en bra födelsedagspresent till en 60-årig man? Då har jag några tips! Så vad är då en riktigt bra present till en 60-årig man? En bra present till en 60-årig man är en resa på Göta Kanal, övernattning i UFO, åka och titta på norrskenet, klocklåda, manschettknappar […]

  Läs mer…


Relaterade inlägg

Rulla till toppen