Present Till Honom

Det Àr svÄrt att hitta bra presenter till mÀn och killar! Men nu har jag undersökt vad som Àr en bra present till honom.

SÄ vad Àr dÄ en bra present att ge till honom? Oavsett om han Àr din sambo, make, son, pappa, brorsa eller Àlskare en bra present till honom Àr en lÄda choklad, en flaska vin, presentkort pÄ klÀder. Men för att hitta en bra present till honom behöver vi titta pÄ vem han Àr och vad han Àr intresserad av. Men du ska fÄ lite tips pÄ den hÀr sidan.

Du ska fÄ hjÀlp att hitta en bra present till honom, oavsett vem han Àr!

Vad Àr en bra present till honom?
Vad Àr en bra present till honom?

Konsten att hitta bra presenter till honom

Om du febrilt försöker komma pÄ en bra present till honom men inte riktigt lyckas komma pÄ nÄgon bra idé, sÄ har du kommit rÀtt. HÀr kan du nÀmligen hitta en rad olika presentidéer inom olika kategorier med nÄgot för allt och alla. Ibland behöver man inspiration nÀr man ska köpa presenter! Jag hoppas att du ska hitta bra presenter till honom:

Bra presenter till honom

Först nÄgra snabba tips för den som har brÄttom: en snygg vÀska, teater och tidningsprenumeration. Har du gott om tid fortsÀtt gÀrna lÀsa för fler bra presenttips till mannen.

AntistöldryggsÀck

En smart ryggsÀck som Àr stöldsÀker, perfekt om han brukar bÀra omkring pÄ datorn.

LÀs mer och bestÀll

Teater & middag

Teater brukar alltid vara trevligt. I den hÀr presenten ingÄr bÄde teaterbesöket och en middag innan. En bra present att ge honom!

LÀs mer och bestÀll

Vargsafari

Vill du kanske ge honom en present som innebÀr att ni gör nÄgot tillsammans? Ta med honom pÄ vargsafari i tvÄ dagar. Det Àr en spÀnnande upplevelse som Àr utöver det vanliga.

LÀs mer och bestÀll

Paddla kajak

Eller kanske kajakpaddling tillsammans. HÀr kommer ni bort frÄn stadens buller och glider sakta genom de vackra omgivningarna och njuter av vattnets lugna rörelser. HÀr fÄr ni ocksÄ lÀra er mer om de stÀllen ni passerar. En bra födelsedagspresent att ge en man som gillar naturupplevelser.

LÀs mer och bestÀll

Yasuragi

Vill du ge honom en hÀftig upplevelse Àr det Yasuragi med mat och övernattning du ska bjuda honom pÄ. Den enkla japanska designen och rofylldheten gör att bÄde kropp och sjÀl blir mer harmoniska.

LĂ€s mer och boka

En vÀska Àr ett bra tips pÄ present till honom

VÀskor Àr nÄgot som de flesta av oss behöver. VÀskor slits vÀldigt snabbt och vi fÄr nya behov och intressen över tid. HÀr Àr nÄgra bra vÀskor att ge honom i presenet.

AxelvÀska

En riktigt snygg axelvÀska i svart skinn. Det ryms en dator och mycket annat i den hÀr vÀskan. En riktigt snygg vÀska för mÀn i alla Äldrar. En present som han kommer ha glÀdje och nytta av under mÄnga Är framÄt.

LÀs mer och bestÀll

WeekendvÀska

En weekendvÀska Àr en fin present till honom som reser mycket. VÀskan gÄr förstÄs precis lika bra att fylla med trÀningsklÀder nÀr han ska ta sig till gymmet.

LÀs mer och bestÀll

MidjevÀska med vattenflaska

En midjevÀska med vattenflaska Àr en bra present till killen som trÀnar mycket. I den hÀr midjevÀskan ryms Àven telefonen och plÄnboken nÀr han ska ivÀg pÄ trÀningen.

LÀs mer och bestÀll

Dramaten

En Dramaten skulle min pappa behöva eftersom han har svÄrt att bÀra tunga kassar. SÄ letar du efter en bra present till en man som har smÀrtor i ryggen sÄ Àr en dragvÀska en passande present.

LÀs mer och bestÀll

VĂ€ska med borr

En vÀska fylld med borr Àr en bra present till honom som Àr lite hÀndigare och brukar fixa hemma. Borrar slits ju ut och det Àr trevligt att fÄ en komplett samling.

LÀs mer och bestÀll

SkötvÀska

En skötvÀska passar bra att ge i present till en nybliven pappa. Vil du ha fler tips pÄ bra presenter till en nybliven pappa, sÄ har jag samlat dem hÀr.

LÀs mer och bestÀll

Ge honom en prenumeration pÄ en tidning i present

Att fÄ en tidningsprenumeration i present Àr vÀldigt roligt. Det Àr en present som varar lÀnge. PopulÀra tidningar (för mÀn) hos Tidningskungen Àr t.ex. VÀrldens historia, Teknikens vÀrld, och Gör det sjÀlv för den hÀndige mannen.

VĂ€rldens historia

En bra present till honom Àr en prenumeration pÄ nÄgon intressant tidning som han tycker om. Kanske Àr han intresserad av historia!

LÀs mer och bestÀll

Teknikens VĂ€rld

Är han intresserad av bilar Ă€r Teknikens vĂ€rld tidningen för honom. HĂ€r kommer det ut 26 nummer varje Ă„r. Tidningen innehĂ„ller biltester av bĂ„de begagnade bilar och supersportbilar. Bilar jĂ€mförs med varandra och bilexperterna avgör vilken som Ă€r den bĂ€sta bilen.

LÀs mer och bestÀll

Gör det sjÀlv

HÀr Àr tidningen för den hÀndige mannen. I Gör det sjÀlv fÄr han hjÀlp och vÀgledning i mÄnga hemmaprojekt, bÄde ute och inne.

LÀs mer och bestÀll

Vet du inte vad du ska ge honom i present?

DÄ Àr det nÄgon av dessa du ska vÀlja. Det Àr unika, annorlunda och personliga presenter. Om tio Är framÄt i tiden sÄ Àr det dessa presenter han kommer att minnas.

FĂ„gelholk

En fÄgelholk med webbkamera. Nu kan han följa holken och dess invÄnare pÄ nÀra hÄll.

LÀs mer och bestÀll

Svampodling

Ett svamphus dÀr han fÄr odla sin egen svamp. Vem har inte drömt om att kunna servera egenodlad ostronskivling till middag. Det hÀr Àr verkligen en annorlunda och ovÀntad present att fÄ.

LÀs mer och bestÀll

ÖlbĂ€lte

Ett ölbÀlte Àr en kul present till mannen som tycker om att grilla. Men fyll den gÀrna med nÄgra öl ocksÄ innan du överlÀmnar gÄvan.

LÀs mer och bestÀll

Elektronisk slipshÀngare

Elektronisk slipshÀngare frÄn Coolstuff till alla hans slipsar. Ett mÄste att ha i garderoben för den moderna mannen!

LÀs mer och bestÀll

Slipsen

Att skriva om presenter till mÀn, utan att nÀmna slipsen vore en ett misstag. Slipsar Àr den klassiska presenten till alla mÀn och pappor. Det Àr egentligen en vÀldigt smart present. Det finns ett tillfÀlle för varje slips. Min dotter Àlskade att köpa slipsar i present till farfar. SÄ han fick slipsar med bananer, tomtar osv. Han hittade alltid bra tillfÀllen att bÀra Àven de mest underliga slipsarna han fÄtt. Men förstÄs, ju normalare slips du ger honom, desto oftare kommer han att kunna anvÀnda den.

LÀs mer och bestÀll

Appstyrd kaffevÀrmare

Idag nÀr det mesta i vÄrt liv styrs med hjÀlp av appar sÄ finns det ju nÄgra som Àr extra briljanta. Hur ofta har du till exempel inte varit med om att kaffet stÄr och kallnar och sedan nÀr man ska dricka det sÄ smakar det bÄde kallt och beskt. Men men den hÀr briljanta vÀrmeplattan att placera muggen pÄ och den tillhörande appen kan man stÀlla in vilken temperatur kaffet ska hÄlla. En rolig och praktisk present till honom.

LÀs mer och bestÀll

Mat och dryck i present till honom

Matkasse

En matkasse Àr ocksÄ en bra present att ge en man. Linas matkasse har mÄnga bra alternativ att vÀlja mellan. En matkasse Àr en bra present till honom oavsett om han har barn eller inte. Det finns matkassar för alla, barnfamiljer, snabblagat, vegetariskt osv.

LÀs mer och bestÀll

PresentlÄda till grillmÀstaren

Eller ge bort en presentlÄda för grillkvÀllen. BBQ-box Àr fullmatad med godsaker som rub, marinad, chips osv.

LÀs mer och bestÀll

Godisbox

Till honom som gillar choklad och kaffe kan den hÀr presentboxen vara en bra present. Med smak av choklad av kaffe, sÄ klart! Det fina med just godisboxen Àr att de kan skickas direkt hem till mottagaren, du kan skriva en personlig hÀlsning och lÀgga till en egen bild om du vill. Du kan Àven vÀlja till om du vill ge bort lotter, biobiljetter osv med i boxen. Det hÀr Àr en present som jag sjÀlv gett bort flera gÄnger, eftersom jag tycker det Àr sÄ smidigt.

LÀs mer och bestÀll

Present till honom som har allt

Det Àr inte sÄ lÀtt att ge en present till nÄgon som redan har alla prylar han kan tÀnkas behöva. Men Àven om han har alla ekonomiska resurser i vÀrlden sÄ kan han inte köpa kÀrlek och omtanke. En utvald present, speciellt till honom, en som du valt. Det kan han ju inte köpa sjÀlv. Det Àr inte sÄ mycket vad det kostar som Àr viktigt utan omtanken om honom och att du visar att han Àr viktig för dig. Det kan vara att ge honom en hemlagad middag, ett personligt fotoalbum eller lagt mÀrke till att han saknar. Det behöver inte vara vare sig dyrt eller speciellt mÀrkvÀrdigt för att du ska visa den kÀrlek du kÀnner för honom.

Personlig present till honom

En personlig present brukar alltid bli vÀldigt uppskattat. Presenter som kan graveras blir mycket personliga och Àr saker som man gÀrna har kvar och som man glÀds Ät lÀnge.

Ett graverat smycke

Ett smycke som man graverar in Àr en fin present till honom. Kanske har ni nÄgot internt skÀmt, nÄgot ni brukar sÀga till varandra eller sÄ lÄter du gravera in att du Àlskar honom bara helt enkelt. En fin present att ge en man i alla fall.

LÀs mer och bestÀll

PlÄnbok med gravyr

En plÄnbok i lÀder dÀr du valt att gravera in nÄgot fint och kÀrleksfullt Àr en fin present att ge honom. En plÄnbok slits ju inte sÄ mycket, sÄ det Àr nÄgot han kommer ha glÀdje av under mÄnga Är. NÀr du graverar plÄnboken blir det en mycket mer personlig present till honom.

LÀs mer och bestÀll

Verktyg med gravyr

Det finns faktiskt Àven verktyg som det gÄr att göra gravyr pÄ. En fickkniv med en personlig hÀlsning Àr en kul present till en man som du tycker om.

LÀs mer och bestÀll

Whisky

Whisky Àr ju förstÄs en klassisk present att ge mannen. Whisky ska gÀrna vara sÄ rökig som möjligt. Om han inte redan har det sÄ kan det vara roligt att fÄ nÄgra fina glas till. Det Àr heller inte fel att lÀra sig nÄgot nytt. SÄ varför inte ge honom en whiskyprovning ocksÄ? En whisky som Àr vÀldigt snÀll i smaken Àr Wallentin. Laphroaig Àr rökare i smaken, vilket de flesta whiskyÀlskare brukar föredra.

Whiskyprovning

En whiskyprovning Àr en bra present till honom som gillar whisky. HÀr fÄr han lÀra sig massor av nytt samtidigt som han fÄr smaka olika whiskysorter.

LÀs mer och bestÀll

Whiskyglas

Snygga whiskyglas i tvÄfÀrgat glas och en flaska whisky Àr en bra och omtyckt födelsedagspresent till honom.

LÀs mer och bestÀll

Allt om whisky

En prenumeration pÄ tidningen whisky kan bli en bra födelsedagspresent till honom.

LÀs mer och bestÀll

Vill du ha fler presenttips till nÄgon som gillar whisky, finns det fler förslag hÀr.

Bjud honom pÄ en picknick

Är det under sommarhalvĂ„ret han fyller Ă„r kan du ge honom en fin picknickkorg fyll den med ost, vin, kex, exotisk frukt, marmelad osv. SlĂ„ in allt i cellofan. Det brukar bli en succĂ©. Eller ta med honom ut i naturen och bjud pĂ„ god mat. Det kommer han sĂ€kert att gilla.

Picknickkorg

Fyll en picknickkorg med godsaker och ta med ut i naturen. Fira jubilaren med god mat och en liten present. Finns det ett trevligare sÀtt att fira sin födelsedag Àn med mÀnniskor som man tycker mycket om?

LÀs mer och bestÀll

Picknickfilt

En filt att sitta pÄ brukar ocksÄ vara bra att ta med sig. Den hÀr picknicfilten Àr extra smart, eftersom sanden rinner igenom filten. En sandfri filt Àr ett perfekt stÀlle att njuta av en god matsÀck.

LÀs mer och bestÀll

PresentlÄda för en gourmet

I presentlÄdan finns fÀrgglad pasta frÄn soliga Puglia i Italien, italiensk tomatsÄs pÄ solmogna och fÀrska, tomater, fÀrdigblandad italiensk risotto med sparris, tunna kex med tomat och basilika frÄn engelska Cartwright & Butler osv. En spÀnnande present att ge honom.

LÀs mer och bestÀll

Romantiska presenter till honom

Är mannen i frĂ„ga din partner, sambo, man eller Ă€lskling kanske du vill ge honom en riktigt romantisk present. Det mĂ„ste inte vara nĂ„got dyrt eller avancerat, ibland Ă€r det enkla det bĂ€sta och mest romantiska du kan ge. HĂ€r hittar du i alla fall nĂ„gra av mina förslag pĂ„ romantiska presenter till honom.

Massagekurs

Varför inte ge honom en massagekurs (för tvÄ)? TÀnk sÄ mysigt att kunna ge varandra professionell massage utan att behöva betala för det varje gÄng.

LÀs mer och bestÀll

Dansksurs

Visst Àr det mysigt att göra saker tillsammans. Varför inte ge bort en salsa kurs för er bÄda. Att dansa Àr bÄde roligt och motion pÄ samma gÄng.

LÀs mer och bestÀll

Minisiemester

En minisemester dÀr ni Äker bort tillsammans ge bort en kryssning och ta en vÀlbehövlig paus frÄn vardagen. Ett tillfÀlle för romantiken att spira. En riktigt romantisk present att ge honom, bara han inte har anlag för sjösjuka.

LÀs mer och bestÀll

Teater och middag

Bjud honom pÄ en lyxig kvÀll med middag och teater. Att bara komma bort frÄn vardagen och att nÄgon annan stÄr för matlagningen brukar vara vÀldigt mysigt. Unna er en kvÀll med teater och middag. Det kan bli hur romantiskt som helst.

LÀs mer och bestÀll

Lyx och romantik pÄ falknÀstet

Eller ge honom en övernattning (tillsammans med dig förstÄs) pÄ det romantiska hotellet FalknÀstet och njut av den hÀr romantiska utsikten nÀr du vaknar. NÀstan sÄ man inte vill gÄ ur sÀngen.

LÀs mer och bestÀll

40 veckor av extra kÀrlek

En vÀldigt romantisk present till honom Àr dessa korten. 40 veckor av extra kÀrlek. Fina saker, roliga och romantiska saker ni gör tillsammans varje vecka. Dra ett kort och se vad som hÀnder nÀsta vecka! Gulligt och romantiskt under lÄng tid framÄt.

LÀs mer och bestÀll

Göra present sjÀlv

Skriv ut massor av foton pÄ honom och dig tillsammans. Köp ett sÄnt dÀr fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg blÀckfÀrg. Det hÀr Àr en present som garanterat kommer att bli uppskattad! Den kan dessutom göras vÀldigt romantisk om det Àr till din partner den ska ges bort.

Album

Ett fotoalbum dÀr man klistrar in bilder kan anvÀndas för att göra ett fint album till honom. Fyll albumet med foton och skriv nÄgot fint till honom pÄ varje sida. BerÀtta vad du tÀnkte om honom nÀr ni först sÄgs, vad som Àr hans snyggaste kroppsdel, varför du tycker sÄ mycket om honom, hur du ser er framtid tillsammans osv. Det finns mycket fint att skriva, sÄdant som man oftast inte pratar om eller berÀttar för varandra.

LÀs mer och bestÀll

Penna

PÄ svart papper Àr det vÀldigt snyggt att skriva med silver!

LÀs mer och bestÀll

Billig present till honom

Vin

Vill du hitta en billig men fin present till mannen? DÄ kanske han skulle tycka om att fÄ en flaska vin med ett IQ-lÄs. HÀr Àr exempel pÄ goda viner som du kan köpa för en liten peng.

  • Mas Janeil Le Petit Pas 2016, nr 79687, 99 kronor
  • Scattered Earth 2017, nr 2131, 79 kronor

LÀs mer och bestÀll IQ-lÄset

Kokbok Mat pÄ en plÄt

Det hÀr Àr en kokbok för att laga mat pÄ ett enkelt sÀtt! Man sparar tid, det Àr mat som Àr enkel att laga till mÄnga och det blir mindre disk. Idén med att laga allt pÄ en plÄt fungerar lika bra en stressig mÄndag som pÄ helgen dÄ man har mer tid för matlagning. Boken innehÄller mycket grönt och lite mindre av kött, fisk och fÄgel. 

LÀs mer och bestÀll

Kokbok för gamers som inte orkar

En riktigt rolig present till nĂ„gon som Ă€lskar data eller tv-spel. Förutom enkla recept sĂ„ Ă€r de skrivna med ett sprĂ„k som gamern förstĂ„r “noob”, “level”, “skills” osv. En kul kokbok att ge honom som gillar att gama helt enkelt.

LÀs mer och bestÀll

Kokbok Texas BBQ

Till mannen som gillar att grilla Àr den hÀr kokboken en riktigt bra present. Det Àr en bok som Àr lÀtt att förstÄ och lÀra sig ur. Den gÄr att anvÀnda vilken grill eller rök han Àn har hemma. HÀr fÄr han lÀra sig om röktrÀ, grilltider, röktemperaturer och hur man fÄr till en perfekt pulled pork. Det finns Àven recept pÄ goda BBQ-sÄser, rubs och tillbehör till det grillade köttet. Vill du att han ska utvecklas till en sann grillmÀstare Àr det hÀr boken du ska ge honom i present.

LÀs mer och bestÀll

KĂ€nslomugg

KĂ€nslomuggar Ă€r en ganska kul present. Är han alltid glad som en lĂ€rka pĂ„ morgonen sĂ„ Ă€r det sĂ„ klart en riktig glad mugg du ska köpa. Men inte alla vaknar glada förstĂ„s! Hitta en mugg som passar just honom!

LÀs mer och bestÀll

Supermanmugg

Är han din hjĂ€lte? DĂ„ Ă€r det sĂ„ klart en supermanmugg du ska ge honom i present. Det Ă€r ett perfekt sĂ€tt att hylla bĂ„de pappa och andra mĂ€n som har gjort stordĂ„d, i alla fall för dig. Han kommer bli stolt över vetskapen att han betyder sĂ„ mycket för dig.

LÀs mer och bestÀll

T-shirt och mugg till pappa

Till pappa kan det vara kul att ge ett paket med en mugg och T-shirt dÀr det stÄr om en fantastisk pappa.

LÀs mer och bestÀll

Present till Àldre man

Handbok för pensionÀrer

Är din mannen som ska fĂ„ present lite Ă€ldre och har humor sĂ„ har jag hittat en riktigt rolig bok ”handbok för pensionĂ€rer”. DĂ€r finns allt man behöver veta inför livet som pensionĂ€r: att kartlĂ€gga grannens liv, överkamning och gratisnöjen. Men det Ă€r bara en bra present till rĂ€tt person. Till mannen som inte vill kĂ€nnas vid att pensionsdagen nĂ€rmar sig kanske det inte Ă€r nĂ„gon rolig present alls. Den hĂ€r boken Ă€r verkligen vĂ€rd sitt pris, dĂ„ den bjuder pĂ„ mĂ„nga skratt.

LÀs mer och bestÀll

Liten present till honom

Fyller din man/sambo/pojkvÀn/pappa/kompis inte Är utan du bara vill ha en liten present till honom en helt vanlig vardag. StÀll en liten skÄl med godis pÄ hans skrivbord. Köp ett par nya kalsonger eller strumpor till honom. Att ge bort smÄ vardagliga presenter bruka ofta vara mycket mer uppskattat Àn födelsedagspresenter eftersom en vardaglig present Àr ovÀntad.

SkÄl med godis

En helt vanlig skÄl som du fyller med hans favoritgodis och stÀller pÄ hans skrivbord Àr en fin och kÀrleksfull liten present som han kommer bli glad för.

LÀs mer och bestÀll

Godisbox

En godisbox Àr en bra present till honom som inte bor pÄ samma ort eftersom den kan skickas direkt, utan att du behöver slÄ in och gÄ till posten med paketet. Du bestÀller bara, skriver en personlig hÀlsning och vÀljer bilden. HÀr kan du Àven vÀlja till lotter, biobiljetter eller presentkort pÄ en tidningsprenumeration.

LÀs mer och bestÀll

Strumpor

Kanske skulle han behöva lite gladare strumpor i sin garderob? Kanske har han alldeles för mÄnga strumpor som Àr trasiga eller som hasar ner. Hur som helst kan en mÀngd strumpor i glada fÀrger vara en trevlig present att fÄ.

LÀs mer och bestÀll

Nintendokalsonger

Till killen eller mannen som tycker om att spela kan ett par kalsonger med Nintendokontroller pÄ tyget vara en kul vardagspresent.

LÀs mer och bestÀll

Magnetarmband

Är mannen du vill överraska den hĂ€ndiga typen skulle han sĂ€kert uppskatta att fĂ„ ett magnetarmband. Ett perfekt redskap att ha med sig upp pĂ„ stegen. Det Ă€r sĂ„ lĂ€tt hĂ€nt att tappa ner en skruv, men med ett magnetarmband kan han fĂ„ med sig bĂ„de extra skruvar och bits upp.

LÀs mer och bestÀll

Reflexer

Även en sĂ„ liten grej som ett par reflexer kommer att bli mycket uppskattat att fĂ„. Hitta nĂ„gra reflexer som du tror han gillar om han anvĂ€nder dem kan du faktiskt rĂ€dda hans liv i vintermörkret.

LÀs mer och bestÀll

Böcker

Böcker brukar du ocksÄ kunna hitta ganska billigt. Kanske Àr det en bra present att ge honom en bok Michelle Obama skrivit eller kanske föredrar han mer skönlitteratur?

LÀs mer och bestÀll

Nyckelring med gravyr

Till din man eller pojkvÀn kan det vara kul att ge en nyckelring som Àr lite extra med ett fint budskap pÄ. HÀr ingÄr gravyren i priset. Visst Àr nyckelringen snygg, Àven om den har en enkel design. Med en text som du vÀljer blir det en jÀttefin present att ge honom.

LÀs mer och bestÀll

Armband med gravyr

Tycker mannen i frÄga om smycken kanske ett armband med en personlig inskription kan vara en riktigt bra present att ge honom.

LÀs mer och bestÀll

Lyxig present till honom

Är du pĂ„ jakt efter en riktigt lyxig present till honom? DĂ„ har jag nĂ„gra förslag!

Lyxig klocka

NÀr man letar efter lyxiga presenter till mÀn gÄr det förstÄs inte undvika att skriva om klockor. De Àr det enda smycke som mÄnga mÀn anvÀnder. Att ha en snygg klocka Àr verkligen en prestigesak. SÄ kan du hitta en klocka som du tror han gillar Àr det en riktigt lyxig present till honom. Just den hÀr tycker jag Àr vÀldigt snygg.

LÀs mer och bestÀll

Lyxig rakning

Rakning har blivit vÀldigt pÄ mode. SÄ ett fint rakset med hyvel, rakborste, rakkopp och raktvÄl Àr en bra och lyxig present att ge honom.

LÀs mer och bestÀll

Champagneprovning

Att fÄ prova marknadens mest exklusiva champagnesorter Àr den perfekta presenten till honom som gillar lyx. PÄ den hÀr champagneprovningen fÄr man bÄde lÀra sig mer om drycken och prova mÄnga olika sorter.

LÀs mer och bestÀll

Hur hittar man en bra present?

Det kan vara svÄrt att hitta bra en bra present till mÀn. Det Àr lika dant varje Är tycker jag. Min sambo fyller Är och jag lyckas aldrig hitta nÄgon bra present till honom. Det Àr lika dant nÀr pappa fyller Är. Det hÀnde att x-maken surade för att han blev missnöjd med presenterna hat fÄtt. Det Àr inte alltid sonen Àr sÄ nöjd han heller. Att hitta bra presenter till mÀn Àr verkligen en konst!

Senast nÀr min sambo fyllde Är visste jag inte alls vad jag skulle köpa för present till honom. Har du ocksÄ funderat över vad du ska ge en man i ditt liv för present? Har du samma problem? DÄ tror jag du kan ha glÀdje och nytta av den hÀr sidan! För nu har jag undersökt vad som Àr en bra present till honom.

Relaterade frÄgor

Vad ger man i present till en man som har allt? Bra presenter till en man som redan har allt Àr smycken med en personlig gravyr, upplevelser eller kanske prenumeration pÄ en tidning du tror han kommer att uppskatta.

Vad kan man ge i present till honom för upplevelse? Bra upplevelser att ge honom i present kan vara en korvkurs, whiskyprovning, ett besök pÄ Yasuragi, glasblÄsning eller kanske biljetter till nÄgot sportevenemang.

Vad Àr en bra present till honom nÀr han fyller 40 Är? Bra presenter till honom nÀr han fyller 40 Är Àr en vinprenumeration, ett odllingshus för ostronskivling, en spionklocka, massage, en borrsats eller kanske en flugfiskekurs. LÀs mer om presenter till en 40-Ärig man hÀr.

Vad Àr romantiska presenter till honom? En romantisk present till honom kan vara ett smycke med ett kÀrleksfullt budskap, en resa ni Äker pÄ tillsammans eller en kÀrleksförklaring. Fler tips pÄ romantiska presenter till honom kan du hitta hÀr.

Vad ger man i present till honom nÀr han fyller 50 Är? Bra 50-Ärspresenter till honom Àr övernattning i en iglo, bÀversafari, en flaska whisky, en dammsugare eller en riktigt fin klocka. Fler förslag pÄ 50-Ärspresenter att ge honom finns hÀr.

Vad Àr en bra present till sin make? Bra presenter till sin make Àr en vinprenumeration, en bra bok, sköna tofflor eller kanske en övernattning pÄ Yasuragi.

Vad Àr en bra examenspresent till honom? En bra examenspresent till honom Àr ett smycke med gravyr, manschettknappar i guld, pengar, aktier, klassiska föremÄl sÄ som SkÄlen Bloom frÄn Georg Jensen, eller kanske ett startpaket för körkort. Fler exempel pÄ examenspresenter till honom kan du hitta hÀr.

Jag hoppas att du hittat riktigt bra presenter till din man pÄ den hÀr sidan. Om inte kanske du kan hÀmta inspiration hÀr:

Dela gÀrna sidan!