Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Adventskalender med smink hudvård och lyx

Söker du efter en adventskalender med smink eller andra skönhetsprodukter? Här har jag sammanställt sminkadventskalendrar för dem som söker ny kreativitet i sin sminkrutin, samt hudvårdsadventskalendrar för dem som strävar efter att vara sitt bästa jag i december.

Dessutom har jag inkluderat rituals adventskalendrar för dem som vill lägga till en extra touch av lyx och avkoppling i sin dagliga rutin under julmånaden.

Adventskalendrar med skönhetsprodukter är inte enbart för henne. Jag har hittat adventskalendrar till män med skönhetsprodukter i årets kalender hittar du saker så som skäggolja, badbomber, tvålar, schampo osv. Så, skäm bort alla män den här månaden också!

Det finns också många skönhetskalendrar, badkalendrar och olika adventskalendrar med smink som passar barn och tonåringar.

Vilken blir årets adventskalender med smink och skönhet hemma hos dig?

Adventskalendrar med smink och skönhetsprodukter 2023

Adventskalendrar med skönhetsprodukter är inte enbart för kvinnor och tjejer. Jag har hittat olika adventskalendrar till män med skönhetsprodukter så som skäggolja, badbomber, tvålar, schampo osv.

Även små killar kan uppskatta att få badbomber och att måla sina naglar. En skönhetskalender eller sminkkalender är ett trevligt sätt att invänta tomtens ankomst.

Bad- och duschprodukter

I följande avsnitt kommer vi att ta en närmare titt på ett urval förtrollande bad- och duschprodukter, bland annat badbomber och många adventskalendrar med skönhetsprodukter.

Utforska denna underbara värld av välbefinnande och njutning. Köp de perfekta gåvorna för dina nära och kära.

Det finns många spännande badkalendrar i år

Årets finaste adventskalendrar med badprodukter

 • Craze badkalender – CRAZE Adventskalender är en färgglad överraskning för varje dag fram till jul. Utforska dess mångfald av spännande innehåll.
 • Relaxing December Badkalender – Dessa adventskalendrar innehåller 24 överraskande badprodukter för att skapa avkopplande och lyxiga badstunder under december månad. I dessa adventskalendrar finns både roliga badbomber, fina tvålar, lotion och sköna produkter för kroppsvård.

Åldersanpassade kalendrar med smink hudvård och badsaker

I detta avsnitt finns olika adventskalendrar som är skapade speciellt med barn och tonåringar i åtanke. Dessa kalendrar är fyllda med spännande skönhetsprodukter och tillbehör, inklusive nagellack, samt adventskalendrar med smink.

Skönhetskalendrar med smink hudvård och annat för barn och tonåringar
Skönhetskalendrar med smink hudvård och annat för barn och tonåringar

Skönhetskalendrar specifikt riktade mot barn eller tonåringar

 • Bad och kroppsvårds kalender för flickor och pojkar – Detta är en fin kalender för flickor och pojkar. I den finns en spännande blandning av kroppsvårdsprodukter och tillbehör. Köp den för att förgylla varje dag fram till jul. Köp på Amazon.
 • Beauty Advent Calendar Beauty Girl Calendar Large – Beauty Girl kalendern är generösa adventskalendrar fullpackade med bra skönhetsprodukter, makeup och överraskningar. Köp den för att att skämma bort tonårstjejen en smula!
 • Brubaker Cosmetic Beauty – Kalendern är full av hudvård produkter och kroppsvårdstillbehör. Varje dag ger en överraskning och är perfekt för att ge bort.
 • Christmas Magical Smink- och Badkalender – Denna bad kalender är en förtrollande kalender full av spännande smink- och badprodukter som kommer att göra advent till en magisk tid. Köp den på Coolstuff.
 • Depend Christmas Beauty kalendern- Detta är en fin julkalender med smink. Det är fina produkter och makeup i bra färger passar både tonårstjejen och den vuxna kvinnan.
 • Disney Princess – Disney Princess skapar 24 dagar av äventyr med överraskande gåvor och spännande innehåll som kommer att förtrolla ditt barn. Här hittar du makeup för den unga prinsessan.

Gör dig redo för en jul fylld med skönhet och överraskningar!

Adventskalendrar speciellt för män

I detta avsnitt riktar vi in oss på olika adventskalendrar som är särskilt anpassade för män. Dessa kalendrar innehåller varierande produkter och skönhetsartiklar, bland annat hudvårdsprodukter och överlevnadssatser, som är utformade för att hjälpa männen att vårda sig själva och se sitt bästa ut under julmånaden. Bland annat finns det även kalendrar som är perfekta för par.

Ta en titt på de olika adventskalendrarna och upptäck de fantastiska alternativen som är skräddarsydda för mäns hudvård och skönhetsbehov.

Köp en julkalender med hudvård för män

Årets kalendrar för män

 • Advents kalender för män (hipster, rådjur) – Denna XXL-adventskalender med bra hudvård produkter för män (och pojkar) är perfekt för att överraska din vän eller partner.
 • Beauty Advents kalender för män – Denna exklusiva beauty kalendern för män från 24-7-parfum är full av premiumprodukter. Inkluderar bra originalprodukter och Happy Socks. Köp den hos Amazon.
 • By Lyko Man-datories Julkalender – By Lyko’s Man-datories Julkalender är årets groomingkalender. Förra året sålde den slut på mindre än 24 timmar. Den innehåller 24 luckor med produkter för hår, hud, skägg och kropp.
 • King & Queen – Adventskalendrar för par är den perfekta gåvan för att stärka bandet mellan dig och din partner. Kalendern innehåller 24 spännande aktiviteter för par och skapar minnesvärda ögonblick under julmånaden.
 • Man Stuff Kalender – Man Stuff kalendern är fylld med 24 överraskningar för män. Perfekt för skäggvård, hudvård och grooming. Dessa adventskalendrar är en bra gåva till männen i ditt liv.
 • NIVEA MEN Advent Calender Men – Nivea Men julkalender för män är full av skönhetsprodukter och överraskningar för grooming. Perfekt för en fräsch jullook.
 • Rituals Survival Kit for Busy Men – Rituals Survival Kit for Busy Men erbjuder premiumskönhetsprodukter i en praktisk adventskalender. Rituals julkalender är perfekt för att boosta din mans utseende i december.

Hudvårdskalendrar

I detta avsnitt kommer vi att ta en närmare titt på alla olika adventskalendrar som fokuserar på skönhet, och hudvård. Dessa kalendrar är fullpackade med högkvalitativa produkter och skönhetsartiklar som är utformade för att ta hand om din hud och förhöja din naturliga skönhet under julmånaden.

Hudvård Julkalender 2023

Varje kalender innehåller 24 luckor, en för varje dag fram till julafton. Du kan ge bort en sådan adventskalender som en gåva eller njuta av den själv för att få den ultimata skönhetsvårdsupplevelsen. Utforska med oss dessa fantastiska alternativ och låt julen bli en tid för skönhet och välbefinnande.

De lyxigaste hudvårdskalendrarna 2023

 • Asambeauty – Denna julkalender erbjuder spännande hudvård överraskningar varje dag med produkter för omvårdnad och välbefinnande, ett perfekt sätt att förgylla julen. Köp hos Amazon.
 • BABOR – Denna kalendern innehåller hudvård som återfuktar, återuppbygger och motverkar åldrande. En bra samling hudvård om du vill charma tomten till jul.
 • BABOR Ampoule Concentrates – I denna adventskalender från Babor finns ampullkoncentrat för ansiktsvård. Ett lyxigt sätt att vårda din hud under julen.

 • BareMinerals Clean Beauty Countdown – Kalendern är full av härliga skönhetsöverraskningar. Utforska rena och naturliga produkter varje dag i december. Idealiskt för makeup-entusiaster. Köp den hos Parfym Online.
 • Biotherm – Biotherm julkalender är en fantastisk present för skönhetsälskare. Utforska 24 överraskningar med kvalitetsprodukter från Biotherm under julmånaden. Perfekt för hudvårdsentusiaster.
 • Compagnie de Provence – Compagnie de Provence Christmas Calendar är en elegant adventskalender med 24 överraskningar som erbjuder doftande lyxprodukter. Perfekt för välbefinnande under julen.

 • Dr. Barbara Sturm – Dr. Barbara Sturm Advent Calendar erbjuder 24 högkvalitativa produkter för hudvård, perfekta för att skämma bort din hud under julen. En lyxig överraskning varje dag. Köp den hos Lyko.
 • Lumene 2023 – 24 Nordic Beauty Secrets – Lumene julkalender 2023 innehåller 24 nordiska skönhetsprodukter som hjälper honom stråla under julen. Perfekt för en vacker vinterlook.
 • NIVEA – Nivea julkalendern innehåller 24 härliga skönhetsöverraskningar för daglig vård och avkoppling under julmånaden. Ge dig själv eller någon du älskar den perfekta julgåvan.

Adventskalender smink hudvård och glamour

Här har jag samlat adventskalendrar med makeup. Nu ger vi oss hän i en värld av glamour och skönhet med adventskalendrar som är fokuserade på smink och hudvård.

Hudvård och smink Julkalender

Dessa adventskalendrar med smink är fulla med spännande produkter och tillbehör som är utformade för att hjälpa dig att skapa festliga och fantastiska looker under hela julmånaden. Från ögonskuggor till läppstift och nagellack, låt oss utforska dessa julkalendrar med smink som är perfekta för att förgylla din skönhetsrutin och ge dig en strålande julglans.

Sminkkalenradrarna värda att kolla in

 • Accentra adventskalender med smink – Denna adventskalender innehåller en rad spännande skönhetsprodukter och bra tillbehör. Perfekt för att skapa en glamourös look varje dag fram till jul.
 • Beauty Advent Calendar Blue – Denna julkalender med smink är fullpackad med skönhetsöverraskningar i en vacker blå förpackning. Perfekt för att skämma bort dig själv under julmånaden.
 • Cube – Zmile Cosmetics Vit kub – Denna julkalender med smink från Zmile Cosmetics är en fyrkantig skattkista med överraskande sminkprodukter, perfekt för en glänsande julmånad. Skäm bort dig själv eller någon speciell.

 • Cube – Zmile Cosmetics Träd kub – Denna kubformade julkalender från Zmile Cosmetics med julgranar innehåller överraskande skönhetsprodukter för en glittrande och underbar julmånad. Riktigt bra som gåva.
 • Essence X-mas Mail DIY adventskalender med makeup – Denna kalender tar dig med på en resa från Nordpolen med överraskande smink- och skönhetsprodukter för en gnistrande jul.
 • KreativeKraft Beauty – Denna KreativeKraft adventskalender är perfekt att ge bort till tonåringar eftersom den erbjuder en spännande och kreativ nedräkning till julen med olika överraskningar varje dag. En rolig present!

 • Makeup Revolution Midnight Allure Collection – Denna Makeup Revolution Midnight Allure Collection är en förtrollande julkalender fullpackad med skönhet över 24 dagar, perfekt för en glamorös jul.
 • Makeup Revolution 24 Days of Glam – Denna julkalender med smink är en gnistrande kalender som öppnar upp en värld av skönhet över 24 dagar, perfekt för julens glamour.
 • NYX Professional adventskalender med makeup – Kalendern innehåller varierade sminkprodukter för att ge dig en fantastisk makeover varje dag i december. Idealisk för skönhetsentusiaster.

Nagellack kalendern

I detta avsnitt kommer vi att utforska alla adventskalendrar som är dedikerade åt att ge dina naglar en färgglad och festlig upplevelse under julmånaden. Varje kalender innehåller 24 luckor, en för varje dag fram till julafton, och erbjuder noggrant utvalda nagellack i olika nyanser och stilar.

Julkalendrar med nagellack 2023

 • Depend DC Townhouse Nailpolish – Julkalender som ger dig 24 fantastiska nagellack i olika färger, perfekt för kreativa och eleganta naglar varje dag i december. Skönhet i varje låda.
 • Essie 2023 – Essies kalender 2023 bjuder på 24 färgglada och eleganta nagellack i varierande nyanser för att sätta pricken över i:et på din look varje dag fram till jul. Kalendern har skönhet i varje låda.
 • NEONAIL 12-Door – Neonail 12-Door Advent Calendar ger dig 12 bra överraskningar av högkvalitativa nagelprodukter, perfekt för en glittrande och färgstark jul. Skäm bort dina naglar varje dag!

 • NEONAIL 24-Door – Neonail 24-Door Advent Calendar är fylld med 24 nagelvårdsöverraskningar, perfekt för vackra naglar varje dag fram till jul. En glittrande gåva till dig själv eller någon du älskar!
 • Technic nagellack – Denna magiska nagellacksadventskalender ger dig en överraskande färg varje dag. Förvandla dina naglar till konstverk under december med denna roliga kalender!

Budgetvänliga Skönhetskalendrar

I detta avsnitt ska vi utforska ett urval av budgetvänliga skönhetskalendrar som ger dig möjlighet att uppleva festlig skönhet utan att tömma plånboken. Dessa kalendrar erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter och överraskningar som är både prisvärda och fyllda med förtjusande produkter.

Här hittar du olika märken så som Biotherm till Rituals, L’Occitane och många fler, låt oss upptäcka dessa fantastiska alternativ som gör det möjligt att omfamna skönheten av julen utan att behöva spräcka budgeten.

Budgetvänliga hudvård och skönhetskalendrar

De mest prisvärda skönhetskalendrarna 2023

 • Accentra beauty för flickor och kvinnor – Denna XXL Julkalender ekommer att glädja nagelvårdsentusiaster med överraskande skönhetsprodukter varje dag fram till jul. Perfekt för att skämma bort!
 • Baylis & Harding Beauty – Denna Baylis & Harding kalendern erbjuder 24 dagar av skönhet och välbefinnande med varierande produkter. En perfekt present för avkoppling och vardagslyx.
 • Beauty för kvinnor – Kalendern för kvinnor är fylld med överraskande skönhetsprodukter för att sprida glädje och skönhet under hela december.

 • Biotherm – Ge denna adventskalender från Biotherm 2023 som en skönhetsspresent för extra glans under julmånaden. Perfekt för att sprida hudvårdsglädje.
 • By Lyko Me-phoria – Julkalendern från By Lyko erbjuder en månads vardagslyx med skönhetsprodukter. En perfekt överraskning för dig själv eller någon du älskar.
 • Compagnie de Provence – En julkalender från Compagnie de Provence är en underbar gåva eftersom den erbjuder 24 överraskande doftupplevelser för en stämningsfull jul. Perfekt för doftentusiaster.

 • Kiehl’s – Kiehl’s Limited Edition Adventskalender är en rolig present full av premiumskönhetsprodukter som kommer att glädja mottagaren under hela julmånaden.
 • L’Occitane Classic – L’Occitane är ett känt varumärke som är välkänt för sina lyxiga hudvårdsprodukter och dofter. Denna kalender erbjuder en härlig upplevelse av deras produkter.

 • L’Oréal Paris Skönhet – Denna populära L’Oréal Paris-adventskalender med 24 dörrar är en bästsäljare och en fantastisk present för skönhetsentusiaster under julen.
 • Lumene – 24 Nordic Beauty Secrets -Denna julkalender är en budgetvänlig skönhetssamling med 24 överraskande produkter inspirerade av den nordiska naturen. Köp den hos Cocopanda, den är perfekt för prismedvetna skönhetsentusiaster.
 • Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse – Rituals ”The Ritual of Advent Exclusive Townhouse” är en lyxig adventskalender med 24 överraskande produkter som ger en avkopplande och njutbar jul. Idealisk för hemmaspa-favoriter. Detta är årets bästa kalender enligt många!
 • Rituals The Ritual of Advent House of Rituals – Detta är en stämningsfull adventskalender som fyller ditt hem med förtrollande dofter och skönhetsprodukter.
 • Sminkkalender Technic – Denna makeup kalender är en perfekt överraskning med olika skönhetsprodukter varje dag, perfekt för att utforska och förhöja din skönhetsrutin.
 • Stop the water while using me! – Den här miljövänliga adventskalendern innehåller produkter för att spara vatten och påminner om vikten av att vara hållbara i vår dagliga livsstil. Idealiskt för miljömedvetna gåvor.

 • The Body Shop The Advent of Change – Räkna ner till jul med The Advent of Change skönhetskalender som bjuder på dagliga överraskningar som gör julmånaden extra speciell. En fest för ditt välmående.
 • The Body Shop The Big Advent of Change – Det är en underbar present eftersom den erbjuder 25 överraskningar som främjar välbefinnande och inkluderar många omtyckta skönhetsprodukter.

Lyxiga skönhetsprodukter adventskalendrar från bland annat Lancôme

Är du på jakt efter och vill köpa en riktigt lyxkg adventskalender med skönhetsprodukter och dofter så finns det många alternativ att utforska.

Dessa kalendrar är fyllda med enastående produkter från välrenommerade märken som Acqua Di Parma, Molton Brown, Charlotte Tilbury, Lancôme och många fler. De erbjuder en unik möjlighet att uppleva och njuta av högkvalitativa skönhetsartiklar och dofter under julmånaden.

Dyra och lyxikga hudvård och skönhetskalenderar 2023

Låt oss tillsammans dyka in i denna lyxiga värld och utforska dessa praktfulla adventskalendrar som kommer att sätta en extra touch av elegans och glamour på din jul och förgylla din hudvård.

Exklusiva adventskalendrar 2023

 • Acqua Di Parma – Denna exklusiva adventskalender från Acqua di Parma bjuder på 25 lyxiga överraskningar med doft och skönhet, perfekt för en extra glamorös julupplevelse. Gåvor som imponerar!
 • Aurelia 12 Day – Aurelia Adventskalender 2022 är en exklusiv skönhetskalender som erbjuder 12 dagar av lyxiga skönhetsprodukter och ger en förstklassig och omtänksam julkalender till någon speciell.
 • Beauty Mall 24 Days of K-Beauty – Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar är en underbart ljuslila kalender som innehåller 24 överraskningar med koreanska skönhetsprodukter. En perfekt gåva för skönhetsentusiaster.

 • By Terry Opulent Star – By Terry Opulent Star Advent Calendar är verkligen så lyxig som den ser ut, full av exklusiva skönhetsprodukter för att förgylla julen. En fantastisk present, köp den hos Lyko.
 • Camilla Pihl Cosmetics – Pernilla Pihl är en känd norsk influencer, författare och entreprenör. Hon har sitt eget varumärke, ”Camilla Pihl Cosmetics,” och denna adventskalender innehåller produkter från hennes skönhetslinje. Den här kalendern har helt klart bästa och snyggaste designen bland årets julkalendrar.
 • Charlotte Tilbury – Charlotte Tilbury är känt för lyxiga skönhetsprodukter. Om du älskar hennes märke och vill utforska olika produkter är denna adventskalender möjligen värd det högre priset.

 • Clinique 2022 – Clinique är ett känt varumärke inom hudvård och makeup. Denna julkalender är fylld med olika produkter som kan vara en trevlig present för någon som gillar skönhetsvård. Köp den hos Cocopanda.
 • Clinique 2023 – Clinique adventskalendern för 2023 erbjuder 24 spännande skönhetsöverraskningar, inklusive hudvård och makeup, som låter dig räkna ner till jul med stil och kvalitet. Perfekt julkalender för skönhetsentusiaster.
 • Cocopanda Beauty Calendar – Beauty Calendar 2023 är en härlig gåva med 24 överraskande skönhetsprodukter som kommer att glädja alla skönhetsentusiaster under julen. Köp den hos Cocopanda!

 • Filorga Advent Calendar – Filorga NCEF Range Travelkit är ett reseset med lyxiga hudvårdsprodukter från Filorgas NCEF-serie, utformad för att vårda och förbättra hudens hälsa och utseende.
 • Lancôme Calendar 2023 – Lancôme är ett känt och välrenommerat varumärke inom skönhet och kosmetik. De erbjuder högkvalitativa hudvårds- och makeupprodukter.
 • Lancôme Advent Calendar – Lancômes adventskalender är en årlig höjdpunkt för skönhetsentusiaster. Den innehåller 24 överraskningar med högkvalitativa produkter för hudvård och makeup. Perfekt för att räkna ner till jul!

 • L’Occitane Premium – L’Occitanes adventskalender är en lyxig skönhetsgåva som erbjuder högkvalitativa produkter från ett erkänt varumärke. En utmärkt present för att sprida julglädje.
 • L’Oréal Paris – Ge din flickvän en L’Oréal Paris adventskalender för daglig skönhet och överraskningar som kommer att göra henne ännu vackrare. En kärleksfull gåva i december.
 • MANTLE The Advent Calendar – Utforska Mantle The Advent Calendar, fylld med premiumskönhetsprodukter för att skämma bort dig själv eller någon du älskar med överraskningar varje söndagdag fram till jul.

 • Molton Brown – Upptäck lyxen med Molton Brown Advent Calendar 2023. En månads fest full av fantastiska dofter och skönhetsöverraskningar. Perfekt för en gnistrande jul!
 • Rituals The Ritual of Advent 2D-julgran – Denna Rituals Adventskalender, formad som en julgran, innehåller 24 överraskande skönhetsprodukter och dofter för att lysa upp din vardag och få dig i julstämning. En underbar julkalender att ge i present.
 • The Body Shop The Ultimate Advent of Change – Denna The Body Shop Adventskalender, ”The Ultimate Advent of Change,” innehåller 25 överraskningar som låter dig räkna ner till jul med varje dörröppning. Den är fullpackad med skönhetsprodukter och sprider samtidigt positiv förändring genom hållbara och rättvisa initiativ. En fin present för både dig själv och någon speciell. Detta är årets höjdpunkt enligt många och den bästa skönhetkalendern man kan få. Köp den hos Lyko.

Parfymer i kalendern

Här ska vi titta på nåra speciella julkalendrar som innehåller parfym. Dessa kalendrar är dedikerade till att låta dig upptäcka och njuta av högkvalitativa dofter från välrenommerade märken som Molton Brown och Armani. Varje lucka kommer att avslöja en förtrollande doft som kommer att förgylla din julmånad med elegans.

Kalendrar som innehåller parfym

Julkalendrarna som innehåller parfym

 • Molton Brown Adventskalender – Detta är en julkalender som innehåller 24 lyxiga doft- och skönhetsöverraskningar för att göra julmånaden extra speciell. En perfekt gåva för skönhetsentusiasten.
 • Armani Advent Calendar – Giorgio Armanis exklusiva adventskalender bjuder på 24 lyxiga överraskningar med dofter och skönhetsprodukter, perfekt för den som uppskattar högkvalitativa gåvor.

Adventskalender med smink hudvård och lyx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen