Önskelista

Vill du ha en fin önskelista som ni kan skicka till tomten? Här har jag gjort en som du får ladda ner och använda gratis.

Att skriva en önskelista till tomten är stort för många barn. Här får barnet skriva sitt namn och ålder. Sedan finns det massa rader där man kan skriva sin önskelista eller klistra på bilder från leksakskatalogen.

Önskelista 1 & Önskelista 2

Sedan är det ju förstås viktigt att berätta för Tomten att man varit snäll under året! Så det finns redan förifyllt på önskelistan.

Det blir lätt MYCKET önskningar

När man är liten är det också väldigt lätt att förväxla ÖNSKE-lista med BESTÄLLNINGS-blankett. Det finns förstås inte en chans att uppfylla barnets ALLA önskningar. När min äldsta dotter var liten fick vi en LÅNG önskelista. Vi roade oss med att räkna ihop värdet på alla önskningar. Det uppgick till 30 000 kr.

Att inte få allt man önskar sig kan förstås bli lite av en besvikelse. Därför kan det vara bra att både ha en färdig önskelista som här med ett begränsat antal rader att skriva på. Det kan också vara bra att skicka iväg önskelistan till tomten långt innan jul eftersom de då hinner glömma av vad de skriv på den.

De flesta brukar förresten handla för ca 1000 kr när de köper presenter till sina barn. Så man behöver verkligen inte ha dåligt samvete när man inte uppfyller alla önskningarna.

Använd gärna den hör önskelistan och skicka till Tomten!

Relaterade frågor

Hur mycket får presenterna kosta? De flesta handlar för ca 1000 kr när de köper presenter till sina barn. Läs gärna mer om undersökningen om hur mycket presenter får kosta!

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Vad som är bra julklappar till barn beror helt på deras ålder. Här hittar du bra julklappar till barn i alla åldrar.

Vad finns det för adventskalendrar för barn? Det finns förstås färdiga adventskalendrar att köpa och så kan du göra en egen adventskalender. Några år har vi själva köpt Forskarkalendern. Jag har samlat alla tips på adventskalendrar för barn här.

 • Roliga juldekorationer: Idéer för att skapa en unik julstämning

  Roliga juldekorationer: Idéer för att skapa en unik julstämning

  Vill du hitta något riktigt unikt och spännande att dekorera med hemma eller på kontoret när julen står för dörren? Här har samlat de roligaste och finaste juldekorationerna jag hittat. Vilka är de roligaste juldekorationerna? Julgranståg En annorlunda juldekoration är det här tåget som du kan hänga högt upp i granen. Det är en jätterolig […]

  Läs mer..


 • Hitta den perfekta julklappen till en 1,5-åring: Idéer för alla budgetar

  Hitta den perfekta julklappen till en 1,5-åring: Idéer för alla budgetar

  Försöker du hitta en bra julklapp till en 1,5 åring? 1,5 åringar är jättelätt att hitta eftersom barn i den här åldern inte alls är kräsna. De kommer garanterat att ÄLSKA ALLT! Det brukar dessutom stå 18 månader på leksakerna. Även den fina kartongen, pappret och snöret de får av dig. Så glöm inte att […]

  Läs mer..


 • Lyxig julklapp till pojkvän

  Lyxig julklapp till pojkvän

  Ibland vill man hitta en lyxig julklapp till sin pojkvän, men vad finns det då att välja mellan? Det som är lyx för en person är det kanske heller inte för nästa. Men jag skulle säga att en lyxig julklapp till en pojkvän är något som han kanske inte unnat sig själv, men som han verkligen önskar […]

  Läs mer..


Önskelista
Rulla till toppen