Önskelista

Vill du ha en fin önskelista som ni kan skicka till tomten? Här har jag gjort en som du får ladda ner och använda gratis.

Att skriva en önskelista till tomten är stort för många barn. Här får barnet skriva sitt namn och ålder. Sedan finns det massa rader där man kan skriva sin önskelista eller klistra på bilder från leksakskatalogen.

Vet du inte vad du själv ska önska dig i present? Då har jag svaret på frågan!

Önskelista 1 & Önskelista 2

Sedan är det ju förstås viktigt att berätta för Tomten att man varit snäll under året! Så det finns redan förifyllt på önskelistan.

Det blir lätt MYCKET önskningar

När man är liten är det också väldigt lätt att förväxla ÖNSKE-lista med BESTÄLLNINGS-blankett. Det finns förstås inte en chans att uppfylla barnets ALLA önskningar. När min äldsta dotter var liten fick vi en LÅNG önskelista. Vi roade oss med att räkna ihop värdet på alla önskningar. Det uppgick till 30 000 kr.

Att inte få allt man önskar sig kan förstås bli lite av en besvikelse. Därför kan det vara bra att både ha en färdig önskelista som här med ett begränsat antal rader att skriva på. Det kan också vara bra att skicka iväg önskelistan till tomten långt innan jul eftersom de då hinner glömma av vad de skriv på den.

De flesta brukar förresten handla för ca 1000 kr när de köper presenter till sina barn. Så man behöver verkligen inte ha dåligt samvete när man inte uppfyller alla önskningarna.

Använd gärna den hör önskelistan och skicka till Tomten!

Relaterade frågor

Hur mycket får presenterna kosta? De flesta handlar för ca 1000 kr när de köper presenter till sina barn. Läs gärna mer om undersökningen om hur mycket presenter får kosta!

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Vad som är bra julklappar till barn beror helt på deras ålder. Här hittar du bra julklappar till barn i alla åldrar.

Vad finns det för adventskalendrar för barn? Det finns förstås färdiga adventskalendrar att köpa och så kan du göra en egen adventskalender. Några år har vi själva köpt Forskarkalendern. Jag har samlat alla tips på adventskalendrar för barn här.

 • Praktiska julklappar till vuxen – en guide till klappar som gör livet roligare

  Praktiska julklappar till vuxen – en guide till klappar som gör livet roligare

  Letar du efter praktiska julklappar till en vuxen? Julen är en tid av glädje, generositet och, förstås, presenter. Att hitta rätt gåva kan dock vara en utmaning, särskilt när du letar efter något för vuxna. Oroa dig inte mer – vi är här för att hjälpa dig med praktiska julklappar vuxen! Att ge bort praktiska […]

  Läs mer..


 • Julklapp till syster: Din guide till ultimata framgången

  Julklapp till syster: Din guide till ultimata framgången

  Julen knackar på dörren och du är fast i det eviga frågan: Vad ska du ge din syster? Lugn, med några taktiska drag kan du inte bara hitta en julklapp, men en som verkligen talar till hennes hjärta. Låt oss dyka rakt in i det! Julklapp till syster: Strategisk analys Första steg på vägen till […]

  Läs mer..


 • Att Välja Den Perfekta Julklappen för En 3-årig Pojke: Din Ultimata Guide

  Att Välja Den Perfekta Julklappen för En 3-årig Pojke: Din Ultimata Guide

  Julen är här och det är dags att tänka på den perfekta julklappen för din 3-åriga pojke. Det är ingen lätt uppgift, särskilt med så många leksaker och spel tillgängliga på marknaden. Men frukta inte, vi är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Denna guide kommer att leda dig genom hela […]

  Läs mer..


Önskelista
Rulla till toppen