Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Adventskalender Till Flickvän

Jag tycker att det är kul att få en adventskalender av min pojkvän, du vet en sån där med många paket som han har slagit in själv och så får man öppna ett varje dag fram till julafton. Men jag vet att det inte är så enkelt att hitta billiga presenter att stoppa i adventskalendern du gör till flickvännen, men du ska få några tips här.

Så vad är då bra presenter att stoppa i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter är till exempel en bok, kärleksbrev, badbomber, nyckelring, biobiljetter, IQ-pussel, smycken, disktrasor, tvålar, godis, mintpastiller, strumpor eller ett presentpaket från Kama Sutra.

Gör en egen adventskalender till flickvännen!

Om du efter att ha läst det här inlägget skulle anse att det är för besvärligt att göra en egen adventskalender till din flickvän, ja då finns det alltid färdiga adventskalendrar till flickvännen. Men vill man göra en egen adventskalender finns det många fina presenter under 100 kr, ja faktiskt även presenter under 50 kr.

Presenter i en egen adventskalender till flickvännen

När du gör en adventskalender till din flickvän är det viktigt att den är en smula genomtänkt och att du ger henne vettiga presenter. Min exman tyckte mycket om att få en adventskalender och att jag gjorde presenter till honom och för den goda sakens skull skulle han göra en till mig också. Han köpte en stor påse smågodis och la TRE godisar i ett litet paket som jag fick öppna varje dag. Det var ärligt talat bara en besvikelse. Försök komma på något bättre än så! Men vad lägger man då i en egen adventskalender till flickvännen? Det bör förstås, med tanke på att det är så många paket, vara något litet, billigt, men också genomtänkt. Här hittar du några idéer.

Vad är då bra presenter att stoppa i en egen adventskalender till flickvännen? Ja, det får ju inte vara för dyrt heller när man köper presenter till en adventskalender. Det är ju 24 paket att köpa och det gör ju att totalbeloppet lätt skjuter i höjden. Så det gäller att vara lite kreativ.

Bra presenter till adventskalendern kan både vara små billiga saker varvat med några dyrare. Den där adventskalendern med tre godisbitar om dagen där var det nog både fantasilösheten och snålheten som blev en sån besvikelse. Ska du göra en kalender till din flickvän så bör du nog räkna med en total budget på över 30 kronor i alla fall. Men lättast är det nog att hitta i fysiska butiker.

Det är trevligt att få en adventskalender med blandat innehåll det kan både vara godis, skönhetsprodukter, böcker, små smarta prylar, reflexer och kanske har din flickvän någon hobby som du kan köpa små prylar till? Det är också smart att köpa större paket med presenter som går att dela upp på flera dagar.

Skönhetsprodukter att stoppa i en adventskalender till flickvännen

Skönhetsprodukter är en roligt present att få i en paketkalender. Det finns många förhållandevis billiga skönhetsprodukter som passar bra att lägga i en egen adventskalender till flickvännen. Badskum, någon lyxigare tvål, badsalt, ansiktskrämer, nagellack, mascara, handkrämer, lypsyl osv är riktigt bra grejer att hitta i adventskalendern. Det finns även roliga tvålar som ser ut som godis som kan vara kul att lägga i hennes adventskalender.

Nagellack, badskum eller kanske tvålar kan vara bra presenter i en egen adventskalender. Det brukar gå att hitta billigt. Ett väldoftande badskum är en bra present att stoppa i en egen adventskalender till din flickvän. Lite finare tvålar är också presenter som är väldigt trevligt att få i kalendern. Köp ett större paket med nagellack som du delar upp på olika dagar i adventskalendern!

Här är en riktigt rolig och söt liten present att stoppa i en adventskalender, en apa som blåster enagellacket torrt. Söt va? Badsalt och anskitsmasker är också små presenter som du kan hitta riktigt billigt om du har tur. En gullig liten apa som blåser nagellacket torrt är en kul grej att lägga i flickvännens adventskalender. Badsalt är en fin present att ge flickvännen i presentkalendern. Det ger lite lyx i vardagen.

Parfymer finns faktiskt billiga att hitta om du letar på Amazon. Där kan du även hitta massor av billiga nagellack. Det är presenter som tjejer och kvinnor brukar tycka mycket om att få.

Saker som din flickvän garanterat alltid behöver är en ny mascara, läppglans och en handkräm. Handkrämen är garanterat att hon behöver vintertid när man börjar bli lite narig om händerna. Det här är användbara presenter, som hon verkligen kommer bli glad för.

Det roligaste att få i adventskalendern när det gäller skönhetsprodukter är nog parfym. Det kanske låter dyrt, men det finns jättegoda parfymer som inte är så dyra. Så det går faktiskt att lägga i parfym i några adventskalenderluckor utan att det blir snordyrt.

Naomi Campbell
Cat Deluxe
Green Tea

Om du vill finns det också en hel del billiga smycken du kan fylla en egen adventskalender till flickvännen med. Kanske hon skulle uppskatta att få ett par glittriga örhängen, ett vackert halsband eller polkagrisstänger i sin adventskalender?

Om du besöker Amazon kan du också hitta stora paket med vackra ringar, smarta nyckelringar och kul brosher att ge henne när du gör en egen adentskalender.

Kanske ett silverarmband, ett armband med snäckor och sjöstjärnor är hennes stil. Det finns också många fina nyckelringar som passar att lägga i en egen adventskalender till flickvännen.

rolig disktrasa i present till vuxen bra och billig present

Örhängen och halsband är presenter som hon kommer tycka om att få i sin egen adventskalender. Gillar din flickvän att virka kommer hon att älska halsbandet med Crazy crochet lady!

Ätbara presenter till flickvännens adventskalender

Ätbara presenter är bra att varva adventskalendern med. Nötter, ölkorv, choklad, polkagrisar, olika teer, vingummi och andra små godsaker är trevligt att få i adventskalendern. Det är också mysigt att få några godisbitar varje dag och en liten present.

Köp ett stort paket av en lyxig choklad och dela upp den på flera dagar i flickvännens adventskalender. Polkagrisar hör ju julen till. En burk polkagris karameller är en bra present när du gör en egen adventskalender till flickvännen. Eller kanske en ask med lyxiga chokladpraliner. Eller varför inte göra några påsar marknadsnougat?

Ask med lyxiga chokladpraliner

Här kan du faktiskt göra väldigt lyxiga presenter för flickvännens adventskalender genom att du tillverkar egen müsli, rostar egna nötter eller tillverkar något lyxigt julgodis. Du kommer också få många plusspoäng om du ger henne ett presentkort på hembakta lussekatter som du sedan bakar under dagen. Nybakta lussebullar är otroligt gott!

Det finns även väldigt gulliga askar med mintpastiller. Askarna är försesdda med roliga texter så som ”förstå män piller”, ”I can’t cook who cares”, ”lucky pills osv. Söta askar med retro design och fyndiga texter!

Dessa askar med mintpastiller är väldigt gulliga och kommer garanterat att bli uppskattade presenter när du gör en egen adventskalender till flickvännen.
Det är inte lätt att förstå sig på män! Kanske är det just den här asken hon behöver. Det är hur som helst väldig roliga och fin. Hon kommer uppskatta att få en ask av dessa i paketkalendern.
Kanske är det bara helt vanlig tur hon skulle behöva lite mer utav? En ask pastiller kommer vara ett uppskattat inslag när du gör en egen adventskalender till din flickvän.

En egen adventskalender måste inte innehålla saker

Adventskalendern kan lika gärna innehålla saker som ni ska göra tillsammans. Det kan till exempel vara att du bjuder henne på en fika på stan, att du ordnar en myskväll hemma för er, att ni besöker ett trevligt ställe i er hemstad tillsammans eller att ni går och bowlar.

bio med middag

Böcker

När du gör en egen adventskalender till din flickvän är böcker en väldigt bra grej att ge henne. Det finns pocketböcker för bara 50 kronor. Det är många timmars nöje för väldigt lite pengar. Känner du dig osäker på vad din flickvän gillar för böcker, titta på topplistorna vilka böcker som är populära just nu. De blir ju populära när det är många som gillar böckerna. Så väljer du där är det stor chans att din flickvän också uppskattar boken. Här är några av mina egna favoriter:

Återstoden av dagen – den här boken har ett fantastiskt vackert och målande språk. En av de bästa böcker jag läst.

Är hon inte typen som läser böcker kanske det är bäst att avstå från böckerna!

Smarta prylar till hennes adventskalender

I en adventskalender kan du också stoppa ner smarta prylar. Är hon händig kanske hon skulle bli riktigt glad för en hylsnyckelsats som du delar upp i 24 paket. Andra smarta prylar är halkskydd för telefonen i bilen, värmepåsar, sladdhållare för skrivbordet, korthållare att fästa på mobiltelefonen, sporken är heller inte så dum.

Till den händiga flickvännen kan det bli en bra present att lägga lite hylsnycklar i varje lucka i adventskalendern.
Om din flickvän är frusen av sig kan en värmepåse bli en uppskattad present i den egna adventskalendern.

För tjejen som ofta är på språng är det otroligt bra att ha en termosmugg, eller en vattenflaska när hon ska iväg. Kanske hon skulle tycka om en smart matlåda att ha med sig lunchen i.

matlåda i present

När man gör en egen adventskalender till flickvännen finns det faktiskt väldigt många bra presenter att välja mellan. Ett värmehjärta är en riktigt bra present när du gör en egen adventskalender till din flickvän.

Julen är också det perfekta tillfället att ge bort värmande kläder, filtar och varför inte en jättesöt tomtemugg?

Är hon en tjej som tycker om att vistas i naturen kan du kanske hitta friluftsrelaterade presenter att stoppa i hennes adventskalender? Sporken är en blandning mellan sked och gaffel. Praktisk att ha med sig i väskan. Här är några smarta prylar som kan vara bra att ha med sig ut i naturen.

Några fler idéer på presenter som man alltid behöver och som är jättebra att ge henne om du gör en egen adventskalender. Till tjejen på språng kan det också bli väldigt uppskattat med en vattenflaska att ta med.Fina väskprydnader som också fungerar som reflexer är den bästa presenten du kan ge henne i adventskalendern.

Roliga strumpor är också ett säkert kort när du ska köpa adventskalender presenter till din flickvän. Sedan finns det mycket roliga små saker man kan slå in också, en rolig kattrumpa i form av en magnet att hänga på kylskåpet eller kanske en legomatlåda kan vara något för henne?

Om du ska ge din flickvän en egen adventskalender är även mobiltelefonfodral en jättebra grej att stoppa i den. Det är en acessoar som är kul att skifta lite ibland.

När du gör en egen adventskalender behöver du hitta presenter som är hyfsat billiga om det ska fungera. Några förslag på billiga presenter är stressbollar, högtalare och små spel.

Kanske vill du även fylla den egengjorda adventskalendern med lite roliga presenter? Vad sägs om en penna med elshocker, ett gulligt vattenmelonglasunderlägg eller en panda för att klämma ut det sista ur tandkrämstuben?

Du kan ju också köra ett tema på presenterna i en egen adventskalender. Te till exempel. Med tekula, teer, mug, en fin sked osv.

En fin vattenflaska är alltid bra att ha. Kanske några julinspirerade kuddar eller ett roligt halsband är bra presenter till en egen julkalender till din flickvän.

Romantiska och sexiga presenter till flickvännens adventskalender

Det finns också många romantiska presenter att lägga i flickvännens adventskalender. Det finns fyll i böcker med kärleksförklaringar som man kan köpa. Eller kanske en påse med fröer som växer till vackra blommor.

Vill du ge din flickvän den mest fantastiska december hon någonsin upplevt. Fyll hennes adventskalender med 24 kärleksbrev. Berätta vad du uppskattar hos henne, hur mycket du älskar henne, hennes vackraste kroppsdel och varför hon gör dig glad och fylld av kärlek.

Känns 24 kärleksbrev som en allt för stor utmaning finns det lättare grejer när du ska göra en egen kalender till flickvännen, men som ändå är romantiska. Det kan vara en mugg med ett foto av er och en kärleksförklaring eller en musmatta med foto på dig och någon bra text. Du kan också köpa en mugg med hjärtan, kärlek eller så redan förtryckt på. Det slår ju inte grejen med 24 kärleksbrev förstås!

Fler presenter att lägga i en egen adventskalender till flickvännen

Det kan också vara romantiskt att få ett presentkort på 30 minuter massage och en flaska massageolja i adventskalendern.

Vill du ge henne något mer sexigt? Då skulle jag rekommendera ett Kama Sutra kit. Det kostar lite mer, men det innehåller många produkter som skulle kunna delas upp på flera luckor.

Kama Sutra weekender kit strawberry dreams
Kama Sutra weekender kit strawberry dreams

Presenter för myskvällen

Om du tänker dig en mysig kväll hemma tillsammans med henne, så kommer du också komma på många bra presenter att stoppa i hennes adventskalender. Det kan vara allt ifrån ett par mysiga tofflor, en pläd, doftljus, en flaska vin, en bra film, en fin temugg med något gott te, hembakta kakor, varmt chokladpulver, en skål smågodis, eller något annat att äta framför tvn. Det kan också bli uppskattat om hon får en skål med godis att äta till filmen.

Ett par varma tofflor är en bra present att stoppa i presentkalendern.
Kanske hon skulle tycka om att få en mysig pläd att ha i soffan.
Kanske hon skulle tycka om att få en mysig pläd att ha i soffan.
Doftljus brukar bli fina presenter till adventskalendern.
Sagan om ringen har 15 delar. Det räcker till 15 luckor i adventskalendern.
Sagan om ringen har 15 delar. Det räcker till 15 luckor i adventskalendern.
Hungerspelen är en annan bra filmbox att stoppa i en egen adventskalender.
Hungerspelen är en annan bra filmbox att stoppa i en egen adventskalender.
Ett fint te och en mugg som är skön att hålla är bra presenter att lägga i en egen adventskalender till en flickvän.

Presenter du gör själv

Alla paket i adventskalendern måste inte kosta något. Det går också att lägga i presentkort på 30-minuters massage, erbjudande om att både ta disken och laga maten en den dag, eller bäst av allt ta hela städningen. Det är till skillnad från vad många män tror en riktigt romantisk present.

Att slå in presenterna till hennes adventskalender

aaAtt slå in presenter kan vara väldigt kul. Ja i alla fall i början. Har du både pojkvän och några barn så blir det lätt VÄLDIGT många paket att slå in och VÄLDIGT jobbigt på slutet. Om så är fallet kan det vara värt att investera i en julkalender med fickor som man hänger upp på väggen.

Där fickorna är numrerade från 1-24 och han får öppna en ficka varje dag. Det är ett smart sätt att slippa slå in alla paket. Skulle det vara så att du köpt en för stor present som inte ryms i fickan så lägger du bara en ledtråd i fickan så får han leta upp dagens present där ledtråden anger. Ett år gjorde jag julkalender till mina tre barn och min sambo… gissa om jag avskydde presenter efter det? Så gör dig själv en tjänst och köp en vägghängd adventskalender, eller färdiga kartonger eller påsar om du även har även ska göra en egen adventskalender till barn.

Jag hoppas att du fått riktigt mycket inspiration för att göra en egen adventskalender till din flickvän! Men om du efter att ha läst det här inlägget skulle anse att det är för besvärligt att göra en egen adventskalender till din flickvän, ja då finns det alltid färdiga adventskalendrar till flickvännen.

Fler adventskalendrar att kolla på

Relaterade frågor

Finns det adventskalendrar med sexleksaker? Ja, det gör det faktiskt. Du hittar adventskalendrar med sexleksaker här.

Vad ska man ge tonåringen i adventspresent? I år bestämde dottern att det var bättre att få en bra present varje advent istället för 24 små presenter under december. Vad man kan ge för adventspresenter till en tonåring hittar du här.

Jag ska göra en egen adventskalender till min pojkvän, vad är bra presenter att stoppa i den? Bra presenter att stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen är IQ-pussel, färgglada strumpor, en bok om smarta lifehacks, badbomber, skäggolja eller en ryggkliare. Fler presenter att stoppa i en egen adventskalender till pojkvän hittar du här.

Vad ska jag stoppa för saker i adventskalender till barn? Bra saker att ge barnen i adventskalender är pysselböcker, klistermärken, tatueringspennor, självlysande dinosaurier, nallar, sugrör, pruttkuddar, klämdjur, hårprylar och saker till dockköket. Fler tips på saker att stoppa i adventskalender till barn hittar du här.

Vad kan man ge för kärlekspresent till flickvän? Bra kärlekspresenter till flickvännen är saker du ser att hon behöver, ett smycke med gravyr, en gullig mugg eller om du hittar något som du vet att hon verkligen skulle bli glad för. Min pojkvän lagade rosten på min bil. Det tycker jag var väldigt kärleksfullt! ❤️ Fler tips på vad du kan ge för kärlekspresent till en flickvän hittar du här.

Finns det några färdiga adventskalendrar för vuxna som jag kan ge min flickvän? Det finns massor av spännande och roliga adventskalendrar för vuxna. Ta en titt på den här sidan där jag berättar om de finaste adventskalendrar för vuxna som finns i år.


Adventskalender Till Flickvän
Rulla till toppen