Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Presentkort på upplevelser 2024

Ibland kan det kännas riktigt svårt att veta vad man ska ge bort till någon i present. Under ett år hinner man gå igenom många födelsedagar, bröllopsdagar, dop och högtider, där många presenter ska inhandlas. Så vad ska man då ge bort för något, när man börjar få slut på idéer? Ett presentkort på en upplevelser såklart!

Upplevelser är de mest personliga och bland de mest uppskattade gåvorna som finns att ge. De passar utmärkt för alla åldrar, alla tillfällen och alla relationer.

Du kan ge bort en upplevelse till din partner, till dina barn, till mamma och pappa, eller varför inte till chefen på jobbet? Upplevelser kommer dessutom i massvis av roliga format. Det finns kulinariska upplevelser, för dem som gillar att prova nya sorters god mat och dryck. Det finns även fartfyllda, rogivande, nervkittlande och lärorika upplevelser – ja, det finns verkligen något för alla!

Ge bort Upplevelser med ett Presentkort

Om du tycker att det är svårt att välja ut en bra upplevelse att ge bort, så kan du alltid beställa ett presentkort! En smidig present där du bara behöver fylla i vilken summa du vill ge bort, för att sedan låta mottagaren välja och vraka bland mängder av fantastiska upplevelser. Här nedanför har jag skapat en lista över ett gäng olika företag som erbjuder presentkort på upplevelser, så läs vidare för att ta del av mina tips!

Presentkort från Upplevelse.com

Hos Upplevelse.com kan du beställa presentkort av olika summor, allt från 100 kronor upp till 10 000 kronor. De erbjuder massvis av upplevelser för alla åldrar, allt från spännande aktiviteter för hela familjen, till avkopplande spahelger för tjejgänget. När du beställer ett presentkort från Upplevelse.com får du det levererat i en fin presentlåda. Kortet är giltigt i tre år och när mottagaren valt vilken upplevelse de vill ha, har de ytterligare tre år på sig att använda det – otroligt smart! Väljer mottagaren en upplevelse som är billigare än summan på kortet så sparas givetvis den resterande summan och kan användas till en annan upplevelse. Om mottagaren väljer en upplevelse som är dyrare än vad presentkortet täcker går det dessutom att lägga till mellanskillnaden.  Läs mer och beställ

Presentkort på upplevelser från upplevelse.com

Mystery box från Live It

Live It är kända för att erbjuda riktigt otroliga upplevelser! Här kan du välja mängder av olika upplevelser, på olika platser i landet och till olika priser. Ett axplock av deras sortiment inkluderar fartfyllda äventyr i sportbilar, lyxiga behandlingar, romantiska hotellnätter och angenäma dryckesprovningar. Här finns verkligen något för alla! Hos Live It kan du även köpa en mystery box på upplevelser. Du kan dessutom välja att beställa hem presentkortet i deras snygga Live It-box, eller få kortet digitalt – perfekt för dig som är ute i sista minuten. Det är enkelt att lösa in ett presentkort från Live It och mottagaren får ett otroligt spännande upplevelse. Läs mer och beställ

Presentkort på upplevelser från Liveit

Airtours presesentkort resor

Ge bort oförglömliga upplevelser med presentkort från Airtours. Utforska en värld av resor och äventyr. Välj bland spännande destinationer och upplev lyxiga hotell, vackra stränder och fascinerande kulturer. Ge dina nära och kära möjligheten att skapa minnen för livet. Beställ ditt presentkort idag och ge en gåva som varar länge. Läs mer och beställ

Varför ska du ge bort en upplevelse i stället för en present?

Många föetag erbjuder ett otroligt rikt utbud av upplevelser! Här hittar du främst upplevelser i Stockholm, men även en hel del i de övriga delarna av landet. De har många olika kategorier att välja mellan, bland annat action & sport, kultur & livsstil, kropp & själ samt mat & dryck. Även här kan du välja mellan olika prisklasser, från 250 kronor upp till 10 000 kronor.

När du beställer ett presentkort från så får mottagaren chansen att välja mellan över 100 olika upplevelser. Presentkortet kommer självklart även levererat direkt till mottagaren, paketerat i en snygg box för lite extra lyxkänsla. Perfekt för dig som vill ge bort ett presentkort på en upplevelse till det nygifta brudparet, till exempel!

De har dessutom otroliga erbjudanden på upplevelser till företag! Om du som företagare vill skämma bort dina anställda med en fin gåva inför julledigheten, eller bara för att fira en milstolpe, kan du beställa dina presentkort här. Ett perfekt alternativ som låter dina kollegor välja själva vad de vill använda kortet till.

Upplevelser den bästa presenten

Att ge bort en upplevelse till någon du tycker om är verkligen den bästa presenten du kan ge. Våra liv är fyllda till brädden av materiella saker, men med tiden går kläder sönder, leksaker blir tråkiga och elektronik blir omodern. Något som däremot aldrig blir gammalt eller omodernt är upplevelser!

Att prova på att köra en sportbil, hoppa fallskärm eller åka på en helikoptertur, är upplevelser som vi kommer att minnas för resten av våra liv. Att få prova på någonting helt nytt, se något vi aldrig sett förut eller prova på mat och dryck som vi aldrig testat, ger oss mer lycka än vad materiella saker någonsin kan göra. Upplevelser är dessutom den perfekta presenten för alla åldrar och alla olika intressen. De passar lika bra att ge bort som bröllopsgåvor, som de gör att ge som födelsedagspresent eller avskedsgåva till kollegan som går i pension.

Så nästa gång sliter ditt hår i jakt på den perfekta presenten – tänk om! Ge bort ett presentkort på en upplevelse i stället. Låt mottagaren uppleva något helt nytt, som den kommer att minnas för resten av sitt liv. Här på min hemsida kan du ta del av mina olika upplevelseguider, där jag ger tips på upplevelser som passar utmärkt för barn, för vuxna, till flickvännen, till mamma, till 80-åringen… Ja, till alla helt enkelt!

Relaterade inlägg

Presentkort på upplevelser 2024
Rulla till toppen