Den hÀr sidan innehÄller sponsrade lÀnkar: Vi kan fÄ en liten del av försÀljningen om du handlar.

Bra Presenter

DÀr varje gÄva blir ett minnesvÀrt ögonblick!

Sommarpresenter till barn

Snart startar sommarlovet och barnen kommer hem för att vara lÄnglediga. Visst Àr det hÀrligt men visst vore det bra om de hade roliga saker att göra! Kanske kan du hitta en bra sommarpresent som gör att de har nÄgot att göra hela sommaren.

Vad Àr dÄ en bra sommarpresent till barnen? Det kan till exempel vara en linbana, en vattenspridare, en fin handduk eller pÀrlor. Riktigt bra sommarpresenter till barnen Àr presenter dÀr de fÄr anvÀnda kroppen, saker för stranden och sÄdant de kan sysselsÀtta sig med inomhus varma dagar. HÀr kommer lite fler idéer om vad man kan ge barnen som sommarpresenter.

Ge bort roliga sommarpresenter till barn

Aktiva och Sportrelaterade sommar presenter till barn

Studsmattor Àr klassiska sommarpresenter

En studsmatta ger timmar av hoppfull underhÄllning och Àr en hÀlsosam aktivitet. Kombinera med en vattenspridare för extra kul och en svalkande effekt under varma sommardagar.

PÄ en studsmatta brukar barnen kunna roa sig lÀnge. BÄde med och utan sina kompisar. Det Àr dessutom bra motion. En studsmatta Àr mycket roligt för pengarna.

Frisbee

En frisbee Ă€r mer Ă€n en skiva – den Ă€r en biljett till skoj och aktiva spel utomhus. En utmĂ€rkt present som frĂ€mjar rörelse och gemenskap.

En frisbee erbjuder mÄnga timmars sysselsÀttning tillsammans med kompisar.

Sandleksaker en fin sommarpresent

Ge barnen verktygen för kreativ lek i sanden med ett komplett sandset. Idealisk för stranden eller sandlÄdan, detta set garanterar timmar av skapande lek.

FjÀdrande TekniktrÀnare för Fotboll

Optimal för att slipa pÄ fotbollsfÀrdigheter under sommaren. Denna tekniktrÀnare ger barnen en rolig anledning att spendera mer tid utomhus.

KlÀttervÀgg

Skapa en spÀnnande klÀtterutmaning hemma med en personlig klÀttervÀgg. Perfekt för att utveckla styrka och koordination, och ett sÀkert sÀtt att imponera pÄ kompisarna.

Att ha en egen klÀttervÀgg hemma kommer göra alla kompisar avundsjuka. Den kan monteras bÄde inne och ute. Perfekt för barn som klÀttrar pÄ vÀggarna.

Linbanor Àr fantastiska sommarpresenter

Ge barnen kÀnslan av flykt och fart med en egen linbana. En uppiggande sommaraktivitet som lovar spÀnning och frihetskÀnsla för de Àventyrslystna.

En linbana Àr en hÀftig sommarpresent till barnen. Den spÀnns bara upp mellan tvÄ trÀd och sedan Àr det fÀrdigt att Äka. RÀkna med att det dyker upp mÄnga barn.

KlÀtterbana

En klÀtterbana Àr den ultimata utmaningen som kombinerar nytta med nöje, perfekt för att brÀnna energi och frÀmja samarbete bland barn och deras vÀnner.

En klÀtterbana tröttar ut barnen pÄ ett effektivt sÀtt. Barnen och deras kompisar kan leka alla möjliga lekar dÀr.

Kompisgunga stor

Dubbla skratten och fördubbla kulen med en kompisgunga. En underbar sommarpresent som uppmuntrar till gemenskap och utomhusaktiviteter.

Gunga plupp tarzan

LÀgg till en dos Àventyr i trÀdgÄrden med en Tarzan-gunga. Perfekt för de smÄ Àventyrarna som vill svÀva genom luften och uppleva frihetskÀnslan. De Àr bra sommarpresenter som inte kostar sÄ mycket.

El-scooter

En el-scooter Àr inte bara praktisk, den Àr ocksÄ en hit bland de Àldre barnen som vill utforska omgivningen pÄ ett modernt och spÀnnande sÀtt.

Badmintonset klassiska sommarpresenter

Ett badmintonset bjuder pÄ bÄde skratt och fysisk aktivitet. En utmÀrkt sommarpresent som frÀmjar rörelseglÀdje och tÀvlingsanda i solskenet.

Fotbollsdart uppblÄsbart

Kombinera fotboll och dart i ett med fotbollsdart. En rolig och interaktiv lek som utvecklar precision och samtidigt erbjuder massor av skratt.

FotbollsmÄl

Ett fotbollsmÄl i trÀdgÄrden Àr en dröm för mÄnga barn. Perfekt för att öva skott och spela matcher, det Àr en sommarpresent som garanterat blir anvÀnd varje dag.

Fotboll

En fotboll öppnar upp för oÀndliga lekmöjligheter, frÀmjar hÀlsa och samarbete. En klassisk och uppskattad sommarpresent som alltid Àr i rörelse.

Koordinationsspel Pindaloo

Pindaloo bjuder inte bara pÄ kul utan Àven koordinationstrÀning. Ett roligt och beroendeframkallande spel som hÄller barnen aktiva.

GÄ pÄ lina bra sommarpresenter för Àldre barn och tonÄringar

Förvandla din trÀdgÄrd till en Àventyrspark med en slackline. Idealisk för balanstrÀning och utomhuskul. En unik sommarpresent som bjuder in till timmar av balanserande skoj.

Att gÄ pÄ lina Àr nÄgot som barn brukar drömma om.

Bollspel spike ball strandspel

Upplev stranden med Spike Ball, det ultimata strandspelet som förenar familj och vÀnner i spÀnning och skratt. En fantastisk gÄva som garanterar aktiva och glada sommardagar.

Spikeball Àr ett kul strandspel att spela med kompisarna.

Frisbee golf sommarpresenter för hela familjen

Skapa oförglömliga minnen med Spralla Discgolfkorg, den ultimata presenten för att njuta av soliga dagar och friska utomhusaktiviteter. FamiljevÀnligt och perfekt för att utveckla koordination.

Det Finns Ett Stort Utbud Av Vattenlekar och Strandaktiviteter

Bajskorvspel

Bajs Àr alltid lika populÀrt. Det hÀr Àr bajskorvar man fiskar upp. Fishing for Floaters Àr ett kul och annorlunda spel som passar perfekt som sommarpresent till barn. Spelet gÄr ut pÄ att fiska efter flytande krokodilbajs med en liten hÄv.

Bajs Àr alltid lika populÀrt. Det hÀr Àr bajskorvar man fiskar upp.

Bubble Gun Spralla sÄpbubblor

LÄt barnen fylla sommaren med fÀrgglada bubblor och skratt. Denna Bubble Gun Àr en garanterad hit för lekfulla dagar utomhus.

Vattenspridare Àr fantastiska sommarpresenter

Förvandla trÀdgÄrden till ett skrattfyllt vattenÀventyr med en larvformad vattenspridare. En underbar sommarpresent som bjuder pÄ oÀndliga timmar av plaskande glÀdje.

UppblÄsbar kajak

Utforska vattenvÀgar och upplev Àventyr med en uppblÄsbar kajak. En idealisk present för Àventyrslystna barn, som lovar spÀnning och utforskning under sommarlovet.

En uppblÄsbara kajak Àr en kul sommarpresent att ge lite Àldre barn.

Waboba

En Waboba-boll som studsar pÄ vatten Àr den perfekta leksaken för stranden eller poolen, en rolig och unik present som garanterar timmar av underhÄllning.

Det hÀr Àr en tuff boll som studsar pÄ vatten. Kul sommarpresent för lite Àldre barn att fÄ.

StrandtÀlt

Med Outlust strandtÀlt kan familjen njuta av stranddagar utan att oroa sig för solens strÄlar eller vinden. Ett mÄste för en perfekt dag vid havet.

Fruktiga TvÀttsvampar 3-pack

Gör badstunden till en fruktig fest med dessa roliga tvÀttsvampar. Barnen kommer att Àlska att bada med sina nya, fÀrgglada vÀnner.

Badring donut

Gör pooltiden sötare och roligare med denna gigantiska donut badring. En flytande fristad som garanterar timmar av skoj i vattnet.

En munk med glasyr och strössel. Han eller hon blir kung i poolen.

Armpuffar

Dessa snygga och sÀkra armpuffar Àr idealiska för smÄ simmare. Ok kanske inte 100%-igt sÀkra, men du fÄr i alla fall en lite lÀngre stund pÄ din innan de har huvudet under vattenytan. SÄ de gör sommarens badÀventyr lite tryggare i alla fall.

Hajfena simdyna

Med denna hajfena simdyna blir varje badtillfÀlle ett Àventyr. Den uppmuntrar till rörelse och Àr ett roligt verktyg för att öva simning.

Otroligt smart simdyna. Man spÀnner fast den pÄ barnet. Det smarta Àr att den inte Àr i vÀgen sÄ barn brukar lÄta den hÀr simdynan sitta pÄ.

Vatten hÀngmatta

Njut av avkoppling pÄ vattnet med denna bekvÀma vattenhÀngmatta. Perfekt för lata dagar vid poolen eller pÄ stranden.

En vattenhÀngmatta Àr en annan unik sak att ha med till stranden.

UppblÄsbar vattenpark som sommarpresenter

Skapa ett vattenÀventyr i din egen trÀdgÄrd med en uppblÄsbar vattenpark. Perfekt för heta sommardagar, erbjuder skratt och svalka. En oslagbar sommarpresent för vattenÀlskande barn.

Enhörning som sprutar vatten

Denna enhörningsvattenspridare sÀtter magi i sommarleken och erbjuder svalkande skoj. En fantastisk blickfÄngare och en given succé bland barnen under soliga dagar.

Varför inte pryda grÀsmattan med den hÀr tvÄ meter höga enhörningen? Barnen kommer Àlska den. De blir blöta och grÀsmattan grönskar. Grannarna kommer dessutom att bli gröna av avund.

Vattenbana sommarpresenter som gör succé

Gör trÀdgÄrden till sommarens hetaste destination med en spÀnnande vattenbana. Idealisk för lekfulla race och skojiga stunder, den hÀr banan Àr en sÀker vinnare för alla barn.

Kreativa och Utbildande Aktiviteter

VerktygslÄda för barn med riktiga verktyg Àr fantastiska sommarpresenter

En bra aktivitet att göra tillsammans med sina barn Àr att snickra ihop en odlingslÄda Ät dem. Det gör du lÀtt genom att anvÀnda de överblivna brÀdor du har hemma. TÀck lÄdan invÀndigt med en plastsÀck som du hÀftar fast. Gör hÄl i botten, tÀck botten med lecakulor och hÀll över jord. Det Àr ett lagom svÄrt projekt och barnen kan fÄ vara med och sÄga och skruva med borrmaskinen.

MĂ„larbok Harry Potter

Dyk in i Harry Potters vÀrld med en temamÄlarbok. Perfekta sommarpresenter för kreativa barn som Àlskar magi och Àventyr.

PÀrlor för pÀrlplattor

Med en uppsÀttning pÀrlor och pÀrlplattor kan barnen skapa konstverk och utveckla sin finmotorik. En rolig och kreativ sommaraktivitet.

Harry Potter böcker

Introducera barn till Harry Potters magiska vÀrld med den första boken i serien. En fÀngslande lÀsupplevelse som garanterat blir en sommarfavorit om du ger barnen dem som sommarpresenter.

Att fÄ en bra bok, <a class=

Pysselbok

Stimulera kreativiteten med en pysselbok som fokuserar pÄ ÄteranvÀndning. En inspirerande present som uppmuntrar till kreativt skapande och miljötÀnk.

Teckna manga Nosebleed Studio

Inspirera till konstnÀrligt skapande med en bok om att teckna manga. En perfekt present för aspirerande konstnÀrer intresserade av manga-stilen.

Bok för att lÀra sig teckna manga. Passar bÀttre för lite Àldre barn. Kul att kunna rita fina teckningar.

Kulbana

Ge barn en utmanande och underhÄllande upplevelse med en kulbana. Perfekt för att frÀmja problemlösning och kreativ lek.

Odlingskit krasse

Med Mikrogardens ekologiska odlingskit lÀr sig barnen om odlingens underverk. En lÀrorik och underhÄllande sysselsÀttning som ger gröna resultat. Köp odlingskit som sommarpresenter till barnen!

Bamse mÄlarbok

En Bamse-mÄlarbok Àr en klassisk och Àlskad present, perfekt för yngre barn som vill utforska sin kreativitet med en familjÀr och omtyckt figur.

Frön solrosor

De brukar ocksÄ gilla att fÄ vara med och fixa i trÀdgÄrden. De gillar att odla sina egna jordgubbar, Àrtor och morötter. För de yngre barnen Àr det kul att fÄ lite egna trÀdgÄrdsredskap och egna fröer att sÄ.

Solrosor brukar vara uppskattat att odla. De blir ju sÄ enormt stora, det brukar barnen gilla.

Ge Bort Mat och Köksrelaterade sommarpresenter till barnen

Sockervaddsmaskiner Àr fantastiska sommarpresenter till barn

Skapa karnivalskÀnsla hemma med en egen sockervaddsmaskin. En söt och rolig sommarpresent som lÄter barnen bli sina egna sockervaddsmÀstare.

Mini Isglassform

Med KitchPro Mini-Isglassformar blir varje tugga en kylig njutning. Fantastiskt för barnen att skapa egna glasskreationer under lata sommardagar.

Sorbet maskin

Förvandla din trÀdgÄrd till en svalkande oas med denna sorbetmaskin. Barnen kan experimentera med smaker och njuta av hemgjorda godsaker under soliga dagar. Ge bort sommarpresenter som gör att alla kompisar gÀrna tillbringar sommaren i er trÀdgÄrd.

Iskuber döskalle

Ge dryckerna en spÀnnande twist med döskalle-iskuber. Perfekta för sommarens fester, dessa iskuber skapar en kÀnsla av Àventyr och spÀnning.

Chips och dubbel-dippskÄl

Denna innovativa skÄl kombinerar stil med funktion, perfekt för sommarens alla fester. Ett mÄste för varje tillstÀllning dÀr snacks Àr i fokus.

Popcorn skÄl för mikron

Lékué erbjuder en snabb och enkel lösning för att göra hemmakvÀllarna extra speciella. Perfekt för filmkvÀllar eller som en rolig aktivitet tillsammans.

Hot dog maker

Förvandla köket till en snabbmatskiosk med denna Hot Dog Maker. Perfekt för att njuta av hemmagjorda hot dogs under sommarens grillkvÀllar. Ge bort sommarpresenter som gör hela familjen glada.

Relaterade frÄgor

Vad ska jag ge barnen i examenspresent? Barn som slutar 9:an eller gymnasiet ska kanske ha nÄgon större och dyrare present. Men nÀr man slutar ett helt vanligt skolÄr rÀcker det med nÀstan vad som helst för present. Det viktiga Àr att man blir uppmÀrksammad!

Presenter till barnkalas? Ska ditt barn pÄ kalas och behöver ha med sig en bra present? Presenter till barnkalas har jag samlat lite tips för hÀr.

Tips pÄ fortsatt lÀsning

Presenter att ge lÀrare

Presenter till anstÀllda

Sommarpresenter till barn
Rulla till toppen