Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Upplevelse present 2024

Söker du tips på en perfekt presentidé eller julklapp 2024? Överväg att ge bort en upplevelse present! Oavsett om det är för nygifta, födelsedagsfiraren, unga eller äldre, finns det upplevelsepresenter för varje smak, oavsett om de gillar spänning, öl eller avkoppling.

Ge bort en unik och spännande present genom en upplevelse i present, som gör traditionella presenter tråkiga i jämförelse. Det finns många alternativ, som äventyrsbanor, spökvandring, matlagningskurser, tumlarsafari, skateboardkurser, gokartkörning, vikingastadsbesök och guldvaskning. Dessa upplevelser passar olika åldrar och intressen och ger mottagaren minnen och erfarenheter att njuta av.

Upplevelsepresenter är väldigt populära gåvor!

Oavsett om du letar efter den perfekta upplevelsepresenten, oavsett om det är för matälskare, för dem som bryr sig om hälsa och skönhet, älskar att utforska djur och natur, uppskattar kultur och livsstil, vill ha en avkopplande weekend med övernattning, eller om det är för barnen, finns det en rad fantastiska alternativ att välja bland. Vår lista innehåller upplevelser som passar för alla smaker, från motorsport och adrenalinfyllda aktiviteter till sport och fritidsupplevelser. Så låt oss börja utforska alla presenttips för spännande upplevelser.

Populäraste upplevelserna 2024

Om du verkligen vill ge en gåva som skapar minnen för livet, så är upplevelserna ett utmärkt val! Låt mig guida dig genom några av de mest populära upplevelsepresenterna för 2024 som du kan ge bort i födelsedagspresent eller som julklapp.

 1. Sushiupplevelser: En spännande sushikurs med Happy Day är en unik gåva.
 2. Åka militär stridsbåt: För den som redan har allt är en resa till en hemlig militärö med militär stridsbåt en perfekt upplevelsepresent.
 3. Bio & fika upplevelser: En enkel och rolig gåva är att ta med din vän på en mysig biokväll med fika för två.
 4. Äventyrsbana: En av de mest spännande upplevelsepresenterna som låter mottagaren testa sina gränser och utmana sig själv på en äventyrsbana.

För de Små Äventyrslystna: Upplevelser för Barn i Stockholm, Göteborg och Många Andra Städer

Ge bort minnesvärda upplevelser till barn som stimulerar deras nyfikenhet, lärande och skapar oförglömliga äventyr. Vårt utbud inkluderar en mängd barnvänliga upplevelser som kan njutas av i flera städer runt om i landet.

Dessa äventyr kombinerar roligt, kunskap och framför allt säkerhet och kan upplevas i flera orter, inklusive Stockholm och Göteborg.

Våra äventyr är utformade för att låta de små upptäckarna utforska och lära sig på ett underhållande sätt. Oavsett om de älskar naturen, vetenskapen, konsten eller spännande aktiviteter, har vi den perfekta upplevelsen för att göra deras dag speciell.

Stockholm och Göteborg, samt många andra städer i landet, är fulla av möjligheter för äventyr, och vi är här för att göra det möjligt för barn att utforska, skapa minnen och ha kul på vägen.

 1. Gokart: För fartälskande barn är en tur med gokart en perfekt upplevelse.
 2. Bio och middag: En rolig gåva som kombinerar film och snabbmat och passar de som älskar båda.
 3. Spökvandringar: För de som söker spänning, är spökvandringar en extra spännande upplevelse.
 4. Italiensk matlagning: En matlagningskurs för hela familjen kan vara en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp.
 5. Tumlarsafari: En annorlunda present där man tar sig ut på havet för att se delfiner.
 6. Skateboarddag: Ge födelsedagsbarnet en möjlighet att testa skateboardåkning, en spännande och rolig aktivitet.
 7. Besök vikingastaden Birka: Perfekt för barn som är intresserade av vikingar.
 8. Guldvaskning: Barnen kommer älska att leta guld, en spännande upplevelse.
 9. Bowling och fika: En kombinerad bowling- och fikaupplevelse i födelsedagspresent eller julklapp.
 10. Junibacken: Passar hela familjen och är perfekt för barn som älskar böcker.
 11. Äventyrsgolf: Spela golf på ett fantasifullt och spännande sätt med en äventyrsgolfbana.
 12. Zorbing: En spännande zorbingupplevelse för två personer.
 13. Familjedag på Sydpoolen: En familjevänlig gåva med en dag på Sydpoolen.

Spännande Äventyrsupplevelser: Ge Bort Minnen att Leva För

Ge bort gåvor som skapar minnesvärda stunder och äventyr som kommer att bli en del av livets berättelse. Låt din närvaro i deras liv vara som ett äventyr att minnas för evigt.

Här är några spännande och oförglömliga upplevelser som kommer att sätta hjärtat i högvarv.

 1. Vandring i Nepal (17 dagar): Ge bort en oförglömlig vandringsresa i Nepal och låt dem utforska de majestätiska Himalayabergen, uppleva den rika kulturen och njuta av de mest fantastiska landskapen.
 2. Åka Ribbåt: För den som älskar höga farter och båtar är en färd i en ribbåt den perfekta upplevelsen.
 3. Flygsimulator J 35 Draken Upplevelse: Ge dem möjligheten att känna sig som en riktig pilot med denna flygsimulatorupplevelse.
 4. Racet i Stockholm: Ett lopp genom Stockholms gator kräver skicklighet, uthållighet och mod. En spännande utmaning för äventyrsentusiasten.
 5. Break Room Upplevelsepresent: Upptäck en annorlunda och spännande upplevelse med ”Break Room” där de kan släppa loss och ha kul.
 6. Vinterbåttur i Stockholm: Trots vinterkylan finns det roliga saker att åka på även vintertid. Ge bort en vinterbåttur i Stockholms vackra skärgård.
 7. Djurgården runt i båt: Spännande upplevelser som passar hela familjen, där de kan utforska Djurgården och dess omgivningar från vattnet.
 8. Spökvandring med Middag: Ge bort spänning och skräck i form av en spökvandring som tar dem till mörka gränder, skrämmande mordplatser och hemsökta källare, avslutad med en middag.
 9. Laserdom: För den som vill ha en häftig upplevelse, liknande paintball men utan blåmärken.
 10. Snöskotersafari för två: Ge dem möjligheten att uppleva en unik naturupplevelse med en snöskotersafari för två, något som många svenskar sällan får uppleva.
 11. Takvandring: Perfekt för den äventyrliga själen som vill utforska staden från ovan.
 12. Dykning: För de som drömmer om att lära sig dyka, erbjuds nu möjligheten att prova på dykning under kontrollerade former.
 13. Köra Supersportbil: Ge bort drömmen om att köra en supersportbil som födelsedagspresent, en upplevelse som kommer att uppskattas av motorintresserade.
 14. Ballongflygning: En spännande gåva som tar dem till skyn i en luftballong, där de kan njuta av en unik utsikt och en minnesvärd flygupplevelse.

Upplevelsepresenter till någon som föredrar en lugn stund

När du vill visa omtanke genom en gåva, överraska med att ge bort en gåva som ger en lugn stund att minnas. För dem som värdesätter ögonblick av stillhet, hälsa och skönhet finns det inget bättre än att ge bort avkopplande upplevelsepresenter.

Yasuragi

I tusentals år har man i Japan använt badritualen som ett sätt för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande och avkoppling. Yasuragi hittar du strax utanför Stockholm.

Solterapi & relax som avkoppling

Solterapi och relax är en avkopplande upplevelsepresent som passar perfekt för den som behöver lite extra lugn och ro i livet.

SUP-yoga upplevelser

SUP yoga är en spännande och annorlunda upplevelsepresent för någon som är intresserad av yoga och vattensport.

Spahelg för två personer

Dessa upplevelsepresenter ger möjlighet att uppleva en avkopplande spahelg för två personer.

Massagekurs till par

Ska du ge bort avslappning som gåva till ett par, då passar en massagekurs bra. Här erbjuds de lära sig att massera, på riktigt!

Ge bort något spännande till chokladälskaren

En lyxig gåva att ge bort i födelsedagspresent är chokladmassage.

Chokladmassage

Yoga

Yoga är ett sätt att hitta sin inre frid och stärka kroppen. Här kan man välja mellan flera yogaformer, beroende på vad man vill uppnå.

yoga

Helkroppsmassage upplevelse

Massage är bra om du vill ge bort en avslappnande gåva till någon som behöver att unna sig en avkopplande och skön stund för kropp och själ.

Floating

Ge bort upplevelser som är avkopplande och unik upplevelse som ger mottagaren en chans att koppla av och minska stressen genom att flyta i ett saltvattenbad.

floating

Hyr en relaxavdelning

Ge bort unika upplevelser – hyr en privat relaxavdelning till någon som behöver avkoppling!

Hyr en relaxavdelning

Spaweekend för två personer

Ge bort en natt på ett spa för två personer där övernattning i dubbelrum, trerätters middag och frukost ingår.

spaweekend för två personer upplevelsepresent

Massagekurs

Skulle du vilja ha massage varje dag av en kunnig massör? Då är det här den perfekta upplevelsepresenten att ge bort.

massagekurs

Spa

Ge bort en lyxig spabehandling i födelsedagspresent till någon som behöver avkoppling!

Vin, Ost och Sötsaker: Något För Alla Smaker

I denna del av vår upplevelseserie fokuserar vi på smaker som tilltalar både finsmakare och de som älskar det söta i livet.

Med våra noggrant utvalda upplevelser kan du ge bort minnesvärda stunder som väcker smaklökarna till liv. Mat och Dryck är väldigt populära upplevelse presenter.

 1. Ost och vinprovning: En perfekt födelsedagspresent för ost- och vinälskare.
 2. Vinprovning i hemmet: Ger möjligheten att ge bort upplevelser i hemmet tillsammans med vänner eller familj.
 3. Vin och lakritsprovning: Perfekt för den som gillar sötsaker och vin.
 4. Vin och chokladprovning: Kombinationen av vin och choklad ger en extra smakdimension.
 5. Exklusiv champagneprovning: En lyxig upplevelsepresent med en provning av flera champagnesorter.
 6. Ripasso och Amarone-provning: Vinprovning av en av Italiens mest kända viner, Amarone.
 7. Romprovning upplevelsepresenter: En romprovning för två personer där ni erbjuds möjlighet att upptäcka världen av rom.
 8. Choklad- och romprovning: Ger en inblick i chokladens och rommens värld.
 9. Bartender för en kväll: Bartender för en kväll är mest en perfekt gåva för någon som gillar drinkar och vill lära sig mer om bartenderyrket.
 10. Ölprovning i hemmet: Detta är en gåva som erbjuder möjligheten att lära sig mer om öl och provsmaka flera olika ölsorter.
 11. Ölvandring: Ge bort en ölvandring i Stockholm som inkluderar smakprover av öl från olika ölbryggare.
 12. Ölprovning i mörker: Under en timme provar ni fem olika ölsorter utan att se vad ni dricker. Ni sätter på er ögonbindel och upptäcker smakerna med era andra sinnen.
 13. Cocktailprovning: En chans att lära sig om cocktailernas historia och hur man mixar dem på bästa sätt.
 14. Exklusiv Whiskyprovning: Upplevelsepresenten ”Lyxwhiskeyprovning” är en perfekt gåva till whiskey-älskaren.

En Smakfull Resa genom Upplevelser

Stockholm, en stad som bjuder på en mångfald av smaker och kulinariska äventyr. Om du är redo att utforska stadens matkultur och njuta av gemenskap i goda vänners sällskap, har vi de perfekta upplevelserna för dig.

Här är några av de mest smakfulla och minnesvärda mat- och dryckesupplevelserna som Stockholm har att erbjuda. Oavsett om du är en matälskare, kaffeentusiast, chokladfantast eller bara vill ha en romantisk afton, har vi något för dig.

Låt oss ta dig med på en kulinarisk resa genom några av de mest spännande upplevelserna som Stockholm, Göteborg mm har att erbjuda.

 1. Romantisk matlagningskurs i Stockholm: En intim matlagningskurs där du och din partner eller vän kan lära er laga romantisk mat tillsammans.
 2. Kulinarisk vandring på Djurgården i Stockholm: En matupplevelse som kombinerar god mat med spännande historieberättande.
 3. Fika för två på Gateau: Perfekt för bakverksälskare som vill njuta av en gemensam fikastund.
 4. Sveriges bästa bord: En förstklassig middag för två på en bra restaurang.
 5. Smaka på historien – Vin och mat i Stockholm: En lärorik present som inkluderar en guidad promenad genom stadskärnan och lär dig om stadens historia och kulinariska traditioner.
 6. Chokladprovning i hemmet: En smakupplevelse där du får prova olika chokladsorter och lära dig om deras smaker och historia.
 7. Hard Rock Café – för två personer: Ge bort en upplevelse för musik- och matälskare på Hard Rock Café.
 8. Zeina Mourtada – Laga mat från Mellanöstern: En kulinarisk upplevelse där du lär dig laga mat med den libanesiska matkreatören Zeina Mourtada.
 9. Middag i mörker: En unik upplevelse där du avnjuter en trerätters middag och konsert i totalt mörker, skärpande dina sinnen för smaker och ljud.
 10. Teprovning: Perfekt för tedrickare som vill lära sig om olika sorters te och tillagningssätt.
 11. Gör egna Chokladpraliner: En pralinkurs för chokladälskare som vill lära sig göra egna praliner.
 12. Korvtillverkning: En kurs för korvälskare som vill lära sig att göra sin egen korv.
 13. Baka Polkagrisar: En kurs där du lär dig skapa egna polkagrisar i Gränna, staden känd för sina polkagrisar.
 14. Lär dig mjölksyra grönsaker: Ge bort en upplevelse som lär dig om mjölksyrade grönsaker och deras användning i matlagning.
 15. Kaffeprovning – Från böna till fika: En gåva som utforskar världen av kaffe med provsmakning från olika delar av världen.
 16. Räk- och laxkryssning: En kryssning med läcker mat från havet och stämningsfull musik i den svenska skärgården.
 17. Ciderprovning upplevelse: Ge bort en upplevelse för ciderälskare som vill prova olika cider och lära sig om deras smaker och ursprung.

Tips på fortsatt läsning

Söker du inspiration för att köpa den perfekta upplevelsepresenten att ge i julklapp eller födelsedagspresent 2024? Fortsätt din utforskning här och hitta ett brett utbud av minnesvärda stunder som kommer att göra din gåva oförglömlig!

Vill du ha mer inspiration när du ska köpa en upplevelsepresent? Kolla då vidare här så hittar du fler upplevelser att ge i present!

Tyvärr får inte alla fantastiska äventyr plats på denna sida. Därför har jag länkat vidare till andra sidor där du kan hitta ännu fler alternativ inom varje kategori. Oavsett om du är intresserad av ”Speciella Platser”, ”Hälsa och Skönhet”, ”Motorsport och Adrenalin”, ”Djur och Natur”, ”Kultur och Livsstil”, ”Resor och Övernattning”, ”Sport och Fritid”, ”Barnens Upplevelser”, ”Upplevelserna för Två” samt ”Presentkort på Upplevelser” finns det något som passar för varje tillfälle.

Oavsett om det är en överraskning till mamma, en oförglömlig födelsedagspresent till pappa, en sista minuten-överraskning, eller något för 18-åringen, din älskade fru, en man eller barnen, har vi det du behöver för att skapa magiska stunder och minnen för livet. Klicka vidare och hitta den perfekta upplevelsen som gör din nästa present speciell.

Upplevelse present 2024
Rulla till toppen