Upplevelser för två

Letar du efter upplevelser för två? Många gånger är det en present som passar för mer än en just det man letar efter. Kanske är du ute efter en bröllopspresent, en present till paret som just flyttat ihop eller de som levt länge tillsammans. Att hitta en pryl som passar båda kan vara svårt och då kan en upplevelse vara ett bättre alternativ. Det både stärker relationen och ger ett minne för livet. Därför ska du här få några tips på upplevelser som passar att ge bort till ett par.

Så vad är då en bra upplevelser för två? Bra och roliga upplevelser för två, som man kan ge bort till ett par är till exempel att ta dykcertifikat, äventyrsbana, en lyxig hotellövernattning på Yasuragi, champagneprovning eller en övernattning i UFO.

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Vad finns det för upplevelser som passar för två?

Hur ska man då hitta rätt upplevelse för två? Ja, det behöver förstås alltid anpassas efter individerna och deras personligheter. En bra och rolig upplevelse för två, som man kan ge bort till ett par, kan vara en lyxig hotellövernattning på det Japanska badet Yasuragi, en champagneprovning, en övernattning i UFO eller varför inte låta dem ta dykcertifikat tillsammans.

Men här ska du få några fler förslag på upplevelser för två!

Upplevelser för två

Upplevelser är trevliga att ge bort i både julklapp och som presenter. Många människor tycker inte om att få saker, eftersom de redan har så mycket prylar. Det gör upplevelser till de perfekta presenterna.

Ge bort en upplevelse för två

Upplevelser är trevliga och uppskattade presenter att ge bort vid alla tillfällen. Visst är det roligt att få presenter men det är inte alltid så uppskattat att få ytterligare en pryl till hemmet där det redan finns så det räcker. Då är en upplevelse den perfekta presenten

Här har jag några förslag på vad du kan ge ett par för upplevelser i present. Observera dock att alla upplevelser inte är ett paket två personer när du köper dem, det innebär alltså att du kan behöva beställa två upplevelser!

Bestiga Kebnekaise en spännande upplevelse

För paret som älskar frisk luft, motion och att njuta av Sveriges vackra natur blir den här turen på tre dagar en upplevelse som stannar kvar länge. Här får man uppleva och utforska fjällområdet runt Kebnekaise på vägen upp till toppen.

Turen görs i grupp tillsammans med certifierade guider där utbildning i fjäll- och vildmarksmiljö ingår och ger en bra grund för att på egen hand själva kunna utforska de svenska fjällen. Övernattning sker i tält, mat lagas tillsammans och förutom Kebnekaises topp går vandringen över glaciärer och andra toppar.

Upplevelsen passar par med normalt god fysik och för den som vill kan arrangören skicka ett träningsprogram för lite bättre förberedelser inför turen.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Upplevelsen finns i: Kebnekaise 
Säsong: Utvalda datum under sommaren
Varaktighet: En tredagarstur med två övernattningar

Läs mer och beställ

Bestiga Kebnekaise en spännande upplevelse

Helikoptertur

Det finns nog inte mycket som kan klå den där känslan av att sväva ovanför marken och se ner på det som finns där under. Allt ser annorlunda ut där uppe och man får räkna med att det kan ta en stund innan man lyckas orientera sig. Men det bästa är nog att även den som är höjdrädd kommer att upptäcka att det inte alls är så otäckt som man först hade trott. Det här är en upplevelse som passar det där paret som vill njuta av utsikten utan att behöva vandra upp till toppen av ett berg. En upplevelse där de tillsammans får upptäcka och se sig om, kanske få möjligheten att peka ut ställen de tidigare besökt eller vill besöka.

Många har nog drömt om att likt James Bond få chansen att ta sig fram med helikopter. Det här är något som passar ett litet sällskap och för ett par är det perfekt. Här åker man inte bara med och får en annorlunda sightseeing med fantastisk utsikt, utan får också en liten lektion i hur en helikopter kan hovra, alltså stå still, eller förflytta sig snabbt åt olika håll.

Säkerheten kommer alltid först och därför är det viktigt att vädret tillåter att man lyfter så den som planerar en helikopterfärd får vara beredd på att den kan ställas in med kort varsel. Vädret kan också avgöra vart man flyger även om det till skillnad från luftballong förstås går att styra betydligt mer. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i:Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Norrtälje
Säsong: Stockholm: Året om. Göteborg, Malmö & Helsingborg: Vår-höst på utvalda datum.
Varaktighet: Ca 30 minuter, varav 15-20 minuter flygtid.

Läs mer och beställ

Helikoptertur

Stand up paddle

Stand up paddle har blivit en mycket populär vattensport de senaste åren. Kanske för att det är en sport med så enkel teknik att alla åldrar kan klara av den. Den som känner att balansen är osäker kan välja att sitta ner, stå på knä eller till och med ligga på rygg om man inte vill stå upp. Det krävs inte heller att den som provar på är vältränad utan det är en både rolig och skön naturupplevelse samtidigt som det är en form av träning men framför allt avkoppling. Varning alltså, risken finns att paret som får presenten uppskattar det så mycket att de köper sig en egen sup efteråt.

Turen går längs de lugna vattnen kring Tantolunden i Stockholm efter en grundlig genomgång av instruktör som delar med sig av tips och råd. Ett tips till paret som får presenten är att de packar med sig matsäck, för sjön suger som vi alla vet. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Södermalm
Säsong: Juni – Augusti
Varaktighet: 2 timmar

Läs mer och beställ

Stand up paddle

Hinderbana Upplevelser För Två

Är paret du vill ge en upplevelse dragna mer åt det mer äventyrliga hållet? Ja då kan en äventyrsbana vara just det rätta. Här finns en utmanande och rolig hinderbana som är medeltuff och anpassad för att så många som möjligt ska känna att de klarar den. Det krävs alltså inte att den som genomför den är extremt tränad men ett sinne för äventyr bör man förstås ha.

Banan går uppe i träden och deltagarna leds från den ena sidan över till den andra genom ett klätternät, linbana osv. En duktig instruktör går igenom banan med deltagarna och ger tips och råd inför varje hinder. Det här är en aktivitet som är så populär att när man väl fått prova på så är det många som väljer att åka tillbaka. Och det bästa är att väl på plats får man göra banan hur många gånger man vill under den tid man är där. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen passar för två personer att göra tillammans
Ålder: Alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg, Uppsala, Linköping, Jönköping, Norrköping, Borås, Luleå, Kalmar, Skövde, Ängelholm, Västervik, Oxelösund, Åhus, Vimmerby, Löddeköpinge, Gällö, Tived
Säsong: April – November
Varaktighet: 1-3 timmar

Läs mer och beställ

Hinderbana på extremfabriken Upplevelser För Två

Hundspann

Är du sugen på att prova på hundspann? Låt oss ta med dig på en härlig tur där du får känna vinden i ansiktet, se magiska omgivningar och ta del av en upplevelse du sent kommer att glömma. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Upplevelsen finns i: Ljusdal, Sveg, Åre
Varaktighet: Hela trippen tar ca 1,5-2 timmar

Läs mer och beställ

Dykcertifikat

Det finns nog inte något som är så fascinerande som att dyka och upptäcka världen där under vattnet. Den som dyker upptäcker inte bara en annan värld utan får också uppleva den där känslan av att vara viktlös. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Är det här en upplevelse du vill ge bort så passar den till personer som vågar utsätta sig för det tryck som kommer av vattnet och som inte blir rädd eller känner sig klaustrofobisk. Även om den som dyker har mycket utrymmer och plats runt sig så kan dykardräkten och att vara instängd i mask och snorkel ge en känsla av att vara instängd. För rätt personer är det en fantastisk upplevelse och en present som ger mersmak. Med den här upplevelsen får deltagarna ett internationellt dykcertifikat som kan användas både i Sverige och utomlands.

I utbildningen ingår både bassängträning, teori och fyra dyktillfällen utomhus.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och sker tillsammans med andra
Upplevelsen finns i: Stockholm, Karlstad, Lund
Säsong: Teori och bassängdyken görs året runt, utedyken ej under vintern. I Karlstad erbjuds enbart utedyk.
Varaktighet: Teori och bassängträning vid fem tillfällen. Fyra utedyk.

Läs mer och beställ

Dykcertifikat

Rafting

Rafting är det engelska ordet för forsränning. En riktigt häftig upplevelse och inget för den som är rädd för att bli blöt. Det blir en färd ner för forsen som ger en riktig adrenalinkick, får hjärtat att bulta och deltagarna att tjuta av skratt.

Färden börjar i lugnt vatten där guiden ger deltagarna instruktioner innan det är dags att ge sig ut i forsen. Väl nere efter första forsen är det dags för lunch över öppen eld för att sedan ge sig ut igen. För den modige finns även möjligheten att hoppa ner i älven från de höga klipporna vid vattenfallet.

Upplevelsen passar både den som är nybörjare och den som har vana. Det enda som förväntas av deltagarna är lite äventyrslystnad. Välutbildade guider tar hand om deltagarna och utrustning så som våtdräkter, flytväst, hjälmar och annat tillhandahålls av arrangören.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och sker tillsammans med andra
Ålder: Åldersgräns 18 år.
Upplevelsen finns i: Åre
Säsong: Maj till September.
Varaktighet: Ca 6 timmar.

Läs mer och beställ

Rafting

Flugfiske En Upplevelse För Två

Fiske i all ära men att flugfiska är så mycket mer än så, det är även en fantastisk naturupplevelse. I den här upplevelsen får deltagarna gå igenom grunderna i kasttekniken innan man ger sig ut med båt på sjön.

Den här upplevelsen passar både män och kvinnor, tro inget annat. Kasttekniken kräver ett mjukt och följsamt handlag och den där känslan när fluglinan är igång och viner genom luften innan den läggs ut är speciell. Till skillnad från kastspö så är det sedan en helt annan teknik att dra in linan och locka fisken att nappa på flugan.

I upplevelsen, som är en halv eller heldag, igår utrustning, fika och även lunch. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Från 14 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: 4,5 timmar eller 8 timmar beroende på valt paket.

Läs mer och beställ

Flugfiske Upplevelse För Två

Vingårdsupplevelse För Två

På Blaxta ingård, i vackra Södermanland ligger Sveriges första vingård och vinfabrik. En gård om blivit belönad i vin-VM vid flera tillfällen. På gården odlas kända druvor så som Vidal, Chardonnay, Merlot och Cabernet Franc som blir till fantastiskt vin i den gamla ladugården från 1600-talet.

I upplevelsen ingår en guidad tur i den fantastiska miljön för att framåt kvällen bjudas på en ekologisk avsmakningsbuffé tillsammans med passande vin (5 olika sorter) från gården. Restaurangen som drivs av en stjärnkrögare har fått flera gastronomiska utmärkelser under åren.

När kvällen närmar sig natt kan deltagarna dra sig tillbaka till ett av vingårdens dubbelrum för en god natts sömn. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: 18 år
Upplevelsen finns på: Blaxsta Vingård, Södermanland 
Säsong: Utvalda datum under hela året med fokus på höst och vår då det är mest aktivitet på vingården.
Varaktighet: En övernattning

Läs mer och beställ

Vingårdsupplevelse För Två

Fjällvandring

Att vandra i fjällen har blivit en allt mer populär upplevelse de senaste åren men många saknar kunskapen och förstår inte hur de ska förhålla sig till denna vackra del av Sverige. Den som bokar denna upplevelse får under den halvdag uppleva Åres fjäll på allra bästa sätt.

Upplevelsen leds av kunniga guider, certifierade fjälledare/vildmarksguider, som delar med sig av sina kunskaper. Fika serveras över öppen eld med äkta kokkaffe och lokala bakverk. Det här passar alla som tycker om att vandra och klarar en enklare vandring på 5 km. Det fina är dessutom att turerna går året runt så välj den årstid som passar bäst. Utrustning så som snöskor och vandringsstavar håller arrangören med. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 1 person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Åre
Säsong: Året runt
Varaktighet: Ca. 3 timmar.

Läs mer och beställ

Fjällvandring

Yasuragi en lyxig Upplevelse För Två

Man behöver inte resa flera timmar för att komma till en helt annan värld. På det japanska badhotellet Yasuragi som ligger bara 20 min från Stockholms city får man uppleva varma källor, harmonisk miljö, avkopplande behandlingar och japansk matkonst.

Just ordet Yasuragi betyder ”den sköna utandning du gör när du sakta sjunker ner i en varm källa” och det är precis just vad man får uppleva här. När besökarna kliver innanför dörren är det dags att lämna allt annat utanför och kliva i badkläder och en skön kimono som tillhandahålls på plats. Har ni bokat övernattning ställer ni in packningen på rummet. Kläder och annat ni haft med er kommer inte behövas förrän det är dags att åka därifrån.

Gästerna brukar rekommenderas att inleda vistelsen med en visning av den japanska tvagningen och sen väljer man själv om man vill delta i någon aktivitet så som yoga, meditation, qigong eller ”bara vara” i någon av de varma baden med utsikt över inloppet till Stockholm. I restaurangen serveras sedan mat som lagas med inspiration av det japanska köket. En fantastisk upplevelse för alla par, vare sig det är nyförälskade eller levt ihop en längre tid. Ingen lämnar denna plats utan att lyckas koppla av, njuta av lugnet som finns där och må bra tillsammans.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Åldersgränsen kan variera under året, vänligen fråga vid bokning vad som gäller inför er vistelse.
Upplevelsen finns i: Stockholm, Hasseludden
Säsong: Året runt
Varaktighet: 1 dygn

Läs mer och beställ

Yasuragi en lyxig Upplevelser För Två

Tågresa med mat och vin

Här har du en fantastisk tågresa med en rälsbuss från 50-talet som går genom Uppland med vackra sjöar och natur utanför fönstret. Resan tar passagerarna mot den gamla bruksorten Lenna där det dukas upp middag och en unik vinprovning.

Resan börjar i Uppsala och går sedan längs den smalspåriga museibanan som är det som nu finns kvar av ett tidigare stort järnvägsnät i Uppland. En upplevelse som passar alla från 18 år men speciellt den som tycker om att höra rälsens dunkande då tåget tuffar fram. Ett kvällsäventyr tillgängligt från slutet av maj till början av september och tar ca 4,5 tim. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personen: Upplevelsen är för en person.
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Uppsala
Följande datum under 2022: 20/5, 27/5, 10/6, 17/6, 1/7, 15/7, 29/7, 5/8, 19/8, 2/9, 9/9
Varaktighet: 4,5 timmar

Läs mer och beställ

Tågresa med mat och vin Upplevelser För Två

Spadag på färna herrgård Upplevelser För Två

Det många par kämpar med idag är att få tiden att räcka till för varandra och vad kan väl inte bli bättre än att få en dag på spa i present. Det blir en dag borta från vardagen, tillsammans i en vacker och avkopplande miljö. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Ge bort en spaupplevelse för två på Färna Herrgård ligger i Bergslagen och har pool inomhus, en varm utomhuskälla och naturligtvis två olika sorters bastu. Vill man hellre ligga i bubbelpoolen och prova på den uppvärmda stenhällen finns även det. I upplevelsen ingår inte mat men det hindrar förstås inte att paret själva bokar in sig på en trerätters i restaurangen i anslutning till sin vistelse.

Det här är en present som passar alla par som njuter av en avkopplande miljö tillsammans och som hellre låter värme och ljuva dofter omge dem än ger sig ut i en äventyrspark.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Från 18 år men kan variera under året, vänligen fråga vid bokning vad som gäller inför er vistelse.
Upplevelsen finns på: Färna Herrgård 
Säsong: Året om
Varaktighet: Heldag 

Läs mer och beställ

Spadag på färna herrgård Upplevelser För Två

Champagneprovning med ost och choklad

Det finns mer än man kan tro att lära sig om champagne och den här upplevelsen passar så väl paret som redan vet lite om den bubblande drycken som paret som är nybörjare. Att få lära sig om denna ädla dryck av en erfaren expert ger guldkant och ja, det kan förstås öka på hushållsekonomin. Å andra sidan så kommer de att se på champagne och mousserande viner på ett helt annat sätt än tidigare.

Den här upplevelsen är en exklusiv provning för en person där man får prova fem olika sorters champagne, få bakgrunden till dessa och inte minst lära sig välja rätt sort till rätt tillfälle. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om.
Varaktighet: Cirka 2 timmar.

Läs mer och beställ

Champagneprovning Upplevelser För Två

Ballongflygning hisnande Upplevelser För Två

Kanske luftballong ett det av det tystaste sätten att ta sig fram över. Det enda ni hör är korta luftsläpp som får ballongen att styra upp eller ner. Var man startar, vad man får se och var man landar avgör vinden.

Charmen med att flyga luftballong är nog det där att släppa taget, släppa vardagen och låta vindarna bestämma var man hamnar. Passagerarna njuter av tystnaden och den magnifika utsikten medan de överlåter manövrerandet av farkosten till erfarna piloter. Men tro inte att du får allt serverat. Som en del av resan, och för säkerhetens skull, får deltagarna hjälpa till med såväl förberedelserna som arbetet efter landning. Det är en lika stor del av upplevelsen som att flyga högt där uppe.

Det här är en upplevelse som passar paret utan höjdrädsla. För hur det än är när man kommer så där högt upp och man tappar perspektivet så kan det vara en skrämmande upplevelse för den som inte tycker om höjder. Så innan du ger bort en färd i luftballong i present, kolla så att båda två gärna åker pariserhjulet eller liknande.

I samband med att du ger presenten kan det vara bra att tipsa om att hur varmt det än är på marken så är det kallare uppe i luften. Därför bör paret se till att ha med sig oömma kläder anpassade efter lite svalare väder och gärna en extra tröja i packningen. Bekväma skor eller stövlar rekommenderas då landningen mycket väl kan ske på en leråker och, kom ihåg något på huvudet som skyddar mot brännaren. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Lund, Gävle, Trollhättan, Borlänge, Kalmar, Skövde, Uddevalla, Varberg, Lidköping, Enköping, Falköping, Sjöbo, Gränna, Färgelanda, Brålanda, Högsäter, Orust
Säsong: Maj-September
Varaktighet: 4-5 timmar (varav cirka 1 timmes flygning).

Läs mer och beställ

Ballongflygning Upplevelser För Två

Massage Upplevelse för två

Varje par behöver hitta tillfällen då de kan koppla av tillsammans. Det stärker både individen och relationen. Att gå på massage där både blir omhändertagna i en avkopplande och skön miljö gör gott på många sätt. Upplevelsen utförs av två massörer och naturligtvis på varsin bänk. Samma rum eller olika är beroende på vilken plats ni väljer.

Massage är ett skönt sätt att varva ner på samtidigt som det ger ny kraft och energi. Vilken typ av massage man vill ha gör man upp med massageterapeuten som anpassar den efter önskemål. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Trollhättan, Hässleholm
Säsong: Året om
Varaktighet: 50-60 minuter

Läs mer och beställ

Massage Upplevelser För Två

Zorbing

Zorbing är en gigantisk plastboll där deltagaren kryper in för att sedan rulla ner för en brant sluttning. En snurrig upplevelse som lockar till mycket skratt och en hisnande känsla när bollen rullas över kanten till en brant sluttning. Passar den/de som gillar äventyr och utmaningar men bör undvikas för den som har rygg- och nackbesvär. Finns tillgängligt från maj till september.

Sporten kom ursprungligen från Nya Zeeland och har blivit allt mer populär i Sverige sedan år 2010. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Hammarstrand
Säsong: Bestämda datum Maj-September.
Varaktighet: Ca 20 minuter

Läs mer och beställ

Zorbing Upplevelser För Två

Teater och middag Upplevelser För Två

För paret som tycker om ett kulturellt utbud, både i form av teater och fantastisk mat rekommenderas den här upplevelsen som present. Här börjar kvällen med en god middag på en av Stockholms fantastiska restauranger.

Efter middagen är det så dags att tillsammans njuta av någon av Stockholms populära Off Broadwayföreställningar. Vilken föreställning som visas är förstås beroende på när under året som kvällen bokas in. Du behöver inte fundera på hur du ska slå in presenten för det ingår en lyxig presentbox når du beställer denna upplevelse. Klappat och klart kan man säga. Det här blir en kväll att minnas på mer än ett sätt och som ger mycket för paret att prata om efteråt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om.
Varaktighet: Ca 3-4 timmar

Läs mer och beställ

Teater och middag Upplevelser För Två

Laser dome Upplevelser För Två

Man måste inte gilla tevespel och liknande för att ha roligt på Laserdome. Tro det eller ej men det här är något som passar alla åldrar och du skulle nog bli förvånad över vilka sidor det tar fram hos motståndarna. Det är ett laserspel som går ut på att skjuta motståndarna och skydda sin bas. Till skillnad från paintball så ger inte detta några blåmärken utan sätter bara vapnet ur spel tills det har laddats igen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Spelet genomförs inomhus på en specialbyggd bana och reglerna är så enkla att alla kan klara av det. Varning för mycket smygande och mycket skratt.

Antal personer: Upplevelsen är för 2 personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Skövde
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 15 minuter

Läs mer och beställ

Laser dome Upplevelser För Två

Danslektion

Det är något speciellt med att dansa tillsammans. Det är en upplevelse där man som par kommer nära varandra och med de endorfiner som släpps loss kan man inte bli annat än glad. Musik och rörelse i kombination har den effekten.

Den här upplevelsen passar alla par, oavsett om de har dansat tidigare eller inte. Här får de komma loss till de latinska rytmerna i en Salsa, Tango och Bachata. I dansen får de möjlighet att uttrycka sig fysiskt och upptäcka att det klarar av mer än de tror. Ett prova-på-tillfälle som kan ge mersmak och garanterat kommer att få dem att gå därifrån med ett leende på läpparna. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Linköping
Säsong: Året om.
Varaktighet: Ett prova-på-tillfälle. 1-2 timmar beroende på ort.

Läs mer och beställ

Danslektion Upplevelser För Två

Snowkite

Letar du efter en present till någon/några som gillar vintersporter så är det här en av de häftigaste upplevelserna du kan hitta. Snowkite är en upplevelse där fart och känslan av frihet inte går att beskriva, det måste upplevas.

I upplevelsen igår en säkerhetsgenomgång av instruktör. Där får deltagarna lära sig tekniken, lära sig om vind och hur man tar sig fram på ett säkert sätt. Välj mellan en eller två dagar.

För att delta i den här upplevelsen krävs inga förkunskaper men man bör ha god skid- eller snowboardvana. Utrustning tillhandahålls av arrangören och pjäxor samt skidor/snowboard tar deltagarna med själva. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person 
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Vinterhalvåret
Varaktighet: Introduktionskurs: Ca 3-6 timmar. Nybörjarkurs: 2 dagar

Läs mer och beställ

Snowkite

Restaurangbesök

Vad sägs om en romantisk middag för två på en restaurang med mat från någon av världens alla hörn. En present som alltid uppskattas och varför inte lägga till erbjudande om att vara barnvakt till trötta föräldrar som behöver få lite egen tid tillsammans. En upplevelse som finns tillgänglig under hela året.

Överraska genom att ta reda på vilken mat som är deras favorit, hitta en restaurang som serverar mat från paret senaste resa tillsammans och låt dem få en kväll att minnas och påminnas. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Gävle, Borås, Halmstad, Sundsvall, Trollhättan, Skövde, Kungens kurva, Vaxholm, Kvänum
Säsong: Året om

Läs mer och beställ

Restaurangbesök Upplevelser För Två

Övernattning i UFO Upplevelser För Två

Vad kan väl inte vara häftigare än att få sova i ett rum högt upp med utsikt över Luleälven. Det är möjligt och en present för två som inte glöms bort i första taget.

The UFO gömmer sig i tallskogen och för att ta sig upp i den klättrar man på en infällbar trapp. Väl inne blir man överraskad av den moderna och komfortabla inredningen. Efter en magisk natt är det dags att inta frukosten som ingår innan avfärd hemåt igen. Om de nu inte bestämt sig för att boka in ytterligare en natt.

I Trehotels gästhus finns restaurang med lunch och middagsmeny samt bar, bastu, relax och teve för den som önskar. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Harads
Säsong: Året om.
Varaktighet: 1 natt.

Läs mer och beställ

Övernattning i UFO Upplevelser För Två

Hotellövernattning en upplevelse för två

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alvesta, Eskilstuna, Gislaved, Gotland, Gränna, Göteborg, Höganäs, Idre, Kinna, Lammhult, Leksand, Lerum, Ljusdal, Nynäshamn, Orsa, Stockholm, Söderköping, Tierp, Tjörn, Tomelilla, Torsås, Trollhättan, Uddevalla, Upplands Väsby, Vadstena, Vara, Vellinge, Vetlanda, Vingåker, Värnamo, Växjö, Östhammar
Säsong: Året om
Varaktighet: 1 dygn

Läs mer och beställ

Hotellövernattning Upplevelser För Två

Ridweekend Romantiska Upplevelser För Två

I natursköna Tived finns den här upplevelsen som innefattar både turer på islandshäst och boende på herrgård med frukost, fika och trerättersmiddag. En varm sommardag finns det även möjlighet att bada i någon av sjöarna ni passerar under turen med hästarna.

Att rida Islandshäst är speciellt. Det är kända för att vara väldigt snälla, tåliga och skiljer sig från andra hästar med sitt töltande och sin passgång. Islandshästens karaktär gör också att upplevelsen passar alla åldrar och både vana ryttare som ovana. En guide visar er tillrätta, hjälper er att hitta den häst som passar er bäst och tar er med ut på tur i den vackra omgivningen. En två dagars upplevelse som passar för två personer som vill njuta av både natur och god mat. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Tived
Säsong: Sommarhalvåret
Varaktighet: 2 dagar

Läs mer och beställ

Ridweekend Upplevelser För Två

Afternoon tea Upplevelse för två

Ibland är det den där lilla stunden i väg från vardagen som sätter guldkant på tillvaron. Det kan räcka med bara någon eller några timmar tillsammans och då är afternoon tea just precis det som blir pricken över i:et.

En upplevelse som passar lika bra för två vänner som för ett par där man får välja mellan den traditionella engelska menyn eller den franska. Passa på att prova flera olika sorters te och njut av scones, ostar och laxpaté.

Afternoon tea serveras året runt på en av Stockholms restauranger. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 2 personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: 1-3 timmar

Läs mer och beställ

Afternoon tea Upplevelser För Två

Lyxbrunch Upplevelser För Två

Finns det något så härligt som att ta sovmorgon en söndag och sedan ge sig ut för att ta del av allt det goda som finns på en lyxbrunch. Brunch kommer från de engelska orden breakfast och lunch som tillsammans bildar ordet brunch. Även om det är ett etablerat ord så händer det att vi i Sverige även säger Frunch.

Slår man ihop frukost och lunch innebär det förstås både kall och varm mat och det är lätt att bli sittandes länge vid bordet. En upplevelse som passar alla par, oavsett hur nya eller gamla de är i sin relation så kommer det att uppskattas.   Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Umeå, Skövde
Tillgänglighet: Året om. Gäller på söndagar och på vissa orter även lördagar.
Varaktighet: Gäller vid ett tillfälle.

Läs mer och beställ

Lyxbrunch Upplevelser För Två

Hyr en relaxavdelning Upplevelse För Två

Jodå, det går att hyra en relaxavdelning bara för två och vad kan väl inte vara skönare än att krypa ner i bubbelpoolen och få ha hela stället för sig själv en stund. I paketet ingår handduk, badrock och tofflor så det enda som behöver packas ner är badkläderna.

Värme, avkoppling och egen tid, vad kan väl inte vara bättre att ge bort som present vare sig det är till någon du känner eller till dig och din kärlek. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Norrköping
Tillgänglighet: Stockholm, Göteborg och Malmö: Måndag-Fredag, Norrköping och Västerås: Tisdag-Lördag
Varaktighet: Ca 1 timme

Läs mer och beställ

Hyr en relaxavdelning Upplevelser För Två

Vin och lakritsprovning

Trodde du att vin och lakrits inte passar ihop, då trodde du fel. Med den här upplevelsen får deltagarna både prova på kvalitetslakrits och lära sig vilka viner som passar bäst till den. Förutom vinerna får man lära sig mer om hur lakrits tillverkas och dess historia. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Upplevelsen passar för alla över 20 år, vänner och par som älskar lakrits och vin.

Antal personer: Upplevelsen är för 1 person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Vin och lakritsprovning

Tips på fortsatt läsning

Upplevelser för två
Rulla till toppen