Smycken i present

Smycken är väldigt populära presenter, de passar att ge både barn och vuxna, män så väl som kvinnor.

Vad är då bra smycken att ge bort i present? Bra smycken att ge bort kan vara ett smycke som du graverar, en klocka, ett guldhalsband, eller ett enkelt halssmycke från Efva Attling. Smycken är bra presenter som finns i alla prisklasser.

Ge bort smycken i present

Smycken till män

Att få smycken i present är alltid trevligt. Det finns fina personliga smycken som passar bra att ge även män i present. Här hittar du några exempel på smycken som passar bra även till män.

Hos Get personal hittar du väldigt tuffa smycken dogtags (halsband med brickor som graveras) eller armband i läder och stål eller silver. Ett graverat smycke blir en väldigt personlig present till honom.

Manschettknappar är trevligt om han är den typen som brukar klä upp sig och ha den typen av skjortor.

En snygg klocka är ju också ett slags smycke. För många män är det det enda smycket de kan tänkas sig att använda sig. Klockor finns förstås i en massa utföranden och i olika prisklasser. Men satsa på den bästa klockan du har råd med. Det finns faktiskt massor av snygga klockor som inte kostar en förmögenhet. Men att ha en snygg klocka är ett smycke som kommer göra honom glad hela livet.

Personliga smycken till kvinnor

Vill man köpa smycken till kvinnor finns det desto mer att välja mellan. Här är några av mina egna favoriter. Vissa är smycken går att få väldigt personliga, eftersom man kan gravera in en text på smycket. Några ord av kärlek och omtanke, som får henne att älska smycket ännu mer. Det finns även smycken som har texten jag älskar dig på en mängd språk.

Personlliga smycken som kan graveras

Det stilrena halsbandet Inori Precious kan du gravera in något och göra det mer personlig. Den levereras i en svart presentask som kan bytas ut till en lyxigare variant om du vill det. Armbandet Inori Royalty Steel går i samma stil som halsbandet. Även denna kan du gravera in något personligt på. Hos Get Personal hittar du även halsband Inori Pipeline Steel där du kan få plats med lite längre text ingraverat på baksidan.

Varför inte ge bort ett riktigt vackert smycke. Här är några förslag som jag själv tycker mycket om. Armbandet kommer från Tomas Sabo Kanske passar de även den kvinnan som du letar efter present till?

Många kvinnor drömmer om att få diamantörhängen och diamanthalsband infattade i guld. Och visst är de snygga?

En riktigt snygg klocka är en present som även kvinnor tycker mycket om att få. Många föredrar att köpa herrklockor idag eftersom det är trendigt med stora klockor.

Billiga smycken i present

Fler fina och personliga smycken till henne

Ge smycken i present till barn och tonåringar

Ett smycke är en bra present eftersom det ofta uppskattas och kommer användas av mottagaren under hela livet. Ett smycke är heller inte skrymmande och det är inget man behöver ha ståendes framme. Det finns lite olika smyckesförvaringar du kan köpa och ge bort i present också. Till de yngsta flickorna kan det passa bra med en liten hjärtask med en älva och en vuxen kvinna blir nog gladare för flamingon eller ett vitt smyckeskrin. Till en man kan det var trevligt att ge en fin klocklåda.

Relaterade frågor

Vad är ett mammahalsband? Ett mammahalsband är speciella halsband man ger en gravid kvinna eller mamma. Det kan vara smycken med barnens namn på, en bola eller smycken som symboliserar mamman och barnet. Läs mer om mammahalsband här.

Tips på fortsatt läsning

Smycken i present
Rulla till toppen