Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Present till pojkar

Vad är en bra presenter till killar och små pojkar? Vad önskar de sig egentligen när de fyller år? Det är inte lätt att hitta bra presenter till killar. Oavsett om du känner killen som fyller år eller inte kan det vara svårt att hitta på bra födelsedagspresenter. Till att börja med är det förstås olika vad vuxna killar och vad barn önskar sig i present. Killar har olika intressen. Jag har valt att dela upp den här sidan efter ålder för att försöka hjälpa dig hitta bra i present till pojkar!

Vad är bra presenter till pojkar?

Här hittar du present till pojkar i alla åldrar.

Presenter till killar under 18 år

Vad är en bra present till en nyfödd bebis
Nyfödd pojke
Vad är en bra present till en 1-årig kille?
1-årig pojke
Vad är en bra present till en 2-årig pojke
2-årig pojke
Vad är en bra present att ge en 3-årig kille?
3-årig pojke
Vad är en bra present till en 4-årig kille?
4-årig pojke
Vad är en bra present till en 5-årig kille
5-årig pojke
Vad är en bra present till en 6-årig kille?
6-årig kille
vad är en bra present till en 7-årig kille
7-årig kille
Vad är en bra present till en 8-årig kille
8-årig kille
Vad är en bra present till en 9-årig kille?
9-årig kille
Vad är en bra present till en 10-årig kille
10-årig kille
11-årig kille
11-årig kille
12-årig kille
Vad är bra presenter till en 13-årig kille
13-årig kille
14-årig kille
15-årig kille
Vad är en bra present till en 16-årig kille?
16-årig kille
Vad är en bra present till en 17-årig kille
17-årig kille
Vad är en bra present till en 18-årig kille
18-årig kille

Presenter som killar brukar gilla

Lego i present till pojkar

Lego är en favorit bland killar i alla åldrar. Här är det bara viktigt att ha koll på hans ålder, så att du hittar ett lagom svårt legobygge. Det är också viktigt att ha någorlunda koll på hans intressen, bilar, Harry Potter osv, så att du väljer en legomodell som han kommer gilla.

Tack Zap robot

Tack Zap robot är ett kul pyssel där barnet bygger sin egen robot. I setet ingår hammar, korkplatta, spikar och 45 olika robotdelar. Man får också med instruktioner för hur man kan bygga ihop roboten, om man ni inte vill skapa en egen. Man spikar fast delarna på plattan för att skapa roboten. Det här är en leksak som verkligen utnyttjar barnets kreativitet och skapandelust.

Mobiltelefon

Mobiltelefoner är något alla killar önskar sig. Även de yngsta killarna drömmer om att få en egen mobiltelefon och om att spela spel på den. Här kan jag tipsa om att du även kan hitta en begagnad telefon. Det är ju så lätt hänt att de yngsta barnen råkar tappa sin telefon i golvet. Till den nya mobiltelefonen behöver han förstås både skärmskydd och ett tufft mobilskal för att skydda den. En powerbank och lång laddsladd är också saker som är bra att få till.

Robotar i present till pojkar

När du ska köpa present till en pojke är robotar ett säkert kort. Robotar fashinerar pojkar i alla åldrar. Det kan vara allt från en programmerbar robot, transformer, en robot som kan gå själv eller kanske en robot som drivs med solenergi. Robotar är en bra present till pojkar.

Harry Potter saker

Om det är en kille äldre än sju år kan Harry Potter saker bli en bra present. Det finns allt från böcker till som här, en lampa att välja mellan. Harry Potter är en spännande berättelse om en föräldralös pojke som visar sig vara en trollkarl.

Familjespel

Klassiska familjespel är också populära presenter. Även i den här kategorin finns det många att välja mellan Mr Bucket, Monopol, schack, Fia, Uno, Kinachack, Med andra ord, och Den försvunna diamanten.

Högtalare

Till de lite äldre killarna brukar högtalare som har bluetoth vara bland de mest eftertraktade presenterna. Det är viktigt att kunna lyssna på musik med bra ljud tillsammans med kompisarna.

Allente streaming

Ge bort en prenumeration på Allente i present till någon som älskar att titta på film och TV-serier. Allente är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive de senaste filmerna, populära tv-serier, sport och barnprogram. Man har tillgång till ett stort utbud av innehåll och kan titta på det han vill när man vill. De erbjuder också ett bra utbud av innehåll av filmer. En prenumeration på Allente är en present verkligen kommer uppskattas. Ge bort en möjlighet att njuta av ett brett utbud av film och TV-serier!

Hörlurar i present till pojkar

Bland äldre killar är det också uppskattat att få bra öronsnäckor eller hörlurar. Dessa är nog de absolut häftigaste lurarna. De är ljudisolerade och man kan njuta av sin musik helt ostört.

Men som jag skrev tidigare, det är svårt att ge generella presenttips. Enklast är om du klickar dig in på presenter till killar i den aktuella åldern, så ska jag hjälpa dig vidare.

Tips på fortsatt läsning

 • Julklapp 17 Åring 2023

  Julklapp 17 Åring 2023

  Julklapp till 17-åring 2023 – vad 17 ger man dem egentligen? Det är svårt att vad man ska ge dem i julklapp tycker jag. Så jag har undersökt vad de tycker är bra presenter. Så vad är då bra julklappar till en 17-åring 2023? 17-åringar önskar sig nya datorer, mobiltelefoner och sådant givetvis. Men lite…

  Läs mer…


 • Julklapp 16 Åring

  Julklapp 16 Åring

  Att hitta den perfekta julklappen till en 16-åring kan vara en utmaning som kräver både kreativitet och insikt i dagens ungdomars värld. I denna artikel avslöjar jag en skattkista av idéer som garanterar att göra julen oförglömlig för varje tonåring, oavsett deras intressen och passioner. Vad är en bra julklapp till en 15-åring? Julklapp till…

  Läs mer…


 • Julklapp 4 Åring

  Julklapp 4 Åring

  Vad ger man i julklapp till 4-åring? Jag, vet det kanske inte är helt enkelt, men du ska få mina bästa julklappstips till en 4-åring! Här hittar du många fina och inspirerande julklappsförslag till barn som är 4 år. Vad är en bra julklapp till en 4 åring? För 4-åringar är julklappar som stimulerar kreativitet…

  Läs mer…


Present till pojkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen