Presenter Till Pojkar

Vad är en bra presenter till killar och små pojkar?

Vad önskar de sig egentligen när de fyller år? Det är inte lätt att hitta bra presenter till killar. Oavsett om du känner killen som fyller år eller inte kan det vara svårt att hitta på bra födelsedagspresenter. Till att börja med är det förstås olika vad vuxna killar och vad barn önskar sig i present. Killar har olika intressen. Jag har valt att dela upp den här sidan efter ålder för att försöka hjälpa dig hitta bra presenter till killar!

Här hittar du födelsedagspresenter till barn i alla åldrar.

Vad är bra presenter till pojkar?

Presenter till killar under 18 år

Vad är en bra present till en nyfödd bebis
Nyfödd pojke
Vad är en bra present till en 1-årig kille?
1-årig pojke
Vad är en bra present till en 2-årig pojke
2-årig pojke
Vad är en bra present att ge en 3-årig kille?
3-årig pojke
Vad är en bra present till en 4-årig kille?
4-årig pojke
Vad är en bra present till en 5-årig kille
5-årig pojke
Vad är en bra present till en 6-årig kille?
6-årig kille
vad är en bra present till en 7-årig kille
7-årig kille
Vad är en bra present till en 8-årig kille
8-årig kille
Vad är en bra present till en 9-årig kille?
9-årig kille
Vad är en bra present till en 10-årig kille
10-årig kille
11-årig kille
11-årig kille
Vad är en bra present till en 12-årig kille
12-årig kille
Vad är bra presenter till en 13-årig kille
13-årig kille
Vad är en bra present till en 14-årig kille?
14-årig kille
Vad är en bra present till en 15-årig kille
15-årig kille
Vad är en bra present till en 16-årig kille?
16-årig kille
Vad är en bra present till en 17-årig kille
17-årig kille
Vad är en bra present till en 18-årig kille
18-årig kille

Presenter som Killar brukar gilla

Lego

Lego är en favorit bland killar i alla åldrar. Här är det bara viktigt att ha koll på hans ålder, så att du hittar ett lagom svårt legobygge. Det är också viktigt att ha någorlunda koll på hans intressen, bilar, Harry Potter osv, så att du väljer en legomodell som han kommer gilla.

Läs mer och beställ

Mobiltelefon

Mobiltelefoner är något alla killar önskar sig. Även de yngsta killarna drömmer om att få en egen mobiltelefon och om att spela spel på den. Här kan jag tipsa om att du även kan hitta en begagnad telefon. Det är ju så lätt hänt att de yngsta barnen råkar tappa sin telefon i golvet. Till den nya mobiltelefonen behöver han förstås både skärmskydd och ett tufft mobilskal för att skydda den. En powerbank och lång laddsladd är också saker som är bra att få till.

Läs mer och beställ

Robotar

När du ska köpa present till en pojke är robotar ett säkert kort. Robotar fashinerar pojkar i alla åldrar. Det kan vara allt från en programmerbar robot, transformer, en robot som kan gå själv eller kanske en robot som drivs med solenergi. Robotar är en bra present till pojkar.

Läs mer och beställ

Harry Potter saker

Om det är en kille äldre än sju år kan Harry Potter saker bli en bra present. Det finns allt från böcker till som här, en lampa att välja mellan. Harry Potter är en spännande berättelse om en föräldralös pojke som visar sig vara en trollkarl.

Läs mer och beställ

Familjespel

Klassiska familjespel är också populära presenter. Även i den här kategorin finns det många att välja mellan Mr Bucket, Monopol, schack, Fia, Uno, Kinachack, Med andra ord, och Den försvunna diamanten.

Läs mer och beställ

Högtalare

Till de lite äldre killarna brukar högtalare som är vattentäda och har bluetoth vara bland de mest eftertraktade presenterna. Det är viktigt att kunna lyssna på musik med bra ljud tillsammans med kompisarna.

Läs mer och beställ

Hörlurar

Bland äldre killar är det också uppskattat att få bra öronsnäckor eller hörlurar. Dessa är nog de absolut häftigate lurarna. De är ljudisolerade och man kan njuta av sin musik helt ostört.

Läs mer och beställ

Men som jag skrev tidigare, det är svårt att ge generella presenttips. Enklast är om du klickar dig in på presenter till killar i den aktuella åldern, så ska jag hjälpa dig vidare.

Dela gärna sidan!

Presenter Till Pojkar
Rulla till toppen