Erotisk adventskalender

Är du sugen på att ge din partner (eller dig själv) en adventskalender utöver det vanliga? Då är en erotisk adventskalender är det du söker.

Vad är en erotisk adventskalender? En erotisk adventskalender innehåller sexiga massageprodukter, leksaker och soft bondage produkter. Bakom de 24 luckorna i adventskalendern får du, eller din partner, varje dag under december en sexig eller erotisk leksak.

Vad finns det för erotiska adventskalendrar?

Det finns några riktigt lyxiga erotiska adventskalendrar att välja mellan. Innehållet i de erotiska Adventskalendrarna har ett innehåll värt betydligt mer än priset som de säljs för just nu.

Varför köpa en erotisk adventskalender?

Adventskalendrar med erotiskt innehåll är den senaste trenden bland adventskalendrar. Och nog behövs det alltid. December brukar vara en mörk och tråkig månad som kan behöva få lite guldkant.

Att köpa en erotisk adventskalender kan göra december månad lite mindre trist. Tänk att kunna vakna varje dag och ha en ny spännande överraskning att se fram emot. En överraskning som ger dig den där pirrande känslan i kroppen och som gör det lätt att stiga ur sängen.

En erotisk adventskalender är en mysig adventskalender att köpa till sig själv eller till sin partner. Kanske kommer ni att våga utforska Lite nya saker som ni inte vågat tidigare. En erotisk adventskalender är ett trevligt sätt att hetta upp kärlekslivet en smula.

Det finns några riktigt fina erotikkalendrar 2022 som jag har tittat på.

Priset på kalendrarna med sexleksaker ligger lite högt om man jämför med andra adventskalendrar. De kostar alla över tusenlappen. Men när man tittar på vad man får för pengarna är de verkligen värda priset. De innehåller sexleksaker från kända varumärken som kostar mycket mer om man köper dem var för sig. Så de är verkligen prisvärda och kan vara en kul gemensam adventskalender att köpa som par. Det finns även en erotisk kalender med olika uppgifter som ni ska utföra.

För vem passar en erotisk adventskalender?

De erotiska adventskalendrarna innehåller produkter som passar alla oavsett kön och sexuell läggning. En bra present till honom eller henne som skulle vilja piffa till sexlivet lite.

Erotiska adventskalendrar 2022

Erotisk adventskalender Mshop Advent Calendar 2022

Njut mer under advent tillsammans med denna lyxiga adventskalender med 4 luckor. Kalendern är gjord av återvunnet material och innehåller noga utvalda produkter till ett värde av 2600kr. Bakom luckorna hittar du 3 leksaker som ni kan använda tillsammans, två produkter för extra en extra upplevelse och hygien, två BDSM-leksaker och ett häfte med inspiration, ideer och utmaningar för att krydda upp sexlivet.

Köp den hos Mshop för 995kr (ordinarie pris 2600kr)

Läs mer och beställ

Orion erotisk adventskalender

Varför inte ge din älskling en adventskalender utöver det vanliga? I den här erotiska adventskalendern hittar hon eller han massor av spännande och sexiga produkter. Bakom luckorna gömmer sig sexiga leksaker, massageprodukter och tillbehör som väcker lust och passion. Den här erotiska adventskalendern passar alla, både män och kvinnor oavsett sexuell läggning. En sexig adventskalender som passar både män och kvinnor. I den här erotiska adventskalendern hittar du 24 sensuella överraskningar. Det är allt mellan sköna massageprodukter till sexiga leksaker. Den här adventskalendern innehåller varor till ett värde av ca 4000kr. Bakom luckorna kan du hitta en womanizer, tio sexleksaker, två underkläder, fyra acessoareer, två produkter för soft bondage och fem kosmedikprodukter. Beställ den här kalendern och förvandla december till årets trevligaste månad.

Köp den hos Coolstuff för 1495 kr

Läs mer och beställ

Naughty & Nice Lyxig Adventskalender 2022

Naughty and nice ger ut en advenskalender för femte året i rad. Här hittar du erotiska överraskningar i form av sexleksaker, glidmedel och massagetillbehör. Med den här adventskalenern kommer varje dag fram till ju att kännas som julafton. Den här julkalendern har 24 luckor där du kan hitta överraskningar i form av åtta olika sexleksaker för både honom och henne, glidmedel, sex produkter för soft bondage, och fyra sexspel och andra tillbehör. Produkterna i den här adventskalendern går i guld och smaragdgrön. Adventskalendern riktar sig både till nybörjare och till par som vill prova på nya saker tillsammans. Det sammanlagda värdet av produkterna i den här adventskalendern är 5400kr.

Köp den hos Joyland för 1495 kr (ordinarie pris 1695 kr)

Läs mer och beställ

Adventskalender erotisk Satisfyer Advent Deluxe

Detta är en adventskalender med 24 luckor där du kan hitta sexiga små presenter som du kan använda själv eller tillsammans med någon. Den här adventskalender passar alla, både män, kvinnor och par obereonde av sexuell läggning. Du hittar två satisfyerleksaker, nio andra sexleksaker, två underkläder, tre produkter för bondage och BDSM, tre produkter för massage och fyra glidmedel och massageoljor. Värdet på den här adventskalendern är 6650 kr om du skulle köpt produkterna styckvis.

Köp andventskalendern hos Lyko för 999 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender erotisk Satisfyer Premium

Det här är en fin adventskalender för att få en spännande december. Den är fylld med 24 spännande överraskningar för att förgylla december månad. Här hittar du fyra satisfyerleksaker, en appstyrd satisfyerleksak, åtta andra sexleksaker, fyra glidmedel och massageoljor, fem produkter för bondage och BDSM samt två underkläder. Den här adventskalendern är en premiumprodukt med ett värde på 9100 kr.

Köp adventskelendern hos Lyko för 1699 kr.

Läs mer och beställ

Erotisk lyxig Amorelie adventskalender

Denna premium-kalender innehåller 24 sensuella överraskningar som garanterat drar ner både julstrumpor och annat på mottagaren! Ännu en riktigt lyxig, erotisk adventskalender. Den innehåller 24 sensuella överraskningar och innehåller produker från kända märken som Vou, Moqqa och Kink. Här hittar du allt från massageprodukter till fantasieggande bondage tillbehör. Det här är en adventskalender som garanterat kommer väcka både lust och passion. Produkterna i den här erotiska kalendern är värda ca 6200kr.

Köp adventskalendern hos Coolstuff för 2495 kr.

Läs mer och beställ

Sinful adventskalender för män 12 dagar

Det här är en ereotisk adventskalender speciellt för män. Det är en erotisk julkalender för män som är singlar eller har ett förhållande. Det här är produkter som mest riktar sig till män oavastt om de har en partner eller ej. Bakom de 12 luckorna hittar du tio olika typer av sexleksaker och två bondageprodukter. Innehållet i den här erotiska adventskalendern är 2000 kr.

Köp adventskalendern hos sinful för 798 kr.

Läs mer och beställ

Sinful adventskalender för kvinnor 12 dagar

Här hittar du motsvarande adventskalenför för kvinnor. Den passar både för singlar eller par som vill njutatillsammans. Bakom luckorna hittar man produtker till ett värde av 2000 kr. Här hittar du åtta olika sexleksaker för kvinnlig njutning, ett erotiskt tillbehör och tre produkter för bondage. Bland de tolv överraskningarna finns t.ex. en g-punktsvibrator, ögonbindel, bulletvibrator, och en silkonsleeve.

Köp adventskalendern hos Sinful för 795 kr.

Läs mer och beställ

Sinful Original Julkalender Erotisk adventskalender

Sinful kalender är en erotisk adventskalender från butiken Sinful. Den innehåller en hel del premiumprodukter som är värda 3400 kr om man köper dem separat. I den här adventskalendern hittar du sexton olika sexleksaker, tre erotiska tillbehör, fem bondageprodukter osv. Det är en perfekt adventskalender för nybörjare. Man får även med ett häfte med inspiration och instruktioner.

Köp adventskalendern hos Sinful för 995 kr.

Läs mer och beställ

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe

Detta är en adventskalender med endast FYRA luckor, men det betyder inte att det är något dåligt bara för det. Här hittar man leksaker som valts ut för att ge en upplevelse utöver det vanliga. Den här erotiska kalendern innehåller t.ex. massagestav, vibratorägg och en vibrerarnde pensisring. Ni får produkter som bibrerar, kittlar och för att teasa allt till ett sammanlagt värde av 3800 kr.

Köp adventskalendern hos Sinful för 1395 kr.

Läs mer och beställ

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender Erotisk adventskalender

Även detta är en adventskalender med FYRA luckor. Här hittar ni exklusiva sexleksaker som passar både män och kvinnor. Det finns t.ex. klitorisvibrator, geishakulor, penisring, ögonmask, läderpiska, matstubator för män, massagestav mm. Det är mer påkostade sexleksker att prova tillsammans. Värdet i den här adventskalendern är över 5600kr.

Köp adventskalendern hos Sinful för 2495 kr.

Läs mer och beställ

Sinful Premium Julkalender Erotisk Adventskalender

Det här är en adventskaländer fylld med preimiumprodukter. Här hittar du sexton olika sexleksaker, två erotiska tillbehör, och sex olika produkter för bondage. Produkterna kommer från kända märken så som Sinful, Mr Member, Amaysin, Obaie mm. Här får du också med ett häfte med instruktioner och inspiration. Den här erotiska adventskalendern passar dig som vill ha premiumprodukter. Innehållet är värt över 5900 kr.

Köp adventskalendern hos Sinful för 1695 kr.

Läs mer och beställ

Orion Erotisk adventskalender 2022

Det här är en erotisk adventskalender med 24 luckor. Varannan dag hittar du en vuxenleksak bakom luckan. Bakom övriga luckor finns produkter för rollspel, förspel och stimulering. En fin adventskalender för både singlar och par som vill hetta till det lite i sängkammaren. Den här adventskalendern innehåller produkter till ett värde av 5789 kr.

Köp den erotiska adventskalendern hos Orion för 1250 kr.

Läs mer och beställ

Amorelie Erotisk adventskalender

Vill du ge dig själv och din partner en lustfylld december, då är den här adventskalendern betydligt bättre att att ge bort choklad. Med Amorelie adventskalender kommer ni få varje dag i december att kännas som julafton och den kommer bli årets hetaste!Den erotiska adventskalendern från Amorelie är den erotiska adventskalendern som fått bäst kritik. Den innehåller sensuella och sexiga produkter. Amorelies erotiska adventskalender passar både singlar, par, män och kvinnor oavsett läggning. Här hittar du bland annat massageprodukter, sexiga leksaker och tillbehör som väcker lust och passion. Den är adventskalendern innehåller 24 sensuella överraskningar. Luckorna är fyllda med erotik och rymmer massageprodukter, sexiga leksaker och fantasieggande tillbehör. Om det behövs batterier för att använda produkten så ingår dessa i adventskalendern. Värdet på innehållet är 4100 kr om du hade köpt det separat.

Köp den här erotiska adventskalendern hos Coolstuff för 1495 kr.

Läs mer och beställ

Erotisk Adventskalender 2022 från Partykungen

Vill man sätta lite extra krydda på julfirandet är en erotisk adventskalender ett bra sätt. Varför inte låta december bli en månad fylld av njutning? I den här adventskalendern hittar du 24 spännande luckor som innehåller sexleksaker, glidmedel, soft bondage och stimulerande tillbehör. En erotisk adventskalender som innehåller kända varumärken som bland annat We-Vibe, Romp, You2Toys, Svakom, Bad Kitty och Just Play. En perfekt adventskalender att ge din partner eller dig själv för att sätta lite extra krydda på årets mörkaste månad. Produkterna i den här adventskalendern har ett värde på ca 6000kr om de hade köps separat.

Köp adventskalendern hos Partykungen för 1995 kr.

Läs mer och beställ

Fler erotiska adventskalenderar (som jag inte hunnit skriva om ännu)

Beställ en erotisk julkalender! En erotisk adventskalender är en spännande present att ge dig själv eller din älskling i december. Det ger er båda något trevligt att se fram emot varje dag. De innehåller spännande leksaker som kanske kommer göra att ni vågar utforska nya saker. Det kommer garanterat ge mer sex under december i alla fall!

Fler adventskalendrar att kolla på

Fler romantiska och sexiga adventskalendrar

Couple Advent Calendar with Naughty Games and Challenges

Det här är en kupongbok för vuxna med 24 idéer för att piffa upp ditt förhållande. Den innehåller sexlekar och utmaningar med jultema. Ett mysigt sätt att överraska sin partner och krydda sexlivet. Observera att adventskalendern är skriven på engelska.

Läs mer och beställ

Couple advent calendar composed of 25 Coupons of games and sexy challenges

Det här är en sexadventskalender för par. Den består av 25 spel och sexiga utmaningar för att du ska kunna piffa upp ditt förhållande. Det är ett trevligt sätt att hålla lågan uppe eller kanske återuppliva den. Perfekt om ni behöver inspiration till nya sexiga upplevelser. Observara att adventskalendern är skriven på engelska.

Läs mer och beställ

Naughty Couples Advent Calendar

Bryt vardagsrutinen och få inspiration för nya sexiga upplevelser. Den här boken innehåller 25 dagars sexlek för honom och henne. Det är den perfekta erotiska presenter för ett par. Här hittar du 25 sexrelaterade spel och utmaningar. Det gör december till en månad av lust och nöje.

Läs mer och beställ

Adventskalender för par – Romantic Adventures

Har ni tappat bort romantiken i ert förhållande? Eller vill ni bara ha förslag på roliga saker som ni kan göra tillsammans? Då kan det här vara adventskalendern ni behöver. Bakom de 24 luckorna hittar ni tre spännande aktiviteter att göra tillsammans. Det brukar oftast vara något enkelt och rolligt, något väldigt romatiskt och något lite mer vågat. Precis som på en vanlig adventskalender öppnar ni en lucka om dagen. Välj sedan den aktivitet som känns bäst just den dagen. Ibland har man ju väldigt lite tid och andra dagar nästan hur mycket som helst. Aktiviteterna som gömmer sig bakom luckorna är blandade aktiviteter för par och det som gör den här adventskalendern så speciell är att de är väldigt romantiska. Notera att texten i julkalendern är skriven på engelska.

Läs mer och beställ

Romantisk adventskalender för par

Romantiska och roliga saker att göra tillsammans, romantiska gester eller het och sexig inspiration. Varje dag får man tre aktiviteter att välja mellan. Ni turas om att öppna luckkorna och sedan är det lucköppnaren som väljer dagens aktivitet. Ibland är de sexiga, och andra gånger är de mysiga eller romantiska. Det är allt från att planera en mysig utflykt, laga en romantisk middag till att julstäda tillsammans nakna. Valen brukar vara något enkelt och roligt, något väldigt romantiskt eller något riktigt sexigt. Ni kommer garanterat hitta en aktivitet som passar just er. Den här adventskalendern är en härlig paus i julstress och vardagspussel. Beställ en månad full av glädje, sex och romantik för dig och din partner. Observera att all text i kalendern är skriven på egelska.

Läs mer och beställ

Adventskalender för par

December är förmodligen årets kallaste månad, vad passar då bättre än att köpa den här sexiga och romantiska adventskalendern till sig själv och den man älskar. Den här adventskalendern kan lätt tränga undan vinterkylan med tankar på sex och sexiga aktiviteter. Den här parkalendern heter Daring Deceber och kommer från Tingletouch. Med den kan ni maxa julmyset och fylla december med lust romantik och extra mycket kärlek.

Bakom varje lucka får ni förslag på tre spännande aktiviteter som ni kan hitta på, bara ni två. Varför inte turas om att öppna luckorna och låta den som öppnar dagens lucka få välja dagens aktivitet bland de sexiga förslagen. Den här kalendern ger er garanterat ny insipiration i sovrummet. Den är fylld av sex och romantik för par.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till pojkvännen är t.ex. skäggolja, verktyg, nyckelring, ett sexigt paket från Kama Sutra, tofflor, film doftljus eller godis. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen kan du hitta här.

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till flickvännen är skönhetsprodukter, så som badsalt, tvål eller badskum. Hon kan också behöva ”förstå sig på män” piller eller ett par mysiga tofflor. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till flickvännen kan du hitta här.

Vad finns det för adventskalendrar för vuxna? Det finns många fina adventskalendrar för vuxna, både med makeup, godis, verktyg, bilar olyckskakor. Se årets adventskalendrar för vuxna.

Liknande inlägg

Fler adventskalendrar

 • Adventskalender 2023

  Adventskalender 2023

  När julen närmar sig så vill väl både stora och små ha en adventskalender. De finns så många roliga att välja mellan. En nyhet för mig i alla fall är att det finns så många julkalendrar även för vuxna och att det inte bara är adventskalendrar med choklad. Jag skrattade väldigt mycket när jag letade…

  Läs mer..


 • Adventskalender Till Pojkvän

  Adventskalender Till Pojkvän

  Att göra en egen adventskalender till pojkvännen är mysigt tycker jag. Men det är inte alltid så enkelt att hitta små billiga presenter att stoppa i paketen. Men du ska få några bra tips av mig. Så vad är då bra presenter när man ska göra en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter är…

  Läs mer..


 • Nissebrev

  Nissebrev

  Vad är egentligen Nissebrev? NisseBrev är en variant av julkalender för barn. Istället för att få en sak varje dag får barnet ett brev från Nisse. Nisse ger barnet små uppdrag varje dag. Vill du inte själv göra Nissebrev så har jag gjort färdiga Nisseuppdrag, som du kan köpa just nu för 20 kr (65…

  Läs mer..


Erotisk adventskalender
Rulla till toppen