Erotisk adventskalender

Är du sugen på att ge din partner (eller dig själv) en adventskalender utöver det vanliga? Då är en erotisk adventskalender är det du söker.

Vad är en erotisk adventskalender? En erotisk adventskalender innehåller sexiga massageprodukter, leksaker och soft bondage produkter. Bakom de 24 luckorna i adventskalendern får du, eller din partner, varje dag under december en sexig eller erotisk leksak.

Det finns några riktigt lyxiga erotiska adventskalendrar att välja mellan. Innehållet i de erotiska Adventskalendrarna har ett innehåll värt betydligt mer än priset som de säljs för just nu.

Vad finns det för erotiska adventskalendrar?

Varför köpa en erotisk adventskalender?

Adventskalendrar med erotiskt innehåll är den senaste trenden bland adventskalendrar. Och nog behövs det alltid. December brukar vara en mörk och tråkig månad som kan behöva få lite guldkant.

Att köpa en erotisk adventskalender kan göra december månad lite mindre trist. Tänk att kunna vakna varje dag och ha en ny spännande överraskning att se fram emot. En överraskning som ger dig den där pirrande känslan i kroppen och som gör det lätt att stiga ur sängen.

En erotisk adventskalender är en mysig adventskalender att köpa till sig själv eller till sin partner. Kanske kommer ni att våga utforska Lite nya saker som ni inte vågat tidigare. En erotisk adventskalender är ett trevligt sätt att hetta upp kärlekslivet en smula.

Det finns några riktigt fina erotikkalendrar 2019 som jag har tittat på.

Priset på kalendrarna med sexleksaker ligger lite högt om man jämför med andra adventskalendrar. De kostar alla över tusenlappen. Men när man tittar på vad man får för pengarna är de verkligen värda priset. De innehåller sexleksaker från kända varumärken som kostar mycket mer om man köper dem var för sig. Så de är verkligen prisvärda och kan vara en kul gemensam adventskalender att köpa som par. Det finns även en erotisk kalender med olika uppgifter som ni ska utföra.

För vem passar en erotisk adventskalender?

De erotiska adventskalendrarna innehåller produkter som passar alla oavsett kön och sexuell läggning.

En bra present till honom eller henne som skulle vilja piffa till sexlivet lite.

Erotisk lyxig adventskalender 

Vill du köpa den största och sexigaste adventskalendern till din älskling så är det den här du ska köpa. Den här adventskalendern förvandlar december till årets hetaste månad. Den här erotiska adventskalendern innehåller sensuella och sexiga presenter som passar både män och kvinnor. Den innehåller både sexiga leksaker, massageprodukter och mycket annat roligt till ett värde av 8800. I den här adventskalendern finns sexleksaker från märken som Womanizer, Vou, Moqqa och Kink.

Det här är en erotisk adventskalender som passar både par, singlar, män och kvinnor oavsett läggning. Bästa adventskalendern med massor av sexiga presenter. Det här är helt enkelt en perfekt present till någon du vill ge eller dela en sensuell advent med!

Orion Erotisk adventskalender

Orion Erotisk adventskalender som innehåller produkter som är både sexiga och erotiska. Här gömmer sig sexiga leksaker, massageprodukter och fantasieggande tillbehör bakom de 24 luckorna. Produkter till ett värde av 3200 kr om de hade köpts separat.

Den erotiska adventskalendern från Orion passar både män och kvinnor oavsett sexuell läggning eller om man är singel eller ej. Den här adventskalendern innehåller produkter från Womanizer, Adrien Lastic, You2toys och Sweet Smile. När produkterna kräver batterier så får man med det i advent.

Erotisk adventskalender Orion. För aktuella priser och mer information om Orions erotiska adventskalender läs mer på Coolstuff!
Erotisk adventskalender Orion. För aktuella priser och mer information om Orions erotiska adventskalender läs mer på Coolstuff!

Amorelie Erotisk adventskalender

Den erotiska adventskalendern från Amorelie är den erotiska adventskalendern som fått bäst kritik. Den innehåller sensuella och sexiga produkter. Värdet på innehållet är 4600 kr om du hade köpt det separat.

Amorelies erotiska adventskalender passar både singlar, par, män och kvinnor oavsett läggning.

Den är adventskalendern innehåller 24 sensuella överraskningar. Luckorna är fyllda med erotik och rymmer massageprodukter, sexiga leksaker och fantasieggande tillbehör. Den innehåller produkter från bl.a. Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V och Biljoux Indiscrets.

Om det behövs batterier för att använda produkten så ingår dessa i adventskalendern.

Amorelie Erotisk adventskalender. Besök Coolstuff för att se aktuella priser och mer information om adventskalendern.

Naughty & Nice

Adventskalender som innehåller en blandning av sexleksaker, saker för mjukare bondage, gildmedel och andra spännande produkter. Kul adventskalender för dem som vill prova på nya lekar med handbojor, ögonbindel och rep.

Den är erotiska adventskalendern innehåller produkter till ett värde av 4800kr.

Erotisk adventskalender Naughty & Nice

Fifty shades of grey adventskalender med sexleksaker

Adventskalender med sexleksaker till ett produktvärde av 5000 kr. Här finns det innehåll för både honom, henne och för par. Det finns också produkter för den som vill prova bondage.

Adventskalender fifty shades of grey fylld med sexleksaker.

Adventskalender med erotiska uppgifter

Adventskalender som innehåller erotiska uppgifter för honom, henne eller er båda. Uppgifterna är skrivna på engelska och tyska. De blir alltmer erotiska och vågade ju längre in i december ni kommer.

Beställ en erotisk julkalender

En erotisk adventskalender är en spännande present att ge dig själv eller din älskling i december. Det ger er båda något trevligt att se fram emot varje dag. De innehåller spännande leksaker som kanske kommer göra att ni vågar utforska nya saker. Det kommer garanterat ge mer sex under december i alla fall!

Lite lustigt i sammanhanget är faktiskt att Coolstuff vill se bilder när du använder deras produkter. Min gissning är att de inte kommer få in så många bilder när människor använder just erotiska julkalendrar.

Relaterade frågor

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till pojkvännen är t.ex. skäggolja, verktyg, nyckelring, ett sexigt paket från Kama Sutra, tofflor, film doftljus eller godis. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen kan du hitta här.

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till flickvännen är skönhetsprodukter, så som badsalt, tvål eller badskum. Hon kan också behöva “förstå sig på män” piller eller ett par mysiga tofflor. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till flickvännen kan du hitta här.

Vad finns det för adventskalendrar för vuxna? Det finns många fina adventskalendrar för vuxna, både med makeup, godis, verktyg, bilar olyckskakor. Se årets adventskalendrar för vuxna.

Dela gärna sidan