Erotisk adventskalender

Är du sugen på att ge din partner (eller dig själv) en adventskalender utöver det vanliga? Då är en erotisk adventskalender är det du söker.

Vad är en erotisk adventskalender? En erotisk adventskalender innehåller sexiga massageprodukter, leksaker och soft bondage produkter. Bakom de 24 luckorna i adventskalendern får du, eller din partner, varje dag under december en sexig eller erotisk leksak.

Det finns några riktigt lyxiga erotiska adventskalendrar att välja mellan. Innehållet i de erotiska Adventskalendrarna har ett innehåll värt betydligt mer än priset som de säljs för just nu.

Vad finns det för erotiska adventskalendrar?

Varför köpa en erotisk adventskalender?

Adventskalendrar med erotiskt innehåll är den senaste trenden bland adventskalendrar. Och nog behövs det alltid. December brukar vara en mörk och tråkig månad som kan behöva få lite guldkant.

Att köpa en erotisk adventskalender kan göra december månad lite mindre trist. Tänk att kunna vakna varje dag och ha en ny spännande överraskning att se fram emot. En överraskning som ger dig den där pirrande känslan i kroppen och som gör det lätt att stiga ur sängen.

En erotisk adventskalender är en mysig adventskalender att köpa till sig själv eller till sin partner. Kanske kommer ni att våga utforska Lite nya saker som ni inte vågat tidigare. En erotisk adventskalender är ett trevligt sätt att hetta upp kärlekslivet en smula.

Det finns några riktigt fina erotikkalendrar 2019 som jag har tittat på.

Priset på kalendrarna med sexleksaker ligger lite högt om man jämför med andra adventskalendrar. De kostar alla över tusenlappen. Men när man tittar på vad man får för pengarna är de verkligen värda priset. De innehåller sexleksaker från kända varumärken som kostar mycket mer om man köper dem var för sig. Så de är verkligen prisvärda och kan vara en kul gemensam adventskalender att köpa som par. Det finns även en erotisk kalender med olika uppgifter som ni ska utföra.

För vem passar en erotisk adventskalender?

De erotiska adventskalendrarna innehåller produkter som passar alla oavsett kön och sexuell läggning.

En bra present till honom eller henne som skulle vilja piffa till sexlivet lite.

Erotisk lyxig adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Amorelie Erotisk adventskalender

Den erotiska adventskalendern från Amorelie är den erotiska adventskalendern som fått bäst kritik. Den innehåller sensuella och sexiga produkter. Värdet på innehållet är 4100 kr om du hade köpt det separat.

Amorelies erotiska adventskalender passar både singlar, par, män och kvinnor oavsett läggning.

Den är adventskalendern innehåller 24 sensuella överraskningar. Luckorna är fyllda med erotik och rymmer massageprodukter, sexiga leksaker och fantasieggande tillbehör.

Om det behövs batterier för att använda produkten så ingår dessa i adventskalendern.

Läs mer och beställ

Beställ en erotisk julkalender

En erotisk adventskalender är en spännande present att ge dig själv eller din älskling i december. Det ger er båda något trevligt att se fram emot varje dag. De innehåller spännande leksaker som kanske kommer göra att ni vågar utforska nya saker. Det kommer garanterat ge mer sex under december i alla fall!

Lite lustigt i sammanhanget är faktiskt att Coolstuff vill se bilder när du använder deras produkter. Min gissning är att de inte kommer få in så många bilder när människor använder just erotiska julkalendrar.

Relaterade frågor

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till pojkvännen är t.ex. skäggolja, verktyg, nyckelring, ett sexigt paket från Kama Sutra, tofflor, film doftljus eller godis. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen kan du hitta här.

Vad ska man stoppa i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter när du ska göra en egen adventskalender till flickvännen är skönhetsprodukter, så som badsalt, tvål eller badskum. Hon kan också behöva ”förstå sig på män” piller eller ett par mysiga tofflor. Fler tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till flickvännen kan du hitta här.

Vad finns det för adventskalendrar för vuxna? Det finns många fina adventskalendrar för vuxna, både med makeup, godis, verktyg, bilar olyckskakor. Se årets adventskalendrar för vuxna.

Dela gärna sidan

Erotisk adventskalender
Letar du efter en rolig, annorlunda...
Letar du efter en rolig, annorlunda & kärleksfull present
Rulla till toppen