Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till 17-Årig Kille

Att hitta en present till 17-årig kille kan vara en utmaning, speciellt när deras intressen och smak kan förändras snabbt. I denna artikel utforskar vi olika presentidéer som både kan inspirera och glädja varje ung man, oavsett om han är teknikintresserad, sportfantast eller kreativ tänkare.

Om du letar efter den perfekta presenten till en 17-årig kille, finns det många spännande teknik- och innovationsalternativ att överväga. Några toppval inkluderar brusreducerande Bluetooth-hörlurar för en förstklassig ljudupplevelse, en praktisk Apple AirTag för att spåra viktiga ägodelar, och en elsparkcykel för äventyr och frihet. För den teknikintresserade kan bra tips på bra presenter vara 3D-skrivare eller en kurs i musikproduktion.

present till 17-årig kille
Vad är en bra present till 17-årig kille?

Ge bort en annorlunda gåva

Hängmatta

En hängmatta är inte bara en bekväm plats att koppla av, den kan också vara en perfekt plats för meditation eller läsning. Den ger en känsla av vikt- och rörelselöshet som kan hjälpa till att lindra stress och främja avkoppling.

Buddha board konstverk om försvinner när tavlan torkar

Buddha Board är en speciell typ av konstverk där användaren målar med vatten på en speciell yta. När vattnet torkar försvinner målningen, vilket symboliserar principen om impermanens och uppmuntrar till närvaro och mindfulness i skapandeprocessen.

present till 17 årig kille

DIY kit bygg en egen drönare i present till 17-årig kille

Detta kit innehåller alla delar och instruktioner som behövs för att bygga en fungerande drönare från grunden. Det är en rolig och utmanande aktivitet som ger mottagaren möjlighet att lära sig om drönarteknik samtidigt som de skapar något eget.

Elektroniskt musikinstrument

Ett unikt elektroniskt musikinstrument, såsom en handbyggd synthesizer eller en digital trummaskin, som låter mottagaren utforska och skapa sin egen musik.

present till 17 årig kille

En kul lampa

En kul lampa kan vara allt från en färgglad lava-lampa till en lampa med roliga former eller mönster. Den är inte bara en praktisk ljuskälla utan också en dekorativ detalj som kan lysa upp rummet och skapa en lekfull atmosfär.

Terrarium

En kudde med en inbyggd planteringsyta där mottagaren kan odla små växter eller örter för att skapa en lugnande och grönskande miljö i hemmet.

present till 17 årig kille

Interaktivt Arkadspelbord

Ett arkadspel med en rad klassiska och moderna spel, komplett med joystick och knappar för en autentisk spelupplevelse hemma.

Teknik och innovation

Smart Mugg

En mugg som håller drycken varm eller kall under lång tid genom en app-styrd värmeelement och kylsystem.

UV-steriliserande Laddningsstation

En laddningsstation för telefoner och andra enheter som samtidigt steriliserar dem med UV-ljus för att hålla dem fria från bakterier och virus.

present till 17 årig kille

Holografisk Projektionsklocka

En klocka som projicerar tiden och andra information i luften som en holografisk bild, perfekt för den teknikintresserade.

present till 17 årig kille

Ljudstyrd LED-lampa

En LED-lampa som reagerar på röster eller musik genom att ändra färg eller blinka i takt med ljudet.

Virtuell Reality Glajer

Ett par glasögon som använder VR-teknik för att ge användaren en helt ny upplevelse av spel, filmer eller virtuella miljöer.

Apple AirTag

Här är en praktisk och smart present till 17-årig kille, som hjälper honom att hålla koll på sina viktiga ägodelar, som nycklar, plånbok eller ryggsäck.

Elsparkcykel

Här är en fantastisk present till 17-årig kille! Mi Electric Scooter Pro från Xiaomi är en stilren och kraftfull elsparkcykel som kommer att ge honom frihet och roligt äventyr.

present till 17-årig kille

Spelkort till konsoler

Ett presentkort för att köpa spel eller tillbehör till hans spelkonsol, som Xbox eller PlayStation.

De viktigaste teknikprylarna

En gamingdator, iPad, hörlurar och mobiltelefon bildar tillsammans en perfekt trio av teknikpresenter som varje 17-årig kille skulle önska sig.

present till 17-årig kille

Professionell Flygningssimulator

Ett pass i en professionell flygningssimulator ger en realistisk upplevelse av att flyga ett flygplan, perfekt för en flygentusiast.

Bygg Din Egen Robot Kit

Ett kit för att bygga och programmera sin egen robot, perfekt för den teknikintresserade. Köp det i present till 17-årig kille!

Kreativa och skapande gåvor

3D Skrivare Startpaket

För teknikintresserade kan en 3D-skrivare vara en fantastisk present, komplett med allt han behöver för att börja skapa egna 3D-modeller.

present till 17-årig kille

Workshop i Glasblåsning

En workshop i glasblåsning där mottagaren får skapa sin egen konst under ledning av en professionell glasblåsare.

Musikproduktionskurs

Om han gillar musik, kan en kurs i musikproduktion vara en perfekt gåva som ger honom verktygen att skapa egen musik.

Digital Konstkurs

För den kreative kan en digital konstkurs vara en stimulerande present där han kan utveckla sina färdigheter i digitalt skapande.

present till 17-årig kille

Personlig utveckling och hobbyer i present till 17-årig kille

Böcker

En spännande roman eller faktabok inom ett område han intresserar sig för.

Matlagningskurs med en känd Kock

En matlagningskurs hemma med en professionell kock, idealiskt för någon som älskar att laga mat. En oväntad present till 17-årig kille.

present till 17-årig kille

Startpaket körkort

Ett startpaket för körkort är en riktigt bra present till 17-årig kille. Den här presenten ger honom körlektioner, teori, riskettan osv.

present till 17-årig kille

Tidning prenumeration Världens historia

Till killen som är historiskt intresserad kanske Värdens historia är en bra födelsedagspresent på 17-årsdagen. På Tidningskungen.se kan du hitta en spännande tidning som heter ”Världens Historia”.

bra tidningsprenumeration att ge bort i present

Kamera

En kamera för att kunna fota snygga bilder är en bra present som kommer leda till en ny hobby. Ge bort denna kamera som en present till någon som älskar att fotografera, komplettera med en fotokurs och låt dem utforska sin kreativitet på nya nivåer!

present till 17-årig kille

Personliga och unika saker är en bra present

Plånbok i present till 17-årig kille

En snygg plånbok som du laddat med lite pengar kommer han bli väldigt glad för. Då kan han fika på stan eller köpa något han verkligen behöver. Personliga presenter med gravyr är väldigt uppskattade.

Nyckelring med egen gravyr till en pojkvän 17 år 

Nyckelring där du låter gravera in Mr Perfekt eller något fint budskap. Ge den här stiliga fyrkantiga nyckelringen i stål från GetPersonal.se som en personlig present.

Personlig Stjärnkarta

Ge en stjärnkarta som visar stjärnhimlen exakt som den såg ut på en speciell dag och plats, som mottagarens födelsedag eller en annan viktig händelse.

present till 17-årig kille

Mode och accessoarer att ge bort i present till 17-årig kille

Personliga strumpor

Ge den här unika presenten till den 17-årige killen – Fotostrumpor!

Jacka

Här är en underbar present till 17-årig kille! Yankee Candle doftljus är kända för sina högkvalitativa dofter och långa brinntid.

Parfym

Här är en elegant och maskulin present till 17-årig kille! David Beckham Homme aftershave är perfekt för att ge honom en sofistikerad och förförisk doft.

god parfym för män och killar Homme Beckham

Clean sea armband

Ge bort detta stiliga armband från CleanSea, som inte bara ser bra ut utan också bidrar till miljön genom att stödja rensning av haven, vilket gör det till en genomtänkt och meningsfull present till 17-årig kille.

present till 17-årig kille

Ätbara gåvor som 17 års present

Popcornmaskin 

När kompisarna kommer över och tittar på film är det kul att kunna bjuda på lite hempoppade popcorn.

popcornmaskin i present

Stor chokladkaka

Godis är ett bra tips på bra presenter. Alla gillar väl att få godis, även en 17-årig kille! Den här chokladkakan innehåller 1,6 kg choklad.

Choklad i present till 13-åring

Hem och komfort

Odla ditt eget bonsaiträd som 17-års present

Här är en fantastisk present till 17-årig kille! Detta odlingskit för bonsaiträd från Presenteriet är perfekt för att ge honom en rolig och lärorik upplevelse.

present till 17-årig kille

Jordglob

En snygg jordglob kanske kan bli en uppskattad prydnad i hans rum? En annorlunda present till 17-årig kille!

present till 17-årig kille

Samlarobjekt i present till 17-årig kille

En antikvitet eller ett samlarobjekt relaterat till mottagarens intresse eller hobby kan vara en spännande och minnesvärd gåva.

Väckarklocka i 17-års present

Här är en unik och annorlunda present till 17-årig kille! Ge honom möjligheten att vakna på ett unikt och minnesvärt sätt med denna fantastiska present!

present till 17-årig kille

Porträtt av honom

Här är en personlig och unik present till 17-årig kille! Wakaking personlig tavla från Royalistik är perfekt för att ge honom en minnesvärd och personlig inredningsdetalj.

Spel och underhållning till en 17-årig kille

Chili Klaus Last Man Standing Spel

En riktigt bra present till 17-årig kille är det här spelet från Chili Klaus. Här gäller det att ta sig runt spelplanen och samla poäng genom att äta starka chikikulor.

present till 17-årig kille

Elstötar spel i present till 17-årig kille

När jag undersökte vad 17-åriga killar önskar sig så kom den här elektriska spelgrejen med. Det var otippat! Det är i alla fall ett spel där förloraren får en stöt.

Playstation 5

Här är en riktigt häftig present till 17-årig kille! PlayStation 5 (PS5) 825GB Disc Edition från Gameshop är den ultimata spelkonsolen som kommer att ge honom timmar av underhållning och spännande spelupplevelser.

Exploding kittens spel

Här är en underhållande present till 17-årig kille! Exploding Kittens-kortspelet från Coolstuff är en rolig och spännande spelupplevelse. Det är visserligen från 8 år, men det är kul även för en 17-årig kille.

Aktiviteter och upplevelser ett tips på bra presenter

Mystery Box i present till 17-årig kille

En låda fylld med slumpmässiga, spännande och kvalitativa produkter som är anpassade efter mottagarens intressen och hobbies.

Virtuell dinosaurie upplevelse

En VR-upplevelse kan vara en riktigt spännande födelsedagspresent! Kanske ett möte med dinosaurierna kan locka honom. En kul upplevelse att ge en 17 årig kille.

Klättring prova på Upplevelse

Här är en spännande och adrenalinfylld present till 17-årig kille! Klättringsupplevelsen från Upplevelse.com kommer att ge honom en utmanande och rolig aktivitet.

Escaperoom Upplevelse

Escape room är en upplevelse att dela med familj eller vänner. Man är instängda i ett rum och ska ta sig ut. Det är en serie av knepiga och logiska problem som måste lösas först.

Natur och utomhus present till 17-årig kille

Överlevnadskit i 17-års present

Ett kit med överlevnadsutrustning kan vara den perfekta presenten. Gärna tillsammans med en överlevnadshandbok.

Astronomiupplevelse present till 17-årig kille

En natt under stjärnorna med en astronom som guide, komplett med teleskop och lärande om universum.

17-års present

Överlevnadskurs

En praktisk workshop där han kan lära sig grundläggande överlevnadstekniker och naturliv kan vara en spännande och nyttig gåva.

Magnetfiske 

En superstark magnet och lina för att kunna magnetfiska kommer också bli en uppskattad present till 17-årig kille. Här är en spännande och äventyrlig present till 17-årig kille!

17-års present

Presenter för träning

Boxbollen Original

Här är en rolig present till 17-årig kille! Boxbollen Original från Smartasaker är en underhållande och utmanande aktivitetslek.

Träningsskor

Här är en fantastisk present till 17-årig kille som är aktiv och gillar träning! Ett par högkvalitativa träningsskor kommer att bli en perfekt gåva.

17-års present

Hälsa och välbefinnande present till 17-årig kille

Gamingstol

Här är en praktisk och användbar present till 17-årig kille! Fitbit Charge HR är en avancerad aktivitetsmätare som hjälper honom att hålla koll på sin träning och hälsa.

Wake up Light väckarklocka Denver

Denver Wake-Up Light väckarklocka från Coolstuff är en innovativ klocka som använder sig av ljusförändringar för att simulera en naturlig soluppgång och hjälpa honom att vakna på ett skonsamt sätt.

17-års present

Jag hoppas att du hittat en riktigt bra och personlig present till 17-årig kille!

Relaterade frågor

Vad tycker killar om att få i present? Många killar uppskattar presenter som speglar deras intressen, såsom teknikprylar, sportutrustning, eller något som förbättrar deras hobbyer.

Vad ger man en 17 åring i julklapp? En 17-åring kan uppskatta allt från spelkonsoler och smartphones till upplevelser som konsertbiljetter eller en äventyrsdag.

Vad vill en 16 årig kille ha i present? En 16-årig kille kan tänkas vilja ha modeartiklar, senaste tekniken eller sportrelaterade gåvor som hjälper till att uttrycka hans personliga stil eller stödja hans intressen.

Tips på fortsatt läsning

Studentpresent kille

Present Till 17-Årig Kille
Rulla till toppen