Present Till 17 Årig Kille

Kanske inte helt lätt att hitta bra present till en 17 årig kille. Här ska du ändå få några tips på presenter som passar bra att ge dem.

Så, vad är en bra present till en 17 årig kille? Bra presenter till en 17 årig kille är escaperoom, kläder, inredning, parfym, pilbåge, aktier, armband, väckarklocka, magnetfiske, drönare, elchockspel, kalsonger, morgonrock, hoverboard, fitbit, TV-spel och godis.

Vad är en bra present till en 17-årig kille?

En 17-årig kille tycker alltså om att dofta gott, ha snyggt runt om kring sig och göra coola grejer! Här har du prylarna som han önskar sig. Välkommen att kika runt bland presentförslagen!

Förutom den här sidan med presenttips kan du också hitta tips som passar en 17-årig kille på någon av dessa sidor:

Bra presenter till en 17 årig kille

Ljudböcker

Letar du efter den bästa presenten man kan ge en 17-årig kille? Då är jag övertygad om att du hittar den här. En prenumeration på Storytel är en fantastisk present till honom. Storytel har ett enormt utbud och han kan lyssna på precis hur många böcker han vill. Själv gillar jag ljudböcker eftersom jag kan läsa mycket mer än jag annars hade gjort. Storytel har ett enormt utbud, så han kommer garanterat att hitta böcker han gillar. Läs mer och beställ

Smycken

Unga män idag tycker mycket om att bära smycken. Det här halsbandet är riktigt tufft och kommer garanterat att bäras med stolthet. Det är formgivet av Efva Attling. Läs mer och beställ

halsband i present till 17 årig kille

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Chili Klaus Last Man Standing Spel

En riktigt bra present till en 17 årig kille är det här spelet från Chili Klaus. Här gäller det att ta sig runt spelplanen och samla poäng genom att äta starka chikikulor. Det kan bli svettigt att vara Last Man Standing. Det här är ett spel som handlar om överlevnad, lidande och att vara riktigt modig. Den som lyckas ta sig igenom chilibanan och står kvar när motståndarna storknar är vinnaren. Ett jättespännande spel som han kommer älska att spela med sina kompisar. Läs mer och beställ

Armband

Om du har budget för det kan det här tuffa armbandet också passa honom. Ett smycke som uppmanar till att ha ryggrad och stå för sin åsikt, sina tankar och känslor. Att vara modig nog att stå för sitt ord. En snygg delalj i en ung mans outfit. Läs mer och beställ

armband i present till 17 årig kille

Sonisk tandborste

En helt unik tandborste som gör tänderna ännu renare och vitare. Den använder en helt ny teknik och vibrerar istället för att rotera som vanliga eltanborstar. Men den gör rent mer varsamt, så att man inte skadar tänder och tandkött. Läs mer och beställ

tandborste i present till 17 årig kille
snygg klocka i present till 17 årig kille
bonsai i present till 17 årig kille
strumpor i present till 17 årig kille
flaska i present till 17 årig kille

Upplevelse i present till 17-årig kille

Om man inte vet vad man ska ge 17-åringen i present är det ett säkert kort att ge bort en upplevelse i present. Här är några förslag på kul och spännande upplevelser du kan ge honom i present. Roligast blir det kanske om ni kan göra något äventyrligt tillsammans bara ni två.

Present till sjuttonårig kille - Eller ta med honom på en weekendresa någonstans och övernatta på ett lyxigt hotell med en god middag på kvällen.
Eller ta med honom på en weekendresa någonstans och övernatta på ett lyxigt hotell med en god middag på kvällen.
En 17-årig kille som är intresserad av djur och natur kommer att uppskatta att få bo på varghotellet med ett fönster mot hägnet.
En 17-årig kille som är intresserad av djur och natur kommer att uppskatta att få bo på varghotellet med ett fönster mot hägnet.
Present till 17-årig kille - En <a class=
En upplevelse lite utöver det vanliga. Här får han lära sig att klättra.
Present till sjuttonårig kille - Det är också väldigt roligt att få köra gokart, känna fartvinden i håret.
Det är också väldigt roligt att få köra gokart, känna fartvinden i håret.
Köp en födelsedagspresent till honom som ni upplever tillsammans!
Köp en födelsedagspresent till honom som ni upplever tillsammans!
Present till 17-årig kille - Bio och popcorn är förstås en klassisk present. Men det är ju något alla verkligen uppskattar att få. Det här är två biljetter samt popcorn och läsk för två personer.
Present till sjuttonårig kille - Tycker han om riktigt god mat? Då är det en den här goda upplevelsen som du ska ge honom i present när han fyller 17: Restaurang för 2 där notan redan är betald.
Tycker han om riktigt god mat? Då är det en den här goda upplevelsen som du ska ge honom i present när han fyller 17: Restaurang för 2 där notan redan är betald.
Escape room är en <a class=
Escape room är en upplevelse att dela med familj eller vänner. Man är instängda i ett rum och ska ta sig ut. Det är en serie av knepiga och logiska problem som måste lösas först.

Annorlunda presenter till en 17-åring

Present till 17-årig kille - Att köra segway är väldigt roligt. Kanske är den för dyr att köpa, men då kan man ändå köpa en segwayupplevelse som present till en 17-årig kille.
Att köra segway är väldigt roligt. Kanske är den för dyr att köpa, men då kan man ändå köpa en segwayupplevelse som present till en 17-årig kille.
Present till sjuttonårig kille - En bra present till en 17-årig kille är aktier hos Avanza. Det är kul att se hur pengarna växer och du kanske inspirerar honom att spara själv. Det kan utvecklas och bli en stor förmögenhet och ett väldigt roligt intresse.
En bra present till en 17-årig kille är aktier hos Avanza. Det är kul att se hur pengarna växer och du kanske inspirerar honom att spara själv. Det kan utvecklas och bli en stor förmögenhet och ett väldigt roligt intresse.
En annorlunda present till 17-årig kille som gillar vatten och natur. Under en hissnande färd får han se mycket skärgård på kort tid. Dessa båtar kör i 50 knop. Flytväst och vattentät overall finns att låna på plats.
En annorlunda present till 17-årig kille som gillar vatten och natur. Under en hissnande färd får han se mycket skärgård på kort tid. Dessa båtar kör i 50 knop. Flytväst och vattentät overall finns att låna på plats.

Kläder

Att ge bort kläder i present till en 17-årig kille kan vara svårt. Det är inte säkert att han uppskattar det. Att ha kläder som någon annan har valt ut åt dig är inte så kul. Men detta är säkra kort. Se till att det blir rätt storlek bara så är du i mål. Tofflor och morgonrock är jättemysigt att ha. Snygga kallingar går ju alltid åt.

Present till 17-årig kille - Ett par varma tofflor är skönt att ha kalla kvällar och stoppa ner fötterna i. Fårskinnstofflor håller honom varm.
Ett par varma tofflor är skönt att ha kalla kvällar och stoppa ner fötterna i. Fårskinnstofflor håller honom varm.
Present till sjuttonårig kille - Snygga kalsonger i glada färger från Björn Borg. Att ha snygga kalsonger som sticker upp över byxlinningen är aldrig fel.
Snygga kalsonger i glada färger från Björn Borg. Att ha snygga kalsonger som sticker upp över byxlinningen är aldrig fel. Beställ dem från amazon.
En varm och fluffig morgonrock som han kan ta på sig kalla vintermorgnar, kanske inte så tufft men mysigt.

Känner du dig osäker på vad som är rätt, så köp inte kläder till honom. Det mycket troligt att de bara blir liggandes om de inte är hans stil.

Present till 17-årig kille - Strumpor från Happy Socks brukar också bli uppskattade presenter.
Present till sjuttonårig kille - Calvin Klein är ett annat kalsongmärke som en 17-årig kille gärna vill ha i present.
Calvin Klein är ett annat kalsongmärke som en 17-årig kille gärna vill ha i present.

Vill du ge honom några andra kläder så behöver du titta på vad han brukar ha på sig. Kanske är det en munkjacka du borde köpa? Eller kanske han föredrar märkeströjor?

Tröjor är något du faktiskt vågar dig på att köpa till en 17-årig kille.
En bra present till en 17-årig kille är en snygg munkjacka från Björn borg.
En bra present till en 17-årig kille är en snygg munkjacka från Björn borg.
Tröja från Lyle and Scott. Också en märkeströja. Kanhända är det väldigt viktigt i skolan att ha "rätt" kläder.
Tröja från Lyle and Scott. Också en märkeströja. Kanhända är det väldigt viktigt i skolan att ha ”rätt” kläder.

Smycken i present till 17 årig kille

Killar tycker också om smycken, även om utbudet för grabbar inte är riktigt lika stort som för tjejer. De smycken som killar brukar gilla är sådana här lite tuffare stil på.

Present till 17-årig kille - En dogtag med gravyr är en snygg och personlig present till män och killar
En dogtag med gravyr är en snygg och personlig present till män och killar
Present till 17-årig kille - Klockor är ju ett klassiskt <a class=
Klockor är ju ett klassiskt smycke för män. Det enda många använder faktiskt.
Detta tuffa armband brukar killar tycka om att få i present.
Detta tuffa armband brukar killar tycka om att få i present.
Snyggt flätat armband i <a class=läder ” class=”wp-image-100431″/>
Snyggt flätat armband i läder och silver är riktigt snyggt. Du hittar det på Amazon.
Ett armand
Ett armand i stål är inte heller en dålig present att ge en 17-årig kille.

Inredning

En bra present till en 17-årig kille kan vara inredning till rummet. Några saker som han förmodligen önskar sig är det här, både praktiska och snygga sakerna att ha i sitt rum.

Present till 17-årig kille - En skojig väckarklocka som man måste skjuta prick på för att få tyst på när den ringer på morgonen.
En skojig väckarklocka som man måste skjuta prick på för att få tyst på när den ringer på morgonen.
Det kan också vara kul att få en snygg poster med ett kul budskap att hänga upp på väggen i sitt rum.
Det kan också vara kul att få en snygg poster med ett kul budskap att hänga upp på väggen i sitt rum.
 En varm och mysig pläd att ha ner det blir kallt är förstås välkommet. Den här är dessutom väldigt snygg.
En varm och mysig pläd att ha ner det blir kallt är förstås välkommet. Den här är dessutom väldigt snygg.
Present till 17-årig kille - En snygg och diskreta lampa att ha i fönstret är trevligt.
En snygg och diskreta lampa att ha i fönstret är trevligt.
En lite lyxigare present till en 17-årig kille är ett riktigt duntäcke.
En lite lyxigare present till en 17-årig kille är ett riktigt duntäcke.
Ett fint påslakanset är trevligt att ha eftersom ungdomar sällan bäddar sängen.
Wakeup light - väckarklocka som låter honom vakna till naturligt ljus
Wakeup light – väckarklocka som låter honom vakna till naturligt ljus
 Kanske är det också trevligt att få ett par snygga gardiner till rummet.
Kanske är det också trevligt att få ett par snygga gardiner till rummet.

Parfym

Kanske han skulle tycka om att få en fin parfym. Om man tittar på topplistor över parfymförsäljningen till killar och män brukar dessa parfymer ligga bra till.

Ge teknikprylar i present till en 17-årig kille

Inte helt oväntat så önskar sig 17-åriga killar mycket teknikprylar i födelsedagspresent. Det är allt i från datorer, till TV-spel och hörlurar. Men en del överraskningar fick jag.

Present till 17-årig kille - Det här är också en present som alla verkar önska sig. En ny dator är det nästan alla som vill ha och behöver.
Det här är också en present som alla verkar önska sig. En ny dator är det nästan alla som vill ha och behöver
 En iPad är tydligen något de behöver också eftersom det ger en större skärm än vad telefonen har.
En iPad är tydligen något de behöver också eftersom det ger en större skärm än vad telefonen har.
Det är viktigt att ha en av de senaste telefonmodellerna, iPone XS är något många grabbar vill ha.
Det är viktigt att ha en av de senaste telefonmodellerna, iPone XS är något många grabbar vill ha.

Leksaker som 17-åriga killar vill ha

En superstark magnet och lina för att kunna magnetfiska kommer också bli en uppskattad present till en 17-årig kille.

Reaktionsspelet med elchocker trodde jag att de var för gamla för. Men det var tydligen ett väldigt bra spel att spela med polarna.

Present till 17-årig kille - Även om han fyller 17 år nu så är det fortfarande kul att pussla ibland. Det här är världens minsta 1000-bitarspussel som inte blir större än 42x29 cm när det är klart.
Även om han fyller 17 år nu så är det fortfarande kul att pussla ibland. Det här är världens minsta 1000-bitarspussel som inte blir större än 42×29 cm när det är klart.
När jag undersökte vad 17-åriga killar önskar sig så kom den här elektriska spelgrejen med. Det var otippat! Det är i alla fall ett spel där förloraren får en stöt.
När jag undersökte vad 17-åriga killar önskar sig så kom den här elektriska spelgrejen med. Det var otippat! Det är i alla fall ett spel där förloraren får en stöt.
TV-spel står ju alltid högt upp på alla killars önskelistor. Även 17-åriga grabbar tycker om att spela TV-spel. Köp gärna något kul spel till också.
TV-spel står ju alltid högt upp på alla killars önskelistor. Även 17-åriga grabbar tycker om att spela TV-spel. Köp gärna något kul spel till också.
Det är också förvånansvärt många 17-åriga killar som önskar sig en drönare för att kunna flyga omkring med. Spana på tjejer?
Det är också förvånansvärt många 17-åriga killar som önskar sig en drönare för att kunna flyga omkring med. Spana på tjejer?
En hoverboard har blivit väldigt poppis bland unga grabbar. Det går snabbt att ta sig till tåget och kan stoppas i väskan.

Telefonrelaterade presenter till en 17-årig kille

Present till 17-årig kille - Tråkig present kanske, men de har en förmåga att gå sönder hela tiden. Att få en lång laddsladd är extra bra och billig present att ge en 17-årig kille som fyller år.
Tråkig present kanske, men de har en förmåga att gå sönder hela tiden. Att få en lång laddsladd är extra bra och billig present att ge en 17-årig kille som fyller år.
Ett par bra hörlurar för att lyssna på musik är också något en 17-årig kille önskar sig i present. Dessa från Marchall har fantastiskt ljud och sitter skönt.
Ett par bra hörlurar för att lyssna på musik är också något en 17-årig kille önskar sig i present. Dessa från Marchall har fantastiskt ljud och sitter skönt.
En bra present att ge en 17-årig kille är en prenumeration på ljudböcker.
En solcellsladdare är en mycket användbar present!
En solcellsladdare är en mycket användbar present!
Varför inte designa ett eget mobilskal och ge honom i present?
Varför inte designa ett eget mobilskal och ge honom i present?

Fler presenttips

När hans polare kommer över på film är det bra att ha lite hemma. Killar i den här åldern brukar kunna äta en hel del. Det är bra att kunna göra egen läsk och att ha en egen popcornmaskin så det alltid finns något hemma. En gigantisk choklad är ju heller inte fel att bjuda kompisarna på.

Present till 17-årig kille - Tonåringar brukar dricka ganska mycket läsk. Det här paketet kommer han snabbt kunna spara in.
Tonåringar brukar dricka ganska mycket läsk. Det här paketet kommer han snabbt kunna spara in.
Present till 17-årig kille - När kompisarna kommer över och tittar på film är det kul att kunna bjuda på lite hempoppade popcorn.
När kompisarna kommer över och tittar på film är det kul att kunna bjuda på lite hempoppade popcorn.
Present till 17-årig kille - Alla gillar väl att få godis, även en 17-årig kille! Den här chokladkakan innehåller 1,6 kg choklad.
Alla gillar väl att få godis, även en 17-årig kille! Den här chokladkakan innehåller 1,6 kg choklad.

Presenter till killen som gillar träning

Till killen som tränar finns det ofta mycket träningsrelaterade grejer att köpa. Vill du inte ge honom ett presentkort på någon sportbutik så kan det vara bra med en träningsväska, en fitbit eller en ny vattenflaska att ha med till gymmet.

Present till 17-årig kille - En snygg väska att ha till gymmet eller när han åker bort över helgen är en bra present till en 17-årig kille.
En snygg väska att ha till gymmet eller när han åker bort över helgen är en bra present till en 17-årig kille.
Inte bara en pulsklocka, även en personlig tränare har stoppats in i den här klockan.
Inte bara en pulsklocka, även en personlig tränare har stoppats in i den här klockan.
En ny vattenflaska brukar inte skada att få. En billig present som är hygieniskt att byta ibland.
En ny vattenflaska brukar inte skada att få. En billig present som är hygieniskt att byta ibland.

Ge honom ett nytt intresse

Kanske kan du ge honom något som leder till ett helt nytt intresse? Fotografering till exempel. Det är något som han kommer kunna ha glädje av under resten av livet.

Present till 17-årig kille - En kamera för att kunna fota snygga bilder är en bra present som kommer leda till en ny hobby.
En kamera för att kunna fota snygga bilder är en bra present som kommer leda till en ny hobby.
Det är förstås bra att få en fotokurs också så han kan lära sig sin kameras inställningar.
Det är förstås bra att få en fotokurs också så han kan lära sig sin kameras inställningar.
Kan han redan fota så kanske det passar bra att ge bort en fortsättningskurs för att utvecklas.
Kan han redan fota så kanske det passar bra att ge bort en fortsättningskurs för att utvecklas.

Böcker och tidningar i present till 17-årig kille

Att välja vad någon annan ska läsa kan vara svårt. Här är några idéer på vad du kan ge honom för läsbara presenter.

Till killen som är historiskt intresserad kanske Värdens historia är en bra födelsedagspresent på 17-årsdagen.
Till killen som är historiskt intresserad kanske Värdens historia är en bra födelsedagspresent på 17-årsdagen.
Ett presentkort på tidningskungen är en idé om du tycker det är svårt att hitta något.
Ett presentkort på tidningskungen är en idé om du tycker det är svårt att hitta något.
Till den 17-åring som är intresserad av vetenskap och natur kan det vara kul att ge Illustrerad vetenskap.
Till den 17-åring som är intresserad av vetenskap och natur kan det vara kul att ge Illustrerad vetenskap.
Present till 17-årig kille - Unga killar brukar vara intresserade av att hänga med i de senaste mobiltrenderna. Kanske Mobil skulle vara kul att få?
Unga killar brukar vara intresserade av att hänga med i de senaste mobiltrenderna. Kanske Mobil skulle vara kul att få?

Bra presenter till pojkvän 17-år

Är det din pojkvän som fyller 17 år kanske du vill hitta något mer personligt att ge honom? Det finns både billiga och romantiska presenter du kan köpa till honom t.ex.

Present till 17-årig kille - Mr Perfect nyckelring  i present till 17 årig kille
Nyckelring där du låter gravera in Mr Perfekt eller något fint budskap

Armband där du graverar in en personlig text
Armband där du graverar in en personlig text
Halsband med personligt budskap i present till 17 årig kille
Halsband med personligt budskap

Fler presenter till 17-årig kille

Visst finns det många både bra och roliga presenter att ge en kille som fyller 17 år, men de bästa är ändå att ge honom ett startpaket för körkort om han inte redan kommit igång att övningsköra. Han kommer också bli mycket glad för att få pengar. Ungdomar har sällan så mycket pengar att röra sig med och ett tillskott brukar bli väldigt uppskattat.

Present till 17-årig kille - Ett startpaket för körkort är en riktigt bra present till en 17-årig kille. Den här presenten ger honom körlektioner, teori, riskettan osv. Ett startpaket för körkort är en kul present till en 17-årig kille. Det är bra att ha god tid på sig för att lära sig köra.
Ett startpaket för körkort är en riktigt bra present till en 17-årig kille. Den här presenten ger honom körlektioner, teori, riskettan osv. Ett startpaket för körkort är en kul present till en 17-årig kille. Det är bra att ha god tid på sig för att lära sig köra.
En snygg plånbok som du laddat med lite pengar kommer han bli väldigt glad för. Då kan han fika på stan eller köpa något han verkligen behöver.
En snygg plånbok som du laddat med lite pengar kommer han bli väldigt glad för. Då kan han fika på stan eller köpa något han verkligen behöver.

Jag hoppas att du hittat en riktigt bra och personlig present till en 17-årig kille!

Relaterade frågor

Vad kan man köpa till en 17 årig kille? I present till en 17 årig kille kan man köpa ett porträtt av honom, ett elstötspel, en supercool tandborste, en låda godis, ett högtalarbord, startapaket för körkort eller strumpor.

Vad ska man ge en 17 åring? Till en 17 åring kan man ge en snygg plånbok, väska, en fin lampa, en elscooter, badbomber, en hoodie, en tavla med honom eller henne, eller en häftig upplevelse.

Vad kan man önska sig i julklapp kille 17 är? En 17 årig kille önskar sig ofta Xbox, elscooter, högtalare, en väska, pengar, kläder, en eltandborste och en ryggsäck.

Vad tycker killar om att få i present? Killar tycker om att få coola teknikprylar i present. Drönare, högtalare, xbox, ny mobiltelefon, elscooter, elektrisk tandborste, hoverboard, iPad och sådana saker.

Tips på fortsatt läsning

 • Vad Kan Man Önska Sig i 17-års Present: En Guide för Tonåringar

  Vad Kan Man Önska Sig i 17-års Present: En Guide för Tonåringar

  Att fylla 17 år är en spännande tid i en tonåringens liv. Det är åldern då man närmar sig vuxenlivet och börjar forma sin identitet. Men när det kommer till att önska sig en present, kan det vara svårt att veta vad man egentligen vill ha. I denna guide kommer vi att utforska olika idéer […]

  Läs mer..


 • Present Till 17-Åring

  Present Till 17-Åring

  Letar du efter en bra present till en 17-åring? Har du svårt att komma på vad du ska ge 17-åringen för födelsedagspresent? Vad är då en bra present till en 17-åring? En bra present till en 17-åring kan till exempel vara: biocheckar, pengar, en magisk anteckningsbok, Buddha tavla eller en ny mobiltelefon. Jag har samlat […]

  Läs mer..


 • Leksaker 17 år – Den perfekta presenten till din tonåring

  Leksaker 17 år – Den perfekta presenten till din tonåring

  Leksaker 17 år guide för att hitta den perfekta presenten till tonåringen!

  Läs mer..


Present Till 17 Årig Kille
Rulla till toppen