Present Till Flickvän

Letar du efter en fin present till din flickvän? Jag har fått många fina och kärleksfulla presenter av min pojkvän. Andra gånger har presenterna varit riktigt dåliga. Det finns säkert fler pojkvänner, flickvänner med för den delen, som behöver lite hjälp att hitta bra presenter till sin flickvän, så här hittar du en guide för att hitta en bra present till din flickvän!

Men vad är då en bra present till en flickvän? En bra present kan både vara en billig och enkel sak eller något dyrt. Den bästa presenten att ge sin flickvän är den du ger med kärlek och omtanke. En fin kärlekspresent kan vara både en resa såväl som en liten tvål. Det kan också vara en rolig upplevelse som ni delar.

Här får du hjälp att hitta en bra present till din flickvän!

Det är viktigt att hitta rätt present till flickvännen. Att det är en bra present är mycket viktigare än priset på den! Kanske vill du också överraska henne på födelsedagen?

Vad är en bra en bra present till din flickvän?

Ska du hitta en bra present till din flickvän behöver du fundera över två saker. Dels vad hon är intresserad av och dels vem presenten egentligen är till. Det kanske låter underligt, men det viktigaste när man ger bort en present är att fundera över mottagaren, inte bara om det är en något som hon redan har. Det är inte säkert att din flickvän blir så glad över att få sexiga underkläder i födelsedagspresent. När du köper underkläder så handlar kanske det mest om dig och det är en present till dig själv. Visst kan du ge henne underkläder, men hon tycker förmodligen inte att det är så jätteroligt att få.

Vad är då en bra present till en flickvän? Fundera istället på vad din flickvän är intresserad av och vad hon gillar. Kanske är hon tjejen som är väldigt mån om sitt utseende, då kanske skönhetsprodukter är roligt att få. Tycker hon om att träna kanske du kan hitta någon träningsrelaterad present till henne. De flesta tjejer brukar tycka om smycken, parfym och inredning.

Har din flickvän något speciellt intresse, har katter eller tycker om att laga mat så har du förstås ännu mer att välja mellan! Här har jag samlat både små och stora presenter som passar att ge flickvännen. Det finns presenter som passar för födelsedagar, jul, alla hjärtans dag osv. Du hittar också presenter med gravyr och personliga presenter som kan anpassas för att bli bra presenter till just din flickvän. Här hittar du presenter som är både romantiska och lyxiga att ge din flickvän.

Men nu hoppar vi till presenttipsen!

Vad kan man ge i present till flickvännen?

Personligt smyckeskrin

Överraska din flickvän med det här unika och personliga smyckeskrinet. Finast är förstås om du precis som här kan hitta en vacker bild på er tillsammans. Det här blir en fin och väldigt personlig present till din flickvän.

Läs mer och beställ

Love box

Bor ni långt bort från varandra är den här loveboxen den perfekta presenten att visa din kärlek. Du kan skicka meddelanden och bilder till loveboxen. När ditt meddelande kommer fram börjar hjärtat på boxen att snurra, så de vet precis när du har skickat något. En fantastisk present att ge dem du älskar.

Läs mer och beställ

Georg Jensen Skål

Klassiska designföremål är också en bra present att ge sin flickvän när hon fyller år. Den här skålen Bloom är från Gerog Jensen. Det här är deras stora skål som är 34 cm bred, men den finns även i mindre varianter. Om din flickvän är intresserad av inredning är det här en riktigt bra present till henne.

Läs mer och beställ

Georg Jensen Skål

Omaggio vaser i present till flickvän

Omaggios vaser är fantasirika eftersom de passar in i alla hem med sin enkla design. Det skulle kunna bli en bra present till din flickvän. Vaserna finns i olika storlekar och med olika färger. Här ser du silverfärgade ränder, men de finns även med tex vita ränder på vit vas, svarta ränder på vit vas osv.

Läs mer och beställ

present till flickvän Omaggio vaser

Ljusstakar Orrefors Carat 

Ge henne ett par snygga Caratljusstakar i present! Det är Orrefors som tillverkar dessa ljusstakar. De förekommer i många inredningsmagasin, och är mycket omtyckta. De passar bra att ge till din flickvän om hon är intresserad av heminredning.

Läs mer och beställ

Ljusstakar Orrefors Carat 

Fotografering i present till flickvän

En fin present till en flickvän kan också vara något roligt ni gör tillsammans. Vore det inte mysigt att bli fotade tillsammans och köpa med lite fina bilder hem och hänga på väggen? Foton är alltid trevligt att ha och säkerligen är det så för er också att ni väldigt sällan blir fotade tillsammans. Så ett fint foto på er båda är säkert en uppskattad present till henne. Eller kanske skulle hon uppskatta att bli fotograferas som modell för en dag?

Läs mer och beställ

Familjefotografering present till flickvän

Danslektion för 2 i present till flickvän

Överraska henne med en danskurs för er båda. Det här är en bra present även om ni inte brukar dansa. En duktid danslärare kommer att instruera, så det är inga problem att komma dit även som nybörjare på dans. Det är en fin födelsedagspresent till din flickvän om du vill ge henne något oväntat.

Läs mer och beställ

Danslektion för 2

Köra gokart

Eller kanske vill du ge din flickvän något väldigt oväntat i present. Gokart är ju kul! Jag är säker på att din flickvän kommer tycka att det är en rolig grej att göra tillsammans med dig. Det är häftigt att känna g-krafterna och uppleva fartvinden i håret.

Läs mer och beställ

Köra gokart present till flickvän

Mascara

En svart mascara är en bra present att ge bort om man vill ge bort makeup. Det är en färg som nästan alla använder. Vill du ge din flickvän en liten och användbar present så är en mascara en väldigt bra idé. Kanske inte så kreativ, men hon kommer garanterat ha nytta av en svart mascara.

Läs mer och beställ

Mascara

Ansiktsmask i present till flickvän

En lyxig ansiktsmask är en bra grej att ge sin flickvän i present. Den rengör huden på djupet och återställer hudens naturliga balans. Det här är en lyxig present som hon kanske aldrig skulle kosta på sig själv, men som hon kommer uppskatta mycket om du ger henne som present.

Läs mer och beställ

Ansiktsmask

Klocka i trä

En cool present att ge din flickvän är en klocka i trä. De är trendiga och hon kommer vara stolt över att ha en av dessa vackra klockor på armen.

Läs mer och beställ

Porträtt av henne som drottning

Vill du köpa en originell present till flickvänen? Då kanske det här är den rätta gåvan till henne. Hos Royalistik kan du välja mellan många olika tavlor, kanske skulle hon föredra att porträtteras som Monalisa, en viking eller någon av de andra drottningporträtten. Om du har en liten budget är det inte något bekymmer, du kan faktiskt köpa ett porträtt från 399kr här. Allt du behöver göra är att ladda upp en bild och sedan välja tavla. En kul och annorlunda present att ge henne i present.

Läs mer och beställ

Porträtt av henne som drottning present till flickvän

Gåvobox The Ritual of Sakura Lyxig present till din flickvän

Eller kanske unna henne ett helt presentkit från Rituals. Den innehåller lite allt möjligt för en lyxig vardag. Boxen innehåller duschskum, doftljus, kroppsskrubb och kroppskräm, allt för att hon ska få en lyxig start på vardagen.

Läs mer och beställ

Gåvobox The Ritual of Sakura present till flickvän

Vattenflaska till gymmet i present till din flickvän

Till tjejen som gymmar kan det vara bra att ge en ny fin vattenflaska, ja, kanske alla behöver en vattenflaska varma sommardagar när jag tänker efter. Men gärna då en extra fin flaska, som den här med kamomillblommor på. Men det finns många fina liknande att välja mellan som säkert blir bra presenter till flickvännen.

Läs mer och beställ

vattenflaska till gymmet

Midjeväska med flaska och flaskhållare

En bra present till flickvännen som tränar löpning är den här vattenflaskan med magbälte. Det gör att hon slipper hålla den i handen eller ställa den utmed spåret och sedan komma tillbaka och hämta flaskan igen. En praktisk present att ge din flickvän som gillar löpträning helt enkelt.

Läs mer och beställ

Midjeväska med flaska och flaskhållare present till flickvän

Anti-stöld ryggsäck

En snygg ryggsäck att bära datorn i är en bra present att ge sin flickvän. Det händer ju ofta att människor får sina datorer stulna och ryggsäckarna uppskurna utan att de märker vad som händer. Med en anti-stöldryggsäck kommer hon kunna resa kollektivt på ett lite tryggare sätt utan att vara rädd för att få sin dator stulen.

Läs mer och beställ

Anti-stöld ryggsäck

Smycken i present till flickvän

Silversmideskurs är en kul present till flickvännen

Upplevelser är väldigt pouplära presenter. Kanske skulle hon gilla att få lära sig silversmide och att tillverka ett eget smycke? Den finns i:

Läs mer och beställ

present till flickvän Silversmide 

Diamanthänge 18K Guld

Vill du ge flickvännen en dyr och riktigt fin present varför inte ge henne ett diamanthänge att ha i halskedjan. Diamanter sägs ju vara en flickas bästa vän. Hur det nu förhåller sig med den saken så är ett guldsmycke väldigt omtycka presenter och jag är säker på att din flickvän kommer tycka om en sån gåva.

Läs mer och beställ

Diamanthänge 18K Guld

Örhängen silver

Ett par örhängen i silver med diamant är en lite billigare present till flickvännen. Har du en lite mindre budget, men ändå vill ge din flickvän ett smycke i present så är silversmycken ett bra tips. Det är billigare än guld och du har råd att köpa ett vackert smycke till henne för en mindre kostnad helt enkelt.

Läs mer och beställ

Örhängen silver present till flickvän

Armband Inori Royal Steel är en personlig present till fickvännen

Ett vackert armband att ge sin flickvän i present. Perfekt för gravyr för den som vill ge en personlig present. Kanske kan du gravera in ett fint kärleks budskap till henne, datumet ni blev ihop, era smeknamn på varandra eller något annat romantiskt och personlligt.

Läs mer och beställ

Armband Inori Royal Steel

Parfym i present till en flickvän

Parfym Naomi Campbell

Det här är en supergod lite blommig doft. En av mina personliga favoriter. Den brukar kosta under 250 kr för den lilla flaskan. Det är en ganska billig present att ge din flickvän.

Läs mer och beställ

Parfym Naomi Campbell present till flickvän

Parfym dam Lovely

Att ge bort parfym kan kanske vara svårt, det är svårt att veta vad någon annan gillar för dofter. Så om du vill ge bort partym, fundera över vilken som är hennes favoritparfym. Tycker hon om diskreta dofter kan den här parfymen med en mjuk och diskret doft vara en bra fördelsedagspresent till din flickvän.

Läs mer och beställ

Parfym dam Lovely

Parfym Lancome La Vie Est Belle

Ett annat sätt att hitta bra parfymer till din flickvän är att titta på topplistor för parfymer. Vet du att hon tycker hon om lite mer påtagliga dofter? Då kanske La Vie Est Bell är en bra present. Den här är sensuell och ljuvlig doft av iris. Den här parfymen doftar väldigt gott, och den brukar ligga väldigt högt på topplistorna, så du vet att det är många som gillar den.

Läs mer och beställ

present till flickvän Parfym Lancome La Vie Est Belle

Kärlekspresent till flickvän

En kärlekspresent till flickvännen kan vara både stort som smått. Fundera ut något fint och omtänksamt. En present som visar henne att du ser och lyssnar på henne. Kanske behöver hon en reflex, en ny tandborste eller kanske saknar hon en mössa. Sådana små saker är väldigt fina kärlekspresenter till flickvännen. Kanske har hon sagt att det är något hon behöver, så där bara i förbigående.

Stickad mössa i present till flickvän

Kanske är det en mössa hon saknar i vinterkylan? Att hitta den där perfekta presenten gör det till en fin kärlekspresent. Att se vad hon saknar i vardagen, även om det kanske bara är en liten sak är en väldigt kärleksfull gest.

Läs mer och beställ

Stickad mössa

Nyckelring reflex tofs

Även småsaker som en reflex när det börjar bli mörkt ute på hösten är en fin kärlekspresent till sin flickvän. Dessa reflextofsar som man kan fästa på till exempel handväskan är även en fin accessoar som hon kommer gilla.

Läs mer och beställ

Nyckelring reflex tofs present till flickvän

Mugg Mumin Rosa Kärlek

En fin mugg är en bra present. En väldigt söt kärlekspresent som visar att du älskar henne är den här söta muggen från Arabia med Mumintrollen på. Många samlar på Muminmuggarna och andra tycker om att ha en egen mugg att dricka morgonkaffet ur. En billig och fin present till din flickvän!

Läs mer och beställ

Mugg Mumin Rosa Kärlek

Tandborste eller eltandborste

Börjar hennes tandborste bli sliten, köp henne en ny och bättre. Det är en fin och kärleksfull present till flickvännen. Det går förstås att köpa en helt vanlig i matbutiken också, det måste inte vara en eltandborste.

Läs mer och beställ

Tandborste eller eltandborste

Billig present till flickvän

Som jag skrivit många gånger tidigare så är det inte prislappen på en present som är det viktiga. Det går precis lika bra att ge sin flickvän en billig present som en dyr. Det gäller bara att hitta den där rätta presenten som är precis mitt i prick. En billig present men som är fylld av kärlek, så hon direkt känner att presenten är till henne liksom.

Det kan vara en personlig mugg, en knasig grej som du tror hon gillar, ett värmehjärta eller tofflor om flickvännen är frusen av sig. En billig sak att ge bort kan också vara en god parfym. De finns i olika prisnivåer, och det behöver inte dofta godare för att den är dyr liksom.

Mugg I fucking love you

En fin mugg fin, rollig och billig present till flickvännen. Det finns förstås massor av bra muggar som inte är så dyra, hitta en som just din flickvän kommer att älska att dricka sitt morgonkaffe ur!

Läs mer och beställ

Mugg I fucking love you present till flickvän

Vetevärmare hjärta

Är hon frusen av sig, varför inte ge ett hjärta att värma händerna på? Man stoppar bara in den i mikron och kör en stund så håller den värmen länge. jättemysigt kalla vinterdagar, eller om hon bara känner sig lite sjuk. Det är en billig, men kärleksfull present att ge sin flickvän.

Läs mer och beställ

Vetevärmare hjärta

Enhörningstofflor 

Ett par varama och gosiga tofflor som gör henne glad varje gång hon sätter dem på sig. Enhörningar är magiska, det vet ju alla. Så bara därför borde du köpa enhörningstofflor till din flickvän. De här tofflorna är mjuga och sköna att trä in fötterna i också. Även om de kanske är lite barnsliga och knasiga kommer hon älska att ha dem på sig eftersom de är så sköna.

Läs mer och beställ

Enhörningstofflor  present till flickvän

Guldros i present till flickvännen

Berätta för henne hur mycket du älskar henne genom att ge henne en ros som aldrig vissnar. En guldrons är en fin present till din flickvän, men ge den gärna tillsammans med en ask fin choklad och ett romantiskt kärleksbrev, då blir det en present hon aldrig kommer glömma.

Läs mer och beställ

Guldros i present till flickvännen

Vägghylla

Inredning brukar också vara en present till flickvänner som inte är så dyr. Just nu är vägghyllor väldigt populära. De brukar finnas från 300 kr och uppåt. Man kan placera en lite växt, eller några fina prydnadssaker, tavlor eller kanske en vas på hyllan. Det gör att rummet ser mycket hemtrevligare ut och det är en fin inredningsdetalj, som passar bra att ge sin flickvän i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

present till flickvän Vägghylla

Nagellacktork

En billig present till flickvännen kan också vara en gullig och småfånig grej som får henne att le varje gång hon använder den. En apa som hjälper henne att blåsa nagellacket trort. Den är otroligt söt! Den kanske verkar lite onöding, men varje gång man har målat naglarna blir man alltid otroligt kissnödig. Med en blåsapa kommer nagelmålningen bli färdig mycket snabbare.

Läs mer och beställ

Nagellacktork

Termosmugg

En gullig termosmugg med blommor, godis, tigrar eller kanske serier är en billig och söt present till flickvännen. Det finns flera olika motiv på muggarna i den här serien, så jag tror du kommer hitta en som är mer personlig och passar din flickvän väldigt bra.

Läs mer och beställ

Termosmugg present till flickvän

Enkel present till flickvän

Ibland vill du kanske hitta en enkel liten present att ge din flickvän. Det är kanske en vardaglig enkel liten present du ska ha, eller så är förhållandet kanske nytt och det blir för mycket att ge något stort. Några förslag på enklare presenter till din flickvän är doftljus, badbomber, en blomma eller massage. Lyxigt, men du skrämmer inte bort henne för att du tar i för mycket.

Doftljus

Doftljus är alltid trevliga presenter att få. De finns i olika prisklasser, utseende och doft. Jag tycker om de här. Dels så doftar de gott förstås, men när ljuset har brunnit ut så finns det en vacker ask med lock till att förvara småsaker i. Det känns så genomtänkt, istället för att saker bara ska kastas.

Läs mer och beställ

Doftljus

Massage

En enkel present som är väldigt gullig är att ge flickvännen är massage massage. Allt du behöver är en massageolja. Välj gärna en som inte doftar allt för starkt, ifall hon ogillar starka dofter. En enkel present till din flickvän, men som hon garanterat kommer njuta av.

Läs mer och beställ

Massage present till flickvän

Hjärta halsband i guld eller silver

Ett enkelt litet halsband med ett hjärta i guld eller silver färg är en fin present. Om du inte tycker att det blir för mycket så finns det även örhängen eller armbandet som finns i samma serie. En enkel present att ge sin flickvän, men du visar ändå tydligt att du älskar henne.

Läs mer och beställ

Hjärta halsband i guld eller silver

Massageljus och doftpinnar

Ett paket med doftljus och doftpinnar. Doftljus och doftpinnar brukar vara en bra ettårspresent till flickvännen. De här ljusen är gjorda av massageolja, så när de smälter använder man oljan för massage. Det tar ca tio minuter brinntid, sedan blåser du ut ljuset och kan använda oljan direkt. Att få massage av en ömmande rygg eller spända axlar kommer din flickvän att uppskatta.

Dofterna i just det här paketet är:

Hallon & Kvitten – litet ljus med en söt och syrlig doft.
Nytvättat – litet ljus med en frisk doft av ren bomull.
Champagne & Rosa Grapefrukt – doftpinnar med en krispig doft av bubbel och citrus.

Läs mer och beställ

Massageljus och doftpinnar present till flickvän

Badbomber är en mysig liten present till en flickvän

En lyxig men ändå enkel present att ge flickvännen är badbomber. De doftar rose och när man slänger i en badbomb färgar den badvattnet rosa. En enkel present till flickvännen.

Läs mer och beställ

Badbomber 

Första present till flickvän

Har du precis träffat en ny flickvän? Grattis, vad kul! Att köpa första presenten till flickvännen är alltid lite vanskligt. Dels så vill du säkert som så många andra män och killar ge henne guld och gröna skogar samtidigt som du hämtar ner månen till henne. Det är lätt att det blir lite för mycket av det goda. Att ge något jättedyrt som första present till flickvännen är ingen bra idé, utan försök hålla det enkelt. Det kan lätt upplevas som att du försöker köpa dig till hennes kärlek. Det är något som kan verka avskräckande istället för motsatsen. En första present till en ny flickvän bör vara något litet och kärleksfullt.

Blommor

En bukett med blommor är en fin och romantisk gest. Ett tips här är att inte lägga för mycket pengar på buketten, utan välj en av de mindre. Det är lätt att det blir för mycket, för dyrt och att hon känner sig överväldigad om du slår på stort.

Läs mer och beställ

present till flickvän Blommor

Doftljus är bra första present till en ny flickvän

Doftljus eller doftpinnar är en bra första present till flickvännen. Det kostar inte så mycket pengar, de kan lätt stoppas undan och det är inget hon kommer känna sig tvingad att ha framme jämt.

Läs mer och beställ

Doftljus är bra första present till en ny flickvän

Reflexlampa zip

Kanske små reflexer också kan bli en gullig första present till din nya flickvän? De är ablsolut inte något märkvärdigt, men de är en stor gest som visar henne hur betydelsefull hon är fördig. En billig och väldigt romantiks första present till en ny flickvän.

Läs mer och beställ

Reflexlampa zip present till flickvän

Dyr present till flickvän

När ni har varit tillsammans ett tag vill du kanske köpa en lite dyrare present till din flickvän. En dyr present att ge sin flickvän är att bjuda på en resa någonstans, en spa-weekend, en elcykel, brusreducerande hörlurar eller en dammsugarrobot. Här har jag även några fler idéer som jag tycker du ska överväga att köpa.

Spa-weekend 

Vill du ge din flickvän en lite dyrare present? Hon skulle förmodligen älska om du tog med henne på en spa-weekend eller någon annan mysig upplevelse för två.

Läs mer och beställ

Spa-weekend 

Brusreducerande hörlurar

Vill du ge en dyr och lyxig present till din flickvän kanske ett par brusreducerande hörluar med väldigt bra ljud är något som passar. Perfekt om hon åker mycket kommunalt eller vistas på ställen med höga eller störande ljud.

Läs mer och beställ

present till flickvän Brusreducerande hörlurar

Dammsugarrobot en Betydelsefull present till flickvän

Vill du ge din flickvän en betydelsefull present. En present som gör hennes liv bättre och mer innehållsrikt? Då har jag en väldigt bra idé.

Den bästa presenten du kan ge din flickvän och dig själv är tid tillsammans. De flesta tillbringar alldeles för mycket tid med att städa. Om hon får en dammsugarrobot så frigör hon ju en hel massa tid varje vecka som ni kan ägna åt varandra istället för att ni ska dammsuga. Det kan till exempel överraska partnern med att bjuda på fika på stan, ge sin partner komplimanger, massage och dusch tillsammans.

Jag vet att en dammsugare kanske inte låter som en lyxig present att ge till en flickvän, men det är det faktiskt. Att slippa all dammsugning är jätte lyxigt! Tänk att kunna ta en promenad, läsa eller krypa ner i badet den stunden istället. Det här är en verkligt fantastisk present att ge henne!

Läs mer och beställ

Dammsugarrobot en Betydelsefull present till flickvän

Sverigeresan på Göta Kanal 

Gör en resa på Göta Kanal tillsammans. Det är en riktigt dyr present till en flickvän. Det är många som drömmer om att göra den här resan och har du budgeten för det så tycker jag verkligen att ni ska ta chansen att göra den här turen.

Läs mer och beställ

Sverigeresan på Göta Kanal 

Kaffebryggare Melitta Caffeo Passione

Om du föredrar en något mindre dyr present, än att resa på Göta Kanal, så kanske en kaffebryggare som gör riktigt gott kaffe kan bli en bra present till din flickvän? Eller till er båda kanske?

Läs mer och beställ

present till flickvän Kaffebryggare Melitta Caffeo Passione

Förlåtpresent till flickvän

Att köpa en förlåtpresent till flickvän är ingen bra idé. Säg förlåt och mena det istället. Inget blir bättre av att köpa present i det här läget! Jo, förresten det finns kanske en riktig bra förlåtpresent när jag tänker efter. Om du verkligen inte kan se henne i ögonen och säga förlåt kan du köpa en anteckningsmugg där du skriver ett förlåtbrev till henne. Men generellt är inte en förlåtpresent någon god idé. Hon kommer inte att vare sig glömma eller förlåta det du sagt, gjort, eller inte sagt eller gjort fortare för att hon får en present.

Anteckningsmugg 

Eller kanske en anteckningsmugg som du kan skriva på med vanlig blyertspenna är en bra förlåtpresent till flickvännen. #Förlåt #Jag älskar dig

Läs mer och beställ

Anteckningsmugg

Choklad i present till flickvän

Gillar din flickvän choklad? Vill du hitta en oförglömlig gåva till henne? Här är presenterna till tjejen som verkligen älskar choklad!! Gigantiska chokladgrejer. Men det finns även mindre presentlådor som du kan skicka till henne med lite olika chokladinnehåll. Det finns faktiskt även upplevelser om man vill ge choklad i present till flickvännen. Chokladprovning och chokladmassage, låter inte det som en dröm för chokladälskaren?

Nutellahink

Till godisälskaren kan det bli en bra present med en stor hink Nutella. Den här hinken innehåller 3 kg Nutella, så hon kommer ha att göra ett tag. Men varje gång hon blir sugen på choklad så kommer det finnas hemma. Det är bra!

Läs mer och beställ

Nutellahink present till flickvän

Stor Daim

En stor Daim kan också vara bra om du vill ge choklad i present till flickvännen. Denna gigantiska chokladask innehåller 20 st Daimchoklad. Det här är en present som passar perfekt att ge chokladälskaren.

Läs mer och beställ

stor Daim

Chocolaterie – Födelsedag – 20 handgjorda choklad i en trälåda

Kanske en låda med lyxig choklad skulle passa din flickvän bättre? Den kommer i en fin handgjord trälåda. Chokladen är 20 stycken handgjorda praliner av bästa belgiska choklad.

Läs mer och beställ

Chocolaterie - Födelsedag - 20 handgjorda choklad i en trälåda

Toblerone stor

Alla uppskattar att få gott godis i present. Tycker hon om Toblerone så är den här gigantiska varianten en fin födelsedagspresent till din flickvän. Den här stora chokladasken innehåller 48 st mindre Toblerone-choklad. Det här är en present hon kommer att minnas länge.

Läs mer och beställ

present till flickvän Toblerone stor

Choklad med foto i present till flickvännen

Kanske vill du ge henne en mer personlig present? Det finns faktiskt choklad där du kan få ett foto tryckt. Visst är det häftigt? En kul och annorlunda present till en chokladälskande flickvän.

Läs mer och beställ

Chokladfontän

Eller varför inte ge din flickvän en chokladfontän i present? Det är väldigt enkelt sätt att förvandla vanlig tråkig frukt till en väldigt romantisk efterrätt. Man värmer chokladen i mikron eller i ett vattenbad och häller sedan över den i fontänen och startar motorn. Fontänen håller sedan chokladen varm och pumpar runt den.

Läs mer och beställ

Chokladfontän present till flickvän

Godisboxen Hemmamys

Godisboxar är ett väldigt smidigt sätt att hitta födelsedagspresenter tycker jag. Även om jag inte träffar personen jag vill ge present till kan man alltid skicka en godisbox. Man surfar in på deras sida, väljer en box man tycker verkar bra till födelsedagsbarnet, väljer om man t.ex. vill lägga till trisslotter, biobiljetter eller liknande. Om man vill kan man ladda upp ett eget foto att ha på framsidan på boxen. Presenten skickas sedan direkt till mottagaren. De innehållerr ofta flera olika sorters godis, kaffe, te, strumpor, hårband och andra små gåvor. Godisboxen har massor av bra boxar som passar att ge i present till en flickvän så som till exempel:

Läs mer och beställ

Godisboxen Hemmamys

Chokladprovning online

Bjud henne på en av Sveriges bästa chokladprovningar. Tillsammans med Sveriges enda kakaobonde Duane Dove lär ni er mer om kakaobönan och hur choklad kan smaka och uppskattas på bästa sätt. Komplett provningskit skickas hem direkt till dörren.

Läs mer och beställ

present till flickvän Chokladprovning online

Choklad med text

En väldigt fin present att ge sin flickvän är choklad från Getspecial. De har många olika texter att välja mellan, som den här ”Jag ❤ dig till månen & tillbaka”. En fin och romantisk present present till din älskling.

Läs mer och beställ

Chokladmassage

En härlig upplevelse för en chokladälskare är chokladmassage. Här blir man omhändertagen i en lugn och avslappnad miljö. Man får en behandling med chokladolja och får njuta av en avslappnande helkroppsmassage.

Läs mer och beställ

Chokladmassage

Vin och chokladprovning upplevelse

Choklad och vinprovning är en trevlig upplevelse ni kan njuta av tillsammans. Det är häftight att känna hur olika viner tar fram smaken hos chokladen på olika sätt.

Läs mer och beställ

Vin och chokladprovning upplevelse present till flickvän

Present till flickvän när ni firar ett år tillsammnas

Kul att ni firar ett år som par. Det är förstås lite klurigt att hitta en bra present till en flickvän på ettårsdagen. Men kanske ett graverat smycke, en fin presentbox, ett fint doftljus med smycke, en nyckelring eller ett Kama Sutra kit och massage kan vara en bra present till en flickvän på ettårsdagen.

Halsband slätt för gravyr

En bra present till en flickvän på ettårsdagen är ett smycket som du graverar något fint på. Kanske ett ”Jag älskar dig” är en enkel och bra text om du inte kommer på något annat? Det är ett snyggt smycke som jag tror hon kommer tycka om.

Läs mer och beställ

present till flickvän Halsband slätt för gravyr

Lakrits presentask

Lakrits brukar också vara uppskattade presenter att ge bort. Presentlådans omslag med texten ”Oändligt älskad” gör den till en extra bra present att ge sin flickvän. En god liten present som hon kommer uppskatta att få både en vardag så väl som på sin födelsedag eller jul.

Läs mer och beställ

Lakrits presentask

Doftljus med smycke

Ett doftljus som innehåller ett hemligt smycke är en fin present till flickvännen på ettårsdagen. Doftljuset är trevligt bara i sig, men när det har brunnit ner en bit dyker paketet med det hemliga smycket upp och hon kan viska upp det för att se vilket smycke hon fick. En rolig och överraskande present till flickvännen.

Läs mer och beställ

Doftljus med smycke

Nyckelring gravyr 

Nyckelring med en egen text på är en bra 1-års present. Några fina ord som varje dag kommer att påminna henne om dig. Det kan bli en rolig eller romantisk present till flickvännen, beroende på vad du väljer att skriva.

Läs mer och beställ

Nyckelring gravyr  present till flickvän

Kama Sutra kit 

Eller kanske en presentbox från Kama Sutra med allt ni behöver för en romantisk och sensuell kväll på tu man hand.

Läs mer och beställ

Kama Sutra kit 

Present till flickvän när ni firar ett halvår som par

Firar ni ett halvår tillsammans så räcker det med en pytteliten present. Men att du uppmärksammar dagen är väldigt romantiskt. En bra halvårs present till flickvän är att bjuda på middag och att ge henne någon liten och gullig present. Kanske en nyckelring eller en musmatta som du låter göra med foton på er tillsammans. Eller så bjuder du henne på bio och middag för att fira halvårsdagen.

Nyckelring med foto

En fin nyckelring med ett foto på er är en jättegullig halvårspresent att ge sin flickvän. Nyckelringarna finns i lite olika former och just den här kostar bara 99 kr. En väldigt romantisk halvårspresent till din flickvän.

Läs mer och beställ

Nyckelring med foto present till flickvän

Bio med middag

Bjud henne på bio och middag, det är en mysig halvårs present till flickvännen. Gå och se en romantisk, rolig eller spännande film tillsammans, sedan går ni på restaurang och äter något gott.

Här kan ni välja mellan många trevliga ställen så som Oyster Bar, Texas Longhorn mm.

Upplevelsen finns inte bara i Stockholm utan även, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Norrköping, Gävle, Borås, Halmstad, Trollhättan, Skövde, Kungens kurva, Norrtälje och Kvänum.

Läs mer och beställ

Bio med middag

Musmatta med foto

Eller beställ en musmatta med ett foto på er och med någon fin text till henne. Det är en fin present som kommer påminna henne om din kärlek varje dag när hon sitter vid datorn.

Läs mer och beställ

Musmatta med foto present till flickvän

Personlig godisburk

En godisburk där du kan fylla i hennes namn och ett meddelande är en jättefin och personlig present till din flickvän.

Läs mer och beställ

Detta är den bästa presenten du kan ge din flickvän och dig själv!

Ge bort present till flickvän

Att ge en present till sin flickvän behöver inte vara så märkvärdigt. Hon måste inte få guld och gröna skogar. Det är roligare att få små presenter i vardagen än en enda stor och dyr present.

Relaterade frågor

Vad ska jag ge min flickvän för adventskalender? Kanske din flickvän skulle vilja ha en adventskalender med makeup, skönhetsprodukter, strumpor eller kanske en romantisk adventskalender. Läs mer om årets färdiga adventskalendrar för vuxna här.

Vad ska jag ge min flickvän på alla hjärtans dag? Bra presenter till en flickvän på alla hjärtans dag är blommor, choklad, parfym, massage eller något sexigt. Fler tips på vad du kan ge en tjej på alla hjärtans dag finns här.

Vad ska jag ge för present till min brors flickvän? En bra present till brorsans flickvän är en bra bok, en pläd att ha i soffan, presentkort på bio, en flaska vin, presentkit från Body Shop eller en fin mugg och några teer.

Present till ex-flickvän? Min första tanke var att det var dumt att ge som gåva till sin ex-partner, men om det krävs för att upprätthålla en god relation så köp en liten symbolisk sak. Det kan vara en filt, ett värmeljus eller chokladkartong.

Vad är en bra present till flickväns föräldrar? Bra presenter till flickvännens föräldrar beror ju förstås på hur väl ni känner varandra. Men tänk på dina egna föräldrar och vad du skulle kunna ge dem. Det som skulle vara en fin och omtänksam present till dina föräldrar är också en bra present till flickvännens föräldrar.

Relaterade inlägg

 • Göra En Egen Adventskalender Till Flickvän

  Göra En Egen Adventskalender Till Flickvän

  Jag tycker att det är kul att få en adventskalender av min pojkvän, du vet en sån där med många paket som han har slagit in själv och så får man öppna ett varje dag fram till julafton. Men jag vet att det inte är så enkelt att hitta billiga presenter att stoppa i adventskalendern […]

  Läs mer…


 • 30 års present

  30 års present

  Letar du efter en 30-års present? Då har jag några bra tips som kan hjälpa dig med presentinköpet! Här kan du en rolig, fin, eller personlig 30 års present. Vad är en bra 30 års present? Bra 30 års present kan vara en pizzaugn, ett coolt smycke, öl-strumpor, en personlig tavla, gitarr, en superman morgonrock […]

  Läs mer…


 • 30-Års Present Tjej – Stor Present GUIDE Till 30-Åriga Tjejer

  30-Års Present Tjej – Stor Present GUIDE Till 30-Åriga Tjejer

  Letar du efter en 30-års present till en tjej? Jag har en hel del bra presenttips som jag tänkte berätta om här. Men vad är då en bra 30-års present till en tjej? En bra present till en 30-årig tjej är halsband, parfym, mysiga tofflor, en rolig väckarklocka som smiter iväg, lyxigt kroppsvårdskit, en pläd, […]

  Läs mer…


 • Statistik visar att par som umgås mer och gör saker tillsammans håller ihop längre. Det är en väldigt bra anledning att uppmärksamma din flickvän inte bara när hon fyller år, utan även ta hand om varandra i vardagen.
Present Till Flickvän
Rulla till toppen