Present till nÄgon som ska resa

Om din vÀn eller kanske en familjemedlem ska ut och resa vill du kanske ge bort en fin och anvÀndbar present?

Men vad Àr dÄ en bra present till nÄgon som ska ut och resa? Bra presenter till nÄgon som ska ut och resa Àr till exempel en fÀrgglad vÀska, reseadapter för eluttaget, en power bank eller en stöldsÀker ryggsÀck. Till barnen Àr det bra att ge en solhatt och sysselsÀttning för bilresan.

Vad Àr en bra present till nÄgon som ska ut och resa?

Men lÄt mig berÀtta mer!

ResvÀska i fÀrg

Den som nÄgon gÄng varit ute och flugit förstÄr vitsen med att ha en resvÀska i fÀrg. 98% av alla som flyger har en svart resvÀska. NÀr den kommer Äkandes pÄ bagagebandet Àr det inte sÄ lÀtt att kÀnna igen sin egen vÀska alla gÄnger. Men med en resvÀska som Àr fÀrgglad eller med nÄgot mönster pÄ kommer den bli lÀtt att kÀnna igen nÀr den dyker upp pÄ bagagebandet. En bra present till nÄgon som ska ut och resa helt enkelt.

LÀs mer och bestÀll!

RyggsÀck för barn

Även de minsta resenĂ€rerna behöver en vĂ€ska. HĂ€r kan det vara bra att ha packat ner lite gott att Ă€ta, favoritnallen, mĂ„larsaker eller annat de kan sysselsĂ€tta sig sjĂ€lva med under bilresan. Även extraklĂ€der kan vara bra att ha med sig inne i bilen, sĂ„ att ni inte behöver packa upp den stora resvĂ€skan om barnet spiller saft pĂ„ sig.

LÀs mer och bestÀll!

SysselsÀttning pÄ resan

Det Àr inte sÄ lÀtt att ha med sig barn pÄ resa. Det gÀller att ha spÀnnande leksaker och roliga böcker till hands. SÄna hÀr klistermÀrkesgrejer som kan anvÀndas igen och igen brukar kunna distrahera dem lÀnge. Perfekt sysselsÀttning att ha med i bilen pÄ lÄngresan faktiskt.

LÀs mer och bestÀll!

Reseset

I present till den som ska ut och resa kan det ocksÄ vara anvÀndbart att ge ett fodral till passet och en bagagetag. Det Àr praktiskt att mÀrka upp sitt bagage och det gör att vÀskan Àr lÀttare att kÀnna igen nÀr den kommer pÄ bagagebandet.

LÀs mer och bestÀll!

Hörlurar

NÀr man sitter pÄ flyget Àr det skönt att kunna stÀnga ute ovÀsen och medpassagerare. DÄ passar ett par trÄdlösa hörlurar med brusreducering perfekt. Dessa har fÄtt högt betyg i mÄnga tester och jag stormtrivs med mina.

LÀs mer och köp!

Strömadapter

Ett vanligt problem nÀr man reser Àr att andra lÀnder har andra strömadaptrar. Men med den hÀr reseadapter för att klara olika standarder pÄ eluttag. HÀr har man en sÀker och rÀdd adapter för elen i över 150 lÀnder. Det Àr sÄ skönt att inte behöva bekymra sig för laddningen av telefonen, datorn eller telefonen nÀr man Àr pÄ resande fot.

LÀs mer och bestÀll!

Billig kamera

NÀr man reser kan det ibland kÀnnas smidigt att bara ha med en billigare kamera. Du kan ta med den till stranden osv utan att riskera att den blir stulen nÀr du vÀnder ryggen till. En billig och snygg kamera Àr en bra present till nÄgon som ska ut och resa.

LÀs mer och köp!

Systemkamera

I present till nÄgon som ska ut och resa kan det ocksÄ vara bra att ge bort en systemkamera i present. En systemkamera ger bra bilder frÄn resan. För den ovana fotografen brukar det Àven finnas automatlÀge som man kan sÀtta kameran i, sÄ sköter den alla instÀllningar.

LÀs mer och bestÀll!

VattentÄligt fodral till mobiltelefonen

PÄ en sol och badsemester kan det vara praktiskt att ha ett vattentÄligt mobilfodral om man vill ha med sig telefonen till stranden. Det Àr lÀtt hÀnt att mobiltelefonen rÄkar glida ner frÄn klippan och ner i vattnet. Men med ett vattentÄligt mobilfodral Àr det bara att fiska upp den igen. En perfekt present till nÄgot som ska ut och resa.

LÀs mer och köp!

Solcellsladdare

Om man ska ut och resa kan det vara praktiskt att inte vara sÄ beroende av el. En power-bank som laddas av solen Àr en bra present att ge resenÀren. Genom att lÀgga power-banken i solen kan den sedan anvÀndas för att ladda upp mobiltelefonen. Perfekt nÀr man inte har tillgÄng till elen pÄ hotellrummet!

LÀs mer och köp!

Powerbank

NÀr man ska ut och resa Àr det bra att ha en power-bank i handvÀskan. Det gÄr snabbt att ladda upp telefonen igen.

LÀs mer och köp!

Scratch map

En rolig present att ge nÄgon som tycker om att resa Àr den hÀr scratch-mapen. Det Àr en karta som nÀr den levereras Àr tÀckt av guldfÀrg dÀr man sedan skrapar bort fÀrgen pÄ de platser man har besökt. En rolig present att ge till nÄgon som gillar att resa mycket.

LÀs mer och bestÀll!

Vattenflaska

Ska din vÀn resa till ett varmt land kan en fin vattenflaska vara den bÀsta presenten du kan ge. Den hÀr har en ögla som man kan fÀsta pÄ ryggsÀcken eller i bÀltet. För att inte bli uttorkad kan det vara bra att dricka en del i vÀrmen.

LÀs mer och bestÀll!

StöldsÀker ryggsÀck

En stöldsÀker ryggsÀck Àr en bra present att ge den som ska ut och resa och ha vÀrdesaker med sig. VÀskan Àr försedd med dold dragkedja och den har ett vÀldigt tÄligt ytterhölje som inte gÄr att skÀra sig igenom. En stöldsÀker ryggsÀck Àr en bra present att ge till den som ska ut och resa.

LÀs mer och bestÀll!

Solhatt

Det Àr viktigt för bÄde barn och vuxna att skydda sig mot solen. En fin solhatt gör stor skillnad faktiskt.

LÀs mer och bestÀll!

Relaterade frÄgor

Vad ska jag ge i present till nÄgon som ska flytta utomlands? Till nÄgon som ska flytta utomlands vill du kanske ge en typisk svensk present som minne av det gamla landet. En bra present till nÄgon som ska flytta utomlands Àr en dalahÀst, ett kit för att tÀlja en egen dalahÀst, en svensk flagga att ha pÄ bordet nÀr man fyller Är, en fikabricka eller kanske en fin mugg frÄn Rörstrand. LÀs mer om bra svenska presenter att ge till nÄgon som flyttar utomlands hÀr.

Vad Àr bra present till en kompis som ska Äka bort? Bra present att ge en kompis som ska Äka bort Àr ett passfodral, en power-bank, eller kanske en bra bok att lÀsa under resan.

Vad Àr en bra present till honom? Bra presenter att ge en man Àr till exempel en drönare, ett snyggt smycke, parfym, en superman mugg eller nÄgot annat kul.

Vad kan man ge bort för resa i present? Det finns förstÄs massor av fina resor att ge bort. Kanske en resa till Paris eller en mysig weekendresa eller nÄgon annan upplevelse kan bli en bra present. HÀr hittar du fler tips pÄ resor och andra upplevelser.