Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Överraska flickvännen på födelsedagen

Senast updaterad 5 februari, 2024

Din flickvän blir snart ett år äldre, och du funderar på ett sätt att göra det minnesvärt för henne. Förra året var fantastiskt, och du funderar på att toppa det och göra årets födelsedag till den allra bästa. Att du just nu läser detta är ett bra tecken. Det betyder att du är villig att göra det lilla extra för henne. Tipsen här hjälper dig att genomföra den perfekta överraskningen. Jag är säker på att du skulle få titeln årets pojkvän, efter att du lyckats genomföra något av dessa förslag. 

Ofta tenderar män att bli bekväma i relationer till den punkt att de slutar anstränga sig. I verkligheten bör det motsatta vara fallet. Om du vill att ditt förhållande ska blomstra måste du kontinuerligt få henne att känna sig speciell. 

HUR ÖVERRASKAR MAN FLICKVÄNNEN PÅ FÖDELSEDAGEN?

Hur gör du det? På stående fot kan jag säga, bryt normen och gör något annorlunda än vad hon är van vid. Ingenting förstör en relation snabbare än att utsätta din flickvän för en och samma födelsedagsrutin år efter år. Jag vet att kärlek trumfar materiella saker, men det finns en gräns för det. 

För att undvika att sätta ditt förhållande i en sådan situation, vad sägs om att jag ger den några förslag på olika sätt att överraska din flickvän på hennes födelsedag. 

Så här överraskar du din flickvän på födelsedagen

Gör ett bildspel av alla dina favoritstunder tillsammans med henne

Att ha ett bildspel av era bästa ögonblick gör att du blir tankeväckande och romantisk. Det visar henne att du värdesätter hela tiden ni har spenderat tillsammans och du ser fram emot att skapa ännu vackrare minnen. För att avsluta denna gest, förbered en berättelse för varje bild. Försök att prata om händelserna, hur hon fick dig att känna och varför du värdesätter det minnet så mycket. 

Om du vill göra allt för denna överraskning, förbered en hemlagad måltid (det här är en av de överraskningar på listan som skulle diskuteras i detalj), duka bordet och spela lite musik som skapar en mysig och romantisk stämning. Välj bilder från minnen som hon också värdesätter lika mycket. Det skulle hjälpa dig återuppväcka hennes känslor och göra allt perfekt.

Tro mig när jag säger att det här steget har hjälpt till att fixa problem för många som kämpar med sin relation, eftersom det visar ditt djup och ditt stora engagemang. Prova detta om du vill erbjuda den perfekta överraskningen för din flickvän. 

Bifoga ett handskrivet brev till hennes gåvor

Så lite som denna gest kan verka, är det en överraskning som slår mycket annat. Speciellt om hon inte har upplevt en sådan handling från dig tidigare. 

Att ge henne dyra gåvor kan ge den extra kryddan för en perfekt överraskning. Speciellt om det är något hon alltid har önskat sig. Du kan ta reda på vad hon vill genom att fråga henne om de tre sakerna hon önskar sig mest av allt. Om det ligger inom din utgiftsbudget, skaffa det. Om inte, leta efter ett alternativ. Något som inte kommer att skada din ekonomi. 

När du har fått den perfekta presenten, skriv även ett brev som uttrycker hur mycket hon betyder för dig. Målet här är att hon ska läsa brevet och känna sig som den viktigaste personen på jorden. Prata om hur mycket hon bidrar med för världen, hur hon lyser upp varje rum, hennes bästa egenskaper och hur lycklig du är att vara i hennes liv. 

Om din flickvän inte är den typ som uppskattar sådana gester, skippa det, det finns andra saker du kan fästa på gåvan. Du måste lära känna hennes sätt att uttrycka kärlek och använda det till din fördel. 

Ta henne på en resa

Det kan aldrig gå fel med lite ledighet. Borta från stress, och vardagen. Det behöver inte vara en tvåveckors resa, bara några dagar borde räcka. Innan du planerar resan, försök att ta reda på hennes perfekta tillflyktsort – plats, atmosfär, mat, väder, roliga aktiviteter etc. Du måste se till att det är något hon skulle älska och njuta av. Det är det enda sättet för dig att verkligen överraska henne. Om du inte har råd med hennes perfekta flyktresa, återskapa den mindre dyrt. 

Om hon skulle älska att gå på stränderna i Australien eller Seychellerna och kostnaden för det är långt över vad du för närvarande har råd med, leta efter närmaste stränder runt dig och få det att fungera. Kom ihåg att det är tanken bakom det som räknas. 

Försök att få det att fungera, det kan faktiskt förändra ditt liv. Trots att du kanske har ett galet arbetsschema. Det kommer bara få henne att uppskatta den här överraskningen ännu mer. Jag är helt säker på att det kommer bli en magisk upplevelse för er!

Bjud henne på en gudomlig upplevelse

Jag kallar detta en ”gudomlig upplevelse”  för om man pratar med hundra människor om detta kommer du också få lika många återkopplingar som är positiva. Att ge henne en ”gudomlig upplevelse” positionerar dig på första platsen som den bästa pojkvännen i världen. För att detta ska fungera behöver du veta fyra av hennes favoritlåtar. 

Ja! Det är ett måste. Även om du hatar musiken, är jag ledsen att meddela dig att för hennes födelsedag måste du stå ut med det. Kom ihåg att du skulle vara villig att göra vad som helst för henne, förutsatt att det lägger ett genuint leende på hennes läppar. 

När du väl har en lista med dessa fyra låtar, lyssna på dem som ditt liv hänger på det. Jag menar, känner till varje strof, och lär dig texterna utantill, undersöker artisterna och försök förstå varför hon älskar låtarna. Om hon älskar det av en sorglig anledning är mitt råd att du skippar just den låten. Låtarna måste ha ett lyckligt tema. Det är det enda sättet att få till den riktiga överraskningseffekten. 

Poängen med alla dessa är att skapa 20-25 minuter av ”gudomlig upplevelse” för henne genom att framföra låtarna. 

Vad behöver du?

 • Ett fysiskt utrymme. (Er lägenhet helst) 
 • Födelsedagsdekorationer 
 • En mikrofon och högtalare
 • Din dräkt (jag rekommenderar att du klär dig ut som hennes favoritartist). 

Därefter fortsätter du att planera hur resten av dagen ska fortsätta. Den ”gudomliga upplevelsen” är förstås överraskningen du förberedde, men detta kan inte vara allt. Det behöver följa något mer efter det. En middagsdejt eller biodejt kanske?

En viktigt detalj i den här överraskningsplanen är att du ser till att hon inte har andra planer. Du vill inte sitta hemma och vänta på att göra den mest fantastiska showen för henne och så dyker hon aldrig upp. Fråga henne om hon har andra planer för sin födelsedag eller om hon vill tillbringa dagen med dig. Detta för att undvika att hamna i en mycket besvärlig situation. 

Om du är duktig i köket, bjud henne på en av de bästa måltiderna någonsin

Om du måste delta i matlagningskurser eller titta på matlagningsguider för detta, är det kanske inte rätt sätt för dig! Men det är något sexigt med en man som lagar mat i köket och bara låter kvinnan titta på.

Kom ihåg att ditt humör och ditt ansikte gör mycket för att uppnå denna överraskning. Du vill inte ha henne i köket om du känner dig obekväm och får en besvärad rynka i pannan.

Oavsett vad det tar för dig att göra hennes födelsedag speciell, försök att göra det. Det kanske inte verkar vara en stor sak för dig, men de små sakerna går långt. 

Observera följande när det gäller att bjuda henne på en överraskningsmiddag:

 • Det är bra om du väljer en maträtt som inte tar så lång tid att laga, alternativt att du har förberett en del innan. Hon kan bli uttråkad och vänta på att den ska bli redo.
 • Det handlar om henne, så maten du väljer måste vara hennes favorit.
 • Prata med henne medan du förbereder maten. Bli inte besatt av att försöka göra den perfekta måltiden. Hon är prioriteten för den dagen, så ingenting ska ta uppmärksamheten från henne. 

Ge henne något du värdesätter

Det betyder inte att du ska ge bort dina golfklubbor eller fotboll! Oavsett vad du väljer att ge henne måste det vara något hon också kommer att uppskatta, som ett halsband, ett armbandsur, en målning eller till och med en växt. Det måste bara vara en gest hon skulle älska och vårda. 

Varje gång hon ser det föremålet skulle hon tänka på dig.

Följ med henne och shoppa

Jag har märkt att många kvinnor, älskar att shoppa. Det finns något magiskt med att hitta nya saker som verkligen kan få en att le. Det är inte bara en kliché från filmer; när en vän känner sig nere eller stressad, verkar ett förslag om en shoppingtur ofta lysa upp dagen. Det finns definitivt något speciellt med det, något värt att utforska.

Om hon, som jag, älskar skor, varför inte överraska henne med en spontan utflykt? Föreställ dig att du leder henne oskyldigt nära hennes favoritskobutik utan att avslöja dina planer, för att sedan glatt meddela att du tänker skämma bort henne. Om hon tvekar, insistera lite. Oftast hittar hon något som fångar hennes hjärta. Och om skor inte är hennes grej, varför inte ta henne till en plats som du vet att hon kommer att älska? Att visa att du känner henne väl och vill göra henne lycklig är det som verkligen räknas.

Ordna en fest för henne

Fester behöver inte vara högljudda och galna. Du kan göra något litet och elegant för henne. Jag vet att fester kanske inte låter som en överraskning, men om det är något du aldrig har gjort för henne skulle det ha den där wow-effekten. 

Hon kanske har nämnt att hon inte är en festtyp eller aldrig haft någon fest av någon speciell anledning; det borde inte stoppa dig. Se bara till att de personer du bjuder in är de som hon älskar. Inte någon som skulle förstöra stämningen för henne. 

Bjud in några av hennes vänner, ordna mat och dryck, klä dig, dekorera lägenheten och vänta bakom dörren för att skrika överraskning!

Ta med henne ut och dansa 

Jag vet att du kanske inte gillar att dansa så mycket, och kanske bara tanken på det fick dig att må illa, men tyvärr är det här något du måste göra för henne. Relationer handlar om kompromiss och uppoffring. 

Om hon aldrig har gått och dansat förut, kan du vara lycklig eftersom du ska ge henne en stor upplevelse. Dans kan hjälpa dig att släppa loss och känna dig avslappnad efteråt. Tycker du det är jobbigt att komma på en bra överraskning till din flickvän kan det här vara en bra överraskning!

Hon kanske älskar att dansa så mycket, och du kanske tycker att det är obekvämt. Detta gör det till en perfekt upplevelse. Förutsatt att du inte blir grinig och förstör stämningen. Om hon ser en glad sida av dig som inte är rädd att göra bort dig för henne, kommer det att låsa upp en annan nivå av intimitet som skulle stärka era band. 

Överraska henne på jobbet med blommor, choklad och gåvor 

Om du har ett mycket snävt schema som knappt ger dig tid att göra något utanför jobbet, är detta alternativet du borde välja. När hon vet att du prioriterade henne, skapade tid för henne och dök upp med gåvor och blommor, skulle det vara en underbar överraskning att hon gläds åt länge. Jag blir glad när någon anstränger sig lite extra för mig och jag är säker på att alla tänker lika dant.

Om ni bor långt ifrån varandra är det den perfekta överraskningen, att dyka upp vid hennes jobb med gåvor. Hon kommer inte kunna förutse det.

Slutsats

Födelsedagar bör inte behandlas med lättsinne. Även om du inte ser det som en stor sak betyder inte det att det inte är viktigt för din flickvän. I år, prova att överraska henne med något annat på födelsedagen. Det är det minsta du kan göra. 

Tips på fortsatt läsning

 • Överraska flickvännen på födelsedagen

  Överraska flickvännen på födelsedagen

  Senast updaterad 5 februari, 2024 Din flickvän blir snart ett år äldre, och du funderar på ett sätt att göra det minnesvärt för henne. Förra året var fantastiskt, och du funderar på att toppa det och göra årets födelsedag till den allra bästa. Att du just nu läser detta är ett bra tecken. Det betyder…

  Läs mer…


 • Present till någon man dejtar

  Present till någon man dejtar

  Senast updaterad 22 februari, 2024 Sedan urminnes tider har människor sökt efter kärlek och sällskap, varje epok med sina egna seder. Förr kunde en blick korsas över en kontorskorridor, hjärtan kunde finna varandra genom gemensamma vänner, eller kärlek uppstod under en dans på den lokala puben. Nu, i en värld ständigt uppkopplad, har nätdejting öppnat…

  Läs mer…


 • 30-Års Present Flickvän: 30-årspresenter som imponerar

  30-Års Present Flickvän: 30-årspresenter som imponerar

  Senast updaterad 11 januari, 2024 Genom åren har jag fått min beskärda del av lite märkliga eller tråkiga presenter av från min pojkvän, saker jag varken behövde eller ville ha. Så jag vet att när det är dags att välja 30-års presenter till en flickvän, krävs det något speciellt. Baserat på mina egna önskemål när…

  Läs mer…Överraska flickvännen på födelsedagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen