Upplevelse En present som passar alla

Letar du efter en bra present så är en upplevelse är kanske en bra idé? Känner du dig osäker på vad du ska ge bort i present? Ge bort en upplevelsepresent! Det finns upplevelser att ge i present till nygifta, någon som fyller år, unga, gamla någon som söker spänning eller älskar öl.

Men vad är en bra upplevelse att ge i present? Bra upplevelser att ge i present är biobesök, spabehandlingar, äventyrsbana, gokart, guldvaskning, övernattning i en iglo, fladdermussafari, bäversafari, silversmide eller varför inte en spökvandring.

En upplevelse är en väldigt rolig present att få! Men jag ska berätta om några som verkar extra kul. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Vad är en bra upplevelsepresent?

Varför ge bort en upplevelse i present?

Till någon som redan har alla prylar de någonsin kommer att behöva kan en upplevelse vara en bra present. En upplevelse gör inte att mottagaren får massa mer prylar att förvara. Och det är inte ytterligare en glasälg som behöver dammas varje vecka. Det finns upplevelser som passar att ge bort i bröllopspresent, upplevelser till föräldrar och kanske upplevelser i Stockholm.

Fördelen med att ge bort en upplevelse är att den kan ge fina minnen som man har med sig resten av livet så som äventyrsbana, takvandring, glasblåsning, Yasuragi eller att besöka en hemlig militär ö. Det finns också andra upplevelsepresenter som bara är trevliga, som ett biobesök, massage eller ett restaurangbesök.

En upplevelsepresent går utmärkt att köpa som akutpresent om man har bråttom. Några snabba tips på bra upplevelser är: spa, en matupplevelse eller bio med middag. Mottagaren behöver aldrig få veta att du inte kom ihåg hans eller hennes födelsedag.

Vad som är en rolig upplevelse beror förstås på vem mottagaren är och vad hon eller han har för intressen. Här har du några tips på upplevelser som kan passa för olika mottagare.

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Upplevelse en present i sista minuten

Spaupplevelse

Ge bort en lyxig spabehandling i present. Här ingår delkroppsmassage och ansiktskur. Det är en mysig upplevelse att ge bort i present, kanske till älsklingen. Det är ett fantastiskt sätt att varva ner, bli ompysslad få massage och få en fantastisk rengöring av ansiktet. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Sundbyberg, Lilla Edet
Säsong: Året om
Varaktighet: 55-60 minuter

Läs mer och beställ

Upplevelse en present i sista minuten

Restaurangbesök om du vill ge goda upplevelser i present

Den här upplevelsen innebär att ni får äta på en av Sveriges bästa restauranger. Ni får njuta av ett lyxigt restaurangbesök för två. En jury utser varje år kockar till Sveriges bästa och nu kan man boka ett restaurangbesök och äta mat som någon av dessa kockar har lagat. Det finns många restauranger att välja mellan här. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Trosa, Kvänum
Säsong: Året om

Läs mer och beställ

Restaurangbesök

Bio med middag en upplevelse present som passar alla

Varför inte ge bort en helkväll i present. En bio med middag brukar vara en mycket uppskattade upplevelser att ge i present . Här finns det en mängd bra restauranger att välja mellan. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

bio med middag en upplevelse present som passar alla

Upplevelser som present för två

Vill du ge jubilaren en upplevelse som ni kan njuta av tillsammans? Eller kanske ge bort en upplevelse till ett par? Handen på hjärtas så är det inte så roligt att få en upplevelse present som man måste åka själv på. Det är roligare att vara tillsammans med någon. Trevliga upplever som passar för att dela är t.ex.

Bo i igloo en upplevelse att ge som present eller julklapp

Bo i iglo för två personer är en häftig upplevelse, som är något utöver det vanliga. Här får två personer övernatta i en iglo. Man övernattar i en säng gjord av is och snö, täckt med varma fällar. Det finns sovsäckar anpassade för polarkyla att låna. Till middag bjuds man på en varm soppa. Det här är en upplevelse som är få förunnat att få uppleva. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Åre
Säsong: Januari-april (med reservation för ändring pga vädret)
Varaktighet: En övernattning

Läs mer och beställ

Bo i igloo en upplevelse att ge som present eller julklapp

Icebar och middag för två en kylig upplevelse att ge i present

En helkväll för två där man får uppleva en gourmékväll inklusive drink och middag. Icebar i Stockholm är en restaurang helt inredd med is. Vid ankomsten får man en drink, samtidigt som man får njuta av den vackra iskonsten. Icebar är världens första permanenta isbar och 40 ton is har fraktats hit från Torneälven. Icebar byggs om varje år och just i år är det till exempel mindre kända svenska uppfinningar som är temat. En cool upplevelse att ge bort i present! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om (Isbaren är dock stängd 1-2 veckor i april varje år vid designbyte)
Varaktighet: Ca 2,5 timmar

Läs mer och beställ

Icebar och middag för två

Ge bort en ölprovning Upplevelse som present

Här får man lära sig mer om bryggning och ölets olika smaker. Kvällen är en trevlig upplevelse oavsett om man är nybörjare eller om man kan väldigt mycket om öl redan. Här får man välja vilket tema man vill ha på ölprovningen. Det kan till exempel vara Tyskt öl, Belgiskt öl, Ekologiskt öl, osv. Förutom att provsmaka ölen får man lära sig mer om ölbryggning och ölets historia. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Ge bort en ölprovning Upplevelse som present

Glasblåsning

Prova på glasblåsning, det är en rolig upplevelse att få i present. Här får man designa sitt eget glas. Du får titta på när ett proffs blåser och formar glaset. Du får också prova på att blåsa ditt eget glas med hjälp av en kunnig handledare. Det är en kul upplevelse och att sedan få med sig glaset man själv har blåst är också kul. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en eller två personer
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Uppsala, Göteborg
Säsong: Året om
Varaktighet: 30-60 minuter.

Läs mer och beställ

Glasblåsning

Äventyrsbana

En upplevelse på hög höjd – spännande upplevelse med armgång och linbanor på hög höjd (5-20 m upp). Vid äventyrsbanan får man instruktioner av en professionell instruktör, så man lär sig hur man använder utrustningen på ett säkert sätt. Sedan väljer man vilka banor man vill testa och man får välja svårighetsgrad och höjd själv. Här gäller lite olika regler för barn beroende på vilken bana du väljer. Detta är roliga upplevelser att ge i present! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i:Göteborg, Uppsala, Linköping, Jönköping, Norrköping, Borås, Luleå, Kalmar, Skövde, Ängelholm, Åhus, Vimmerby, Löddeköpinge, Tived
Säsong: April – November
Varaktighet: Cirka 1-3 timmar

Läs mer och beställ

Äventyrsbana

Restaurangbesök en god upplevelse i present

Restaurang för två är en bra upplevelse som passar alla. Middag, buffé eller brunch för två personer. Här hittar man mat från världens alla hörn och det finns många fina restauranger att välja mellan. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Gävle, Borås, Halmstad, Sundsvall, Trollhättan, Skövde, Kungens kurva, Vaxholm, Kvänum
Säsong: Året om

Läs mer och beställ

Restaurangbesök en god upplevelse i present

Danslektioner är faktiskt upplevelser man kan ge i Present

En danslektion för två. Här får man lära sig dansa Bachata eller salsa. En kul present att ge till sin älskling. Upplevelsen passar både för både nybörjare och vana dansare. En danslärare går igneom dansövningarna steg för steg. Det här är en kul present att ge någon som gillar dans och musik. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Linköping
Säsong: Året om.
Varaktighet: Ett prova-på-tillfälle. 1-2 timmar beroende på ort.

Läs mer och beställ

Danslektion

Spaweekend för två personer

Spaweekend för två personer övernattning i dubbelrum, trerätters middag och frukost ingår. En fantastisk present att ge någon som behöver koppla av och njuta av något lyxigt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Från 16 år
Upplevelsen finns i: Sundsvall, Grebbestad, Smögen
Säsong: Sundsvall: Året om. Grebbestad: September-Mars, Smögen: September-juni.
Varaktighet: I Grebbestad och Smögen: Fredag till lördag, eller lördag till söndag. I Sundsvall kan ni välja valfri veckodag förutom söndagar, då restaurangen är stängd.

Läs mer och beställ

spaweekend för två personer

Choklad och vinprovning

Vin och choklad är gott var för sig men ännu bättre tillsammans. En vin och chokladprovning är en bra upplevelse att ge bort i födelsedagspresent. Vin och choklad kan variera mycket i smak beroende på hur de kombineras. Under den här upplevelsen får man lära sig allt och hur choklad framställs och dess historia. Instruktören kommer att öppna en ny värld av fantastiska chokladaromer i kombination med vin. Visste du förresten att det är hälsosamt med choklad? Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Gävle, Nynäshamn
Säsong: September-Maj
Varaktighet: Ca 1,5-2 timmar

Läs mer och beställ

Choklad och vinprovning

Massagekurs en lugn Upplevelse att ge i present

Skulle du vilja ha massage varje dag av en kunnig massör? Då är det här den perfekta upplevelsepresenten att ge bort. Den här upplevelsen är för två personer där man får lära sig massera. Visst vore det fantastiskt att få massage av sina spända axlar varje dag? Det slår jag vad om att din partner också tycker! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö
Säsong: Året om
Varaktighet: 120 minuter

Läs mer och beställ

massagekurs en lugn Upplevelse att ge i present

Räk- och laxkryssning

Räk- och laxkryssning njut av god mat ombord på en skärgårdsbåt. Den här upplevelsen bjuder på läcker mat från havet och stämningsfull musik ombord på en båt. Det här är ett fantastiskt sätt att njuta av den svenska skärgården. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg
Säsong: April – Oktober
Varaktighet: Ca 3 timmar

Läs mer och beställ

Räk- och laxkryssning

Upplevelser att ge i present till någon som redan har allt

Vissa av aktiviteterna finns bara på vissa orter också. Andra har en lägre åldersgräns. Men om man letar lite så går det att hitta en bra upplevelse för alla. För ärligt talat, vem vill ha ytterligare en prydnadssak att ställa i bokhyllan. Bjud födelsedagsbarnet på en fin upplevelse istället!

Åka militär stridsbåt

En upplevelsepresent är en perfekt gåva till en person som redan har allt. När du köper en upplevelse i present gäller det att hitta något som mottagaren gillar. Farmor på 80 år kanske inte uppskattar att få åka stridsbåt. Men om du har någon i din omgivning som skulle älska att swisha fram i hög fart på vattnet och besöka en topphemlig militäranläggning från krigets dagar så är det här en spännande upplevelse. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Utvalda datum, cirka 1-2 gånger i månaden.
Varaktighet: Ca. 3 timmar

Läs mer och beställ

Åka militär stridsbåt

Snöskortersafari

Det här är en upplevelse som många svenskar aldrig får nöjet att uppleva. Att känna snön virvla runt samtidigt som solen lyser upp det vackra snölandskapet, njuta av de vackra fjällen och kanske se älgar och andra djur i vildmarken. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för upp till 2 personer (en skoter) och utförs tillsammans med andra i grupp
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Sälen
Säsong: Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum
Varaktighet: Cirka 90 minuter.

Läsmer och beställ

Snöskortersafari

Bäversafari

De flesta av oss har aldrig någonsin sett en bäver. Men här får man följa med på en safaritur med båt och se bävrarna i deras naturliga miljö. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: Från 8 år
Upplevelsen finns i: Skinnskatteberg
Säsong: April-September
Varaktighet: Ca 5-6 timmar.

Läs mer och beställ

Bäversafari

Ölvandring

En pubbvandring är en kul upplevelse att få i present även om man redan har allt. Här får man förutom att smaka på öl från spännande ölbryggare får man lära sig mer om de pubbar och platser man besöker under rundan. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg
Säsong: Året om, bestämda datum.
Varaktighet: Ca 1,5-2 timmar

Läs mer och beställ

Ölvandring

Yasuragi en upplevelse att ge i present till älsklingen

I tusentals år har man i Japan använt badritualen som ett sätt för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande. När den japanska enkelheten får ta plats kan man låta sinnena vila och man samlar ny kraft. En fin present som ger ökat välbefinnenade.

Antal personer: Upplevelsen gäller för två personer
Ålder: 18 år, 16 år i målsmans sällskap.
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året runt
Varaktighet: Ankomst Söndag – torsdag, incheckning sker normalt från kl.15:30 och utcheckning kl.12:00. 

Läs mer och beställ

Yasuragi en upplevelse att ge i present till älsklingen

Baristautbildning

Baristautbildningen ger en grundläggande kunskap om kaffe både för den som vill jobba som barista och den som bara vill göra riktigt gott kaffe hemma. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg
Säsong: Utvalda datum året om
Varaktighet: Tre timmar

Läs mer och beställ

Baristautbildning

Är du osäker på vad du ska ge bort för upplevelse?

Upplevelse i present

Känner du dig osäker på vilken upplevelse som passar bäst till den du ska fira? Då skulle jag rekommendera massage eller att du köper presentkort på en upplevelse. Då kan han eller hon välja fritt. Det kan vara en bra lösning ifall man inte riktigt känner mottagaren.

upplevelse i present

Unika upplevelser att ge bort

Vill du slå på stort och verkligen ge bort en lyxig och unik upplevelse finns det några alternativ som verkar riktigt spännande.

Silversmide

Varför inte ge bort en upplevelse där hon får prova på att smida i silver. En annorlunda present och mycket roligare än att få ett silversmycke i födelsedagspresent. Att ha tillverkat sitt smycket själv ger det ju ett ännu större värde. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: 16 år
Upplevelsen finns i: Göteborg, Uppsala och Motala
Säsong: Året runt
Varaktighet: Cirka 2,5 timmar

Läs mer och beställ

Silversmide

Övernattning i UFO

En riktigt romantisk present att överraska sin älskling med är en övernattning i UFO. Rumen är belägna med fantastisk utsikt över Luleälven. The UFO är verkligen en surrealistiskt syn som gömmer sig bland de trollska träden. Du tar dig upp i denna sällsamma skapelse med en infällbar trappa till en interiör som är både modern och komfortabel. Vill du bjuda din man/fru på en annorlunda och unik upplevelse här det en övernattning i UFO du ska köpa! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Harads
Säsong: Året om.
Varaktighet: 1 natt.

Läs mer och beställ

Övernattning i UFO

Sverigeresan på Göta Kanal en lyxig upplevelse att ge i present

Kanske vill du ge bort en upplevelse som är väldigt lyxig? Kanske är den här premiumkryssningen på Göta Kanal du letar efter? Här får man uppleva en bit av den svenska historien, njuta av vackra landskap och färdas längst en historik resrutt. Den här resan varar i sex dagar och du bor i en dubbelhytt. Här får man uppleva Trollhättans slusstrappa, besöka kanalmuseet och se den heliga Birgittas Vadstena mm. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg
Säsong: Juni – Augusti
Varaktighet: 6 dagar

Läs mer och beställ

Sverigeresan på Göta Kanal

Bartender

Med den här upplefelsen får man testa på jobbet som bartender för en kväll. Här får man testa att blanda drinkar och hur man arbetar i barer. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 2,5 timmar

Läs mer och beställ

Bartender

Billiga upplevelser att ge i present

Det går även att hitta billiga upplevelser som är riktigt trevliga. Allra billigast är förstås att anordna något själv. Har du ett fullspäckat schema eller om jubilaren bor långt borta kan ändå en färdig upplevelse kännas som ett väldigt bra alternativ. Här är de billiga upplevelserna jag har hittat:

Bio

Vill du hitta en bra och billig upplevelse att ge bort i presnet så är bio med popcorn ett väldigt bra val. Alla älskar att gå på bio. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 2 personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Härnösand, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Strängnäs, Sälen, Söderhamn, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ystad, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund
Säsong: Året om

Läs mer och beställ

Bio

Laserdom för två

En häftig upplevelse att ge i födelsedagspresent till någon som egentigen skulle vilja spela paintball, men som inte vill ha blåmärken. Här använder man istället laserstrålar för att skjuta sina fiender. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer:Upplevelsen är för 2 personer och utförs tillsammans med andra
Ålder:För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Skövde
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 15 minuter

Läs mer och beställ

Vill du ge bort en hårresande upplevelse i present Spökvandring kanske är det du letar efter

Det här är en spännande upplevelse. En spökvanddring bland kusliga källare och mörka bakgator. Här leds promenaden av en duktig guide som berättar om stadens kusligheter. En annorlunda upplevelse till någon som är riktigt modig och inte blir rädd för att höra fotsteg bakom sig i den mörkaste gränden. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 7 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: ca 1,5 timme

Läs mer och beställ

Spökvandring

Guidad tur i Stockholm

Vill du ge bort en upplevelse som kan genomföras på dagtid så är det en guidad tur i Gamla Stan. Här kommer guiden berätta om historier och legender, visa okända pärlor i Gamla Stan och berätta mer om Stockholms blodbad. Här besöker man ställen man aldrig hittar på egen hand. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Juni – Augusti
Varaktighet: Ca 75 minuter.

Läs mer och beställ

Guidad tur i Stockholm

Fladdermussafari en nattlig upplevelse i present

Till någon som är intresserad av djur och natur kan den här fladdermussafarin vara en bra upplevelse present. Med hjälp av en erfaren naturguide och ficklampor spanar man efter dessa fantastiska nattvarelser. Det är en billig upplevelse och har man barn följer de med gratis. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Hässleholm
Säsong: Utvalda datum juni – september
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Fladdermussafari

Gokart en fartfylld upplevelse present

Nästa upplevelsepresent som jag vill tipsa om är att köra gokart. Oavsett om hon eller han är motoringresserad eller ej så är det här en jätterolig upplevelse att få i present. Ska ni ta med barn på den här upplevelsen är det viktigt att kolla upp längdbegränsningarna för den här upplevelsen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra 
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Emmaboda
Säsong: Stockholm, Malmö, Uppsala & Gävle: Året Om.
Varaktighet: Cirka 20 minuter

Läs mer och beställ

gokart en fartfylld upplevelse present

Vinterbåttur i Stockholm

Det finns roliga upplevelser att åka på även vintertid. Den här guidade turen i ett vackert vintrigt Stockholm runt fjäderholmarna och tillbaka in mot staden igen. Ombord berättar en erfaren guide spännande anektoder och man kan köpa varm glögg. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: December-mars
Varaktighet: Ca 1 timme 15 minuter

Läs mer och beställ

Vinterbåttur i Stockholm

Djurgården runt i båt

Det här är en spännande upplevelse som passar hela familjen. Det är en sightseeing med inspelade ljudslingor. Barnens favorit brukar vara Markoolio och skulle de ändå tröttna finns det även målarböcker och krito ombord. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra 
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: April – December
Varaktighet: Ca 50 minuter

Läs mer och beställ

Djurgården runt i båt

Guldvaskning ge bort en spännande upplevelse i present

Den här upplevelsen är nog den enda upplevelsepresenten som kan komma att gå med vinst. Här får man lära sig allt man behöver om att vaska guld. Här får man låna den utrustning man behöver och guldet får man givetvis ta med sig hem sedan. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Vetlanda
Säsong: Maj – Oktober
Varaktighet: Heldag

Läs mer och beställ

Guldvaskning ge bort en spännande upplevelse i present

Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent

Har du idétorka? Då brukar det vara bättre att ge bort en upplevelse i födelsedagspresent. Det är bättre att få göra något roligt än att få ytterligare en sak att stoppa i sina skåp. Några upplevelser som jag tror att det är många som skulle uppskatta att få när de fyller år är. Dela gärna upplevelsen med hon eller han som fyller år. Varför inte ta tillfället i akt och umgås med varandra på tu man hand. Köp en upplevelse och gör något trevligt och annorlunda tillsammans!

Spökvandring med middag

Här får man en guidad tur bland hemsketer i mörka gränder, skrämmande mordplatser och hemsökta källare. En erfaren guide tar er med i de läskigaste kvarteren och berättar om myter från förr. Efter spökvandringen äter ni en en utsökt trerätters middag. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder:För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö
Säsong:Mars-November
Varaktighet:Ca 1,5 timme (exkl. middag).

Läs mer och beställ

Spökvandring med middag

Vandring längst höga kusten

Vandring längst höga kusten där mat och boende ingår. Upplev den storslagna naturen längst den vackra höga kusten. Det här är en tvådagarsvandring med god mat och mysigt boende. Vandra längst en av landets vackraste leder. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupper på 2-10 personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Härnösand
Säsong: 15 maj-30 september
Varaktighet: Två dygn.

Läs mer och beställ

Vandring längst höga kusten

Åka dressin

Cykla dressin om du vill ge bort en annorlunda klassiker. Här hyr man en dressin för en dag och får vara med om en naturskön upplevelse. Man färdas genom det vackra landskapet. Ta med en pick-nick och badkläder. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Delsbo: 2 pers.
Vansbro: 3 pers, alt 2 pers + 2 barn
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Delsbo, Vansbro
Säsong: April – Oktober, se lokala avvikelser
Varaktighet: Heldag, se lokala avvikelser

Läs mer och beställ

Åka dressin

Musikalkväll med hotell lyxiga upplevelser att ge i present

Musikalkväll med övernattning är en bra upplevelse present till den som tycker om musikaler och shower. Här finns det många musikaler och shower att välja mellan. Här ingår även en övernattning på ett fyrstjärnigt hotell för att göra den här upplevelsen komplett. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Borgholm, London
Varaktighet: Ett dygn

Läs mer och beställ

Musikalkväll med hotell

Italiensk matlagning för hela familjen

Vill du ge bort en fin upplevelse i present där även barnen kan vara med? Kanske skulle en matlagningskurs bli uppskattad? Här lagar man utan stress en riktigt god trerätteres middag tillsammans. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om.
Varaktighet: 2 timmar

Läs mer och beställ

Italiensk matlagning för hela familjen

Ölprovning

Öl är en av världens mest älskade drycker, så det här är en väldigt poppulär upplevelse. Förutom att provsmaka olika spännande ölsorter får man lära sig mer om ölbryggning. Det här är en upplevese som både passar ölkännaren så väl som nybörjaren. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Ölprovning

Hotellövernattning

Visst är det mysigt att komma in på sitt hotellrum, välstädat, väldoftande och en perfekt bäddad säng efter en lång dag på äventyr! Här väljer man ut vilket hotell man vill bo på. En perfekt present för älsklingen! Ni kan åka bort tillsammans över helgen, shoppa, äta god mat och kanske turista lite. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alvesta, Eskilstuna, Gislaved, Gotland, Gränna, Göteborg, Höganäs, Idre, Kinna, Lammhult, Leksand, Lerum, Ljusdal, Nynäshamn, Orsa, Stockholm, Söderköping, Tierp, Tjörn, Tomelilla, Torsås, Trollhättan, Uddevalla, Upplands Väsby, Vadstena, Vara, Vellinge, Vetlanda, Vingåker, Värnamo, Växjö, Östhammar
Säsong: Året om
Varaktighet: 1 dygn

Läs mer och beställ

Hotellövernattning

Rallylektion en häftig upplevelse att ge i present

Har du en vän som alltid kör bil som en biltjuv, eller någon som tycker mycket om att sladda med bilen? Då kan en rallylektion bli en minnesvärd upplevelse present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Linköping
Säsong: Året om
Varaktighet: 2-3 timmar.

Läs mer och beställ

Rallylektion en häftig upplevelse att ge i present

Whiskyprovning

Till någon som tyker om whisky kan en whiskyprovning vara en bra upplevelser att ge i present. Den här upplevelsen inleds med att man får lära sig mer om whisky och dess historia. Man får också provsmaka olika whiskysorter. Inför den här upplevelsen kan man välja vilken inriktning man vill ha på whiskyn. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle
Säsong: Året om
Varaktighet: 1-2 timmar beroende på ort.

Läs mer och beställ

Whiskyprovning

Prova på klättring

Klättring är en spännande träningsform som passar både unga som gamla. Här får man hjälp av en erfaren klättrare för att få koll på säkerheten innan man startar. Det här är upplevelsen du ska ge homom eller henne som älskar utmaningar! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: Från 7 år
Upplevelsen finns i: Norrköping
Säsong: Året om.
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Prova på klättring

Fotopaket med fotokurs och kamera

Att ge bort en upplevelse i julklapp är en väldigt smart idé. Mottagaren slipper den där glasstatyetten som samlar damm i bokhyllan och hon eller han får dessutom en trevlig eller spännande upplevelse att se fram emot. Kanske väljer du en upplevelse som gör att ni två får tillfälle att uppleva något kul tillsammans?

Du kan även kombinera ett vanligt paket med att ge bort ett upplevelsepaket i julklapp. Så att de båda presenterna kompletterar varandra.

Systemkamera

En bra kamera är förstås nödvändigt för att kunna fota. Men även om man får en kamera i present eller julklapp är ju det ingen garanti för att det blir bra foton. Det är ju inte så roligt att bara köra i autoläget.

Läs mer och beställ

Systemkamera

Fotokurs

Ger do bort en kamera är det kul att även ge bort en fotokurs upplevelse i julklapp. Här får han eller hon lära sig tillräckligt för att komma igång med fotograferandet. Den här kursen är extra smidig eftersom den finns online. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Online, Sverige
Säsong: Året om

Läs mer och beställ

Fotokurs

Naturfoto

Till någon som redan har en kamera och brukar foto finns det ändå fotoupplevlerser du kan ge bort. Det är alltid spännande att lära sig mer om fotograferandet. Kanske hon eller han skulle älska att bli bättre på naturfotografering? Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg, Kiruna
Säsong: I Göteborg utvalda datum året om. i Kiruna under vinterhalvåret.
Varaktighet: Ca 4 timmar

Läs mer och beställ

Naturfoto

Massagepaket

Massagekurs upplevelse i present till par

Ska du ge bort en upplevelse i present till ett par, då passar en massagekurs bra. Här får de lära sig att massera, på riktigt! Det är skönt att få sina trötta muskler masserade. På det här sättet kan du ge dem obegränsad massage av ömma nackmuskler. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö
Säsong: Året om
Varaktighet: 120 minuter

Läs mer och beställ

Massagekurs upplevelse i present till par

Massageljus

Eller varför inte ge dem ett massageljus också. Det ser ut och doftar som ett vanligt doftljus, men när ljuset smälter förvandlas det till massageolja. En lyxig present att ge bort tillsammans med upplevelsen.

Läs mer och beställ

Massageljus

Vinpaket med vinprovning mm

Vinprovning

Till någon som gillar vin passar en vinprovning bra att ge bort som present. Upplevelsen passar både för nybörjaren och vinkännaren. En kul upplevelse där man får lära sig vilka viner som passar bra till vilken mat, får lära sig mer om vinerna och inte minst smaka på dem. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Borås, Falkenberg
Säsong: Året om
Varaktighet: 1,5-3 timmar beroende på ort.

Läs mer och beställ

Vinprovning

IQ-lås till vinflaska

Vill du ge bort upplevelsen på något annorlunda och roligt sätt så överlämnar du den tillsammans med en flaska vin och ett IQ-lås till flaskan.

Läs mer och beställ

IQ-lås till vinflaska

Elektrisk vinöppnare

En elektrisk vinöppnare är också en fin gåva att ge tillsammans med en vinprovning. Den elektriska vinöppnaren gör det mycket enklare att öppna flaskorna i fortsättningen.

Läs mer och beställ

Elektrisk vinöppnare

Chokladpresent

Vill du ge bort en choklad upplevelse i present, då tycker jag att du ska kombindera den med en fin chokladask.

Chokladask

Alla älskar väl choklad. En lyxig chokladask är en utmärkt följeslagare när man ger bort chokladuppleveler i present.

Läs mer och beställ

Chokladask

Vin och chokladprovning

Vin och choklad passar utmärkt tillsammans. Men visste du att du kan väcka nya smaker till liv med olika kombinationer. Här får man testa olika kombinationer och lära sig mer om choklaens historia. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Gävle, Nynäshamn
Säsong: September-Maj
Varaktighet: Ca 1,5-2 timmar

Läs mer och beställ

Vin och chokladprovning

Chokladmassage

En lyxig upplevelse att ge bort i present är chokladmassage. Det den perfekta presenten till någon som är stressad och som skulle behöva en lyxig upplevelse i en avkopplande miljö. Här får man en underbar behandling med chokladolja. Visste du förresten att chokladen har en helande effekt? Hur som helst är det i alla fall en väldigt avslappnande helkroppsmassage. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Halmstad, Hässleholm, Lilla Edet
Säsong: Året om
Varaktighet: 50-60 minuter beroende på ort.

Läs mer och beställ

Chokladmassage

Present till någon som gillar att fiska

Guidad fisketur

Vill du ge bort en mysig naturupplevelse kan en guidad fisketur tillsammans med en erfaren fiskeguide bli en bra present. Guiden tar er med till den för dagen mest gynnsamma platsen att få fisk. Platsen anpassas utifrån väder och vind. Här får man en kort genomgång innand det bär av. Även om man inte skulle få någon fisk så är detta en väldigt trevlig naturupplevelse att få i present. Här finns all utrustning man behöver att låna. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 14 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Tidig vår sen höst
Varaktighet: Heldag.

Läs mer och beställ

Guidad fisketur upplevelse present

Flugfiskekurs

En upplevele där man får lära sig att fiska med fluga eller om man redan kan fiska får man experttips för att finslipa på sin teknik. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Från 14 år
Upplevensen finns i: Stockholm
Säsong:Året om
Varaktighet: 4,5 timmar eller 8 timmar beroende på valt paket.

Läs mer och beställ

Kastspö

Hon eller han kommer förmodligen älska att fiska efter att ha fått en så fin upplevelse i present, så ett eget spö kommer också att komma väl till pass.

Läs mer och beställ

Kastspö

Fiskedrag

När man ska ut och fiska händer det tyvärr också att man kastar bort en del drag. Så nya drag är alltid välkomna om man tycker om fiske och naturpplevelser.

Läs mer och beställ

Fiskedrag

Roliga upplevelser för konstnärlig person

Måla och skåla

En kul upplevelse att dela med den där konstnärliga personen du alltid ger presenter. Här får ni ta med egen tryck och måla tillsammans med andra. Ett varsit glas rödvin får säkert fart på kreativiteten. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: 2 timmar

Läs mer och beställ

Måla och skåla upplevelse present

Drejkurs

Att dreja är jättekul! Kanske är det upplevelsen av att se en vacker vas växa fram under händerna när man sitter där vid drejskivan som gör det hela så faschinerande. Letar du efter en upplevelse att ge till någon konstnärlig eller kreativ person är drejning ett hett tips. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Uplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 10 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om.
Varaktighet: 2 timmar

Läs mer och beställ

Drejkurs

Prova på isskulptering

Kanske isskulptering är en kul upplevelsea att få prova på? Här får man läsra sig tekniken av en duktig instruktör. Förutom att skulptera is så ingår det även fika över öppen eld. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för upp till fyra personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Åre, Tived
Säsong: Vinterhalvåret
Varaktighet: Ca 1,5 timme

Läs mer och beställ

Prova på isskulptering

Roliga upplevelser för sportintresserad

När man inte själv är ett dugg insatt kan det vara svårt att köpa en bra upplevelsepresent till någon som är sportintresserad. Jag minns inte ens namnet på laget de hejar på. Med en sån här present kan han eller hon själv få välja vilken match som ska ses. En ännu roligare present blir det om du kombinerar den med folköl, en nätbrynja och chips. Skämt å sido, så är det alltid kul att få se matcherna i verkligheten och få heja fram sitt lag.

Hockeymatch för två

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Hela säsongen
Varaktighet: En match

Läs mer och beställ

Hockeymatch för två upplevelse present

Roliga upplevelsepresenter som passar barn

Det är inte alla upplevelser som passar att ta med barn på. Men de här är speciellt anpassade för barn.

Familjehelg i Stockholm

Det här är den perfekta julklappen till hela familjen. Här åker ni till stockholm, bor på hotell och äter gott. När ni är i huvudstaden besöker ni massa sevärdheter och shoppar, vad som nu kan tänka passa barnens ålder. Kanske är det naturhistoriska, Skansen eller Junibacken som lockar mest? Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen gäller för två vuxna och upp till två barn.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om (fre-sön).
Varaktighet: 2 nätter.

Läs mer och beställ

Familjehelg i Stockholm

Besök vikingastaden Birka

Kanske är barnen så stora att de har börjat intressera sig för vikingar? Då kan en resa till vikingastaden Birka vara en bra upplevelse att ge bort. Förutom att besöka vikingamuseet och titta på alla fornlämningar är ön även utmärkt för bad och fika. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Enköping, Mariefred
Säsong: Maj – September
Varaktighet: Ca 5-8 timmar

Läs mer och beställ

Besök vikingastaden Birka

Guldvaskning är en spännande upplevelse som present

Det här är en verkligt spännande upplevelse att ta med sig barnen på. De kommer älska att få leta guld! Och vem vet, kanske är det de som hittar mest guld den här dagen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Vetlanda
Säsong: Maj – Oktober
Varaktighet: Heldag

Läs mer och beställ

Guldvaskning är en spännande upplevelse som present

Bio med popcorn en upplevelse present som gör alla glada

Om man inte vet vad man ska ge bort för upplevelse passar det alltid bra med bio med popcorn! Det är en trevlig upplevelse som passar alla, både unga som gamla. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 2 personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Härnösand, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Katrineholm, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Strängnäs, Sälen, Söderhamn, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ystad, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund
Säsong: Året om
Varaktighet: Ett biobesök

Läs mer och beställ

Bio med popcorn en upplevelse present som gör alla glada upplevelse present

Köra gokart en fartfylld upplevelse som present

Gokart är också en upplevelse som passar att ge till barn i present. Du måste dock ha lite koll på deras längd. Men de brukar älska att swisha fram med hög fart. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar men minimilängd 135 cm (Malmö: 140 cm)
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Emmaboda
Säsong: Stockholm, Malmö, Uppsala & Gävle: Året Om.
Varaktighet: Cirka 20 minuter

Läs mer och beställ

Köra gokart en fartfylld upplevelse som present

Ridweekend en naturnära upplevelse i slottsmiljö

Den här upplevelsen är något utöver det vanliga. Här bor man i vacker slottsmiljö och själva ridningen anpassas till ryttarnas hästvana och erfarenhet. Tiveden erbjuder en fantastisk miljö och den här upplevelsen köper man både för rittens skull och för den otroligt vackra naturen som finns här. Det är en njutning för alla sinnen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Tived
Säsong: Sommarhalvåret
Varaktighet: 2 dagar

Läs mer och beställ

Ridweekend en naturnära upplevelse i slottsmiljö

Tycker du inte riktigt att upplevelserna passade till barnet som du ska köpa present till? Du hittar fler presenter till barn här! Jag har också skrivit ett inlägg med presenter till barnkalas som du kan ha nytta av.

Rolig upplevelsepresent till pojkvän

Vill du hitta en extra rolig upplevelse att ge i present till din pojkvän? Kanske skulle han gilla att få någon av dessa upplevelser.

Puss och snusk guidad tur i Stockholm 

Visst låter det spännande? Det här är en guidad tur i stockhol där man får höra de mest intressanta delarna om älskarinnor, sjukdomar, barnbördshus. Man får höra om fantastiska livsöden och spännande berättelser. Puss och snusk är helt enkelt en precis så spännande och intressant upplevelse som det låter som. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Januari – September
Varaktighet: Ca 1,5 timmar

Läs mer och beställ

Puss och snusk guidad tur i Stockholm upplevelse present 

Dykcertifikat

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Ljusterapi

Är den du ska hitta present till trött så här års? Kanske kan en ljusterapi upplevelse vara en bra present? Ljusterapi ger en kick och man känner sig mycket piggare efteråt. Det här är en väldigt avslappnande upplevelse som ger energi. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Västerås
Säsong: Året om
Varaktighet: Stockholm: 45 min. Västerås: 60 min

Läs mer och beställ

Ljusterapi

Middag i mörker

Middag i mörker är en intressant upplevelse. Här bjuds man på en trerätters middag och stämningsfull konsert i totalt mörker. Det som är så intressant med den här upplevelsen är att vi skärper våra sinnen och känner smaker och hör ljud mer fokuserat. Vad händer med kommunikationen när vi inte längre kan kommunicera med hjälp av ansiktsuttryck? Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om (Fredagar & Lördagar). Öppet för bokning på torsdagar.
Varaktighet: Ca 3 timmar

Läs mer och beställ

Middag i mörker

Traditionell rakning

Det här är en lyxig rakning som inleds med att man får en varm handduk för att mjuka upp huden. Man får ett rakskum uppvispat med en rakborste av äkta grävlingshår. Sedan blir man rakad med rakkniv av en mycket erfaren barberare. Det här ger en hudnära känsla och man känner sig väldigt ren efteråt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg, Västerås
Säsong: Året om.
Varaktighet: Cirka 30-40 minuter

Läs mer och beställ

Traditionell rakning upplevelse present

Kunglig rakning

Till killen som redan har allt är den här upplevelsen en trevlig present. I den kungliga rakningen ingår rakning med rakkniv och en skön huvudmassage. Den här upplevelsen kommer verkligen göra att han känner sig som en kung. Det här är en rakning som är väldigt hudnära och det brukar kännas väldigt fräsht efteråt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Västerås, Gävle
Säsong: Året om
Varaktighet: 45-90 min borende på ort.

Läs mer och beställ

Kunglig rakning

Terrängkörning Jeep

En häftig upplevelse där man får lära sig grunderna i, och bemästra konsten att köra off-road. Den här upplevelsen är en riktig adranalinkick. Där du får köra i både kraftigt motlut och över hinder. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Kågeröd
Säsong: Året runt med reservation för vinterhalvåret då is och snö kan göra banan obrukbar.
Varaktighet: Ca 60 – 120 minuter, beroende på ort.

Läs mer och beställ

Terrängkörning Jeep upplevelse present

Blanda eget snus upplevelse

Till snusaren är det här en riktigt bra upplevelse present. Förutom att blanda sitt egen goda snus så ingår även en guidad visning i Tobaks och Tändsticksmuseet.Man får också lära sig mer om snusets fashinerande historia. En mycket populär och uppskattad upplevelse bland snusare. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Utvalda datum året om
Varaktighet: Ca 1,5 timme

Läs mer och beställ

Blanda eget snus upplevelse

Rolig upplevelsepresent till flickvän

Köp en upplevelse i present till din flickvän. Hitta något som hon verkligen gillar! Kanske tycker hon bäst om mat, dansa, eller gillar hon mode och shopping? Det finns roliga upplevelsepresenter oavsett vad hon har för intresse.

Lyxbrunch

Det här är en lyxig brunchupplevelse för två personer. En lång brunch är ett härligt sätt att börja söndagen tillsammans med flickvännen på. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Umeå, Skövde
Säsong: Året om. Gäller på söndagar och på vissa orter även lördagar.
Varaktighet: Gäller vid ett tillfälle.

Läs mer och beställ

Lyxbrunch

Ost och vinprovning

Ost och vin är visserligen en klassiker, men här får man ta steget längre och prova nya spännande kombinationer. En trevlig upplevelse att ge flickvännen i födelsedagspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Gävle, Karlstad, Växjö
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 1 timme

Läs mer och beställ

Ost och vinprovning upplevelse present

Körkortspaket

Om din flickvän inte redan har körkort, så är den här upplevelsen den bästa presenten du kan ge henne. Ett startpaket för att äntligen komma igång med körkortet. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: Från 16 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: 4 x 45 min körlektioner + obegränsade teorilektioner

Läs mer och beställ

Körkortspaket

Friluftskurs en naturupplevelse

Det här är en upplevelse som jag tycker att du ska dela med din flickvän och lära er klara er ute i naturen. Saker så som att laga mat i stormkök, första hjälpen, tekniken för att orka vandra långt och vad man behöver för utrustning i naturen. Det här är en väldigt nyttig upplevelse för alla stadsbor som inte brukar vistas så mycke i skog och mark. Bra upplevelser att ge i present till någon som vill lära sig mer om att överleva ute i naturen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Maj-september
Varaktighet: 1-2 dagar beroende på valt paket.

Läs mer och beställ

Friluftskurs en naturupplevelse

Tumlarsafari

Tumlarsafari är en annorlunda naturupplevelse. Här tar man sig ut till stället där de håller till med i en ribblåt. Tumlarna hittar man i Kullabergs naturreservat och med ledning av erfarna guider får man se både djur och natur i området. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Helsingborg
Säsong: Dagliga turer, 14 maj – 18 juni, lågsäsong, endast lördagar. 20 juni – 21 augusti, varje dag, 3 turer per dag. 27 augusti – 24 september, lågsäsong, endast lördagar.
Varaktighet: Ca 1,5 timmar

Läs mer och beställ

Tumlarsafari upplevelse present

Gryningsritt

Den här upplevelsen är endast för ridvana. I gryningen tar man sig upp för Valhalla vägen, förbi stureplan och vidare till Gärdet. Att se staden från hästryggen är en upplevelse som en ryttare garanterat kommer älska. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra 
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Maj – September
Varaktighet: Ca 3 timmar

Läs mer och beställ

Gryningsritt

Modell för en dag

Kanske drömmer hon eller han om en karriär som fotomodell? Även om du inte kan förverkliga den drömmen så kan du i alla fall ge bort modell för en dag upplevelsen. Här blir man sminkad, får håret fixat och sedan fotograferad. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om
Varaktighet: Cirka 1-2 timmar

Läs mer och beställ

Modell för en dag upplevelse present

Paddla kanot i vildmarken

Det här äventyret är att paddla kanot eller kajak i det vackra Tiveden. Här kan man under en heldag njuta av det vackra landskapet från sjön, eller ta sin massäck och gå iland, eller kanske ett dopp. En fin upplevelse att ge någon som gillar natur och vildmark. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Tived
Säsong: Sommarhalvåret
Varaktighet: Heldag

Läs mer och beställ

Paddla kanot i vildmarken upplevelser att ge i present

Färg- och makeupanalys

Det här är en upplevelse som passar att ge någon som är intresserad av makup och mode. Här får man lära sig att, utifrån sina egna färger, välja de bästa färgerna på kläder och makup. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om.
Varaktighet: 2 timmar.

Läs mer och beställ

Färg- och makeupanalys

Personal shopper

Här får man tid tillsammans med en stylist för att skapa en personlig garderob. Man får hjälp att utifrån sin kropp och sina färger hitta bäst kläder och modeller som passar en. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Göteborg
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Personal shopper upplevelse present

Fler bra presenter till en flickvän kan du hitta här!

Rolig upplevelse i present till pappa

De flesta pappor tycker att det är roligt att få en upplevelse i present när de fyller år eller till jul. Pappor är ju förstås olika och har lite olika intressen. Men här är några roliga upplevelser som jag tror att pappa skulle gilla.

Köra flygplan

Drömmer pappa om att kunna flyga? Då är den här upplevelsen en bra present till honom. Här får man under uppsikt av en erfaren pilot själv styra flygplanet. En kul och annorlunda upplevelse att ge pappa i present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person. Du kör tillsammans med en erfaren instruktör.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Karlstad, Växjö, Luleå, Ronneby, Sjöbo, Gnesta, Orust
Säsong: Året om. Gnesta: enbart sommartid. Karlstad: vår och sommar.
Varaktighet: Ca 60 minuter, varav 30 i luften. Alternativt 30 minuter, varav 15 minuter i luften.

Läs mer och beställ

Köra flygplan

Lakritsprovning

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Snus och ölprovning upplevelse

Nästa upplevelse jag vill tipsa om är snus och ölprovning. Att snusa och dricka öl samtidigt ska tydligen vara mycket gott. Här får man lära sig allt om vilka sorter som kan tänkas passa bra tillsammans. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Utvalda datum året om
Varaktighet: Ca 90 minuter

Läs mer och beställ

Snus och ölprovning upplevelse upplevelse present

Bowling

En upplevelse som passar de flesta är bowling. Uppleven finns på många platser, så chansen är stor att just den du ska köpa presen till kan hitta en bowlinghall i närheten. Bowling är en present du kan ge gemensamt till en familj, till ett barn tillsammans men hans/hennes kompisar eller som en upplevelse present till ett par. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för upp till fem personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alingsås, Alvesta, Arvika, Bjuv, Boden, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Bromölla, Bålsta, Degerfors, Ed , Edsbyn, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Gamleby, Getinge, Gislaved, Gävle, Göteborg, Götene, Hagfors, Hallsberg, Hedemora, Helsingborg, Hjo, Hofors, Hovmantorp, Hudiksvall, Hultsfred, Hällefors, Härnösand, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Junsele, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Kinna, Kiruna, Kopparberg, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Kumla, Kungsbacka, Kungälv, Kvänum, Köping, Lerum, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljung, Ljungby, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Löddeköpinge, Malmö, Mariestad, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mölndal, Nordingrå, Norrköping, Norrtälje, Nybro, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Olofström, Orsa, Oskarshamn, Partille, Perstorp, Piteå, Rättvik, Sala, Sandviken, Skara, Skellefteå, Skillingaryd, Skövde, Sollefteå, Staffanstorp, Stockholm, Strängnäs, Stånga, Sundsvall, Sunne, Svalöv, Svedala, Säffle, Sävsjö, Söderhamn, Södertälje, Tibro, Tidaholm, Tingsryd, Tollarp, Torsby, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Uppsala, Vara, Varberg, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Visby, Viskafors, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Västerås, Älvsbyn, Ängelholm, Åhus, Åstorp, Åtvidaberg, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund
Säsong: Året om
Varaktighet: 60 minuter

Läs mer och beställ

Bowling upplevelser att ge i present

Paddla kajak present upplevelse

Här får man med hjälp av vana guider ut och paddla kajak. Efter en säkerhetsgenomgång ger man sig iväg. All utrustning som krävs finns att låna på plats. Det är något speciellt med att paddla kajak och njuta av tystnaden och vacker natur. En bra present när du vill ge bort något oväntat kanske? Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Malmö, Västerås, Umeå, Karlstad, Oxelösund, Lysekil, Tived
Säsong: Maj – September
Varaktighet: Ca 2-4 timmar

Läs mer och beställ

Paddla kajak present upplevelse

Köra supersportbil

Ge pappa en tur i sin drömbil som fars dag present eller när han fyller år. En upplevelse han kommer älska att få i present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 21 år
Upplevelsen finns i: Helsingborg
Säsong: Utvalda datum under sommarhalvåret. Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.
Varaktighet: Ca 30-45 minuter

Läs mer och beställ

Köra Supersportbil

Bågskytte

Kanske just din pappa skulle tycka om att få prova på pilbåge? Att skjuta pilbåge är roligt och kräver stor koncentration. Här får man lära sig tekniken för att skjuta, vilket inte är helt enkelt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: Från 10 år
Upplevelsen finns i: Borlänge, Borås, Eskilstuna, Finspång, Grimslöv, Grästorp, Gävle, Göteborg, Hallsberg, Huskvarna, Karlskrona, Karlstad, Kungsängen, Lerum, Linköping, Luleå, Norrköping, Nykvarn, Nyköping, Olofström, Oskarshamn, Stockholm, Sundsvall, Sävsjö, Tibro, Timrå, Tranås, Vetlanda, Visby, Västerås, Åtvidaberg, Öckerö, Östersund
Säsong: Maj-sept utomhus, okt-april inomhus
Varaktighet: 1-1,5h

Läs mer och beställ

Bågskytte upplevelse present

Helikoptertur

Att flyga helikoper är ofta en oförglömlig upplevelse. Här får man en guidad tur över stan. Allt ser väldigt mycket annorlunda ut sett uppifrån. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i en grupp på fyra personer. Det krävs minst två passagerare för att flygningen ska genomföras.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Norrtälje
Säsong: Stockholm: Året om. Göteborg, Malmö & Helsingborg: Vår-höst på utvalda datum.
Varaktighet: Ca 30 minuter, varav 15-20 minuter flygtid.

Läs mer och beställ

Helikoptertur

Skjuta lerduva

Att skjuta lerduvor är en klassisk skyttegren. Här får man prova på att göra just det. Att skjuta lerduva är en upplevelse som passar alla, inte bara jägare. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 16 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Uppsala, Jönköping, Sundsvall, Åkersberga, Märsta, Norrtälje
Säsong: Året om. I Sundsvall maj-sept.
Varaktighet: 1–2 timmar beroende på antal deltagare i gruppen.

Läs mer och beställ

Skjuta lerduva upplevelser att ge i present

Prova på hickorygolf

Varför inte ge bort en halvdag med att prova på hickorygolf? Med hjälp av en instruktör får man prova på sporten. All utrustning man behöver finns att låna. Efter att aktiviteten är genomförd får man med sig en keps och en boll hem. De som köpt upplevelsen tidigare skriver att det är en upplevelse de kommer att minnas länge. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg
Säsong: Sommarhalvåret
Varaktighet: Halvdag

Läs mer och beställ

Prova på hickorygolf upplevelse present

Vill du ha fler bra presenttips till pappa? Jag har också skrivit om fars dag presenter och presenter till pappa.

Rolig upplevelse i present till mamma

Det finns inte en mamma som är den andra lik. De brukar ha olika intressen och gilla olika saker. Men här är ändå några presenttips på upplevelser som man kan ge en mamma när hon fyller år.

Yoga

Yoga är ett sätt att hitta sin inre frid och stärka kroppen. Här kan man välja mellan ollika yogaformer, bereoende på vad man vill uppnå. Det här är en trevlig upplevelse att ge sin väldigt stressade mamma. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 13 år
Upplevelsen finns i: Uppsala, Norrköping, Karlstad, Söderköping
Säsong: Året om
Varaktighet: ca 1-1,5 timmar

Läs mer och beställ

Yoga upplevelser att ge i present

Zorbing

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Golfdag

Det här är en present till någon som tagit grönt kort eller är en mer van golfare som vill slipa på sin teknik. Här ingår 50 minuters lektion med ett golfproffs och även en lunch. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Gävle, Halmstad, Kalmar, Höganäs, Säter
Säsong: En dag.
Varaktighet: En dag.

Läs mer och beställ

Golfdag upplevelse present

Takvandring

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Escaperoom

Escaperoom är en upplevelse som man gör tillsammans med sina kompisar eller familj. Här blir man instängd i ett rumm och måste lösa en mängd kluriga ledtrådar för att ta sig ut i friheten igen. Här får man slå sina kloka huvuden ihop och med hjälp av ledtrådarna lösa gåtorna. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 2-6 personer.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Borlänge, Mariestad
Säsong: Året om
Varaktighet: Cirka 60-90 minuter

Läs mer och beställ

Escaperoom upplevelser att ge i present

Wallmans show med middag

Det här är en imponerande showkväll med en överrasknings meny. Det här blir en kväll där det oväntade händer. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm
Säsong: Året om (förutom runt jul)
Varaktighet: Helkväll

Läs mer och beställ

Wallmans show med middag upplevelse present

Blomsterbindning

Det här är en inspirerande blomsterkurs för den som vill lära sig att binda vackra buketter. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Västerås
Säsong: Året om, ej juli, augusti och januari.
Varaktighet: Cirka 2 timmar

Läs mer och beställ

Blomsterbindning upplevelser att ge i present

Vill du hitta fler presenter till mamma? Då har jag fler tips på födelsedags present till mamma.

Upplevelsepresenter på olika orter

Alla upplevelser finns tyvärr inte på alla orter. Inte helt oväntat kanske, men de flesta upplevelser hittar du i Stockholm. Upplevelser som vinprovning och restaurang för två och liknande finns även på mindre orter förstås. Men det går även att hitta riktigt spännande och oväntade upplevelser på andra ställen i landet också. Här hittar du några exempel på upplevelser som inte bara finns i Stockholm.

Upplevelser i Göteborg

Äventyrsbana

En upplevelse på hög höjd – spännande upplevelse med armgång och linbanor på hög höjd (5-20 m upp). Vid äventyrsbanan får man instruktioner av en professionell instruktör, så man lär sig hur man använder utrustningen på ett säkert sätt. Sedan väljer man vilka banor man vill testa och man får välja svårighetsgrad och höjd själv. Här gäller lite olika regler för barn beroende på vilken bana du väljer. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i:Göteborg, Uppsala, Linköping, Jönköping, Norrköping, Borås, Luleå, Kalmar, Skövde, Ängelholm, Åhus, Vimmerby, Löddeköpinge, Tived
Säsong: April – November
Varaktighet: Cirka 1-3 timmar

Läs mer och beställ

Äventyrsbana

Mordgåta en upplevelse att ge i present

En spännande upplevelse är att ge bort en mordgåta med middag. Här får alla deltagare en roll att spela. Under måltidens gång ska man lös mordmysteriet. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra 
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 3,5 timmar

Läs mer och beställ

Mordgåta upplevelse present

Köra flygplan

Många drömmer om att få köra flygplan och här får de chansen att göra just det. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person. Du kör tillsammans med en erfaren instruktör.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Karlstad, Växjö, Luleå, Ronneby, Sjöbo, Gnesta, Orust
Säsong: Året om. Gnesta: enbart sommartid. Karlstad: vår och sommar.
Varaktighet: Ca 60 minuter, varav 30 i luften. Alternativt 30 minuter, varav 15 minuter i luften.

Läs mer och beställ

Köra flygplan upplevelser att ge i present

Ölbryggning

Till någon som tycker om att dricka öl kan ölbryggning vara en rolig upplevelse att ge bort. Kanske hon eller han även är intresserad av att lära sig göra eget öl hemma. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns i: Göteborg
Säsong: Året om
Varaktighet: 3-4 timmar

Läs mer och beställ

Ölbryggning

Upplevelser i Mariestad

Bowling

Att bowla är en kul upplevelse att ge både till ett par, en vän eller till en hel familj. Det är en kul och okomplicerad upplevelse att åka på och alla tycker det är kul.Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för upp till fem personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Alingsås, Alvesta, Arvika, Bjuv, Boden, Bollnäs, Borgholm, Borlänge, Borås, Bromölla, Bålsta, Degerfors, Ed , Edsbyn, Eksjö, Emmaboda, Enköping, Eskilstuna, Eslöv, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Falun, Filipstad, Finspång, Flen, Gamleby, Getinge, Gislaved, Gävle, Göteborg, Götene, Hagfors, Hallsberg, Hedemora, Helsingborg, Hjo, Hofors, Hovmantorp, Hudiksvall, Hultsfred, Hällefors, Härnösand, Hässleholm, Höganäs, Hörby, Junsele, Jönköping, Kalmar, Karlshamn, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Kinna, Kiruna, Kopparberg, Kramfors, Kristianstad, Kristinehamn, Kumla, Kungsbacka, Kungälv, Kvänum, Köping, Lerum, Lidköping, Lilla Edet, Lindesberg, Linköping, Ljung, Ljungby, Ludvika, Luleå, Lund, Lycksele, Löddeköpinge, Malmö, Mariestad, Markaryd, Mellerud, Mjölby, Mora, Motala, Mölndal, Nordingrå, Norrköping, Norrtälje, Nybro, Nyköping, Nynäshamn, Nässjö, Olofström, Orsa, Oskarshamn, Partille, Perstorp, Piteå, Rättvik, Sala, Sandviken, Skara, Skellefteå, Skillingaryd, Skövde, Sollefteå, Staffanstorp, Stockholm, Strängnäs, Stånga, Sundsvall, Sunne, Svalöv, Svedala, Säffle, Sävsjö, Söderhamn, Södertälje, Tibro, Tidaholm, Tingsryd, Tollarp, Torsby, Tranås, Trelleborg, Trollhättan, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Uppsala, Vara, Varberg, Vetlanda, Vilhelmina, Vimmerby, Visby, Viskafors, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Västerås, Älvsbyn, Ängelholm, Åhus, Åstorp, Åtvidaberg, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund
Säsong: Året om
Varaktighet: 60 minuter

Läs mer och beställ

Bowling upplevelser att ge i present

Escaperoom

Ge bort en unik upplevelse! Här blir man vid ankomsten instängda i ett rum och hela gruppen behöver samarbeta för att lösa ett antal svåra gåtor och klurigheter för att ta sig ut i friheten igen. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för 2-6 personer.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Borlänge, Mariestad
Säsong: Året om
Varaktighet: Cirka 60-90 minuter

Läs mer och beställ

Escaperoom upplevelse present

Present Upplevelse i Jönköping

Köra segway

Segway är kanske det roligaste elfordonet. Här får man lära sig köra och så småningom när man behärskar fordonet ge sig ut på en längre åktur. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping, Umeå, Halmstad
Säsong: Maj – September
Varaktighet: Ca 1-2 timmar beroende på ort

Läs mer och beställ

Köra segway

Speedcats

Det här är en riktigt fartfylld upplevelse till sjöss. Med hjälp av en erfaren instruktör får man lära sig behärska dessa havsmonster. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Maj-Oktober
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Speedcats upplevelser att ge i present

Floating

Här är det perfekta sättet att slappna av. Man flyter omkring i en tank med kroppstempererat saltvatten. Alla ljud och allt ljus stängs ute. Efter 45 minuter kliver man upp ur tanken och känner hur alla bekymmer har runnit av en. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Växjö, Karlshamn
Säsong: Året om
Varaktighet: Cirka 45 minuter till en timme, beroende på ort.

Läs mer och beställ

Floating upplevelse present

Skjuta lerduva

Skjuta lerduva är en kul upplevelse present i Jönköping, Sundsvall, Åkersberga, Märsta, Uppsala eller Stockholm. Det här är något man kan göra oavsett om man är jägare eller inte. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 16 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Uppsala, Jönköping, Sundsvall, Åkersberga, Märsta, Norrtälje
Säsong: Året om. I Sundsvall maj-sept.
Varaktighet: 1–2 timmar beroende på antal deltagare i gruppen.

Läs mer och beställ

Skjuta lerduva

Upplevelser i Skåne

Poledance

Poledance är en ny träningstrend. Här får man lära sig att behörska den konsten. Här krävs både styrka, smidighet och mod. Det är en kul upplevelse att ge i present.Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö
Säsong: Bestämda veckor året om.
Varaktighet: Ca 60 minuter

Läs mer och beställ

Poledance

Hyr en relaxavdelning 

Vill du ge bort upplevelser i present till ett par? Då är den här upplevelsen ett hett tips. Här får de en avslappnande stund i ett privat jacuzzi. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Norrköping
Säsong: Året om Stockholm, Göteborg och Malmö: Måndag-Fredag, Norrköping och Västerås: Tisdag-Lördag
Varaktighet: Ca 1 timme

Läs mer och beställ

Hyr en relaxavdelning upplevelse present

Ballongflygning

Ballongflygning är en fin upplevelse att ge i present. Här får mottagarna tillbringa en timme i luften över stan. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Lund, Gävle, Trollhättan, Borlänge, Kalmar, Skövde, Uddevalla, Varberg, Lidköping, Enköping, Falköping, Sjöbo, Gränna, Färgelanda, Brålanda, Högsäter, Orust
Säsong: Maj-September
Varaktighet: 4-5 timmar (varav cirka 1 timmes flygning).

Läs mer och beställ

ballongflygning

Chokladprovning

Chokladprovnining är en trevlig upplevelse present att ge bort. Här får man lära sig mer och choklad och hur man bäst njuter av den. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Umeå, Gävle, Borås, Östersund, Karlskrona, Nynäshamn, Vetlanda, Vaxholm, Haninge, Gränna
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 1,5 timmar

Läs mer och beställ

Chokladprovning

Köra gokart upplevelser att ge i Present i Skåne

Nästa upplevelse i Skåne som jag vill tipsa om är att köra gokart. Det här kul att swisha fram och känna g-krafterna i kurvorna. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: För alla åldrar men minimilängd 135 cm (Malmö: 140 cm)
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Emmaboda
Säsong: Stockholm, Malmö, Uppsala & Gävle: Året Om.
Varaktighet: Cirka 20 minuter

Läs mer och beställ

Köra Gokart Upplevelser I Skåne I Present upplevelse present

Champagneprovning

En trevlig upplevelse att ge till ett par i Skåne är Champagneprovning med ost och choklad. En av många fina upplevelser att ge i present, t.ex. när någon gifter sig. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Gävle, Bromma, Karlstad
Säsong: Året om
Varaktighet: Cirka 2 timmar

Läs mer och beställ

Pistolskytte

En kul upplevelse att få i present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Malmö
Varaktighet: Från 30 minuter upp till 2 timmar beroende på paket. Tidsåtgången beror också på hur lång tid man tar på sig att skjuta sina skott.

Läs mer och beställ

Pistolskytte

Åka ribbåt

Till någon som gillar höga farter och båtar kanske du ska ge bort en färd i ribbåt. Här kommer man upp i 65 knop. Det kan bli lite blött, så man får låna vattentäta kläder och flytväst. Kul upplevelser att ge i present till någon som fyller år eller i julklapp. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp. I Smögen gäller priset för två personer.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Gävle, Smögen
Säsong: Maj–September. I Gävle maj–nov.
Varaktighet: Stockholm: 2 timmar. Malmö: 60 min. Gävle: 30 min. Smögen: 20 min.

Läs mer och beställ

Åka ribbåt upplevelse present

Upplevelser i Karlstad

Löpträning

När man springer är det viktigt att ha rätt teknik för att orka länge. Här får man hjälp och råd av en löparcoach för att förbättra sin löpstil. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en eller två personer beroende på valt paket.
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Stockholm, Linköping, Karlstad
Säsong: Året om
Varaktighet: 60 minuter

Läs mer och beställ

Löpträning

Bågskytte

Det här är en jättekul upplevelse att få i present. Som nybörjare är det viktigt att få in rätt teknik för att inte få blå arm etc. Här får man lära sig det man behöver om bågskytte för att våga köpa engen utrustning och börja skjuta. Det här är en sport som kräver stor koncentration och att man är stadig på hand. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person.
Ålder: Från 10 år
Upplevelsen finns i: Borlänge, Borås, Eskilstuna, Finspång, Grimslöv, Grästorp, Gävle, Göteborg, Hallsberg, Huskvarna, Karlskrona, Karlstad, Kungsängen, Lerum, Linköping, Luleå, Norrköping, Nykvarn, Nyköping, Olofström, Oskarshamn, Stockholm, Sundsvall, Sävsjö, Tibro, Timrå, Tranås, Vetlanda, Visby, Västerås, Åtvidaberg, Öckerö, Östersund
Säsong: Maj-sept utomhus, okt-april inomhus
Varaktighet: 1-1,5h

Läs mer och beställ

Bågskytte

Prova på trav

Den här upplevenselsen innebär att man får prova på att köra travhäst på en riktigt travbana. Innan man sätter sig i sulkyn får man så klart. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Malmö, Örebro, Umeå, Gävle, Karlstad, Halmstad, Borlänge, Rättvik, Mantorp
Säsong: Utvalda datum året om
Varaktighet: 1-2 timmar

Läs mer och beställ

Prova på trav

Dykning i bassäng

För den som vill lära sig dyka finns det nu ett smidigt sätt. Här får man provdyka under kontrollerade former. Passar jättebra om man funderar på att ta dykcertifikat, eller bara vill teata på dykning. I upplevelsen ingår både teorilektion, dyk och lån av utrustning. Det här är bra upplevelser att ge i present till någon som skulle vilja testa på dykning. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Stockholm, Malmö, Karlstad, Karlskrona
Säsong: Året om (gäller vardagar)
Varaktighet: Ca 2 timmar

Läs mer och beställ

Dykning i bassäng

Ge bort en upplevelse i present!

När du känner dig osäker på vad mottagaren önskar sig så är det perfekt att ge bort en upplevelse. Att få en upplevelse kommer att ge ett fint minne för resten av livet. Väg gärna en upplevelse där du gör något tillsammans med mottagaren. Både vi själva och vår jord mår bra av att vin inte köper fler prylar. En upplevelse är dessutom väldigt bra att ge bort som sista minuten present. Mottagaren kommer aldrig få veta att du höll på att missa hans eller hennes födelsedag.

Köpa Upplevelse Att Ge Bort I Present

En fint inslagen upplevelsepresentDu letar upp den upplevelse du tycker verkar bra, lägger den i varukorgen. När du kommer till kassan får du välja om du vill ha ett presentkort att skriva ut på datorn eller om du vill att presenten ska levereras med posten. Det fina med just upplevelsepresenter är att det går så fort att köpa dem. Om man skulle råka vara sent ute med presenten så får mottagaren aldrig veta det. Du kan leverera presentkortet på upplevelsen till honom eller henne inom bara några minuter.

Att skicka presenten på posten går också bra förstås. Den kommer då att levereras i en lyxig presentbox.

Köp en upplevelser och i present om du vill värna om naturen och inte vill belasta din vän med ytterligare en sak som han eller hon ska damma av och förvara. När du ger bort en upplevelse ger dessutom något kul att se fram emot lite längre fram.

Vill du ha mer inspiration när du ska köpa en upplevelse present?

Kolla då vidare här så hittar du fler upplevelser att ge i present!

 • Ge föräldrarna en upplevelse

  Tror du inte att dina föräldrar önskar sig fler prydnadssaker eller grytlappar – ge dina föräldrar en upplevelse i julklapp istället. Vad är då bra upplevelser att ge sina föräldrar i julklapp? Bra upplevelser att ge sina föräldrar är restaurangbesök, bio, en spökvandring, matlagning i naturen, att få prova på hickorygolf, hotellövernattning på något mysigt […]

  Läs mer…


 • Presentkort på upplevelser

  Ibland kan det kännas riktigt svårt att veta vad man ska ge bort till någon i present. Under ett år hinner man gå igenom många födelsedagar, bröllopsdagar, dop och högtider, där många presenter ska inhandlas. Så vad ska man då ge bort för något, när man börjar få slut på idéer? En upplevelse såklart! Upplevelser […]

  Läs mer…


 • Upplevelser för barn

  Kan man ge bort upplevelser för barn som present? Går du i valet och kvalet på vad du ska ge till ditt barn i födelsedagspresent? Kläder växer de ju ur så fort, och leksakerna du köper blir bortglömda efter ett par veckor. Så varför inte testa något nytt i år och ge bort en rolig […]

  Läs mer…


 • Upplevelser i Skåne

  Upplevelser är den perfekta presenten. Här hittar du roliga upplevelser i Skåne att ge bort. Letar du efter något nytt att hitta på i de södra delarna av landet? Oavsett om du är bosatt i Skåne eller bara där på en semester finns det massvis med spännande aktiviteter att uppleva! Vi har skapat den ultimata […]

  Läs mer…


 • Spaupplevelse för två

  Letar du efter en spaupplevelse för två? Upplevelser är presenter som passar bra att ge vid mer än ett tillfälle. Kanske är du ute efter en bröllopspresent, en present till paret som just flyttat ihop eller de som levt ihop länge. Att hitta en sak att ge dem gemensamt kan vara svårt. Då kan upplevelsen […]

  Läs mer…


 • Upplevelser för två

  Letar du efter upplevelser för två? Många gånger är det en present som passar för mer än en just det man letar efter. Kanske är du ute efter en bröllopspresent, en present till paret som just flyttat ihop eller de som levt länge tillsammans. Att hitta en pryl som passar båda kan vara svårt och […]

  Läs mer…


Tips på fortsatt läsning

Upplevelse En present som passar alla
Rulla till toppen