Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Enhörnings presenter

Enhörningar är både vackra och mytomspunna. Hur det nu än förhåller sig med deras existens så brukar de i alla fall stå högt upp på önskelistorna. Enhörningar är kul presenter att ge både barn och vuxna.

Men vad är då bra enhörningspresenter? Bra enhörningspresenter till barn är ett set för att göra en egen enhörning, en enhörningsmedaljong, enhörningskläder eller ett gosedjur. Bra enhörningspresenter till vuxna är enhörningstofflor, en cynisk mugg eller en enhörning som bajsar godis.

Vad är en bra enhörning att ge bort i present?

Låt oss titta närmre på enhörnings presenterna

Enhörningsmugg

Till vuxna kan det kanske passa med en mugg med en lite cynisk text och en enhörning ”En ny dag samma helvete”. En oväntad text på en enhörningsmugg. Det kanske är just att den är så oväntad som gör muggen rolig.

Läs mer och beställ

Gosedjur enhörning

Gosedjur är något som barn bruka älska, men att ha en enhörning brukar ändå vara extra magiskt. Visste du att enhörningar kan vakta rummet mot både spöken och monster?

Läs mer och beställ

Enhörning i väska

Det kan också vara kul att få en gosedjursenhörning i en enhörningsväska. Det är en present som i alla fall mina döttrar hade älskat ner de var små.

Läs mer och beställ

Paraply med enhörningar

En kul enhörningspresent är ett enhörningsparaply som ändrar utseende i regnet.

Läs mer och beställ

Plånbok med enhörning

I present till lite äldre barn brukar det bli uppskattat om du ger en enhörningsplåbok där du stoppat i lite sedlar.

Läs mer och beställ

Gör din egen enhörning

Att pyssla brukar vara något som barn verkligen älskar. Så varför inte ge bort ett pysselkit där hon eller han får tillverka en egen enhörning av lera. Enhörningen torkar sedan och blir en söt prydnadssak att ha i hyllan.

Läs mer och beställ

Magisk fe med enhörning

En magisk prinsessfe på en prinsessenhörning är en present som små flickor kommer bli väldigt glada för att få.

Läs mer och beställ

Sminkväska med enhörning

En sminkväska med enhörning kanske passar lite äldre tjejer bäst. Det är hur som helst bra med små väskor för att samla grejer i handväskan.

Läs mer och beställ

Sätt hornet på enhörningen

På kalaset brukar ju en klassisk lek vara att sätta knorren på grisen. Men den är faktiskt helt ute. Nu är det att sätta hornet på enhörningen som gäller. Oavsett om man ordnar ett enhörningskalas eller håller ett helt vanligt barnkalas är det en rolig lek. Läs mer och beställ

Enhörningsdiadem

I present till en liten flicka så kommer ett enhörningsdiadem bli en alldeles underbar present. Hon kommer stolt att vara enhörning de flesta dagarna. Ett enhörningsdiadem passar både på enhörningskalaset och när man ska till dagis. Läs mer och beställ

Enhörningskläder

Det är inte ovanligt att även äldre barn önskar sig enhörningskläder, speciellt en mysoverall som man bara kan sitta i soffan och slappa i. Det är skönt när kläderna inte sitter åt eller skaver.

Läs mer och beställ

Enhörningskläder för mindre barn

Även till yngre barn finns det enhörning kläder att köpa. De passar lika bra på dagis som på festen.

Läs mer och beställ

Enhörning som bajsar godis

En enhörningspresent som är både kul och oväntad är den här som bajsar godis när man trycker ner svansen. Den här enhörningen är en rolig present till kollegan eller kanske pappa som fyller år.

Läs mer och beställ

Klocka med enhörning

När tjejer blir lite äldre börjar de vilja ha snygg inredning till sitt rum. En enhörningsklocka kommer göra sig bra i hennes rum.

Läs mer och beställ

Enhörningskudde

Vad passar bättre än att ha en enhörningskudde på sängen. Självklart behöver hon en påminnelse varje dag om att hon är magisk.

Läs mer och beställ

Halsband enhörning

Ett enhörningshalsband kommer också bli en väldigt uppskattad present till en liten tjej.

Läs mer och beställ

Enhörningstofflor

Vill du överraska pappa när han fyller år? Då är det med ett par enhörningstofflor. De är otroligt sköna att stoppa in fötterna i, så även om han tycker de är lite pinsamma kommer han inte kunna låta bli att ta på sig sina enhörningstofflor.

Läs mer och beställ

Tips på fortsatt läsning

Enhörnings presenter
Rulla till toppen