Enhörnings presenter

Enhörningar Àr bÄde vackra och mytomspunna. Hur det nu Àn förhÄller sig med deras existens sÄ brukar de i alla fall stÄ högt upp pÄ önskelistorna. Enhörningar Àr kul presenter att ge bÄde barn och vuxna.

Men vad Àr dÄ bra enhörningspresenter? Bra enhörningspresenter till barn Àr ett set för att göra en egen enhörning, en enhörningsmedaljong, enhörningsklÀder eller ett gosedjur. Bra enhörningspresenter till vuxna Àr enhörningstofflor, en cynisk mugg eller en enhörning som bajsar godis.

Men lÄt oss titta nÀrmre pÄ presenterna!

Vad Àr en bra enhörning att ge bort i present?

Enhörningsmugg

Till vuxna kan det kanske passa med en mugg med en lite cynisk text och en enhörning “En ny dag samma helvete”. En ovĂ€ntad text pĂ„ en enhörningsmugg. Det kanske Ă€r just att den Ă€r sĂ„ ovĂ€ntad som gör muggen rolig.

LÀs mer och bestÀll

Pysselbok med enhörningar

Till barn passar det bra att ge bort pysselböcker i present. Det fÄr gÀrna som hÀr vara bÄde pyssel och massor av stickers med i boken. Pysselböcker brukar vara en trevlig sysselsÀttning som de gÀrna Àgnar sig Ät.

LÀs mer och bestÀll

Gosedjur enhörning

Gosedjur Àr nÄgot som barn bruka Àlska, men att ha en enhörning brukar ÀndÄ vara extra magiskt. Visste du att enhörningar kan vakta rummet mot bÄde spöken och monster?

LÀs mer och bestÀll

Enhörning i vÀska

Det kan ocksÄ vara kul att fÄ en gosedjursenhörning i en enhörningsvÀska. Det Àr en present som i alla fall mina döttrar hade Àlskat ner de var smÄ.

LÀs mer och bestÀll

Paraply med enhörningar

En kul enhörningspresent Àr ett enhörningsparaply som Àndrar utseende i regnet.

LÀs mer och bestÀll

PlÄnbok med enhörning

I present till lite Àldre barn brukar det bli uppskattat om du ger en enhörningsplÄbok dÀr du stoppat i lite sedlar.

LÀs mer och bestÀll

Gör din egen enhörning

Att pyssla brukar vara nÄgot som barn verkligen Àlskar. SÄ varför inte ge bort ett pysselkit dÀr hon eller han fÄr tillverka en egen enhörning av lera. Enhörningen torkar sedan och blir en söt prydnadssak att ha i hyllan.

LÀs mer och bestÀll

Magisk fe med enhörning

En magisk prinsessfe pÄ en prinsessenhörning Àr en present som smÄ flickor kommer bli vÀldigt glada för att fÄ.

LÀs mer och bestÀll

SminkvÀska med enhörning

En sminkvÀska med enhörning kanske passar lite Àldre tjejer bÀst. Det Àr hur som helst bra med smÄ vÀskor för att samla grejer i handvÀskan.

LÀs mer och bestÀll

PÄskÀgg med enhörning

Till pÄsk finns det ju mÄnga roliga, fÀrdiga pÄskÀgg att vÀlja mellan. Men sÄna hÀr pÄskÀgg dÀr barnet bÄde fÄr godis och smÄ presenter brukar vara mest uppskattade. Enhörningar Àr ju magiska ocksÄ!

LÀs mer och bestÀll

Äggkopp med enhörning

En vÀldigt gullig enhörningspresent Àr den hÀr Àggkoppen. Det Àr en söt present som passar inte bara till pÄsk, utan kan anvÀndas Äret om.

LÀs mer och bestÀll

SÀtt hornet pÄ enhörningen

PÄ kalaset brukar ju en klassisk lek vara att sÀtta knorren pÄ grisen. Men den Àr faktiskt helt ute. Nu Àr det att sÀtta hornet pÄ enhörningen som gÀller. Oavsett om man ordnar ett enhörningskalas eller hÄller ett helt vanligt barnkalas Àr det en rolig lek.

LÀs mer och bestÀll

SÄpbubblor med enhörningar

Den kanske billigaste presenten pÄ den hÀr listan, men förmodligen en av de mest Àlskade leksakerna Àr sÄpbubblor. PÄ barnkalaset Àr det roligt att ge varje barn en burk sÄpbubblor. SÄpbubblor Àr ocksÄ en rolig aktivitet pÄ sommaren nÀr man kan vara ute och blÄsa dem.

LÀs mer och bestÀll

Enhörningsdiadem

I present till en liten flicka sÄ kommer ett enhörningsdiadem bli en alldeles underbar present. Hon kommer stolt att vara enhörning de flesta dagarna. Ett enhörningsdiadem passar bÄde pÄ enhörningskalaset och nÀr man ska till dagis.

LÀs mer och bestÀll

EnhörningsklÀder

Det Àr inte ovanligt att Àven Àldre barn önskar sig enhörningsklÀder, speciellt en mysoverall som man bara kan sitta i soffan och slappa i. Det Àr skönt nÀr klÀderna inte sitter Ät eller skaver.

LÀs mer och bestÀll

EnhörningsklÀder för mindre barn

Även till yngre barn finns det enhörning klĂ€der att köpa. De passar lika bra pĂ„ dagis som pĂ„ festen.

LÀs mer och bestÀll

Powerbank enhörning

Till barnet som fÄtt sin mobiltelefon kan en enhörningspowerbank bli en bra present.

LÀs mer och bestÀll

Enhörning som bajsar godis

En enhörningspresent som Àr bÄde kul och ovÀntad Àr den hÀr som bajsar godis nÀr man trycker ner svansen. Den hÀr enhörningen Àr en rolig present till kollegan eller kanske pappa som fyller Är.

LÀs mer och bestÀll

Klocka med enhörning

NÀr tjejer blir lite Àldre börjar de vilja ha snygg inredning till sitt rum. En enhörningsklocka kommer göra sig bra i hennes rum.

LÀs mer och bestÀll

Enhörningskudde

Vad passar bÀttre Àn att ha en enhörningskudde pÄ sÀngen. SjÀlvklart behöver hon en pÄminnelse varje dag om att hon Àr magisk.

LÀs mer och bestÀll

Halsband enhörning

Ett enhörningshalsband kommer ocksÄ bli en vÀldigt uppskattad present till en liten tjej.

LÀs mer och bestÀll

Enhörningstofflor

Vill du överraska pappa nÀr han fyller Är? DÄ Àr det med ett par enhörningstofflor. De Àr otroligt sköna att stoppa in fötterna i, sÄ Àven om han tycker de Àr lite pinsamma kommer han inte kunna lÄta bli att ta pÄ sig sina enhörningstofflor.

LÀs mer och bestÀll

Tips pÄ fortsatt lÀsning