Läderbröllop 3-årig bröllopsdag – Vad är en bra present?

Läderbröllop – Treårig bröllopsdag! Äntligen lite mer stabilt! Från att ha varit lekande lätt men också lite skört har förhållandet nu börjat växa sig kraftigt och slitstarkt. Det går inte sönder lika lätt. Läderåret har börjat! Först är lädret glansigt och nästan skimrande i ljuset, men med åren präglas det av väder och vind. Här och var kan det bli fläckigt, och det mister sin första blanka yta. Men en sak är säker – läder blir bara vackrare med åren. Ju mer det nöts och används, desto mer personlighet får det. Det blir bekvämt, invant och ändå fyllt av spännande och unika mönster.

Vad är bra presenter på läderbröllop? Bra presenter på ett läderbröllop är necessär, nyckering, jacka, skrivbordsunderlägg, klocka, smycken, en graverad plånbok, skor, en fin handväska eller kanske en picknickväska av läder.

Presenter på ett läderbröllop

Härifrån är det mer vardag som gäller. Ni har landat efter att ha svävat i bomullslätta drömmar och seglat med frasiga papper i vinden. Och ja, ni känner varandra ännu bättre nu. Ni fortsätter er resa mer stabilt, och de spår ni lämnar kommer för alltid finnas kvar, som på en tålig, garvad och allt vackrare läderyta.

Necessär i läder

En elegant necessär i PU-läder är en bra present att ge både din fru eller din man på er treåriga bröllopsdag. Den här necessären är välgjord och står emot vatten väldigt bra. Necessären har många fack och hållare för att innehållet ska hållas på plats när man är ute oc reser.

Läs mer och beställ

Plånbok i present på läderbröllop

En fin och personlig present till din man på ert läderbröllop är en plånbok som du graverar något på. På den här plånboken kan du gravera upp till tre rader text med 20 bokstäver i varje rad. Kanske en fin och kärleksfull påminnelse om allt det fina i livet som ni delar.

Läs mer och beställ

Tallriksunderlägg i läder

En fin present som man kanske inte tänkt på är att köpa några fina tallriksunderlägg av läder. Det gör matbordet mycket elegantare och eftersom de är gjorda av läder så tål de en hel del utan att skadas. De här underläggen kommer från Lind DNA.

Läs mer och beställ

Förkläde i läderbröllopspresent

Ett snyggt förkläde är bra att ha både vid grillen och när man lagar mat. Det är en bröllopspresent som kommer användas nästan varje dag. Läder är slitstarkt och blir bara snyggare ju mer man använder det.

Läs mer och beställ

Personlig nyckelring i läder på 3-årig bröllopsdag

Det finns också små fina presenter du kan ge din man eller fru när ni firar läderbröllop. En nyckelring i läder är den perfekta presenten som han kommer att var glad för varje dag. Kanske den här nyckelringen som berättar att du älskar honom/henne eller en som påminner om att han/hon ska köra försiktigt.

Läs mer och beställ

Gästbok i läder

En gästbok kan vara en trevlig present att få. Om några år är det kul att gå tillbaka och titta på vilka som besökt er och vad de skrivit i gästboken. Gästboken behöver förstås vara i läder eftersom det är läderbröllop ni firar.

Läs mer och beställ

Handväska i present på läderbröllop

Handväskor är alltid bra presenter att ge en kvinna. Det är något hon garanterat aldrig kommer ha för många av. Det är trevligt att ha olika handväskor för att matcha kappan när man ska iväg. På ett läderbröllop, när ni varit gifta i tre år, ja då passar det så klart bäst om du hittar en snygg handväska i läder.

Läs mer och beställ

Set för lädersömnad

Är din man eller fru konstnärlig av sig? Då kanske ett set för lädersömnad kommer bli en uppskattad bröllopspresent. Här hittar du bl.a. hålslagsset, trådar, nålkit, syl, polerverktyg, och skalverktyg som man behöver för att arbeta med lädret.

Läs mer och beställ

Jacka i present till honom på läderbröllop

En fin och användbar present att ge din make på bröllopsdagen är en läderjacka. Så vill du satsa på en lite dyrare och lyxigare present när ni firar den 3:e bröllopsdagen är det kanske en jacka du ska ge honom. Den läderjackan är tillverkad av naturläder och klarar både kyla och lite regn.

Läs mer och beställ

Läderbälte

En lite billigare present att ge din man när ni firar läderbröllop är ett fint läderbälte. Det här bältet är tillverkad i Italien och är gjort av riktigt läder. Ett bälte är en present han kommer garanterat att använda, så vill du ha en bra och billig present till honom på den 3-åriga bröllopsdagen.

Läs mer och beställ

Läderjacka i present till henne på läderbröllop

Även en kvinna kommer uppskatta att få en fin läderjacka när ni firar 3-årig bröllopsdag. Välj en jacka av riktigt läder, det brukar hålla längre och bli vackrare med åren. En läderjacka är visserligen en ganska dyr present, men de är ett plagg hon kommer ha mycket nytta av.

Läs mer och beställ

Läderskor

Det första man kanske kommer att tänka på när man firar läderbröllop är ett par skor av läder. Så varör inte ge din man eller fru ett par snygga skor? Det är roligare att ge bort saker som inte bli liggandes, utan används regelbundet.

Läs mer och beställ

Bokmärken av läder

Tycker din man eller fru om att läsa? Ett par bokmärken i läder är en utmärkt present att ge på bröllopsdagen. Bokmärkena är handgjorda och tillverkade i riktgit läder. Det är något speciellt med doften av läder.

Läs mer och beställ

Presentkorg eller picknickkorg i present på läderbröllop

På den 3:e bröllopsdagen, läderbröllopet, kan du också ge bort en fin korg där du stoppat ner lite presenter, godsaker eller kanske en flaska vin. Den här presentkorgen i rött läder tycker jag är väldigt vacker.

Läs mer och beställ

Smyckeskrin

Det finns också många fina smyckeskrin du kan köpa till din fru när ni firar 3-årig bröllopsdag. Brukar hennes smycken hamna utspridda över huset? Då är detta en bra present. Välj gärna en modell som är lite större, så att alla smyckena verkligen får plats. Det här smyckeskrinet har lådor, ett uppfällbart lock och sidorna kan fällas ut för att få plats med ännu fler smycken.

Läs mer och beställ

Skrivbordsunderlägg i present på läderbröllop

Det finns också många fina skrivbordstillbehör som passar att ge när ni firar läderbröllop. Vad gillar du det här skrivbordsunderlägget i läder. Det har en stor yta där du kan placera både datorn och använda datormusen utan att repa skrivordet. Ett skrivbordsunderlägg av läder är en trevlig present när ni firar er tredje bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Klocka i present på läderbröllop

Detta är en dyr present på läderbröllop Ett analogt, schweiziskt kvartsur med urtavla av pärlemor och svart läderarmband. Formgivaren av klockan är Efva Attling. Det är en elegant och klassisk klocka som passar både män och kvinnor.

Läs mer och beställ

Armand i läder och silver

En väldigt passande present när ni firar läderbröllop är det här armbandet med texten Amor Vincit Omnia (Kärleken övervinner allt). Armbandet är tillverkat av läder och det har en graverad ring i Sterling silver. Vad skulle kunna vara en lämpligare present när ni firar tre år som gifta?

Läs mer och beställ

Skrivbordsorganisatör i läder

Kanske din fru eller man skulle tycka om att få en skrivbordsorganisatör i läder när ni firar er 3-åriga bröllopsdag. Det är skönt att ha alla prylar samlade på ett och samma ställe. Den här organisatören har många fack. Den är snygg och finns i flera olika färger. Det är en väldigt trevlig present att ge honom eller henne när ni firar er läderbröllopsdag.

Läs mer och beställ

Musmatta i läder

När ni firar er 3-åriga bröllopsdag och du vill ge en billig men fin present till din fru eller man kanske en musmatta i läder kan vara en bra present. En musmatta skyddar bordet från att repas, men en musmatta i läder är extra elegant.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är läderbröllop? Läderbröllop inträffar när ni firar tre år som gifta.

Relaterade inlägg

Vad heter bröllopsdagarna?

 • Bärnstensbröllop

  Bärnstensbröllop

  Den femtioåttonde bröllopsdagen är bärnstensbröllop. Bärnstenen symboliserar visdom, värme och goda krafter. De sägs förmedla en varm, solig och god energi som stimulerar kroppens självläkning och omvandla negativ energi till positiv. Bärnstenen ska även underlätta svåra val. Bärnstenen krafter är alltså som ett välfungerande äktenskap. Några bra gåvor att ge sin man eller hustru på […]

  Läs mer…


 • Akvamarinbröllop 59 årig bröllopsdag

  Akvamarinbröllop 59 årig bröllopsdag

  Den femtionionde bröllopsdagen är akvamarin. Akvamarin betyder vatten och hav. Akvamarin är en ädelsten som står för renhet, klarhet och tydlighet. Saker som är väldigt viktigt, speciellt i ett äktenskap. Genom att kommunicera utifrån dina känslor och att lyssna kommer du både förstå din omgivning och dig själv. Bra presenter att ge sin man eller […]

  Läs mer…


 • Glasbröllop 61 årig bröllopsdag

  Glasbröllop 61 årig bröllopsdag

  Den sextioförsta bröllopsdagen är glasbröllop. Den egenskap man först tänker på när det gäller glas är dess förmåga att släppa igenom ljus, så att vi kan se rakt igenom det. Glas är också hårt men sprött. På glasbröllopsdagen kan man ge sin man eller fru presenter så som solglasögon, glasögon, whiskyglas, graverade champagneglas, karaff, glasskål, […]

  Läs mer…


Läderbröllop 3-årig bröllopsdag – Vad är en bra present?
Rulla till toppen