Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Silverbröllop: Skapa Magi på Er 25-Åriga Bröllopsdag!

Silverbröllop, ett kvarts sekel av äktenskap, 25 årig bröllopsdag! Tider av skratt, tider av tårar, men alltid framåt, alltid tillsammans. Ja, ni har sett dagarna komma och gå, men er gemensamma resa har varit mer än bara en passage av tid. Det har varit en väv av kärlek och lojalitet, tålamod och förståelse. Och nu, efter ett kvarts sekel, är det dags att fira. Och låt oss vara ärliga här, 25 år är ingen liten bedrift. Det kräver mer än bara att slå på stora trumman. Det kräver att man hyllar det på ett sätt som bara passar tillfället.

När ett par firar 25 år tillsammans markerar det deras silverbröllop, en milstolpe av kärlek och hängivenhet. Men vilka är de mest uppskattade presenterna för detta tillfälle? Populära val inkluderar smycken som halsband och armband, praktiska föremål som silverbrickor och brevpressar, samt unika gåvor som klädesplagg i silver eller en silvertacka. Dessa gåvor symboliserar inte bara värdet av relationen men även den långa tiden de har spenderat tillsammans.

Hur kan man fira sitt silverbröllop? Vad ger man i present på en 25 årig bröllopsdag?

Efter 25 år av äktenskap är det dags att fira bröllopsdagen. Presenter som smycken, halsband, armband och andra personliga gåvor är lämpliga för att visa kärlek och förståelse. Oavsett kostnad är den bästa gåvan den som kommer från hjärtat.

Silver, det glänser och skimrar, men kräver också lite underhåll för att behålla sin lyster. Det är en påminnelse om att även det mest värdefulla i livet behöver lite omsorg och uppmärksamhet.

Vad kan man ge i present på ett silverbröllop

Fotoram i silver i present på 25 årig bröllopsdag

En fotoram i silver är en trevlig present att ge som bröllopspresent. Rama in ett fint foto på er tillsammans och ge henne eller honom i present.

Sedelklämma med gravyr

En sedelklämma där du låter gravera in hans namn eller ett kärleksfullt budskap är bra presenter på bröllopsdagen.

Ring starline silver Efva Attling

En vacker silverring är en fin present att ge din fru när ni firar silverbröllopet. Den här ringen är designad av Efva Attling och är verkligen iögonfallande vacker.

Bestick i present på 25 årig bröllopsdag

Ett fint bestickset är också en present som passar på just detta jubileum. Kanske är det dags att förnya lite i köket.

Värmeljushållare

Ge en skimrande gåva till din man eller fru. Skultuna Opaque Objects ljushållare i silver, storlek large, förhöjer stämningen med sitt eleganta sken. En fin gåva för at fira 25 år som gifta!

Champagneglas

Fira 25 år av kärlek med eleganta gåvor. Dessa glas lyser upp stunden och speglar ert glänsande jubileum.

Silverfärgad pyjamas

En fin present du skulle kunna ge din fru när ni firar bröllopsdagen är en silverfärgad pyjamas.

Armband i present till honom

Ett armband i silver är en fin present att ge din man. Det här armbandet kommer från Efva Attling och heter spine (alltså ryggrad). Ett smycke som uppmanar till att ha ryggrad och stå för sin åsikt, sina tankar och känslor.

Armband Twosome cuff Silver Efva Attling

Ett fint armband att ge din fru när ni firar bröllopsdagen här det här armbandet en ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet.

Silverbricka

En bricka i silver är en fin present att ge när ni firar silverbröllop. De är väldigt trendiga inredningsdetaljer just nu och passar perfekt att bära både öl och mousserande vin på.

Penna i present på bröllopsdagen

En snygg silverpenna är en fin present att ge när ni firar ert silverbröllop. Det är en fin present som hon eller han kommer använda mycket.

Slips

Till en man kan du köpa en fin silverslips i present på bröllopsdagen . Det här är en snygg och elegant slips med lite silver mönster.

Fruktskål i present på 25 årig bröllopsdag

En vacker skål med frukt är inte bara den perfekta presenten på ett fruktbröllop, den passar även utmärkt på ett silverbröllop.

Väska på bröllopsdagar

När du ska köpa presenter till din fru är en handväska en väldigt bra present. Det är något hon aldrig kommer få för många av.

Silversmide

Kanske du vill ge din fru eller man en verkligt unik present när ni firar silverbröllop? Då kanske hon eller han vill lära sig silversmide.

Georg Jensen Bernadotte Termoskanna

Det finns även väldigt fina termoskannor som passar att ge i present på ett silverbröllop. Den här kommer från Georg Jensen och är designad av prins Sigvard Bernadotte.

Ljusstakar i silverbröllopspresent

Cobra silverfärgade ljusstakar i 3-pack från Georg Jensen, designade av Constantin Wortmann, är väldigt fina.

Manchettknappar i present på 25 årig bröllopsdag

Ett par fina manchettknappar i Sterlingsilver är en bra present att ge din man när ni firar den här dagen.

Silverörhängen

Ett par örhängen i silver kan vara en riktigt bra present att ge din fru när ni firar.

Silverkors på 25-års bröllopsdag

Om din fru eller man är troende är ett silverkors en riktigt bra present. Det här korset är tillverkat i återvunnet silver och designat av Efva Attling.

Crockpot i present på silverbröllop

Vill du ge din fru eller man en riktigt användbar present på silverbröllopsdagen? Varför inte ge honom eller henne en crockpot (i färgen silver förstås)?

Skålset i present på 25 årig bröllopsdag

Tycker hon eller han om att laga mat och vara i köket kan fina silverfärgade skålar bli en bra present.

Halsband Hjärta i silver

Vid 25-åriga silverbröllopsdagen är detta hjärta i silver en symbolisk gåva som berör. Med sin elegant form och glänsande yta hyllar det kärlekens starka band.

Halsband ekoxe

Vid 25-åriga silverbröllopsdagen är detta halsband med ekoxe i silver en symbolisk gåva som berör.

Greenlagare golf

Vid er 25-åriga bröllopsdag är denna personligt graverade forkromade greenlagare en omtänksam present.

Personligt porträtt

Nästa presenttips är ett porträtt där ni porträtteras som lord och lady. Hos Royalistic kan du hitta många fina porträtt att välja mellan.

Silverskål i present på 25 årig bröllopsdag

Ett vackert silverfat fyllt med godis är en bra present att ge när ni firar den här dagen.

Vad kan man ge för upplevelser till sin man eller fru

Att ge en upplevelse som present till sin man eller fru när man firar denna bröllopsdag kan vara en fantastisk gåva som skapar minnen för livet. Här är några idéer:

En spa-dag i present på 25 årig bröllopsdag

Att boka en spa-dag tillsammans kan vara en avslappnande och romantisk present som ger en chans att njuta av varandras sällskap och koppla av. ”Färna Herrgård & Spa” är en present som erbjuder en lyxig spa-upplevelse, perfekt att ge till sin man eller fru när man firar silverbröllop.

spa dag i present på silverbröllop

Sushi kurs i present på 25 årig bröllopsdag

För att fira er dag, överraska med en sushikurs. En unik och minnesvärd upplevelse för er 25-åriga bröllopsdag.

Resa Grekland Skiathos Silver Beach Airtours

För ert silverbröllop, ge en minnesvärd resa till Silver Beach på Skiathos. Ett paradis vid havet för att fira ert 25-åriga bröllopsdag.

silverbröllop

En kulturell upplevelse

Att boka biljetter till en konsert, teaterföreställning eller en konstutställning kan vara en spännande present som ger en chans att uppleva något nytt tillsammans.

En adrenalinupplevelse

För den äventyrliga paret kan en adrenalinupplevelse, som att åka fallskärm eller bungee jump, vara en present som ger en chans att utmana sig själva och skapa minnen för livet.

fallskärmshoppning i present på silverbröllop

Relaterade frågor

Vad kallas 40-årig bröllopsdag? 40-årig bröllopsdag kallas för rubinbröllop. Det är en imponerande prestation av kärlek och lojalitet som firas vid denna milstolpe.

Vad kallas 20 år som gifta? 20 år som gifta kallas för porslinsbröllop. Det är en vacker och betydelsefull period som firar två decennier av gemenskap och samhörighet.

Varför kallas det för gummibröllop? Svar: Namnet ”gummibröllop” antyder elasticitet och flexibilitet, vilket symboliserar ett pars förmåga att anpassa sig och hålla ihop genom åren. Gummibröllop är 8 årig bröllopsdag.

Vad kallas alla bröllopsdagar? 1 år Bomullsbröllop, 2 år Pappersbröllop, 3 år är Läderbröllop, 4 år är Fruktbröllop / Blomsterbröllop, 5 år är Träbröllop, 6 årig är Sockerbröllop, 7 år är Yllebröllop, 8 årig är Gummibröllop, 9 år är Linnebröllop, 10 år Tennbröllop.

11 år är Stålbröllop, 12 år är Sidenbröllop, 13 årär Spetsbröllop, 14 år är Elefenben, 15 år Kristallbröllop, 16 år är Fjäderbröllop, 17 år är Silkesbröllop, 18 år är Satinbröllop, 19 år är Galonbröllop, 20 år Porslinsbröllop.

21 år är Nylonbröllop, 22 år är Jutebröllop, 23 år är Hampabröllop, 24 år är Sammetsbröllop, 25 år Silverbröllop, 26 år är Korkbröllop, 27 år är Balsabröllop, 28 år är Masonitbröllop, 29 år är Plywoodbröllop, 30 år Pärlbröllop.

31 år är Mahognybröllop, 32 år är Granitbröllop, 33 år är Gnejsbröllop, 34 år är Skiffer bröllop, 35 år Korallbröllop, 36 år är Marmorbröllop, 37 år är Tegelbröllop, 38 år är Cementbröllop, 39 år är Grafitbröllop, 40 år Rubinbröllop.

41 år är Keramikbröllop, 42 år är Mässingsbröllop, 43 år är Plåtbröllop, 44 år är Nickelbröllop, 45 år Safirbröllop, 46 år är Blybröllop, 47 år är Kvicksilver, 48 år är Zinkbröllop, 49 år är Aluminium, 50 år Guldbröllop.

51 år är Krom bröllop, 52 år är Bronsbröllop, 53 år är Kopparbröllop, 54 år är Platinabröllop, 55 år Smaragdbröllop, 56 år är Volframbröllop, 57 år är Manganbröllop, 58 år är Bärnstensbröllop, 59 år är Akvamarin, 60 år Diamantbröllop.

61 år är Glasbröllop, 62 år är Topas bröllop, 63 år är Jadebröllop, 64 år är Emaljbröllop, 65 år är Krondiamantbröllop, 66 år är Uranbröllop, 67 år är Opalbröllop, 68 år är Granatbröllop, 69 år är Briljantbröllop, 70 år är Järnbröllop.

75 år är Atombröllop, 80 år är Platina bröllop, 85 år är Månstensbröllop eller Vinbröllop, 90 år är Stenbröllop, och 100 år är Kvadratbröllop.

Tips på fortsatt läsning

Vi firar bröllopsdag, vad ger jag min man eller fru i present?

Bröllopsdagar

Silverbröllop: Skapa Magi på Er 25-Åriga Bröllopsdag!
Rulla till toppen