Silverbröllop 25-årig bröllopsdag – Vad ger man i present?

Den tjugofemte bröllopsdagen är silverbröllop. Ett kvarts sekel, 25 år, har gått sedan ni gifte er. Denna milstolpe är verkligen värd att fira. Silver är en metall med högt värde. Silver representerar styrka och lycka i er relation.

Vad är bra presenter på ett silverbröllop? Bra presenter på ett silverbröllop är: Den här bröllopsdagen är några presentförslag halsband, armband, ringar, örhängen, nyckelringar, ljusstakar, slipsnål, servettringar, sedelklämma, manschettknappar, silverbricka, brevpressar, silverfat, glas, bestick, klädesplagg i silver, väskor, fotoram, eller en silvertacka.

Varför ge bort 64 rullar toalettpa...
Varför ge bort 64 rullar toalettpapper i julklapp

Vad kan man ge i present på ett silverbröllop

Fotoram i silver

En fotoram i silver är en trevlig present att ge som bröllopspresent. Rama in ett fint foto på er tillsammans och ge henne eller honom i present. Det är en väldigt fin present att ge på en 25-årig bröllopsdag, utan att den kostar en förmögenhet. Amazon har många fina ramar att välja mellan.

Läs mer och beställ

Sedelklämma med gravyr

En sedelklämma där du låter gravera in hans namn eller ett kärleksfullt budskap är bra presenter på ett silverbröllop. Här blir han ständigt påmind om din kärlek. Det är en fin och användbar present som han kommer använda varje dag och med gravyr gör du gåvan ännu mer fantastisk.

Läs mer och beställ

Ring starline silver Efva Attling 

En vacker silverring är en fin present att ge din fru när ni firar silverbröllop. Den här ringen är designad av Efva Attling och är verkligen iögonfallande vacker. Om du har budget för det tycker jag du ska ge din fru den här vackra ringen när ni firar 25 år som gifta.

Läs mer och beställ

Bestick

Ett fint bestickset är också en present som passar på ett silverbröllop. Kanske är det dags att förnya lite i köket. Då passar ett nytt bestickset kanske bra?

Läs mer och beställ

Värmeljushållare

Värmeljushållare är en present som alltid är gångbar. Dessa är gjorda av glas med silverhorn runt. Visst är de vackra? Köp en ljushållare i present på ert silverbröllop!

Läs mer och beställ

Drinkglas i present på silverbröllop

Varför inte ge din fru eller make några fina silverfärgade drinkglas när ni firar 25-årig bröllopsdag? De är snygga och känns trevliga att ha i handen och dricka ur. De passar inte bara bra till drinkar förresten, de kan även med fördel användas till sommarens saftkalas.

Läs mer och beställ

Silverfärgad pyjamas

En fin present du skulle kunna ge din fru när ni firar silverbröllop är en silverfärgad pyjamas. Det kommer hon att tycka om, den är skön att ha på sig på kvällen och varm och härlig att sova i.

Läs mer och beställ

Armband i present till honom i present på silverbröllop

Ett armband i silver är en fin present att ge din man. Det här armbandet kommer från Efva Attling och heter spine (alltså ryggrad). Ett smycke som uppmanar till att ha ryggrad och stå för sin åsikt, sina tankar och känslor. Att vara modig nog att stå för sitt ord. Det är en fantastisk present att ge honom när ni firar 25-årig bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Armband Twosome cuff Silver Efva Attling

Ett fint armband att ge din fru när ni firar silverbröllop här det här armbandet en ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet. Ett fint smycke i silver är en klassisk present när ni firar er 25-åriga bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Silverbricka i present på silverbröllop

En bricka i silver är en fin present att ge när ni firar silverbröllop. De är väldigt trendiga inredningsdetaljer just nu och passar perfekt att bära både öl och mousserande vin på. Men idag används brickorna både för att placera värmeljus på och för att förvara både smycken och makeupprodukter på.

Läs mer och beställ

Penna i present på silverbröllop

En snygg silverpenna är en fin present att ge när ni firar ert silverbröllop. Det är en fin present som hon eller han kommer använda mycket.

Läs mer och beställ

Slips i present på silverbröllop

Till en man kan du köpa en fin silverslips i present på ert silverbröllop. Det här är en snygg och elegant slips med lite blommönster. Brukar han använda slips skulle detta kunna vara en fin present att ge din man när ni firar er 25:e bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Fruktskål i silver

En vacker skål med frukt är inte bara den perfekta presenten på ett fruktbröllop, den passar även utmärkt på ett silverbröllop. En fin fruktskål är ett blickfång i hemmet och är en fin present att ge din man eller fru.

Läs mer och beställ

Väska i present på silverbröllop

När du ska köpa presenter till din fru är en handväska en väldigt bra present. Det är något hon aldrig kommer få för många av. På ert silverbröllop passar det förstås bra med en silverfärgad handväska. Den här är verkligen ett blickfång med sina geometriska former.

Läs mer och beställ

Silversmide i present på silverbröllop

Kanske du vill ge din fru eller man en verkligt unik present när ni firar silverbröllop? Då kanske hon eller han vill lära sig silversmide. Här får man lära sig olika tekniker för att bearbeta silvret och får med sig sitt eget hänge eller silverring hem. En unik upplevelse att ge din fru eller man i present när ni firar ert silverbröllop.

Läs mer och beställ

Georg Jensen Bernadotte Termoskanna

Det finns även väldigt fina termoskannor som passar att ge i present på ett silverbröllop. Den här kommer från Georg Jensen och är designad av prins Sigvard Bernadotte. Den är en verklig skönhet och kommer bli en omtyckt present som pryder sin plats i köket.

Läs mer och beställ

Ljusstakar i silverbröllopspresent

Cobra silverfärgade ljusstakar i 3-pack från Georg Jensen, designade av Constantin Wortmann, är väldigt fina. De är fina inredningsdetaljer och är en present som din man eller fru kommer tycka om att få i present på er 25-åriga bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Staty i present på 25-årig bröllopsdag

Kanske en snygg staty kan bli en bra bröllopspresent när ni firar silverbröllop. Den här kommer vara snygg både på kontoret och i bokhyllan.

Läs mer och beställ

Coola lampor i present på silverbröllop

Det finns också många fina lampor du kan köpa i present på ett silverbröllop. Men jag fastnade för den här lite asymmetriska lampan. Lampan är lika snygg ensam, som i grupp. Den är en fin present du kan ge din man eller fru när ni firar 25 år som gifta.

Läs mer och beställ

Kattsmycke i sterling silver

Ett silverhalsband kan också vara en trevlig present att ge din fru när ni firar silverbröllop. Den här är extra fin present om hon älskar katter. Men hos Amazon hittar du många fina silverhalsband att välja mellan. Halsband är presenter som kvinnor verkligen brukar uppskatta att få.

Läs mer och beställ

Manshettknappar i silver

Ett par fina manchettknappar i Sterlingsilver är en bra present att ge din man när ni firar silverbröllop. Det är trevligt att se en man använda manchettknappar när han klär upp sig för att gå ut och äta eller åka på någon tillställning.

Läs mer och beställ

Silverörhängen i present på silverbröllop

Ett par örhängen i silver kan vara en riktigt bra present att ge din fru när ni firar silverbröllop. Det här är ett par enklare örhängen som passar att använda både till fest och vardag.

Läs mer och beställ

Silverkors på 25-års bröllopsdag

Om din fru eller man är troende är ett silverkors en riktigt bra present. Det här korset är tillverkat i återvunnet silver och designat av Efva Attling. Korset har en unik design och sitter på en ormlänk.

Läs mer och beställ

Crockpot i present på silverbröllop

Vill du ge din fru eller man en riktigt användbar present på silverbröllopsdagen? Varför inte ge honom eller henne en crockpot (i färgen silver förstås)? Här är det lätt att bara slänga ner kött och grönsaker, sätta på den och åka till jobbet. När man kommer hem igen har man en härlig gryta som står färdiglagad och väntar.

Läs mer och beställ

Skålset i silver

Tycker hon eller han om att laga mat och vara i köket kan fina silverfrägade skålar bli en bra present. Skålarna har en väldigt snygg design och är trevliga om ni vill förnya köket lite.

Läs mer och beställ

Skulptur par med silverhjärta

En statyett föreställande ett par som håller om varandra och bär på ett silverhjärta är en fin present att ge när ni själva firar ert silverbröllop. Det är en fin symbol som illustrerar styrkan i ert förhållande och en vacker prydnadssak för ert hem.

Läs mer och beställ

Personligt porträtt

Nästa presenttips är ett porträtt där ni porträtteras som lord och lady. Hos Royalistic kan du hitta många fina porträtt att välja mellan. Allt du behöver göra är att ladda upp foton på er och välja om ni ska avbildas som vikingar, kungligheter eller kanske som superhjältar.

Läs mer och beställ

Silverskål

Ett vackert silverfat fyllt med godis är en bra present att ge när ni firar silverbröllop. Skålen har en snygg design och kommer bli ett fint blickfång där den står. Fyll den gärna med hans eller hennes favoritgodis innan du lämnar över gåvan.

Läs mer och beställ

Staty i present på silverbröllop

Den här statyn med två händer i silver, som formar ett hjärta är en fin present att ge din fru eller man present på er 25:e bröllopsdag.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är silverbröllop? Silverbröllop är när ni firar er 25:e bröllopsdag.

Liknande inlägg

  • Vi firar bröllopsdag, vad ger jag min man eller fru i present?
Silverbröllop 25-årig bröllopsdag – Vad ger man i present?
Rulla till toppen