Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Vi vill alla hitta den perfekta partnern, vår själsfrände, och leva lyckligt. Men verkligheten är att de flesta relationer slutar. Vissa slutar i en allt annan än vänlig ton, där båda sidor gör varandra illa. Många förhållanden slutar i en att båda blir ledsna, arga och sårade. Oavsett vad det är som fick relationen att spricka, kan du ha en anledning att vilja ge ditt ex en gåva. 

Kanske älskar du henne fortfarande och vill ha henne tillbaka och tycker det var tråkigt hur saker slutade. Å andra sidan kanske du hatar henne för att ha krossat ditt hjärta och vill att hon ska veta om det. Men ni kanske också är ett av de sällsynta paren som förblev vänner efter att ha separerat. Oavsett vilket kan du ge henne en fantastisk gåva för att skicka ett meddelande – oavsett vad du vill att meddelandet ska vara. 

Vad kan man ge sin ex-flickvän för present?

Hon kanske har bjudit in dig till sitt bröllop (av någon anledning), så du bör vara försiktig med och välja rätt present om du bestämmer dig för att gå. Den bästa tiden att gåva ditt ex är dock en speciell dag, till exempel hennes födelsedag eller er årsdag. Allt beror på vad du vill uppnå med gåvan. Jag ger dig några idéer så att du kan bestämma själv.

Presenter till ex-flickvännen

Minnesalbum

Om du vill ha henne tillbaka och är säker på att hon vill samma sak, kan det inte gå fel med en liten resa bland gamla minnen. Köp ett vackert fotoalbum och fyll det med foton av era trevligaste stunder tillsammans. Om det finns några känslor kvar för dig, kommer de underbara stunderna definitivt att återuppliva dem. Även om det inte förändrar någonting, har du åtminstone försökt och kan slutligen släppa taget. Du bör dock vara försiktig och medveten om situationen innan du ger en sådan present. Välj rätt situation för att ge en sådan gåva! Läs mer och beställ

Presentkort från hennes favoritbutik

Det finns en liten chans att ni förblev vänner efter att bröt relationen. Grattis, du är en av de sällsynta människor som uppnår det. Kanske är du fortfarande en del av samma grupp av vänner, så det skulle vara bäst för alla att inte behöva välja sida? Välj sedan ett tillfälle för att ge henne ett presentkort från hennes favoritbutik. Det kan vara hennes födelsedag eller en annan sammankomst där ni båda är inbjudna, till exempel en väns inflyttningsfest osv. Att ge ditt ex ett presentkort från hennes favoritbutik visar att du fortfarande bryr dig om henne och kommer ihåg er tid tillsammans, men som en vän, inte som en romantisk partner. Även om ni inte förblev vänner eller hörde från varandra efteråt, kan det vara en bra start att släppa det förflutna och agera som vuxna. Vem vet? Kanske vill din ex-flickvän också göra samma sak, men vet inte hur hon ska göra det. Läs mer och beställ

CBD-olja 10%

Ge bort en gåva som visar din omtanke med CBG-olja från Natural Hemp Life. Den här presenten symboliserar din omsorg och är perfekt för att fira speciella tillfällen eller viktiga skeden i livet. Oljan är utvunnen från hampa och representerar ett unikt alternativ för de som föredrar naturliga produkter. Viktigt att notera är att användningen av sådana produkter alltid bör ske efter rådgivning med en professionell inom hälso- eller sjukvård.

Blommor

Att köpa blommor till din ex-flickvän är inte alltid den bästa idén, speciellt om hon inte är en ”romantisk själ”. Om du vet att hon tycker om romantiska gester och enkla saker, är en vacker blombukett aldrig fel. Det skulle vara ännu bättre om du visste vad hennes favoritblommor är. Det visar tillgivenhet, omtanke och visar vad dina avsikter är. Som med alla andra gåvor bör du dock hitta en lämplig tidpunkt för att ge dem. Kanske är det inte det bästa valet att bara dyka upp vid hennes dörr, speciellt om hon inte bor ensam, och ännu mer om uppbrottet inte var så snyggt. Slutligen, tänk igenom vad dina sanna känslor och avsikter är. När du har bestämt dig för om du vill att ni ska återförenas eller inte. Tänk på ditt ex och om hon ens skulle ta hand om blommor. Hitta något hon älskar och få något mer relaterat till hennes intressen. Till exempel, om hon gillar musik, skaffa henne ett bra par hörlurar. Läs mer och beställ

Hörlurar

Försök att tänka på hur ofta såg du ditt ex med hörlurar på? Gillar hon att lyssna på musik? Om svaret är ja kommer hon att glädja sig över att få ett helt nytt par trådlösa hörlurar i present från dig. Det är en lite dyrare gåva, men det kommer att skicka ett meddelande om att du vill att allt ska sluta i en positiv ton. Kanske kommer det till och med att väcka en gnista igen. Men se till att låta henne veta vad dina avsikter är, eftersom gåvor som denna lätt kan tolkas felaktigt. Hon kanske läser in något djupare än du avsåg. När du ger henne gåvan, förklara att du trodde att det skulle vara en trevlig gest att visa att du fortfarande bryr dig och vill förbli vänner. I så fall, välj en billigare uppsättning. Välj små men söta öronsnäckor istället för ett stort trådlöst headset. De är vackra och praktiska och inte lika dyra, så gesten tolkas inte som romantisk. Men om du vill att hon ska bli kär i dig igen, välj ett coolt trådlöst Bluetooth-headset i hennes favoritfärg, följ upp det med en chokladförpackning och en anteckning som anger hur mycket du verkligen bryr dig. Till exempel hörlurarna Wavell Pro ett fantastiskt val för alla tjejer som älskar musik. Läs mer och beställ

Knock Knock Fill-in-the-Blanks Book

Vill du uttrycka kärlek? Eller visa tacksamhet för den tid ni delade? Kanske vill du att hon ska veta att du tror att hon kommer att klara sig bra vid nya ansträngningar i sitt liv? För att skicka ett tydligt men ändå personligt meddelande, skaffa din ex-flickvän en Knock Knock-fyll-i-bok. De finns i många modeller och passar alla tillfällen och budskap som du vill skicka till henne. Låt oss säga att du vill att ditt ex ska veta att du fortfarande älskar henne, även efter att lämnade henne av någon anledning. Välj modellen ”What I love about you” och fyll i tomrummen på alla sidor. Den är sentimental, personlig och visar äkta tillgivenhet och kärlek till personen du ger boken till. Läs mer och beställ

Receptbok

Att köpa en receptbok till din ex-flickvän kan fungera på två sätt, beroende på hennes färdigheter i köket. Om hon var mästerkocken i ert förhållande och älskar att laga mat, baka och laga måltider, skulle detta vara en lämplig gåva som visar din tillgivenhet mot henne och hennes färdigheter. Du kommer att ge henne något som hon älskar, något som hon kommer att använda istället för att bara lägga det på en hylla, och det står, ”Hej, jag vet att vi funkade ihop, men jag vet att du älskar de här grejerna, och jag har inga hårda känslor för dig.” Hon kommer att uppskatta det, och det kommer att bli en bra start att få samtal och eventuellt förbli vänner. Läs mer och beställ

Anger Management Mugg

Hade ditt ex temperamentproblem? Om hon blev galen för småsaker och det var en av anledningarna till att ni separerade, kan den här I Flunked Anger Management mugg vara den perfekta valet av gåva till henne. Det visar att du fortfarande kommer ihåg alla tillfällen när hon blev arg och orsakade en scen, och det fanns inget du kunde göra eller säga för att lugna ner henne. Om ni blivit vänner igen efter uppbrottet kommer hon inse att det var ett skämt och att du inte menar något illa. Var försiktig om hon verkligen har dåligt humör. Hon kanske inte tar det bra när du bokstavligen påpekar det. Å andra sidan, om du avslutade saker på ett inte så vänligt sätt, bryr du dig inte om hon blir arg. Det bevisar bara din poäng, eller hur? Läs mer och beställ

Visa dig inte

Lyssna, om saker har gått dåligt och du inte vill strö salt i såren, är den bästa presenten du kan ge din ex-flickvän att inte dyka upp på evenemang där du vet att ni båda är inbjudna. Även om hon var den som orsakade upplösningen, var den större personen och gör ditt bästa för att undvika onödiga konflikter eller besvärliga situationer.

Hon kanske har bjudit in dig till sitt bröllop, men det betyder inte att hon verkligen vill ha dig där. Hon var bara tillmötesgående för att låta dig veta att hon gifter sig och fortsätter med sitt liv, och du borde också gå vidare. Det rätta att göra i en sådan situation är att skicka ett tackmeddelande för inbjudan men tacka nej med respekt.

Om ni förblev vänner och du känner dig riktigt glad över att hon hittar kärleken i sitt liv, tänk noga på henne och dina känslor innan du dyker upp på hennes bröllop. Om det finns en liten chans att du fortfarande har romantisk tillgivenhet mot henne, är det bättre att hålla sig borta än att förstöra hennes stora dag. Det skulle vara själviskt, och du skulle bara framstå som den dåliga killen i hela historien.

Om du bestämmer att det inte finns några känslor kvar och du kan hantera det, bör du fortfarande tänka på hur saker slutade. Kanske var ni två vänner, men tänk på vad hennes familj tycker om dig. Om du känner att de kanske inte är så förtjust i att du är där, är det bättre att hålla sig borta igen.

Oavsett vad du väljer att gåva till din ex-flickvän, det finns flera saker du bör tänka på. Först och främst, vet vad dina avsikter är och agera därefter. Jag vet bara att att vara småaktig och förbittrad vanligtvis inte leder till något bra. Du kommer bara att bli ännu mer sårad.

För det andra, tänk på tillfället. Att skicka ut en slumpmässig gåva på en slumpmässig dag kanske inte har någon betydelse eller påverkan. Om du vill att presenten ska påverka den som tar emot den på ett eller annat sätt, välj rätt situation för att göra det.

Slutligen, om hon gick vidare med sitt liv, bör du också. Håll inte fast vid något som redan är borta, för även den mest romantiska gesten hjälper inte om hon redan hittat sann lycka någon annanstans. Du har det bättre om du släpper taget och försöker hitta din lycka också någon annanstans.

Tips på fortsatt läsning

Julklappar till flickvännen

9 presenter till ex-flickvännen
Rulla till toppen