8 presenter till ex-flickvÀnnen

Vi vill alla hitta den perfekta partnern, vÄr sjÀlsfrÀnde, och leva lyckligt. Men verkligheten Àr att de flesta relationer slutar. Vissa slutar i en allt annan Àn vÀnlig ton, dÀr bÄda sidor gör varandra illa. MÄnga förhÄllanden slutar i en att bÄda blir ledsna, arga och sÄrade. Oavsett vad det Àr som fick relationen att spricka, kan du ha en anledning att vilja ge ditt ex en gÄva. 

Kanske Ă€lskar du henne fortfarande och vill ha henne tillbaka och tycker det var trĂ„kigt hur saker slutade. Å andra sidan kanske du hatar henne för att ha krossat ditt hjĂ€rta och vill att hon ska veta om det. Men ni kanske ocksĂ„ Ă€r ett av de sĂ€llsynta paren som förblev vĂ€nner efter att ha separerat. Oavsett vilket kan du ge henne en fantastisk gĂ„va för att skicka ett meddelande – oavsett vad du vill att meddelandet ska vara. 

Hon kanske har bjudit in dig till sitt bröllop (av nÄgon anledning), sÄ du bör vara försiktig med och vÀlja rÀtt present om du bestÀmmer dig för att gÄ. Den bÀsta tiden att gÄva ditt ex Àr dock en speciell dag, till exempel hennes födelsedag eller er Ärsdag. Allt beror pÄ vad du vill uppnÄ med gÄvan. Jag ger dig nÄgra idéer sÄ att du kan bestÀmma sjÀlv.

Vad kan man ge sin ex-flickvÀn för present?
  1. Minnesalbum

Om du vill ha henne tillbaka och Àr sÀker pÄ att hon vill samma sak, kan det inte gÄ fel med en liten resa bland gamla minnen. Köp ett vackert fotoalbum och fyll det med foton av era trevligaste stunder tillsammans. Om det finns nÄgra kÀnslor kvar för dig, kommer de underbara stunderna definitivt att Äteruppliva dem.

Även om det inte förĂ€ndrar nĂ„gonting, har du Ă„tminstone försökt och kan slutligen slĂ€ppa taget. Du bör dock vara försiktig och medveten om situationen innan du ger en sĂ„dan present. VĂ€lj rĂ€tt situation för att ge en sĂ„dan gĂ„va!

Till exempel, att ge ett fotoalbum till ditt ex pÄ hennes födelsedag med sin nya pojkvÀn i nÀrheten kan se lite desperat och vara direkt olÀmpligt. Men om du subtilt skickar det pÄ er Ärsdag kommer det att vara romantiskt och visa intimitet som bara ni tvÄ delar.

Jag vill bara notera att det inte finns nÄgon magisk formel för att fÄ tillbaka dem oavsett vad som hÀnde tidigare. Visst, en romantisk gest kan hjÀlpa till, men om uppbrottet var otrevligt, Àr det bÀsta sÀttet att hÄlla sig borta och gÄ varandra. Om du vÀljer att agera och försöka vinna tillbaka dem, var medveten om att avslag ocksÄ kan ske, och du bör vara redo att hantera det.

  1. Presentkort frÄn hennes favoritbutik

Det finns en liten chans att ni förblev vÀnner efter att bröt relationen. Grattis, du Àr en av de sÀllsynta mÀnniskor som uppnÄr det. Kanske Àr du fortfarande en del av samma grupp av vÀnner, sÄ det skulle vara bÀst för alla att inte behöva vÀlja sida? VÀlj sedan ett tillfÀlle för att ge henne ett presentkort frÄn hennes favoritbutik.

Det kan vara hennes födelsedag eller en annan sammankomst dÀr ni bÄda Àr inbjudna, till exempel en vÀns inflyttningsfest osv. Att ge ditt ex ett presentkort frÄn hennes favoritbutik visar att du fortfarande bryr dig om henne och kommer ihÄg er tid tillsammans, men som en vÀn, inte som en romantisk partner.

Även om ni inte förblev vĂ€nner eller hörde frĂ„n varandra efterĂ„t, kan det vara en bra start att slĂ€ppa det förflutna och agera som vuxna. Vem vet? Kanske vill din ex-flickvĂ€n ocksĂ„ göra samma sak, men vet inte hur hon ska göra det.

  1. Blommor

Att köpa blommor till din ex-flickvĂ€n Ă€r inte alltid den bĂ€sta idĂ©n, speciellt om hon inte Ă€r en ”romantisk sjĂ€l”. Om du vet att hon tycker om romantiska gester och enkla saker, Ă€r en vacker blombukett aldrig fel. Det skulle vara Ă€nnu bĂ€ttre om du visste vad hennes favoritblommor Ă€r. Det visar tillgivenhet, omtanke och visar vad dina avsikter Ă€r.

Som med alla andra gÄvor bör du dock hitta en lÀmplig tidpunkt för att ge dem. Kanske Àr det inte det bÀsta valet att bara dyka upp vid hennes dörr, speciellt om hon inte bor ensam, och Ànnu mer om uppbrottet inte var sÄ snyggt.

Slutligen, tÀnk igenom vad dina sanna kÀnslor och avsikter Àr. NÀr du har bestÀmt dig för om du vill att ni ska Äterförenas eller inte. TÀnk pÄ ditt ex och om hon ens skulle ta hand om blommor. Hitta nÄgot hon Àlskar och fÄ nÄgot mer relaterat till hennes intressen. Till exempel, om hon gillar musik, skaffa henne ett bra par hörlurar.

  1. Hörlurar

Försök att tÀnka pÄ hur ofta sÄg du ditt ex med hörlurar pÄ? Gillar hon att lyssna pÄ musik? Om svaret Àr ja kommer hon att glÀdja sig över att fÄ ett helt nytt par trÄdlösa hörlurar i present frÄn dig. Det Àr en lite dyrare gÄva, men det kommer att skicka ett meddelande om att du vill att allt ska sluta i en positiv ton.

Kanske kommer det till och med att vÀcka en gnista igen. Men se till att lÄta henne veta vad dina avsikter Àr, eftersom gÄvor som denna lÀtt kan tolkas felaktigt. Hon kanske lÀser in nÄgot djupare Àn du avsÄg. NÀr du ger henne gÄvan, förklara att du trodde att det skulle vara en trevlig gest att visa att du fortfarande bryr dig och vill förbli vÀnner.

I sÄ fall, vÀlj en billigare uppsÀttning. VÀlj smÄ men söta öronsnÀckor istÀllet för ett stort trÄdlöst headset. De Àr vackra och praktiska och inte lika dyra, sÄ gesten tolkas inte som romantisk. 

Men om du vill att hon ska bli kÀr i dig igen, vÀlj ett coolt trÄdlöst Bluetooth-headset i hennes favoritfÀrg, följ upp det med en chokladförpackning och en anteckning som anger hur mycket du verkligen bryr dig.

Till exempel Àr de hopfÀllbara Bluetooth-hörlurarna Zihnic ett fantastiskt val för alla tjejer som Àlskar musik. De kommer med en vacker praktisk vÀska för att lÀgga bort hörlurarna nÀr hon inte anvÀnder dem, och det finns flera fÀrger, sÄ du kan vÀlja den du tror att hon gillar mest.

  1. Knock Knock Fill-in-the-Blanks Book

Vill du uttrycka kÀrlek? Eller visa tacksamhet för den tid ni delade? Kanske vill du att hon ska veta att du tror att hon kommer att klara sig bra vid nya anstrÀngningar i sitt liv? För att skicka ett tydligt men ÀndÄ personligt meddelande, skaffa din ex-flickvÀn en Knock Knock-fyll-i-bok. De finns i mÄnga modeller och passar alla tillfÀllen och budskap som du vill skicka till henne.

LĂ„t oss sĂ€ga att du vill att ditt ex ska veta att du fortfarande Ă€lskar henne, Ă€ven efter att lĂ€mnade henne av nĂ„gon anledning. VĂ€lj modellen “What I love about you” och fyll i tomrummen pĂ„ alla sidor. Den Ă€r sentimental, personlig och visar Ă€kta tillgivenhet och kĂ€rlek till personen du ger boken till.

Sidorna Ă€r superspecifika, till exempel ”Jag blir aldrig trött pĂ„ 
” eller “Du har god smak nĂ€r det gĂ€ller 
”, vilket verkligen visar hur mycket du uppskattar de smĂ„ sakerna som gör henne till den hon Ă€r. Men om du inte vill Ă„terförenas, men Ă€ndĂ„ vill att hon ska veta att du inte Ă„ngrar er tid tillsammans, kan du vĂ€lja en annan bok frĂ„n samlingen.

Till exempel Ă€r ”Why I’m grateful for you” ett perfekt sĂ€tt att uttrycka din tacksamhet i ett vĂ€nligt, utan att försöka Ă„teruppliva romantiken. Det stĂ„r helt enkelt, “du var en del av mitt liv, du Ă€r fortfarande en del av mitt liv, och jag Ă€r tacksam för allt du har gjort för mig.” Ganska cool, eller hur?

Det finns fler modeller du kan titta pĂ„ som ocksĂ„ kan vara lĂ€mpliga. Till exempel, om de försöker nĂ„got nytt i livet, eller om deras karriĂ€r gĂ„r i en ny riktning, vĂ€ljer du boken ”Why you’re gonna do great”. Slutligen, för att sĂ€ga adjö pĂ„ ett vĂ€nligt (eller inte sĂ„ vĂ€nligt sĂ€tt, beroende pĂ„ hur du fyller ut blankorna), gĂ„ till boken “What I wish for you”.

  1. Receptbok

Att köpa en receptbok till din ex-flickvÀn kan fungera pÄ tvÄ sÀtt, beroende pÄ hennes fÀrdigheter i köket. Om hon var mÀsterkocken i ditt förhÄllande och Àlskar att laga mat, baka och laga mÄltider, skulle detta vara en lÀmplig gÄva som visar din tillgivenhet mot henne och hennes fÀrdigheter. 

Du kommer att ge henne nĂ„got som hon Ă€lskar, nĂ„got som hon kommer att anvĂ€nda istĂ€llet för att bara lĂ€gga det pĂ„ en hylla, och det stĂ„r, “Hej, jag vet att vi funkade ihop, men jag vet att du Ă€lskar de hĂ€r grejerna, och jag har inga hĂ„rda kĂ€nslor för dig.” Hon kommer att uppskatta det, och det kommer att bli en bra start att fĂ„ samtal och eventuellt förbli vĂ€nner.

Å andra sidan kan det vara en bra gĂ„va om hon aldrig riktigt visade sig i köket. Du kan ge det i en vĂ€nlig ton och skratta Ă„t alla gĂ„nger hon trasslat pĂ„ en mĂ„ltid, eller sĂ„ kan du göra det i en mer sarkastisk ton och sĂ€ga: “kanske detta kommer att rĂ€dda ditt nĂ€sta förhĂ„llande.” 

Det Àr lite elak, men hej, om hon krossade ditt hjÀrta bryr du dig antagligen inte om det Àr elak eller inte. Allt beror pÄ vad du vill uppnÄ med gÄvan, vad dina kÀnslor gentemot ditt ex Àr och vad du vill sÀga med gÄvan. Om du ska köpa en gÄva till henne som visar hur mycket du har emot henne (hat kan vara för starkt av ett ord), finns det fortfarande nÄgra alternativ.

  1. Anger Management Mugg

Hade ditt ex temperamentproblem? Om hon blev galen för smÄsaker och det var en av anledningarna till att ni separerade, kan den hÀr I Flunked Anger Management mugg vara den perfekta valet av gÄva till henne. Det visar att du fortfarande kommer ihÄg alla tillfÀllen nÀr hon blev arg och orsakade en scen, och det fanns inget du kunde göra eller sÀga för att lugna ner henne.

Om ni blivit vĂ€nner igen efter uppbrottet kommer hon inse att det var ett skĂ€mt och att du inte menar nĂ„got illa. Var försiktig om hon verkligen har dĂ„ligt humör. Hon kanske inte tar det bra nĂ€r du bokstavligen pĂ„pekar det. Å andra sidan, om du avslutade saker pĂ„ ett inte sĂ„ vĂ€nligt sĂ€tt, bryr du dig inte om hon blir arg. Det bevisar bara din poĂ€ng, eller hur?

  1. Visa dig inte

Lyssna, om saker har gĂ„tt dĂ„ligt och du inte vill strö salt i sĂ„ren, Ă€r den bĂ€sta presenten du kan ge din ex-flickvĂ€n att inte dyka upp pĂ„ evenemang dĂ€r du vet att ni bĂ„da Ă€r inbjudna. Även om hon var den som orsakade upplösningen, var den större personen och gör ditt bĂ€sta för att undvika onödiga konflikter eller besvĂ€rliga situationer.

Hon kanske har bjudit in dig till sitt bröllop, men det betyder inte att hon verkligen vill ha dig dÀr. Hon var bara tillmötesgÄende för att lÄta dig veta att hon gifter sig och fortsÀtter med sitt liv, och du borde ocksÄ gÄ vidare. Det rÀtta att göra i en sÄdan situation Àr att skicka ett tackmeddelande för inbjudan men tacka nej med respekt.

Om ni förblev vÀnner och du kÀnner dig riktigt glad över att hon hittar kÀrleken i sitt liv, tÀnk noga pÄ henne och dina kÀnslor innan du dyker upp pÄ hennes bröllop. Om det finns en liten chans att du fortfarande har romantisk tillgivenhet mot henne, Àr det bÀttre att hÄlla sig borta Àn att förstöra hennes stora dag. Det skulle vara sjÀlviskt, och du skulle bara framstÄ som den dÄliga killen i hela historien.

Om du bestÀmmer att det inte finns nÄgra kÀnslor kvar och du kan hantera det, bör du fortfarande tÀnka pÄ hur saker slutade. Kanske var ni tvÄ vÀnner, men tÀnk pÄ vad hennes familj tycker om dig. Om du kÀnner att de kanske inte Àr sÄ förtjust i att du Àr dÀr, Àr det bÀttre att hÄlla sig borta igen.

Oavsett vad du vÀljer att gÄva till din ex-flickvÀn, det finns flera saker du bör tÀnka pÄ. Först och frÀmst, vet vad dina avsikter Àr och agera dÀrefter. Jag vet bara att att vara smÄaktig och förbittrad vanligtvis inte leder till nÄgot bra. Du kommer bara att bli Ànnu mer sÄrad.

För det andra, tÀnk pÄ tillfÀllet. Att skicka ut en slumpmÀssig gÄva pÄ en slumpmÀssig dag kanske inte har nÄgon betydelse eller pÄverkan. Om du vill att presenten ska pÄverka den som tar emot den pÄ ett eller annat sÀtt, vÀlj rÀtt situation för att göra det.

Slutligen, om hon gick vidare med sitt liv, bör du ocksÄ. HÄll inte fast vid nÄgot som redan Àr borta, för Àven den mest romantiska gesten hjÀlper inte om hon redan hittat sann lycka nÄgon annanstans. Du har det bÀttre om du slÀpper taget och försöker hitta din lycka ocksÄ nÄgon annanstans.