romantisk present till flickvän

Romantisk present till flickvän

En storstädning av hemmet och en efterföljande middag hemma med blommor och levande ljus samt god mat och dryck mer uppskattat än vad man kan tro. Det flickvänner uppskattar är i grunden är att det en överraskning, att du har tänkt till och är fyndig  och att du får henne att känna sig speciell och älskad.

Romantiska vardagspresenter är underskattat! Hur gärna man än skulle vilja det kan man inte lägga ner så mycket pengar på det. Så här gäller att hålla sig till billiga presenter och tänka lite utanför lådan.

romantisk present till flickvän
romantisk present till flickvän

Själv hittade jag kuddar med fastsydda plastfickor. Dem köpte jag massor av och skrev ett litet kärleksbrev och satte i varje till min pojkvän. Kanske kan du hitta något liknande och ge i present till din pojkvän?

Romantiska vardagssaker

Det måste som sagt inte kosta så mycket. Låt henne bara få veta att hon är älskad och väldigt speciell för dig. Romantiska och kärleksfulla postitlappar på spegeln, får sova en stund extra på helgen eller varför inte frukost på sängen ibland?

Hittar du inte någon tillräckligt romantisk present till flickvän på den här sidan, så kanske du hittar något som passar henne här: 

Julklapp till henne

Leave a Comment