Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till 12-Åring

Det är inte så lätt att gissa sig till vad som är en bra present till en 12-åring! I den här åldern kan ju hinna hända jättemycket på ett år, det gäller att hitta de rätta presenterna.

Så, vad är då en bra present till en 12-åring? Bra presenter till en 12-åring är en hoverbord, pysselset, pilbåge, hörlurshållare, sockervaddsmaskin, basketkorg, tv-spel, boken Vår trädkoja med 13 våningar eller en köttätande växt. Det 12-åringar önskar sig mest av allt är en ny mobil och pengar.

Letar du efter bra kalastips med lekar, dekorationer och godispåsar har jag samlat mängder av kalastips här. Jag har även delat upp det hela lite, så om du inte hittar det du letar efter på just den här sidan så finns det fler tips. Men fortsätt gärna läsa, så ska du få de bästa presenttipsen för en 12-åring!

Vad är en bra present till en 12-åring?

Vad önskar sig en 12-åring i present?

Tolvåringar brukar älska att få presenter. När barnen fyller 12 år så är det bäst att välja födelsedagspresenter som inte är barnsliga. Gillar hon eller han Harry Potter så kan det något Harry Potter-relaterat vara en god idé. En 12-åring tycker fortfarande om att få åka iväg på äventyr med sin familj, att åka dressin skulle kunna vara en trevlig utflykt. 12-åringar älskar sin mobiltelefon, så tillbehör till den kommer alltid gå hem. Det är också kul att få fin inredning till rummet i present.

Albert

Vill du ge ditt barn ett bra och effektivt verktyg för lärande? Då skulle jag tipsa om Albert. Det är en app där man spelar och leker samtidigt som man lär sig.

Danslektion

Lär ditt barn att dansa som en proffs med denna roliga och danslektion. Ge dem chansen att utforska en ny hobby och röra på sig samtidigt.

Gitarr

En gitarr kanske kan vara en kul present att ge en 12-åring. De brukar gilla musik, så kanske kan hon eller han bli en stor musiker en dag.

Gitarrlektion

Om du vill ge en unik och personlig present till en 12-åring som gillar musik och gitarrspel, kan du överväga att ge bort en gitarrlektion från Upplevelse.com. Detta är en present som kan hjälpa den unga musikälskaren att förbättra sina färdigheter och få ny inspiration och motivation.

Glassprovning

Har du tröttnat på att ge dina barn samma gamla presenter varje år? Då är det dags att ge dem en upplevelse de sent ska glömma! Ge dem chansen att prova på något nytt och spännande, som en glassprovning!

Klätterbana

Klätterbana man spänner upp mellan två träd. En kul utmaning både för barnen och föräldrarna. En spännande och utmanande present som kan ge en 12-åring timmar av rolig och aktiv lek utomhus är Slackers Ninja Line klätterbana från Coolstuff.se.

iPhone 7 mobiltelefon

Mobiltelefon är något som 12-åringar inte kan klara sig utan. Nu är det ett måste att få sin första telefon.

Gå på lina – lina

En Slackline kan vara en rolig och utmanande present till en 12-årig person som gillar att vara aktiv utomhus. Denna leksak från Coolstuff.se ger en möjlighet att träna balans och smidighet på ett kreativt och underhållande sätt.

Gå på lina - lina är en present som 12-åringar önskar sig

Pysselset för att göra en egen ukulele

En DIY-ukulele kan vara en rolig och kreativ present till en 12-åring som gillar musik. Denna produkt från Bluebox.se ger den unga musikälskaren möjligheten att bygga sin egen ukulele från grunden och skapa en personlig och unik instrument.

Gör din egen ukulele

Hoverboard

En hoverboard kan vara en häftig och underhållande present till en 12-åring som gillar äventyr och spänning. Det är en produkt som kan ge en känsla av frihet och självständighet när man utforskar nya platser och lär sig att behärska tekniken.

Coca-cola minikyl

En kyl fylld med läsk är en bra födelsedagspresent. En Coca-Cola minikyl kan vara en cool och praktisk present till en 12-åring som gillar att ha kalla drycker till hands.

Pennor

Lite finare pennor som passar speciellt bra för att teckna t.ex. manga är kul att få samtidigt som mangateckningsboken. De går även använda till annan teckning förstås. Ett set med markölpennor med dubbelspets kan vara en praktisk och kreativ present till en 12-årig person som gillar att teckna och måla.

Teckna manga

Att lära sig teckna fint är något många 12-åringar drömmer om. Kanske är det här inledningen på en karriär som illustratör? Eller är det bara kul att måla? Boken ”Teckna Manga: Nosebleed” kan vara en spännande present till en 12-årig person som är intresserad av japansk teckning och serier.

Att lära sig teckna fint är något många 12-åringar drömmer om. Kanske är det här inledningen på en karriär som illustratör? Eller är det bara kul att måla?

Stora pyssellådan

Pysselset som innehåller lite av varje som passar att pyssla med. En pyssellåda från Creotime är en perfekt present till en 12-årig kreativ person som gillar att skapa egna verk. Lådan innehåller allt från olika typer av papper, färger, lim, glitter och dekorationer som barnet kan använda för att skapa allt från kort och tavlor till smycken och andra små pyssel.

Digital anteckningsbok

En magisk anteckningsbok där målningarna förs över till telefonen. Rocketbook Everlast Smart Anteckningsbok är en innovativ present till den som älskar att anteckna och rita.

En magisk anteckningsbok där målningarna förs över till telefonen

Kamera

Att få en egen kamera kan var kul om hon eller han sportar eller cyklar. Det ser alltid väldigt fartfyllt ut. Den här är en perfekt present till en 12-åring som är intresserad av fotografi.

Vikingafestival

Att ge bort en upplevelse som present kan vara en minnesvärd och spännande överraskning för en 12-åring. Vikingafestivalen, är en sådan upplevelse. Festivalen ger också en unik inblick i hur livet var under vikingatiden, vilket kan vara en både rolig och lärorik upplevelse för en 12-åring som är intresserad av historia och kultur.

Hoodie

Den här 3D-tryckta hoodien är en perfekt present till en 12-årigt barn som gillar att vara stilfull och unik. Hoodien har en cool känguruficka och en mjuk, bekväm passform som passar för alla tillfällen.

En helt vanlig fotboll

Den här Adidas fotboll är den perfekta presenten till en 12-åring som gillar att spela fotboll. Bollen har en svart och vit design med Adidas-loggan på sidan.

Trampolinpark

Om du vill att ditt barn ska bli så trött att de somnar på två röda sekunder, då är trampolinparken Jumpyard en perfekt present! Här kan ditt barn hoppa och studs utan att du behöver oroa dig för att de ska skada sig eller förstöra möblerna hemma.

Fotbollsmål att ha i trädgården

Detta fotbollsmål i glasfiber från Kickmaster är en perfekt present till en 12-årig fotbollsälskare! Med måtten 244 x 122 cm är det tillräckligt stort för att träna skott och målsparkar och kan användas både utomhus och inomhus.

Fotbollsmål att ha i trädgården

Basketboll

En basketboll är en perfekt present till en 12-åring som gillar sport och aktivitet. Denna svarta basketboll i storlek 7 är idealisk både för inomhus- och utomhusbruk.

Basketkorg

Att röra sig är inte bara något 12-åringar behöver utan också något de själva tycker är roligt. Ge din 12-åriga basketälskare en spännande present med denna Vita Basketplatta från vidaXL.

Basketkorg

Badmintonset för 4

Detta badmintonset från Fostoy är en utmärkt present till en 12-åring som älskar sport och utomhusaktiviteter. Setet innehåller två racketar, tre fjäderbollar och en praktisk förvaringsväska för enkel transport och förvaring.

Ett kul spel för hela familjen

Mölkky är ett populärt utomhusspel som passar perfekt för sommaren. Det är enkelt att spela och är en rolig aktivitet för hela familjen eller för en grupp vänner. Detta set inkluderar allt som behövs för att spela – träkäglor och en träpinne för att kasta på dem.

Ska vi slå vad

”Ska vi slå vad?” är ett roligt och underhållande sällskapsspel som passar utmärkt som present till en 12-åring. Spelet innehåller 400 olika utmaningar som testar spelarnas kreativitet, kunskaper och mod. Spelarna väljer en utmaning och slår vad om huruvida de kan utföra den eller inte.

Ett kul vadslagningsspel för hela familjen. Man får olika uppdrag och så ska övriga slå vad om ifall man klar det eller ej.

Leksaksmuseet

Att ge bort en upplevelse som present är en fantastisk idé för en 12-åring, och ett besök på Bergrummet i Stockholm kan vara en riktigt rolig och lärorik upplevelse.

Lego Harry Potter Hogwarts Expressen

Denna LEGO Harry Potter Hogwarts Express-byggsats är perfekt för 12-åringar som är fans av både Harry Potter och LEGO. Setet innehåller 801 bitar och inkluderar figurer som Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley, samt tågvagnar som Hogwarts Express och Platform 9 ¾.

Lego Harry Potter

IQ-pussel

Detta metallpussel är en utmanande present till en 12-åring som gillar hjärngympa. Pusslet består av flera metallbitar som måste monteras ihop för att skapa en tredimensionell form.

IQ-pussel

Storytel talböcker

En av de bästa presenterna jag gett min dotter är Storytel. Storytel uppskattas av både barn och vuxna. Min dotter älskar det och brukar lyssna på vägen till och från skolan.

Köra gokart

Tror du att hon eller han gillar riktigt häftiga upplevelser kanske köra gokart skulle kunna vara en riktigt bra och rolig födelsedagspresent till tolvåringen. En present som kommer att få en 12-åring att känna sig som en riktig racerförare är en gokartupplevelse från Upplevelse.com.

Leonardo da Vinci trämodeller

Modellerna som Leonardo Da Vinchi en gång gjorde ritningarna till. Det finns ett antal byggmodeller att välja mellan. Leonardo da Vinci trämodeller är en perfekt present till en 12-åring som är intresserad av historia och konst.

Modellerna som Leonardo Da Vinchi en gång gjorde ritningarna till. Det finns ett antal byggmodeller att välja mellan.

Lego Harry Potter

Om du letar efter en rolig och spännande present till en 12-årig Harry Potter-fan, kan LEGO Harry Potter vara ett bra val. Setet innehåller 878 delar och inkluderar alla kända karaktärer som Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger och professor Albus Dumbledore.

Rubiks kub

En Rubiks kub kan vara den perfekta presenten till en 12-åring som gillar pussel och utmaningar. Denna klassiska 3D-pussel har utmanat och underhållit människor i flera decennier och är en tidlös klassiker.

Italiensk matlagningskurs

Att lära sig laga mat kan vara en rolig och användbar färdighet att ha, och denna upplevelse ger en möjlighet att lära sig att laga äkta italiensk mat. Upplevelsen är lämplig för en 12-åring som är intresserad av matlagning eller vill lära sig mer om italiensk kultur.

Powerbank

Det finns många varianter av powerbanks, när man köper den här ingår det gravyr, så det blir en väldigt personlig present. En powerbank kan vara en praktisk och användbar present till en 12 åring som gillar att använda sin telefon eller surfplatta mycket.

Hörlurar trådlösa

Här är ett annat hörlursalternativ. De är trådlösa och ligger i samma prisklass. Även om man köper till barn är det dumt att köpa de allra billigaste, de brukar gå sönder direkt.

Present till 12-åring - Här är ett annat hörlursalternativ. De är trådlösa och ligger i samma prisklass. Även om man köper till barn är det dumt att köpa de allra billigaste, de brukar gå sönder direkt.

Äventyrsbana

En spännande present till en 12-åring kan vara en upplevelse på en äventyrsbana. Det är en perfekt present för den modiga och äventyrslystna personen som gillar att testa sina gränser.

Rock on hörlurshållare

Ett coolt ställ för hörlurarna gör det både snyggt i rummet och förhindrar att lurarna hamnar under högar med andra prylar. Den här häftiga hörlurshållaren är en perfekt present till en 12-åring som älskar musik och inredning.

Tuffa hörlurshållare med rockig stil

KP Kamratposten

Kamratposten – en seriös tidning för barn som tar upp stort som smått. En prenumeration på Kamratposten kan vara en rolig present till en 12 åring. Kamratposten är en klassisk barn- och ungdomstidning som funnits sedan 1892.

Kamratposten - en seriös tidning för barn som tar upp stort som smått.

Sockervaddsmaskin

Sockervaddsmaskin – vem har inte drömt om att kunna göra egen sockervadd hemma. Perfekt att ta fram till födelsedagskalas och fredagsmys. Kompisarna kommer dö av avund. En sockervaddsmaskin kan vara den perfekta presenten för den sockertokige 12-åringen.

Sockervaddsmaskin - vem har inte drömt om att kunna göra egen sockervadd hemma. Perfekt att ta fram till födelsedagskalas och fredagsmys. Kompisarna kommer dö av avund.

Popcornmaskin

Ett lite hälsosammare snacks är dock popcornen. Med den här popcornmaskinen får du perfekta popcorn varje gång. Extra kul är designen som är den samma som på tivoli och biosalonger. En popcornmaskin kan vara en rolig och spännande present till en 12-årig filmälskare.

Present till 12-åring - Ett lite hälsosammare snacks är dock popcornen. Med den här popcornmaskinen får du perfekta popcorn varje gång. Extra kul är designen som är den samma som på tivoli och biosalonger.

Glassmaskin

Egen glassmaskin är fantastiskt rolig present till en 12-åring. Hon eller han kommer vara den som hittar de nya trendiga glassmakerna och vem vet, kanske korvglass blir den nya trenden.

Uppblåsbar bogserbåt

Att ge en uppblåsbar bogserbar vattensportrör som present till en 12-åring är ett perfekt sätt att göra sommaren roligare och mer minnesvärd. Med detta vattensportrör kan 12-åringen njuta av spännande och adrenalinfyllda aktiviteter på sjön eller i havet.

Bowling och fika

De brukar också tycka om att få bowla. Det är något som kan vara mysigt att göra som en familjeutflykt eller att bjuda med några kompisar. När man är 12 år är kompisarna väldigt viktiga, så att få åka med kompisarna är en väldigt bra present.

De brukar också tycka om att få bowla. Det är något som kan vara mysigt att göra som en familjeutflykt eller att bjuda med några kompisar. När man är 12 år är kompisarna väldigt viktiga, så att få åka med kompisarna är en väldigt bra present för en 12-åring.

Naturnära övernattning för hela familjen

Är du trött på att ge bort presentkort som aldrig används? Varför inte ge bort en upplevelse som hela familjen kan njuta av? Med Galo får du en chans att spendera en natt i naturen, långt ifrån stadens brus.

Parfym

Till en 12-årig tjej kanske det passar bra med en diskret doft från Elisabeth Arden Green Tea. Den doftar gott, men diskret. Att ge bort en fin parfym kan vara en utmärkt present till en 12 åring som är på väg att bli tonåring.

Till en 12-årig tjej kanske det passar bra med en diskret doft från Elisabeth Arden Green Tea

Besök Vikingastaden Birka

Birka Vikingastaden är en perfekt present till en 12-åring som är intresserad av historia och kultur. Upplevelsen bjuder på en guidad rundtur genom den forna vikingastaden Birka, belägen på Björkö i Mälaren.

Olaplex

Att ge en hårbehandling i present kan verkligen uppskattas av både unga och äldre. Olaplex-trattamentet är en populär och professionell behandling som kan hjälpa till att reparera skadat hår och ge det en glansig och hälsosam look.

Parfym för killar

Även unga grabbar vill få känna sig extra fina ibland. Homme from Beckham brukar vara en doft de gillar. Att ge en doft av en aftershave kan vara en utmärkt present till en 12-åring som håller på att utforska olika parfymer.

Även unga grabbar vill få känna sig extra fina ibland. Homme from Beckham brukar vara en doft de gillar.

Armband läder och stål

Även killar kan ha smycken. Detta i läder och stål är tufft och tilltalar unga killar. Detta armband från GetPersonal är en perfekt present till en 12-årig tjej.

Present till 12-åring - Även killar kan ha

Halsband dogtag

En dogtag tillhör också den tuffare typen av smycken som både män och killar gärna bär. Ett personligt halsband kan vara en fantastisk present till en 12-åring.

Nintendo Switch

En Nintendo Switch är en perfekt present till en 12-åring som älskar att spela spel. Detta spelkonsol är en av de mest eftertraktade på marknaden idag och ger möjlighet till spel både hemma och på resande fot.

Guldvaskning

Guldvaskning är en spännande upplevelse som passar perfekt som present till en 12 åring med intresse för historia och äventyr. Upplevelsen låter mottagaren få uppleva hur det var att leta efter guld under guldrushen.

Super Smash Brose Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate är ett actionfyllt spel som skulle vara en utmärkt present till en 12 åring som gillar att spela på Nintendo Switch. Spelet har en mängd olika spelbara karaktärer som till exempel Mario, Link och Donkey Kong.

Super Smash Brose Ultimate i födelsedagspresent till 12-åring

Aktier hos Avanza

Att öppna ett konto hos Avanza och köpa aktier kan vara en spännande present till en 12-åring som är intresserad av ekonomi och affärer. Genom att öppna ett konto på Avanza kan man enkelt köpa och sälja aktier i olika bolag och på så sätt lära sig mer om hur aktiemarknaden fungerar.

Aktier hos Avanza

Vargbröder

Vargbröder är en berättelse om vänskap, överlevnad och svek. Den utspelar sig för 6000 år sedan. Toraks och vargungens kamp mot Ondskan är ett spännande äventyr som absolut inte får missas! Boken ”Vargbröder” är en spännande och äventyrlig bokserie som passar perfekt som present till en 12-åring.

Vargbröder är en berättelse om vänskap, överlevnad och svek. Den utspelar sig för 6000 år sedan. Toraks och vargungens kamp mot Ondskan är ett spännande äventyr som absolut inte får missas!

Spökvandring

En spökvandring kan vara en riktigt rolig och spännande present till en 12-åring. Upplevelse.com erbjuder en spökvandring där ni får följa en guide på en skrämmande vandring genom stadens mörka gränder och smala passager. Ni kommer att höra skrämmande historier om spöken, hemska brott och andra övernaturliga händelser.

Illustrerad vetenskap

Illustrerad Vetenskap – skriver om vetenskap och forskning på ett lättförståeligt och tydligt sätt. Illustrerad Vetenskap är en intressant tidning som kan passa en 12-årig läsare som gillar att lära sig om vetenskap och historia. Tidningen innehåller spännande artiklar om allt från teknik och rymdforskning till medicin och miljöfrågor.

Present till 12-åring - Illustrerad Vetenskap - skriver om vetenskap och forskning på ett lättförståeligt och tydligt sätt.

Harry Potter – Böcker

De Harry Potter böcker som finns är dessa. OBS: de första 7 ska läsas i ordning. Övriga är fristående, men om 12-åringen inte läst de första 7 böckerna i serien är han eller hon nog inte intresserad av de andra böckerna heller. Välj hellre en annan födelsedagspresent i så fall! Men för Harry Potter älskaren är det toppen att få en ny bok i present när hon eller han fyller 12 år.

Harry Potter filmer box

Ett måste i alla Harry Potter intresserades bokhylla. Den kompletta samlingen filmer med Harry Potter, ett bra komplement till böckerna. Otroligt spännande filmer! Att ge bort en samlingsbox med Harry Potter-filmerna kan vara en perfekt present till en 12-årig fan.

Ett måste i alla Harry Potter intresserades bokhylla. Den kompletta samlingen filmer med Harry Potter, ett bra komplement till böckerna. Otroligt spännande filmer!

Spel Harry Potter Lego PS4

Harry Potter TV-spel kommer hon eller han att bli väldigt glad för att få i present. En perfekt present till en 12 åring som gillar både Harry Potter och datorspel kan vara ”LEGO Harry Potter Collection” till Playstation 4.

Harry Potter TV-spel kommer hon eller han att bli väldigt glad för att få i present.

Tidvändare Hermiones halsband Harry Potter

Hermiones halsband, en tidvändare, en praktisk manick som gjorde att Hermione hann med fler lektioner än som var möjligt. Med sitt halsband kunde hon vända tiden tillbaka och gå på fler lektioner.

Kanotupplevelse

Paddla kanot i vildmarken kan vara en bra present till 12-åringen. En kanotupplevelse kan vara en fantastisk present till en 12-åring som älskar att vara utomhus och uppleva naturen.

Lego Ninjago

LEGO NINJAGO är perfekt som present till en 12-åring som är intresserad av LEGO och ninjor. Setet innehåller ett stort tempel, flera minifigurer och massor av coola vapen och tillbehör.

Hogwarts Battle spel Harry Potter

En perfekt present till en 12-åring som gillar Harry Potter är brädspelet ”Harry Potter Hogwarts Battle”. Spelet utspelar sig på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom och spelarna arbetar tillsammans för att besegra olika fiender och kämpa mot mörka krafter.

Harry Potter Trivial Pursuit

Det här Trivial Pursuit Harry Potter spelet innehåller 600 olika frågor baserade på Harry Potter filmerna. Vissa är riktigt kluriga även för de mest erfarna trollkarlarna och häxorna. Här är det frågor på områdena: svart magi, Hogwards, magiska trollformler, magiska föremål osv.

 Det här Trivial Pursuit Harry Potter spelet innehåller 600 olika frågor baserade på Harry Potter filmerna. Vissa är riktigt kluriga även för de mest erfarna trollkarlarna och häxorna. Här är det frågor på områdena: svart magi, Hogwards, magiska trollformler, magiska föremål osv. Det här spelet brukar barnen tycka om att få eftersom föräldrarna inte har en chans.

Halsband Harry Potter

Det här Harry Potter-halsbandet med Dödsrelikerna-motivet och ”Always” ingraverat är en fantastisk present till en 12-årig Harry Potter-fan.

Örhängen Hedwig uggla Harry Potter

Om du vill ge en Harry Potter-fan en present som är både fin och rolig, kan du överväga att köpa dessa söta uggleörhängen. De är detaljerade och ser precis ut som Hedwig, Harry Potters trogna fjäderbeklädda vän.

Zorbing

Att ge en present som innehåller en rolig och annorlunda upplevelse kan vara en minnesvärd present för en 12-åring. En upplevelsepresent som zorbing, där två personer åker nerför en backe i en uppblåsbar boll, kan ge en spännande och rolig upplevelse för både vänner eller familjemedlemmar.

Pussel Harry Potter

Ett pussel med Harry Potter-tema är den perfekta presenten för en 12-åring som är en fan av den magiska världen. Detta pussel från Ravensburger har 1000 bitar och visar en bild av Hogwarts-skolan och dess elever.

Peter Pan

Att ge bort en DVD-film kan vara en bra present till en 12-åring. Om han eller hon gillar fantasyfilmer kan Peter Pan: Return to Never Land från Disney vara ett bra val.

Peter Pan

Risk

Risk är ett strategispel där det gäller att vara klurig för att vinna. Det här klassiska spelet ”Risk” är en fantastisk present till en 12-årig spelentusiast. Spelet utmanar spelarna att erövra territorier och utkämpa strider på en global skala.

strategispel familjespel Risk

Köttätande växt

12-åringar gillar att ha lite tuffa växter som kaktusar och så. Men den här köttätande växten är bättre. Denna köttätande växt är en spännande present till en 12-åring som är intresserad av växter och naturvetenskap.

Självvattnande krukor

Att odla lite egna kryddor, eller kanske smultron i sitt fönster är trevligt. Detta odlingsset från Peropon är en perfekt present till en 12-åring som är intresserad av växter och odling. Setet innehåller allt som behövs för att odla en söt liten krukväxt i form av en katt som vattnar sig själv.

Present till 12-åring - Att odla lite egna kryddor, eller kanske smultron i sitt fönster är trevligt.

Pusheen kuddar

Internetfenomenet Pusheen har nu kommit som kuddar. Denna presentidé är perfekt för en 12-årig kattälskare – Pusheen kuddar! Pusheen är en populär seriefigur som har erövrat mångas hjärtan med sin gulliga och charmiga personlighet.

Internetfenomenet Pusheen har nu kommit som kuddar.

Gullig mugg

Den här kaffemuggen är perfekt för en 12-åring som älskar rymden och astronauter! Ge en annorlunda present till en 12-åring som kommer att uppskatta den här kreativa och roliga muggen till morgonkaffet eller varm choklad på kvällen.

Exploding kittens

Exploding Kittens är ett populärt kortspel som skulle vara en rolig och spännande present till en 12-åring. Spelet är enkelt att lära sig men har ändå tillräckligt med strategi och överraskningar för att hålla intresset uppe.

Skateboard

Det här är en supercool skateboard designad för barn och ungdomar. Skateboarden har en häftig graffiti design som kommer att göra den till en favorit bland unga skatare. Den är tillverkad av högkvalitativt material som gör den både hållbar och säker att använda.

Airtag

AirTag från Apple är en liten och smidig enhet som hjälper dig att hitta dina viktiga föremål som nycklar, plånbok eller ryggsäck.

Lego

LEGO 21034 Architecture London Arkitektur är en perfekt present till en 12-åring som är intresserad av byggande och arkitektur. Setet innehåller 468 LEGO-klossar som tillsammans bildar några av Londons mest ikoniska byggnader som Big Ben, Buckingham Palace och Tower Bridge.

Vattenflaska till träningen

En isolerad vattenflaska kan vara en utmärkt present till en 12-åring som är aktiv och gillar att vara utomhus. Denna typ av vattenflaska håller drycken kall eller varm under lång tid, vilket är perfekt för en dag på stranden eller vandringsturen.

Musikinstrument

En keyboard är en fantastisk present till en 12-åring med intresse för musik. En keyboard är ett elektroniskt instrument med tangentbord som ger möjlighet att skapa olika ljud och melodier.

Konstnärsmaterial

Denna present är perfekt för en 12-årig konstnär som älskar att uttrycka sin kreativitet på canvas. Det är en tub med akrylfärg, en fantastisk produkt som ger dig möjlighet att skapa en mängd olika konstverk.

Dator

Vi är i en generation där datorer behövs för allt. Oavsett om det är lärande, arbete eller underhållning – det är svårt att få många saker gjort utan en. Därför skulle någon uppskatta en helt ny bärbar dator som en gåva.

Gaming dator

Träningsskor

Dessa träningsskor är en perfekt present till en 12 åring som gillar sport och träning. Skorna är bekväma och utformade för att stödja foten under intensiv fysisk aktivitet.

SvD Junior

Riktiga nyheter för barn skrivna så att barn förstår dem. Svenska Dagbladet Junior är en utmärkt tidning som jag rekommenderar som en present till en 12-åring. Tidningen är skriven för barn och täcker nyheter, kultur, vetenskap och teknik på ett lättförståeligt sätt.

svd junior i present

Gamingstol

Denna gaming stol är en fantastisk present till en 12-åring som älskar spel! Den är designad för att ge en bekväm och ergonomisk sittställning, med justerbara armstöd och ryggstöd som kan lutas bakåt för avkoppling mellan spelsessioner.

Godnatt mister Tom

”Godnatt Mister Tom” är en fantastisk bok som skulle göra en perfekt present till en 12-åring som gillar att läsa. Boken handlar om en pojke vid namn William ”Willie” Beech som skickas iväg från sitt hem i London under andra världskriget till den engelska landsbygden för att bo hos en äldre man vid namn Tom Oakley. Detta är en bok som kommer att stanna kvar i läsarens hjärta långt efter att den är läst.

Åka dressin

Om du letar efter en spännande present till en 12-åring som gillar utmaningar och äventyr, kan du överväga att ge bort en cykeltur på dressin. Upplevelser som denna kan skapa minnen för livet och ge en känsla av att våga utmana sig själv.

Mössa

En stickad mössa är en tidlös och praktisk present till en 12-åring. Med vinterkylan kvar i luften är det viktigt att hålla huvudet varmt.

Hantlar

Ett hantelset är en utmärkt present till en 12-åring som vill träna och bli starkare. Med ett hantelset kan man enkelt träna armar, axlar och rygg hemma. Det finns olika vikter att välja mellan, så att man kan anpassa träningen efter sin egen nivå och önskemål.

3D pussel

Ett spännande och utmanande 3D-pussel, som skulle vara en fantastisk present till en 12-åring som gillar att pussla eller bygga saker.

Högtalare

En högtalare är en perfekt present till en 12-åring som älskar att lyssna på musik. Med dess trådlösa funktion kan musik enkelt spelas från en mobiltelefon, surfplatta eller dator utan att behöva ansluta några kablar.

Hogwartsepressen

Om du letar efter en present till en 12-åring som älskar LEGO och Harry Potter, så är LEGO Harry Potter Hogwartsexpressen en perfekt idé!

Lego Harry Potter Hogwarts Expressen

Laddplatta för telefonen

Om du letar efter en praktisk och användbar present till en 12-åring som har en iPhone 12 eller senare modell. Det här är en användbar present som din 12-åring kommer att uppskatta varje dag.

Finest smile iq grå

Finesmile IQ är en smart tandborste med bluetooth-teknologi som kan hjälpa till att förbättra tandborstningen. Med hjälp av en app kan man få feedback på hur man borstar tänderna och se om man missat några områden.

Magnetfiske

För den som älskar utmaningar och spänning utomhus finns det ingen bättre present än Outlust magnetfiske set! Med denna present kan du dra upp allt från gamla cyklar till antika mynt från vattnet. Detta är den ultimata presenten för den som gillar att utforska naturen och vill upptäcka nya saker.

Personligt porträtt

Om du letar efter en unik present till en 12-årig Harry Potter-fan, kan en personlig tavla från Royalistik vara ett utmärkt val. Den är perfekt för att pryda rummet och visa upp sin kärlek till Harry Potter. Tavlan är en unik present som mottagaren kommer att uppskatta och minnas i många år framöver.

Vår trädkoja med 13 våningar

Humoristisk bok om två killar som bor i en trädkoja med 13 våningar. I trädkojan finns en bowlingbana, pool, ett underjordiskt laboratorium, lianer att gunga i. Vad som helst kan hända här! En perfekt present till en 12 åring som älskar äventyr och fantasi är boken ”Vår trädkoja med 13 våningar”.

Vår trädkoja med 13 våningar kul och roliga böcker för barn

Neonbelysning

Om du söker efter en kul och unik present till en 12-åring som gillar att skapa en härlig atmosfär i sitt rum, så är denna neonskylt i form av en regnbåge ett perfekt val! Ljusskylten har en modern design och färgerna i regnbågen ger ett starkt och uppiggande ljus.

Saltlampa

Om du letar efter en avkopplande och dekorativ present till en 12-åring, så kan jag rekommendera denna saltlampa. Ljusen från saltlampor har visat sig ha många fördelar för hälsan, inklusive att minska stress och förbättra sömnen. Saltlampan är tillverkad av äkta bergssalt och har en lugnande och behaglig lyster som passar perfekt för att skapa en avkopplande atmosfär i tonåringens rum.

saltlampa himalaya

Ledbelysning

Om du letar efter en cool och modern present till en 12-åring, kan jag rekommendera den här färgväxlings-LED-remsan med Bluetooth och timerfunktion. Med den här LED-remsan kan din tonåring lätt skapa en rolig och personlig atmosfär i sitt rum genom att välja mellan olika färger och ljuslägen.

Filt

Om du letar efter en praktisk och användbar present till en 12-åring, kan jag rekommendera denna filt. Det här är en praktisk present som kommer att användas dagligen och hjälpa din 12-åring att sova gott och känna sig bekväm i sitt eget rum.

fin pläd att ha i soffan

Varma tofflor

Om du letar efter en present som är både praktisk och bekväm till en 12-åring, så kan jag rekommendera dessa tofflor i fårskinn. Det ger dessa tofflor en mjuk och skön känsla för fötterna och håller dem varma under kalla dagar.

Badtofflor

Om du letar efter en praktisk present till en 12-åring, så kan jag rekommendera dessa Adidas unisex-tofflor som passar perfekt för användning både på stan eller på stranden. Tofflorna har en ergonomisk design som gör dem bekväma att bära under en längre tid.

Halsband med gravyr

Om du letar efter en personlig och elegant present till en 12-åring kan jag rekommendera detta Id Me-hänge från Efva Attling. Hänget är tillverkat av högkvalitativt silver och har en minimalistisk och stilren design som passar perfekt för en tonåring.

Tips på fortsatt läsning

Jag hoppas du hittat en bra present till 12-åringen här. Du kan hitta inspiration till fler bra presenter här.

 • Present 12-årig kille: Upptäck De Coolaste Gåvorna

  Present 12-årig kille: Upptäck De Coolaste Gåvorna

  Letar du efter en passande present till en 12-årig kille? Då är du på rätt plats. Jag är här för att dela mina bästa födelsedagspresentidéer som kommer att glädja honom[…]

  Läs mer..


 • Present till 12-årig tjej

  Present till 12-årig tjej

  Att hitta den perfekta presenten till en 12-årig tjej kan vara en verklig huvudbry. Vi står inför utmaningen att välja något som inte bara glädjer och överraskar utan också träffar[…]

  Läs mer..


 • Julklapp till 12-årig tjej

  Julklapp till 12-årig tjej

  Julklappar som passar en 12 årig tjej Porträtt av henne som prinsessa Det här är en present som min dotter skulle älskat när hon var tolv år. Här laddar man[…]

  Läs mer..


Dela gärna sidan!

Present Till 12-Åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen