Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag

Er andra bröllopsdag kallas för pappersbröllop. Papper är en bra symbol för den här bröllopsdagen. Papprets fibrer håller samman pappret och gör det starkt. Men precis som ett äktenskap kan papper ändå vara skört. Det nygifta paret fyller också ett blankt blad med det som blir deras liv tillsammans. De delar äventyr och glädje, men också tunga stunder.

Men vad är då en bra present att ge på pappersbröllop? Bra presenter att ge på ett pappersbröllop kan vara ett kärleksbrev, en penna, biljetter, anteckningsbok, en poster att rama in, fotoalbum, solfjäder, tapeter i 3D eller en affish med 52 veckor av kärlek.

Så låt oss titta på fler presenter som kan passa en bröllopsdag 2 år!

Presenter att ge på ett pappersbröllop er 2-åriga bröllopsdag

Anteckningsbok i present på pappersbröllop

En fin anteckningsbok är alltid en bra present. Här kan hon eller han anteckna viktiga saker, föra dagbok, måla osv. Utsidan är tillverkad av hållbart PU-läder och pappersbladen går att byta ut och sätta in fler i takt med att anteckningsboken blir fullskriven. En fin och användbar present att ge sin man eller fru när ni varit gifta i 2 år. Läs mer och beställ

Personlig poster

Den här tavlan finns även som poster, om du vill ha temat papper på presenten den här bröllopsdagen. Här laddar du upp foton av er och får tillbaka den här fina postern, som du kan låta rama in. En kul present att ge bort en bild av er som kunglighter. Läs mer och beställ

Förvaringsväska för dokument och viktiga papper

Det är lätt hänt att viktiga dokument försvinner. Det är smart att ha ett ställe att samla alla papper på. Dokumentportföljen har fler olika fickor och fack för att det ska bli lätt att organisera manualer och papper. En praktisk och användbar present att ge på bröllopsdagen. Läs mer och beställ

Biobiljetter är gjorda av papper

Det är riktigt mysigt att gå på bio tillsammans, varför inte ge din partner biobiljetter den här bröllopsdagen? Det är också en present som passar att ge bort i sista minuten, eftersom man beställer och kan skriva ut dem på skrivaren hemma. Det är ett presentinköp som går väldigt snabbt ifall du nu mot förmodan glömt en så viktig dag som er andra bröllopsdag. Läs mer och beställ

Dare Duel Sexspel

En riktigt bra present att ge din fru eller man när ni varit gifta i två år är Dare Duel. Det är ett sexspel för dig och din partner där ni samlar poäng genom att turas om att dra kort, välja ord och skapa heta utmaningar för varandra! Spelet är tillverkat av papper och passar därför perfekt att ge när ni firar pappersbröllop. Läs mer och beställ

Elegant hållare för hushållspapper

Vill du kanske bättra på inredningen där hemma? Då finns det presenter för en 2-årig bröllopsdag! Den här snygga pappershållaren från Cervera kommer att göra att köket ser mer välstädat ut. Den håller fast pappersrullen så att pappret inte rullas ut. Läs mer och beställ

52 veckor av kärlek

Det här är en scratch-off poster där ni varje vecka skrapar en ruta och där får ni romantiska, roliga och kreativa dejter. Här hittar ni allt mellan bio, restaurangg och hemmamys. Det är lätt att saker bara inte blir av när man har varit tillsammans ett tag, men här får ni hjälp att hitta på romantiska aktiviteter. Ni skrapar helt enkelt en ruta varje vecka och så vet ni vad ni ska göra.

Läs mer och beställ

Poster

En poster på hans eller hennes stora kärlek i livet kommer bli en mycket uppskattad present på pappersbröllopsdagen. Vem skulle inte älska att ha en bild på sin coola bil på väggen där hemma?

Läs mer och beställ

Sherlock Holmes brevmysterier

Gillar din fru eller man att läsa mysterieböcker och lösa kluriga gåtor? Då är det här den perfekta presenten när ni firar 2 år som gifta. Det är Sherlock Holmes brevmysterier, där man varje vecka får hem ett brev (av papper) och får hjälpa mästerdetektiven att lösa ett mysterium. Varje vecka får du mer information om fallet vilket gör det enklare att lösa. En spännande present att ge när ni firar pappersbröllop.

Läs mer och beställ

Kalligrafiset

På ett pappersbröllop passar det även utmärkt att ge bort pennor i present. Kanske din man eller fru skulle älska att få ett gammeldags kalligrafiset i present på er tvååriga bröllopsdag? Setet innehåller fjäderpenna, bläckhorn, sigill, en mängd olika spetsar för att få olika skrift.

Läs mer och beställ

Ett vackert kort

På ett pappersbröllop passar det förstås extra bra med ett fint kort av papper. När man öppnar kortet fälls det här vackra körsbärsträdet och ett älskande par ut. I kortet kan du skriva ett litet kärleksbrev som du ger till honom eller henne. En present bör alltid åtföljas av ett kort, men i det här fallet kommer kanske kortet med den fina kärlekshälsningen att betyda mer än vad själva presenten gör.

Läs mer och beställ

Solfjäder

En solfjäde är en vacker present att ge din fru på er 2-åriga bröllopsdag. Trots att vårt land mestadels är alldeles för kallt kan en solfjäder vara bra att ha sommarens hetaste dagar, eller om hon ofta pendlar med buss, eller tåg. En solfjäder svalkar skönt om man råkar hamna på solsidan i bussen och håller på att få värmeslag.

Läs mer och beställ

Graverad penna

En väldigt fin present att ge sin make på ett pappersbröllop är den här snygga pennan med gravyr. Här kan du välja upp till 20 tecken som graveras på hans penna. Pennan graveras med guldtext och du kan även få med ett hjärta på pennan om du vill.

Läs mer och beställ

Fotoalbum

Efter att ha varit gifta under två år har ni säkert hunnit samla många fina foton av ert liv tillsammans. Ett fotoalbum är en utmärkt present att ge honom när ni firar pappersbröllop. Fyll det gärna med bilder från ert bröllop och de gångna två åren.

Läs mer och beställ

Kokbok i present på pappersbröllop

Böcker och kokböcker är alltid populära presenter. Här är boken som introducerar den nya salladen, en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Eller välj någon kokbok som du tror passar din fru eller make bättre.

Läs mer och beställ

Kärleksbrev på fina brevpapper

När ni firar två år som gifta finns det billiga bröllopspresenter som din man eller hustru kommer älska. Varför inte köpa ett riktigt fint brevpapper där du skriver ett vackert kärleksbrev som du ger honom eller henne? Vem har sagt att presenter på ett pappersbröllop måste vara dyra? Jag kan garantera att ett kärleksbrev, skrivet från hjärtat kommer vara den gåva som kommer vara den mest uppskattade av alla.

Läs mer och beställ

Fotoskrivare

Idag när vi har obegränsad tillgång till att fotografera händer det allt mer sällan att vi låter framkalla våra bilder. Idag kan vi fota obehindrat utan att tänka på att filmrullen har få bilder, vi behöver inte vänta flera veckor på att bilderna ska framkallas och vi samlar dem på våra telefoner, men sedan händer inte så mycket mer. Därför är den här presenten extra bra, en foto skrivare så vi kan skriva ut direkt från våra telefoner. Det är kul att titta på bilder i ett fotoalbum och minnas roliga saker vi varit med om. Köp en fotoskrivare i present på ert pappersbröllop!

Läs mer och beställ

Pappersvikt

En vacker present att ge din fru på pappersbröllopet är den här vackra pappersvikten. Man placerar den helt enkelt på högen med brev eller viktiga papper för att de inte ska försvinna eller blåsa iväg över bordet. Pappersvikten är gjord av en riktig ros, så alla som säljs är lika unika som varje ros i sig.

Läs mer och beställ

Ringask i papper

Har du svårt att hitta en bra present, av papper, som du vill ge din hustru? Då finns det genvägar som den här ringasken. I den kan du stoppa en helt vanlig ring eller ett halsband innan du ger bort det i present. Ett bra sätt om man vill få med det där med papper, men ändå vill ge sin fru en ring eller ett vackert halsband i present.

Läs mer och beställ

Förvaringslådor i present på pappersbröllop

De allra flesta människor har alldeles för mycket saker hemma. Ett sätt att komma till rätta med det är att skaffa förvaringsboxar. Kanske kan du hjälpa din man eller fru att få ordning på sina prylar genom att ge honom eller henne vackra lådor när ni firar pappersbröllop.

Läs mer och beställ

Inramad poster på ert husdjur

The pet poster store erbjuder flera fina tavelmodeller på husdjur. Oavsett om det är hund, katt, häst eller något annat djur är detta en supercool present att ge henne på den 2-åriga bröllopsdagen.

Läs mer och beställ

Explosion Box

En kul present att ge i present när ni firar 2 år som gifta är en explosion box. Om du aldrig sett en sådan förut kan jag berätta att det är en låda som består av många lager som du viker ut. I takt med att du viker ut lådan kommer fler och fler överraskningar fram. Den kan fyllas med foton från ert liv som par, små presenter, smycken, blommor, godis eller annat. Ett fint sätt att överlämna en mängd små kärleksfulla gåvor.

Läs mer och beställ

Tapet i present på pappersbröllop

Många föredrar att ge presenter till hemmet på de olika bröllopsdagarna. Kanske kan nya tapeter i något rum vara en bra överraskning när ni firar ert pappersbröllop. Den här tapeten med en världskarta i origami kanske inte är allas stil, men hitta något som passar in i just ert hem och som är er gemensamma stil!

Läs mer och beställ

Hur firar man 2 årig bröllopsdag: Pappersbröllop skapa fina minnen

Det första bröllopsåret är en speciell milstolpe som förtjänar att firas på ett minnesvärt sätt. I Sverige kallas det för Pappersbröllop och symboliserar bräckligheten i de tidiga stadierna av äktenskapet, precis som papper. Att fira Pappersbröllop är en möjlighet för par att reflektera över sitt första år av äktenskaplig lycka och uttrycka sin kärlek och hängivenhet till varandra. I den här artikeln kommer vi att utforska olika sätt att fira Pappersbröllop, från traditionella bruk till unika och kreativa idéer som kommer att göra denna årsdag riktigt oförglömlig.

Pappersbröllop: En firande med papperstema

Första steget i att planera firandet av Pappersbröllop är att omfamna papperstemat. Papper representerar bräckligheten i det första äktenskapsåret och erbjuder oändliga möjligheter för kreativa och tankeväckande presenter och dekorationer. Här är några idéer för att integrera papperstemat i er årsdagsfirande:

Skapa gemensamma minnen: En pappersspår av kärlek

Ett av de mest hjärtliga sätten att fira Pappersbröllop är genom att utbyta kärleksfulla meddelanden. Skriv ned era känslor, minnen och drömmar för framtiden på små papperslappar. Ni kan vika dem till origami-former eller placera dem i en dekorativ burk. Utbyt dessa kärleksfulla meddelanden som en symbol för er kärlek och hängivenhet till varandra. Det är ett vackert sätt att minnas ert första år tillsammans och skapa en bestående minnessak.

Kreativa pappersevenemang: Skapa tillsammans

Ge er själva utrymme för kreativitet genom att delta i olika pappersevenemang. Till exempel kan ni gå på en gemensam origamikurs och lära er konsten att vika papper tillsammans. Ni kan även besöka en pappersmuseum eller ett galleri som visar pappersrelaterade konstverk. Att uppleva och utforska papperets värld tillsammans kommer att stärka er band och skapa minnen som ni kan dela resten av livet.

Papperspicknick: Mat och njutning utomhus

Ordna en romantisk picknick utomhus med papperstemat i fokus. Förbered era favoriträtter och packa dem i pappersförpackningar eller korgar. Använd pappersdukar och servetter för att skapa en stämningsfull atmosfär. Ni kan även göra pappersflygplan och ha en tävling om vilket som flyger längst. En papperspicknick är ett avslappnat och roligt sätt att fira er första årsdag tillsammans.

Papperssafari: Upptäck konstverk i er stad

Ge er ut på en papperssafari och leta efter olika papperskonstverk och installationer i er stad eller närområde. Det kan vara allt från graffiti på väggar till konstnärliga origamifigurer på offentliga platser. Gör en lista över de platser ni vill besöka och dokumentera era upptäckter genom att ta bilder. Detta äventyr kommer att ge er en annorlunda och intressant upplevelse samtidigt som ni firar er första årsdag.

Relaterade frågor

Vad är pappersbröllop? Pappersbröllop är den andra årsdagen för ert bröllop. När ni har varit gifta i två år kallas det pappersbröllop.

Vad heter bröllopsdagarna? Bröllopsdagarna heter pärlbröllop, stenbröllop, guldbröllop, skifferbröllop, bronsbröllop osv. Ta reda på vad alla bröllopsdagar heter!

Vad symboliserar Pappersbröllop? Pappersbröllop symboliserar bräckligheten och skörheten i de tidiga stadierna av äktenskapet, likt papper. Det är en årsdag som ger par möjlighet att reflektera över sitt första år tillsammans och fira sin kärlek och hängivenhet.

Kan ni ge exempel på traditionella bruk vid Pappersbröllop? Traditionella bruk vid Pappersbröllop inkluderar att ge varandra presenter av papper, skriva kärleksbrev eller kort till varandra, och äta en speciell middag tillsammans. Det är också vanligt att reflektera över det gångna året och diskutera framtiden tillsammans.

Finns det några unika sätt att fira Pappersbröllop? Absolut! Ni kan exempelvis skapa en pappersskulptur tillsammans, besöka en pappersfabrik för en guidad tur, eller planera en resa till en stad känd för sin pappersproduktion. Det finns många möjligheter att skapa unika och minnesvärda upplevelser.

Slutsats

Att fira Pappersbröllop är ett tillfälle att hedra och stärka er kärlek och hängivenhet. Genom att omfamna papperstemat och skapa minnesvärda upplevelser kommer ni att skapa bestående minnen av ert första år som äkta makar. Oavsett om ni väljer att utbyta kärleksfulla meddelanden, delta i pappersevenemang eller ge er ut på en papperssafari, är det viktigt att fira och uppskatta er resa tillsammans. Grattis på Pappersbröllopsdagen!

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagar

 • 8 Årig Bröllopsdag (Gummibröllop): Presenter och Firande

  8 Årig Bröllopsdag (Gummibröllop): Presenter och Firande

  Gummibröllop, nu är ni inne på åttonde bröllopsdagen, och då är det dags för gummibröllop. Vad ger man egentligen i present en 8-årig bröllopsdag? Gummi det låter ju allt annat än glamoröst! Cykeldäck, regnstövlar, diskhandskar … Hur kul är det? Visst, det kanske inte är rosenskimrande, inga glittrande konfetti, inga gnistrande stjärnor i skyn. Men…

  Läs mer…


 • 30 Årig bröllopsdag, PÄRLBRÖLLOP stor present GUIDE

  30 Årig bröllopsdag, PÄRLBRÖLLOP stor present GUIDE

  30 Årig bröllopsdag, pärlbröllop, 30 år som gifta! Men… ni firade ju 20 år alldeles nyss! Tiden går fort när man har roligt, och efter ansenliga 30 år rullar det på, kanske utan att ni ens märker det. Men klockan tickar, livet fortgår och så även äktenskapet. När ni nu vaknar en morgon mitt i…

  Läs mer…


 • Bröllopsdagar ❤️ Din Guide till Oförglömliga Presenter!

  Bröllopsdagar ❤️ Din Guide till Oförglömliga Presenter!

  Vad är hemligheten bakom bröllopsdagar? Från bomulls- till diamantbröllop, vi avslöjar mysteriet och ger tips på oförglömliga presenter varje år! Upptäck våra gåvotips för bröllopsdagar från 1 till 100 år. Utforska alla bröllopsdagar med namn och deras betydelser, från bomulls- till diamantbröllop. Vi delar tips på unika och oemotståndliga bröllopsdagspresenter för varje år, inklusive allt…

  Läs mer…


 • Silverbröllop: Skapa Magi på Er 25-Åriga Bröllopsdag!

  Silverbröllop: Skapa Magi på Er 25-Åriga Bröllopsdag!

  Silverbröllop, ett kvarts sekel av äktenskap, 25 årig bröllopsdag! Tider av skratt, tider av tårar, men alltid framåt, alltid tillsammans. Ja, ni har sett dagarna komma och gå, men er gemensamma resa har varit mer än bara en passage av tid. Det har varit en väv av kärlek och lojalitet, tålamod och förståelse. Och nu,…

  Läs mer…


 • 40 Årig bröllopsdag, RUBINBRÖLLOP, vad kan man ge i present?

  40 Årig bröllopsdag, RUBINBRÖLLOP, vad kan man ge i present?

  Att fira rubinbröllop, 40 årig bröllopsdag, är stort! Ni har varit gifta i hela 40 år, en ansenlig tid med delade medgångar och motgångar, gemensam glädje och sorg. Ert äktenskap kan nu liknas vid sötman från ett vällagrat rött vin, eller som utslagna rosor som dignar tunga och röda från robusta grenar. Visst finns det…

  Läs mer…


 • 55 Årig Bröllopsdag Smaragdbröllop: Presentidéer & Firande

  55 Årig Bröllopsdag Smaragdbröllop: Presentidéer & Firande

  55 årig bröllopsdag, vad heter den och hur firar man dagen? Den femtiofemte bröllopsdagen är verkligen en milstolpe att fira och smaragdbröllop är ett tillfälle att verkligen visa sin kärlek och lojalitet. Smaragden är en ädelsten som symboliserar just det, och den gröna färgen representerar också förnyelse och ny tillväxt. Att ge bort något med…

  Läs mer…


 • Bomullsbröllop 1-årig bröllopsdag – Vad är en bra present?

  Bomullsbröllop 1-årig bröllopsdag – Vad är en bra present?

  Välkommen till firandet av en 1 årig bröllpsdag, där bomull är temat och dagen kallas för bomullsbröllop. Varför bomull, undrar du kanske? Precis som de sammanflätade fibrerna i ett stycke bomull, representerar den starka och hållbara naturen av ditt förhållande. Men låt oss inte glömma att bomull också kan vara skört och fläckigt, vilket påminner…

  Läs mer…


 • Fira 15-årig bröllopsdag, Kristallbröllop Med Stil & Glans!

  Fira 15-årig bröllopsdag, Kristallbröllop Med Stil & Glans!

  Är det 15 årig bröllopsdag ni firar? Den kallas för kristallbröllop. Det räcker att höra ordet så förstår man att den 15:e bröllopsdagen präglas av skimmer, färg och ljus. Kristall. Man förnimmer direkt den där uppmanande klangen när kniven slår mot glaset och det är dags för toastmastern att hålla tal. Ja, det var då.…

  Läs mer…


 • Förnya äktenskapslöftena – En guide för att återuppleva kärleken och förstärka bandet

  Förnya äktenskapslöftena – En guide för att återuppleva kärleken och förstärka bandet

  Att förnya äktenskapslöftena är en betydelsefull händelse för många par. Det är en chans att reflektera över den tid man har delat tillsammans och förstärka bandet. Denna artikel kommer att vägleda dig genom processen, från planering till genomförande, så att du och din partner kan skapa en minnesvärd upplevelse som ni kommer att skatta livet…

  Läs mer…


 • Fira Guldbröllop: En Guide för att Fira 50 År av Kärlek och Samhörighet

  Fira Guldbröllop: En Guide för att Fira 50 År av Kärlek och Samhörighet

  Att fira guldbröllop är en bedrift värd att fira med pompa och ståt. Efter 50 år av äktenskap har paret upplevt både glädje och sorg, och deras kärlekshistoria är värd att dela med nära och kära. I denna artikel kommer vi att guida dig genom hela processen för att fira guldbröllop, från att planera festligheterna…

  Läs mer…


 • En oförglömlig 10 års bröllopsdag: Sätt att fira detta speciella jubileum

  En oförglömlig 10 års bröllopsdag: Sätt att fira detta speciella jubileum

  10 års bröllopsdag är ett stort milstolpe för alla par. Det är en dag då man firar att man har överlevt alla de tidiga åren av äktenskapet och att man fortfarande är lika kära i varandra. För många par är detta en tid att reflektera över allt som de har upplevt tillsammans och hur de…

  Läs mer…


 • Guldbröllop Dikt: En Färgstark Hyllning Till 50-Årig Kärlek

  Guldbröllop Dikt: En Färgstark Hyllning Till 50-Årig Kärlek

  Guldbröllop, ett 50-årsbröllopsjubileum, är en viktig milstolpe för varje äktenskap. Det är en tid för att reflektera över de minnen, erfarenheter och kärlek som ett par har delat under hälften av ett sekel. En guldbröllop dikt kan vara en fantastisk hyllning till ett par som har uppnått denna häpnadsväckande prestation. I denna artikel utforskar vi…

  Läs mer…


Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag
Rulla till toppen