Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag

Er andra bröllopsdag kallas för pappersbröllop. Papper är en bra symbol för den här bröllopsdagen. Papprets fibrer håller samman pappret och gör det starkt. Men precis som ett äktenskap kan papper ändå vara skört. Det nygifta paret fyller också ett blankt blad med det som blir deras liv tillsammans. De delar äventyr och glädje, men också tunga stunder.

Att fira pappersbröllop markerar två års äktenskap och är en utmärkt tillfälle att ge personliga och kreativa presenter som betonar kärlek och gemensamma minnen. Välj mellan konstverk som skildrar era gemensamma ögonblick, personliga föremål som fotoalbum med er kärlekshistoria, eller engagera er i aktiviteter som origami eller en romantisk papperspicknick. Dessa gåvor och upplevelser är inte bara unika utan också djupt meningsfulla, perfekta för att fira ert pappersbröllop och stärka er relation.

Så låt oss titta på fler presenter som kan passa att ge 2-åriga bröllopsdagar!

presenter och firande för 2 åriga bröllopsdagar

Presenter att ge på ett pappersbröllop er 2-åriga bröllopsdag


Att fira ert första år tillsammans som gifta är en viktig milstolpe i ert gemensamma liv. Det traditionella temat för denna första bröllopsdag är papper, vilket symboliserar styrkan och skörheten i ert äktenskap, likväl som er förmåga att skriva framtida kapitel tillsammans. I detta avsnitt om presenter till ett pappersbröllop har vi samlat en mängd unika och tankeväckande gåvor som speglar detta tema. Från personliga konstverk och kreativa aktiviteter till romantiska upplevelser och praktiska föremål, finns det något för varje par att uppskatta och njuta av. Varje förslag är utformat för att stärka bandet mellan er och fira de minnen ni redan delar, samtidigt som ni blickar framåt mot de äventyr som väntar. Låt dessa gåvor bli en påminnelse om er kärlek och det liv ni bygger tillsammans.

Personliga Minnen och Konstverk

Dessa gåvor fokuserar på att bevara och visa upp speciella minnen eller ögonblick från ert förhållande i form av konstverk eller personliga föremål.

Personlig poster

Den här tavlan finns även som poster, om du vill ha temat papper på presenten den här bröllopsdagen. Här laddar du upp foton av er och får tillbaka den här fina postern, som du kan låta rama in. En kul present att ge bort en bild av er som kunglighter.

Inramad poster på ert husdjur

The pet poster store erbjuder flera fina tavelmodeller på husdjur. Oavsett om det är hund, katt, häst eller något annat djur är detta en supercool present att ge henne på den 2-åriga bröllopsdagen.

Konstverk av Ord

Ett konstverk skapat från texter som är meningsfulla för er, såsom ert löfte eller ett favoritcitat. Detta är ett personligt och djupt uttryck för er kärlek, förvandlat till en vacker dekoration.

Egna serier från er tid tillsammans

En seriebok som skildrar era äventyr tillsammans, från komiska missöden till ögonblick av ren lycka. En rolig och kreativ gåva som visar er historia genom humor och kärlek.

Poster av hans/hennes bil

En poster på hans eller hennes stora kärlek i livet kommer bli en mycket uppskattad present på pappersbröllopsdagen. Vem skulle inte älska att ha en bild på sin coola bil på väggen där hemma?

Karta över Stjärnhimlen

En anpassad karta som visar stjärnhimlen precis som den såg ut på en särskilt viktig natt för er, exempelvis ert bröllopsdatum. Detta är ett romantiskt och tankeväckande sätt att komma ihåg en betydelsefull tidpunkt.

Fotoalbum med er kärlekshistoria

Ett personligt fotoalbum som kronologiskt berättar historien om ert förhållande, från de första stegen till nu. Varje sida är en hyllning till de stunder ni delat, perfekt för att bevara och återuppleva minnen.

Poster som du ramar in

Skapa en unik poster med en bild eller ett citat som har speciell betydelse för er båda. Inramad för att skapa ett tidlöst minne, är detta en vacker väggdekoration som dagligen påminner om er kärlek.

Kreativa och Interaktiva Aktiviteter

Gåvor i denna kategori erbjuder ett sätt för er att engagera er i roliga och kreativa aktiviteter tillsammans, vilket stärker deras band.

Explosion Box

En kul present att ge i present när ni firar 2 år som gifta är en explosion box. Om du aldrig sett en sådan förut kan jag berätta att det är en låda som består av många lager som du viker ut. I takt med att du viker ut lådan kommer fler och fler överraskningar fram. Den kan fyllas med foton från ert liv som par, små presenter, smycken, blommor, godis eller annat. Ett fint sätt att överlämna en mängd små kärleksfulla gåvor.

Sherlock Holmes brevmysterier

Gillar din fru eller man att läsa mysterieböcker och lösa kluriga gåtor? Då är det här den perfekta presenten när ni firar 2 år som gifta. Det är Sherlock Holmes brevmysterier, där man varje vecka får hem ett brev (av papper) och får hjälpa mästerdetektiven att lösa ett mysterium. Varje vecka får du mer information om fallet vilket gör det enklare att lösa. En spännande present att ge när ni firar pappersbröllop.

Dare Duel Sexspel

En riktigt bra present att ge din fru eller man när ni varit gifta i två år är Dare Duel. Det är ett sexspel för dig och din partner där ni samlar poäng genom att turas om att dra kort, välja ord och skapa heta utmaningar för varandra! Spelet är tillverkat av papper och passar därför perfekt att ge när ni firar pappersbröllop.

Gör en egen Pappersdrake

En kreativ aktivitet där ni tillsammans designar och bygger en drake. Detta projekt erbjuder inte bara kvalitetstid tillsammans utan också en möjlighet att skapa något som symboliserar er gemensamma resa.

Pussel med bilder från ert bröllop

Ett anpassat pussel som framställts från ett av era favoritbröllopsfoton erbjuder inte bara en personlig touch utan också en mysig aktivitet att göra tillsammans på årsdagen.

Origami Kit

Ett komplett kit för att lära sig konsten att vika origami tillsammans, vilket erbjuder en rolig och meditativ aktivitet. Perfekt för par som uppskattar kreativa utmaningar och vill skapa något vackert tillsammans.

Resor och Äventyr

Dessa presenter ger möjligheter för er att skapa nya minnen genom resor och äventyr, vilket bidrar till gemensamma upplevelser och historier.

52 veckor av kärlek

Det här är en scratch-off poster där ni varje vecka skrapar en ruta och där får ni romantiska, roliga och kreativa dejter. Här hittar ni allt mellan bio, restaurangg och hemmamys. Det är lätt att saker bara inte blir av när man har varit tillsammans ett tag, men här får ni hjälp att hitta på romantiska aktiviteter. Ni skrapar helt enkelt en ruta varje vecka och så vet ni vad ni ska göra.

Scratch map Karta över Gemensamma Äventyr

En karta där ni kan skrapa fram de platser ni besökt tillsammans, vilket erbjuder ett visuellt och interaktivt sätt att dokumentera era resor och planera framtida äventyr.

Resa

Skäm bort din partner med en överraskningsresa. Presentera den med en handgjord biljett eller reseplan, vilket ger en spännande upplevelse som utlovar äventyr och nya minnen tillsammans bortom vardagen.

Romantik och Intimitet

Dessa presenttips fokuserar på att stärka bandet mellan er genom romantiska gester och intima ögonblick.

Poetisk Samling

En samling dikter som antingen är skrivna av dig eller innehåller era favoritdikter. Denna bok är ett testament till kraften i ord och kärlekens eviga inspiration.

Biobiljetter

Det är riktigt mysigt att gå på bio tillsammans, varför inte ge din partner biobiljetter den här bröllopsdagen? Det är också en present som passar att ge bort i sista minuten, eftersom man beställer och kan skriva ut dem på skrivaren hemma. Det är ett presentinköp som går väldigt snabbt ifall du nu mot förmodan glömt en så viktig dag som er andra bröllopsdag.

bio med middag

Kärlekskuponger

Ett häfte med kärlekskuponger som lovar allt från middagsdatum till massage, vilket erbjuder en rolig och romantisk twist på vardagliga tjänster och gestaltningar av kärlek.

Billiga presenter till pojkvän eller flickvän för under 50 kronor kärlekskuponger

Praktiska och Dekorativa Föremål

Detta är gåvor som är både användbara i vardagen och som tillför estetiskt värde till hemmet.

Kokbok i present på pappersbröllop

Böcker och kokböcker är alltid populära presenter. Här är boken som introducerar den nya salladen, en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Eller välj någon kokbok som du tror passar din fru eller make bättre.

Graverad penna

En väldigt fin present att ge sin make på ett pappersbröllop är den här snygga pennan med gravyr. Här kan du välja upp till 20 tecken som graveras på hans penna. Pennan graveras med guldtext och du kan även få med ett hjärta på pennan om du vill.

Kalligrafiset

På ett pappersbröllop passar det även utmärkt att ge bort pennor i present. Kanske din man eller fru skulle älska att få ett gammeldags kalligrafiset i present på er tvååriga bröllopsdag? Setet innehåller fjäderpenna, bläckhorn, sigill, en mängd olika spetsar för att få olika skrift.

Elegant hållare för hushållspapper

Vill du kanske bättra på inredningen där hemma? Då finns det presenter för en 2-årig bröllopsdag! Den här snygga pappershållaren från Cervera kommer att göra att köket ser mer välstädat ut. Den håller fast pappersrullen så att pappret inte rullas ut.

Ryggsäck av återvunnet papper

En miljövänlig ryggsäck gjord av återvunnet material, perfekt för den äventyrliga och miljömedvetna partnern. Denna gåva kombinerar funktionalitet med ett starkt miljömässigt budskap.

Papperslampa

En vackert designad lampa som skapar ett mjukt och inbjudande ljus i ert hem. Detta är ett elegant sätt att tillföra värme och atmosfär till ert gemensamma utrymme.

Personlig Utveckling och Planering

Dessa gåvor är inriktade på personlig utveckling, reflektion och framtida målsättningar för er som par.

Anteckningsbok i present på pappersbröllop

En fin anteckningsbok är alltid en bra present. Här kan hon eller han anteckna viktiga saker, föra dagbok, måla osv. Utsidan är tillverkad av hållbart PU-läder och pappersbladen går att byta ut och sätta in fler i takt med att anteckningsboken blir fullskriven. En fin och användbar present att ge sin man eller fru när ni varit gifta i 2 år.

Tidkapsel

En vacker låda fylld med brev, foton och andra minnessaker från ert första år tillsammans. En tidkapsel är ett löfte om att öppna och dela dessa minnen i framtiden, en påminnelse om er resa tillsammans.

Unika och Originella Gåvor

Fotoskrivare

Idag när vi har obegränsad tillgång till att fotografera händer det allt mer sällan att vi låter framkalla våra bilder. Idag kan vi fota obehindrat utan att tänka på att filmrullen har få bilder, vi behöver inte vänta flera veckor på att bilderna ska framkallas och vi samlar dem på våra telefoner, men sedan händer inte så mycket mer. Därför är den här presenten extra bra, en foto skrivare så vi kan skriva ut direkt från våra telefoner. Det är kul att titta på bilder i ett fotoalbum och minnas roliga saker vi varit med om. Köp en fotoskrivare i present på ert pappersbröllop!

Fotoalbum

Efter att ha varit gifta under två år har ni säkert hunnit samla många fina foton av ert liv tillsammans. Ett fotoalbum är en utmärkt present att ge honom när ni firar pappersbröllop. Fyll det gärna med bilder från ert bröllop och de gångna två åren.

Bokmärken

Personligt utformade bokmärken med foton eller citat som speglar er relation. Ett perfekt sätt för bokälskare att hålla koll på sin läsning samtidigt som de påminns om deras kärlek.

Papperssmycken

Unika smycken tillverkade av papper, vilka är både vackra och originella. Dessa smycken är ett konstverk i sig och bär på en historia som är lika unik som ert förhållande.

Pappersflygplan

Ge din partner en samling handgjorda flygplan med hemliga meddelanden eller löften skrivna inuti. Detta är en lekfull och symbolisk gest som representerar frihet och de äventyr som väntar.

Hur firar man 2 årig bröllopsdag: Pappersbröllop skapa fina minnen

Det första bröllopsåret är en speciell milstolpe som förtjänar att firas på ett minnesvärt sätt. I Sverige kallas det för Pappersbröllop och symboliserar bräckligheten i de tidiga stadierna av äktenskapet, precis som papper. Att fira Pappersbröllop är en möjlighet för par att reflektera över sitt första år av äktenskaplig lycka och uttrycka sin kärlek och hängivenhet till varandra. I den här artikeln kommer vi att utforska olika sätt att fira Pappersbröllop, från traditionella bruk till unika och kreativa idéer som kommer att göra denna årsdag riktigt oförglömlig.

Pappersbröllop: En firande med papperstema

Första steget i att planera firandet av Pappersbröllop är att omfamna papperstemat. Papper representerar bräckligheten i det första äktenskapsåret och erbjuder oändliga möjligheter för kreativa och tankeväckande presenter och dekorationer. Här är några idéer för att integrera papperstemat i er årsdagsfirande:

Skapa gemensamma minnen: En pappersspår av kärlek

Ett av de mest hjärtliga sätten att fira Pappersbröllop är genom att utbyta kärleksfulla meddelanden. Skriv ned era känslor, minnen och drömmar för framtiden på små papperslappar. Ni kan vika dem till origami-former eller placera dem i en dekorativ burk. Utbyt dessa kärleksfulla meddelanden som en symbol för er kärlek och hängivenhet till varandra. Det är ett vackert sätt att minnas ert första år tillsammans och skapa en bestående minnessak.

Kreativa pappersevenemang: Skapa tillsammans

Ge er själva utrymme för kreativitet genom att delta i olika pappersevenemang. Till exempel kan ni gå på en gemensam origamikurs och lära er konsten att vika papper tillsammans. Ni kan även besöka en pappersmuseum eller ett galleri som visar pappersrelaterade konstverk. Att uppleva och utforska papperets värld tillsammans kommer att stärka er band och skapa minnen som ni kan dela resten av livet.

Papperspicknick: Mat och njutning utomhus

Ordna en romantisk picknick utomhus med papperstemat i fokus. Förbered era favoriträtter och packa dem i pappersförpackningar eller korgar. Använd pappersdukar och servetter för att skapa en stämningsfull atmosfär. Ni kan även göra pappersflygplan och ha en tävling om vilket som flyger längst. En papperspicknick är ett avslappnat och roligt sätt att fira er första årsdag tillsammans.

Papperssafari: Upptäck konstverk i er stad

Ge er ut på en papperssafari och leta efter olika papperskonstverk och installationer i er stad eller närområde. Det kan vara allt från graffiti på väggar till konstnärliga origamifigurer på offentliga platser. Gör en lista över de platser ni vill besöka och dokumentera era upptäckter genom att ta bilder. Detta äventyr kommer att ge er en annorlunda och intressant upplevelse samtidigt som ni firar er första årsdag.

Relaterade frågor

Vad är pappersbröllop? Pappersbröllop är den andra årsdagen för ert bröllop. När ni har varit gifta i två år kallas det pappersbröllop.

Vad heter bröllopsdagar? Bröllopsdagar heter pärlbröllop, stenbröllop, guldbröllop, skifferbröllop, bronsbröllop osv.

Vad symboliserar Pappersbröllop? Pappersbröllop symboliserar bräckligheten och skörheten i de tidiga stadierna av äktenskapet, likt papper. Det är en årsdag som ger par möjlighet att reflektera över sitt första år tillsammans och fira sin kärlek och hängivenhet.

Kan ni ge exempel på traditionella bruk vid Pappersbröllop? Traditionella bruk vid Pappersbröllop inkluderar att ge varandra presenter av papper, skriva kärleksbrev eller kort till varandra, och äta en speciell middag tillsammans. Det är också vanligt att reflektera över det gångna året och diskutera framtiden tillsammans.

Finns det några unika sätt att fira Pappersbröllop? Absolut! Ni kan exempelvis skapa en pappersskulptur tillsammans, besöka en pappersfabrik för en guidad tur, eller planera en resa till en stad känd för sin pappersproduktion. Det finns många möjligheter att skapa unika och minnesvärda upplevelser.

Vad kallas alla bröllopsdagar? 1 år Bomullsbröllop, 2 år Pappersbröllop, 3 år är Läderbröllop, 4 år bröllopsdag är Fruktbröllop / Blomsterbröllop, 5 år är Träbröllop, 6 årig bröllopsdag är Sockerbröllop, 7 år bröllopsdag är Yllebröllop, er 8 åriga bröllopsdag är Gummibröllop, 9 år bröllopsdag är Linnebröllop, 10 år tennbröllop.

11 åriga bröllopsdagen är Stålbröllop, 12 årig kallas Sidenbröllop, 13 årig bröllopsdag är Spetsbröllop, 14 åriga bröllopsdagen är Elefenben, 15 år Kristallbröllop, 16 år är Fjäderbröllop, 17 åriga bröllopsdagen är Silkesbröllop, 18 år är Satinbröllop, 19 årig bröllopsdag är Galonbröllop, 20 år Porslinsbröllop.

21 årig bröllopsdag är Nylonbröllop, 22 års är Jutebröllop, 23 åriga bröllopsdagen är Hampabröllop, er 24 åriga bröllopsdag är Sammetsbröllop, 25 år Silverbröllop, 26 år är Korkbröllop, 27 årig bröllopsdag är Balsabröllop, er 28 åriga bröllopsdag är Masonitbröllop, 29 årig är Plywoodbröllop, 30 år Pärlbröllop.

31 åriga bröllopsdagen är Mahognybröllop, er 32 åriga bröllopsdag är Granitbröllop, 33 årig bröllopsdag kallas Gnejsbröllop, 34 års bröllopsdag är Skiffer bröllop, 35 år Korallbröllop, 36 årig bröllopsdag är Marmorbröllop, 37 årig bröllopsdag är Tegelbröllop, 38 år är Cementbröllop, 39 årig bröllopsdag är Grafitbröllop, 40 år Rubinbröllop.

41 åriga bröllopsdagen är Keramikbröllop, 42 åriga bröllopsdagen är Mässingsbröllop, 43 årig bröllopsdag är Plåtbröllop, 44 års bröllopsdag är Nickelbröllop, 45 år Safirbröllop, er 46 åriga bröllopsdag är Blybröllop, 47 årig bröllopsdag är Kvicksilver, 48 åriga bröllopsdagen är Zinkbröllop, 49 åriga bröllopsdagen är Aluminium, 50 år Guldbröllop.

51 år är Krom bröllop, 52 årig bröllopsdag är Bronsbröllop, 53 år kallas Kopparbröllop, 54 år kallas Platinabröllop, 55 år Smaragdbröllop, 56 år är Volframbröllop, 57 år bröllopsdag är Manganbröllop, 58 åriga bröllopsdagen är Bärnstensbröllop, 59 årig bröllopsdag är Akvamarin, 60 år Diamantbröllop.

61 åriga bröllopsdagen är Glasbröllop, er 62 år är Topas bröllop, 63 år är Jadebröllop, 64 år är Emaljbröllop, 65 år krondiamantbröllop, 66 år är Uranbröllop, er 67 år är Opalbröllop, 68 år kallas Granatbröllop, 69 årig bröllopsdag är Briljantbröllop, 70 år järnbröllop.

75 år är Atombröllop, 80 år är Platina bröllop, er 85 år är Månstensbröllop eller Vinbröllop, 90 år är Stenbröllop, och 100 årig bröllopsdag är Kvadratbröllop.

Slutsats

Att fira Pappersbröllop är ett tillfälle att hedra och stärka er kärlek och hängivenhet. Genom att omfamna papperstemat och skapa minnesvärda upplevelser kommer ni att skapa bestående minnen av ert första år som äkta makar. Oavsett om ni väljer att utbyta kärleksfulla meddelanden, delta i pappersevenemang eller ge er ut på en papperssafari, är det viktigt att fira och uppskatta er resa tillsammans. Grattis på Pappersbröllopsdagen!

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagarna

Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag
Rulla till toppen