Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag

Er andra bröllopsdag kallas för pappersbröllop. Papper är en bra symbol för den här bröllopsdagen. Papprets fibrer håller samman pappret och gör det starkt. Men precis som ett äktenskap kan papper ändå vara skört. Det nygifta paret fyller också ett blankt blad med det som blir deras liv tillsammans. De delar äventyr och glädje, men också tunga stunder.

Men vad är då en bra present att ge på pappersbröllop? Bra presenter att ge på ett pappersbröllop kan vara ett kärleksbrev, en penna, biljetter, anteckningsbok, en poster att rama in, fotoalbum, solfjäder, tapeter i 3D eller en affish med 52 veckor av kärlek.

Så låt oss titta på fler presenter som kan passa en bröllopsdag 2 år!

Presenter att ge på ett pappersbröllop er 2-åriga bröllopsdag

Anteckningsbok i present på pappersbröllop

En fin anteckningsbok är alltid en bra present. Här kan hon eller han anteckna viktiga saker, föra dagbok, måla osv. Utsidan är tillverkad av hållbart PU-läder och pappersbladen går att byta ut och sätta in fler i takt med att anteckningsboken blir fullskriven. En fin och användbar present att ge sin man eller fru när ni varit gifta i 2 år. Läs mer och beställ

Personlig poster

Den här tavlan finns även som poster, om du vill ha temat papper på presenten den här bröllopsdagen. Här laddar du upp foton av er och får tillbaka den här fina postern, som du kan låta rama in. En kul present att ge bort en bild av er som kunglighter. Läs mer och beställ

Förvaringsväska för dokument och viktiga papper

Det är lätt hänt att viktiga dokument försvinner. Det är smart att ha ett ställe att samla alla papper på. Dokumentportföljen har fler olika fickor och fack för att det ska bli lätt att organisera manualer och papper. En praktisk och användbar present att ge på bröllopsdagen. Läs mer och beställ

Biobiljetter är gjorda av papper

Det är riktigt mysigt att gå på bio tillsammans, varför inte ge din partner biobiljetter den här bröllopsdagen? Det är också en present som passar att ge bort i sista minuten, eftersom man beställer och kan skriva ut dem på skrivaren hemma. Det är ett presentinköp som går väldigt snabbt ifall du nu mot förmodan glömt en så viktig dag som er andra bröllopsdag. Läs mer och beställ

Dare Duel Sexspel

En riktigt bra present att ge din fru eller man när ni varit gifta i två år är Dare Duel. Det är ett sexspel för dig och din partner där ni samlar poäng genom att turas om att dra kort, välja ord och skapa heta utmaningar för varandra! Spelet är tillverkat av papper och passar därför perfekt att ge när ni firar pappersbröllop. Läs mer och beställ

Elegant hållare för hushållspapper

Vill du kanske bättra på inredningen där hemma? Då finns det presenter för en 2-årig bröllopsdag! Den här snygga pappershållaren från Cervera kommer att göra att köket ser mer välstädat ut. Den håller fast pappersrullen så att pappret inte rullas ut. Läs mer och beställ

52 veckor av kärlek

Det här är en scratch-off poster där ni varje vecka skrapar en ruta och där får ni romantiska, roliga och kreativa dejter. Här hittar ni allt mellan bio, restaurangg och hemmamys. Det är lätt att saker bara inte blir av när man har varit tillsammans ett tag, men här får ni hjälp att hitta på romantiska aktiviteter. Ni skrapar helt enkelt en ruta varje vecka och så vet ni vad ni ska göra.

Läs mer och beställ

Poster

En poster på hans eller hennes stora kärlek i livet kommer bli en mycket uppskattad present på pappersbröllopsdagen. Vem skulle inte älska att ha en bild på sin coola bil på väggen där hemma?

Läs mer och beställ

Sherlock Holmes brevmysterier

Gillar din fru eller man att läsa mysterieböcker och lösa kluriga gåtor? Då är det här den perfekta presenten när ni firar 2 år som gifta. Det är Sherlock Holmes brevmysterier, där man varje vecka får hem ett brev (av papper) och får hjälpa mästerdetektiven att lösa ett mysterium. Varje vecka får du mer information om fallet vilket gör det enklare att lösa. En spännande present att ge när ni firar pappersbröllop.

Läs mer och beställ

Kalligrafiset

På ett pappersbröllop passar det även utmärkt att ge bort pennor i present. Kanske din man eller fru skulle älska att få ett gammeldags kalligrafiset i present på er tvååriga bröllopsdag? Setet innehåller fjäderpenna, bläckhorn, sigill, en mängd olika spetsar för att få olika skrift.

Läs mer och beställ

Ett vackert kort

På ett pappersbröllop passar det förstås extra bra med ett fint kort av papper. När man öppnar kortet fälls det här vackra körsbärsträdet och ett älskande par ut. I kortet kan du skriva ett litet kärleksbrev som du ger till honom eller henne. En present bör alltid åtföljas av ett kort, men i det här fallet kommer kanske kortet med den fina kärlekshälsningen att betyda mer än vad själva presenten gör.

Läs mer och beställ

Solfjäder

En solfjäde är en vacker present att ge din fru på er 2-åriga bröllopsdag. Trots att vårt land mestadels är alldeles för kallt kan en solfjäder vara bra att ha sommarens hetaste dagar, eller om hon ofta pendlar med buss, eller tåg. En solfjäder svalkar skönt om man råkar hamna på solsidan i bussen och håller på att få värmeslag.

Läs mer och beställ

Graverad penna

En väldigt fin present att ge sin make på ett pappersbröllop är den här snygga pennan med gravyr. Här kan du välja upp till 20 tecken som graveras på hans penna. Pennan graveras med guldtext och du kan även få med ett hjärta på pennan om du vill.

Läs mer och beställ

Fotoalbum

Efter att ha varit gifta under två år har ni säkert hunnit samla många fina foton av ert liv tillsammans. Ett fotoalbum är en utmärkt present att ge honom när ni firar pappersbröllop. Fyll det gärna med bilder från ert bröllop och de gångna två åren.

Läs mer och beställ

Kokbok i present på pappersbröllop

Böcker och kokböcker är alltid populära presenter. Här är boken som introducerar den nya salladen, en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Eller välj någon kokbok som du tror passar din fru eller make bättre.

Läs mer och beställ

Kärleksbrev på fina brevpapper

När ni firar två år som gifta finns det billiga bröllopspresenter som din man eller hustru kommer älska. Varför inte köpa ett riktigt fint brevpapper där du skriver ett vackert kärleksbrev som du ger honom eller henne? Vem har sagt att presenter på ett pappersbröllop måste vara dyra? Jag kan garantera att ett kärleksbrev, skrivet från hjärtat kommer vara den gåva som kommer vara den mest uppskattade av alla.

Läs mer och beställ

Fotoskrivare

Idag när vi har obegränsad tillgång till att fotografera händer det allt mer sällan att vi låter framkalla våra bilder. Idag kan vi fota obehindrat utan att tänka på att filmrullen har få bilder, vi behöver inte vänta flera veckor på att bilderna ska framkallas och vi samlar dem på våra telefoner, men sedan händer inte så mycket mer. Därför är den här presenten extra bra, en foto skrivare så vi kan skriva ut direkt från våra telefoner. Det är kul att titta på bilder i ett fotoalbum och minnas roliga saker vi varit med om. Köp en fotoskrivare i present på ert pappersbröllop!

Läs mer och beställ

Pappersvikt

En vacker present att ge din fru på pappersbröllopet är den här vackra pappersvikten. Man placerar den helt enkelt på högen med brev eller viktiga papper för att de inte ska försvinna eller blåsa iväg över bordet. Pappersvikten är gjord av en riktig ros, så alla som säljs är lika unika som varje ros i sig.

Läs mer och beställ

Ringask i papper

Har du svårt att hitta en bra present, av papper, som du vill ge din hustru? Då finns det genvägar som den här ringasken. I den kan du stoppa en helt vanlig ring eller ett halsband innan du ger bort det i present. Ett bra sätt om man vill få med det där med papper, men ändå vill ge sin fru en ring eller ett vackert halsband i present.

Läs mer och beställ

Förvaringslådor i present på pappersbröllop

De allra flesta människor har alldeles för mycket saker hemma. Ett sätt att komma till rätta med det är att skaffa förvaringsboxar. Kanske kan du hjälpa din man eller fru att få ordning på sina prylar genom att ge honom eller henne vackra lådor när ni firar pappersbröllop.

Läs mer och beställ

Inramad poster på ert husdjur

The pet poster store erbjuder flera fina tavelmodeller på husdjur. Oavsett om det är hund, katt, häst eller något annat djur är detta en supercool present att ge henne på den 2-åriga bröllopsdagen.

Läs mer och beställ

Explosion Box

En kul present att ge i present när ni firar 2 år som gifta är en explosion box. Om du aldrig sett en sådan förut kan jag berätta att det är en låda som består av många lager som du viker ut. I takt med att du viker ut lådan kommer fler och fler överraskningar fram. Den kan fyllas med foton från ert liv som par, små presenter, smycken, blommor, godis eller annat. Ett fint sätt att överlämna en mängd små kärleksfulla gåvor.

Läs mer och beställ

Tapet i present på pappersbröllop

Många föredrar att ge presenter till hemmet på de olika bröllopsdagarna. Kanske kan nya tapeter i något rum vara en bra överraskning när ni firar ert pappersbröllop. Den här tapeten med en världskarta i origami kanske inte är allas stil, men hitta något som passar in i just ert hem och som är er gemensamma stil!

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är pappersbröllop? Pappersbröllop är den andra årsdagen för ert bröllop. När ni har varit gifta i två år kallas det pappersbröllop.

Vad heter bröllopsdagarna? Bröllopsdagarna heter pärlbröllop, stenbröllop, guldbröllop, skifferbröllop, bronsbröllop osv. Ta reda på vad bröllopsdagarna heter här.

Tips på fortsatt läsning

 • Så här gör er årsdag till något speciellt – Även med en tight budget

  Så här gör er årsdag till något speciellt – Även med en tight budget

  En årsdag är en viktig milstolpe att fira. Oavsett om det handlar om en bröllopsdag, en relation, ett jobb eller en prestation, är det ett tillfälle att reflektera över vad man har uppnått och hur man kan fortsätta att utvecklas och skapa minnen tillsammans. Här är några tänkvärda tips på hur man kan fira årsdagar. […]

  Läs mer…


 • Fira bröllopsdag tips

  Fira bröllopsdag tips

  Bröllopsdagar är tillfällen för att fira kärleken och de årsdagar som har passerat sedan ni två gifte er. Det är en dag att reflektera över allt ni har upplevt tillsammans och att se fram emot vad som komma skall. Här är några idéer på hur du kan fira din bröllopsdag på ett minnesvärt sätt. Oavsett […]

  Läs mer…


 • Hur kan man fira 20 årig bröllopsdag?

  Hur kan man fira 20 årig bröllopsdag?

  Att fira en 20-årig bröllopsdag är en speciell milstolpe för varje par. Efter två decennier tillsammans har man gått igenom många prövningar och upplevelser och har förhoppningsvis utvecklat en stark och hållbar relation. Därför är det viktigt att fira denna dag på ett minnesvärt sätt. Det finns många olika sätt att fira en 20-årig bröllopsdag. […]

  Läs mer…


Pappersbröllop ❤️ 2-årig bröllopsdag
Rulla till toppen