Påskpresenter till barnen

Vill du också minska mängden socker som ditt barn stoppar i sig? Det vill jag i alla fall. Så jag fyller gärna påskägget med mer än bara godis. Här hittar du tips på både färdiga påskägg och bra påskpresenter att stoppa i barnens påskägg:

Vad är en bra påskpresent till barnen
Vad är en bra påskpresent till barnen
Stressboll i form av ett ägg är en bra påskpresent till barnen

Ägg i form av stressbollar

Stressbollar är ju väldigt poppis. Påsk är en väldigt stressig högtid för barn, det ska vara äggjakt, påskbreven ska målas och de ska dessutom hinna med att flyga en sväng till blåkulla. Så att ge barnen stressbollar i present i påskägget är inte så dumt.

Gosedjur med påsktema

Bra påskpresenter till barnen påsktavlor som man broderar

Påsktavlor med påskhare och påskkyckling

Det finns även fina påsktavlor att brodera för den som är ute i god tid. Eller kanske är barnen så gamla att de kan få lära sig att brodera sin påskhare och påskkyckling själva i år. Det är en kul present att ge barnen i påskägget i alla fall.

Påskpresent till barnen Kycklingar som du lägger i deras påskägg

Påskkycklingar med glasögon

Små påskkycklingar är alltid kul att få. Dessa tyckte jag i alla fall var extra söta med små glasögon. När min äldsta dotter fick små kycklingar i sitt påskägg blev de väldigt pussade och klappade. De fick faktiskt till och med ett eget fågelbo i påskägget när allt godis var uppätet. Små söta kycklingar brukar vara kul att få i sitt påskägg.

Annorlunda påskpresent till barnen en tvål som ser ut som godis

Påsktvålar

Du vet de där stekta äggen som brukar finnas i godishyllorna? Nu finns de även som tvål. Överraska gästerna som kommer för att äta påskägg med en annorlunda tvål på toaletten. Den här tvålen är kanske inte jättebra att stoppa i barnens påskägg när jag tänker efter.

Kul påskpresent till barnen formar för att göra hjärtformade ägg

Äggformar

Vill du servera hjärtägg på påsk? Då är det här prylen för dig! Du kokar ägget som vanligt sedan skalar du det och lägger det i formen. Efter en stund i kylskåpet får du ett hjärtformat ägg. En rolig pryl att stoppa i barnets påskägg.

Påskpresenten som alla barn älskar enhörning som bajsar påskägg

Enhörning som bajsar påskägg

Visserligen fylld med godis, men den här enhörningen brukar barn älska att få i present. Så varför inte stoppa den i påskägget? När du trycker på svansen bajsar enhörningen ut ett påskägg till dig.

Kul saker att lägga i barnens påskägg

Äggläggande påskhöna

En rolig påskpresent är den här äggläggande hönan. När du trycker på den pluppar ett ägg ut ur rumpan på hönan. När jag köpte såna här till mina döttrar tryckte de lite väl mycket på dem så den ena hönan drabbades av framfall. Men trots hönans sjukdomstillstånd så älskade de sina hönor.

Påskpresent till barn tjutande gummikyckling

Hemsk tjutande gummikyckling

Är det inte ditt barn du ska ge bort en påskpresent till? Då skulle jag rekommendera den här gummikycklingen. Den är fruktansvärt irriterande och de säljer något liknande på ÖB som min yngsta dotter ALLTID ska tuta med när vi går förbi. FRUKTANSVÄRT jobbig och jag lovar att den kommer bli barnets nya favoritleksak.

Påskpresenter för äldre barn

Men allt behöver ju inte vara ägg, hönor och kycklingar till påsk. Det går faktiskt att ge barnet en helt vanlig present i påskägget. Speciellt äldre barn är inte så intresserade av att få ägg. Här är några helt vanliga presenter som går precis lika bra att lägga i påskäggen också:

Biobiljetter är en bra present att lägga i påskägget till lite äldre barn
Fina påskpresenter att ge lite äldre barn
Fina påskpresenter att ge lite äldre barn
Bästa påskpresenten till lite äldre barn är ett presentkort

Biobiljetter

Örhängen

Presentkort

Prenumeration på en tidning som hon eller han gillar

Några paket med påskfjädrar i fina färger – barnen brukar tycka om att få dekorera ett eget påskris att ha i sitt rum

En bra bok

Kommer du på fler bra eller roliga presenter som man kan ge barnen, både små och stora, i påskpresent kommentera gärna så fyller jag på sidan med dina tips också!

Hittade du ingen present på den här som du tycker är jättebra på den här sidan att lägga i påskägget kan du titta bland det vanliga presenterna istället:Senaste inläggen

link to Present till mamma 65 år

Present till mamma 65 år

Letar du efter en bra present till din mamma som fyller 65 år? Det brukar inte vara helt enkelt, men jag har några bra tips! Vad är då en bra present till mamma 65 år? Bra presenter till mamma på 65-årsdagen är teaterbiljetter, konsertbiljetter, att bjuda på mat, en spahelg, ansiktsbehandling, fotmassage, vanlig massage, presentkort […]