Bra påskpresenter till barnen?

Påskpresenter till barnen

Vill du också minska mängden socker som ditt barn stoppar i sig? Det vill jag i alla fall. Så jag fyller gärna påskägget med mer än bara godis. Här hittar du tips på både färdiga påskägg och bra påskpresenter att stoppa i barnens påskägg.

Bra påskpresenter till barnen?
Bra påskpresenter till barnen?

Påskkycklingar med glasögon

Små påskkycklingar är alltid kul att få. Dessa tyckte jag i alla fall var extra söta med små glasögon. När min äldsta dotter fick små kycklingar i sitt påskägg blev de väldigt pussade och klappade. De fick faktiskt till och med ett eget fågelbo i påskägget när allt godis var uppätet. Små söta kycklingar brukar vara kul att få i sitt påskägg.

Enhörning som bajsar påskägg

Visserligen fylld med godis, men den här enhörningen brukar barn älska att få i present. Så varför inte stoppa den i påskägget? När du trycker på svansen bajsar enhörningen ut ett påskägg till dig.

Påskpresenter för äldre barn

Men allt behöver ju inte vara ägg, hönor och kycklingar till påsk. Det går faktiskt att ge barnet en helt vanlig present i påskägget. Speciellt äldre barn är inte så intresserade av att få ägg. Här är några helt vanliga presenter som går precis lika bra att lägga i påskäggen också:

Biobiljetter
Prenumeration på en tidning som hon eller han gillar
Örhängen
En bra bok
Presentkort

Några paket med påskfjädrar i fina färger – barnen brukar tycka om att få dekorera ett eget påskris att ha i sitt rum

Kommer du på fler bra eller roliga presenter som man kan ge barnen, både små och stora, i påskpresent kommentera gärna så fyller jag på sidan med dina tips också!

Fler tips på presenter att lägga i påskäggen