Påskpresenter till barnen

Kanske minska mängden socker som ditt barn stoppar i sig? Det vill jag i alla fall.

Så jag fyller gärna påskägget med mer än bara godis. Här hittar du tips på både färdiga påskägg och bra påskpresenter att stoppa i barnens påskägg.

Bra påskpresenter till barnen?

Påskpresenter att ge barnen

Små påskkycklingar är alltid kul att få. Dessa tyckte jag i alla fall var extra söta med små glasögon. När min äldsta dotter fick små kycklingar i sitt påskägg blev de väldigt pussade och klappade. De fick faktiskt till och med ett eget fågelbo i påskägget när allt godis var uppätet. Små söta kycklingar brukar vara kul att få i sitt påskägg. Eller kanske de skulle gilla ett stort ägg fyllt av chokladgodis. Läs också om årets alla nyheter bland påskäggen. Här hittar du både påskägg och annat smått och gott att stoppa i dem.

Äggkopp enhörning
Äggkopp enhörning
Påskägg - Egg Royale (1,5 kg)
Påskägg – Egg Royale (1,5 kg)
Odlingsägg
Odlingsägg
Dinosaurieägg
Dinosaurieägg

Enhörning som bajsar påskägg

Visserligen fylld med godis, men den här enhörningen brukar barn älska att få i present. Så varför inte stoppa den i påskägget? När du trycker på svansen bajsar enhörningen ut ett påskägg till dig.

Läs mer och beställ

Påskpresenter för äldre barn

Men allt behöver ju inte vara ägg, hönor och kycklingar till påsk. Det går faktiskt att ge barnet en helt vanlig present i påskägget. Speciellt äldre barn är inte så intresserade av att få ägg. Här är några helt vanliga presenter som går precis lika bra att lägga i påskäggen också:

Biobiljetter
Prenumeration på en tidning som hon eller han gillar
Presentkort på Coolstuff
Presentkort på upplevelser

Några paket med påskfjädrar i fina färger – barnen brukar tycka om att få dekorera ett eget påskris att ha i sitt rum

Påskpresent till baby

Vill man ge sin bebis en påskpresent som inte är godis har jag ett bra tips. Varför inte dekorerar bananerna lite påskigt. Bananer är något som bebisar brukar gilla och babyn får ändå något kul till påsk. Kanske bananer och en gosedjurskyckling kan bli en bra påskpresent till babyn.

Fler tips på presenter att lägga i påskäggen

 • Färdiga påskägg

  Färdiga påskägg

  Att köpa färdiga påskägg är mycket enklare än att plocka ihop dem själv. Många gånger blir det faktiskt mycket billigare också. Men vad finns det för bra påskägg att köpa? Bra påskägg kan vara påskägg med lite lyxigare godis, påskägg med godis och en liten leksak, påskägg med chilichoklad eller kanske chokladbomber för drickchoklad. Men […]

  Läs mer..


 • Påskpresent till barnbarn

  Påskpresent till barnbarn

  När det är påsk vill man ju ge sitt barnbarn något gott eller något fint i påskägget. Men vad ger man egentligen ett barnbarn i påskpresent när han är för liten för att äta godis? Vad ger man sitt barnbarn i påskpresent? Bra presenter att ge sitt barnbarn är små leksaker, kläder och annat som […]

  Läs mer..


 • Påskpresent till tonåring

  Påskpresent till tonåring

  När påsken närmar sig så vill nog alla ge sina barn något lite extra. Men när man har en tonåring i familjen är det inte lika enkelt att komma på bra presenter. Men vad kan man ge sin tonåring i påskpresent? Bra påskpresenter till en tonåring är godis, små hårsaker, inredningsprylar och praktiska saker som […]

  Läs mer..


Påskpresenter till barnen
Rulla till toppen