Adventskalender Till Barn

Vill du hitta en färdig adventskalender till ett barn så har du kommit till rätt sida. Här har jag samlat de finaste adventskalendrarna du kan hitta online.

Vad är då en bra adventskalender till ett barn? Det bror förstås lite på hur gammalt barnet är och vad det är intresserad av. Det finns många fina adventskalendrar till barn med små figurer i, det kan till exempel vara Lego, Playmobil eller en adventskalender med Harry Potter. Det har även kommit adventskalendrar med böcker i. Den kanske vanligaste adventskalendern innehåller godis.

Till barn finns det väldigt många färdiga adventskalendrar

Här är de finaste adventskalendrarna jag hittat online! Adventskalendrar med små leksaker i, adventskalendrar med godis och adventskalendrar med böcker. I takt med att fler adventskalendrar kommer ut på marknaden så kommer jag också att fylla på här.

Lek och lär adventskalendrar

Forskarkalendern 2021

En av de bästa adventskalendrarna jag själv köpt till min dotter är forskarkalendern. Det är en julkalender med vetenskapliga presenter. Varje dag får barnet en present som på något vis har med forskning och naturvetenskap att göra. Det är presenter som väcker nyfikenhet och fascination. Exempel på sådant som varit med i kalendern är en haj som växt till mångdubbel storlek när den läggs i vatten. Pepparkaksformar för att göra 3D-dinosaurier, kemiexperiment med pipetter och skyddsglasögon, slime och saker för att utforska magnetism.

Det är den roligaste adventskalendern hon fått. Priset är faktiskt inte så högt heller om man jämför med vad det kostar att köpa 24 små presenter och ge barnet. Men i år fyller hon 13 år och är kanske lite för stor för den här adventskalendern.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med pussel 2021

Minns du när du var barn, hur lång december var. Det var en hel evighet och tomten tog sån tid på sig! Ett 300-bitars pussel kommer göra december mindre långt. Här får man varje dag ett antal pusselbitar och lagom till julafton kommer pusslet vara hopbyggt.

Läs mer och beställ

Adventskalender med pärlor

Läs mer och beställ

Adventskalender med godis

Det finns förstås adventskalendrar med choklad i matbutiken för 30 kr och det passar alldeles utmärkt till de minsta barnen. Men de lite äldre barnen är väldigt medvetna om att det inte är den roligaste adventskalendern. Här är några lite lyxigare godiskalendrar att ge äldre barn.

Adventskalender med veganska tryfflar

Om barnet är vegan eller mjölkallergiker är det här den perfekta adventskalendern!

Läs mer och beställ

Adventskalender med Grata Gris

Läs mer och beställ

Adventskalender med gelebönor

Läs mer och beställ

Adventskalender med lakritspipor

Läs mer och beställ

Gigantisk adventskalender med choklad 2021

Vill du ge ditt barn en adventskalender som hon eller han sent ska glömma är det den här gigantiska chokladkalendern du bör köpa.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med ljus mjölkchoklad 2021

Läs mer och beställ!

Adventskalender med lakritspipor 2021

Det är inte bara vuxna som älskar lakritspipor. Det här är en av årets nyheter när det gäller adventskalendrar. Den är både fylld med klassiska lakritspipor och nyheter så som lakritspipor med havssalt och en extra stor lakritspipa.

Läs mer och beställ

Adventskalender med lakrits 2021

Adventskalender med lakrits från lakritsfabriken.

Läs mer och beställ!

Popcorn adventskalender 2021

Adventskalender med popcorn i alla möjliga och omöjliga smaker.

Läs mer och beställ

Adventskalender med veganska popcorn 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med figurer

En adventskalender med små figurer brukar vara mycket poppis bland barn. Det finns både Från lego, med Pyjamashjältarna, Star Wars Harry Potter osv. Barn älskar att få adventskalendrar med små figurer varje dag.

Paw Patrol kalender

Läs mer och beställ

Advenskalender schich farm

Läs mer och beställ

Adventskalende funko pop

Läs mer och beställ

My little pony kalender

Läs mer och beställ

Adventskalender Baby Born

Läs mer och beställ

Adventskalender Funko Pop Harry Potter

Läs mer och beställ

Adventskalender Harry Potter

Läs mer och beställ

Adventskalener Harry Potter Funko Pop

Läs mer och beställ

Adventskalender Funko Pop

Läs mer och beställ

Schleich Horse Club Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med Barbie

Läs mer och beställ

Adventskalender Barbie

Läs mer och beställ

Adventskalender med pyjamashjältarna 2021

Adventskalender med pyjamashjältarna, varje dag får barnet en kul liten överraskning i sin julkalender.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Greta Gris 2021

Här får barnet en liten figur varje dag ända fram till jul.

Läs mer och beställ!

Adventskalender lego

Att ge barnen en adventskalender fylld med lego brukar vara väldigt uppskattat. Just lego är en väldigt bra adventskalender tycker jag eftersom barnet redan har mycket lego och kan använda de små legofigurerna från adventskalendern tillsammans med det lego som redan finns.

Adventskalender Star Wars Lego

Läs mer och beställ

Adventskalender med Harry Potter

Till de lite äldre barnen kan det vara kul att ge en adventskalender med Harry Potter. Det finns både med Lego och samlarfigurer med Harry Potter. Harry Potter är en bok som många barn älskar väldigt mycket. De hittar alltid någon karaktär i berättelsen som de identifierar sig med. Barnen är både kloka och modiga. Harry Potter är en fin berättelse som många barn älskar, och att få en adventskalender med Harry Potter är den största lyckan.

Harry Potter Adventskalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskaldender till kille

Små killar brukar vara väldigt förtjusta i att få en adventskalender från Disney med bilar. Ge honom en fin adventskalender med spännande innehåll.

Adventskalender med minibilar

Läs mer och beställ

Adventskalender med hot Wheels

Läs mer och beställ

Adventskalender till tjej

Om du frågar en liten tjej vad hon öskar sig för adventskalender är det väldigt sannolikt att hon vill en adventskalender från Disney med Elsa från frost. Låt henne får räkna ner dagarna fram till jul med sina favoriter Elsa, Anna och Olof!

Adventskalender LOL

Läs mer och beställ

Adventskalender Barbie

Läs mer och beställ

Adventskalender Frost

Läs mer och beställ

Adventskalender med Barbie

Läs mer och beställ!

Adventskalender med böcker

Äntligen en adventskalender som är fylld med böcker. Adventskalendrar med Alfons Åberg, Barnens stora adventskalender eller Bamse och hans vänner där barnet får en liten bok varje dag. Här varvas sagoböckerna med pysselböcker.

Adventskalender Alfons Åberg

Bakom varje lucka i Alfons Åberg adventskalendern finns en liten bok. Kalendern innehåller 8 sagoböcker och 16 små pysselböcker.

Läs mer och beställ

Adventskalender Disney

Läs mer och beställ

Adventskalender med mumin

Lär känna alla karaktärerna i Muminvärlden i 24 färgglada och spännande sagor. Bakom luckorna i den här adventskalender finns något för alla Mumin-älskare, allt från ABC och 123 till utflykter i naturen i sällskap av nygamla bekantskaper som Snusmumriken, Snorkfröken och Lilla My.

Läs mer och beställ

Adventskalender med små presenter

Det finns också färdiga adventskalendrar med små presenter som passar både för tjejer och killar. Mamma Mu, dinosaurier och Brio har väldigt fina adventskalendrar till barn.

Adventskalender Minecraft

Läs mer och beställ

Adventskalender med Bamse

Adventskalender som innehåller målar och pysselböcker, spel och pappfigurer.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Play-doh

Läs mer och beställ!

Adventskalender för äldre tjejer och tonåringar

Badkalender 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender med ansiktsmasker 2021

Läs mer och beställ

Adventskalender Lama

Oavsett om december känns grå och trist eller om den bara är en lång väntan på att tomten ska komma så kommer den här adventskalendern att pigga upp vardagen. Bakom adventskalenderns 24 luckor gömmer sig små överraskningar, som gör väntan lite kortare. Här hittar du smink, nageldeokoratoner och annat smått och gott som kommer sätta färg på tillvaron. Adventskalendern fylld med smink bllir en perfekt överaskning till tjejen som behöver blli lite extra ompysslad i december.

Läs mer och beställ

Adventskalender Nissebrev

Adventskalender Nissebrev

Läs mer och beställ

Nissebrev Julkalender

Läs mer och beställ

Stort Nisse kit

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är Nissebrev? Nissebrev är en alternativ adventskalender till barn. Nisse flyttar in i ert hus i december. Varje dag får barnet ett brev från Nisse. Breven innehåller små uppdrag som att mata fåglar, julbaka osv. Vill du läsa mer om Nissebrev finns det mer information här.

Vad kan jag ge min pojkvän för presenter i adventskalendern? Bra presenter att ge sin pojkvän i en adventskalender är godis, nyckelring, skäggolja, massageolja, doftljus, en kärleksförklaring eller en bra film. Fler idéer för att göra en egen adventskalender till pojkvän finns här.

Vad ska man ge för presenter i ene egen adventskalender till barn? Några idéer är godis, kortlek, splashande groda, slime, stressbollar och iq-pussel. Fler idéer för en egen adventskalender till barn hittar du här.

Finns det en färdig adventskalender att köpa till vuxna? Ja, det finns faktiskt färdiga adventskalendrar för vuxna. Till vuxna finns det romantisk adventskalendrar, adventskalendrar med verktyg eller adventskalendrar där man får bygga ihop en egen Porsche. Årets adventskalendrar för vuxna hittar du här.

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Det är alltid svårt att hitta rikgit bra julklappar till barnen. Men jag har samlat några julklappstips här, så att du snabbt ska hitta en riktigt bra julklapp till barnet.

Finns det adventskalender att köpa till husdjur? Ja, det finns det faktiskt. Jag har samlat adventskalendrar för djur på den här sidan.

Tips på fortsatt läsning

 • Elf on the Shelf

  Elf on the Shelf

  Den har funnits ganska länge, och nu är den en välbekant syn för de flesta. Den ökända Elf on the Shelf, är säkert bekant för de flesta som har använt något socialt media under de senaste åren. Elf on the Shelf (alven på hyllan) är känd för att vara placerad på ganska udda, slumpmässiga och […]

  Läs mer..


 • Adventspresenter till tonåring

  Adventspresenter till tonåring

  Tidigare har vi köpt 24 små presenter och slagit in dem och stoppat i en adventskalender, så att dottern fått öppna ett paket varje dag under december. Men i år har det blivit lite annorlunda och vi kommer att ge henne adventspresenter istället. Vad är adventspresenter? Adventspresenter är presenter som man får öppna på advent, […]

  Läs mer..


 • Forskarfabrikens julkalender

  Forskarfabrikens julkalender

  Letar du efter en riktigt bra adventskalender till ditt barn? Vill du ha en adventskalender som inte bara ligger i ett hörn och skräpar efter några dagar? Då är det Forskarfabrikens adventskalender du ska ge ditt barn! Det är en adventskalender fylld med spännande och pedagogiska saker som ökar barnens intresse för naturvetenskap. Här väcks […]

  Läs mer..


Adventskalender Till Barn
Kan man köpa kläder i present til...
Kan man köpa kläder i present till barn?
Rulla till toppen