Adventskalender Till Barn

Vill du hitta en fÀrdig adventskalender till ett barn sÄ har du kommit till rÀtt sida. HÀr har jag samlat de finaste adventskalendrarna du kan hitta online.

Vad Àr dÄ en bra adventskalender till ett barn? Det bror förstÄs lite pÄ hur gammalt barnet Àr och vad det Àr intresserad av. Det finns mÄnga fina adventskalendrar till barn med smÄ figurer i, det kan till exempel vara Lego, Playmobil eller en adventskalender med Harry Potter. Det har Àven kommit adventskalendrar med böcker i. Den kanske vanligaste adventskalendern innehÄller godis.

HÀr Àr de finaste adventskalendrarna jag hittat online! Adventskalendrar med smÄ leksaker i, adventskalendrar med godis och adventskalendrar med böcker.

Till barn finns det vÀldigt mÄnga fÀrdiga adventskalendrar

Adventskalender med Babblarna

Även de allra minsta barnen vill ocksĂ„ en adventskalender i vĂ€ntan pĂ„ julen. Speciellt om de har Ă€ldre syskon Ă€r det vĂ€ldigt viktigt att Ă€ven familjens smĂ„ barn har en egen adventskalender. Till de allra minsta barnen passar det bĂ€st med en adventskalender med Babblarna.

Babblarna innehÄller pÄsar med torkad frukt eller torkade bÀr. LÄdorna som godiset kommer i bildar ett memory pÄ ena sidan och ett pussel pÄ andra. En fin adventskalender att ge smÄ barn.

LÀs mer och bestÀll!

Forskarkalendern

En av de bÀsta adventskalendrarna jag sjÀlv köpt till min dotter Àr forskarkalendern. Det Àr en julkalender med vetenskapliga presenter. Varje dag fÄr barnet en present som pÄ nÄgot vis har med forskning och naturvetenskap att göra. Det Àr presenter som vÀcker nyfikenhet och fascination. Exempel pÄ sÄdant som varit med i kalendern Àr en haj som vÀxt till mÄngdubbel storlek nÀr den lÀggs i vatten. Pepparkaksformar för att göra 3D-dinosaurier, kemiexperiment med pipetter och skyddsglasögon, slime och saker för att utforska magnetism.

Det Àr den roligaste adventskalendern hon fÄtt. Priset Àr faktiskt inte sÄ högt heller om man jÀmför med vad det kostar att köpa 24 smÄ presenter och ge barnet. Men i Är fyller hon 13 Är och Àr kanske lite för stor för den hÀr adventskalendern.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med godis

Det finns förstÄs adventskalendrar med choklad i matbutiken för 30 kr och det passar alldeles utmÀrkt till de minsta barnen. Men de lite Àldre barnen Àr vÀldigt medvetna om att det inte Àr den roligaste adventskalendern. HÀr Àr nÄgra lite lyxigare godiskalendrar att ge Àldre barn.

Gigantisk adventskalender med choklad

Vill du ge ditt barn en adventskalender som hon eller han sent ska glömma Àr det den hÀr gigantiska chokladkalendern du bör köpa.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med ljus mjölkchoklad

LÀs mer och bestÀll!

Chokladkalender

En helt vanlig chokladkalender passar bÀst för smÄ barn.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med lakrits

Adventskalender med lakrits frÄn lakritsfabriken.

LÀs mer och bestÀll!

Popcorn adventskalender

Adventskalender med popcorn i alla möjliga och omöjliga smaker.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med figurer

En adventskalender med smÄ figurer brukar vara mycket poppis bland barn. Det finns bÄde FrÄn lego, med PyjamashjÀltarna, Star Wars Harry Potter osv. Barn Àlskar att fÄ adventskalendrar med smÄ figurer varje dag.

Adventskalender med pyjamashjÀltarna

Adventskalender med pyjamashjÀltarna, varje dag fÄr barnet en kul liten överraskning i sin julkalender.

LÀs mer och bestÀll!

Marvel Adventskalender

Adventskaldender med roliga Marvel samlarfigurer frÄn POP: Thanos, Venom, Captain America och mÄnga fler.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med Mumin

Kanske gillar ditt barn just Mumintrollen – dĂ„ kommer den hĂ€r adventskalender göra det lĂ€tt att gĂ„ ur sĂ€ngen hela december.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Greta Gris

HÀr fÄr barnet en liten figur varje dag Ànda fram till jul.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender lego

Att ge barnen en adventskalender fylld med lego brukar vara vÀldigt uppskattat. Just lego Àr en vÀldigt bra adventskalender tycker jag eftersom barnet redan har mycket lego och kan anvÀnda de smÄ legofigurerna frÄn adventskalendern tillsammans med det lego som redan finns.

Adventskalender lego friends

Adventskalender frÄn Lego med smÄ figurer bÄde en mÀnniska, robot, gran, fÄglar, slÀde och bergsprÀngare.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Lego city

Lego adventskalender med smÄ figurer, en hund, en gran osv. Kul i vÀntan pÄ att tomten ska komma pÄ julafton.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Harry Potter Lego

Kalender med 24 smÄ lego presenter frÄn Harry Potters vÀrld. De tre vÀnnerna och mÄnga tillbehör.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Star Wars Lego

Adventskalender frÄn Star Wars Lego bakom de 24 luckorna finns rymdskepp, minifigurer och mÄnga överraskningar!

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med Harry Potter

Till de lite Àldre barnen kan det vara kul att ge en adventskalender med Harry Potter. Det finns bÄde med Lego och samlarfigurer med Harry Potter. Harry Potter Àr en bok som mÄnga barn Àlskar vÀldigt mycket. De hittar alltid nÄgon karaktÀr i berÀttelsen som de identifierar sig med. Barnen Àr bÄde kloka och modiga. Harry Potter Àr en fin berÀttelse som mÄnga barn Àlskar, och att fÄ en adventskalender med Harry Potter Àr den största lyckan.

Adventskalender med Harry Potter figurer

En adventskalender fylld med fina POP samlarfigurer frÄn berÀttelsen om Harry Potter.

LÀs mer och bestÀll

Adventskalender Harry Potter Lego

I den hÀr adventskalendern finns figurer som Harry Potter, Ron, Hermione och Hagrid, en ocksÄ mÄnga fina jultillbehör för att de ska fÄ en fin jul tillsammans.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Harry Potter samlarfigurer

Bakom luckorna i den hÀr julkalendern döljer sig 24 stycken samlarfigurer frÄn Harry Potters vÀrld. En massa festklÀdda hÀxor, trollkarlar och magiska varelser som ska fira jul.

LÀs mer och bestÀll!

Harry Potter adventskalender

I den hÀr adventskalendern gömmer sig smÄ presenter med Harry Potter tema. En jÀtterolig adventskalender att ge en Harry Potter Àlskare.

LÀs mer och bestÀll kalendern hos Coolstuff

Adventskalender med Harry Potter strumpor

Strumpkalender fylld med 12 par strumpor som passar en hÀxa eller trollkarl. Storlek 36-41.

LÀs mer och bestÀll

Adventskaldender till kille

SmÄ killar brukar vara vÀldigt förtjusta i att fÄ en adventskalender frÄn Disney med bilar. Ge honom en fin adventskalender med spÀnnande innehÄll.

Adventskalender bil

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med leksaksbilar

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender till tjej

Om du frÄgar en liten tjej vad hon öskar sig för adventskalender Àr det vÀldigt sannolikt att hon vill en adventskalender frÄn Disney med Elsa frÄn frost. LÄt henne fÄr rÀkna ner dagarna fram till jul med sina favoriter Elsa, Anna och Olof!

Adventskalender med Barbie

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med smÄ figurer 

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender LOL

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med böcker

Äntligen en adventskalender som Ă€r fylld med böcker. Adventskalendrar med Alfons Åberg, Barnens stora adventskalender eller Bamse och hans vĂ€nner dĂ€r barnet fĂ„r en liten bok varje dag. HĂ€r varvas sagoböckerna med pysselböcker.

Bakom varje lucka i Alfons Åberg adventskalendern finns en liten bok. Kalendern innehĂ„ller 8 sagoböcker och 16 smĂ„ pysselböcker.
Bamse adventskalender som Àr fylld med böcker. HÀr hittar du 12 böcker och 12 pysselböcker med Bamse och hans vÀnner.
Djuren i skogen, Spöket Laban och mÄnga fler i en adventskalender med sagor, pyssel, pussel och annat skoj som Àr helt magiskt roligt.
24 miniböcker med Greta och hennes vÀnner under advent. Varje dag fÄr barnet en rolig liten saga som handlar om Greta, familjen Gris och deras vÀnner i juletid.
Bakom luckorna hittar du berÀttelser om julen, klassiska sagor, vardagsberÀttelser och mycket mer. Med en Pixi kalender med böcker fÄr barnen sagor som varar hela december!
Bakom luckorna i den hÀr adventskalendern finns klassiska sagor, vardagsberÀttelser och mycket mer. Med en Pixikalender fÄr ditt barn en fin december.
Adventskalender som innehÄller bÄde traditionella berÀttelser frÄn pixi varvat med pysselböcker. Pixiböcker av mÄnga vÀlkÀnda författare och illustratörer; Stina Wirsén, Lotta Olsson, Lisen AdbÄge, Charlotte Ramel, Kjell Thorsson, Millis Sarri, Linn Hallberg och Margareta Nordqvist med flera.
LÀr kÀnna alla karaktÀrerna i MuminvÀrlden i 24 fÀrgglada och spÀnnande sagor. Bakom luckorna i den hÀr adventskalender finns nÄgot för alla Mumin-Àlskare, allt frÄn ABC och 123 till utflykter i naturen i sÀllskap av nygamla bekantskaper som Snusmumriken, Snorkfröken och Lilla My.
Adventskalender Pixi Emilia Dzubak

Adventskalender med smÄ presenter

Det finns ocksÄ fÀrdiga adventskalendrar med smÄ presenter som passar bÄde för tjejer och killar. Mamma Mu, dinosaurier och Brio har vÀldigt fina adventskalendrar till barn.

Adventskalender med dinosaurier

En adventskalender med dinosaurier hÀr gömmer sig sÄ presenter med samlarfigurer och spel med dinosaurer. SpÀnnande varje dag fram till julafton.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender frÄn BRIO

BRIO adventskalender med smÄ leksaker. Bakom varje lucka döljer sig en spÀnnande leksak. Bit för bit bygger du upp din förtrollande vÀrld. Leksakerna gÄr att bygga ihop med Brios övriga sortiment.

LÀs mer och bestÀll!

SuperhjÀltarna adventskalender

Adventskalender med smÄ presenter frÄn superhjÀltarna hÀr fÄr barnet suddgummin, kritor, stÀmplar mm

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med Bamse

Adventskalender som innehÄller mÄlar och pysselböcker, spel och pappfigurer.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender handbok för superhjÀltar

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med Minioner

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Thomas TĂ„g

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Play-doh

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender för Àldre tjejer och tonÄringar

Adventskalender Miss Cutie Pie

Det hÀr Àr en gullig sminkkalender som innehÄller massa olika skönhetsprodukter.

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender med smink Lottie London

LÀs mer och bestÀll!

Adventskalender Lama

En adventskalender med en lama kommer bli vÀldigt poppis bland unga tjejer. Det Àr vÀldigt populÀrt med lamadjur just nu, av nÄgon anledning. Adventskalendern Àr fyllt med lyxiga tvÄlar och badbomber att förgylla december med.

LÀs mer och bestÀll

Årets adventskalender 2019

Årets adventskalender, eller julkalender som det ocksĂ„ kallas, pĂ„ TV heter Panik i tomteverkstaden. Den utspelar sig pĂ„ Nordpolen och i den hemliga tomtebyn. Tomtens existens hĂ€nger pĂ„ att barnen fortsĂ€tter att tro pĂ„ Tomten. MEN Tomten har blivit utbrĂ€nd. Man fĂ„r se hur det Ă€r i Tomtens familj. Det mĂ„ste lösas pĂ„ nĂ„got sĂ€tt, hur ska det annars gĂ„ med julen?

Relaterade frÄgor

Vad Àr Nissebrev? Nissebrev Àr en alternativ adventskalender till barn. Nisse flyttar in i ert hus i december. Varje dag fÄr barnet ett brev frÄn Nisse. Breven innehÄller smÄ uppdrag som att mata fÄglar, julbaka osv. Vill du lÀsa mer om Nissebrev finns det mer information hÀr.

Vad kan jag ge min pojkvÀn för presenter i adventskalendern? Bra presenter att ge sin pojkvÀn i en adventskalender Àr godis, nyckelring, skÀggolja, massageolja, doftljus, en kÀrleksförklaring eller en bra film. Fler idéer för att göra en egen adventskalender till pojkvÀn finns hÀr.

Vad ska man ge för presenter i ene egen adventskalender till barn? NÄgra idéer Àr godis, kortlek, splashande groda, slime, stressbollar och iq-pussel. Fler idéer för en egen adventskalender till barn hittar du hÀr.

Finns det en fĂ€rdig adventskalender att köpa till vuxna? Ja, det finns faktiskt fĂ€rdiga adventskalendrar för vuxna. Till vuxna finns det romantisk adventskalendrar, adventskalendrar med verktyg eller adventskalendrar dĂ€r man fĂ„r bygga ihop en egen Porsche. Årets adventskalendrar för vuxna hittar du hĂ€r.

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Det Àr alltid svÄrt att hitta rikgit bra julklappar till barnen. Men jag har samlat nÄgra julklappstips hÀr, sÄ att du snabbt ska hitta en riktigt bra julklapp till barnet.

Finns det adventskalender att köpa till husdjur? Ja, det finns det faktiskt. Jag har samlat adventskalendrar för djur pÄ den hÀr sidan.

Tips pÄ fortsatt lÀsning

Dela gÀrna sidan