Adventskalender Till Barn

Vill du hitta en färdig adventskalender till ett barn så har du kommit till rätt sida. Här har jag samlat de finaste adventskalendrarna du kan hitta online.

Vad är då en bra adventskalender till ett barn? Det bror förstås lite på hur gammalt barnet är och vad det är intresserad av. Det finns många fina adventskalendrar till barn med små figurer i, det kan till exempel vara Lego, Playmobil eller en adventskalender med Harry Potter. Det har även kommit adventskalendrar med böcker i. Den kanske vanligaste adventskalendern innehåller godis.

Här är de finaste adventskalendrarna jag hittat online! Adventskalendrar med små leksaker i, adventskalendrar med godis och adventskalendrar med böcker.

Till barn finns det väldigt många färdiga adventskalendrar

Adventskalender med Babblarna

Även de allra minsta barnen vill också en adventskalender i väntan på julen. Speciellt om de har äldre syskon är det väldigt viktigt att även familjens små barn har en egen adventskalender. Till de allra minsta barnen passar det bäst med en adventskalender med Babblarna.

Babblarna innehåller påsar med torkad frukt eller torkade bär. Lådorna som godiset kommer i bildar ett memory på ena sidan och ett pussel på andra. En fin adventskalender att ge små barn.

Läs mer och beställ!

Forskarkalendern

En av de bästa adventskalendrarna jag själv köpt till min dotter är forskarkalendern. Det är en julkalender med vetenskapliga presenter. Varje dag får barnet en present som på något vis har med forskning och naturvetenskap att göra. Det är presenter som väcker nyfikenhet och fascination. Exempel på sådant som varit med i kalendern är en haj som växt till mångdubbel storlek när den läggs i vatten. Pepparkaksformar för att göra 3D-dinosaurier, kemiexperiment med pipetter och skyddsglasögon, slime och saker för att utforska magnetism.

Det är den roligaste adventskalendern hon fått. Priset är faktiskt inte så högt heller om man jämför med vad det kostar att köpa 24 små presenter och ge barnet. Men i år fyller hon 13 år och är kanske lite för stor för den här adventskalendern.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med godis

Det finns förstås adventskalendrar med choklad i matbutiken för 30 kr och det passar alldeles utmärkt till de minsta barnen. Men de lite äldre barnen är väldigt medvetna om att det inte är den roligaste adventskalendern. Här är några lite lyxigare godiskalendrar att ge äldre barn.

Gigantisk adventskalender med choklad

Vill du ge ditt barn en adventskalender som hon eller han sent ska glömma är det den här gigantiska chokladkalendern du bör köpa.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med ljus mjölkchoklad

Läs mer och beställ!

Chokladkalender

En helt vanlig chokladkalender passar bäst för små barn.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med lakrits

Adventskalender med lakrits från lakritsfabriken.

Läs mer och beställ!

Popcorn adventskalender

Adventskalender med popcorn i alla möjliga och omöjliga smaker.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med figurer

En adventskalender med små figurer brukar vara mycket poppis bland barn. Det finns både Från lego, med Pyjamashjältarna, Star Wars Harry Potter osv. Barn älskar att få adventskalendrar med små figurer varje dag.

Adventskalender med pyjamashjältarna

Adventskalender med pyjamashjältarna, varje dag får barnet en kul liten överraskning i sin julkalender.

Läs mer och beställ!

Marvel Adventskalender

Adventskaldender med roliga Marvel samlarfigurer från POP: Thanos, Venom, Captain America och många fler.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med Mumin

Kanske gillar ditt barn just Mumintrollen – då kommer den här adventskalender göra det lätt att gå ur sängen hela december.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Greta Gris

Här får barnet en liten figur varje dag ända fram till jul.

Läs mer och beställ!

Adventskalender lego

Att ge barnen en adventskalender fylld med lego brukar vara väldigt uppskattat. Just lego är en väldigt bra adventskalender tycker jag eftersom barnet redan har mycket lego och kan använda de små legofigurerna från adventskalendern tillsammans med det lego som redan finns.

Adventskalender lego friends

Adventskalender från Lego med små figurer både en människa, robot, gran, fåglar, släde och bergsprängare.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Lego city

Lego adventskalender med små figurer, en hund, en gran osv. Kul i väntan på att tomten ska komma på julafton.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Harry Potter Lego

Kalender med 24 små lego presenter från Harry Potters värld. De tre vännerna och många tillbehör.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Star Wars Lego

Adventskalender från Star Wars Lego bakom de 24 luckorna finns rymdskepp, minifigurer och många överraskningar!

Läs mer och beställ!

Adventskalender med Harry Potter

Till de lite äldre barnen kan det vara kul att ge en adventskalender med Harry Potter. Det finns både med Lego och samlarfigurer med Harry Potter. Harry Potter är en bok som många barn älskar väldigt mycket. De hittar alltid någon karaktär i berättelsen som de identifierar sig med. Barnen är både kloka och modiga. Harry Potter är en fin berättelse som många barn älskar, och att få en adventskalender med Harry Potter är den största lyckan.

Adventskalender med Harry Potter figurer

En adventskalender fylld med fina POP samlarfigurer från berättelsen om Harry Potter.

Läs mer och beställ

Adventskalender Harry Potter Lego

I den här adventskalendern finns figurer som Harry Potter, Ron, Hermione och Hagrid, en också många fina jultillbehör för att de ska få en fin jul tillsammans.

Läs mer och beställ!

Adventskalender Harry Potter samlarfigurer

Bakom luckorna i den här julkalendern döljer sig 24 stycken samlarfigurer från Harry Potters värld. En massa festklädda häxor, trollkarlar och magiska varelser som ska fira jul.

Läs mer och beställ!

Harry Potter adventskalender

I den här adventskalendern gömmer sig små presenter med Harry Potter tema. En jätterolig adventskalender att ge en Harry Potter älskare.

Läs mer och beställ kalendern hos Coolstuff

Adventskalender med Harry Potter strumpor

Strumpkalender fylld med 12 par strumpor som passar en häxa eller trollkarl. Storlek 36-41.

Läs mer och beställ

Adventskaldender till kille

Små killar brukar vara väldigt förtjusta i att få en adventskalender från Disney med bilar. Ge honom en fin adventskalender med spännande innehåll.

Adventskalender bil

Läs mer och beställ!

Adventskalender med leksaksbilar

Läs mer och beställ!

Adventskalender till tjej

Om du frågar en liten tjej vad hon öskar sig för adventskalender är det väldigt sannolikt att hon vill en adventskalender från Disney med Elsa från frost. Låt henne får räkna ner dagarna fram till jul med sina favoriter Elsa, Anna och Olof!

Adventskalender med Barbie

Läs mer och beställ!

Adventskalender med små figurer 

Läs mer och beställ!

Adventskalender LOL

Läs mer och beställ!

Adventskalender med böcker

Äntligen en adventskalender som är fylld med böcker. Adventskalendrar med Alfons Åberg, Barnens stora adventskalender eller Bamse och hans vänner där barnet får en liten bok varje dag. Här varvas sagoböckerna med pysselböcker.

Bakom varje lucka i Alfons Åberg adventskalendern finns en liten bok. Kalendern innehåller 8 sagoböcker och 16 små pysselböcker.
Bamse adventskalender som är fylld med böcker. Här hittar du 12 böcker och 12 pysselböcker med Bamse och hans vänner.
Djuren i skogen, Spöket Laban och många fler i en adventskalender med sagor, pyssel, pussel och annat skoj som är helt magiskt roligt.
24 miniböcker med Greta och hennes vänner under advent. Varje dag får barnet en rolig liten saga som handlar om Greta, familjen Gris och deras vänner i juletid.
Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixi kalender med böcker får barnen sagor som varar hela december!
Bakom luckorna i den här adventskalendern finns klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixikalender får ditt barn en fin december.
Adventskalender som innehåller både traditionella berättelser från pixi varvat med pysselböcker. Pixiböcker av många välkända författare och illustratörer; Stina Wirsén, Lotta Olsson, Lisen Adbåge, Charlotte Ramel, Kjell Thorsson, Millis Sarri, Linn Hallberg och Margareta Nordqvist med flera.
Lär känna alla karaktärerna i Muminvärlden i 24 färgglada och spännande sagor. Bakom luckorna i den här adventskalender finns något för alla Mumin-älskare, allt från ABC och 123 till utflykter i naturen i sällskap av nygamla bekantskaper som Snusmumriken, Snorkfröken och Lilla My.
Adventskalender Pixi Emilia Dzubak

Adventskalender med små presenter

Det finns också färdiga adventskalendrar med små presenter som passar både för tjejer och killar. Mamma Mu, dinosaurier och Brio har väldigt fina adventskalendrar till barn.

Adventskalender med dinosaurier

En adventskalender med dinosaurier här gömmer sig så presenter med samlarfigurer och spel med dinosaurer. Spännande varje dag fram till julafton.

Läs mer och beställ!

Adventskalender från BRIO

BRIO adventskalender med små leksaker. Bakom varje lucka döljer sig en spännande leksak. Bit för bit bygger du upp din förtrollande värld. Leksakerna går att bygga ihop med Brios övriga sortiment.

Läs mer och beställ!

Superhjältarna adventskalender

Adventskalender med små presenter från superhjältarna här får barnet suddgummin, kritor, stämplar mm

Läs mer och beställ!

Adventskalender med Bamse

Adventskalender som innehåller målar och pysselböcker, spel och pappfigurer.

Läs mer och beställ!

Adventskalender handbok för superhjältar

Läs mer och beställ!

Adventskalender med Minioner

Läs mer och beställ!

Adventskalender Thomas Tåg

Läs mer och beställ!

Adventskalender Play-doh

Läs mer och beställ!

Adventskalender för äldre tjejer och tonåringar

Adventskalender Miss Cutie Pie

Det här är en gullig sminkkalender som innehåller massa olika skönhetsprodukter.

Läs mer och beställ!

Adventskalender med smink Lottie London

Läs mer och beställ!

Adventskalender Lama

En adventskalender med en lama kommer bli väldigt poppis bland unga tjejer. Det är väldigt populärt med lamadjur just nu, av någon anledning. Adventskalendern är fyllt med lyxiga tvålar och badbomber att förgylla december med.

Läs mer och beställ

Årets adventskalender 2019

Årets adventskalender, eller julkalender som det också kallas, på TV heter Panik i tomteverkstaden. Den utspelar sig på Nordpolen och i den hemliga tomtebyn. Tomtens existens hänger på att barnen fortsätter att tro på Tomten. MEN Tomten har blivit utbränd. Man får se hur det är i Tomtens familj. Det måste lösas på något sätt, hur ska det annars gå med julen?

Relaterade frågor

Vad är Nissebrev? Nissebrev är en alternativ adventskalender till barn. Nisse flyttar in i ert hus i december. Varje dag får barnet ett brev från Nisse. Breven innehåller små uppdrag som att mata fåglar, julbaka osv. Vill du läsa mer om Nissebrev finns det mer information här.

Vad kan jag ge min pojkvän för presenter i adventskalendern? Bra presenter att ge sin pojkvän i en adventskalender är godis, nyckelring, skäggolja, massageolja, doftljus, en kärleksförklaring eller en bra film. Fler idéer för att göra en egen adventskalender till pojkvän finns här.

Vad ska man ge för presenter i ene egen adventskalender till barn? Några idéer är godis, kortlek, splashande groda, slime, stressbollar och iq-pussel. Fler idéer för en egen adventskalender till barn hittar du här.

Finns det en färdig adventskalender att köpa till vuxna? Ja, det finns faktiskt färdiga adventskalendrar för vuxna. Till vuxna finns det romantisk adventskalendrar, adventskalendrar med verktyg eller adventskalendrar där man får bygga ihop en egen Porsche. Årets adventskalendrar för vuxna hittar du här.

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Det är alltid svårt att hitta rikgit bra julklappar till barnen. Men jag har samlat några julklappstips här, så att du snabbt ska hitta en riktigt bra julklapp till barnet.

Finns det adventskalender att köpa till husdjur? Ja, det finns det faktiskt. Jag har samlat adventskalendrar för djur på den här sidan.

Tips på fortsatt läsning

Dela gärna sidan

Adventskalender för barn 2019
Adventskalender för barn
Adventskalendrar för barn