vad önskar sig en 12-åring i present

Present till 12 årig tjej

Vad önskar sig en 12-årig tjej i present?

Nu börjar det skilja mycket mellan vad killar och tjejer önskar sig. Bra presenter till 12-åriga tjejer är t.ex. enhörningar, flamingos, lite vuxnare leksaker och olika redskap för att göra snacks. Några snabba tips på bra födelsedagspresenter till 12-åriga tjejer blir därför: en enhörningsmugg, popcornmaskin och Leonardo da Vinchis trämodeller.Men fortsätt gärna läsa för fler bra idéer för ditt presentinköp.

popcornmaskin-i julklapp till 12 åriga tjejer


En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Roliga prylar och Coolstuff


Presenterna får inte vara barnsliga

När du väljer present till en 12-årig tjej är det viktigt att du tänker till lite. Det värsta du kan göra är att ge henne något barnsligt! Om det inte är din dotter som fyller år så undvik att de allra barnsligaste presenterna bland mina förslag. Risken är att det kan bli fel. Jag minns så väl hur fel det blev när pappa gav mig en docka i julklapp när jag var 13-år. Jag önskade mig smink, kläder och sånt. Men pappa gav mig en docka. Jag blev inte bara besviken utan väldigt förolämpad eftersom pappa trodde att jag var SÅÅÅ barnslig. Jag hade slutat leka med dockor på lågstadiet. Så om du inte känner tjejen som fyller år så väl så tycker jag att du ska undvika barnsliga grejer. Känner du henne, så vet du ifall hon önskar sig enhörningsgosedjur eller ej.


Bra presenter till smarta tjejer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Tjejer gillar utmaningar och att lära sig nya saker. Några presenter som man blir smartare av är t.ex. Kluriga spel, IQ-pussel, tankenötter och sådant. Här har jag tagit fram några förslag på några som jag tycker kan bli en bra present till en 12-årig tjej.

IQ-pussel i form av olika metalldelar som man ska plocka isär utan att använda våld. Såna här kluriga metallpussel är svåra att slita sig ifrån när man väl har börjat plocka med dem. Både vuxna och barn har svårt att låta bli dem när de ligger framme.

häftig julklapp till 12 åringar

En robot är en rolig julklapp till en 12-årig tjej är en robot. Med den här coola roboten kan hon lära sig programmera under lekfulla former.


Enhörningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff, Roliga prylar och CDON

12-åriga tjejer brukar älska enhörningar. Exakt vad som är så bra med enhörningar är svårt att säga. Visst ska de vara magiska, men det är ju trolleri också, men det har inte alls slagit lika stort bland 12-åringar. Ja, det är väl ett mysterium som vi vuxna inte lär begripa. Här hittar du i alla fall några magiska enhörningar som en 12-årig tjej gillar: powerbank, tofflor, kläder, godisbajsande enhörningar, enhörningspulkor, enhörningslampor, gosedjur i form av enhörningar. Nästan alla 12-åriga tjejer önskar sig enhörningar i julklapp.

Enhörning som powerbank i present till 12-årigtjej
Köp enhörningskläder i julklapp till en 12-årig tjej
Enhörningar är en uppskattad julklapp av 12-åriga tjejer
en julklapp som 12-åriga tjejer önskar sig är enhörningsofflor


Flamingos

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Förutom enhörningar är det väldigt vanligt att 12-åriga tjejer önskar sig flamingos i present kanske som, sminkväska, pulka eller neonbelysning.


Snacks i present till en 12-årig tjej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON och Coolstuff

Tjejer i den här åldern har börjat intressera sig för matlagning och bakning. De börjar klara sig ganska bra i köket, så man vågar släppa loss dem utan att riskera att behöva städa köket i flera timmar efter. De brukar tycka om att baka kakor och göra godsaker. De brukar även kunna tänka sig att laga enklare maträtter. Redskap som en 12-årig tjej behöver i köket är:

glassmaskin i julklapp till 12-årig tjej
ice cram roller i julklapp till 13-årig tjej
bra julklappar som 12åriga tjejer önskar sig

Present till en 12-årig tjej som redan har allt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Avanza

Upplever du också att barn har alldeles för mycket prylar idag? Är det svårt att hålla ordning i rummet med alla saker hon redan har? Så är det för min dotter i alla fall. Jag har börjat ge henne lite aktier istället. De bolag jag har köpt är Cloetta, HM och Swedbank. Det viktiga tycker jag är att hon förstår vad hennes företag gör. Vill du också köpa aktier istället för att ge saker i present, surfa in på Avanza.


Köp enhörningskläder i julklapp till en 12-årig tjej

Kläder i present till en 12-årig tjej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff, Stadium

Tjejer gillar att få kläder. Det kan vara en snygg topp med enhörningar, paljetter, eller med något fint mönster. Kanske det kan vara kul att få en fluffig tröja eller så. En riktigt bra present till en 12-årig tjej är enhörningskläder och enhörningstofflor. Men innan du vågar dig på att köpa kläder i present till henne behöver du vara säker på hennes storlek, stil och vad hon gillar för färger. Ett presentkort skulle kunna vara ett säkrare kort faktiskt.

Presentkort på Stadium här finns det både kläder, väskor och idrottsutrustning att välja mellan.

Presentkort på Lindex de har ett stort utbud av både barn och damkläder. Hon kan handla både i butiken och online på nätet.

Presentkort på Kids Brand Store Har det blivit viktigt att ha märkesskläder i hennes klass är det här du ska köpa presentkortet.


Bra present till 12-årig tjej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Upplevelse.com

Bio kan bli en bra present till pappa

En bra present till en 12-årig tjej är förstås att tillbringa tid tillsammans med dig. Födelsedagspresenter där du gör något tillsammans med henne kan vara en spa-weekend, gå på bio, äventyrsbana eller att ni fikar på stan och shoppar tillsammans.


Fler presenter till en 12-årig tjej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

snygg Harry Potter lampa i julklapp till 11-åring och 12-årig tjej

Kanske gillar hon någon bokserie, t.ex. Harry Potter. Då finns det ofta många fina saker att ge henne. Harry Potter lampa med den gyllene kvicken står högt på önskelistan här hemma. Det finns också fina metallmodeller relaterat till serien. Känner du inte till att hon gillar någon speciell bok eller film är det bättre att avstå och välja något annat istället.

godislådor är en bra julklapp till 11 åring och 12-åriga flickor

Att ha en egen godisbutik är ofta drömmen. Kan du inte uppfylla den åt henne kan hon även tänka sig att ta emot såna här godisbyttor som du fyllt med smågodis. Det är nästan som att ha en egen godisbutik i rummet. En riktigt snygg inredningspryl är det också. Fyll den gärna med godis innan du ger den i present till en 12-årig tjej.

Böcker kan vara kul att få. Min dotters senaste favoritbok är Den jag är. Simon får ofta ångestattacker och är ganska ensam. Men så blir han kompis med Gabriella, eller Gabbe som hon hellre vill kallas. Gabbe har sina problem. Hon känner sig ibland som en kille men blir pressad att uppföra sig mer som en tjej och klä sig mer tjejigt. När Simon upptäcker att hans nya vän också blir hotad i skolan, är han stark nog att utmana hennes fiende. Saker och ting går snett och plötsligt är det Simon som är illa ute istället. Han blir anklagad för misshandel. Simon och Gabriella stöttar varandra och hjälps åt att hantera olika situationer. Ibland möter de problemen med stort mod. Men ibland orkar de inte, utan är lika rädda och uppgivna som de flesta av oss kan vara ibland. Det här är en bok som alla borde läsa för att lättare förstå och kunna hjälpa.


Billig present till en 12-årig tjej

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON, Coolstuff, Roliga prylar och Adlibris

Letar du efter en billigare present till en 12-årig tjej? Då skulle jag föreslå ett set med lite “vuxnare” pärlor där hon får pärla sina egna smycken.

Present till 11-årig tjej enhörningskattkudde

Inredning till hennes rum, t.ex. en prydnadskudde, en fin pläd eller en ljusslinga. Det brukar alltid gå hem. Kanske den 12-åriga tjejen skulle gilla att få en fin enhörningskattkudde i present? Eller en ljuslykta med ett elektriskt ljus. Kanske någon fin tavla att hänga på väggen.

Riktigt bra julklappar till 12-åriga tjejer necessär med söta katter

Förbrukningsvaror går ju alltid att köpa också: schampo, balsam, badsalt, badbomber, bodylotion, en rolig tandborste, läppglans, hårsnoddar, hårband och bubbelbad. Kanske det är en bra idé att ge bort de i en fin necessär också.

Godis förstås, det går alltid hem. En present som en 12-årig tjej verkligen kommer att uppskatta är den här jättechokladkakan. Perfekt till fredagsmyset många veckor framöver.

Enhörningsmugg riktigt bra julklapp till tjejer

Att få en snygg mugg att dricka morgonchokladen ur är också kul att få. Just den här är extra fin, eftersom den är en enhörning. Som jag skrev tidigare så är det något magiskt just med enhörningar. För at få en riktigt fin inslagning tycker jag att du ska fylla den med marshmallows och slå in det hela i cellofan. Det kommer bli väldigt snyggt!

Det här är också en kul present att få när man är en 12-årig tjej. En köttätande växt. Det är betydligt coolare att ha en sådan på rummet än en ampellilja eller porslinsblomma. En köttätande växt är faktiskt snäppet tuffare än kaktusar också. Vem vet, kanske äter den eventuella inkräktare också?

Sa jag att det är något väldigt speciell med enhörningar? Ja, i alla fall tror 12-åringar det. Det här är en gullig liten enhörning som också fungerar som högtalare. Med en här kan hon lyssna på musik med hjälp av bluetooth. Den kanske inte ser så märkvärdig ut i dina ögon? Men den har förvånansvärt bra ljud…och det är en enhörning. Det behövs egentligen inte fler argument än så.

Andra små billiga presenter till en 12-årig tjej är krukväxter, glitterpennor, Uno, Yatzy, kortlek, dvd-filmer, ett fint glas, kaktusar, en fin ask att lägga smycken i, billiga smycken från Glitter.

Hittade du inga julklappstips här som du tycker passar bra till den 12-åriga tjej som du ska fira julen tillsammans med kanske du hittar något här:

Leave a Comment