Bra Presenter

DÀr varje gÄva blir ett minnesvÀrt ögonblick!

Julklapp 12-Åring

Har du svÄrt att hitta bra julklappar till 12-Äringar? HÀr hittar du mina bÀsta tips.

Vad Àr en bra julklapp till en 12-Äring? För dig som behöver en julklapp snabbt och enkelt till en 12-Äring Àr mina bÀsta tips: en snygg tröja, hörlurar och Icecream roller. Det Àr bra julklappar som inte Àr jÀttedyra och som passar lika bra för 12-Äriga tjejer som för 12-Äringar killar.

NĂ€r man Ă€r 12 Ă„r sĂ„ Ă€r det fortfarande vĂ€ldigt viktigt med antalet julklappar. 12-Ă„ringar tycker om MÅNGA julklappar. DĂ€rför har jag försökt hitta Ă€ven billiga julklappar, sĂ„ att de kan bli desto fler liksom. 

Vad Àr en bra julklapp till en 12-Äring?

PÄ den hÀr sidan hittar du mina allra bÀsta tips pÄ julklappar att ge en 12-Äring.

Teknik och Elektronik

I avsnittet ”Teknik och Elektronik” hittar du en rad spĂ€nnande, moderna och praktiska julklappar som passar 12-Ă„ringar. HĂ€r kombinerar vi nytĂ€nkande och underhĂ„llning med teknik, perfekt för att matcha ungdomars intressen och digitala livsstil. Varje gĂ„va Ă€r vald för att inspirera, engagera och berika en 12-Ă„rings vardag.

Hörlurar

Hörlurar Àr perfekta för 12-Äringar som Àlskar att lyssna pÄ musik, titta pÄ YouTube eller TikTok.

iPhone vantar

Speciellt designade för att anvÀndas med smartphones, dessa vantar Àr en praktisk vintergÄva.

Rock on hörlurshÄllare

En cool och praktisk förvaringslösning för hörlurar, perfekt för musikÀlskande ungdomar.

Kamera

Perfekt för unga fotografer, dessa kameror uppmuntrar till kreativitet och utforskning.

Drönare

Drönare Àr en spÀnnande gÄva, perfekt för Àventyrslystna 12-Äringar som Àlskar teknik.

iPhone

Om hon eller han inte har en mobiltelefon sÄ Àr det en mycket bra julklapp. Om hon eller han har en Àldre telefon sÄ kan jag lova att det Àr det som stÄr högst upp pÄ önkselistan nu.

Hörlurar

Hörlurar Àr en uppskattad gÄva för 12-Äringar som vill njuta av sin digitala underhÄllning utan att störa andra.

Harry Potter airpod fodral

NÀr du handlar julklappar till en 12 Äring Àr Harry Potter saker ett hett tips. Det Àr en jÀttespÀnnande berÀttelse som barn verkligen Àlskar. Att köpa snygga och gulliga fodral till airpodsen Àr verkligen trendigt.

Leksaker

VĂ€lkommen till ett universum av lek och fantasi, sĂ€rskilt utformat för 12-Ă„ringar! I detta kapitel ”Leksaker” har vi samlat de mest kreativa och inspirerande leksakerna som stimulerar ungdomars kreativitet och problemlösning. FrĂ„n den förtrollande vĂ€rlden av Lego Harry Potter till kramvĂ€nliga gosedjur, varje leksak Ă€r vald med tanke pĂ„ att berika och förgylla en 12-Ă„rings lekfulla stunder. Följ med oss in i en vĂ€rld dĂ€r varje leksak Ă€r ett Ă€ventyr!

Lego Harry Potter

Detta legoset Àr en dröm för alla som Àlskar Harry Potter, och ger timmar av byggande.

Lego Land rover 11+

Ett utmanande och roligt legobygge som stimulerar kreativt tÀnkande och problemlösning.

Gosedjur

En mysig och fin Squishy Beanie, perfekt för 12-Äringar som fortfarande Àlskar att krama sina mjukisdjur.

Lego Newts vÀska

Ett kreativt legoset som inspirerar till magiska berÀttelser och uppfinningsrikedom.

Spel och Pussel

UpptĂ€ck en vĂ€rld av oĂ€ndliga möjligheter med vĂ„rt utbud av spel och pussel! För varje 12-Ă„ring som Ă€lskar att utmana sitt sinne och skĂ€rpa sin problemlösning, har vi noggrant valt spel och pussel som garanterat kommer att hĂ„lla dem engagerade och underhĂ„llna. FrĂ„n det spĂ€nnande och kunskapsfrĂ€mjande spelet ’Fauna’, dĂ€r spelare lĂ€r sig om olika djurarter, till komplexa IQ-pussel som testar deras tĂ€nkande, finns det nĂ„got för varje ung spelentusiast. Oavsett om det Ă€r en lugn spelkvĂ€ll med familjen eller en utmanande pusselstund ensam, har vi de perfekta presenterna för att göra julen minnesvĂ€rd för varje 12-Ă„ring.

Fauna

”Fauna” Ă€r ett fascinerande och lĂ€rorikt brĂ€dspel dĂ€r spelarna gissar djurens vikt, lĂ€ngd och habitat. Spelet kombinerar underhĂ„llning med kunskapsfrĂ€mjande om djurvĂ€rlden, vilket gör det perfekt för familjespelkvĂ€llar. Genom att spela ”Fauna”, utvecklar barn och vuxna sin kunskap om zoologi pĂ„ ett interaktivt och roligt sĂ€tt, vilket gör det till en utmĂ€rkt presentidĂ©.

IQ-pussel av metall

Utmanande och roliga, dessa pussel Àr perfekta för att stimulera problemlösningsförmÄgan.

Pussel

Att ge ett pussel i julklapp Àr en utmÀrkt idé för att uppmuntra tÄlamod och problemlösning hos mottagaren. Det erbjuder timmar av engagerande och kreativ underhÄllning, samtidigt som det frÀmjar finmotorik och koncentration. Dessutom kan pusslandet vara en mysig familjeaktivitet under jullovet.

Leonardo da Vinci trÀmodeller

En trÀmodell Àr en kul julklapp. Det finns massor att vÀlja mellan, sÄ hitta en som verkar lagom svÄr för just din 12-Äring.

Kulbana GraviTrax

Kulbana GraviTrax Àr en perfekt julklapp för den kreativa och nyfikna 12-Äringen. Detta interaktiva byggset kombinerar lek och lÀrande, dÀr barnen utforskar fysik och gravitation. De kan skapa egna banor och lÀra sig om vetenskapligt tÀnkande och problemlösning pÄ ett underhÄllande sÀtt.

Meccano

Ett klassiskt byggleksak som uppmuntrar till teknisk skicklighet och kreativitet.

TrÀpussel IQ

Dessa pussel Àr inte bara roliga, utan ocksÄ bra för att utveckla logiskt tÀnkande.

Robot boll Sphero

Att investera i en programmerbar robot för att uppmuntra teknikintresse Àr en fantastisk idé. Dessa robotar, som Àr vattentÄliga och mÄngsidiga, öppnar upp för kreativa och pedagogiska möjligheter. Perfekt för att stÀrka sjÀlvförtroendet och frÀmja teknikkunskap!

Kortlek

En klassisk kortlek öppnar upp för mÄnga spel och Àr perfekt för familjespelkvÀllar. Det Àr en billig juklapp till 12 Äringar, men ocksÄ fÀldigt rolig.

Blokus spel

Ett strategiskt och roligt brÀdspel som Àr perfekt för spelkvÀllar med familjen.

Schack

Ett tidlöst spel som uppmuntrar strategiskt tÀnkande och tÄlamod, perfekt för en utmanande familjespelkvÀll.

Rubiks Kub 4×4 Master

En fantastisk leksak, som passar bĂ„de barn, ungdomar och vuxna Ă€r Rubiks kub. Nu har det kommit en uppgradering pĂ„ 4×4 rutor pĂ„ varje sida. Den Ă€r Ă€nnu svĂ„rare att lösa och en riktig utmaning.

Exploding kittens spel

Ett spÀnnande och roligt kortspel som garanterar skratt och underhÄllning för hela familjen.

Pussel Leksaksfabriken 1000 Bitar Julmotiv

NÀr du firar jul med en 12 Ärig tjej kan ett pussel vara en bra julklapp till henne. Kanske tomtens leksaksfabrik dÀr alla nissarna packar slÀden med klappar kan vara ett passande motiv att ge bort.

Med Andra Ord – Harry Potter

Ett spel Àr bra julklapp till en 12 Äring. Med andra ord Àr ett spel dÀr du utan till exempel ska förklara vad Hogwarts Àr utan att nÀmna ordet Hogwarts. Det som gör det svÄrt Àr att spelet gÄr pÄ tid och att dina motspelare kommer distrahera dig. Spelet bestÄr av 840 brickor med ord och bilder frÄn Harry Potters vÀrld som ska förklaras med andra ord. 

Upplevelser och Äventyr

Är du redo att ta dina julklappar till nya höjder av spĂ€nning och Ă€ventyr? I vĂ„rt avsnitt ’Upplevelser och Äventyr’ finner du de mest oförglömliga och spĂ€nnande presentidĂ©erna för varje 12-Ă„ring. Varje upplevelse Ă€r designad för att vĂ€cka glĂ€dje, spĂ€nning och nyfikenhet hos din 12-Ă„ring. Gör dig redo för en jul som övertrĂ€ffar alla förvĂ€ntningar!

SlÀdtur

Äventyr – En bra julklapp till en 12-Ă„rig tjej kan ocksĂ„ vara en upplevelse eller ett Ă€ventyr tillsammans. Kanske skulle hon uppskatta en spa-weekend tillsammans med dig?

Spabehandling för tvÄ

En avkopplande spaupplevelse Àr perfekt för en 12-Ärig tjej och en vuxen, en tid för gemenskap och avkoppling.

Spökvandring

En spÀnnande och lite lÀskig upplevelse som passar Àventyrslystna 12-Äringar som vÄgar utforska det okÀnda.

Italiensk matlagning

Att fÄ göra roliga saker tillsammans med familjen brukar bli uppskattade julklappar till 12-Äringar. Varför inte ta med honom eller henne pÄ en matlagningskurs i det italienska köket? Det Àr en kul grej att göra tillsammans med barnet.

Escaperoom upplevelse

Det hÀr Àr en upplevelse för hela familjen. PÄ mÄnga orter finns flera rum att vÀlja mellan. Ni blir instÀngda i ett rum och ska försöka ta er ut. En serie knepiga lÄs och logiska problem mÄste lösas innan ni nÄr friheten.

Sport- och friluftsliv

Är du redo att blĂ„sa nytt liv i din 12-Ă„rings vinter? I vĂ„rt avsnitt ’Sport- och friluftsliv’ hittar du de mest spĂ€nnande och energifyllda julklapparna som garanterat kommer att bli Ă„rets höjdpunkt! FrĂ„n adrenalinfyllda snowboardĂ„k till spĂ€nnande fotbollsmatcher, dessa gĂ„vor Ă€r mer Ă€n bara presenter – de Ă€r biljetter till Ă€ventyr och aktivitet! Upplev glĂ€djen i att se din ungdom ta sig an nya utmaningar, vare sig det Ă€r pĂ„ fotbollsplanen, i backen eller pĂ„ isen. Varje julklapp vi erbjuder Ă€r noggrant utvald för att inspirera och uppmuntra till en aktiv och hĂ€lsosam livsstil. Gör den hĂ€r julen till en tid för rörelse, lek och sportiga Ă€ventyr!

Snowboard

En snowboard Àr en spÀnnande julklapp som erbjuder Àventyr och fysisk aktivitet, perfekt för sportiga 12-Äringar som Àlskar snö och fart.

Fotboll

Att ge en fotboll i julklapp uppmuntrar till fysisk aktivitet och laganda, en underbar gÄva för 12-Äringar som brinner för sport.

TekniktrÀnare

Ett tekniktrÀnarset passar fotbollsintresserade 12-Äringar, hjÀlper dem att förbÀttra sina fÀrdigheter och frÀmjar en hÀlsosam livsstil.

Snowracer

Snowracer Àr en perfekt gÄva för aktiva barn, som ger glÀdje under vinterdagarna och uppmuntrar till utomhuslek i snön.

roliga vinterleksaker att ge barn i present

Musikrelaterade gÄvor

Stiga in i tonernas vÀrld med vÄrt kapitel om Musikrelaterade gÄvor, dÀr vi har samlat allt som kan fÄ en ung musikers hjÀrta att sjunga! TÀnk dig glÀdjen och spÀnningen nÀr din 12-Äring öppnar en gÄva som inte bara Àr en pryl, utan en port till kreativitet och musikalisk utforskning. VÄra noggrant utvalda musikrelaterade gÄvor Àr designade för att inspirera, underhÄlla och utveckla unga talanger. FrÄn minnesvÀrda melodier till de första ackorden pÄ en gitarr, varje present i detta kapitel Àr ett steg mot en musikalisk resa. Ge din unga stjÀrna chansen att lysa, sjunga och skapa musik som berör hjÀrtan. LÄt oss tillsammans skapa musikaliska minnen som varar livet ut!

Melodifestivalen skiva

En Melodifestivalen-skiva Àr en uppskattad present för den musikÀlskande 12-Äringen, fylld med Ärets hits och minnen.

Karaoke

Karaoke Àr en rolig och underhÄllande julklapp som ger 12-Äringar en chans att uttrycka sig och ha kul med vÀnner och familj.

Gitarr Aukustisk

En akustisk gitarr Àr en perfekt start för unga musiker, uppmuntrar kreativitet och ger möjlighet att utforska musikens vÀrld.

gitarr i present

Kreativitet och Pyssel

Dyk ner i en vÀrld av fÀrger, former och fantasi med vÄrt kapitel om Kreativitet och Pyssel, dÀr varje julklapp Àr en inbjudan till att utforska och uttrycka sig konstnÀrligt. För 12-Äringar som Àlskar att skapa, Àr varje produkt i detta kapitel en port till oÀndliga möjligheter av skapande och utforskande. FrÄn att mÄla sina första mÀsterverk till att skulptera fantasifulla figurer, erbjuder vi verktygen som vÀcker kreativiteten och uppmuntrar till individuellt uttryck. VÄra kreativa och pyssliga julklappar Àr inte bara roliga, de Àr ocksÄ en kÀlla till lÀrande och utveckling av finmotorik. Ge gÄvan av kreativitet och se glÀdjen och stoltheten i ditt barns ögon nÀr de skapar nÄgot helt eget. LÄt oss inspirera till en vÀrld dÀr kreativitet kÀnner inga grÀnser!

MĂ„larset

Ett mÄlarset Àr en utmÀrkt julklapp för kreativa barn, ger utlopp för konstnÀrligt uttryck och stimulerar deras fantasi.

Fimolera startset

Fimolera startset inspirerar till kreativitet och hantverk, perfekt för 12-Äringar som Àlskar att skapa med sina hÀnder.

MĂ„la efter Nummer

”MĂ„la efter Nummer” Ă€r en rolig och avkopplande aktivitet som hjĂ€lper barn att utveckla finmotorik och konstnĂ€rliga fĂ€rdigheter.

KonstnÀrspennor

KonstnÀrspennor Àr en inspirerande gÄva som uppmuntrar till konstnÀrlig utforskning och uttryck, idealisk för unga kreatörer.

MĂ„larbok Harry Potter

En kreativ och avkopplande aktivitet för unga Harry Potter-fans som Àlskar att fÀrglÀgga och drömma sig bort.

FjÀderpenna kalligrafi set

Ett elegant kalligrafiset som inspirerar till skrivkonst och kreativitet, perfekt för unga som uppskattar fina detaljer.

Glitterlim

Ett roligt och glittrigt tillbehör för alla typer av pysselprojekt, perfekt för kreativa 12-Äringar. Min erfarenhet Àr att allt blir bÀttre med glitter pÄ.

Fönsterdekoration

En kreativ aktivitet som förvandlar fönster till konstverk, idealisk för 12-Äringar som gillar att dekorera.

Doftpennor

Dessa pennor gör skrivandet och tecknandet roligare med sina unika dofter, perfekt för kreativa barn.

Pysselkit gör din egen enhörning

Ett roligt och kreativt set för att skapa en egen enhörning, perfekt för pysselsugna 12-Äringar.

pysselset gör din egen enhörning

Böcker och lÀromedel

VÀlkommen till en vÀrld av kunskap och Àventyr i vÄrt kapitel om Böcker och LÀromedel, dÀr varje gÄva öppnar dörrarna till nya universum. För den nyfikna 12-Äringen som Àlskar att fördjupa sig i spÀnnande historier eller utmanas av kluriga spel, erbjuder vi ett skattkammare av val. HÀr hittar du presenter som stimulerar hjÀrnan, vÀcker lusten att lÀra och tar med barnen pÄ fantasifulla resor. Vi vet att varje barn har en unik inlÀrningsstil och intresse, och dÀrför har vi samlat ett brett utbud av böcker och lÀromedel som passar alla. FrÄn mystiska Àventyr till interaktiva spel, hÀr finns nÄgot för varje ungt sinne som vill utforska och vÀxa. Ge bort en present som inte bara roar, men ocksÄ inspirerar till kunskap och kreativt tÀnkande!

Pentago


Pentago Àr ett strategiskt brÀdspel som utmanar spelare att placera fem kulor i rad för att vinna. Det unika Àr att varje drag inkluderar att vrida en av spelplanens delar, vilket förÀndrar spelets dynamik och krÀver att spelarna tÀnker flera drag framÄt. Perfekt för barn som Àlskar taktiska spel och problemlösning.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

En fÀngslande bok som lockar till Àventyr och fantasifull lÀsning, passar perfekt för 12-Äringar med en kÀrlek till spÀnnande berÀttelser.

Albert

Albert Àr en digital mattehjÀlp direkt i mobilen eller surfplattan. Genom verkliga exempel och positiv feedback blir matte bÄde roligare och enklare för barn att lÀra sig. 

Storytel talböcker

En vÀldigt fin julklapp att ge en 12-Äring Àr Storytel talböcker. HÀr kan man lyssna pÄ ett obegrÀnsat antal böcker varje mÄnad. Det finns bÄde faktaböcker, nya böcker och gamla klassiker. Storytel Àr en av marknadens stördsta, sÄ det finns garanterat ett stort utbud av bra böcker.

MiljövÀnliga och hÄllbara gÄvor

VĂ€lkommen till vĂ„r sektion för MiljövĂ€nliga och HĂ„llbara GĂ„vor, dĂ€r vi tar ett steg mot en grönare framtid med genomtĂ€nkta presenter. För den miljömedvetna 12-Ă„ringen har vi noggrant valt ut gĂ„vor som inte bara glĂ€djer utan ocksĂ„ bidrar till en bĂ€ttre planet. VĂ„rt utbud strĂ€cker sig frĂ„n praktiska solcellsladdare till mysiga ekologiska plĂ€dar, reflekterande av en hĂ„llbar livsstil. Vi vet att unga idag Ă€r mer medvetna om miljön Ă€n nĂ„gonsin, och vĂ„ra gĂ„vor Ă€r utformade för att matcha deras vĂ€rderingar och intressen. Ge en gĂ„va som gör skillnad – inte bara för mottagaren, men ocksĂ„ för vĂ„r jord.

Ytterligare förslag pÄ miljövÀnliga och hÄllbara gÄvor kan inkludera:

  • ÅteranvĂ€ndbara matlĂ„dor eller matsĂ€ckspĂ„sar i roliga mönster, perfekt för skolan eller utflykter.
  • Biologiskt nedbrytbara plantkit, dĂ€r barnen kan lĂ€ra sig att odla sina egna örter eller blommor.
  • Ekologiska kosmetikaprodukter eller badbomber, skonsamma för bĂ„de huden och miljön.

Solcellsladdare

En solcellsladdare Àr en miljövÀnlig och praktisk present till en 12-Äring. Perfekt för att hÄlla elektroniska enheter laddade under Àventyr utomhus eller pÄ resande fot, och den uppmuntrar samtidigt till miljömedvetenhet.

Ekologisk plÀd

En mjuk och mysig plÀd som erbjuder komfort och vÀrme, perfekt för 12-Äringar som uppskattar mysiga kvÀllar hemma.

Vattenflaska

En personlig vattenflaska Àr en genomtÀnkt och anvÀndbar present för en 12-Äring. Den frÀmjar hÀlsosamma vanor, Àr miljövÀnlig och kan specialdesignas för att matcha barnets personliga stil.

FĂ„gelmatare DIY

En DIY-fÄgelmatare Àr en kreativ och lÀrorik julklapp. Den uppmuntrar till hantverk och naturintresse hos 12-Äringar, samtidigt som den bidrar till miljön.

Mode och Accessoarer

UpptÀck vÄrt spÀnnande urval av Mode och Accessoarer, dÀr trendiga plagg möter mysig komfort för din 12-Äring. FrÄn spektakulÀra jultröjor med inbyggd belysning till magiska enhörningstofflor, hÀr finns nÄgot för varje ungt modehjÀrta. Vi har samlat bÄde stilfulla och praktiska modeval, sÄsom stickade mössor och enhörningsklÀder, perfekta för att lysa upp vinterdagar och julstÀmning. Gör din 12-Ärings jul extra speciell med en modegÄva som kombinerar stil, komfort och en gnutta magi.

Jultröja

En jultröja bruakr vara uppskattade klappar. Speciellt en sÄn hÀr som har inbyggd belysning. Den hÀr tror jag han eller hon kommer Àlska.

Tofflor Cosy Slippers

Mysiga och bekvÀma tofflor för att hÄlla fötterna varma under vinterkvÀllarna.

Stickad mössa

En tunn mössa Àr alltid en bra present! PÄ hösten nÀr det börjar bli lite kallt ute Àr det skönt att inte behöva börja direkt med vintermössan.

Enhörningstofflor

Dessa mjuka och magiska tofflor Àr en drömgÄva för alla som Àlskar enhörningar.

EnhörningsklÀder

Trendiga och bekvÀma klÀder med enhörningstema, perfekta för enhörningsfans.

GÄvor för framtiden

VĂ€lj en meningsfull julklapp som gynnar framtiden. I vĂ„rt avsnitt ’GĂ„vor för framtiden’ erbjuder vi alternativ som aktier, som inte bara Ă€r unika och tankevĂ€ckande presenter, utan ocksĂ„ investeringar i ditt barns framtid. Genom att ge aktier, bidrar du till att lĂ€ra din 12-Ă„ring om ekonomiskt tĂ€nkande och ansvar, samtidigt som du minskar överflödiga saker i deras rum. En aktie som barnet förstĂ„r och kĂ€nner till ger inte bara ett materiellt vĂ€rde, utan ocksĂ„ viktig kunskap för livet.

Aktier

Personligen upplever jag att barn i den Äldern har alldeles för mycket saker redan. De har sÄ mycket saker att de ofta har svÄrt att hÄlla ordning i rummet. Jag har börjat ge aktier i julklapp till min 12-Äriga dotter. IstÀllet för saker sÄ fÄr hon nÄgra aktier i t.ex. Cloetta, HM, Swedbank. Det viktiga hÀr tycker jag Àr att det Àr en aktie som hon förstÄr vad företaget gör.

Aktier hos avanza

Mat och Godis

Dyk in i en vĂ€rld av sötsaker och kreativa köksĂ€ventyr! I vĂ„rt avsnitt ’Mat och Godis’ hittar du allt frĂ„n humoristiska godisdispensers till egna bakmaskiner som utmanar 12-Ă„ringens kreativitet i köket. FörestĂ€ll dig en egen chokladfontĂ€n eller hemmagjord sockervadd – en dröm för alla unga sötsugna! Vi har Ă€ven receptböcker för snabba kakor och glassmaskiner som gör det möjligt för ditt barn att experimentera med smaker och ha roligt samtidigt. Det Ă€r dags att göra köket till en plats för magiska och smakrika upplevelser!

Enhörning som bajsar godis

En humoristisk och söt godisdispenser som garanterat kommer att förgylla 12-Äringens godisstunder.

Donut maker

En rolig och lÀttanvÀnd donutmaskin, perfekt för unga bakentusiaster som vill experimentera i köket.

Donut maker i present

Popcorn skÄl för micron

Denna skÄl gör det enkelt och roligt att poppa popcorn hemma, perfekt för filmkvÀllar.

ChokladfontÀn

En chokladfontÀn Àr en festlig och smakrik upplevelse, perfekt för att förgylla speciella stunder.

Sorbetmaskin

Denna maskin lÄter 12-Äringar skapa egna sorbeter och glassar, en rolig och lÀrorik köksupplevelse.

Sockervaddsmaskin

En hemmaversion av tivolifavoriten, perfekt för att skapa sockervadd hemma till speciella tillfÀllen.

Receptbok pÄ snabba kakor

En perfekt present för unga bakintresserade, uppmuntrar till kökskreativitet och erbjuder enkel, rolig bakning för 12-Äringar.

Glassmaskin

12-Äringar tycker om att Àta gott, men det bÀsta av allt Àr att de ocksÄ börjar intressera sig för att göra godsakerna sjÀlva. En glassmaksin kommer 12-Äringen att Àlska.

UnderhÄllning

lassiker som vĂ€cker Ă€ventyrslusten hos unga lĂ€sare. Vi har noggrant valt ut berĂ€ttelser som berikar 12-Ă„ringars fantasi och kreativitet. HĂ€r hittar du ’Alice i Underlandet’ och dess fĂ€ngslande uppföljare, ’Alice i Spegellandet’. Dessa berĂ€ttelser tar med barn pĂ„ en resa genom magiska vĂ€rldar, fyllda av mysterier och underverk. Perfekt för att inspirera till drömmar och Ă€ventyr lĂ„ngt bortom vardagen. UpptĂ€ck hur dessa klassiska berĂ€ttelser kan öppna upp nya vĂ€rldar för ditt barn!

Alice i underlandet

En tidlös klassiker som stimulerar fantasin och Àventyrslusten hos 12-Äringar, perfekt för unga lÀsare.

Alice i spegellandet

Uppföljaren till en Àlskad klassiker som fortsÀtter att utforska magiska vÀrldar, idealisk för 12-Äringar med kÀrlek till fantasi.

Hem och Inredning

Skapa en personlig och inspirerande miljö för din 12-Ă„ring med vĂ„r ’Hem och Inredning’-sektion. HĂ€r har vi samlat gĂ„vor som speglar ungdomars kreativitet och stil. FrĂ„n enhörningsmuggar som tillför en lekfull touch till varje dryckesstund, till konstnĂ€rliga tavlor med inspirerande slogans som lyser upp tjejrummet. UpptĂ€ck den unika fascinationen av köttĂ€tande vĂ€xter eller skapa en mysig atmosfĂ€r med söta Pusheen-kuddar. För de som Ă€lskar en fĂ€rgglad och lekfull inredning, Ă€r flamingolampor och lavalampor perfekta för att ge rummet en personlig och livfull kĂ€nsla. Varje objekt i denna sektion har valts ut för att skapa glĂ€dje och en kĂ€nsla av egen identitet i 12-Ă„ringars rum.

Enhörningsmugg

En lekfull och trendig mugg som tilltalar 12-Äringars kÀrlek till allt som Àr enhörningstemat, en rolig och anvÀndbar present.

Tavla med slogan

Det finns ocksÄ coola tavlor att hÀnga pÄ vÀggen i ett tjejrum, kanske den hÀr kan bli bra att ge en 12-Ärig tjej i julklapp?

KöttÀtande vÀxt

En unik och intressant vÀxt som fascinerar och utbildar om naturen, ett spÀnnande tillskott i en 12-Ärings rum.

Flamingo lampa

En fÀrgstark och trendig lampa som skapar en rolig atmosfÀr i ett ungdomsrum, perfekt för 12-Äringar som gillar lekfull inredning.

flamingo lampa

Adventskalender till en 12-Ă„ring

I december Àr det viktigt för 12-Äringen att fÄ en fin adventskalender. Kanske föredrar du att göra en egen adventskalender med smÄ presenter, en fÀrdig presentkalender, en sminkkalender, en fordonskalender, adventskalender med godis eller nÄgon annan. Till 12-Äringen kan det kanske ocksÄ passa med Nissebrev eller adventspresenter dÀr hon eller han fÄr en lite större presenter varje söndag i december.

gurka

NÀr du söker den perfekta presenten till 12-Äring, oavsett om det Àr en kille eller tjej, Àr det viktigt att tÀnka pÄ deras unika intressen och personlighet. Julklappar till 12-Äringar kan variera frÄn spÀnnande teknikprylar till kreativa pysselset. För yngre barn, som en 11-Äring, eller Àldre tonÄringar, som en 13-Äring, kan andra typer av gÄvor vara mer lÀmpliga. En adventskalender till barn Àr alltid en uppskattad nedrÀkning till julafton, medan en julklapp till barn som har allt kan krÀva lite mer kreativitet. Oavsett dina behov, hittar du garanterat en bra julklapp till barn hÀr, som kommer att göra julen Ànnu mer minnesvÀrd.

Fortsatt lÀsning

Julklapp till barnbarn


Julklapp 12-Åring
Rulla till toppen