Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present 10-åring: Presentidéer för alla budgetar 2024

Vad kan man ge i present till en 10-åring 2024? Denna fråga har jag själv ställt mig ett flertal gånger. Därför har jag försökt utforska svaret på den eviga gåtan: ”Present 10 åring.”

Att välja den perfekta presenten till en 10-åring behöver inte vara svårt. För teknikälskaren är en mobiltelefon eller ett presentkort på bio ett säkert val. Kreativa själar kommer att älska en sockervaddsmaskin eller kompisgunga. Tidlösa val inkluderar kläder och en cykel, medan en klätterbana erbjuder spänning. Böcker, pysselböcker, spel, lego, och skämtartiklar är också uppskattade presenter som passar en 10-årings intressen och garanterar en minnesvärd gåva.

Fortsätt gärna läsa så ska du få många bra tips på vad du kan ge i present till 10-åringen du ska fira! Letar du efter bra kalastips med lekar, dekorationer och godispåsar har jag samlat mängder av kalastips här.

Teknologi och Elektronik till 10 åringar

Coolt spel för mobil eller iPad

En mobiltelefon är högt upp på önskelistan för många 10-åringar, men föräldrar kan överväga att köpa begagnade alternativ för att spara pengar. Detta gäller även för iPads, som är populära för större skärmar. Dessutom är ”Zcooly matte app 2024” en utmärkt app för dessa enheter, som kombinerar spel och pedagogik för att stödja barns lärande i skolan.

Kamera

En kamera kan vara perfekt att ge för att fota när man spelar cyklar, åker pulka eller sparkcykel. Även en vanlig cykeltur kan bli riktigt cool när man fotar.

Nintendo Switch i 10 års present

Att ge en Nintendo Switch som present till en 10-åring är en säker succé. Denna bärbara konsol erbjuder en mängd spel som kan spelas både enskilt och i sällskap med vänner och familj, vilket gör den till en idealisk födelsedagspresent. Bland spelen finns ”Yoshi’s Crafted World”, där man får följa Yoshi på ett äventyr i en värld skapad av handgjorda material.

Kreativa och Hantverksaktiviteter

Pysselset fimo lera

Ett pysselset med Fimo lera är en kreativ och rolig present för den hantverksintresserade.

Smyckesset

Här är en fantastisk födelsedagspresent till den 10-åriga födelsedagsfiraren! Gemex Starter Kit ger dem möjlighet att skapa sina egna vackra smycken.

Målarbok Harry Potter

Målarbok med Harry Potter – Den här målarboken passar barn i 10-årsåldern och uppåt. Den här målarboken har fått mycket beröm eftersom den har mycket variation på bilderna och har stor detaljrikedom.

Målarbok Harry Potter

Tatueringspennor

Här är en spännande presentidé för den kreativa 10-åringen! Tatueringspennor är ett roligt sätt att utforska konst och kreativitet.

  Tatueringspennor

Pappersflygplan

Bok med papper och beskrivningar för att kunna göra massor av flygplan. Här är en underhållande present som passar väldigt bra till barn i den här åldern.

Utomhus och Sportaktiviteter till barn 10 år


För en 10-åring full av energi och äventyrslust har vi ett fantastiskt sortiment av presenter. Ge dem en magisk upplevelse med såpbubblor XXL, perfekt för att skapa stora, färgglada bubblor utomhus. För vattenälskaren är en 4,88 meter lång Vattenbana en spännande tillägg till sommarleken.

Ett Hopprep gjort av mjukt silikon, erbjuder timmar av rolig hopplek. Swurfer Orbit är en innovativ kompisgunga från Babyland som svänger i olika riktningar för en unik lekupplevelse. För dem som älskar utomhusaktiviteter är en ny (eller begagnad) cykel en idealisk present.

Fotbollsdart och snowracer ger spänning och fart, medan rollerblades och en sparkcykel erbjuder äventyr på hjul. En klätterbana med tillbehör och en spännande linbana är perfekta för den äventyrslystna. Komplettera med sportaktiviteter som en fotboll, basketkorg, pindaloo koordinationsspel, och en hisnande tur på en äventyrsbana. Varje present är noggrant utvald för att ge glädje och spänning för varje aktiv 10-åring.

Leksaker och Spel

För den äventyrslystna 10-åringen har vi perfekta presentidéer. Bland våra favoriter är LEGO Harry – Slaget om Hogwarts, en magisk och kreativitetsfrämjande gåva för Harry Potter-fans. För LEGO-älskaren finns också Minecraft-set som garanterar timmar av byggglädje. Taktiska spel som blokus och Kinaschack utmanar strategiskt tänkande, medan Yatzy erbjuder klassisk tärningsrolighet. Bondespelet är perfekt för den som vill uppleva lantlivet genom spel, och för spänningsökaren är Diamant-brädspel en skattjakt full av äventyr.

Ska vi slå vad? kombinerar kunskapsutmaningar med fysiska aktiviteter, kul för hela familjen. Vårt pussel av Diagongränden erbjuder en kreativ pusselutmaning. Det finns nya spännande varianter av den klassiska kuben. Slutligen är GraviTrax Starterset ett innovativt sätt för barn att utforska fysikens lagar genom att bygga egna banor. Dessa presenter är idealiska för att ge en 10-åring en födelsedag full av glädje och upptäckter.

Böcker och Underhållning

Prenumeration på KP

Jag har den perfekta presenten som kommer att ge honom/henne massor av glädje och spännande läsning. En prenumeration på Kamratposten är en fantastisk gåva.

 Prenumeration på KP

Böckerna om Harry

Killen som plötsligt får reda på att han är trollkarl. Allt faller då på plats och han förstår varför det hänt många oförklarliga saker i hans liv.

Harry potter är en bra bok att ge barn i present

Bok vår trädkoja med 13 våningar

Vår trädkoja med 13 våningar är en hysteriskt rolig bok. Andy och Terry bor i en trädkoja med 13 våningar, pool, akvarium med hajar, bowlingbana, självbäddande sängar, lianer och ett underjordiskt laboratorium.

Vår trädkoja med 13 våningar kul och roliga böcker för barn

Guinness Rekordbok

Guinness Rekordbok Minns du hur du själv som barn fördjupade dig i den här boken? Visst var det spännande att läsa om alla möjliga och omöjliga rekord.

Harry Potter samlingsbox

Här är den perfekta presenten till den 10-årinar! En komplett box med filmerna kommer att föra hen in i en magisk värld full av äventyr och trollkonster.

  Harry Potter samlingsbox

Talböcker i present till 10 åring

En present som jag verkligen vill rekommendera är Storytels prenumeration på talböcker. Här får man massor av böcker att välja mellan och man kan lyssna på hur många man vill.

Hem och Dekoration

Sushi

Att ge en plyschleksak i form av sushi är en kul och originell presentidé till en 10-åring.

Påslakan pirat

Ett fint bäddset är något 10-åringar brukar gilla. Här är en spännande present till den 10-åriga äventyraren!

påslakan pirat

Discolampa roterande LED

Att ha disco i rummet har roat barn i flera generationer. Här är en festlig present till den 10-åriga partypinglan!

Discolampa

Sockervaddsmaskin

På CoolStuff hittar du en fantastisk sockervaddsmaskin som kommer att glädja både barn och vuxna! Med denna maskin kan du enkelt göra din egen goda sockervadd hemma.

Baksaker

Här hittar du ett fantastiskt bakredskapskit på Partyhallen! Kitet är perfekt för alla som älskar att baka och innehåller olika redskap och verktyg som behövs för att skapa läckra bakverk. Med detta kit kan du baka kakor, muffins, tårtor och mycket mer. Ge gärna bort en passande kokbok också.

Skämt och Roliga Presenter

Elstötspel

Ett spel med elchocker är jättespännande för ett gäng tioåringar. Här kan hon eller han utmana kompisarna i hysteriskt roliga och spännande spelomgångar.

Slinky

Kanske den här gamla klassikern kan bli en bra present till tioåringen? Här är en leksak som kommer att ge mycket glädje och underhållning till födelsedagsbarnet!

Hundbajs i plast

Här är en rolig present till den 10-åriga skrattfantasten! Fidos Hög är en skämtartikel som garanterar skratt och bus.

  Hundbajs i plast

Personliga och Unika Gåvor

Karaoke disco

Det här är en rolig leksak för 10 åringen som älskar att sjunga och dansa. Tänk att ha ett eget disco i sitt rum, där man själv är stjärnan på scenen. Den här kareokemaskinen fyller rummet med häftiga effekter.

Personligt porträtt

En personlig tavla med motiv ”The Magician” från Royalistik skulle kunna vara en utmärkt födelsedagspresent till ett barn som älskar Harry böckerna.

Spökvandring

Varför inte ge bort en spökvandring eller någon annan spännande upplevelse när hon eller han fyller 10 år?

Matlagningskurs

Tioåringar brukar vara intresserade av att laga mat. De tycker också om att göra saker tillsammans med familjen. Så varför inte göra något kul och annorlunda tillsammans med 10-åringen.

Finansiella och Lärorika Gåvor

Dinosaur Utgrävningsset

Här är en spännande present födelsedagsbarnet! Med detta set kan de gräva fram fossil och lära sig mer om dinosauriernas fascinerande värld.

Kemi set

Här är ett roligt och lärorikt presenttips för unga vetenskapsmän/vetenskapskvinnor! Med olika experiment och aktiviteter får de lära sig om ingredienser, mätning, blandning och mycket mer.

Presenter från Coolstuff

När du inte vet vad 10-åringen önskar sig är det till Coolstuff du ska surfa. Här finns det garanterat massor av bra presenter osm en tioåring kommer älska.

Experiment Kit

Här är ett spännande presentförslag för den nyfikna och vetgiriga! Alga Science 101 Experiment är ett experimentkit som kommer att ge timmar av lärande och underhållning.

Syset

Kolla in den här presenten! Här är ett kreativt lekset som är perfekt för födelsedagsfiraren! ”Gift in Tin – Giraff” är ett fantastiskt set med olika hantverksmaterial för att skapa en egen liten giraff.

Sphero robot

Att ge bort Sphero Robotboll som present till en 10-åring är en riktigt rolig och lärorik idé! Den här robotbollen är en interaktiv leksak som kan styra med hjälp av en app på en smartphone eller surfplatta. Kolla in den!

Appstyrd programmeringsbar robot i present till barn

Mikroskop

Att ge bort Vetenskapligt Mikroskop som present till en tioåring är en riktigt spännande och lärorik idé! Kolla in det och alla experimentkit!

Sammanfattning

Att hitta den perfekta presenten till en 10-åring kan vara en utmaning, men med dessa tips och idéer hoppas vi att det ska bli enklare. Oavsett om du letar efter spel, leksaker, pussel eller utomhusaktiviteter, finns det många roliga och engagerande alternativ som både barnet och hela familjen kan njuta av tillsammans. Vårt mål är att ge dig roliga och inspirerande presenttips som gör att du känner dig säker när du väljer den perfekta presenten till barnet, vare sig det är en födelsedagspresent, julklapp eller bara en liten överraskning.

Relaterade frågor

Vad gillar 10-åriga killar? De gillar presenter så som en klättervägg, kulbana, godisautomat, kemilåda, skateboard, vattenbana, Rubiks kub osv. Vill du ha fler presenttips som passar en 10-årig kille så har jag skrivit en egen sida för det. Fortsätt gärna läsa där.

Vad är en bra present till 10-årig tjej? En bra present till en 10-årig tjej är läppglans, dekoration av bakelser, kassaskåp, skateboard, enhörningsplånbok, hoverboard och en stressboll. Vill du ha fler tips på present till en 10-årig tjej så finns de här.

Tips på fortsatt läsning

Här är några sidor jag tror du också kan ha glädje och nytta av.

Present 10-åring: Presentidéer för alla budgetar 2024
Rulla till toppen