Den Ultimata Presentguiden: Välj Presenter till 2-åringar som Skapar Minnen!

Jagar du en perfekt present till en 2 åring? Låt mig hjälpa dig att hitta gåvan som kommer att tända ett gnistrande leende på deras ansikte och ett varmt tack från föräldrarna. Det finns en värld av fantastiska leksaker där ute för de små liven som just har blåst ut två ljus på tårtan.

Perfekta Presenttips För 2-Åringen: Vad ska man välja?

När det är dags att köpa en present till en 2-åring kan valet vara överväldigande. I denna ålder utvecklar barn sina färdigheter snabbt och är mycket nyfikna. Här är några inspirerande tips som garanterat kommer att glädja:

 • Böcker: Ludde-böcker är inte bara underhållande, de bidrar också till språkutvecklingen och ger mysiga stunder tillsammans vid läsning.
 • Kreativ lek: Ett färgglatt dockkök kan uppmuntra till rollek, samtidigt som det ger möjlighet att utveckla finmotoriken och fantasin.
 • Upplevelser: Varför inte ge bort en barnfotografering? Det är en present som inte bara ger en rolig upplevelse på plats men också minnen som varar livet ut.
 • Byggleksaker: Leksaker som stimulerar kreativiteten och problemlösningen, till exempel byggklossar eller pussel, är perfekta för denna ålder.
 • Rörelse: För den aktiva tvååringen kan gåvagnar, cyklar eller andra rörelsestimulerande leksaker vara ett utmärkt val.

Oavsett vad du väljer att ge bort, kom ihåg att det viktigaste är att tänka på barnets intressen och utvecklingsstadium. Med omsorgsfullt valda presenter kommer du garanterat att göra succé både hos den lilla jubilaren och hos föräldrarna!

Vad är en bra present till en 2-åring?

Present till tvååring

Letar du efter den perfekta presenten till en 2-åring? Det finns många leksaker som kan tända ett leende på barnets ansikte, från Ludde-böcker till dockkök. Upptäck våra tips och gåvor som kommer att glädja både barnet och föräldrarna.

Letar du efter den perfekta presenten till en 2-åring? Upptäck våra tips och idéer för att välja en lekfull och pedagogisk gåva som kommer att glädja och underhålla det lilla barnet.

Så, vad är nyckeln till en tvåårings hjärta? De bästa leksakerna för tvååringar är allt från Ludde-böcker till såpbubblor, gosedjur, en tunnel, sömntränare, en sångpåse, Pippis apa, trumma, lektält, bil, knoppussel, duplo, såpbubbelmaskin, dockkök eller docka med docksäng. Här kommer du att upptäcka ett överflöd av gåvor som en 2-åring kommer att falla huvud över hälarna för.

Så, vad väntar du på? Dyk in och hitta den perfekta presenten som kommer att bli en oförglömlig överraskning för din lilla tvååring.

Vad är en bra present till en 2 åring?

Tvååringar är nyfikna små äventyrare som älskar att utforska allt och alla. De leker med allt de kan få sina små händer på. Bilar, dockor, dockvagnar, tågset – ingenting går säkert. De älskar att skapa ljud, kör runt som om de är på en racerbane, lagar mat i sina dockkök och bakar med trolldeg. I den här åldern finns det inget skiljetecken mellan vad pojkar och flickor tycker om att leka med. I själva verket spelar det ingen roll vad de får som födelsedagspresent. En tvååring kommer att leka med allt! Men låt oss inte glömma föräldrarna. De kanske inte längtar efter ett större leksaksberg hemma. Kanske är en barnfotografering, eller någon annan upplevelse för barn, den mer lämpliga presenten.

Men vad är då bra leksaker till barn 2 år? Roliga leksaker till ett barn 2 år är dockvagn, järnväg, play-doh-lera, ett slott, fingerfärg, ett kök, saker till sitt rum. De tycker om att laga mat och vill också gärna ha köksutrustning i födelsedagspresent.

Att välja en present till en 2-åring kan vara en rolig utmaning. Låt våra förslag på lämpliga leksaker och presenter guida dig i att hitta en gåva som stimulerar barnets fantasi och utveckling.

Upplevelser i present till en 2 åring

En 2-åring är i en nyfiken och lärande fas. Utforska vårt urval av presenter som är anpassade för denna ålder, inklusive färgglada leksaker och böcker som främjar deras kreativitet.

I detta avsnitt kan du hitta spännande och minnesvärda upplevelser att ge som presenter till en 2-åring. En av de mest populära upplevelserna är en barnfotografering. Det är en speciell present som ger möjlighet att fånga barnets charmiga ögonblick i vackra fotografier. Det är en gåva som inte bara skapar minnen för barnet och deras familj, utan också ger en vacker konstnärlig bild att pryda väggen med. En barnfotografering är en uppskattad present som både barnet och föräldrarna kommer att älska.

Barnfotografering

En barnfotografering är en uppskattad present. Det bygger inte ett leksaksberg och det ger något väldigt fint att hänga upp på väggen efteråt. Både barnet själv och föräldrarna gillar den här presenten. Läs mer och beställ

Barnfotografering present 2 åring

Junibacken Upplevelse

Paketet ”Besök på Junibacken” är en spännande och minnesvärd upplevelsepresent till en 2-åring. På Junibacken får barnet upptäcka sagornas och Astrid Lindgrens fantastiska världar genom interaktiva utställningar, sagotåget och möten med kända karaktärer som Pippi Långstrump. Det är en perfekt present för att stimulera barnets fantasi och kreativitet samtidigt som de får en rolig och lärorik dag tillsammans med familjen. Läs mer och beställ

Personlig present till en 2 åring

Föräldrar och nära och kära letar ofta efter passande presenter till 2-åringar. Våra rekommendationer på presentidéer tar hänsyn till barnets utveckling och intressen för att ge en meningsfull gåva.

I detta avsnitt hittar du personliga presenter som är perfekta för en 2-åring. Dessa presenter har en speciell touch som gör dem unika och minnesvärda. Till exempel kan en träverktygslåda med barnets namn graverat på den vara en rolig och praktisk present. Den inbjuder till lek och fantasi samtidigt som den lär dem om verktyg och praktiska färdigheter. En annan personlig present är en träleksak för att räkna och bygga med namnet ingraverat, vilket uppmuntrar till problemlösning och kreativitet. Dessutom kan ett fotoalbum med bilder på bara dem själva vara en rolig och intressant present där de kan se sin egen utveckling. Och för att göra det ännu mer personligt kan ett porträtt av dem vara en fin tavla att ha på väggen. Dessa personliga presenter till en 2-åring kommer att skapa minnen och glädje under lång tid framöver.

Barnporträtt

Detta barnporträtt är en perfekt present till en 2-åring. Porträttet fångar på ett bedårande sätt deras oskuldsfullhet och charm. En personlig och unik dekoration till deras rum som kommer att skapa en speciell atmosfär. Det blir en minnesvärd gåva som hyllar deras unika personlighet och sprider glädje i familjen. En perfekt present för att fira deras tidiga år och skapa varaktiga minnen av deras söta och underbara barndom. Läs mer och beställ

Verktygslåda för barn trä gravyr

En träverktygslåda med namn graverat på den kan vara en rolig och praktisk present till en 2-åring. Lådan är en leksak som inbjuder till fantasi och kreativitet, samtidigt som den lär dem om verktyg och praktiska färdigheter. Gravyren med deras namn gör det till en personlig present som de kommer att ha glädje av under många år. Läs mer och beställ

Verktygslåda för barn trä gravyr 

Träleksak bygg stapelleksak med djur graverat namn

En träleksak för att räkna och bygga med graverat namn kan vara en fin present till en 2-åring. Denna leksak uppmuntrar utvecklingen av problemlösning, finmotorik och kreativitet. Gravering av namnet gör också presenten personlig och minnesvärd. Läs mer och beställ

Träleksak bygg stapelleksak med djur graverat namn present 2 åring

Fotoalbum i present till en 2 åring

Något annat som också är väldigt roligt där är att få ett fotoalbum med foton på bara sig själv. (utan oviktiga föräldrar och syskon) Bilder från det man var nyfödd och fram till idag är mycket intressant. Men som sagt, gärna ett fotoalbum per barn! Läs mer och beställ

Fotoalbum present 2 åring

Porträtt av honom eller henne

En riktigt fin tvåårspresent är ett porträtt av honom eller henne. Här laddar du upp ett foto på barnet och väljer hur hon eller han ska porträtteras. Kanske som en liten prins eller prinsessa? Det blir en tavla barnet kommer vara stolt över att ha på väggen. Läs mer och beställ

Porträtt av honom eller henne

Lekfulla Lärande Leksaker i present till en 2 åring

Denna samling av lekfulla lärande leksaker är perfekt för att fira en 2-årig födelsedag. Dessa leksaker är speciellt utformade för att ge barnet en rolig och stimulerande lekmiljö samtidigt som de främjar deras utveckling och lärande. Med fokus på olika färdigheter som social interaktion, finmotorik, kreativitet och problemlösning, erbjuder dessa leksaker en rad spännande möjligheter för barnet att utforska och lära sig på ett lekfullt sätt.

Dessa leksaker är utvalda med omsorg för att erbjuda en balans mellan lek och lärande för 2-åringar. Genom att ge dessa presenter till barnet bidrar du till deras utveckling på ett roligt och meningsfullt sätt. Det är en perfekt presentidé som kommer att uppmuntra barnets nyfikenhet och lekfulla upptäcktsfärd.

Kassaapparat

Fisher Price kassaapparat är en rolig present till en 2-åring. Denna kassapparat är en imitation av en verklig kassa och kommer att hjälpa till att utveckla deras sociala och praktiska färdigheter. Leksaken har realistiska funktioner som räkning, saldovisning och även en kalkulator, vilket gör det till en lärande leksak för den lilla butiksägaren. Dess färgglada och attraktiva design kommer också att tilltala den unga publiken och hålla dem sysselsatta under lång tid. Föräldrar kan också använda detta som en möjlighet att lära sina barn om pengar och ekonomi på ett roligt och lättförståeligt sätt. Läs mer och beställ

Kassaapparat present 2 åring

Sortering leksaker till barn 2 år

Coogam Ankylosaurus Sensory Toy är en lärande och rolig present till en 2-åring. Denna dinosaurieleksak har en färgigenkänning funktion som uppmuntrar till färglärande och ökar kunskapen om färger. Leksaken är en hållbar present som kan användas under lång tid. Detta att bli en favoritleksak för en 2-åring. Samtidigt som de har kul med en rolig leksak, kan de också lära sig nya saker om färger och former. Läs mer och beställ

Sortering leksaker till barn 2 år

Duplo världens djur

Åk på safari över den afrikanska savannen och fotografera giraffer och lejon, upptäck söta skogsdjur när du paddlar kanot längs en flod, bygg ett slott på en tropisk strand, titta efter valar vid sydpolen. Här hittar du både växter, djur och byggnader från alla världens hörn. En rolig och fascinerande värld! Läs mer och beställ

Duplo världens djur Present Till 2-Åring present 2 åring

Stapel leksaker till barn 2 år

En Montessori leksak som kan vara ett bra val som present till en 2 åring. Dessa block är utformade för att hjälpa till att utveckla färdigheter såsom hand-öga-koordination, formkänsla, kreativitet och problemlösning. De olika blocken ska staplas på varandra utan att välta. Det är en rolig och lärande leksak. Läs mer och beställ

Bygg leksaker i present till en 2 åring

”Stackadoos B-delar” är en leksak för byggande och utvecklande av motorik och kreativitet, lämplig som en present till en 2-åring. Denna leksak består av små plastdelar som kan sammanfogas på många olika sätt, vilket ger utrymme för kreativitet och fantasifull lek. Läs mer och beställ

Bygg leksaker till barn 2 år present 2 åring

Leksaker med Bamse till barn 2 år

Pussel som går bra att ge en 2-åring i present är knoppussel med 5-12 bitar. Det här Bamsepusslet tror jag de flesta 2-åringar gillar. Det är heller inte för svårt för dem. Bamse är en favorit bland många barn. Kanske har hon eller han inte sett så mycket på film ännu, men Bamse och hans vänner brukar ändå bli omtyckta. Ett knoppussel gör det lättare att få tag på bitarna. Läs mer och beställ

Tågset med extra allt

Briojärnvägen är ju en leksak där man gärna köper till bitar, lite i taget. Men om du har möjlighet så varför inte redan på tvåårsdagen ge bort en järnväg som har extra allt. Ett tågset är en bra leksak som barnen gärna leker med långt upp i åren, så den kommer räcka länge. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Tågset med extra allt

Duplo är bra och pedagogiska leksaker till barn som blir 2 år

Duplo är ett sätt att ge en 2-åring en rolig och utvecklande födelsedagspresent. Duplo är en typ av Lego för de minsta barnen, med större och mer hanterbara bitar. Duplo är ett bra sätt att utveckla barnets kreativitet och fantasi, samt finmotorik. Det kan också hjälpa till att lära barnet om olika färger, former och mönster. Duplo set finns i olika teman såsom djur, byggnader, transport och mycket mer. Det finns också olika svårighetsgrader och du kan välja ett set som passar barnets ålder och intresse. Läs mer och beställ

Duplo är bra och pedagogiska leksaker till barn som blir 2 år present 2 åring

Pussel i present till 2-åring

Djurpussel kan vara en bra födelsedagspresent till en 2-åring eftersom det är en lämplig aktivitet för deras utvecklingsnivå och intresse för djur. Pussel hjälper till att utveckla barnets finmotorik och problemlösningsförmåga. Det är också ett bra sätt att lära barnet om olika djur och deras utseenden. Det finns många olika djurpussel för barn i den här åldern, med färgglada illustrationer och olika svårighetsgrader. Läs mer och beställ

Pussel i present till 2-åring

Böcker som passar att ge i present till en 2 åring

Böcker är fantastiska presenter till 2-åringar då de bidrar till utvecklingen av deras språkfärdigheter, fantasi och kreativitet. Med dessa böcker kan du skapa mysiga stunder och uppmuntra barnets intresse för läsning.

Oavsett om det är pekböcker med de första 100 orden, böcker om fordon eller äventyr med Max, finns det böcker som passar olika intressen och smaker. Med böcker i 2 års present, kommer du att skapa minnesvärda stunder och främja barnets kärlek till läsning och fantasi.

Pekbok med 100 ord

2-åringar börjar intressera sig för böcker. Det är mysigt att läsa pekböcker tillsammans och barnet får ett större ordförråd. Pekbok med de första 100 orden är jättebra present att ge en 2-åring. Det utökar barnets ordförråd och du kommer bli förvånad över hur många bilder barnet redan kan peka ut. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Pekbok med 100 ord

Lilla pekboken – full rulle!

Att ge en pekbok med fordon som en present till en 2-åring är en bra idé eftersom det ger barnet möjlighet att lära sig om olika fordon och deras funktioner på ett roligt och interaktivt sätt. Pekböcker är en bra form av tidig läsning eftersom de är enkel att förstå och interagera med, och kan hjälpa barnet att utveckla sina språkliga och kognitiva förmågor. Läs mer och beställ

Lilla pekboken - full rulle! present 2 åring

Maxböckerna i present till en 2 åring

Maxböckerna är väldigt omtyckta av 2-åringar. De fångar på ett enkelt sätt tvååringens dramatiska vardag. Det är böcker som de älskar att höra gång på gång. Min son är 27 år, och jag minns fortfarande hans Maxbok utantill, så det var verkligen en bok han älskade att höra. Läs mer och beställ

Maxböckerna

Ludde och alla djuren

Luddeböcker är en bra present till en 2-åring. ”Ludde och alla djuren” är en bok för barn och passar bra som present till en 2-åring. Boken är en barnbok med bilder och text och förmodligen kommer att intressera småbarn genom sina färgstarka illustrationer och enkel text. Boken handlar om Ludde och hans djurvänner och deras äventyr. En rolig och underhållande bok som är perfekt för att hjälpa till att utveckla barnets läskunskaper och stärka banden mellan förälder och barn under lässtunder. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Ludde och alla djuren present 2 åring

Barnkammarböckerna

När barnet är 2 år är det en perfekt ålder att läsa och lära barnet nya ord. Pekböcker är ett bra sätt. Att samlas och diskutera kring bilder. Att låta barnet peka ut föremål på bilden. Det är också intressant att se hur barnets abstrakta tänkande utvecklas över tid. I början kan barnet peka ut nallen om man frågar efter nallen. Så småningom kan de tänka lite mer abstrakt och t.ex. peka ut mjuka saker när man ber dem om det. Barnkammarböckerna finns många fina att välja mellan. Det är kul att redan nu börja samla ihop en riktigt sagoskatt till barnet. Läs mer och beställ

Barnkammarböckerna

Knacka på

En kul bok där barnen knackar för att gå vidare i berättelsen. ”Knacka på” av Anna Clara Tidholm är en svensk bok för barn. Den är lämplig som en present för en 2-åring som är i början av sin bokläsning. Boken har enkel och tilltalande text och bilder, och den handlar om en liten pojke som besöker olika djur och knackar på deras dörrar. Boken är en enkel och rolig historia som kommer att underhålla och väcka nyfikenhet hos en 2-åring. Att läsa böcker tillsammans är också en viktig del av en 2-årings språkutveckling, så boken kan också vara en bra present i det avseendet. Läs mer och beställ

Knacka på Present Till 2-Åring present 2 åring

En bok som handlar om barnet självt

En födelsedagspresent till tvååringen som kommer att göra stor succé är en bok som handlar om honom eller henne. Huvudpersonen i den här boken älskar djur och leker att hon eller han är ett lejon. Även de vuxna vill vara med och leka. Tillsammans leker de att de åker till Afrika tillsammans för att titta på alla spännande djur. På savannen möter de en elefant som duschar sin unge, nyfikna zebror och hungriga giraffer. Att läsa om sig själv är jättespännande när man är liten. Det här kommer garanterat att bli en favoritbok som hon eller han kommer vilja höra massor av gånger. Läs mer och beställ

En bok som handlar om barnet självt present 2 åring

Konstruktiva klurigheter i present till en 2 åring

Denna samling av kreativa presenter är perfekt för att stimulera en 2-årigs fantasi, kreativitet och motoriska färdigheter. Genom att ge dessa presenter kan du uppmuntra barnets utforskande och skapande på ett roligt och interaktivt sätt. Dessa kreativa presenter är designade för att underhålla och inspirera 2-åringar, samtidigt som de främjar deras utveckling inom områden som finmotorik, kreativitet och självuttryck. De är perfekta gåvor för att ge barnet möjlighet att utforska sin fantasi och skapa egna konstverk.

Play-doh lera

Play doh lera kommer göra succé! De flesta 2-åringar tycker om att kladda i saker med händerna. Så play-doh-lera kommer bli en väldigt uppskattad present. Det går även att ge 2-åringar trolldeg. Du hittar recept på trolldeg här. Play-doh lera är en kul leksak för en tvååring. Med lera och trolldeg kan man göra så mycket. Allt ifrån att ”laga mat” till att bygga prydnadssaker. Läs mer och beställ

Play-doh lera Present Till 2-Åring present 2 åring

Fingerfärg i present till en 2 åring

Det är också roligt att måla och kladda med fingerfärg. Gör ett hand och fotavtryck och rama in och häng upp på väggen. Fingerfärg är en rolig och interaktiv present för barn i åldern 2 år och uppåt. Det är en säker målningsteknik som använder barnets fingrar som penslar, vilket gör det till ett roligt sätt att utforska kreativiteten. De är enkla att använda och lätt att tvätta bort från huden. En perfekt present för en 2-åring som gillar att måla och utforska sin kreativitet. Läs mer och beställ

Fingerfärg leksaker 2 år

Färgkritor i present till en 2 åring

Helt vanliga färgkritor kommer 2-åringen ha mycket glädje av i framtiden. Jumbokritor för småbarn är en säker och rolig present för barn i åldern 2 år och uppåt. De är tillverkade för små händer och är tvättbara, vilket gör det enkelt att ta bort kritor från väggar och möbler. Kritorna är certifierade som säkra för barn, så du kan känna dig trygg med att ge dem som present till en 2-åring. De är också tillgängliga i en mängd färger och mönster, så att barnen kan utforska sin kreativitet och skapa sina egna konstverk. En perfekt present för en 2-åring som gillar att rita och måla. Läs mer och beställ

Färgkritor present 2 åring

Träpärlor i present till 2 åring

Att ge en set med träpärlor som det här som en födelsedagspresent till en 2-åring är en utmärkt idé. 2 åringar brukar tycka om att sitta och pilla med saker. Dessa träpärlor är speciellt utformade för att vara säkra för små barn och kan användas för att skapa olika mönster och konstruktioner. De kommer också i olika färger och former, vilket gör det roligt för barnet att lära sig om färger och former. Läs mer och beställ

Träpärlor i present till 2 åring

Öppningsbar tavelram

Det här är en smart ram som man kan öppna framsidan på för att snabbt kunna sätta upp det senaste konstverket på väggen. Det är en jättebra investering redan nu att köpa ett par tre sådana, eftersom familjen under många år framåt kommer få hem diverse konstverk från dagis och skola. Konstverk måste visas upp hemma på väggen. Med de här smarta tavelramarna kommer det gå jättelätt att byta ut bilden när nästa konstverk kommer hem. Läs mer och beställ

Öppningsbar tavelram present 2 åring

Mysiga saker i present till en 2 åring

I den här kategorin hittar du mjuka och mysiga presenter som kan ge tröst och sällskap åt en 2-åring. Gosedjur är en självklarhet och blir ofta älskade följeslagare under många år framöver. Kanin-ballerinan är ett gulligt och speciellt gosedjur som kan bli en trogen sängkamrat och följa med på spännande äventyr. Gosedjurskaniner är även populära val och kan erbjuda tröst och sällskap i svåra stunder. Nallar är klassiska och mysiga leksaker som barnet kan ta med överallt, från förskolan till skogspromenader. Elefanten och pandan är också fina alternativ, med detaljerade och mjuka plyschdjur som kan bli barnets nya lekkamrat. Dessa mjuka och mysiga presenter är perfekta för att skapa trygghet, komfort och sällskap för en 2-åring.

Gullig kanin-ballerina

Gosedjur är förstås ett måste för en tvååring. Varför inte köpa den här väldigt söta kaninen. Ett gosedjur brukar bli väldigt älskat och nött. Ett gosedjur blir en ständig följeslagare långt upp i åren. Min dotter som är 15 nu har fortfarande sina gosedjur när hon ska sova. En kanin ballerina är en gullig födelsedagspresent att ge tvååringen. Kaninen kan både få vara med i sängen när det är dags att sova och får följa med ut på många äventyr. Det är kul när man hittar ett extra fint och lite annorlunda gosedjur tycker jag. Läs mer och beställ

leksaker 2 år gullig kanin-ballerina

Gosedjurskaniner är uppskattade leksaker till barn 2 år

Vem kan motstå den här charmiga kaninen. Ett gosedjur kan alltid trösta när man är ledsen eller känner sig lite sjuk. Den här kaninen kan man få med broderad text, vilket gör den kul att ge bort i doppresent också. Eller kanske med en liten födelsedags hälsning på 2-årsdagen. Läs mer och beställ

Gosedjurskanin Present Till 2-Åring

Nallar är mysiga leksaker till barn som blir 2 år

Många föredrar att köpa en helt vanlig nalle att ge bort i present till tvååringen. Men oavsett vad du väljer att köpa för gosedjur så kommer det vara en ständig följeslagare under många år framåt. Ett gosedjur får följa med till både förskolan och på skogspromenader. Det finns där när barnet är sjukt eller ledset. Det är så klart nalle som får veta alla hemligheter först. Det är helt enkelt bra leksaker till 2 år gamla barn. Läs mer och beställ

Vanlig nalle leksaker 2 år

Elefant i present till en 2 åring

Ett gosedjur är alltid bra födelsedagspresent till en 2 åring. Den här elefanten är oerhört charmig tycker jag. Föredrar du kaninen så finns den faktiskt också att köpa hos Bluebox. Gosedjur är bra leksaker till barn som blir 2 år. Läs mer och beställ

Gosedjur elefant leksaker 2 år

Panda

Wild Republics panda gosedjur är en utmärkt present för en 2-åring. Det är ett stort och mjukt plyschdjur som garanterat kommer att bli en favorit att leka och sova med. Panda-gosedjuret är välgjort och detaljerat, och har en livaktig och söt utseende som små barn brukar älska. Det här gosedjuret är en bra present för barn som är intresserade av djur och som vill ha en ny lekkamrat att ta hand om. Läs mer och beställ

Panda

Utomhus Äventyr i present till en 2 åring

I den här kategorin hittar du presenter som främjar utomhuslek och fysisk aktivitet för 2-åringar. Här kan du hitta presenter så som sandleksaker, en mjuk handduk eller armpuffar är också perfekta för utomhusaktiviteter och vattenlek. Såpbubbelmaskiner ger extra glädje och skapar magiska bubblor för barnet att leka med. Dessa presenter främjar utomhuslek och fysisk aktivitet samtidigt som de ger mycket nöje och underhållning för 2-åringen.

Balanscykel i trä

Den här balanscykeln är en utmärkt present till en 2-åring eftersom det är en rolig och utvecklande lek som hjälper till att stärka barnets balans och koordination. En balanscykel är ett bra val för en födelsedagspresent till en 2-åring eftersom det är en rolig aktivitet som hjälper till att stärka barnets fysiska förmågor och koordination samtidigt som det är roligt och spännande. Läs mer och beställ

Balanscykel i trä

Såpbubblor i present till en 2 åring

Gräsklippare Bubble Mower är en rolig och interaktiv present till en 2-åring. Denna gräsklippare producerar såpbubblor när den rullar framåt, vilket gör det till en rolig leksak att använda utomhus. Barnet kan se sig själv som en ”trädgårdsmästare” och få utlopp för sin energi. Gräsklipparen är lätt och enkel att använda, och den robusta designen gör den hållbar och lämplig för yngre barn. Såpbubblorna tillför extra spänning och gör det till en oförglömlig upplevelse för en 2-åring. Läs mer och beställ

Såpbubblor present 2 åring

Plaskdamm

Den här uppblåsbara poolen med hajstänk och vattensprinkler skulle kunna vara en rolig och underhållande present till en 2-åring. De kommer säkert att ha kul med att leka och hoppa runt i poolen under varma sommardagar. Observera dock att det är viktigt att alltid ha tillräckligt med tillsyn av en vuxen när ett barn leker i vatten för att säkerställa deras säkerhet. Läs mer och beställ

Plaskdamm present 2 åring

Pulka en rolig leksak på vintern

Är det vinter så är det roligt att få en pulka i present. Komplettera gärna med en hjälm för säkrare åkning. En bra present till en 2-åring när det är vinter är en pulka.Att få åka pulka till dagis brukar vara populärt, däremot kanske det är lite läskigt att åka i pulkabacken. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Pulka leksaker 2 år present 2 åring

Babypulka i present till en 2 åring

Vill man ha lite extra ryggstöd så fungerar även babypulkan till 2-åringar. En pulka är ett roligt och användbart present till en 2-åring. Det är enkel att använda, lätt att dra och ger barnet möjlighet att leka utomhus i vintermånaderna. Det finns olika typer av pulkor att välja mellan, inklusive enkelpulkor och dubbelpulkor med säten och ryggstöd. Se till att välja en pulka som är lämplig för barnets ålder och storlek för bästa säkerhet och komfort. Läs mer och beställ

Babypulka Present Till 2-Åring

Såpbubblor

Såpbubblor är en billig present som 2-åringen kommer älska att få. Det är kul att få springa och jaga såpbubblorna. Läs mer och beställ

Hink och sandleksaker Liewood Strandset

Lite mindre sandformar är lättare att använda när man ska göra sandkakor. Läs mer och beställ

Bobbycar

En helt vanlig bobbycar med gummerade däck. Vill du vara lite mer på den säkra sidan så skulle jag istället rekommendera en bobby car, och inte en elbil. Med en Bobbycar tar det något längre tid att rymma på och det krävs muskelkraft. Med en egen Bobby car är det mindre troligt att mormor får oväntat besök. Läs mer och beställ

röd sparkbil för små barn

Släpvagn till bobbycar

Komplettera gärna bilen med släp och hjälm till racerföraren. Att få en egen bil är en riktigt bra present till en 2-åring. Läs mer och beställ

Släpvagn till bobbycar Present Till 2-Åring present 2 åring

Lekhus

Ett lekhus är en rolig och interaktiv leksak för barn från 2 år och uppåt. Det är en mini inomhusrestaurang och köpmanbutik som kan användas för att utforska och uppskatta fantasin och kreativiteten. Leksaken är tillverkad av hög kvalitet och säker material, vilket ger en trygg lekupplevelse för ditt barn. Detta skulle vara en perfekt present till en 2-åring som älskar att leka och utforska världen runt omkring dem. Läs mer och beställ

Lekhus present 2 åring

Barncykel

En cykel från Smoby med handtag och säkerhetsbälte är en bra present till en 2-åring. Det hjälper dem att utveckla deras balans och koordination samtidigt som de har roligt. Det är en säker lekaktivitet som låter dem njuta av friheten att röra sig utomhus. Handtaget och bältet tillför extra trygghet och gör det lättare för föräldrarna att hjälpa till med deras barns cykelträning. Läs mer och beställ

Barncykel 

Sandleksaker är bra leksaker till barn 2 år

Ett sandset för att gräva i sandlådan är en bra tvåårspresent. Här finns det både hink, spade, och sandformar. Allt man kan tänkas behöva för en dag i parken. Läs mer och beställ

Handduk

Badrock eller badlakan med en rolig figur på kan vara kul att få. Pippi är ju förstås en stor favorit i den här åldern. Att få gå till stranden eller åka till badhuset och bada är en trevlig utflykt för 2-åringar. En fin handduk är en present som en 2-åring gillar. Läs mer och beställ

Handduk

Armpuffar

Det kan också vara bra med armpuffar till 2-åringen. Speedo uppblåsbara armpuffar är en säker och rolig present för barn i åldern 2 år och uppåt som gillar att simma och leka i vatten. Armpuffarna är uppblåsbara och ger extra flyt för att hjälpa till att hålla barnen säkra och ovanför vattnet medan de har roligt. En perfekt present för en 2-åring som älskar vattenaktiviteter. Läs mer och beställ

Armpuffar present 2 åring

Roliga leksaker till barn 2 år brukar vara såpbubbelmaskiner

Såpbubbelmaskin både för bad och utomhusbruk. Automatisk sapbubbelmaskin är en rolig och interaktiv leksak för barn i åldern 2 år och uppåt. Den skapar automatiskt bubblor när den sätts på, så att barnen kan fånga och leka med dem. Det är en enkel och säker leksak för småbarn, och den kräver ingen elektrisk anslutning eller batterier. En perfekt present för en 2-åring som älskar bubblor och lek. Läs mer och beställ

Spel i present till 2-åringar

Spel som passar 2-åringar är memory och ballongspelet. Små barn brukar vara överlägsna på memory. Med lite träning så kommer barnet slå dig. Bamses gympaspel och Mr Bucket klar 2-åringar vara med på efter egen förmåga liksom. De är med och gör vad de kan. Kul med spel som även mindre barn kan delta i.

Tre små grisar spel

”Små grisar” är ett spel från Jumbo, lämpligt för barn från 2 år och uppåt. Det är en färgglad och rolig lek för hela familjen där man ska hjälpa grisarna att hitta hem till sin gömma. Ett utmärkt val för en 2-årings födelsedagspresent som främjar utvecklingen av färg- och formidentifiering samt samarbete och tävlingsinstinkter. Läs mer och beställ

Tre små grisar spel present 2 åring

Memory

Barn är världsmästare på memory! 2-åringar är duktiga och lägger märke till detaljer. Så memory är ett spel du kan introducera tidigt. Memory är ett klassiskt spel till barn i åldern 2 år och uppåt. Det är en memoryspel där barnen försöker att hitta motsvarande par av bilder. Spelet hjälper barnen att utveckla sin minne, uppmärksamhet och tänkande. Memory finns i många olika varianter, från enkla versioner med enkla bilder till mer avancerade versioner med mer detaljerade bilder, så du kan välja en som passar din 2-årings nivå och intresse. Läs mer och beställ

Memory leksaker 2 år

Bamsespel

Ett spel där även 2-åringen kan vara med är Bamses gympaspel. Kärnan Bamse Gympaspel är en rolig och interaktiv leksak för barn i åldern 2 år och uppåt. Det är ett spännande och utmanande spel där barnen rör på sig. En perfekt present för en 2-åring som gillar att leka, utforska och utmana sig själv. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Bamsespel present 2 åring

Bushinken

Även på det här spelet klar en 2-åring vara med efter egen förmåga. Mr. Bucket är en rolig och interaktiv leksak för barn i åldern 2 år och uppåt. Den består av en hink och en mängd bollar som kan kastas in i den. Barnen kan öva sin motorik och koordination genom att försöka få så många bollar som möjligt tillbka i hinken, innan hinken spottar ut dem. Leksaken är lätt att använda och har enkel montering, så det är enkelt för barnen att leka med den själva. En perfekt present för en 2-åring. Läs mer och beställ

Bushinken leksaker 2 år

Fiskespel är kul leksaker till barn som blir 2 år

Comius Sharp är en magnetisk fiskeleksak som är lämplig som present till en 2-åring. Den har en liten fisk som hänger på en stav och kan fiskas upp med en magnetisk båt. Leksaken är enkel att använda och hjälper till att utveckla finmotoriken hos det lilla barnet. Comius Sharp är rolig, underhållande och en bra present för en 2-åring. Läs mer och beställ

Fiskespel är kul leksaker till barn som blir 2 år

Musikaliska mästerverk som present till en 2 åring


I detta avsnitt kan du hitta en rad presenter som fokuserar på musikaliska upplevelser och främjar barnets intresse för musik. Musikinstrument för småbarn kan vara utmärkta gåvor då de hjälper till att utveckla barnets rytmiska känsla och musikaliska förmågor. Genom att ge barnet möjlighet att utforska och interagera med musik kan dessa presenter bidra till deras kreativitet och självuttryck. De kan också hjälpa till att utveckla finmotoriska färdigheter och öka barnets musikaliska medvetenhet. Genom att introducera musikleksaker till 2-åringar kan man skapa en underhållande och lärorik upplevelse som kan vara både rolig och stimulerande för barnet.

Trumma är favoriten bland leksaker till barn 2 år

Instrument är en jättebra födelsedagspresent till en 2-åring, om det inte är ditt eget barn. Köp ett helt musikset: xylofon, trumma och maracas. Min egen dotter tyckte mycket om att föra oväsen som barn. Så nu när hon fått egna barn ska de få massor av musikinstrument. Inte kan hon väl missunna barnen den glädjen? Att få spela trumma tidigt på söndagsmorgonen borde ju vara varje barns rättighet, eller hur? Hahaha.. En trumma har lite högre volym men är rätt snällt ändå. Läs mer och beställ

leksaker 2 år Trumma present 2 åring

Maracas

Maracas låter heller inte så väldigt högt. Maracas är en härlig och rolig present att ge till en 2-åring. De är en enkel musikleksak som är lätt att använda, och som hjälper till att utveckla deras musikalitet och rytmiska färdigheter. De är också ett bra sätt att få de minsta barnen att interagera med musik på en säker och rolig nivå. Maracas är en present som både föräldrar och barn kan njuta av tillsammans. Läs mer och beställ

Maracas Present Till 2-Åring

Sångpåse är en rolig leksak

En sångpåse är en väldigt rolig present! Här drar man upp en figur i taget ur påsen. Varje figur representerar en känd barnvisa. Vill man går det att köpa till fler figurer för att få fler sånger att sjunga. Jag har själv köpt en sån till mitt barnbarn och tyckte mycket om den. När jag tog upp och tittade på figurerna såg de välarbetade och fina ut, det ska bli spännande att se vad hon tycker om den. Läs mer och beställ

Gitarr

En gitarr är en väldigt rolig present att ge tvååringen när hon eller han fyller år. Här kommer det att komponeras många fina visor. En leksaksgitarr är en lämplig present till en 2-åring. Det är liten gitarr som är pedagogisk och lämplig för de minsta barnen att leka och utforska musik med. Läs mer och beställ

Gitarr

Pianomatta

En pianomatta är en musik- och dansmatta som är lämplig som en present till en 2-åring. Mattan har olika musik- och dansspel som hjälper till att utveckla barnets musikalitet och koordination. Det är en rolig och underhållande leksak som hjälper till att stimulera det lilla barnets sinnen. NEWSTYLE pianomatta är en bra present för en 2-åring som är intresserad av musik och rörelse. Läs mer och beställ

Pianomatta present 2 åring

Musik leksaker till barn 2 år

Att ge en xylofon som present till ett barn som fyller 2 år är ett bra val eftersom det är en rolig och utvecklande lek som hjälper till att utveckla barnets musikalitet och finmotorik. Dessa instrument är speciellt utformade för små barn och har stora och grova bitar som är lätta för barnet att hantera. Xylofon är ett bra verktyg för att introducera barnet för musik och låter, och kan hjälpa till att utveckla barnets kreativitet och fantasi. En xylofon är också en bra present eftersom det är ett leksak som kan användas under lång tid, och som barnet kan växa med och utveckla sin musikalitet. Så en xylofon är en utmärkt present för en 2-åring eftersom det är roligt, utvecklande och hjälper till att utveckla barnets musikalitet och förmågor. Läs mer och beställ

Musik leksaker till barn 2 år

Inbjudande Inredning

I detta avsnitt hittar du en variation av inredningsartiklar som kan bidra till att skapa en inbjudande och trivsam atmosfär i ett barns rum. Dessa presenter är speciellt utformade för att passa barnets behov och intressen, samtidigt som de tillför en lekfull touch till rummet. Från nattlampor som skapar en lugn och mysig sovmiljö till väggdekorationer som ger rummet karaktär och personlighet. Här finns även praktiska föremål som lektält och lektunnlar för att stimulera barnets fantasilek och förvaringslösningar för att hålla leksakerna organiserade. Genom att välja inbjudande inredningsartiklar kan man skapa en trivsam och rolig miljö för barnet att växa och utforska i.

Nattlampa uggla

Men vänta några år…då kan man nog ge barnbarnen en elgitarr eller kanske en bil som för mycket oväsen. En nattlampa är bra att ha när man är mörkrädd. Kanske en klok uggla kan vara både fin inredning i barnrummet och göra att hon eller han känner sig tryggare om natten. Läs mer och beställ

Nattlampa uggla present 2 åring

Sömntränare

Vill man få barnet att somna om när det vaknar mitt i natten så kan en sömntränare vara en god idé. Barnet lär sig kanske inte klockan, men förstår de olika symbolerna och lär sig när det är sovtid och vakentid. Så småningom kommer det att lägga sig ner när det ser att det inte är dags att gå upp ännu. Läs mer och beställ

Sömntränare present 2 åring

Fåtölj

En fåtölj i miniatyr brukar vara uppskattat att ha framför TVn. Det är skönt att ha en egen plats och att inte behöva krypa upp i soffan när man ska se på film. Det här är en läcker och praktisk present till en 2-åring. Fåtöljen har en söt grå färg och en geometrisk form, vilket gör den till en unik dekoration i barnrummet. Dessutom är den enkel att rengöra, vilket är viktigt för småbarn som ofta rör sig och leker. Läs mer och beställ

Fåtölj

Matta

I barnets rum kan det också vara skönt att ha en matta. Det dämpar ljudet och är skönt att sitta på istället för ett svalt golv. Den här mattan har vägar och hus. Jag minns fortfarande hur roligt det var med en bilmatta, från det jag själv var liten. Läs mer och beställ

Matta Present Till 2-Åring present 2 åring

Tält i present till en 2 åring

Lektält som barnet kan krypa in i brukar vara väldigt kul. Komplettera gärna med en lektunnel. Tält och att bygga koja under köksbordet brukar kunna sysselsätta barnen i timmar. Att dessutom få en lektunnel till är ju ännu häftigare förstås. Ett lektält är jättemysigt litet kryp in att ta med sig gosedjur och kuddar och läsa böcker på. Ibland kan det hända att man behöver flytta hemifrån en stund. Då är ett eget tält ett bra ställe att ta vägen. Läs mer och beställ

Tält

Lektunnel

En lektunnel är en utmaning. Det är fortfarande lite läskigt att krypa igenom där. Men ändå otroligt spännande liksom. Lektunnel är en spännande och rolig present till ett 2-årigt barn. Det ger möjlighet till fysisk aktivitet och utforskande, samtidigt som det tränar deras koordination och balans. En lektunnel är också en bra möjlighet för social interaktion och lek tillsammans med andra barn. Det är en härlig och säker present för de minsta barnen. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Lektunnel

Dinosaurieprojektorn

En dino-nattlampa från Tesoyzii kan vara en rolig och söt present till en 2-åring. Leksaken kombinerar en lekfull dinosaurie med en nattlampa, vilket gör den perfekt för barnets sovrumsmiljö. Den är lätt att använda och har en söt design som garanterat kommer att glädja det lilla barnet. Dessutom är det en härlig känsla att se sitt favoritdjur på väggen när man somnar. En dino-nattlampa är en praktisk, söt och rolig present till en 2-åring. Läs mer och beställ

Dinosaurieprojektorn present 2 åring

Bollhav är roliga leksaker till barn 2 år

Ett bollhav är jätteroligt att ha i sitt rum. Det kan också användas som lektält eller slott om några år. Läs mer och beställ

Barnsoffa

En liten soffa kan vara en bra present till en 2-åring eftersom det ger dem en plats att sitta och mysa på. Välj en soffa med mjuk och bekväm klädsel samt en lämplig storlek för deras storlek. Det är också viktigt att välja en soffa med en robust ram och säkerhetssystem för att säkerställa att den är säker för den lille att använda. Läs mer och beställ

Barnsoffa

Nattlampa

Små barn tycker ofta att det är läskigt när det är mörkt i rummet. En mysig månlampa är en fin present till 2-åringen. Den kommer lysa upp rummet lite svagt, så att det inte blir lika läskigt när han eller hon vaknar på natten. Läs mer och beställ

 Present Till 2-Åring Nattlampa

Väggdekor giraff på cykeltur

Förutom leksaker så kommer tvååringen tycka om att få fina saker till sitt rum. Varför inte vägg dekor som är lätt att fästa (och ta bort) på väggen. Det går snabbt att göra om barnets rum så att det verligen syns att det bor ett litet barn där. Kanske en giraff på cykeltur är något som den blivande 2-åringe kommer gilla? Läs mer och beställ

Väggdekor giraff på cykeltur present 2 åring

Väggklistermärken

Väggklistermärken kan vara en rolig och personlig present till en 2-åring. De ger möjlighet att dekorera rummet och skapa en unik och personlig touch. Det finns ett brett utbud av designs att välja mellan, inklusive tecknade figurer, djur, bokstäver och former. Se till att välja klistermärken som är säkra för barn och lätta att applicera och ta bort. De är ett roligt sätt att dekorera rummet och skapa en mer inbjudande och personlig miljö. Läs mer och beställ

Väggklistermärken 

Leksakslåda

Den här leksakslådan från COSTWAY är en perfekt present till en 2-åring. Lådan är utformad som en sittbänk och kommer att vara en bra plats för barnet att lagra sina leksaker och hålla sitt rum organiserat. Materialet är säkert och stabil, och designen är lekfull och attraktiv för små barn. Denna leksakslåda kommer definitivt att göra en 2-åring glad och hjälpa hen att hålla sitt rum prydligt. Läs mer och beställ

Leksakslåda

Tavlor

Tavlor med skogsdjur kan vara en rolig och färgstark present till en 2-åring. De kan hängas på väggen i barnets rum och skapa en trevlig atmosfär samtidigt som de hjälper till att utveckla barnets kreativitet och fantasi. Tavlorna är gjorda för att vara säkra och miljövänliga och kan vara en långvarig och minnesvärd present för barnet att se tillbaka på när det blir äldre. Läs mer och beställ

Tavlor present 2 åring

Gullig nattlampa

Att ge en nattlampa som denna som en födelsedagspresent till en 2-åring är en bra idé eftersom den kan hjälpa till att skapa en trygg sovmiljö för barnet. Denna nattlampa har en kattunge design och är uppladdningsbar. Den har ett mjukt och varmt ljus som kan skapa en mysig atmosfär i rummet och kan hjälpa till att lugna barnet inför sömnen. Läs mer och beställ

Gullig nattlampa present 2 åring

Matta

Att ge en lekmatta med bilvägar och hus som en present till en 2-åring är en bra idé eftersom det ger barnet möjlighet att utforska och utveckla sin fantasi. En sådan matta kan också hjälpa till att utveckla barnets kognitiva förmågor och motoriska färdigheter. En lekmatta med bilvägar och hus ger barnet möjlighet att leka och skapa egna historier. Barnet kan använda bilarna och byggnaderna på mattan för att skapa egna scenarier och rollspel. Mattan kan också hjälpa barnet att förstå och lära sig om olika koncept såsom trafikregler och olika typer av byggnader och platser. Läs mer och beställ

Matta

Bord och stolar

Till barnets eget rum är det trevligt att köpa bord och stolar. Här kan barnet sitta och måla eller kanske servera kaffe när kompisarna kommer på besök. Ett bord och små stolar som hon eller han kan sitta och pyssla vid brukar vara omtyckt. Tänk att kunna bjuda farfar och farmor på kaffe vid det egna bordet! Bordet och stolarna kan ju även målas om i en mer kunglig/prinsessig färg om majestäterna kräver det. Läs mer och beställ

Bord och stolar present 2 åring

Sängkläder i present till en 2 åring

Att ge sängkläder som en present till en 2-åring är en bra idé eftersom det skapar en trygg och bekväm sovmiljö för barnet. Sängkläderna kan också vara en rolig och inspirerande lek för barnet, särskilt om de har ett fängslande tryck eller mönster. När man väljer sängkläder för en 2-åring bör man tänka på materialet. Bomull är ett bra val eftersom det är mjukt och bekvämt mot huden och lätt att tvätta. Det är också viktigt att välja sängkläder i rätt storlek för barnets säng för att undvika att det är för stort eller för litet. Det finns många olika mönster och tryck att välja mellan, som till exempel fordon, sagaor, eller djurmotiv, det är en bra idé att välja något som barnet kan relatera till och som kanske kan få dem att känna sig trygga och säkra. Läs mer och beställ

Sängkläder

Mätstika

Mätsticka – barn tycker om att mätas och se hur mycket de växer. Det är helt enkelt väldigt roligt att se hur stora de har blivit. Med den här mätstickan kan du dessutom sätta in foton på barnet. Det är extra roligt att titta på babybilden och se hur liten man en gång varit. När man är barn är det mycket intressant att se hur mycket man växer. Det är kul att se hur stor och duktig man blivit. Ett sätt att följa tillväxten är en mätsticka som man sätter på väggen. Det är kul att se hur liten han eller hon varit och hur mycket han eller hon växer. Läs mer och beställ

Mätstika present 2 åring

Tavla Skogsräv

Att ge en tavla med en skogsräv med färgglada illustrationer av djur och blommor som en present till en 2-åring är en bra idé eftersom det ger barnet en vacker och inspirerande visuell miljö att titta på. Tavlan kan hjälpa barnet att utveckla sina kognitiva förmågor, såsom färger, former och proportioner, samt att öka deras intresse för naturen och djur. Tavlan är inredning till barnets rum, så det är viktigt att välja en tavla som passar in i rummets färgschema och stil. Tavlan är också ett bra val eftersom det är en konstverk som kan växa med barnet och som kan användas under många år. Läs mer och beställ

Kläder och accessoarer

I detta avsnitt kan du hitta kläder och accessoarer som är perfekta presenter till småbarn. Kläderna är utvalda med tanke på både praktiska och bekväma egenskaper, samtidigt som de är roliga och färgglada. Det finns ett urval av vardagskläder, pyjamas och till och med speciella outfits för särskilda tillfällen som födelsedagar. När du väljer kläder är det viktigt att de är tillverkade av barnvänliga material och att de är lätta att tvätta för att göra det enkelt för föräldrarna. Tillsammans med kläderna hittar du även accessoarer som ryggsäckar och tofflor som kompletterar barnets stil och gör deras vardag ännu mer rolig och bekväm.

Tofflor

Tofflor kan vara en bra present till en 2-åring, särskilt under vintermånaderna eller på kalla golv. De håller fötterna varma och är bekväma att bära, särskilt under långa stunder. För en 2-åring kan det vara bra att välja tofflor med mjuka och elastiska material samt en säker passform för att undvika att tofflorna faller av eller stör under lek. Läs mer och beställ

Tofflor present 2 åring

Katt overall

Bara tänk dig den härliga känslan av förväntan som spänner över den lilla 2-åringens ansikte när de får se sin nya present! Och vad kan vara mer passande än en rolig och nyskapande leksak som en kattoverall i form av en djurkarikatyr? Denna kreativa overall, från Doladola, kommer definitivt att fånga den lilla personens fantasi och skapa mängder av skratt och lekfulla stunder. Det är inte bara en rolig leksak, utan även en möjlighet för den lilla att utforska sin kreativitet och fantasivärld. Så varför vänta? Ge den lilla 2-åringen den här unika presenten och upplev tillsammans den oförglömliga glädjen och magin som den kommer att skapa! Läs mer och beställ

Katt overall

Ryggsäck

En ryggsäck med gosedjur kan vara ett härligt och praktiskt present till en 2-åring. Denna ryggsäck från Firulab har en rolig och färgglad design som kommer att fånga barnets uppmärksamhet, och med den kan de bära med sig sina favoritgosedjur var som helst. Den är också utformad för att vara bekväm att bära, med justerbara axelband och en mjuk och bekväm ryggpanel. Sammantaget blir det en perfekt present för en liten äventyrare som älskar att ha sina gosedjur nära till hands! Läs mer och beställ

Ryggsäck

Dockor och dockkök i present till 2 åring

I detta avsnitt hittar du en mängd roliga och pedagogiska presenter inom kategorin ”Dockor och dockkök” som är perfekta för en 2-åring. Att låtsas leka med mat och kök är en populär aktivitet i den åldern, och med leksaker som en leksaksmatset eller ett leksakskök kan barnet få utlopp för sin fantasi och kreativitet. För att göra leken ännu mer realistisk kan en teservis eller en trätårta vara perfekta tillägg till leksaksköket. En dockvagn och en docka är också populära leksaker som ger barnet möjlighet att skapa sina egna berättelser och öva på omsorg och empati. En docksäng är en praktisk och mysig plats för barnet att natta sina dockor och en bra förvaringslösning för leksaker. Med dessa personliga och interaktiva presenter kommer en 2-åring att ha timmar av glädje och lärande.

Hitta den bästa presenten till en 2-åring med vår guide. Våra förslag på leksaker och produkter är noga utvalda för att passa denna ålder och göra både barnet och föräldrarna glada.

Snabbmat

Låtsas Mc Donaldsmat är en leksak från Amazon för barn 2 år och uppåt. Det är en rolig leksak till barn 2 år. De älskar att leka restaurang och självklart bjuder de gärna på hamburgare till alla besökare. Läs mer och beställ

Snabbmat present 2 åring

Kök leksaker till barn 2 år

Ett leksakskök är en fin present till en 2-åring. Att laga mat är en väldigt kul sysselsättning i den här åldern. Även ett leksakskök är en sådan där leksak som barnen leker väldigt mycket med. Så jag tycker att du ska kosta på honom eller henne ett fint kök. Läs mer och beställ

Kök leksaker till barn 2 år present 2 åring

Teservis är roliga leksaker till barn som blir 2 år

Till leksaksköket är det bra att få en fin servis, så att man kan bjuda in sina kompisar på vatten och russin. Eller förresten, även utan ett leksakskök är teservisen en bra leksak att ge 2-åringar. Tebjudningar är populära lekar i den här åldern. Läs mer och beställ

Teservis är roliga leksaker till barn som blir 2 år

Matlagning leksaker till barn 2 år

Leksaksköket behöver viss basutrustning i form av glas och porslin. Den bästa presenten att ge en 2-åring är kanske en dockservis. Gärna en som har lite av allt möjligt, både fat, bestick, muggar, tillbringare osv. I ett dockkök behöver man sällan bjuda in så många gäster samtidigt, så fokusera hellre på att det blir olika saker än att få utrustning för 8 gäster här. Läs mer och beställ

Matlagning leksaker till barn 2 år present 2 åring

Leksakstårta i trä

Du vet ju hur kul det är att fylla år? Nu kan ni upprepa födelsedagsvirandet varje dag framöver utan att tänderna tar skada. Med en fin tårta av trä kommer det bli många födelsedagar, det kan jag lova. Läs mer och beställ

Leksakstårta i trä present 2 åring

Dockvagn

Dockvagn är en fin leksak till en 2-åring. De brukar älska att bädda ner sina dockor och köra omkring. Dockvagn och dockor är bra leksaker till en 2-åring. Dockvagnen kan kompletteras med sängkläder, skötväska och åkpåse som dockorna kan behöva. Är du sykunnig går det att göra mycket själv. Läs mer och beställ

Dockvagn

Docka i present till en 2 åring

Den här dockan är en bra val när du köper present till en 2-åring, eftersom den inte innehåller smådelar. Det går att sy både sängkläder, dockkläder osv till dockorna. Gärna matchande kläder till dockmamman också! Att få en docka som de kan mata, natta, byta kläder och blöja på är något som går hem hos de flesta 2-åringar. Dockor och tillbehör till dem är riktigt bra leksaker till en 2-åring. Det är leksaker som det kommer lekas mycket med. Läs mer och beställ

Docka leksaker 2 år present 2 åring

Docksängar är bra leksaker till barn 2 år

En docksäng för att natta dockorna behövs. En docksäng är bra att ha eftersom de brukar ägna mycket tid åt att natta mata sina dockor. Det är en leksak som ger många timmars lek alltså. Sedan är det inte så att en docksäng bara står där och tar plats, det är faktiskt också en bra plats att förvara massa dockor och nallar på. Till mitt barnbarn som snart fyller år har jag köpt en docksäng. Det ska bli spännande att se vad hon tycker om den. Läs mer och beställ

Pippi Långstrump saker i present till 2 åring

I detta avsnitt hittar du en rad roliga och inspirerande presenter med temat Pippi Långstrump som är perfekta för en 2-åring. Pippi Långstrump är en älskad och ikonisk karaktär som barn ofta dras till, och med leksaker som en Pippidocka, Pippi sjörövarskepp och utklädning i Pippi Långstrump-stil kan barnet skapa sina egna äventyr och låta fantasin flöda. Gosedjuret Herr Nilsson är en söt och gosig vän att ha med sig, och en Pippiperuk kan ge barnet möjlighet att klä ut sig och leva sig in i Pippis värld. En Pippi-ryggsäck är både rolig och praktisk för att bära med sig viktiga saker, och ett Pippi-pussel kan ge timmar av underhållning och utveckla barnets problemlösningsförmåga. Med dessa Pippi Långstrump-saker kommer en 2-åring att få uppleva glädjen och äventyret med denna älskade karaktär.

Pippidocka är en rolig leksak

Pippi Långstrump saker är något som 2-åringar tycker om. Det finns både dockor, utklädningskläder, sjörövarskepp, väskor, kläder, små figurer och dockhus med Pippi. Små barn älskar Pippi, så en docka kommer bli mycket älskad. Pippi Långstrump är en väldigt omtyckt figur, kanske är det för att hon gör precis det som faller henne in för stunden. Läs mer och beställ

Pippidocka leksaker 2 år present 2 åring

Pippi sjörövarskepp

Pippis skepp är en rolig leksak. Vill du ge bort en leksak som verkligen ger många timmars lek så är Pippis skepp en bra present. Hoppetossa är en rolig och lekfull present för en 2-åring. Det är en fantastiskt kul leksak! Barnen kommer att ha mängder av kul och glädje med sitt eget sjörövarskepp. Glöm inte köpa figurer till bara! Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Pippi sjörövarskepp

Utklädningskläder Pippi Långstrump

Att kunna klä ut sig till pippi är jättekul! Pippi Långstrump utklädnadskläder är en rolig och inspirerande present till en 2-åring. Utklädningskläder hjälper till att utveckla barnets fantasi och kreativitet genom att låta dem leva ut sin roll som Pippi. Den är gjord av säkra material och har en hög kvalitet, så att den kan hålla i många roliga lekar. Det är en härlig present för de minsta barnen att ha kul med och drömma sig bort till Pippi Långstrumps värld. Läs mer och beställ

Utklädningskläder Pippi Långstrump present 2 åring

Herr Nilsson gosedjur

Gosedjuret Herr Nilsson, Pippis apa, är en rolig present till en 2-åring. Docka Herr Nilsson är en söt och rolig present till en 2-åring. Det är en docka som föreställer karaktären Herr Nilsson från Astrid Lindgrens böcker, som är en älskad och känd karaktär för många barn. Dockan är perfekt för lek och rollspel och hjälper till att utveckla barnets fantasi och kreativitet. Den är tillverkad av säkra material och har en hög kvalitet, så att den kan hålla i många roliga lekar. Det är en härlig present för de minsta barnen att ha kul med. Läs mer och beställ

leksaker 2 år Herr Nilsson gosedjur

Pippiperuk i present till en 2 åring

Om man vill bli Pippi fullt ut är det bra att få en peruk också. Pippi Långstrumps peruk är en rolig och lekfull present till en 2-åring. Det är en peruk med Pippi Långstrumps signaturfrisyr, som är en kär och älskad karaktär för många barn. Peruken är perfekt för lek och rollspel och hjälper till att utveckla barnets fantasi och kreativitet. Den är bekväm att bära och har en hög kvalitet, så att den kan hålla i många roliga lekar. Det är en härlig present för de minsta barnen att ha kul med.Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Pippiperuk present 2 åring

Pippiryggsäck

Ryggsäckar är praktiska födelsedagspresenter till en 2-åring. En ryggsäck är både roligt och praktiskt. Den kan användas på dagisutflykten och för att packa allt viktigt i på resan. För en tvååring är det förstås roligast att få en ryggsäck med ett fint motiv som den här Pippi ryggsäcken. Pippi brukar alltid gå hem hos mindre barn. Läs mer och beställ

Pippiryggsäck

Pussel med Pippi

Kanske ett pussel med pippi blir uppskattat Till en 2-åring räcker det gott och väl med ett pussel som innehåller 15 bitar. Motivet är hämtat från pippis födelsedagskalas. Läs mer och beställ

Pussel med Pippi leksaker 2 år

Fler bra leksaker i present till en 2 åring

Det finns massor av saker man kan köpa till en 2-åring. Men roligast är kanske leksaker, eftersom barnet blir glad av en sådan present.

Brandbil

Alla barn brukar gilla brandbilar och utryckningsfordon. Varför inte köpa och ge bort den här fina brandbilen. Brandbilen kan köra själv och har sensorer som förhindrar att den kör ut från trappan. Den innehåller heller inga smådelar, utan är säker för 2-åringar att använda. Läs mer och beställ

Present Till 2-Åring Brandbil present 2 åring

Vackra leksaker i present till en 2 åring

Vill du ge bort en riktigt vacker leksak? Ja det finns faktiskt, som den här gungvespan. Den blir förmodligen den mest älskade leksaken! Av egen erfarenhet kan jag berätta att en gunghäst inte bör kombineras med en snickarlåda. Gunghästar kan nämligen monteras ner i bitar. Det var inte mina föräldrar så förtjusta i. Läs mer och beställ

Gunghäst skoter Present Till 2-Åring present 2 åring

Leksaker till barn 2 år då passar det med ett tåg med bondgårdstema

En riktigt fin present till en 2-åring! Brio tågbana är en fin present till en 2-åring. Det är en present som räcker många år. Köp ett startpaket till 2- åringen och bygg sedan på med växlar, fler paket, fler bandelar, stationer och broar efter hand. En Briojärnväg har hög kvalité och är en födelsedagspresent som både barn, barnbarn och barnbarnsbarn kommer att kunna glädjas åt. Så på det sättet är det en väldigt fin present till en 2-åring. Både tåg och djur är sådant som tvååringar brukar tycka om. Så det här bondgårdståget kommer bli en lyckad födelsedagspresent. Läs mer och beställ

Tåg med bondgårdstema leksaker 2 år

Dragdjur leksaker till barn 2 år

Nästa tips på leksak till en tvååring är dragdjur som de kan dra eftersig när de går. Det är leksaker alla barn jag känner i alla fall har älskat. Jag vet inte riktigt vad det är som fascinerar så mycket, men de har verkligen älskat dragleksaker. Så det tror jag är en bra leksak till en 2-åring. Läs mer och beställ

Dragdjur leksaker till barn 2 år present 2 åring

Bowling leksaker till barn 2 år

Bowling är en rolig och utmanande aktivitet som passar för alla åldrar, inklusive små barn. Ett bowling set för barn är den perfekta presenten för en tvååring som är på väg att utforska världen och lära sig nya saker. Med ett lättspelat bowling set kan barnen ha kul och samtidigt utveckla sin koordination. Setet kommer också att hjälpa barnet att lära sig grundläggande koncept som tålamod, och spelregler. Så ge den lille tvååringen en chans att ha kul och lära sig samtidigt med ett bowling set i present! Läs mer och beställ

Bowling leksaker till barn 2 år present 2 åring

Flygplan är kul leksaker till barn som fyller 2 år

Söker du efter en riktigt häftig leksak att ge bort till en liten pilot på 2 år? Då kan den här flygplan-leksaken från Toomies vara en perfekt present! Det är en underhållande och rolig leksak som garanterat kommer att ge timmar av nöje och upptäckarlust! Så vinga iväg och landa den här leksaken på den lilla pilotens julafton eller födelsedag, och se hen bli lyckligare än någonsin! Läs mer och beställ

Flygplan är kul leksaker till barn som fyller 2 år present 2 åring

Bulldozer

En buldozer är en rolig och utbildande present för en 2-åring. En leksaks buldozer kan vara ett roligt och lärande present till en 2-åring. Den friktionsdrivna designen ger möjlighet för barnet att leka och utforska sin omvärld på ett kreativt sätt. En leksaks buldozer kan vara en fantastisk present för en 2-åring som är intresserad av teknik och byggande. Läs mer och beställ

Bulldozer

Duplo stora maskiner

Duplo finns för 2-åringar. Duplo, eller storlego som barnen själva ofta kallar det, finns i många roliga byggsatser, t.ex. Torg, tivoli och flygplats. Duplo är leksaker som små barn gärna sitter och leker länge med. Det finns duplo för 2-åringar. Grävmaskiner och arbetsfordon brukar vara sådant som små barn gillar. Även om det kan vara lite knepigt att bygga med duplo så kommer barnet tycka om att leka med fordonen. Läs mer och beställ

Duplo stora maskiner leksaker 2 år

Radiostyrda leksaker

Nästa presenttips är en radiostyrd bil som kan köras med hjälp av en fjärrkontroll. Racingbilen är lämplig för barn från 2 år och är en bra present till födelsedag eller andra tillfällen. Barnen kommer att älska att köra bilen och utveckla sina motoriska färdigheter samtidigt. Läs mer och beställ

Radiostyrda leksaker till barn 2 år

Lekbord i present till en 2 åring

Lekbord är en rolig och utbildande leksak för 2-åringar. Det har en rad olika leksaker och musikinstrument för att främja deras utveckling och lekfullhet. Lekbordet har också en lättanvänd design och är lätt att rengöra, vilket gör det till ett perfekt val som present till en 2-åring. Läs mer och beställ

Lekbord present 2 åring

Byggarbetsplats

En byggarbetsplats med tippbar lastbil är en bra present till en 2 åring. Den här leksaken kombinerar kreativitet och fantasi med utvecklingen av motoriska färdigheter. Barnen kan bygga och leka med lastbilen och öka sin förmåga att lösa problem och utveckla sin hand-öga samordning. Denna leksak är säker och lämplig för deras ålder. Läs mer och beställ

Byggarbetsplats 

Duplo leksaker till barn 2 år

Läs mer och beställ

Fler fantastiska presenttips

Aktier

Jag verkligen rekommendera att du köper aktier till honom eller henne istället för en massa leksaker. Det är en perfekt när det är ett barn som redan har allt det behöver och när man vill ge något som kommer till nytta i framtiden istället. Läs mer och beställ

Aktier Present Till 2-Åring

Babyboxen fylld med leksaker till barn som blir 2 år

Babyboxen är en prenumeration där man varje månad får en LittleUnBox fylld med inspiration, överraskningar och kul produkter som följer barnets utveckling och ålder. Varje månad får man ett nytt spännande paket på posten. Läs mer och beställ

Babyboxen fylld med leksaker till barn som blir 2 år

Allente streaming

Ge bort en prenumeration på Allente i present till någon som älskar att titta på film och TV-serier. Allente är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive de senaste filmerna, populära tv-serier, sport och barnprogram. Man har tillgång till ett stort utbud av innehåll och kan titta på det han vill när man vill. De erbjuder också ett bra utbud av innehåll av filmer. En prenumeration på Allente är en present verkligen kommer uppskattas. Ge bort en möjlighet att njuta av ett brett utbud av film och TV-serier! Läs mer och beställ

Födelsedag 2 år

Jag hoppas du hittat en riktigt bra present till den 2-åring som du ska fira! En riktigt rolig och fin present till honom eller henne. Tvååringens födelsedag brukar bli oförglömlig! Tårta i håret, större intresse för presentpapperet än innehållet i paketet och alltid är det någon gäst som ger bort ett ”musik”-instrument till barnet. Ett födelsedagskalas för en 2-åring brukar bli kaos och stoj. Jag hoppas att du hittat många fina leksaker till barn som fyller 2 år. Leksaker som gör både barn och föräldrar riktigt glada.

Vad leker en 2-åring med?

När man ska köpa födelsedagspresenter till barn så ställer man sig självklart frågan vad de leker med i den här åldern. Vilka leksaker kommer de vilja leka med i framtiden osv.

Så vad leker en 2-åring med? 2-åringar leker ofta med leksakskök och leksaksmat. Även om barnet inte tycker om att leka med dockor så brukar de tycka att det är väldigt roligt att laga mat. Det finns både bakelser, söta dockserviser och smågrytor att köpa till dockköket.

Får de en kundvagn så kommer de också att leka affär med sin leksaksmat. Leksakskök finns förstås i lyxvarianter också. Lite lyxigare grejer till dockköket kanske du kan vänta med. Men ett dockkök är en bra födelsedagspresent till en 2-åring som gillar matlagning.

Vad önskar sig en 2-åring i present?

Tvååringar har kanske inte direkt någon önskelista. Men om 2-åringen hade kunnat skriva en önskelista är jag övertygad om att både järnväg, gosedjur och en dockservis hade funnits med på önskelistan. Det är saker som barn ofta leker väldigt mycket med. Det här är såna saker som 2-åringen kan skrika efter om hon eller han ser dem i leksaksaffären.

Hur väljer man en present till en 2-åring

Att välja en present till en 2-åring kan ibland vara utmanande, eftersom man vill hitta något som både är lämpligt för deras ålder och stimulerar deras utveckling. Här är några tips:

 1. Utvecklingslämpligt: Leksaker eller spel som passar barnets utvecklingsstadium är alltid en bra idé. För en 2-åring innebär detta oftast saker som hjälper till att utveckla grovmotorik och finmotorik, såsom byggklossar, pussel med stora bitar, eller klä på dockor.
 2. Utbildningsmaterial: Böcker är en utmärkt present för barn i denna ålder. De kan hjälpa till med språkutvecklingen och skapa en kärlek till läsning i en tidig ålder.
 3. Kreativitet: Målarböcker, kritor eller fingerfärg kan vara roligt för en 2-åring och hjälper till att utveckla deras kreativa färdigheter.
 4. Aktivitet utomhus: Leksaker för utomhusbruk kan också vara en bra idé, till exempel bubbelmaskiner, små sparkcyklar eller sandlådeleksaker.
 5. Musikinstrument: Enkla musikinstrument som maraccas, tamburiner eller xylofoner kan vara roliga och utbildande för små barn.
 6. Dockor eller mjukdjur: Många barn i denna ålder börjar utveckla en starkare förbindelse med sina leksaker. En ny docka eller ett mjukdjur kan bli en mycket älskad följeslagare.

Kom ihåg att alltid dubbelkolla åldersrekommendationerna på leksaker för att säkerställa att de är säkra för en 2-åring att använda. Det är också bra att kolla med föräldrarna först, eftersom de kan ha specifika önskemål eller begränsningar när det gäller typer av presenter.

Relaterade frågor

Vad leker en 2-årig med? 2-åringar tycker om att leka med dockköket, att köra sparkbil, pussla, leka med duplo, dockor och nallar brukar också vara populära leksaker.

Vad finns det för pedagogiska leksaker till 2 åriga barn? Pedagogiska leksaker till 2-åriga barn är duplo, pussel eller kanske en verktygslåda kan bli en bra present.

Vad är bra uteleksaker till en 2-åring? Bra uteleksaker till en 2-åring är sandhink, spade och sandformar. De tycker också om att leka med såpbubblor och att få en pool i trädgården. Vintertid är pulkan en riktigt bra uteleksak till en 2-åring.

Finns det någon liten present till en 2-åring? Små presenter att ge en 2-åring är såpbubblor, gosedjur, en leksaksbil, en Pippi Långstrump docka, badleksaker och målarböcker.

Vad kan man ge för present för att främja kreativ lek för barn 2 år? Presenter för kreativ lek för 2-åringar är play-doh lera, kritor, målarböcker och fingerfärg.

Kan man ge barnet pärlor när det är 2 år? Nej, det är ingen bra idé eftersom små barn stoppar i munnen. Ger du pärlor till en 2-åring riskerar du att barnet kvävs.

Kan man ge en docka till ett barn som är 2 år? Det går jättebra att ge en docka till barn som är 2 år. Välj en docka som inte innehåller smådelar bara.

Kan man ge en dockvagn till en 2-åring? Ja, man kan ge en dockvagn till en tvååring. En dockvagn är en leksak som 2-åringar älskar att leka mycket med.

Vad är en bra present till 4-5 åring? Bra present till en 4-5 åring är lego, tv-spel, dockskåp, pippi-prylar eller en film. Du hittar fler förslag på present till 4-5 åring här!

Vad är en bra present till barnkalas? En bra present till barnkalas är en ficklampa, ett enklare spel, en glitterboll, såpbubblor eller en snöbollskramare. Fler tips på present till barnkalas berättar jag om här.

Vad finns det för bra träleksaker till 2-åringar? Bra träleksaker till en 2-åring är Brios järnväg, klossar, dockvagn och en gunghäst. Fler tips på träleksaker kan du hitta här.

Relaterade inlägg

 • Den Ultimata Guiden för att Hitta den Perfekta Presenten Till 2-Årig Kille

  Den Ultimata Guiden för att Hitta den Perfekta Presenten Till 2-Årig Kille

  Söker du efter bra present till en 2-årig kille, då har du kommit rätt. Jag har nämligen tagit reda på vad som kan vara bra presenter till dem. Här ska du få mina bästa presenttips. Letar du efter en present till en 2-årig kille? Här är några bra idéer: Pippi Långstrumpsaker, trumma, böcker, Ferrari-leksak, dockkök,…

  Läs mer…


 • Leksaker 2 år: Guiden till de bästa Leksakerna för 2-åringar

  Leksaker 2 år: Guiden till de bästa Leksakerna för 2-åringar

  Ah, tvåårsåldern! Det är en tid av konstant upptäckt och äventyr för ditt lilla barn. Och vilket bättre sätt att främja denna kreativitet och nyfikenhet än med rätt leksaker? Det är här begreppet ”Leksaker 2 år” kommer in. Men vad gör vissa leksaker bättre än andra för tvååringar? Hur kan vi försäkra oss om att…

  Läs mer…


 • Den Ultimata Presentguiden: Välj Presenter till 2-åringar som Skapar Minnen!

  Den Ultimata Presentguiden: Välj Presenter till 2-åringar som Skapar Minnen!

  Jagar du en perfekt present till en 2 åring? Låt mig hjälpa dig att hitta gåvan som kommer att tända ett gnistrande leende på deras ansikte och ett varmt tack från föräldrarna. Det finns en värld av fantastiska leksaker där ute för de små liven som just har blåst ut två ljus på tårtan. Perfekta…

  Läs mer…


 • Vad Ska Presenten Till En 2 Åring Kosta: En Komplett Guide

  Vad Ska Presenten Till En 2 Åring Kosta: En Komplett Guide

  Om du befinner dig i ett dilemma, rörande vilken present du ska välja till en tvååring och hur mycket det rimligen bör kosta, behöver du inte längre oroa dig. Vi är här för att ge dig vägledning och avlasta dig från dessa bekymmer. Att välja en lämplig present till en tvååring kan ibland vara en…

  Läs mer…


 • Att Planera ett Fantastiskt 2 års Kalas

  Att Planera ett Fantastiskt 2 års Kalas

  Planering av ett 2 års kalas kan kännas som att navigera i en labyrint utan en tydlig riktning. Så mycket att tänka på, så mycket att organisera, och du har bara ett enda mål i sikte – att skapa en fantastisk dag för ditt lilla barn och dina gäster. Men här kommer den goda nyheten:…

  Läs mer…


 • Present Till 2-Årig Flicka: Den Ultimata Gåvan-Guide

  Present Till 2-Årig Flicka: Den Ultimata Gåvan-Guide

  Det kanske verkar svårt att hitta en bra present till en 2-årig flicka, så jag har tagit reda på vad som är bra presenter till dem. Så vad önskar sig en 2-årig flicka i present? Hon kommer garanterat bli glad för vad hon än får i present. Hon blir glad för att få en fotboll,…

  Läs mer…


 • Julklapp Till 2-Åring

  Julklapp Till 2-Åring

  Söker du efter en julklapp till 2-åring? Då har du hamnat rätt, här har jag samlat massor av bra julklappar! Här hittar du både kläder och leksaker att ge i julklapp till en tvååring. Så vad är då en bra julklapp till en 2-åring? En bra julklapp till 2-åring är leksakståg, docka, trumma, gitarr, en…

  Läs mer…


Den Ultimata Presentguiden: Välj Presenter till 2-åringar som Skapar Minnen!
Rulla till toppen