Present Till 7-Årig Kille

Det finns många roliga saker att köpa i present till en 7-årig kille när han fyller år. Jag har samlat mina bästa tips på den här sidan.

Vad önskar sig en 7-årig kille i present? 7-åriga killar önskar sig en linbana, ett såpbubbelsvärd, en godisautomat, en dinosaurie, tuffare inredning till sitt rum och spel som till exempel Jakten på den försvunna diamanten. Men fortsätt gärna läsa för fler presenttips till 7-åriga pojkar.

Det är förstås så att olika barn önskar sig lite olika saker. Men här har du mina bästa tips på present till en 7-årig kille.

vad är en bra present till en 7-årig kille
Vad är en bra present till en 7-årig kille ?

Jag har även skrivit ett annat inlägg med presenter till 7-åringar som passar att ge både killar och tjejer. Men här har jag samlat de allra roligaste prylarna att ge i present till en 7-årig pojke. Letar du efter bra idéer för kalaset så har jag samlat massor av kalastips med lekar, tipspromenader, godispåsar mm här.

Bästa presenterna till en 7-årig pojke

Storytel talböcker

Minns du hur spännande det kunde vara att få höra en god natt saga när du var barn? Minns du hur tråkigt det var när mamma sa att nu var det dags att sluta läsa och sova istället? Med böcker öppnar sig en helt ny förtrollad värld. Varför inte ge honom den?

Storytel har ett enormt utbud av böcker som är både spännande och roliga och som passar 7-åriga killar. Det här är en present han kommer älska!

Läs mer och beställ

Zorbing

Har du hört talas om Zorbing? Det är en aktionfylld aktivitet där du bland annat får chansen att rulla nedför en sluttning – i en gigantisk plastboll! Det kanske låter lite galet, men det är en otroligt spännande och rolig upplevelse som garanterat kommer gå hem hos barnen! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små. Läs mer och beställ

Albert

Barn brukar älska att leka och spela. Varför inte utnyttja det och ge honom en prenumeration på Albert. Albert är en smart app för att lära sig läsa, räkna mm. Barn brukar älska den, eftersom de inte ens märker att de lär sig saker. Här får de lära sig samtidgit som de har kul liksom.

Besök hemsidan och se om de har några erbjudanden just nu. Ibland har de en månad gratis. Då kan han få testa utan att det kostar dig en krona om han nu mot förmodan inte skulle tycka om det.

Läs mer och beställ

Zcooly matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig.

Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyra får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig.

Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan.

Läs mer och beställ

Fika på stan

Det år också väldigt lyxig att få egentid med sin förälder. Tid där ni tillsammans hittar på något och han får din odelade uppmärksamhet. Att gå på stan och shoppa och ta en fika er en sådan upplevelse som barn brukar älska. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

En helg med familjen i Stockholm

Om du vill ge en 7-årig kille en alldeles speciell födelsedagspresent kommer en helg i Stockholm för honom och hela familjen bli väldigt lyckat. Där kan ni besöka Gröna Lund, Junibacken, Skansen osv. Det här kan bli en helg han minns och pratar om länge. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Inredning i present till en 7-årig kille

När du letar efter en present till en 7-årig pojke får du inte vara för trångsynt. Tvärtom mot vad många tror så är faktiskt 7-åriga grabbar intresserade av heminredning. De gillar att inreda sitt rum med fina kuddar och lampor. Här ser du några inredningspresenter som de blir väldigt glada för att få på födelsedagen.

Matta till rummet

En fin matta att ha i sitt rum kommer bli en populär present. Nästan alla barn drömmer någon gång om att bli astronatuer och köra sin egen rymdraket. Nu är drömmen lätt att uppfylla. Här är det bara att hoppa ombord och flyga iväg. Cool Little Dutch matta i blå, dammgrön, röd och orange.

Läs mer och beställ

Present till 7-årig kille - En riktigt snygg nattlampa är kul att ha. Med den här kommer han att imponera på kompisarna.
En riktigt snygg nattlampa är kul att ha. Med den här kommer han att imponera på kompisarna.
 Emojikuddar är snygga - Ett pojkrum behöver ju lite cool <a class=
Emojikuddar är snygga – Ett pojkrum behöver ju lite cool inredning om han inte ska behöva skämmas när kompisarna kommer. Att ha tuffa kuddar på sängen är bra.
Present till 7-årig kille - Dinosaurer brukar intressera barn i den här åldern. Istället för att måla om hans rum kan man lätt dekorera om med väggdekorationer med dinosaurier till exempel
Dinosaurer brukar intressera barn i den här åldern. Istället för att måla om hans rum kan man lätt dekorera om med väggdekorationer med dinosaurier till exempel

Godis

Att 7-åriga killar tycker om att få godis i present när de fyller år behöver väl knappas sägas. Det är ganska självklart. Här är några riktiga favoriter.

Candy grabber godisautomat

Det här är en riktigt tuff grej om man är 7 år. Fyll den med lördagsgodis så kommer godiset att räcka flera dagar. Precis som på tivoli, men nu med lördagsgodis.

Läs mer och beställ

Det här är en riktigt tuff grej om man är

Daim Stor Coolstuff

En bra present till en 7-årig kille är choklad. Ju mer choklad han får desto bättre present är det. Gissa om han gillar den här! Den kommer räcka till många lördagsgodis.

Läs mer och beställ

 En bra present till en 7-årig kille är <a class=

Stor chokladkaka

En gigantisk chokladkaka är aldrig fel att få. Kul grej att ge bort bara för att få se barnens ögon spärras upp och glittra. Kommer också räcka länge och ge ont i magen flera gånger.

Läs mer och beställ

Present till 7-årig kille - En gigantisk chokladkaka är aldrig fel att få. Kul grej att ge bort bara för att få se barnens ögon spärras upp och glittra. Kommer också räcka länge och ge ont i magen flera gånger.

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Böcker i present till 7-årig kille

Att läsa böcker kan vara ledsamt, kul och alldeles fantastiskt. Hittar man en bra bok lever sig barnen verkligen in i berättelsen. Här är några fantastiska böcker som passar att ge i present till en 7-årig kille. Att bädda ner sig i sängen och lyssna på en saga är en fin avslutning på dagen. Med många bra sagor nu kommer han också tycka om att läsa när han blir äldre.

Bok vår trädkoja med 13 våningar

Vår trädkoja med 13 våningar är en charmig bok fylld av humor. Handlar om två killar som bor i en trädkoja fylld med lianer, bowlingbana, och det finns en automatisk masmallowkanon.

Läs mer och beställ

Present till 7-årig kille - Vår trädkoja med 13 våningar är en charmig bok fylld av humor. Handlar om två killar som bor i en trädkoja fylld med lianer, bowlingbana, och det finns en automatisk masmallowkanon.

Bok Stackars Pettson 

Gubben Pettson är på dåligt humör och vill inte göra något alls. Men katten Findus är på bra humör och vill gå och fiska. Han gör allt han kan för att få med Pettson till sjön.

Läs mer och beställ

Gubben Pettson är på dåligt humör och vill inte göra något alls. Men katten Findus är på bra humör och vill gå och fiska. Han gör allt han kan för att få med Pettson till sjön.

 LasseMaja Födelsedagsmysteriet 

Det två smarta barnen Lasse och Maja har startat en detektivbyrå. De hjälper polisen i staden Valleby att lösa svåra brott och att lösa mysterier för att medborgarna ska sova tryggt.

Läs mer och beställ

Det två smarta barnen Lasse och Maja har startat en detektivbyrå. De hjälper polisen i staden Valleby att lösa svåra brott och att lösa mysterier för att medborgarna ska sova tryggt.

Findus flyttar ut

Findus kan inte låta bli att hoppa i sängen redan klockan fyra på morgonen. Findus måste sluta upp, eller så får han flytta hemifrån. Findus väljer att flytta ut.

Läs mer och beställ

Findus kan inte låta bli att hoppa i sängen redan klockan fyra på morgonen. Findus måste sluta upp, eller så får han flytta hemifrån. Findus väljer att flytta ut.

Mamma Mu låtsas 

Mamma Mu är en väldigt charmig ko. Hon låter sig inte begränsas av vad kor får eller inte får göra. Hon låtsas fram att det är sommar, gungar och annat som kor inte ”borde göra”.

Läs mer och beställ

Present till 7-årig kille -

Häxorna 

I den här boken får vi veta att det finns häxor på riktigt. Häxorna är ute efter att förgöra alla barn i hela världen. De som ska rädda dem är en liten pojke och hans mormor.

Läs mer och beställ

Present till 7-årig kille - I den här boken får vi veta att det finns häxor på riktigt. Häxorna är ute efter att förgöra alla barn i hela världen. De som ska rädda dem är en liten pojke och hans mormor.

Tips på present till 7-årig kille

Vill du ha ett riktigt bra tips på present till en 7-årig kille? Barn brukar älska att leka och röra på sig. Det är ju något vi vill uppmuntra så klart. Några tips på present till en 7-årig kille är linbana, klätterbana, klättervägg och vattenkana. Det är leksaker som gör det väldigt roligt att röra på sig.

Present till 7-årig kille - En ninja klätterbana är en riktigt <a class=
En ninja klätterbana är en riktigt rolig present till en 7-årig kille. Man spänner upp den mellan två träd, sedan är det bara att klättra. Det finns tuffa tillbehör att köpa till.
Woboba bollen kanske ser helt vanlig ut, men det är den inte. Det som skiljer den här bollen i jämförelse med en vanlig är att en Woboba boll studsar på vattenytan.
Woboba bollen kanske ser helt vanlig ut, men det är den inte. Det som skiljer den här bollen i jämförelse med en vanlig är att en Woboba boll studsar på vattenytan.
Present till 7-årig kille - En egen linbana är otroligt lyxigt. Tänk att ha den här i sin egen trädgård. Linbanan spänns bara upp mellan två träd, sedan är det bara att köra! Själva banan är 12 meter.
En egen linbana är otroligt lyxigt. Tänk att ha den här i sin egen trädgård. Linbanan spänns bara upp mellan två träd, sedan är det bara att köra! Själva banan är 12 meter.
Present till 7-årig kille - En egen klättervägg kommer locka många kompisar hem till er. Klätterbanan går att montera både utomhus och inomhus. Barnen kommer klättra på väggarna.
En egen klättervägg kommer locka många kompisar hem till er. Klätterbanan går att montera både utomhus och inomhus. Barnen kommer klättra på väggarna.
En vattenkana, ett mycket kul sätt att blöta ner sig. Förebygg att grabben drabbas av värmeslag i sommar. Ge honom den här roliga vattenkanan så han kan kyla ner sig vid behov.
En vattenkana, ett mycket kul sätt att blöta ner sig. Förebygg att grabben drabbas av värmeslag i sommar. Ge honom den här roliga vattenkanan så han kan kyla ner sig vid behov.
Present till 7-årig kille - Kolla in den här! Den kommer skrämma slag på hela badhuset...men inte nog med det. Det är faktiskt en mycket smart simdyna. Den sitter bekvämare än vanliga.
Kolla in den här! Den kommer skrämma slag på hela badhuset…men inte nog med det. Det är faktiskt en mycket smart simdyna. Den sitter bekvämare än vanliga.
En sparkcykel är också ett bra presenttips till en 7-årig kille. De brukar gilla när det går fort och när det känns lite farligt.
En sparkcykel är också ett bra presenttips till en 7-årig kille. De brukar gilla när det går fort och när det känns lite farligt.
När kompisarna kommer på besök är det kul att ha en gunga där alla får plats.
När kompisarna kommer på besök är det kul att ha en gunga där alla får plats.
Fotbollsdart är en kul present för en 7-årig pojke

Byggleksaker i present till en 7-årig kille

Barn i den här åldern brukar älska att bygga och konstruera saker. Lego, menkano och så vidare är något de älskar att hålla på med. Lego är kul att både få i färdiga system och bygga till något speciellt. Men det är också kul att få lösa legobitar där man kan bestämma själv vad det ska bli, riva ner och bygga upp igen till något helt annat.

Present till 7-årig kille - Lego är också något som 7-åriga killar bukar älska. Ett bra legobygge ska vare sig vara för lätt eller för svårt.
Lego är också något som 7-åriga killar bukar älska. Ett bra legobygge ska vare sig vara för lätt eller för svårt.
Med lösa legobitar kan barnen vara mer kreativa eftersom de skapar nya byggen varje gång.
Med lösa legobitar kan barnen vara mer kreativa eftersom de skapar nya byggen varje gång.
 Med ett mekano kan han bygga mycket tuffa grejer. Går att göra både lätta och svårare konstruktioner.
Med ett mekano kan han bygga mycket tuffa grejer. Går att göra både lätta och svårare konstruktioner.
 Starwarslego - det är en höjdare. 7- åriga killar älskar både Lego, rymden och häftiga rymdskepp.
Starwarslego – det är en höjdare. 7- åriga killar älskar både Lego, rymden och häftiga rymdskepp.
Lego ninjago är coola byggen som killar i den här åldern brukar tycka om att få i present.
Lego ninjago är coola byggen som killar i den här åldern brukar tycka om att få i present.
Present till 7-årig kille - Kolla in det här byggsystemet, Eazymec! Ett tufft helt nytt byggsystem som han kommer gilla.
Kolla in det här byggsystemet, Eazymec! Ett tufft helt nytt byggsystem som han kommer gilla.

Gosedjur brukar alla barn älska

Alla barn älskar gosedjur! Ett gosedjur är tröst och trygghet och är en mysig present till en 7-årig kille. Gosedjuret ska dofta på ett speciellt sätt och med sitt gosedjur i sängen går det lättare att somna. Här är två riktigt tuffa gosedjur som kommer att få bo kvar i sängen länge. Killar får ju ofta lära sig att det ska vara tuffa, och i den bilden ingår inte att sova med gosedjur i sängen. Men ett så tufft gosedjur som dinosaurien kommer han att kunna ha den kvar länge. Korv med bröd gosedjur kan dessutom passera som kuddar när kompisarna kommer på besök.

Dessa gosedjur med stora glittriga ögon är omåttligt populära bland barnen just nu.
Dessa gosedjur med stora glittriga ögon är omåttligt populära bland barnen just nu.
En gullig räv är ett bra gosedjur att ge en 7-årig kille i födelsedagspresent.
En gullig räv är ett bra gosedjur att ge en 7-årig kille i födelsedagspresent.
Varför inte ge 7-åringen en struts som gosedjur?
Varför inte ge 7-åringen en struts som gosedjur?
Även killar brukar gilla filmen Frost. Varför inte ge honom Olof som gosedjur. En snögubbe är inte det sämsta sällskapet i när man ska sova.
Även killar brukar gilla filmen Frost. Varför inte ge honom Olof som gosedjur. En snögubbe är inte det sämsta sällskapet i när man ska sova.
En <a class=
En hund är ett bra gosedjur att ge en 7-årig kille. Ofta drömmer de om att få en egen, livs levande hund. Det är sällan det funkar, men ett gosedjur är nästan lika mysigt.
Gosedjur är mysiga för små barn och dinosaurier är något de älskar. Varför inte ge honom ett dinosauriegosedjur. Det är både tufft och väldigt mysigt att ha på sängen i rummet.
Gosedjur är mysiga för små barn och dinosaurier är något de älskar. Varför inte ge honom ett dinosauriegosedjur. Det är både tufft och väldigt mysigt att ha på sängen i rummet.

Spel

I vår familj har vi alltid spelat mycket spel med barnen. Här är tre av våra favoriter. Loopin Louie är nog det allra roligaste. Barnsligt, ja, men barnen har faktiskt spelat det långt upp i tonåren. Ett kul spel att ta fram när kompisarna kommer över på fest, även om man är 14 år. Men här är några spel som passar att ge som present till en 7-årig kille.

 Loopin Louie ett livat spel för hela familjen. Man ska vakta sina egna hönor från den flygande hönstjuven Louie. Ett kul spel både för 7-åriga grabbar, tonåringar och hela familjen har älskat det hos oss faktiskt.
Loopin Louie ett livat spel för hela familjen. Man ska vakta sina egna hönor från den flygande hönstjuven Louie. Ett kul spel både för 7-åriga grabbar, tonåringar och hela familjen har älskat det hos oss faktiskt.
 Ett klassiskt kinaschack där spelarna ska flytta sig över spelplanen genom att hoppa över varandra för att vara den som först får över sina kulor på motståndares sida.
Ett klassiskt kinaschack där spelarna ska flytta sig över spelplanen genom att hoppa över varandra för att vara den som först får över sina kulor på motståndares sida. Lätt att fastna med det här spelet.
I 7-årsåldern börjar de kunna spela lite mer avancerade spel. En favorit i vår familj har varit den försvunna diamanten. Men se upp, de små odjuren kan vara väldigt snabba att fuska också!
I 7-årsåldern börjar de kunna spela lite mer avancerade spel. En favorit i vår familj har varit den försvunna diamanten. Men se upp, de små odjuren kan vara väldigt snabba att fuska också!

Trendiga grejer som 7-åriga killar gillar

Självklart går det mode även när det gäller leksaker. Fidjet spinners som inget barn kunde leva utan för ett par år sedan är helt ute nu. Nu är det slajm och stressbollar som är på modet. Slinky har återuppstått och bytt skepnad.

Minns du Slinky från din barndom? Fjädern som gick ner för trappan själv. Idag är slinky gjord av plast i vackra färger...än idag är det något 7-åriga killar verkligen önskar sig.
Minns du Slinky från din barndom? Fjädern som gick ner för trappan själv. Idag är slinky gjord av plast i vackra färger…än idag är det något 7-åriga killar verkligen önskar sig.
Stressbollar är väldigt populära just nu. Att få en stor stressboll är det barnen helst vill ha
Stressbollar är väldigt populära just nu. Att få en annorlunda stressboll är förstås allra roligast.
 I den här labyrintbollen finns det en pytteliten kula. Kulan ska rullas på någon av de banor som är där inne. Det är mycket klurigare än man tror faktiskt!
I den här labyrintbollen finns det en pytteliten kula. Kulan ska rullas på någon av de banor som är där inne. Det är mycket klurigare än man tror faktiskt!

Pysselgrejer

Det finns många presenter till pysselsugna barn. Här hittar du den väldigt trendiga projektorn. Med den får man en bild där det bara är att rita av mönstret.

 Alla kan rita! Med en bildprojektor som visar bilden kommer han garanterat att lyckas som konstnär. Med en bildprojektor är det bara att rita av motivet hur lätt som helst.
Alla kan rita! Med en bildprojektor som visar bilden kommer han garanterat att lyckas som konstnär. Med en bildprojektor är det bara att rita av motivet hur lätt som helst.
En pysselbok med enklare pyssel där man använder saker man har hemma. Pysseltips för hela året.
En pysselbok med enklare pyssel där man använder saker man har hemma. Pysseltips för hela året.
 En kul present att ge till en 7-årig kille i present. En penna som ser ut att gå genom fingret. Med den kommer det kanske inte bli lättare att göra läxan, men det kommer bli betydligt roligare att göra den.
En kul present att ge till en 7-årig kille i present. En penna som ser ut att gå genom fingret. Med den kommer det kanske inte bli lättare att göra läxan, men det kommer bli betydligt roligare att göra den.
En pysselbox med lite allt möjligt som han kan behöva för sitt pyssel är en bra present till en 7-årig kille
En pysselbox med lite allt möjligt som han kan behöva för sitt pyssel är en bra present till en 7-årig kille
Pärlplattor är kul att få. Allt behöver ju inte vara hjärtan när man pärlar. Det här är vattenpärlor som man lägger först och sedan sprayar med vatten så stelar de i formen.
Pärlplattor är kul att få. Allt behöver ju inte vara hjärtan när man pärlar. Det här är vattenpärlor som man lägger först och sedan sprayar med vatten så stelar de i formen.
Dinosaurier är tufft och pysselbok och målarbok är bra presenter till en pojke som fyller 7 år.
Dinosaurier är tufft och pysselbok och målarbok är bra presenter till en pojke som fyller 7 år.

Fler bra saker att ge i present till en 7-årig kille

Ett mikroskop i present till en 7-årig kille är perfekt. 7-åringar är vetgiriga och älskar att lära sig nya saker. Hur ser en fluga eller ett löv ut i mikroskop?
Ett mikroskop i present till en 7-årig kille är perfekt. 7-åringar är vetgiriga och älskar att lära sig nya saker. Hur ser en fluga eller ett löv ut i mikroskop?
Ett par simglasögon kan också komma väl till pass när han besöker badhuset eller stranden. Vatten i ögonen innebär att man nästan håller på att dö, så de är praktiska i duschen också.
Ett par simglasögon kan också komma väl till pass när han besöker badhuset eller stranden. Vatten i ögonen innebär att man nästan håller på att dö, så de är praktiska i duschen också.
En gigantisk dinosaurie som sprutar vatten. Jättekul present att ha ute i trädgården. Gräsmattan kommer grönska som aldrig förr om han får en sån här vattenspridare.
En gigantisk dinosaurie som sprutar vatten. Jättekul present att ha ute i trädgården. Gräsmattan kommer grönska som aldrig förr om han får en sån här vattenspridare.
En riktigt bra födelsedagsfrukost bör serveras på en fin bricka dukad med smörgås och choklad upphälld i en riktigt fin <a class=
En riktigt bra födelsedagsfrukost bör serveras på en fin bricka dukad med smörgås och choklad upphälld i en riktigt fin mugg. Här är muggen!!
Ett såpbubbelsvärd är något som en 7-årig kille önskar sig. Tänk att kunna blåsa gigantiska bubblor! Det är riktigt kul!
Ett såpbubbelsvärd är något som en 7-årig kille önskar sig. Tänk att kunna blåsa gigantiska bubblor! Det är riktigt kul!
Till stranden är det extra roligt att ha en egen, extra fin handduk, med sig. En stor donut är riktigt tufft och syns tydligt i mängden.
Till stranden är det extra roligt att ha en egen, extra fin handduk, med sig. En stor donut är riktigt tufft och syns tydligt i mängden.

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en 7-årig tjej? Bra present till en 7-årig tjej är en studsmatta, såpbubblor, sparkcykel, pysselsaker, pärlor, målarböcker osv. Fler bra presenter till 7-åriga tjejer kan du hitta här.

Vad ska man ge i present till 11-årig kille? En bra present till en 11-årig kille är en kajak, klätterbana, pruttkudde, väckarklocka, köttätande växt och stressbollar. Fler tips på en bra present till en 11-årig kille kan du hitta här.

Vad ska man ge i julklapp till en 7-åring? Bra julklappar till 7-åringar är mikroskop, lego, utgrävningsset, tv-spel, snowracer och snöbollskramare. Fler tips på julklapp till en 7-åring hittar du här.

Jag hoppas att du hittat inspiration för några riktigt bra presenter till en 7-årig kille! Har du fler tips så får du gärna kommentera inlägget!

Tips på fortsatt läsning!

Behöver du fler presenttips kan du hitta det här

 • Julklapp Till 7-Åring

  Julklapp Till 7-Åring

  Julklapp till en 7-åring – Vad ska jag köpa? Att hitta bra julklappar är svårt! Speciellt om man inte känner barnet i fråga så väldigt väl. Men vad är bra julklappar till en 7-åring? Bra julklappar att ge en 7-åring är till exempel Lego, gosedjur, slime, eazymec, TV-spel, brädspel, handduk, spöken, trollerilåda eller en bok […]

  Läs mer..


 • Present Till 7-Åring

  Present Till 7-Åring

  Letar du efter en present till en 7-åring? Jag vet att det kan vara klurigt att hitta en bra present till barn, även om man känner dem väl. Kanske är det önskan om att hitta den där perfekta presenten som gör det så svårt? Vad är en riktigt bra present till en 7-åring? Bra presenter […]

  Läs mer..


 • Present Till 7-Årig Tjej

  Present Till 7-Årig Tjej

  Letar du efter en bra present till en 7-årig tjej? Du vet en sån där present som gör att det lyser i ögonen på henne av glädje. Jag har tagit reda på vad 7-åriga tjejer önskar sig. Vad önskar sig då en 7-årig tjej i present? De tycker om att få fin inredning till sitt […]

  Läs mer..


Present Till 7-Årig Kille
Rulla till toppen