Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer

Det kan vara svårt att hitta en riktigt bra present till en 11-årig kille! Men jag har tagit reda på vad de önskar sig och här ska du få de bästa presenttipsen.

Så, vad önskar sig då en 11-årig kille i present? Bra presenter till en 11-årig kille är pengar, hörlurar, godis och biobiljetter. Han tycker även om att få tuffa saker till sitt rum och riktigt bra böcker. Självklart vill han även ha en ny telefon och en dator.

Här ska du få mina bästa presenttips.

Vad är en bra present till en 11-årig kille?

Jag har även skrivit om presenter till 11-åringar, som är mer generella tips på presenter till både tjejer och killar. Du kan även hitta fler idéer på sidan med presenter till 11-åriga tjejer. Så besök gärna sidan med julklappar till 11-åringar också om du vill ha fler presenttips! Letar du efter bra idéer för kalaset så har jag samlat massor av kalastips med lekar, tipspromenader, godispåsar mm här.

Bästa presenten till en 11-årig kille

Ta med honom på guldvaskning

Kanske drömmer vi alla om att en dag bli riktigt rika. En fantastisk upplevelse att ge en 11-årig kille i present är att få vaska guld. Dels så får han tillbringa en massa tid tillsammans med dig och chansen finns ju att ni httar massa guld på den här turen! Läs mer och beställ

Zcooly matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig. Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan. Läs mer och beställ

Äventyrsvandring

Ta chansen att åka på ett riktigt äventyr! Här får ni följa med på en tvådagarsvandring full av tävlingar, aktiviteter och massor av skoj! Ni slipper krångla med packning och tältuppsättning, det fixar era rutinerade guider åt er. Det här är den perfekta upplevelsen att ge bort i födelsedagspresent till barnen som önskar sig ett roligt äventyr med familjen. Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Även om han idag inte älskar att läsa böcker kan en prenumeration på Storytel bli en fantastisk present till honom. De har ett stort utbud och han kommer garanterat hitta många nya favoritböcker. Att skaffa Storytel till mig och min dotter är något av det bästa jag gjort. Idag är hon en inbiten läsare och vill inte vara utan böckerna.

Läs mer och beställ

Baka polkagrisar

Här får ni lära er att baka polkagrisar av ett proffs, precis som man gjort sedan 1800-talet. En rolig aktivitet som passar hela familjen. Läs mer och beställ

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Kungligt porträtt

Kanske han skulle uppskatta att bli avbildad som en ung regent? Det här är en riktigt rolig födelsedagspresent, och inte alls så dyr som man skulle kunna tro. Du beställer den genom att ladda upp ett foto av honom och välja utförande på tavlan. Tänk att kunna ha den här tavlan på väggen i vardagsrummet, så han verkligen kommer till sin rätt.

Läs mer och beställ

Albert

Gillar han att spela kommer Albert vara er nya favorit! Det är en app där man spelar till sig kunskaper i matte, geografi och programmering. Appen är framtagen utifrån läroplanen och kommer garanterat att ge honom ett försprång i skolan.

Besök gärna deras hemsida och se om de kör något erbjudande just nu. Ibland har de första månaden gratis, och då behöver du inte riskera en krona om han mot förmodan inte skulle tycka om appen.

Läs mer och beställ

11-åriga killar gillar aktivitet och action

Ja det är faktiskt så att det ofta spritter i kroppen på 11-åriga killar och då är presenter som lockar till aktivitet och skoj något som garanterat kommer att bli uppskattat. Kanske kan vara kul utmana honom och klättra i klätterbanan? Vågar du hänga på? Så länge du inte väger över 113 kg finns det inga ursäkter. Här hittar du en bra present till en 11-årig kille:

Hur cool är inte en färgskiftande Waboba lava ball som ändrar färg i solens UV-ljus. Annars har den förstås alla de bra egenskaper som <a class=
Hur cool är inte en färgskiftande Waboba lava ball som ändrar färg i solens UV-ljus. Annars har den förstås alla de bra egenskaper som en boll ska ha så som att studsa högt. Låt den studsa från parken ner i poolen och kasta gris med kompisarna. Den kan faktiskt även studsa på vattenytan, vilket gör den till en riktigt rolig grej att ha med till stranden.
 I parken brukar det finnas bra gångvägar eller kanske till och med ramper för skateboard och ja, alla killar i 11-årsåldern måste nog gå igenom en period då han rullar fram och försöker lära sig konster. Förutom bra utrustning på kroppen är den ovalformade skateboarden Graffiti av lönnträ ett hett tips. En bräda som med bra hjul funkar i alla väder.
I parken brukar det finnas bra gångvägar eller kanske till och med ramper för skateboard och ja, alla killar i 11-årsåldern måste nog gå igenom en period då han rullar fram och försöker lära sig konster. Förutom bra utrustning på kroppen är den ovalformade skateboarden Graffiti av trä ett hett tips. En bräda som med bra hjul funkar i alla väder.
 Vare sig det finns en trädgård eller ni beger er till parken så blir det ett äventyr med Slackers Ninja Line Klätterbana. Och det finns ingen som är för gammal för att utmana sig hängandes i ett rep som värsta Ninja. Höjden bestämmer ni själva förstås men den lär nog bli högre och högre upp allt eftersom han och kompisarna blir säkrare.
Vare sig det finns en trädgård eller ni beger er till parken så blir det ett äventyr med Slackers Ninja Line Klätterbana. Och det finns ingen som är för gammal för att utmana sig hängandes i ett rep som värsta Ninja. Höjden bestämmer ni själva förstås men den lär nog bli högre och högre upp allt eftersom han och kompisarna blir säkrare.
Ett tv-spel är en födelsedagspresent han kommer älska.
Present till 11-årig kille - Det här är en riktigt cool present att ge en 11-årig kille. Vem vill inte kunna gå på lina? Den tål ganska mycket belastning och kanske kan det vara en kul utmaning att ta er an tillsammans. Sommarens projekt blir att lära er gå på lina. När killen själv blir duktig på lina finns det mer trix han kan lära sig att göra på den här linan. (besök leverantören och se videon!)
Det här är en riktigt cool present att ge en 11-årig kille. Vem vill inte kunna gå på lina? Den tål ganska mycket belastning och kanske kan det vara en kul utmaning att ta er an tillsammans. Sommarens projekt blir att lära er gå på lina. När killen själv blir duktig på lina finns det mer trix han kan lära sig att göra på den här linan. (besök leverantören och se videon!)
Present till 11-årig kille Uppblåsbar kajak är en födelsedagspresent som en 11-årig kille kommer att älska. Men kanske känner du dig inte riktigt bekväm med att släppa ut honom själv på sjön? Inga problem den finns faktiskt även som tvåsitsig, så att någon vuxen kan följa med honom ut och paddla. Det kan förstås vara bra att komplettera med flytvästar också!
Uppblåsbar kajak är en födelsedagspresent som en 11-årig kille kommer att älska. Men kanske känner du dig inte riktigt bekväm med att släppa ut honom själv på sjön? Inga problem den finns faktiskt även som tvåsitsig, så att någon vuxen kan följa med honom ut och paddla. Det kan förstås vara bra att komplettera med flytvästar också!

Lite lugnare aktiviteter

Det finns förstås lite lugnare aktiviteter som passar en 11-årig kille. För du vet väl att killar också gillar att läsa böcker. En bra present till en 11-årig kille kan också vara knutet till berättelser som han gillar. Harry Potter är en sådan saga som det finns mycket tillbehör att köpa till och som barnen lever sig in mycket i.

Present till 11-årig kille - Harry Potter är en sådan bok som kan läsas om och om igen. Så är det faktiskt för de här populära böckerna tycks aldrig tappa i popularitet. Harry Potterböcker är något alla vill ha i sin bokhylla. Det här är den första boken i serien. Om han redan älskar Harry Potter så har jag samlat bra presenter till en Harry Potter älskare här!
Harry Potter är en sådan bok som kan läsas om och om igen. Så är det faktiskt för de här populära böckerna tycks aldrig tappa i popularitet. Harry Potterböcker är något alla vill ha i sin bokhylla. Det här är den första boken i serien. Om han redan älskar Harry Potter så har jag samlat bra presenter till en Harry Potter älskare här!
Ett lite svårare legobygge brukar också vara kul att få för en 11-årig kille. Här är en drage från Lego Ninjago.
Ett lite svårare legobygge brukar också vara kul att få för en 11-årig kille. Här är en drage från Lego Ninjago.
Present till 11-årig kille - Det finns alla sorters pojkar och ändå så kan man känna sig annorlunda. Boken Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda handlar om 100 män och pojkar som vågat vara annorlunda genom att gå sin egen väg. En väldigt inspirerande och rolig bok att ligga och läsa på kvällen innan det är dags att somna.
Det finns alla sorters pojkar och ändå så kan man känna sig annorlunda. Boken Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda handlar om 100 män och pojkar som vågat vara annorlunda genom att gå sin egen väg. En väldigt inspirerande och rolig bok att ligga och läsa på kvällen innan det är dags att somna.
Gillar han att måla? Det här är en bra present till en 11-årig kille som är konstnärlig och gillar att måla. Här får han lära sig att teckna manga från början.
 Ska han måla är det förstås också väldigt bra att få lite <a class=papper att måla på. De är av storleken A5, så det är enkelt att stoppa blocket i väskan och ta med sig när han ska någonstans. ” class=”wp-image-94708″/>
Ska han måla är det förstås också väldigt bra att få lite papper att måla på. De är av storleken A5, så det är enkelt att stoppa blocket i väskan och ta med sig när han ska någonstans.
För killen som gillar att teckna och måla är det bra att få både lite nya fina färgpennor och vanliga blyertspennor när han fyller <a class=11 år. Det är sådant som alltid går åt. ” class=”wp-image-78302″/>
För killen som gillar att teckna och måla är det bra att få både lite nya fina färgpennor och vanliga blyertspennor när han fyller 11 år. Det är sådant som alltid går åt.
En kulbana är en rolig present till en 11-årig kille.
Ge bort en riktigt minnesvärd present till 11-åringen: en prenumeration på ljudböcker.
 Bok fylld med både instruktioner och massor av mönstrade papper med olika mönster och färger för att vika massor av coola flygplan.
Bok fylld med både instruktioner och massor av mönstrade papper med olika mönster och färger för att vika massor av coola flygplan.
Harry potter spel

Roliga och praktiska presenter till en 11-årig kille

Ett tv-spel är något av det som står högst upp på önskelistan. Detta är något 11-åringen själv anser sig verkligen vara i stort behov av. Du kommer garanterat att få höra 1000 argument om varför hon eller han BEHÖVER ett Nintendo Switch.
Ett tv-spel är något av det som står högst upp på önskelistan. Detta är något 11-åringen själv anser sig verkligen vara i stort behov av. Du kommer garanterat att få höra 1000 argument om varför hon eller han BEHÖVER ett Nintendo Switch.
Och visst är det roligt att låsa in saker. Kakor till exempel har en förmåga att försvinna väldigt fort om de ligger öppet i köket eller rummet. Varför inte ge 11-åringen en egen kakburk med timerfunktion som kan användas för att låsa in annat också förstås. Bara fantasin (och utrymmet) sätter gränser.
Och visst är det roligt att låsa in saker. Kakor till exempel har en förmåga att försvinna väldigt fort om de ligger öppet i köket eller rummet. Varför inte ge 11-åringen en egen kakburk med timerfunktion som kan användas för att låsa in annat också förstås. Bara fantasin (och utrymmet) sätter gränser.
Present till 11-årig kille - När vi ändå är i köket kan jag tipsa om en glassmaskin som man kan göra allt från glass, sorbet och slush. Ett roligt sätt att få inspiration till nya alternativ till mellanmålet.
När vi ändå är i köket kan jag tipsa om en glassmaskin som man kan göra allt från glass, sorbet och slush. Ett roligt sätt att få inspiration till nya alternativ till mellanmålet. När man gör egen glass behöver man ju inte tillsätta så mycket socker och andra kemikalier som det finns i köpeglassen i butikerna.
en ny ryggsäck i present till en 11-årig kille
En 11-årig kille är ganska stor. Ryggsäcken han fick när han var yngre är förmodligen alldeles för barnslig nu. En ny ryggsäck, helt vanlig svart och enkel är en bra present till en 11-årig kille.
det här blir en 11-årig kille glad för att få i födelsedagspresent
Tro det eller ej, men en pruttkudde är fortfarande höjden av humor för en 11-årig kille. Den här kommer han ha mycket nöje av innan nästa födelsedag. En bra present som han kommer bli glad för.

Coola saker i present till 11-årig kille

 Att vakna till en riktig väckarklocka är mycket roligare om man själv kan spela in ljudet man vill vakna till. För att stänga av Gun Alarm clock skjuter man prick med IR-pistolen som medföljer och efter det är man garanterat vaken. En riktigt rolig present att ge en 11- årig kille när han fyller år.
Att vakna till en riktig väckarklocka är mycket roligare om man själv kan spela in ljudet man vill vakna till. För att stänga av Gun Alarm clock skjuter man prick med IR-pistolen som medföljer och efter det är man garanterat vaken. En riktigt rolig present att ge en 11- årig kille när han fyller år.
Stressbollar är väldigt roliga prylar som en <a class=11-åring önskar sig väldigt mycket. Bra när man inte vet vart man ska göra av händerna eller när man känner sig frustrerad över alla läxor.” class=”wp-image-85051″/>
Stressbollar är väldigt roliga prylar som en 11-åring önskar sig väldigt mycket. Bra när man inte vet vart man ska göra av händerna eller när man känner sig frustrerad över alla läxor.
Present till 11-årig kille - Alla tycker om att plantera och se hur det börjar spira i krukorna. Är man 11-år passar en tuff köttätande växt som också äter upp flugor och andra insekter som förirrat sig in i rummet. Men lugn, skulle det vara så att det inte finns några insekter överlever den ändå. Kompisarna kommer garanterat bli avundsjuka.
Alla tycker om att plantera och se hur det börjar spira i krukorna. Är man 11-år passar en tuff köttätande växt som också äter upp flugor och andra insekter som förirrat sig in i rummet. Men lugn, skulle det vara så att det inte finns några insekter överlever den ändå. Kompisarna kommer garanterat bli avundsjuka.  
Utrustning för magnetfiske är en cool present att ge en 11-årig kille. Tänk vad häftigt att kunna fiska upp en massa tuffa fynd från botten på kanalen eller ån.
Utrustning för magnetfiske är en cool present att ge en 11-årig kille. Tänk vad häftigt att kunna fiska upp en massa tuffa fynd från botten på kanalen eller ån.
En 11-årig kille tycker också om att få cool inredning till sitt rum. Vad tror du om den här tuffa mattan som ser ut som ett hål.

Teknikprylar i present till 11-årig kille

En drönare är en kul 11-årspresent att ge honom.
En drönare är en kul 11-årspresent att ge honom
En mobiltelefon är faktiskt ett måste idag för att kunna kommunicera med ungdomarna och tipset är en rymdgrå Apple Iphone. Den är snabb, den har touch id för att låsa upp och alla de appar som kan behövas får plats.
En mobiltelefon är faktiskt ett måste idag för att kunna kommunicera med ungdomarna och tipset är en Apple Iphone. Den är snabb, den har touch id för att låsa upp och alla de appar som kan behövas får plats. Dessutom kan du alltid få tag på din 11-åring var han än befinner sig. Den är faktiskt heller inte jättedyr att köpa.
Till mobilen kommer han förstås också att behöva ett abonnemang eller kontantkort. Då kan jag rekommendera Hallon som jag själv har. De har låga priser och själv har jag aldrig upplevt några problem med dem.
Antman är ytterligare en film som en 11-årig kille kommer gilla att se. Ge honom gärna lite godis eller en stor skål popcorn till filmen.
Present till 11-årig kille - Det kan vara svårt att veta vilken dator som kan passa en 11-åring men en Netbook Windows 10 kan vara precis lagom faktiskt. Perfekt att göra läxor på, surfa efter information eller chatta med kompisarna. Den har allt det som behövs med 32 GB internminne och framför allt så blir det inget bråk när alla har sin egen dator.
Det kan vara svårt att veta vilken dator som kan passa en 11-åring men en Netbook Windows 10 kan vara precis lagom faktiskt. Perfekt att göra läxor på, surfa efter information eller chatta med kompisarna. Den har allt det som behövs med 32 GB internminne och framför allt så blir det inget bråk när alla har sin egen dator.
Trådlösa hörlurar står högt upp på 11-åriga killars önskelistor
Trådlösa hörlurar står högt upp på 11-åriga killars önskelistor
Av någon anledning älskar 11-åriga killar el-stöt spel. De spelar det gärna med vänner och familj.
Av någon anledning älskar 11-åriga killar el-stöt spel. De spelar det gärna med vänner och familj.
En bra film att ge en 11-årig kille kan också vara en tecknad film som Coco till exempel. Precis som disneys alla filmer så brukar både stora och små gilla dem.
En bra film att ge en 11-årig kille kan också vara en tecknad film som Coco till exempel. Precis som disneys alla filmer så brukar både stora och små gilla dem.

Dataspel i present till 11-årig kille

Dataspel står högst upp på många grabbars önskelista. Bra dataspel som jag vet att många 11-åringar önskar sig är dessa. Vilket du ska välja, det är faktiskt en smaksak. Alla spel finns inte för alla konsoler, men det finns förstås roliga spel både för datorer och TV-spel

dator i present till 11-årig kille
tv-spel i present till 11-årig kille
xbox one
tv-spel i present till 11-årig kille
Nintendo Switch
tv-spel i present till 11-årig kille
PS 4
tv-spel i present till 11-årig kille
Pokemon Eevee
data-spel i present till 11-årig kille
Super Lucky’s Tale 
tv-spel i present till 11-årig kille
Super smash 

Presenter till en 11-årig kille som redan har allt

Om killen som du ska köpa present till redan har allt han kan tänkas behöva så tycker jag att du istället ska köpa aktier till honom. Det är en present som han kommer att ha glädje av hela livet. Att redan nu lära sig vikten av att spara är bra. Det är kul att följa sina egna aktier på börsen och se hur de ökar i värde. Idag behöver du inte handla för så stora summor och det kostar heller inte så mycket i avgift varje gång man köper eller säljer aktier (vanligtvis bara några kronor). Så att aktiespara är något alla har möjlighet till.

Läs mer på Avanza och ge den 11-åriga killen aktier i födelsedagspresent!
Läs mer på Avanza och ge den 11-åriga killen aktier i födelsedagspresent!

Fler fina prylar och leksaker till en kille 11 år

Jag hoppas att du hittat riktigt bra presenter till en 11-årig kille!

Tips på fortsatt läsning

 • Julklapp 11 åring pojke: Den Ultimata Guiden

  Julklapp 11 åring pojke: Den Ultimata Guiden

  Hör du bjällrorna ringa? Julen närmar sig och det är dags att tänka på julklappar. Men vad ska man köpa till en 11-årig pojke? Låt oss vara ärliga, att köpa presenter till barn kan vara en utmaning, och det blir inte lättare när de blir äldre. Vi har satt ihop denna guide för att hjälpa […]

  Läs mer..


 • Leksaker 11 år: Stimulerande och roliga leksaker för att engagera och utmana barn

  Leksaker 11 år: Stimulerande och roliga leksaker för att engagera och utmana barn

  När barn når 11 års ålder blir de mer självständiga och intresserade av att utforska sina egna intressen och färdigheter. Att erbjuda dem leksaker som stimulerar deras kreativitet, kritiska tänkande och sociala färdigheter kan vara avgörande för deras utveckling och självkänsla. I den här artikeln kommer vi att utforska de bästa Leksaker 11 år och […]

  Läs mer..


 • 127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

  Funderar du på var en 11-årig tjej önskar sig i present? Jag har försökt ta reda på svaret och här ska du få några av mina bästa presenttips. Så vad önskar sig då en 11-årig tjej i present? Bra presenter till en 11-årig tjej är en godisautomat, spelet ska vi slå vad, en fin lampa […]

  Läs mer..


Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer
Rulla till toppen