Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Julklapp 9 åring – Kreativa och lärorika presenter

Att hitta julklapp till 9-åring är fortfarande ganska enkelt. Här ska du få mina bästa julklappstips för 9-åringar.

Så vad är en bra julklapp till en 9-åring? Bra julklappar till en 9-åring är en mobiltelefon, Lasse-Majas Detektivbyrå (bok), hemliga agentlådan, prenumeration på KP, pysselböcker, lampa, mikroskop, enhörningskläder, plastbajs, IQ-pussel och Trollerilåda.

Vad är en bra julklapp till en 9-åring?

Vill du ha fler förslag på julklappar till barn som är 9 år, läs gärna hela sidan, så kommer det fler bra julklappstips för barn 9 år.

Upplevelser som passar i julklappar till barn 9 år

Junibacken

Mitt första julklappstips är ett besök på Junibacken. Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små.

Bio och fika

”Bio och Fika för Två” är en perfekt julklapp för 9-åriga barn som älskar film och mysiga stunder. Upplevelsen inbjuder till spännande bioäventyr och avslappnat fika, en minnesvärd stund tillsammans.

Italiensk matlagning för hela familjen

”Italiensk matlagning för hela familjen” är en utmärkt julklapp till barn, helt enkelt en rolig och lärorik upplevelse som förenar familjen genom matglädje.

Kreativitet och Konst

Frisyrhuvud

Smink- och frisyrhuvud brukar gillas av tjejerna. De gillar att testa olika håruppsättningar, sätta i det färgade håret, sminka och styla dockan.

Makeup box rosa

Smink är en fantastiska julklappar till en 9-åring som är intresserad av skönhet och smink. Den innehåller olika sminkprodukter och tillbehör för kreativ lek och kul utforskning.

Apa nagellack tork

Här kommer ett billigt julklappstips! Denna söta brun apa-nageltorkare är en praktisk och rolig present för en 9-årig tjej. Den hjälper till att snabbt torka nagellack och ger samtidigt ett lekfullt inslag till nagelvårdsrutinen.

Trollerilåda XXL

Har inte du också drömt om att stå på scenen och utföra magiska trick som trollbinder publiken. Med en magisk trollerilåda kommer han eller hon lära sig massor av magiska trix. Det är roliga julklappar till barn! Jag minns fortfarnde när jag fix en extra stor trollerilåda när jag själv var barn, vissa julklappar är helt enkelt mer minnesvärda!

Frigolitlera i julklapp till barn 9 år

Kreativ och rolig pysselaktivitet som låter barn skapa vad som helst de kan tänka sig. En fin julklapp ett barn som är 9 år.

frigolitlera i present till barn som gillar att pyssla

Pysselkitgör din egen enhörning

Pysselset för att göra en egen enhörning är rolig julklapp till en 9-åring. Ett fantasifullt set som låter barnen skapa sin egen magiska värld. Det är den perfekta julklappen, man blir glad när man får den, när man gör sin enhörning och när den står där som en vacker prydnad på hyllan.

pysselset gör din egen enhörning

Fönsterfärg

Låt barnen få göra dekorationer till fönstren med hjälp av fönsterfärg. Det tar ca 24 timmar innan färgen torkar. När den är helt torr kan den flyttas över till fönstren. Fönsterfärg är en rolig julklapp till en 9-åring och hela familjen faktiskt

Pärlor Hama för pärlplattor

Pärlor och pärlplattor för att skapa färgglada mönster och figurer är bra julklappar till barn. Perfekt för att utveckla finmotoriken och tålamodet. Kul både för små och stora barn.

Drömfångare DIY

Denna Drömfångare är en kul julklapp till 9-åringar eftersom det låter dem skapa sina egna vackra drömfångare och utveckla sin kreativitet samtidigt som de har roligt.

Pysselböcker är bra julklappar

Det finns många fina pysselböcker som har många idéer om pyssel som man kan göra. T.ex. Kreativa Karins pyssel året runt, böcker om origami, Supersmarta mattepyssel, Pussel med solsystemet och Gör det själv pyssel och tillbehör. Den här handlar om återbruk.

Origami Kawaii

Origami är perfekt för att utveckla finmotoriken och tålamodet, och Kawaii-designen gör det extra attraktivt för barn.

Tatueringspennor är kul julklappar

Med tatueringspennor kan barn uttrycka sin kreativitet genom att skapa egna mönster och konstverk. Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara bra att ha för att dekorera småsyskon när kreativiteten smyger sig på.

tatueringspennor

Stora pyssellådan

En skattkista för små kreatörer. Perfekt för regniga dagar eller när fantasin behöver lite extra bränsle. Köp den i julklapp till barn som behöver sysselsättas!

Målarbok Harry Potter

Ta med barnet till Harry Potters magiska värld genom färg och fantasi. En underbar resa på varje sida.

Målarbok Harry Potter

Pysselbok 100 snabba pappersflygplan

Pysselböcker är bra julklappar till barn, den här erbjuder timmar av kul med att vika och flyga pappersflygplan. Ett enkelt sätt att lära om aerodynamik.

Skissblock

En tom canvas för unga drömmare. Perfekt för spontana teckningar, noggranna skisser eller planerna på att ta över världen.

Vetenskap är bra julklappar till barn

Experimentset

Ett experimentset är perfekt julklappar för vetgiriga barn. Det ger dem möjlighet att utforska och experimentera, vilket är både roligt och lärorikt.

Teleskop

Ett teleskop är ett fantastiskt sätt för ett barn att upptäcka rymden och astronomi, vilket kan inspirera ett livslångt intresse för vetenskapen.

Mikroskop för barn

Att utforska den mikroskopiska världen kan vara fascinerande för barn och uppmuntra dem till vetenskapligt tänkande och upptäckarglädje.

Jordglob i julklapp till barn

En fin julklapp att ge en 9-åring är en jordglob, både snygg och de lär sig saker. En jordglob är inte bara en inredningsdetalj, den kan också vara ett utbildningsverktyg som uppmuntrar till geografiskt lärande och global medvetenhet.

jordglob i present till barn

Experimentkit

En experimentlåda brukar vara en uppskattad present. Vem vill inte lära sig mer under lekfulla former. Dra slutsatser och lär dig massor om ljus, magnetism, rymden och kemi.

Lärande och Utbildning

Robotar som julklappar

Stimulerar intresse för teknik och programmering, perfekt för byggande och kreativa utmaningar.

Kul robotkit att ge barnen i födelsedagspresent

Robot spindel Connex

Connex Robotspindel är en häftig presentidé för en 9-årig teknikentusiast. Med denna spindelrobot kan de experimentera med robotteknik och ha kul med att programmera och styra den.

Prenumeration på någon tidning

Tidningen ”Min Häst” är en utmärkt gåva för en 9-årig hästentusiast. Den erbjuder spännande artiklar om hästar, ridning och hästvård. Tidningar är julklappar som är både roliga och lärorika.

Prenumeration på min häst

Lasse-Majas detektivlåda

Spärra av brottsplatsen, samla in fingeravtryck, leta upp fotspår och analysera vätskor. Du lär dig att registrera signalement och analysera motiv och tillfälle.

Tidningsprenumeration KP

KP är en jättebra tidning att ge 9-åringar i julklapp. Ge kunskap och underhållning med en tidningsprenumeration som passar barnens intressen. Tidningen passar barn mellan 8 och 12 år.

ge bort kp i present till barn

Tidningsprenumeration Kalle Anka

Kalle Anka och Co brukar vara poppis. Klassisk och älskad serietidning som ger barnen rolig läsning. Beställ den i julklapp till barn som du tycker om.

Tidningsprenumeration Kalle Anka Tidningskungen

Häxorna

Roald Dahl är känd för sina fantasifulla och underhållande berättelser som ofta innehåller överraskande twistar. ”Häxorna” är en tidlös klassiker som kan locka unga läsare till magin med böcker. Det är en bra gåva som kan främja läsning och fantasi hos barn. Böcker är trevliga julklappar både för högläsning och för att barnet ska läsa själv.

LasseMaja Födelsedagsmysteriet

”Födelsedagsmysteriet” är en spännande bok för 9-åringar med mysterielösning, vänskap och samarbete, och är lättläst och engagerande.

bok som barn gillar LasseMaja födelsedagsmysteriet

Nelly Rapp och Monsterakademin

Nelly Rapp och monsterakademin är en spännande bok att ge 9-åringar i julklapp. Det är en spännande bok för 9-åringar, fylld med äventyr, fantasi, mod och vänskap.

bra böcker till barn Nelly Rapp och monsterakademin

Kapten Kalsong i julklapp

Kapten Kalsong är en bra bok för 9-åringar med knasig humor. 9-åringar gillar ”Kapten Kalsong” i julklapp för dess knasiga humor, visuella stil, lättlästa text, spänning och kreativa berättelser. Underhållande läsning för barn mellan 9 och 12 år.

rolig bok för barn att läsa

Spel och underhållning som julklappar till barn 9 år

Bajskorvspel fiska bajs

Bajsspelet är roliga julklappar till barn! Spelet kommer garanterat skapa skratt och underhållning för 9-åringar.

Storytel talböcker

En riktigt fin julklapp till 9-åringen och resten av familjen är att ge bort en prenumeration på ljudböcker. Här finns massor av spännande sagor och rolig underhållning. Att lyssna på sagor är bra både för fantasin och för språkutvecklingen. Att få obegränsat med böcker är en fantastisk julklapp att få.

National Geographic 3D-pussel

En 9 årig brukar gilla att få pussel i julklapp. Det här ett 3D-pussel med några av världens mest kända byggnadsverk. Det här är roliga och lite kluriga pussel. Istället för att pussla platt på bordet byggs det här på höjden. Dessa 3D pussel från National Geographic pusslas utan lim eller verktyg, bitarna passar bra ihop ändå. Det här är lika smidigt som ett vanligt platt pussel. En kul julklapp som passar bra att ge en 9-åring i julklapp.

Enhörning som bajsar godis

En enhörning som bajsar godis brukar bli mycket uppskattad julklapp En charmig och lekfull present som gör godisätandet extra roligt och fantasifullt. En kul julklapp oavsett om man är 9 eller 12 år.

Skämtartikel hundbajs

En humoristisk och oväntad födelsedagspresent som får barnen att skratta. Detta är en riktig höjdar julklapp om du frågar barn som är 9 år gamla.

en hundbajskorv är en rolig födelsedagspresent för barn

IQ-pussel till barn 9 år

IQ-pussel är leksaker som varken barn eller vuxna kan slita sig ifrån. Det här är en leksak som är utvecklande och främjar barn sinlärning. Jag tycker det är jättesvårt att lägga bort dem innan jag löst dem.

IQ-pussel är leksaker som varken barn eller vuxna kan slita sig ifrån.

Minecraft Pussel

Utmana barnets problemlösningsförmåga med dessa kreativa och färgstarka pussel i julklapp. Till ett barn 9 år brukar 200-300 bitar vara lagom.

Kub hamburgare

Ett unikt och roligt pussel i form av en hamburgare. En kul twist på den traditionella kuben. En uppskattad julklapp till ett barn 9 år.

Träpussel IQ

Utmana hjärnan med dessa kluriga IQ-pussel. Perfekt för logiskt tänkande helt enkelt. IQ-pussel är väldigt roligt även för vuxna förstås. När man väl har plockat fram dem på bordet är det svårt att släppa dem ur händerna. Man vill ju så gärna lösa den kluriga gåtan före alla andra.

exklusiva träpussel i present

Kulbana GraviTrax Start

Det här är leksak för hela familjen. Tillsammans bygger man upp en berg och dalbana för kulorna. Lite tidskrävande men fantastiskt roligt. Skapa en egen berg- och dalbana. Ett roligt sätt att lära sig om gravitation och rörelse.

Spel labyrint

Den tidlösa labyrinten är lika populär idag som när du och jag själva var barn. Det är väldigt klurigt att få kulan att rulla rätt. En bra julklapp att ge en 9-åring helt enkelt.

kul träspel att ge barn i present

Labyrintboll

En annan slags labyrint där banan finns inne i en plastboll. Där gäller det också att hålla tungan rätt i munnen för att ta sig i mål. En rolig utmaning när man är 9 år.

rolig labyrintboll för barn

Alfapet

Ett klassiskt ordspel som är både roligt och lärorikt. Perfekt julklapp för att utveckla ordförråd och stavning helt enkelt.

Ska vi slå vad

Ett kul vadslagningsspel där man får olika utmaningar och slår vad med varandra. Ett roligt spel som förenar familjen med skratt och spänning. Perfekt julklapp som ger kvällar med utmaningar och skoj. Min dotter har fått det här spelet i julklapp och vuxna och barn får lite olika svårighetsgrad, så man kan faktiskt tävla mot varandra.

Ska vi slå vad är ett kul spel att ge barnen i present

Fia med knuff

Ett tidlöst brädspel som är enkelt att lära sig och roligt att spela, perfekt för familjespelkvällar. Passar barn 9 år, men även övriga familjen.

Twister

Twister är ett gammalt och välkänt spel. Lika roligt förr som nu. Ett klassiskt och aktivt spel som får alla att skratta och röra på sig. Perfekt för regniga dagar inomhus när man vill göra något tillsammans med barnen.

Twister är ett kul spel att spela med barnen

Rubiks Kub 4×4 Master

En fantastisk leksak, som passar både barn, ungdomar och vuxna är Rubiks kub. Nu har det kommit en uppgradering på 4×4 rutor på varje sida. Den är ännu svårare att lösa och en riktig utmaning. Det är en julklapp till en 9 åring som de kommer älska att hålla på med.

Kläder och Personliga julklappar till barn 9 år

Prinsessklänning Snövit

Är det en liten prinsessa önskar hon sig förmodligen en prinsessklänning med glitter och fluff. Denna vackra prinsessklänning är en drömpresent för en 9-årig prinsessa. Den kommer att låta henne leka och känna sig som en riktig kunglig under julen och andra speciella tillfällen. Glittrande och förtrollande!

Enhörningskläder i julklapp

Att få enhörningskläder är också väldigt bra julklapp att få om man är en 9-årig flicka. Det är förmodligen så att hon även önskar sig enhörningskläder. Enhörningskläder är inte så värdelösa som man skulle kunna tro faktiskt. De fungerar även när det inte är maskerad. Enhörningskläder kan även användas som myskläder och är jättebra att dra på sig både på kvällen och morgonen när de är lite frusna.

Enhörningskläder vuxna och äldre barn

Enhörningstofflor

Kalla kvällar är det bra att ha ett par enhörningstofflor. Mysiga och gulliga tofflor som håller fötterna varma under kyliga kvällar.

enhörningstofflor är en kul present

Musik som 9-åriga tjejer gillar

Vill du ge henne musik i julklapp tycker jag du ska välja lite girl-powermusik eller en skiva från den senaste melodifestivalen. Det är sådant som en 9-årig tjej gillar att lyssna på.

Hårsnoddar scrunchies

Dessa mjuka scrunchies i är perfekta för en 9-årig tjej. De är skonsamma mot håret och ger en fin accessoar till olika frisyrer. Ett användbart och stilfullt presentval!

Halsband till tjej 9 år

Halsband med äkta diamant är faktiskt inte så dyrt och det är en julklapp som den 9-åriga flickan kommer tycka om att hitta under granen.

Jultröja med LED

En jultröja kan vara en trevlig present att ge en 9-åring. Dessa som blinkar kanske kan vara extra roligt att få. En lysande jultröja är inte bara en festlig och rolig present, den kan också vara ett samtalsämne under julhelgen.

En julbok som handlar om 9-åringen

Jag har hittat en väldigt fin bok som 9-åringen kommer att älska. Boken handlar nämligen om honom eller henne. Det finns flera olika sagor att väja mellan, som passar för 9-åringar. När man beställer boken väljer man utseende namn och kön på huvudpersonen. Så boken kommer att handla om 9-åringen själv. Att få en bok i julklapp där man själv här huvudperson kommer att bli en succé! Det här är berättelserna som barnet kommer att vilja höra gång på gång.

Personlig tavla

Ett riktigt roligt julklappstips är de här personliga tavlorna. Här får du en bild av barnet porträtterat som drottning/prinsessa/kung/prins. Det är fantastiskt att kunna visa omvärlden att man faktiskt är kunglig. Att ha en kunglig tavla på väggen kommer hon eller han att älska.

Personliga strumpor

Kläder som julklapp kan vara ett utmärkt sätt att uppmuntra barnets personliga stil och självuttryck, samtidigt som det är en praktisk gåva.

Stjärnkarta

Nästa julklappstips är en stjärnkarta. Det är en unik och personlig present som kan visa himlen på ett speciellt datum. Det är utbildande och inspirerande för ett barn som är intresserat av astronomi eller vetenskap.

Uteleksaker och Aktiviteter

Snowracer

Dessa leksaker uppmuntrar till fysisk aktivitet och utomhuslek, vilket är viktigt för barnets hälsa och välbefinnande.

roliga vinterleksaker att ge barn i present

Åkbräda

Även om en snowracer är jättekul, så vet jag att den kan vara lite tung att dra upp för backen. Så detta julklappstips är att välja en åkbräda istället. Den är lätt att bära och det bästa är att det går att åka riktigt fort på den också, så den här kommer 9 åringen att älska.

Skateboard

Denna Impala Skateboard Cosmos 7.75 i lila är den perfekta julklappen för ditt 9-åriga barn. Den främjar aktivitet, balans och ger timmar av kul utomhus! (och på en inomhusskatepark tills dess att våren kommer)

Snöskulptursäck i julklapp till en 9 åring

Ett roligt julklappstips är den här snöskulptursäcken. Här packar man snön hårt och drar sedan av säcken. Den här hårt packade cylindern kan man sedan använda för att tillverka perfekta snögubbar. Men bäst av allt, de kan användas för att göra ett fort av snö. Har det tidigare varit svårt att få barnen att gå ut, det är inget problem längre. Det är en fantastisk present och det är massor av timmars utelek för pengarna. Så det är en jättebra julklapp till en 9 åring.

Byggleksaker för barn 9 år

Magnetset 237 brickor

Bygg och utforska med magneter. Ett roligt sätt att lära sig om fysik och kreativ konstruktion.

Mekano trä brio

Nästa julklappstips är ett klassiskt byggset som utmanar och underhåller. Perfekt för små ingenjörer.

Meccano monstertruck

Även det klassiskt mekano med små metallskruvar brukar 9-åringar gilla. Bygg en egen monstertruck. En kombination av mekanik och fantasi.

Gör din egen ukulele

Den här DIY-paketet för att göra din egen ukulele är en fantastisk present för en 9-åring med ett musikintresse. Det ger en rolig och kreativ möjlighet att bygga och spela på sitt eget musikinstrument. Det är ett unikt julklappstips, som du garanterat kommer vara ensam om.

Gör din egen ukulele

Lego polishus

LEGO-setet med nummer 60246 är en utmärkt present för en 9-årig byggentusiast. Det ger timmar av kreativitet och skapande med möjlighet att bygga spännande modeller och äventyr.

fina legobyggen att ge barn i födelsedagspresent

LEGO Friends – Ridcenter i skogen 7 år

Det här LEGO Friends Ridcenter i skogen (set 41683) är en underbar present för en 9-årig LEGO-entusiast. Med 511 delar kan de skapa egna äventyr i hästvärlden. En spännande och kreativ gåva!

Film och media

3D Pussel Disney Cars

Pussel, speciellt 3D pussel är en jättebra julklapp att ge 9 åringar. Surfa in hos Amazon så hittar du jättemånga fina pussel och du komer garanterat hitta ett fint att ge 9 åringen i julklapp. Pussel är billiga julklappar som passar alla.

Film Grinchen

Den julfientliga Grinchen är kul i juletid. En underhållande och hjärtlig film som passar perfekt i jultider.

Grinchen är en bra film som barn önskar sig i födelsedagspresent

Harry Potter filmer box

Filmer med Harry Potter brukar 9-åringar gilla att få. En magisk filmserie som tar barnen på äventyr i en fantasivärld. Nu mer skulle jag säga att detta är en klassiker och ett måste att i alla fall ha sett filmerna.

harry potter film box i present till barn

Teknik och tillbehör

Nintendo Switch

En populär spelkonsol som erbjuder en mängd underhållande spel, perfekt för spelglada barn (och föräldrar).

TV-spel Yoshi’s crafted world

”Yoshi’s Crafted World” för Nintendo Switch är en färgstark och fantasifull spelupplevelse. Perfekt för 9-åringar som älskar äventyr och kreativitet, erbjuder spelet spännande upptäckter och gemensamt spelande med vänner.

Bra tv-spel till nintendo Switch för yngre barn

Super Mario Super Bros Nintendo Switch

New Super Mario Bros. U Deluxe är ett roligt Nintendo Switch-spel med klassiska karaktärer, spännande banor och utmanande bossar för 9-åringar. Charmigt och färgglatt!

Nintendo Switch Supermario Super bros

Hörlurar

Perfekt för musikälskande 9-åringar, ger en utmärkt ljudupplevelse och är idealiska för resor och fritid.

Solcell laddare

Miljövänlig och praktisk, perfekt för teknikintresserade barn att hålla sina enheter laddade.

Mobilskal Fortnite

Trendigt och robust mobilskal med Fortnite-tema, skyddar telefonen och tilltalar spelentusiaster.

coola mobilskal fortnite

Mobiltelefon

Det som står överst på alla 9-åringars önskelista om de inte redan har en sådan är en Mobiltelefon är en jättebra julklapp till 9-åringar – men kanske en begagnad då! Men en mobiltelefon står högt på listan om de inte har någon ännu. Har du inte någon gammal mobiltelefon själv, så fråga runt bland vänner och bekanta. Kanske finns det någon som har en som bara ligger och skräpar? 

Mobilskal

När 9-åringen får sin mobiltelefon är det väldigt bra att även ge honom eller henne ett skal till mobiltelefonen så den skyddas.

Mobilskal Ideal of Sweden grön marmor iPhone 6 6s 7 8

Ficklampa för barn

Denna Expedition LED-ficklampa är en praktisk present för en 9-åring som gillar äventyr, camping och utforskning. Den är stöttålig och perfekt för kvällsäventyr eller nattläsning. En pålitlig följeslagare för spännande upplevelser!

Inredning

Gosedjur hund Chihuahua

Denna bedårande Chihuahua-nalle från Keycraft Living Nature är en perfekt present för en 9-årig djurälskare. Mjuk, verklighetstrogen och gosig!

Gosedjur katt

9-åriga tjejer gillar verkligen dessa gosedjur med stora ögon. Det här Ty Gosedjuret Beanie Boos med namnet Kiki är en perfekt gåva till en 9-åring. Det är gulligt, mjukt och 40 cm långt, vilket gör det till en kramvän för livet!

grå gosedjurskatt med stora ögon

Kassaskåp

Det här säkerhetsskåpet med kodlås är en klok present för en 9-åring och kan användas för att hålla små värdesaker (som kexchoklad) och hemliga föremål säkra. En praktisk och trygg present!

Julstjärna

Kanske en julstjärna blir en glad överraskning så här i juletid. Visst är den söt? En julstjärna är en klassisk och vacker juldekoration som kan lysa upp barnets rum och skapa en mysig julstämning.

Godisdispenser

Denna godismaskin med touchsensor är en perfekt present till en 9-åring, den ger glädje och skapar roliga stunder med godisnjutning!

Nattlampa snöglob

En mysig lampa kommer 9-åringen bli glad för att få i julklapp. En snöglob med nattlampa är en magisk julklapp som kombinerar det lekfulla med snögloben och det praktiska med en nattlampa. Perfekt för att skapa en lugn och drömsk atmosfär i barnrummet. Även om man är 9 år kan det finnas monster under sängen när man ska sova.

Snöglob nattlampa

Super Mario svamp lampa

En Super Mario lampa kan vara en bra julklapp till en 9-åring. Denna lampa är inte bara en cool inredningsdetalj för ett barnrum, men också ett perfekt sätt för en Super Mario-fan 9 år att lysa upp sitt rum.

Stjärnprojektor i julklapp till 9 åring

En rymdlampa är en fantastisk julklapp! Den förvandlar vilket rum som helst till en galax med stjärnor, månar och färgskiftande moln. Galaxprojektorn har dessutom en Bluetoothhögtalare. Den använder LED-belysning och laser för att skapa fina ljuseffekter. Man styr den med en fjärrkontroll. En fantastisk julklapp som hon eller han kommer ha glädje av under många år.

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en 9-årig dotter? En bra present till en 9-årig dotter är spel, prinsessklänning, mobiltelefon, sjöjungfrufilt, svan, kramkatus eller en ninjabana. Fler tips på present till en 9-årig dotter hittar du här.

Vad är en bra present till kille 9 år? Bra presenter till en kille 9 år är en radiostyrd bil, drake, splashgroda, TV-spel, choklad och basketkort. Fler tips på bra presenter till en 9-årig kille har jag skrivit om här.

Vad är en bra present till en 8-årig tjej? En bra present till en 8-årig tjej är en cykel, linbana, klättervägg, kinaschack, Barbie, flamingo och bananlampa. Fler tips på bra present till en 8-årig tjej finns på den här sidan.

Vad ska man ge i julklapp till en 7-årig pojke? Bra presenter till en 7-årig pojke är slime, transformers, monster truck, mikroskop, riddarborg, snöbollsgörare, pysselbok eller spidermaninredning till rummet. Fler julklappar till en 7-årig pojke finns här.

Fortsatt läsning

 • Present 9 åring: Roliga och fina presenter till en 9 åring 2023

  Present 9 åring: Roliga och fina presenter till en 9 åring 2023

  Det kanske kan verka lite klurigt att hitta riktigt bra present till en 9-åring 2023? Men du ska få lite idéer så kanske du hittar något som du tycker verkar bra. Här hittar du både böcker, inredning, kläder och leksaker i present 9 åring. Att välja den perfekta presenten till en 9-åring 2023 kan vara…

  Läs mer..


 • Den ultimata guiden för att hitta den perfekta Julklapp till 9-årig pojke

  Den ultimata guiden för att hitta den perfekta Julklapp till 9-årig pojke

  Julen är en magisk tid på året och det är en tid då vi ger och tar emot presenter från våra nära och kära. Att hitta den perfekta julklappen kan dock vara en utmaning, särskilt när det gäller att köpa en Julklapp till 9-årig pojke. Denna ålder är en spännande tid i ett barns liv…

  Läs mer..


 • Leksaker 9 år

  Leksaker 9 år

  Att hitta passande leksaker för en 9-åring kan vara en utmaning eftersom barn i denna ålder är på väg att bli tonåringar och har ofta utvecklat sina egna intressen och hobbyer. Men det finns fortfarande många leksaker som kan vara underhållande och lärorika för dem. Nedan följer några exempel på lämpliga leksaker för en 9-åring.…

  Läs mer..


När du letar efter den perfekta presenten till en 9-åring, vare sig det är en tjej eller kille, finns det många underbara leksaker att utforska. Från kreativa adventskalendrar till barn, till unika julklappar för barn som redan verkar ha allt, är vårt sortiment utformat för att glädja och inspirera. Behöver du en present till en 10-årig tjej eller en tioårig kille? Inga problem, vi har även det täckt med noggrant utvalda produkter som passar deras växande intressen och hobbies. Oavsett om du söker en julklapp till en 8-åring eller en 10-åring, är vårt mål att göra denna jul extra speciell med genomtänkta och roliga presenter. Låt oss hjälpa dig att göra denna säsong oförglömlig med en bra julklapp till barn som kommer att skapa varaktiga minnen.

Julklapp 9 åring – Kreativa och lärorika presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen