Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 6-Åring 2024

Hur ska man hitta en julklapp till en 6-åring 2024? Hitta den perfekta julklappen till en 6-åring är enkelt, eftersom det finns många alternativ som passar både flickor och pojkar. Barn i denna ålder är nyfikna och älskar att leka och utforska.

Vad är en bra julklapp till en 6-åring? Bra julklappstips till 6-åringar inkluderar pysselmaterial, brädspel, kläder, godis, pussel och pedagogiska appar som Albert. Ett årskort till Junibacken erbjuder roliga sagoupplevelser. Personliga böcker där barnet är huvudperson är också uppskattade. För att förbruka mer energi kan en hoppborg vara en utmärkt gåva.

Vad är en bra julklapp till en 6-åring?

Fysisk Aktivitet och Utomhuslek

Pulka

Mitt första julklappstips är en helt vanlig pulka. Det är en bra present att ge en sexåring. En pulka ger massor av utomhusaktivitet, men också glädje under vintern, perfekt för snöiga dagar.

Hoppborg i julklapp till en 6 åring

Har 6 åringen också massa energi de behöver göra av med? Då kan en hoppborg vara den ultimata julklappen till honom eller henne.

Utbildande och Lärande

Solsystemet DIY

Detta är en lärorik och interaktiv leksak som introducerar barn till rymden och vetenskapliga koncept. DIY julklappar brukar vara väldigt populära.

Interaktiv jordglob 

Mitt nästa julklappstips är en interaktiv jordglob. Den är både utbildande och underhållande, perfekt för att upptäcka världen.

Listigt Alfons Åberg

Det är lätt att identifiera sig med Alfons Åberg. Hjälper barn att känna igen och förstå mer vardagliga situationer och känslor genom Alfons relaterbara äventyr.

Pussel och Spel i julklapp till 6-åring

Fem myror lära sig läsa bokstäver 

6-åringar tycker om att få roliga spel i julklapp där de får lära sig nya saker. Det är ett pedagogiskt spel som kombinerar rolig lek med att lära sig läsa. Det är kul att spela tillsammans.

Albert

Vill du ge en 6-åring (och övriga barn i familjen) ett stort försprång i skolan kan Albert appen vara en riktigt rolig julklapp till barn. Här leker man och spelar – samtidigt som man lär sig. Albert är utvecklad utifrån skolans läroplan, så barnet får kunskaper som hon eller han kommer att ha glädje av i skolan. Att spela är ett bra sätt att lära sig mer.

Den försvunna diamanten

Ett spännande spel att spela, som utmanar barns problemlösning. Den försvunna diamanten är också väldigt populära spel att spela.

Pussel i julklapp till 6 åring

Pussel är en ganska underskattad julklapp som jag skulle vilja lyfta fram. Ett pussel erbjuder massor av sysselsättning, speciellt barn brukar pussla sina pussel massor av gånger.

Spel Vildkatten 

’Vildkatten’ är ett snabbt och spännande observationspel som passar perfekt för barns åldersgrupp.

Kreativitet och Pyssel för Barn

Magnetisk rittavla Frost

En magnetisk rittavla med Frost-tema är både utbildande och underhållande, perfekt för kreativa stunder.

Pärlor Hama för pärlplattor

Köp pärlor och pärlplattor, det brukar barn gilla. Det går att hitta väldigt fina beskrivningar på figurer man kan pärla på Pinterest!

Stora pyssellådan

En stor pyssellåda är en fantastisk julklapp som ger oändliga möjligheter till kreativt skapande. Julklappar för att pyssla är populära.

Färgpennor

Detta är ett måste i varje barns pysselutrustning, perfekt för teckning, färgläggning och konstnärlig utforskning.

Målarbok

Ge barnet en magisk och fantasifull upplevelse medan de utvecklar sin finmotorik genom färgläggning.

Lek och Konstruktion 6 – 8 år

Klossar kaplastavar

Kaplastavar är perfekta för konstruktion och kreativt byggande, bra för utveckling av finmotorik.

LEGO

LEGO Friends-set erbjuder timmar av kreativt lek och byggande, och uppmuntrar till vänskap och samarbete. Detta lego paket passar från 6 – 8 år. Men det finns förstås många andra roliga lego set också.

Set för att Bygga Koja

Barn idag har det så enkelt. Med den här blir det superenkelt att bygga kojor och täcka med ett lakan. De behöver inte släpa fram alla soffkuddar och husets alla madrasser, som när vi var små!

Uttrycksfulla Aktiviteter för Barn

Tatueringspennor 

Det är också kul att få tatueringspennor i klapparna. Möjliggör kreativt skapande och personlig expression genom att designa egna temporära tatueringar men också oanade möjligheter att dekorera småsyskon.

Slime

Pruttlera och slajm är något barnen själva brukar gilla. MEN se upp, slajm som klistras på tapeten eller läggs löst i nattduksbordet orsakar fettfläckar.

Personlig Utveckling och Rollspel

Docka

Rubens Barns mjuka docka ”Emil Teddy Original” är en idealisk julklapp för 6-åringar, med sin kramvänliga storlek och detaljerade, handgjorda design som uppmuntrar till omsorgsfull lek.

Transformers

Mitt näst julklappstips är Transformers. Det är en spännande och fantasieggande leksak som fascinerar många 6-åringar med sin förmåga att förändras.

Handdockor Lejon och Panda

Handdockor ger 6-åringar chansen att utforska sin fantasi och berättarförmåga genom roliga och uppfinningsrika lekar.

Radiostyrd bil

En radiostyrd bil är perfekt för att utveckla motoriska färdigheter och koordination hos yngre barn, anpassad för deras storlek och skicklighetsnivå.

Superman actionfigur

Inspirerar till kreativ lek och hjälper barn att skapa sina egna äventyr och berättelser.

Lektält Pippi 

Ett Pippi Lektält skapar en fantasifull lekplats för barn och främjar kreativitet och äventyrslust. Perfekt för barn som börjar vilja flytta hemifrån.

Prinsessklänning

En prinsessklänning är en dröm för många 6-åriga flickor, perfekt för sagolik lek, men också utmärkta förskolekläder.

Mantel superhjälte

En mantel ger barn en känsla av styrka och mod, och uppmuntrar till lekar som bygger på goda värderingar och hjältedåd.

Julkläder Tomtens jumpsuit 

En mysig och festlig Tomten-jumpsuit som gör julen extra speciell och barnet julkvällens stjärna.

Film och Underhållning

Film Frost

’Frost’-filmen är en magisk och inspirerande film som fångar barns hjärtan och fantasi. Passar 6 – 8 år.

Klänning Elsa blå

En blå Elsa-klänning är den perfekta matchningen till ’Frost’-filmen, en dröm för små fans.

Astrid Lindgrens berättelser box

En box med Astrid Lindgrens berättelser är en tidlös och värdefull julklapp, fylld med klassiska sagor.

Personliga presenter

Smyckeskrin

Petit Monkeys musik-smyckeskrin ”Water Fairy” i grönt är en förtrollande julklapp för 6-åringar.

Halsband barn krona 

Julen när hon är 6 år är lagom att ge henne den första diamanten. Ett kronformad barnhalsband är en söt och speciell gåva, perfekt för små prinsessor.

Bästa böckerna att ge en 6-åring i julklapp

Köp en riktigt bra bok i julklapp till sexåringen! Här finns många olika sagor att välja mellan där barnet i fråga kommer att bli huvudkaraktär i boken. De passar 2- 8 år.

Ryggsäck med namn

En personlig ryggsäck med barnets namn är praktisk och uppskattad, perfekt för skola och utflykter. En fantastisk gåva till barn 6 – 7 år

Inredning

Påslakan pirat

Gör sänggåendet roligare och kan uppmuntra barnets intresse för historier och äventyr. Om han eller hon föredrar att vara prinsessor, finns det även ett motsvarande påslakan med prinsessa.

Vägglampa rund 

En svag lampa i rummet är alltid bra, monstren under sängen kommer inte försvinna för att han eller hon fyller 7 år nästa gång.

Tavla av henne som Elsa

Att ge bort en personlig tavla som denna ”Frozen Princess” från Royalistik är en fantastisk presentidé till ett barn som älskar Frost-figuren.

Ätbara julklappar

Godisboxen om du ska skicka julklappen

Matinéboxen från Godisboxen är en perfekt julklapp att skicka via posten till 6-åringar, fylld med läckerheter, biobiljett och godisfavoriter.

Upplevelser

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg, men också se på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse speciellt för barn 6 – 8 år.

Bad i julklapp

På vintern när det är kallt ute är det väldigt mysigt att åka till badhuset eller till ett äventyrsbad. Varför inte ge 6-åringen ett badhuskort, nya badbyxor, cyklop och ett par simglasögon i julklapp. Passar för barn från 3 år.

Melodiska julklappar

Elgitarr

En gitarr och mikrofon-leksak är en perfekt julklapp för en 6-åring, stimulerar musikintresse och kreativitet genom rolig lek.

Discolampa

En discolampa skapar en festlig och magisk atmosfär i rummet, perfekt för små barns dans och lek.

Mikrofoner (hopprep)

”Mikrofoner” är också helt nödvändigt när 6-åringar lyssnar på musik. Uppmuntrar till musikalisk lek och fysisk aktivitet, en kombination som stöder både kreativ och fysisk utveckling.

Lycka till med julklappsshoppingen!

Tips på fortsatt läsning

Julklapp till ett barnbarn

Med dessa tips och idéer, hoppas jag att din jakt på den perfekta julklappen blir både rolig och framgångsrik!

Julklapp 6-Åring 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen