Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

I en värld där digital teknik ständigt förändrar hur vi kommunicerar och uttrycker känslor, erbjuder digitala presenter en spännande och kreativ väg att visa uppskattning och kärlek.

En digital present kan vara allt från en app eller ett spel till en digital presentkortskod. Det kan också vara en personligt utformad present, som en egenkomponerad musikspellista eller en speciellt utformad videohälsning. Det bästa med digitala presenter är att de är omedelbart tillgängliga och kan skickas var som helst i världen.

Vad är en bra och rolig digital present?

En av de största fördelarna med digitala presenter och presentkort online är att de är mer miljövänliga. Istället för att producera fysiska varor som kan vara skadliga för miljön, kan digitala presenter enkelt skickas via e-post, textmeddelanden eller sociala medier. Dessutom är det enkelt att hålla reda på och spåra digitala presenter, så det finns ingen risk för förlorade eller borttappade paket.

Ge bort en fantastisk och digital present redan idag

Albert 3-16 år Matte, läsning & läxor

”Albert” är en digital present som är perfekt för barn som älskar matte och läsning. Presenten innehåller ett månadspaket med mattelektioner och roliga övningar som hjälper barnet att utveckla sina färdigheter på ett underhållande sätt.

Albert 3-16 år Matte, läsning & läxor

Storytel talböcker

Storytel talböcker är den perfekta digitala presenten för bokälskare som vill lyssna på sina favoritböcker när som helst och var som helst. Genom att ge bort en prenumeration på Storytel, ger du mottagaren tillgång till en stor samling av talböcker och e-böcker.

Storytel talböcker

Yoga upplevelse online

En online yogaklass är en underbar present för avkoppling och hälsa. Mottagaren kan njuta av vägledande övningar hemifrån, anpassade efter erfarenhetsnivå och intressen, för fysisk och mental balans.

Vinprovning online

Perfekt för vinälskare, denna virtuella vinprovning guidar genom olika vinsorter, lär ut om smaker och druvor. En social och lärorik upplevelse att dela med vänner eller njuta av enskilt.

Chokladprovning online

Ge bort en smakresa med en online chokladprovning. Deltagarna utforskar olika chokladsorter och lär sig om tillverkningsprocessen, en utsökt upplevelse för alla chokladälskare.

Allente streaming

Ge bort en prenumeration på Allente i present till någon som älskar att titta på film och TV-serier. Allente är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av innehåll, inklusive de senaste filmerna, populära tv-serier, sport och barnprogram.

Akvarellmålningskurs

En digital kurs i akvarellmålning är perfekt för konstintresserade. Den erbjuder steg-för-steg-instruktioner, tekniker och tips för att skapa vackra akvarellverk, lämplig för alla erfarenhetsnivåer.

akvarellmålningskur upplevelse

Gitarrlektion

Digitala gitarrlektioner är en utmärkt present för musikentusiaster. Lär dig spela gitarr hemifrån med personligt anpassade lektioner och övningar, passande för både nybörjare och erfarna spelare.

Tommy Myllymäki matlagningskurs

En online matlagningskurs med kändiskocken Tommy Myllymäki. Lär dig att laga sofistikerade rätter och få insikter i professionella matlagningstekniker, perfekt för matälskare.

Mat & vin i kombination med Mischa Billing

En unik upplevelse som kombinerar mat och vin, guidad av experten Mischa Billing. Lär dig konsten att para ihop maträtter och vin för en förhöjd matupplevelse.

HomeQuest – Lös ett mysterium hemma

HomeQuest är ett digitalt äventyrsspel där du löser mysterier och gåtor i ditt eget hem. En spännande och interaktiv upplevelse för hela familjen eller vänner.

Rensa hemmet med japansk succémetod

En onlinekurs som lär ut konsten att organisera och rensa hemmet med en japansk metod. Perfekt för dem som söker en mer harmonisk och strukturerad livsstil.

Videohälsning

Skapa en personlig och unik videohälsning. En hjärtlig och personlig gåva som kan inkludera gratulationer, lyckönskningar eller kärleksfulla meddelanden för speciella tillfällen. Eller så kan du beställa en personlig videohälsning med hans eller hennes favoritkändis.

Personlig utveckling hos Framgångsakademin

En digital kurs i personlig utveckling från Framgångsakademin. Kurserna erbjuder verktyg och strategier för personlig tillväxt, motivation och självförbättring.

Howdy dance dansvideo


Howdydance skapar personliga och roliga videor för alla tillfällen. Anpassa med bilder och text, välj bakgrundsmusik och tillägg som TikTok-redigering. Levereras direkt via e-post inom 1-3 dagar.

Zeina Mourtada – Laga mat från Mellanöstern

Onlinekursen med Zeina Mourtada är en perfekt digital present till någon som vill utveckla sina färdigheter och lära sig något nytt. Kursen är lätt att följa och inkluderar steg-för-steg-instruktioner, tips och tekniker för att skapa fantastiska maträtter från mellanöstern.

Zeina Mourtada - Laga mat från Mellanöstern

Fotokurs en digital present

En grundkurs i fotografering är en fantastisk digital present till någon som vill lära sig grunderna i att ta bra bilder. Kursen ger mottagaren en unik möjlighet att förbättra sina färdigheter och utveckla sin kreativitet. Kursen är onlinebaserad och tillgänglig var som helst med en internetuppkoppling.

Fotokurs en digital present

Bubbelprovning online Upplevelse

En virtuell bubbelprovning är en spännande upplevelse för vinälskare. Deltagare kan utforska olika sorters mousserande viner, lära sig om smaker och tillverkning, allt i bekvämligheten av sitt eget hem.

Nattfotografering Onlinekurs

Denna onlinekurs i nattfotografering erbjuder en unik möjlighet att lära sig tekniker för att fånga spektakulära bilder under nattens timmar. Perfekt för hobbyfotografer som vill utveckla sina färdigheter.

Spå dig i tarot på distans Upplevelse

En distansupplevelse där professionella tarotläsare ger personliga läsningar. Perfekt för de som söker insikt och vägledning genom den mystiska konsten att spå i tarotkort.

Reiki på distans Upplevelse

Denna upplevelse erbjuder distanshealing genom Reiki, en metod för att främja avslappning och läkning. Mottagaren kan uppleva energiöverföring och balansering, bidragande till inre harmoni och välbefinnande.

Praktiska Tips för Val och Skickande av Digitala Presenter

När du väljer digitala presenter, tänk på mottagarens intressen och hobbyer. Använd tjänster som Spotify för musikälskare, Storytel för bokentusiaster, eller Steam för gamers. Kontrollera alltid att den digitala presenten är kompatibel med mottagarens enheter. För överraskningseffekt, schemalägg leveransen av presenten till en specifik tidpunkt. Många plattformar erbjuder möjligheten att skicka en present via e-post eller direkt genom tjänsten. Glöm inte att inkludera ett personligt meddelande för att göra presenten mer meningsfull.

Miljöaspekten av Digitala Presenter

Digitala presenter är ett utmärkt sätt att minska miljöpåverkan. De eliminerar behovet av fysisk tillverkning, transport och förpackning, vilket är betydande faktorer i miljöbelastningen från traditionella gåvor. Genom att välja digitala alternativ bidrar du till en minskning av koldioxidutsläpp och avfall. Digitala presenter är inte bara praktiska och anpassningsbara, utan också ett steg mot en mer hållbar och miljömedveten konsumtion.

Sammanfattningsvis kan digitala presenter vara en bra idé för att överraska någon på ett personligt och unikt sätt. De är också mer miljövänliga och lättare att skicka var som helst i världen. Så nästa gång du vill ge bort en present, överväg att ge en digital present – det kan vara en enkel, men kreativ och minnesvärd gåva!

Tips på fortsatt läsning

Fråga

Vilken digital present skulle glädja dina nära och kära? Dela dina tankar i kommentarerna!

Digital present
Rulla till toppen