Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present 9-årig kille 2024

Letar du efter en bra present till en 9-årig kille? På den här sidan ska jag berätta om mina bästa presenttips till 9-åringar 2024.

Vad ska man ge i present till 9-årig kille 2024: En bra present kan vara DIY-projekt som att bygga en fågelmatare lär honom om naturen, konstnärliga aktiviteter som att vika pappersflygplan eller skapa med en 3D-penna främjar kreativitet och självuttryck. För äventyrslystna, upplevelsebaserade presenter som en dag på Sydpoolen eller en utflykt till en vikingastad. Det ger oförglömliga minnen och bidrar till att stärka familjebanden.

Vad är en bra present till en 9-årig kille?

Kreativa och Konstnärliga presenter till barn 9 år

DIY projekt för 9-åringar

Att bygga en egen fågelmatare är inte bara ett roligt DIY-projekt för en 9-åring, det lär också barnen om naturen och fågelskådning. Jag tycker det är en underbar aktivitet att dela med barn.

Pappersflygplan att vika

Pappersflygplan att vika är en underhållande bok som låter honom utforska konsten att vika och flyga pappersflygplan. När jag själv var en 9-åring brukade jag tävla mot grabbarna om att vika flygplanet som flög längst.

3D-penna till en 9-åring

Ge en innovativ och spännande present till en liten kille! 3D-pennor är en fantastiskt rolig present som låter honom skapa tredimensionella konstverk.

Teckna manga

Är det en kille som tycker om att måla så kan en bok om att teckna manga vara en bra 9-årspresent. Att teckna manga är en spännande konstform som lockar många 9-åringar och detta kan bli en bra present.

bok för barn om att teckna manga

Färgpennor

Färgpennor är ett presentförslag till en 9-åring som tycker om att måla och som är konstnärligt lagd. Det är en bra present att ge bort, eftesom han kommer använda dem under många år.

present till barn färgpennor

Tatueringspennor till en 9-åring

Tatueringspennor brukar bli uppskattat bland barnen. Nu kan alla kompisar gaddas. Ge din 9-åriga kille möjligheten att utforska sin kreativitet och dekorera alla sina småsyskon. Jag vet av egen erfarenhet att det är kul både för de små och storasyskonet.

tatueringspennor

Porträtt av hans husdjur

Detta fina husdjursporträtt är en underbar present till en 9-åring. Porträttet fångar på ett fantastiskt sätt skönheten och personligheten hos hans älskade husdjur. En personlig och unik dekoration till hans rum som kommer att väcka hans glädje och skapa en speciell atmosfär.

Upplevelsepresenter till en 9-åring

Familjedag på sydpoolen

Jag har hittat en underbar presentidé – en familjedag på Sydpoolen! Det är en perfekt aktivitet för att skapa minnen och ha kul tillsammans som familj. På Sydpoolen kan ni njuta av vattenrutschkanor, simma i poolerna och koppla av i bubbelpoolen.

Besök vikingastaden Birka

Ge en unik och historisk present till en 9-årig kille! En resa till Birka Vikingastaden är en upplevelse som tar honom tillbaka i tiden till vikingarnas era. Låt honom utforska vikingastaden, uppleva autentiska aktiviteter och lära sig om den fascinerande vikingakulturen.

Ge bort Älgsafari

Ge en spännande och naturupplevelse i present till en 9-åring! Ett besök på Älgparken kommer att ge honom möjlighet att komma nära och lära sig om dessa majestätiska djur. Låt honom utforska parken, se älgarna i sin naturliga miljö och lära sig om deras beteende och levnadssätt.

Köra gokart som present till 9-åring

Har du ett barn 9 år som är galen i motorer? Då kan det här vara den ultimata födelsedagspresenten! Ge bort en actionfylld dag på Gokartbanan. Den här upplevelsen passar barn från ca 9 år.

Junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. När mina barn var yngre åkte vi dit väldigt mycket (trots att vi bodde 50 mil bort). Det är verkligen ett roligt ställe att åka till! Barnen älskade att leka i de olika sagomiljöerna och att åka i sagotåget. Efteråt tjatade de mycket om att få åka tillbaka snart igen.

Tekniska och Pedagogiska Presenter till 9-åring

Teleskop i presenter till barn

Att titta på stjärnorna genom ett teleskop är en magisk upplevelse. Detta teleskop från Forskarfabriken är perfekt för unga astronomer, 9 år, som vill utforska universum.

Experimentlåda kemi för en 9-åring

Experimentlåda där han får lära sig mer om kemi, något som verkligen intresserar en 9-årig kille. En kemilåda är en fantastisk present som låter barn utforska spännande vetenskapliga experiment och upptäcka hemligheterna bakom kemi.

Robot kit för 9-åringar

Clementoni Mio Robot är en roliga presenter, dessutom en lärorik present som passar att be bort till en 9-åring. Med denna robot kan barnen lära sig grunderna inom programmering och robotteknik på ett roligt sätt.

Kul robotkit att ge barnen i födelsedagspresent

Jordglob

Denna AR-jordglob är en fantastisk kombination av teknik och lärande. En 9-åring kan utforska och lära sig om dinosaurier på ett interaktivt och engagerande sätt, vilket jag tycker är otroligt imponerande.

VR-upplevelse

En VR-upplevelse kan ta en 9-årig pojke till en annan värld. Det är en fantastisk present som kombinerar teknik och fantasi, och jag har sett hur barn blir helt uppslukade av dessa virtuella äventyr.

Zcooly matte app till en 9-åring

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig och det är ett nytt och fantastiskt sätt att tillägna sig kunskap. Riktigt bra presenter till barn!

Storytel talböcker

Nästa present som jag själv verkligen älskar det är Storytel. Storytel är en av de största ljudboksförlagen idag och de har ett enormt utbud som passar både barn och vuxna. Jag älskar storytel eftersom mitt barn har gått från att vara ointresserad av böcker till att älska dem. Det här tycker jag är fantastisk present att ge bort till en 9-åring.

Bygg och Konstruktionsleksaker för en 9-åring

GraviTrax

Ge bort lärorika och roliga presenter till en 9-årig kille! GraviTrax Startpaket är en engagerande byggsats som utvecklar hans kunskaper inom STEM (vetenskap, teknik, ingenjörskap och matematik).

Meccano

Ge bort en spännande och kreativ födelsedagspresent till honom. Meccano Motorcykel är en STEM-modellbyggsats som låter honom skapa sin egen motorcykel. Det är en pedagogisk och bra present där 9-åringar utvecklar sin kreativa förmåga och logiska tänkande.

Minecraft Lego

Ge bort en spännande och kreativ present till barnet! Låt honom utforska och bygga sin egen minecraftvärld med hjälp av LEGO-klossarna. Ge honom en gåva som stimulerar fantasin och kreativiteten. Beställ idag och se honom njuta av timmar av spännande lek och skapande! Lego är presenter till barn!

Legogubbar

9-åriga killar som gillar berättelsen om Harry Potter kommer att gilla att få legogubbar med olika karaktärer ur boken. Ge bort en fantastisk present till en 9-årig kille!

Lego Harry Potter legogubbe

Lego för 9-åringar

Forskare betonar att LEGO inte bara är en leksak, utan ett verktyg som främjar kreativitet och fantasi hos barn. Genom att bygga med LEGO kan barn utforska och realisera sina egna idéer, vilket är en viktig del av deras kognitiva utveckling. Samtidigt utvecklar barn genom att följa instruktioner för att bygga komplexa LEGO-set sina färdigheter inom problemlösning och logiskt tänkande, vilket lär dem att metodiskt närma sig och lösa problem.

Tekniklego

LEGO Hogwarts från 9 år

Överraska honom med roliga presenter med Harry potter. Med detaljerade minifigurer inspirerade av Harry Potter-filmerna kan han återskapa spännande äventyr och bygga upp sitt eget slott. Ge honom en gåva som låter honom utforska sin fantasi och kreativitet.

Aktivitets- och Utomhusleksaker

Radiostyrda bilar till en 9-åring

Låt din 9-åriga kille känna pulsen i sina fingertoppar med en radiostyrd bil! En radiostyrd bil är det coolaste en liten kille kan äga. När min son fick en var det alltid en skara av beundrande grabbar som tittade på och samlades runt honom.

Fiskespel

Fiskspelet en klassiker, men är ändå en rolig present att ge en 9-årig kille när han fyller år. Fiskespel är en rolig och spännande present som garanterat kommer att göra honom glad.

Fiskespel

Waboba boll som studsar på vatten

En waboba boll som studsar på vattnet är en kul, men ändå billig present som en 9-årig kille gillar att få när han fyller år. Ge bort en spännande födelsedagspresent!

Klätterbana Ninja

Ge bort en spännande och aktiv present till en 9-årig kille! Slackers Ninja Line är en klätterbana som kommer att ge honom timmar av äventyr och utmaningar utomhus. En bra present som lockar killen 9 år till rörelse.

Drake

Att flyga drake kan vara en ny och rolig grej att prova. De flesta barn idag har inte testat. Låt din 9-åriga kille utforska luften med en magisk flygdrake! En bra present där hela familjen kan leka tillsammans.

Drake

Fotbollsmål

Ett fotbollsmål är också kul att ha i trädgården för sportiga killar. Upptäck Kickmaster fotbollsmål i glasfiber! Detta är den perfekta presenten till 9-åringar som är intresserade av fotboll.

Fotbollsmål

Fotboll

En riktig fotboll är så klart en sportpryl som en kille behöver, nu funkar det inte med plastboll längre. Detta är en perfekt present till en 9-årig kille som älskar fotboll. Bollen är av hög kvalitet och lämpar sig för både träning och matchspel.

Fotbollsdart

I present till killen som ska bli fotbollsproffs, vad passar då bättre än att ge honom ett uppblåsbart fotbollsdart. Upptäck det uppblåsbara fotbollsdartspel från Bestway på CoolStuff!

uppblåsbart fotbollsdart

Basketkorg att hänga på väggen

Detta är en utmärkt present till en 9-årig kille som älskar basket. Den kan enkelt monteras på väggen i trädgården eller på garageväggen för timmar av basketkul.

Basketboll

Till sin basketkorg behöver han förstås även en basketboll. Basket är en sport som 9-åriga killar brukar gilla. Det är en perfekt present till grabben som älskar basket. Denna basketboll har rätt storlek och vikt för att passa för ungdomsspel.

Portabelt pingis set

Pingis racket är en bra present eftersom man ofta spelar pingis i skolan eller hemma med en kompis. Upptäck detta portabla pingis-set på Coolstuff! Det är en perfekt present till en nioårig kille som älskar pingis.

pingisset portabelt

Tennis racketar och bollar

Kanske ett set med tennisracketar skulle kunna bli en uppskattad födelsedagspresent till 9-åringar?

Studsmatta

Låt mig introducera dig till den ultimata presenten – en studsmatta! Det är presenter till barn. Denna fantastiska gåva kommer att ge honom möjligheten att ha kul och samtidigt vara aktiv. Han kommer faktiskt inte ens tänka på att det är motion han ägnar sig åt, så detta är en riktigt bra present.

studsmatta

Sparkcykel

Jag har en fantastisk presentidé – en sparkcykel! Med en sparkcykel kan han ge sig ut på spännande äventyr och utforska världen med vind i håret. Det är roliga presenter för att främja aktivitet och utomhuslek.

Hajfena

Om han inte redan kan simma så är en simdyna en riktigt bra födelsedagspresent till honom. Jag har hittat den perfekta presenten till en kille 9 år – en SwimFin simdyna! Med SwimFin kan han njuta av lekfulla stunder i poolen eller på stranden.

Gå på lina

Slackline är en perfekt present till aktiva 9-åringar. Med denna spännande utomhuslek kan han träna balans, styrka och koordination samtidigt som han har kul. Slackline är en flexibel lina som spänns mellan två träd eller stolpar och erbjuder timmar av skoj och utmaning.

gå på lina i present till någon du tycker om

Kompisgunga

Denna kompisgunga ger honom möjlighet att ha kul och njuta av utomhuslekar tillsammans med sina vänner. Gungan är robust och säker, och den kommer att bli en populär leksak i trädgården.

Linbana

Slackers Zipline-linbana är en fantastisk födelsedagspresent. Med denna lekfulla linbana kan han känna spänningen av att susa fram över trädgården.

linbana är en kul present att ge till barn

Skateboard till 9-åringar

Ge bort en cool och adrenalinfylld present till en 9-årig kille! Cruiser Skateboard är ett komplett skateboard som ger honom möjligheten att glida fram med stil och fart. Låt honom utforska skateparken eller köras på gatorna med detta robusta och högkvalitativa skateboard.

Pussel och Spel

Modern kub till en 9-åring

Idag är det inte längre Rubiks kub som vi är vana att se den, den har släppts i en mängd olika varianter och svårighetsgrader. Men en hamburgerkub kan vara en rolig present till en 9-åring.

3D-Pussel

Ett 3D-pussel är inte bara en rolig utmaning för barn 9 år, det hjälper också till att utveckla rumslig förmåga och problemlösningskunskaper. Jag rekommenderar det för alla barn som gillar att bygga och lösa pussel.

Exploding kittens

Detta är ett spel som inte fanns när jag själv var barn, men jag vet att det är jätte trendigt och ska tydligen vara väldigt roligt. Jag har köpt spelet och det ligger under julgranen och väntar just nu.

Minecraft pussel 300 bitar

Ge en spännande och utmanande present när han fyller år! Ge honom en gåva som stimulerar problemlösning och tålamod. Beställ Minecraft pussel 300 bitar idag och se honom njuta av den spännande pusselutmaningen!

Kalaha brädspel

Ge bort en klassisk och underhållande present till hans födelsedag! Kalaha är ett populärt brädspel som utvecklar strategiskt tänkande och spelglädje.

kul brädspel för barn gjort av trä

IQ-pussel av metall

Har du en 9-årig kille som älskar pussel och utmaningar? Då har jag den perfekta presenten för honom! IQ-pussel är kul för hela familjen och jag själv har svårt att slita mig från dem när de plockats fram.

Böcker och Läsning som passar 9-åringar

Magisk Kokbok

”Potter kokbok” är en fantastisk present för alla fans av Harry Potter-världen som älskar mat och magi. I denna kokbok hittar du en mängd läckra recept inspirerade av de magiska måltiderna i böckerna och filmerna.

den inofficiella Harry Potter kokboken i present

Harry Potter böckerna

”Harry Potter och de Vises sten” är den första boken i den fantastiska serien skriven av J.K. Rowling. Den här spännande berättelsen tar oss med till en magisk värld där vi får följa den föräldralösa Harry Potter när han upptäcker sin sanna arv och börjar sin resa som trollkarl.

Harry potter är en bra bok

Harry Potter filmer box

En filmsamling är en bra födelsedagspresent. Han kommer älska dem! Det är en fantastisk present till alla Harry Potter-fans. Den innehåller alla sju filmer baserade på J.K. Rowlings populära böcker om trollkarlseleven Harry Potter.

harry potter film box i present till barn

Bok Julian och Jim

Pappa polis-serien är en spännande serie för 9-åriga killar! ”Julian och Jim” är en spännande bokserie av författaren Trenter. Denna serie är perfekt som present till en kille 9 år som älskar äventyr och mysterier.

Bok Julian och Jim av Luria Trenter Pappa Polis

Bok 1113 knasiga gåtor

En gåtbok är en perfekt present till en 9-årig kille som älskar utmaningar och pussel. Denna samling av gåtor kommer att hålla honom engagerad och hjälpa till att utveckla hans logiska tänkande och problemlösningsförmåga.

LasseMaja Diamantmysteriet

”Diamantmysteriet” är en spännande bok som passar perfekt som present till en 9-åring som älskar mysterier och äventyr. I denna bok får han följa med på en spännande resa tillsammans med Lasse och Maja när de försöker lösa ett mystiskt diamantstöldfall.

spännande böcker för barn

Prenumeration på KP

”Kamratposten” är en fantastisk tidning som är perfekt som present till en 9-åring. I varje nummer får han upptäcka spännande berättelser, roliga serier, intressanta fakta och mycket mer.

ge bort kp i present till barn

Tidning Robot Presenterar

”Robot presenterar Minecraft” är en perfekt tidning att ge som present till en 9-årig kille som älskar spelet Minecraft. I varje nummer av tidningen kan han följa med Robot och utforska Minecraft-världen, lära sig nya byggnadstekniker, upptäcka spännande äventyr och ta del av intressanta tips och tricks.

Tidning Robot presenterar Minecraft

Presentkort Tidningskungen

Ett presentkort från Tidningskungen är den perfekta gåvan till alla tidningsälskare. Med ett Tidningskungen presentkort kan mottagaren själv välja bland ett brett utbud av tidningar och tidskrifter som passar deras intressen och smak.

Ge bort ett presentkort på tidningar i present

Bok Guinness Rekordbok

Ge din 9-åriga kille en värld av fantastiska rekord med Guinness World Records-boken! Min son älskade Guinnes rekordbok när han var liten och jag vet att killar i den här åldern brukar kunna mycket av boken utantill.

Skämt och Lekfulla Presenter för en kille 9 år

Gosedjur Hund olika raser

En fin hund kan också falla en 9-åring i smaken. Upptäck en värld av gosiga hundnallar på Nalleriet! Utforska deras breda sortiment av mjuka och gulliga nallar som är perfekta för alla hundälskande barn.

Gosedjur hund är en mysig present för barn att få i födelsedagspresent

Bajskorvspel till en 9-åring

Det går även att ta med roliga grejer i badet. En 9-årig kille kommer älska att fiska bajskorvar med ett fiskespö. Även om han är 9 år så vet jag att bajs fortfarande roliga presenter.

Skämtartiklar Tuggummi med insekt

Den här presenten kommer inte den 9-åriga killens familj att gilla. Men skämtsaker är något som en 9-årig kille älskar! Skämtartiklar var fantastiskt roliga när jag själv var i den åldern, och när barn idag får dem är de minst lika roliga.

Skämtartiklar Tuggummi med insekt

Vetenskap och Utforskande gåvor till en 9-åring

Vindkraftverk experimentlåda för barn

Denna experimentlåda är inte bara rolig, den är också utbildande. Barnen lär sig om förnybar energi och miljövänliga lösningar, vilket är otroligt viktigt i dagens samhälle.

Växande dinosaurie ägg

Ett ägg som man täcker med vatten och inom något dygn kommer ägget att börja kläckas. Dinosaurieägg är en cool present.

Växande dinosaurie ägg

Stjärnprojektor

Ta din 9-åriga kille på en hisnande resa genom galaxerna med Vooni Galax Projektor Deluxe! Denna fantastiska tekniska pryl projicerar en otrolig galaxbild på väggen eller taket.

Dinosaur utgrävningsset

Ett coolt utgrävningset är en riktigt häftig present till en 9-årig kille som gillar dinosaurier. Ett dinosaurieutgrävningsset är en perfekt present för unga paleontologer. Med detta set kan barnen få en spännande upplevelse av att gräva fram riktiga dinosauriefossil.

Äventyr och Utforskning

Kikare

Kikare är en fantastisk present för en äventyrlig och naturälskande 9-åring. Med en kikare kan man utforska naturen, få närmare titt på fåglar och djur, och upptäcka vackra detaljer på långt håll.

kikar

Överlevnadskit

För den äventyrliga pojken är ett överlevnadskit en spännande present. Det innehåller visserligen en kniv, men med lite guidning kommer 9-åringar kunna lära sig hantera den på ett säkert sätt.

Investering och Lärande för en 9-åring

Korsord för barn 9-12 år

Att lösa korsord brukar vara kul. Den här boken innehåller korsord som är lagom svåra för honom. Korsord är inte bara roligt utan också stimulerande för barns lärande och kognitiva förmågor.

Korsord för barn

Experimentkit för 9-åringar

Jag älskar att se barns ögon tindra när de upptäcker vetenskapens under. Detta kit erbjuder spännande experiment som är både roliga och lärorika, perfekt för en nyfiken 9-åring.

Instrument är roliga presenter

Ge en musikalisk och inspirerande present till honom! En gitarr är ett perfekt nybörjarkit för att introducera honom till musik. Min dotter älskade sin gitarr.

Keyboard nybörjarset

Musik är en underbar gåva. Ett keyboard med nybörjarset ger barnet en chans att utforska musikens värld och kanske upptäcka en dold talang.

Aktier

Upptäck möjligheterna på Avanza och ta kontroll över din ekonomi. Med Avanza kan du enkelt komma igång med att spara, investera och hantera dina pengar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare, finns det verktyg och resurser som passar dig.

Eller öppna ett konto på avanza och köp lite aktier

Personliga och Unika Presenter

Dobby samlarföremål

”Harry Potter Dobby Magical Creatures” är en underbar present för alla Harry Potter-entusiaster. Denna magiska skapelse representerar den älskade karaktären Dobby, den husalven som står för mod och lojalitet.

dobby Harry Potter samlarföremål

Bok med honom som huvudperson

En personlig bok där pojken är huvudpersonen är en unik och minnesvärd present. Jag beställde en sån här bok till mitt barnbarn och han älskade att vara berättelsensmittpunkt.

Teknik och Elektronik

Mobiltelefon

En mobiltelefon är en eftertraktad present för en 9-årig kille eftersom den erbjuder tillgång till spel, kommunikation med vänner, och möjligheten att utforska nya appar. Den symboliserar också ett steg mot större självständighet och ansvar, vilket är attraktivt i denna ålder.

Väckarklocka

Rolig väckarklocka där det gäller att träffa rätt för att stänga av larmet. En väckarklocka kan vara en rolig och unik presentidé för någon som gillar spännande och annorlunda prylar.

Harry Potter Lampa Den gyllene kvicken

Harry Potter-lampan är en fantastiskt detaljerad lampa som kommer att föra in lite av Hogwarts magi i hans rum. Jag vet att barn i den här åldern ofta är alldeles uppslukade av den spännde berättelsen om Harry Potter.

TV-spel PS 4

Ge den perfekta presenten till en 9-åring med en PlayStation konsol! Om du har budget för det så vet jag att detta kommer bli en fantastisk gåva, som han kommer älska över allt annat. Det är en underhållande och bra present som han kommer hålla på mycket med.

Relaterade frågor

Vad kan man ge till en 9-åring? Till en 9-åring är det uppskattat att ge biobiljetter, lego, en boxboll, Harry Potter saker, robot, ninjabana, en radiostyrd bil, stjärnprojektor, gravitrax, en fin tavla eller pop its.

Vad kan en 9-åring önska sig i julklapp? En 9-åring önskar sig ofta lego, en fin lampa till rummet, elgitarr, Minecraft-saker, lego, godis och en ny mobiltelefon i julklapp.

Vad är en bra julklapp till en 9-årig kille? En bra julklapp till en 9-årig kille är en uggla, en drake, skateboard, Lego polishus, trollerilåda eller en fin lampa. Fler tips på julklappar till 9-åringar kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning

Jag hoppas att du hittade vad du letade efter! Fler tips om bra presenter kan du hitta på dessa sidor.

Letar du efter den perfekta presenten till en 9-åring? Oavsett om det är en födelsedagsgåva, julklapp, eller bara en liten uppmuntran, har vi samlat de bästa presentidéerna för både tjejer och killar i denna ålder. Från spännande leksaker som passar 9-åringars nyfikenhet och utveckling, till unika och minnesvärda gåvor som kommer att glädja varje 9-årig tjej eller kille. Hitta den perfekta julklappen för 9-åriga barn eller den ideala födelsedagspresenten som kommer att få dem att le stort. Upptäck vårt noggrant utvalda sortiment och gör nästa present till något speciellt.

Julklapp 10 år

Present 9-årig kille 2024
Rulla till toppen