Present till 9-årig kille

Letar du efter en bra present till en 9-årig kille? På den här sidan ska jag berätta om mina bästa presenttips.

Vad är en bra present till en 9-årig kille? Bra presenter till en 9-åring är en stressboll, bajskorvfiske, boken Glaspärleresan, en bok om att vika flygplan, radiostyrd bil, stjärnprojektor, lego, tatueringspennor, splashande groda, magnet, tv-spel och Guinness rekordbok.

Fortsätt gärna läsa för fler tips!

Vad är en bra present till en 9-årig kille?

Vill du ha mer generella tips på presenter som passar både för tjejer och killar som är 9-år, så har jag skrivit om det också. Besök gärna sidan för fler presenttips. Du kanske också kan ta hjälp av sidan julklappar till 9-åring eller present till 9-årig flicka. Letar du efter bra idéer för kalaset så har jag samlat massor av kalastips med lekar, tipspromenader, godispåsar mm här.

Vad är bra presenter till en 9-årig kille?

Det finns förstås massor av presenter som gör en 9-årig pojke glad när han får dem. Här är några som är extra roligt att få.

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små. Läs mer och beställ

Köra gokart

Har du ett barn som är galen i motorer? Då kan det här vara den ultimata födelsedagspresenten! Ge bort en actionfylld dag på Gokartbanan. Den här upplevelsen passar barn från ca 9 år. Läs mer och beställ

Albert

Ser du honom med telefonen i handen hela tiden? Älskar han att spela? Då är det Albert du ska ge honom i present! Albert är en smart app framtagen utefter läroplanen. Här får han spela och leka till sig kunskaper i till exempel matte. Barn brukar älska Albert. Känner du dig tveksam? Kolla in deras hemsida, de kör ibland erbjudanden med första månaden gratis. Då kan han ju testa utan att det behöver kosta något alls. Läs mer och beställ

Minecraft pussel 300 bitar

Killar i den här åldern brukar tycka om Minecraft, men det finns också många andra leksaker som är Minecraftrelaterade. Ett pussel kan till exempel vara en bra present att ge en Minecraftspelare i present. 300 bitar brukar vara lagom för en 9 åring. Läs mer och beställ

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Mordgåta i gamla stan

Sätt på detektivhatten och ta med hela familjen ut på ett spännande mordmysterium! Nu hänger det på er om mordet blir uppklarat eller ej. Lös fallet med hjälp av ledtrådarna. En spännande upplevelse som passar hela familjen. Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Nästa present som jag själv verkligen älskar det är Storytel. Storytel är en av de största ljudboksförlagen idag och de har ett enormt utbud som passar både barn och vuxna. Jag älskar storytel eftersom min dotter har gått från att vara ointresserad av böcker till att älska dem. Det här tycker jag är fantastisk present att ge även en 9-årig kille i present. Läs mer och beställ

Ett coolt legobygge är något som en 9-årig kille garanterat blir väldigt glad för att få när han fyller år.
Ett coolt legobygge är något som en 9-årig kille garanterat blir väldigt glad för att få när han fyller år.
IQ-pussel är en bra present som en 9-årig kille kommer gilla
9-åriga killar gillar att få lite kluriga och svåra saker när de fyller år. Ett sånt här IQ-pussel är en sån present. De finns i lite olika varianter och med olika svårighetsgrad
Stressboll är en present som 9-åriga killar vill ha
Spännande böcker att ge 9 åriga grabbar i födelsedagspresent
Glaspärleresan – En spännande saga om Oliver och Terry i landet Innanför. Ett ställe fyllt av egendomliga varelser. Ska de klara sig helskinnade ur det här äventyret?
Bästa presenten till en 9-årig kille är radiostyrda bilar En radiostyrd bil är ju en önskedröm för många killar. Den här bilen är supersnabb och var faktiskt inte så dyr som jag trodde heller.
En radiostyrd bil är ju en önskedröm för många killar. De var faktiskt inte så dyra som jag trodde.
Den här presenten kommer inte den 9-åriga killens familj att gilla. Men skämtsaker är något som en 9-årig kille älskar!
Den här presenten kommer inte den 9-åriga killens familj att gilla. Men skämtsaker är något som en 9-årig kille älskar!

Zcooly matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig. Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig. Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan. Läs mer och beställ

Billiga presenter till en 9-årig kille

Vill du hitta billiga presenter till en 9-årig kille? Då har jag många bra idéer. Det skulle kunna vara: film (brukar säljas 3 för 99…räcker till fler kalas), fina pennor, pysselbok om att vika flygplan, stressboll, waboba, tatueringspennor, fiskespel, Harry Potter legogubbar,  Monkey drop, växande dinosaurieägg, en magnet, studslera, flygande tefat, frisbee, drake, coola sudd, pruttlera, splashande groda eller en bok om att vika pappersplan.

Kul suddgummi som doftar gott är en billig och rolig present för en 9-årig kille
En drake är en billig present som en 9-årig kille gillar
Att flyga drake kan vara en ny och roliga grej att prova. De flesta barn idag har inte provat.
En frisbee är en rolig present till en nioårig kille
En frisbee är en billig present och det är en kul sommaraktivitet för 9-åriga killar
Tatueringspennor är en bra present till nioåriga grabbar
Tatueringspennor brukar bli uppskattat bland barnen. Nu kan alla kompisar gaddas
Ett fiskspel är en billig present till en 9-årig kille
Fiskspelet en klassiker, men är ändå en rolig present att ge en 9-årig kille när han fyller år.
Wabobaboll är en kul leksak han kan ta med till stranden
En waboba boll som studsar på vattnet är en kul, men ändå billig present som en 9-årig kille gillar att få när han fyller år.
Det går även att ta med roliga grejer i badet. En 9-årig kille kommer älska att fiska bajskorvar med ett fiskespö. Det kan även vara en kul lek på födelsedagskalaset.
Att föda upp en egen drake är en önskedröm för många killar. Det är faktiskt heller så dyrt.
Ett ägg som man täcker med vatten och inom något dygn kommer ägget att börja kläckas. Dinosaurieägg är en cool present.
Legogubbar med Harry Potter karaktärer är en kul och billig present
9-åriga killar som gillar berättelsen om Harry Potter kommer att gilla att få legogubbar med olika karaktärer ur boken.
Billig present som en 9-årig kille tycker om är klämlera
En mysig klämlera är något som en 9-årig kille kommer bli glad för att få på födelsedagen. Den är också väldigt stretchig.
Billig retro present till en 9-årig kille
Kommer du ihåg de här snurrgrejerna från när du var barn? Man drar i ett snöre och helikopterdelen flyger iväg. Har man tur landar den inte på taket.
Att få en stor magnet när han fyller 9 är en bra och billig present.
Det här är en födelsedagspresent som 9-åriga grabbar gillar. En stor magnet. Den kan användas till mycket, för att leta skatter till exempel.
Pruttlera är en present som en 9-årig kille kommer älska
Killar i den här åldern har bajs- och prutthumor. En soptunna med slime som pruttar när man trycker ner fingret är en riktig favoritpresent.
Billig present som en 9-årig kille kommer älska
Ytterligare en fin grej för killen med prutthumor. Med en pruttkudde kommer ha kunna glädja sin omgivning tusentals gånger.
Bra present till 9-årig kille som inte kostar så mycket
En billig och rolig födelsedagspresent till en 9-årig kille – 100 papersflygplan att vika innehåller både mönstrade papper och instruktioner för hur man viker dem.

Fler presenter att köpa till barnkalaset hittar du här.

Vad gillar 9-åriga killar?

9-åriga killar är förstås lite olika. Men gillar väldigt ofta att få nya coola prylar och att få sticka iväg på äventyr av något slag.

Bio och Donken
besök vikingastaden Birka
Älgsafari

Kanske vill du inreda ett gaming rum till en kille? Då är det viktigt med skrivbord och lite coola prylar i rummet.

TV-spel till en 9-årig grabb

TV spel brukar också vara sådant som en 9-årig kille önskar sig väldigt mycket. Just nu är det Playstation 4, Xbox one och Nintendo Switch som gäller. Jag har samlat massa bra TV-spel på den här sidan.

Ett tv-spel är en present som en 9-årig kille gillar
TV-spel PS 4
Ge 9-årig kille ett tv-spel det kommer han gilla
TV-spel xbox one
Det här tycker en 9-årig kille om att få i födelsedagspresent
TV-spel nintendo Switch

Godis i present

Godsaker – alla barn älskar förstås godsaker. Varför inte ge honom en GIGANTISK chokladkaka. Den här presenten från Coolstuff kommer han inte glömma bort i första taget! Eller kanske en candy grabber är något för den 9-åriga killen du ska fira? Han skulle garanterat bli överlycklig över att få en egen kyl fulladdad med läsk.

Godisautomater är presenter som en 9-årig kille gillar
Det här är en statupryl för 9-åriga killar. En candygrabber där han får fiska upp sitt godis.
Läskkyl i present till 9-årig kille
Ett kylskåp att förvara läsk i är en riktigt bra present till en 9-årig kille. Det är en cool och praktisk inredning.

Lukta gott i present till 9-årig kille

Även 9-åriga killar tycker om att lukta gott. En bra present är t.ex. Adidas duschtvål. Även små killar tycker om att lukta gott på skoldiscot. Kanske även ett hårvax eller hårgelé som du hittar i matbutiken är en bra present till honom? Eller en hårtork, så han kan komma iväg snabbt efter duschen.

Gosedjur i present till 9-årig kille

Vill du köpa gosedjur till en nioårig kille så ska du satsa på någon lite tuffare sort som t.ex. dinosaurie eller Pokemon. Med en dinosaurie i sängen skrämmer man garanterat bort alla spöken.

Fina gosedjur som 9-åriga killar vill ha
En fin hund kan också falla en 9-årig kille i smaken.
gosedjur i present till 9-årig kille
De flesta 9-åriga killar gillar pokeomon och speciellt Pikachu.

Sportprylar till nioåriga killar

Om han håller på med någon sport finns det kanske prylar till den som du kan vara med och sponsra. Betala för hans nästa termins fotboll, innebandy eller den kommande terminen. 

Sporter

Håller han inte på med någon speciell sport så kan det vara kul att få pingisracketar, fotboll, tennistränare eller en basketboll. 

Ett fotbollsmål är också kul att ha i trädgården för sportiga killar. Det kan packas ihop till ett litet paket.
Ett fotbollsmål är också kul att ha i trädgården för sportiga killar. Det kan packas ihop till ett litet paket.
En bra present till en 9-årig kille är sportprylar så som en fotboll
En riktig fotboll är så klart en sportpryl som en kille behöver, nu funkar det inte med plastboll längre.
I present till en 9-årig kille som ska bli fotbollsproffs, vad passar då bättre än att ge honom ett Uppblåsbart fotbollsdart
I present till en 9-årig kille som ska bli fotbollsproffs, vad passar då bättre än att ge honom ett uppblåsbart fotbollsdart
En basketkorg är en bra present till en 9 årig kille

Att få en basketboll i present när han fyller 9 år är en bra present
Till sin basketkorg behöver han förstås även en basketboll. Basket är en sport som 9-åriga killar brukar gilla.
Pingis racket är en bra present eftersom man ofta spelar pingis i skolan eller hemma med en kompis.
Pingis racket är en bra present eftersom man ofta spelar pingis i skolan eller hemma med en kompis.
Ett set med två tennisracket och två bollar är också en kul present till en 9-årig kille som är sportintresserad. Perfekt storlek för barn.
Ett set med två tennisracket och två bollar är också en kul present till en 9-årig kille som är sportintresserad. Perfekt storlek för barn.

Motionsredskap

Andra motionsredskap som 9-åriga killar önskar sig är studsmatta, cykel, skateboard och en sparkcykel.

Studsmatta är en rolig present till en 9-årig kille
En studsmatta är en present som barn brukar tycka om att få.
En skateboard är en tuff present för en 9-årig pojke att få
En lite tuffare present som passar en 9-åring bra är en skateboard.
Ge en sparkcykel i present till killen som fyller 9 år.
9-åriga killar brukar tycka om att åka kickbike eller sparkcykel

Badhus

Ett presentkort på ett besök på närmsta äventyrsbad eller ett terminskort på badhuset är också en mysig present att få gärna i kombination med ett par nya badbyxor.

Simdyna i present till nioårig kille
Om han inte redan kan simma så är en hajfena en riktigt bra födelsedagspresent till honom.
Simglasögon är en användbar födelsedagspresent
Simglasögon brukar också bli mycket uppskattade. Det brukar gnällas mycket på vatten i ögonen.

Presenter för utelek

Vore det inte häftigt att ge 9-åringen en riktigt bra present. En present som ingen annan har och något som gör att han kommer träna upp en ny cool färdighet som han kommer kunna imponera på hela världen med? En sådan häftig present att ge en 9-åring är en lina. En sån där lina som han spänner upp mellan två träd och sedan balanserar på. Kanske är svårt till att börja med. Men att kunna gå på lina kommer imponera både på släkten, vännerna och inte minst tjejerna i framtiden.

En annorlunda och häftig gåva till killen som fyller 9 år.
Köp en lina att balansera på. Fast han bara fyller 9 brukar det gå bra.
Kul grej att ge en 9-årig kille i present
Eller en kompisgunga där han kan hänga tillsammans med kompisar.
Linbana i present till en 9-årig kille
En linbana är också en riktigt bra present till en 9-årig kille

Barn nu för tiden verkar vara VÄLDIGT stressade

De behöver påstår i alla fall att de behöver stressbollar av olika slag. Fasta stessbollar, genomskinliga stressbollar, stressbollar med kulor, stressbollar i nät, stressbollar som är formade som olika figurer. Se till att killen blir mindre stressad, köp en stressboll och en hängmatta till honom. 

En hängmatta är en present som 9-åriga killar önskar sig
En hängmatta som går att ta med till stranden.
Stressbollar

Helt ute verkar det däremot vara med fidgetspinners som var så poppis för ett tag sedan.

Vad tycker en 9-årig kille om att läsa?

Böcker

Spännande böcker att läsa för 9-åringar är t.ex. Fem-böckerna, gåtbok, en bok med Bellmanhistorier, Första boken i Mangolds serie Landet innanför, bok om dinosaurier, Lassemajas detektivbyrå eller Laura Trenter (pappa polis-serien). 

Spännande böcker att ge i present till en 9-årig kille
Femböckerna brukar vara spännande och tilltala en 9-årig kille.
Spännande bokserier i present till 9-årig kille
Mangoldserien är bra böcker som 9-åringar gillar
Bra bokserier för 9 åriga pojkar
Pappa polis-serien är en spännande serie för 9-åriga killar
Gåtbok i present till 9-årig pojke
Tyvärr för familjen så brukar 9-åriga killar gilla gåtböcker. Beställ den från Amazon.
Uppslagsböcker som en 9-årig kille gillar att få i födelsedagspresent
Att läsa om dinosaurier brukar vara spännande.
bok med Bellmanhistorier i present till nioårig pojke
Även böcker med Bellmanhistorer brukar vara bra presenter.
Lassemajaböcker brukar 9-åriga killar tycka om
Böckerna om Lasse-Majas detektivbyrå brukar tilltala 9-åriga killar

Tidningar

Eller kanske en prenumeration på en tidning är en bra idé? Tidningar som 9-åriga killar brukar gilla är KP, SvD Junior och Robot presenterar Minecraft. Du hittar massor av fler tidningar hos Tidningskungen.

KP är en tidning som passar nioåringar gillar
Prenumeration på KP
Ett presentkort på en tidningsprenumeration i present till en 9-årig kille
Presentkort så den 9-åriga killen kan välja sin present själv.
Tidning med nyheter speciellt för barn
Prenumeration på SvD Junior
Tidning med mindcraft i present till en 9-årig kille
Tidning Robot presenterar Minecraft

Pysselböcker

Pysselböcker är också roligt att få i present. Det finns till exempel pysselböcker för matte, med korsord eller böcker för att lära sig teckna manga eller vika origami.  

Kul pysselbok i present till 9-årig kille
Det är kul när man kan göra skolarbetet kan göras lustbetonat. Den här pysselboken är ett bra sätt.
Bra korsord som passar 9-årig kille
Att lösa korsord brukar vara kul. Den här boken innehåller korsord som är lagom svåra för honom.
Bra bok teckna manga i present till 9-årig pojke
Är det en kille som tycker om att måla så kan en bok om att teckna manga vara en bra 9-årspresent.

Bok om att vika flygplan där man också får med fina papper att vika av.
Bok om att vika flygplan där man också får med fina papper att vika av.
Bok med origami i present till en 9-årig kille
Origami och att vika figurer i papper är inte längre svårt.
Rolig pysselbok med matte är en bra present till en 9-årig kille som fyller år
Rolig pysselbok med matte är en bra present till en 9-årig kille som fyller år

Harry Potter

Gillar 9-åringen Harry Potter? I så fall finns det ju både böcker, filmer, målarbok och massa samlarsaker som är kul att få. Tänk dig en egen trollstav, en tidvändare eller den nya Harry Potter kokboken.

Filmer som en 9-årig kille gillar
En filmsamling är en bra present till en 9-årig kille. Han kommer älska Harry Potter.
Samlardockor i present till en 9-årig kille
Kokböcker i present till en 9-årig kille
Den inofficiella Harry Potter kokboken innehåller recept från sagan.

De Harry Potter böcker som finns är dessa. OBS: de ska läsas i ordning:

Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
1- Harry Potter
och de vises sten.
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
2 – Harry Potter och Hemligheternas kammare
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
3 – Harry Potter Fången från Azkabnban
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
4 – Harry Potter och den flammande bägaren.
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
5 – Harry Potter och
Fenixorden
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
6 – Harry Potter och
Halvblodsprinsen
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
7 – Harry potter och dödsrelikerna
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
Harry Potter och det fördömda barnet
Harry potter är spännande böcker att ge en kille när han fyller nio år
Harry Potter en magisk historia

Gillar han Harry Potter finns det förstås både filmer och en mängd tillbehör att köpa i present till 9-åringen. Tillbehören de önskar sig är trollstav, bygg modeller, spel, den gyllene kvicken, morgonrock, tofflor och mycket mycket annat.

Det finns massor av presenter att ge någon som gillar Harry Potter, så jag har försökt samla alla presenter till Harry Potter fans här.

Vad önskar sig en 9-årig kille i present?

När man är 9-och brinner av äventyrslust och upptäckarglädje finns det mycket coola prylar man önskar sig: Kikare, diablo, kulbana, ett besök på Tom Titts, en egen väckarklocka, walkietalkies, 3D pussel, filmer och biobiljetter. 

Tuffa prylar

En kikare är en cool pryl till en 9-årig kille
En kikare är en present som 9-åriga killar tycker om att få
En cool modell som 9-åriga killar kan bygga
En cool modell som 9-åriga killar kan bygga
En väckarklocka är en bra present till en 9-årig kille Rolig väckarklocka där det gäller att träffa rätt för att stänga av larmet.
Rolig väckarklocka där det gäller att träffa rätt för att stänga av larmet.
Tuff present till nioårig kille Walkie-talkies är kul presenter för 9-åringar
Walkie-talkies är kul presenter för 9-åringar

Robot i present till en 9-årig kille

För en 9-årig kille är en robot det coolaste som finns. Det finns robotar fyllda av slime och andra som man kan styra själv.

Robot som är fylld med slime.
Ett coolt set där den 9-åriga killen själv får bygga ihop sin robot för att sedan programmera den.
Ett coolt set där den 9-åriga killen själv får bygga ihop sin robot för att sedan programmera den.
Roboten Silverlits Maze är robotarnas utbrytarkung. Han kan dessutom dansa och följa linjer.

Experimentlådor

Här får han bygga en bubbelmaskin samtidigt som han lär sig om elektronik.
Här får han bygga en bubbelmaskin samtidigt som han lär sig om elektronik.
Experimentlåda där han får lära sig mer om kemi, något som verkligen intresserar en 9-årig kille.
Experimentlåda där han får lära sig mer om kemi, något som verkligen intresserar en 9-årig kille.

Dinosaurer

Kanske gillar han dinosaurier och önskar sig ett utgrävningsset? Där han först med penslar försiktigt får gräva fram dinosaurieskelettet för att sedan pussla ihop den och se vad det blir för dinosaurie.

Det här önskar sig en 9-årig kille i present ett utgrävningsset
Ett coolt utgrävningset är en riktigt häftig present till en 9-årig kille som gillar dinosaurier.
 En 9-årig kille brukar tycka om att få dinosaurier att hänga på väggen i sitt rum.
En 9-årig kille brukar tycka om att få dinosaurier att hänga på väggen i sitt rum.

Kläder i present till 9-årig kille

Till en 9-årig kille är det fortfarande ok att köpa kläder i present. Han kommer kanske inte bli strålande glad, men accepterar det. En snygg munkjacka, ett par nya sneakers eller varför inte lite nya fina kalsonger. Men ännu bättre blir det om du ger honom ett presentkort på kläder så han i alla fall kan vara med och välja vad som ska köpas.

Vad ger man i present till en 9-årig kille som redan har allt?

Bra presenter till en 9-årig kille som redan har allt är presentkort på någon tidning, aktier hos Avanza och biobiljetter. Det är saker som inte ger honom så mycket saker i rummet heller .

Prenumeration på tidningen Scooby-Doo
Prenumeration på tidningen Scooby-Doo
Presentkort på bio inklusive läsk och popcorn.
Prenumeration på Kamrat Posten KP
Prenumeration på Kamrat Posten KP
Eller öppna ett konto på avanza och köp lite aktier i present till en 9-årig kille
Eller öppna ett konto på avanza och köp lite aktier i present till en 9-årig kille
Presentkort på valfri tidning
Presentkort på valfri tidning

Relaterade frågor

Vad kan man ge till en 9-åring? Till en 9-åring är det uppskattat att ge biobiljetter, lego, en boxboll, Harry Potter saker, robot, ninjabana, en radiostyrd bil, stjärnprojektor, gravitrax, en fin tavla eller pop its.

Vad kan en 9-åring önska sig i julklapp? En 9-åring önskar sig ofta lego, en fin lampa till rummet, elgitarr, Minecraft-saker, lego, godis och en ny mobiltelefon i julklapp.

Vad önskar sig en 10 årig pojke? En 10 årig pojke önskar sig en ny mobiltelefon, spel, biobiljetter, choklad, basketkorg, ninjabana, ett kort på badhuset, balanslina och en tuff tröja.

Vad kan man köpa till 10 åring? Till en 10 åring kan man köpa en fin tröja, baka polkagris-upplevelse, en bra bok, ett utgrävningsset, lego, Guinness rekordbok eller IQ-pussel.

Vad är en bra present till en 9-årig dotter? Bra presenter till en 9-årig dotter är ett kassaskåp, experimentlåda, ljusbox, choklad, popcornmaskin, Harry Potter filmerna eller pengar i aktier. Fler tips på presenter till 9-årig dotter kan du hitta här!

Vad gillar 10-åriga killar? En 10-årig kille gillar experimentlådor, svårare legobyggen, tv-spel, klättervägg, godismanskiner, pussel, bondespelet och att få en gitarr. Tips på fler saker som 10-åriga killar gillar kan du hitta här.

Vad är en bra julklapp till en 9-årig kille? En bra julklapp till en 9-årig kille är en uggla, en drake, skateboard, Lego polishus, trollerilåda eller en fin lampa. Fler tips på julklappar till 9-åringar kan du hitta här.

Tips på fortsatt läsning

Jag hoppas att du hittade vad du letade efter! Fler tips om bra presenter kan du hitta på dessa sidor.

 • Leksaker 9 år

  Leksaker 9 år

  Att hitta passande leksaker för en 9-åring kan vara en utmaning eftersom barn i denna ålder är på väg att bli tonåringar och har ofta utvecklat sina egna intressen och hobbyer. Men det finns fortfarande många leksaker som kan vara underhållande och lärorika för dem. Nedan följer några exempel på lämpliga leksaker för en 9-åring. […]

  Läs mer..


 • Den ultimata guiden för att hitta den perfekta Julklapp till 9-årig pojke

  Den ultimata guiden för att hitta den perfekta Julklapp till 9-årig pojke

  Julen är en magisk tid på året och det är en tid då vi ger och tar emot presenter från våra nära och kära. Att hitta den perfekta julklappen kan dock vara en utmaning, särskilt när det gäller att köpa en Julklapp till 9-årig pojke. Denna ålder är en spännande tid i ett barns liv […]

  Läs mer..


 • Present Till 9-Årig Tjej: Roliga och lärorika idéer

  Present Till 9-Årig Tjej: Roliga och lärorika idéer

  Det kan vara lite knepigt att veta vad hon önskar sig. Men jag har tagit reda på vad som är en bra present till en 9-årig tjej. Här kommer jag berätta om de bästa presenterna. Så, vad önskar sig en 9-årig tjej i present? Några saker som 9-åriga tjejer garanterat vill ha i present är […]

  Läs mer..


Present till 9-årig kille
Rulla till toppen