Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 2-Åring

Söker du efter en julklapp till 2-åring? Då har du hamnat rätt, här har jag samlat massor av bra julklappar! Här hittar du både kläder och leksaker att ge bort till en tvååring.

Så vad är då en bra julklapp till en 2-åring? En bra julklapp till 2-åring är leksakståg, docka, trumma, gitarr, en Luddebok, en bil, pussel, klossar, plocklåda, nallar, Pippi Långstrumpsaker, ryggsäck och låtsasmat.

Men fortsätt läs så ska du få fler tips på suveräna julklappar till en 2-åring! Julklappstips till en 2 åring som innehåller både leksaker, kläder och andra saker de kan behöva.

Vad är en bra julklapp till en 2-åring?

Upplevelser i Julklapp till 2-åring

Familjedag på Sydpoolen

En julklapp som kommer skapa minnen är en härlig familjedag på Sydpoolen. Detta äventyr fyllt med vattenlek och glädje ger en oförglömlig upplevelse för både barnet och familjen.

Barn fotografering

En minnesvärd julklapp till en 2-åring är en barnfotografering. Det är en chans att fånga barnets oskyldiga charm och personlighet i vackra bilder. En present som kommer vara uppskattad av både föräldrar och barn.

Junibacken

En oförglömlig present barn är ett besök på Junibacken. Utforska en magisk värld full av sagor, äventyr och favoritkaraktärer. En spännande upplevelse som kommer skapa glädje och minnen för livet.

Aktivitetsleksaker och pedagogiska leksaker

Aktivitetsleksak för 2 åring

När du letar julklappar barn 2 år ta en titt på aktivitetsleksakerna! En aktivitetsleksak är något som kan sysselsätta små barn länge. Den här är gjord av trä, utformad som en rymdraket. Mycket sysselsättning och såna här leksaker främjar öga hand koordinationen. Så det är en superbra julklapp till en 2 åring.

Plocklåda i present

Sorteringslåda där man ska stoppa klossar i rätt hål. Mickis plocklåda är en underbar present till små barn! Den främjar finmotorik och kreativitet hos barnen samtidigt som de har kul med att sortera och utforska.

plocklåda Micki

Sparkbil till små barn 2 år

Tvååringar älskar sparkbilen för att den ger dem möjlighet att utforska sin omgivning på ett roligt sätt samtidigt som den tränar deras motoriska färdigheter och balans. Här har du en present som verkligen kommer älskas högt.

Leksakskök och tillbehör för fantasifull lek 2 – 3 år

Leksaksmat

En bra julklapp är mat som de kan laga. Denna julklapp är perfekt för en 2-åring! Hållbar leksaksmat i trä, tyg eller plast, idealisk för lek i barnens leksakskök. Med förvaring för enkel organisering.

leksaksmat med många ingredienser present till barn

Kakfat

Detta kakfat i trä från Micki är en underbar julklapp! Den främjar kreativ lek och låter barnen servera fantasifulla bakelser. Perfekt present för småkockar.

kakor till leksaksköket

Te set

En tvååring kan mycket väl tycka om denna julklapp! Det är gulligt och främjar fantasifull lek och social interaktion.

Dockkök

Micki leksakskök är en fantastisk present! Det är ett leksakskök som ger barnen möjlighet att leka och utforska matlagning. Det främjar kreativitet och rollspel.

Dockkök spis vitt Micki

Sopborste och sopskyffel

Denna leksak är en fantastisk present till en tvååring eftersom den är tillverkad av hållbart trä, främjar motorisk utveckling och kreativitet genom lek.

Bygg- och skaparleksaker

Pussel

Denna julklapp är perfekt för en tvååring!

Knoppussel fordon Melissa and Doug

Stapelleksak

Denna julklapp är perfekt för en 2-åring! Jabadabado stapelbar kub med söt kanin-design, perfekt för lek och utveckling av motoriska färdigheter.

Järnväg

2-åringar tycker om att leka med en träjärnväg och köra runt med sitt tåg. Denna julklapp är perfekt för en tvååring ! Ett Brio World järnvägsset med 17 delar i safari-tema för spännande lek och äventyr.

Järnväg set Brio Safari

Duplo Disney Camping

Duplo är en fantastisk julklapp till 2-åringar! Det främjar kreativitet och motoriska färdigheter genom rolig bygg- och lekaktivitet.

Klossar Hej Lönne

De här Hej Lönne byggklossarna kan användas på många sätt! Barn kan bygga hus, torn, broar, eller skapa sina egna fantasifulla strukturer. Klossarna främjar också finmotorik och kreativitet.

Aktiviteter

Babyboxen julklapp till barn 2 år

Babyboxen är en prenumeration där man varje månad får en LittleUnBox fylld med inspiration, överraskningar och kul produkter som följer barnets utveckling och ålder. Varje månad får man ett nytt spännande paket på posten.

Pop up djur

Denna leksak var den allra första min son skrek efter i butiken, och han älskade den från första stund. Hans skratt när djuren hoppade upp var oförglömligt!

Personliga presenter till barnet

Barnstol med namn

Denna personliga barnstol med namn är en unik och praktisk present för barn. Den lägger till en personlig touch i barnets rum.

Verktygslåda med gravyr 

Denna personliga verktygslåda i trä är en unik julklapp. Graverat med namnet på mottagaren blir den både praktisk och minnesvärd, perfekt för små händiga barn eller en speciell present.

Graverad lådcykel

Denna barnlastcykel är en förtjusande julklapp som ger barnet möjlighet att utforska världen på ett roligt och säkert sätt. En personlig touch med namn eller meddelande gör den extra speciell.

Ryggsäck med namn till barnet

En gullig eller rolig ryggsäck är en passande julklapp till en tvååring. Den kan man ha extra kläder eller utflyksmat i. Den här är väldigt söt med sin dinosaurie i en extra ficka på utsidan. Det är en ryggsäck 2 åringen kommer älska att få i julklapp.

Inredning i julklapp

Tavla av barnet

En fantastisk julklapp till en tvååring är ett personligt porträtt. Det är en present som inte bara förevigar barnets stora charm utan också skapar ett minne för livet. Ett vackert och meningsfullt sätt att föreviga denna speciella tid i deras liv.

Nattlampor som julklappar

En nattlampa är en perfekt julklapp till en 2-åring för trygghet, bättre sömn, lekfullhet och smidighet vid nattliga behov.

Väggdekor

Väggstickers är en kreativ och lekfull inredningsidé för ett 2-årigt barns rum. De skapar en fantasifull och färgglad atmosfär.

Vägglampa för det lilla barnet

Den här söta vägglampan är perfekt för ett 2-åringens rum! Dess vita design är elegant och skapar en mysig atmosfär.

Matta

Den här vackra båtmattan från Little Dutch är en utmärkt inredningsdetalj för barnrummet. Med sin blå gula färg och båtmotiv skapar den en charmig atmosfär.

Bord och stolar som julklappar

Detta Scandi bord och stol set i grått är en stilfull och funktionell möbel för barnrummet. Perfekta julklappar för lek och måltider.

En fin tavla i julklapp till tvååring

En fin tavla att hänga på väggen i barnets rum. Den här är väldigt söt tycker jag. Det är en julklapp till 2 åring, som även föräldrarna kommer älska mycket. Inredning är väldigt fint julklappstips.

Sängkläder dinosaurie

Att ge fina sängkläder i julklapp till 2-åringar är omtänksamt och praktiskt. Det skapar en mysig och trygg sovplats för dem.

Gosedjur är bra julklappstips till barnet

Gosedjur dinosaurie

Denna stora Triceratops-dinosaurie är en imponerande julklapp! Den inspirerar till lek och lärande om dinosaurier med sin imponerande storlek och detaljer.

Kanin från Bukowski

Kaniner brukar också bli väldigt äskade. Denna är en bra julklapp eftersom den är gosig och mjuk, perfekt för att ge tröst och kärlek till mottagaren, särskilt under julen.

Dragleksaker julklappstips till 2 åring

Dragdjur i trä 

Gullig kanin som åker bil i julklapp till barn 2 – 3 år. Denna julklapp är perfekt för tvååringar! Ett charmigt dragdjur i trä som främjar lekfullt lärande och motorisk utveckling. Tåget är både roligt och pedagogiskt.

Dockor är jättebra julklappar till barn 2 år

Docka Emelie Rubens barn 0 – 3 år

En gullig docka kommer barnet att älska. Denna julklapp, Rubens Barn mjukdocka Emelie, är perfekt för en tvåårig tjej eller kille. Främjar empati och lekfull omsorg. Det är dockor passar 0 – 3 år.

docka med mjuk kropp

Dockvagn till barnet

Denna julklapp är underbar! En dockvagn i mjuka färger ger möjlighet till fantasifull lek och främjar socialt samspel och omsorg. Den passar alla barn, både flickor och pojkar älskar att leka med dockor.

Docksäng

Nästa julklappstips är att ge 2-åringen en egen dockasäng, främjar fantasi och omsorg. Den vackra rosa färgen gör den extra speciell. En minnesvärd present!

Miniatyrvärldar i julklapp till barn

Dockhus Tender leaf

Detta fina dockhus är en underbar julklapp. Tender Leaf träleksaker dockhus Rosewood inspirerar till kreativ lek och fantasi.

Böcker i julklapp till tvååring

Bok som handlar om barnet själv

Här är det kanske bästa av all julklappstips till barn 2 år. En riktigt bra julklapp hittar du här! Det här är en saga som handlar om honom eller henne.

Ludde

Luddeböckerna är superbra julklappstips barn 2 år. Det är en charmig bok som uppmuntrar till läsning och fantasi. De har humor som barnet kommer älska.

luddebok är en kul present till små barn

Större julklappar till 2 åringar

Hjälpa till i köket pall 

Detta julklappsförslag är ett pedagogiskt inlärningstorn i trä som erbjuder 2-åringar möjligheten att vara med och laga mat utan att ramla av stolen och slå sig. Det är en hållbar och lärorik present som främjar barnets utveckling.

Baby rutschkana klättervägg LitenLeker

Denna julklapp är en rolig 2-i-1 lekupplevelse. Stegen med rutschkana och klättervägg är utformad för att främja motorisk utveckling och äventyr. Den grå designen är stilren och passar bra i barnrummet. Barnet kommer älska denna present!

Gunghäst val

Moby, den gungande valen, är en rolig och färgglad leksak som ger glädje och skoj till barn. Perfekt som julklapp eller present när barnet fyller år.

Bygga koja ställning

Denna kreativa byggnadsfastning, ger barn möjlighet att skapa och utforska. En fantastisk julklapp som inspirerar till fantasifull lek och inlärning.

Pulka

En superbra julklapp till en 2-åring är en pulka. Det brukar de tycka mycket om att åka. En pulka är den perfekta julklappen! Den ger möjlighet till rolig vinterlek och utomhusäventyr. En fantastisk present att uppskatta. 0-2 år kan du även fundera på en babypulka.

Pysselsaker till barnet i julklapp

Vattenritningsmatta

En stor matta där barnet kan rita med en vattenpenna, helt stökfritt och färgerna försvinner när mattan torkar.

Målarbok

En målarbok är en utmärkt present till 2-åringar! Den främjar kreativitet och färdigheter medan de utforskar färger och former.

Vaxkritor är billiga julklappar

Att ge kritor som julklapp är en underbar idé! Det främjar kreativitet och ger barnet möjlighet att uttrycka sig genom konst. Det är billiga men väldigt uppskattade julklappar.

Pussel bondgård

Detta pussel är en underbar julklapp till barnet! Det främjar skojig inlärning och problemlösning med sitt färgglada och roliga design.

Fingerfärg 

Att ge fingerfärg är en kreativ julklapp! Den uppmuntrar till konstnärligt uttryck och skapar roliga och minnesvärda stunder.

Play doh lera start set

Play-doh-lera är också en fin julklapp att ge 2-åringar. Denna billiga julklapp är perfekt! Hasbro Play-Doh 8-pack Rainbow ger timmar av kreativ lek och utforskning med giftfri modellera.

Pippisaker i julklapp

Pippi Långstrump utklädningskläder

Utklädningskläder är jättebra julklappar till 2-åringar. Låt bli att köpa skorna bara, för de snubblar barnen på.

Utklädningskläder Pippi Långstrump

Film Pippi Långstrump

En film med Pippi är en väldigt fantastisk julklapp. Den kommer att ses ungefär 1000 gånger.

Pippi Långstrum är bra filmer att ge minde barn i present

Pippi docka

En Pippidocka är också en rolig julklapp att få. Denna Pippi-docka är en klassisk och kärleksfull julklapp! Den låter barnen leka med en av sina favoritkaraktärer från böckerna.

Docka pippi långstrump i tyg

Pippi peruk

En peruk är också kul att få i julklapp. Denna Pippi Långstrump-peruk är ett fantastiskt tillbehör för lek och maskerad! Den låter barnen klä ut sig som den älskade Pippi-karaktären.

Pippi Långstrump peruk

Ge 2 åringen musik i julklapp

Piano

Detta piano fantastisk julklapp till de lilla barnet! Det främjar musikalisk utveckling och ger barnen möjlighet att utforska och skapa musik.

Gitarr

Det är bra att redan när barnet är 2-år lägga grunden för karriären som rockmusiker. En fin present att ge ett litet barn.

Trumma Brio

En trumma är även det en rolig julklapp att ge en 2-åring. En 2-åring kommer att älska denna julklapp eftersom den Brio-trumman i rött och vitt ger möjlighet till musikalisk lek och utveckling av rytm och motorik.

brio trätrumma i present till barn

Övriga leksaker och spel för små barn

Noaks ark i present

Denna julklapp är perfekt för en tvååring! En träleksak med Noaks ark-tema för rolig och lärorik lek. Det är en spännande leksak som barnet kommer ha glädje av under många år.

Brandbil till små barn

En fin brandbil kommer 2-åringen säkert att gilla. En brandbil är en spännande leksak för barn, då den inspirerar till fantasifull lek och lär om säkerhet och räddningsinsatser.

Brandbil som passar små barn

Ryska dockor

Ryska dockor är en spännande julklapp till en 2-åring! De lockar till lek och utforskning samtidigt som de främjar finmotorik och fantasi.

Parkeringshus

Denna present är idealisk för 2-åringar! Ett parkeringsgarage ger timmar av lekglädje med bilar och övar samtidigt finmotorik och fantasi.

Kläder – julklappstips barn 2 år

POP kläder

Kläder är en praktisk och användbar julklapp till 2-åringar. Denna randiga tröja från Polarn O. Pyret är både snygg och bekväm. De är kläder som både barnet och föräldrarna älskar.

Julpyjamas till barn

En julpyjamas kan bli en bra present eftersom den skapar en mysig julstämning och ger en speciell känsla under julnatten.

Relaterade frågor

Vad ska man ge i present på en födelsedag när barn fyller 2 år? Bra presenter till barn som fyller 2 år en gosedjursval, teservis, ett enkelt spel, en nattlampa eller möbler. Fler tips på födelsedagspresent till barn som fyller 2 hittar du här.

Vad är en fin present till en 2-åring? Fina presenter till en 2-åring är till exempel ett dockkök med mat, möbler till hans eller hennes rum eller en fin nalle. Fler fina presenter till en 2-åring kan du hitta här.

Vad är en bra present till en 2-årig pojke? En bra present till en 2-årig pojke är en pulka, ett vattenland, en trehjuling, rutschkana eller piratväskor. Fler presenter till en 2-årig pojke kan du hitta här.

Vad finns det för pedagogiska leksaker till 2-åring? Pedagogiska leksaker är till exempel byggklossar, pussel, målarbok och duplo.

Tips på fortsatt läsning

Julklapp 3 år

Julklappar till barnbarn

Letar du efter den perfekta julklappen till en 2-årig tjej eller kanske fina leksaker som passar en två åring? Oavsett om det är till en 1,5-åring, 1-åring eller till och med en 3-åring kan det vara en utmaning att hitta något unikt och minnesvärt. Vi förstår att barn ibland kan verka ha allt redan, men vår samling av julklappar till barn som har allt är designad för att inspirera och förtrolla. Varför inte överraska den lilla älsklingen med en speciell Alla hjärtans dag-present som sprider glädje och värme? Vi hoppas att du hittar den perfekta gåvan som kommer att skapa magiska ögonblick och skänka leenden på den speciella dagen.

Julklapp 2-Åring
Rulla till toppen