Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Julklapp Till 2-Åring

Söker du efter en julklapp till 2-åring? Då har du hamnat rätt, här har jag samlat massor av bra julklappar! Här hittar du både kläder och leksaker att ge bort till en tvååring.

Så vad är då en bra julklapp till en 2-åring? En bra julklapp till 2-åring är leksakståg, docka, trumma, gitarr, en Luddebok, en bil, pussel, klossar, plocklåda, nallar, Pippi Långstrumpsaker, ryggsäck och låtsasmat.

Men fortsätt läs så ska du få fler tips på suveräna julklappar till en 2-åring! Julklappstips till en 2 åring som innehåller både leksaker, kläder och andra saker de kan behöva.

Vad är en bra julklapp till en 2-åring?

Julklapp till 2-åring

När julen närmar sig och det är dags att köpa julklappar till den lilla 2-åringen i ditt liv, kan det vara kul att leta efter något unikt och spännande som kommer att föra glädje och lekfullhet till deras värld. Vid denna ålder är barnet nyfiket, energiskt och redo att utforska världen omkring sig. Därför har vi satt ihop en lista med kreativa och roliga julklappsförslag som är anpassade för 2-åringar och som kommer att stimulera deras fantasi, utveckla deras färdigheter och ge dem många glada stunder. Låt oss ta en titt på några av dessa unika presenter som kommer att sprida julglädje till den lilla i familjen!

Upplevelser för barn

Julen handlar om mer än bara presenter, det handlar om att skapa minnen som varar för alltid. Här utforskar vi några underbara upplevelser att ge till en 2-åring. Från vattenäventyr på Sydpoolen till magiska ögonblick med barnfotografering och spännande äventyr på Junibacken, dessa gåvor kommer att fylla julen med glädje och minnen som kommer vara dyrbara under hela livet.

Familjedag på Sydpoolen

En julklapp som kommer skapa minnen är en härlig familjedag på Sydpoolen. Detta äventyr fyllt med vattenlek och glädje ger en oförglömlig upplevelse för både barnet och familjen.

Barn fotografering

En minnesvärd julklapp till en 2-åring är en barnfotografering. Det är en chans att fånga barnets oskyldiga charm och personlighet i vackra bilder. En present som kommer vara uppskattad av både föräldrar och barn.

Junibacken

En oförglömlig present barn är ett besök på Junibacken. Utforska en magisk värld full av sagor, äventyr och favoritkaraktärer. En spännande upplevelse som kommer skapa glädje och minnen för livet.

Aktivitetsleksaker och pedagogiska leksaker

När det kommer till julklappar till barn i åldern 2 år är aktivitetsleksaker och pedagogiska leksaker en utmärkt idé. Dessa leksaker inte bara underhåller utan också främjar barnets utveckling. Här hittar du några spännande saker att ge i present, gåvor som stimulerar deras motorik och kreativitet.

Aktivitetsleksak för 2 åring

När du letar julklappar barn 2 år ta en titt på aktivitetsleksakerna! En aktivitetsleksak är något som kan sysselsätta små barn länge. Den här är gjord av trä, utformad som en rymdraket. Mycket sysselsättning och såna här leksaker främjar öga hand koordinationen. Så det är en superbra julklapp till en 2 åring.

Plocklåda i present

Sorteringslåda där man ska stoppa klossar i rätt hål. Mickis plocklåda är en underbar present till små barn! Den främjar finmotorik och kreativitet hos barnen samtidigt som de har kul med att sortera och utforska.

plocklåda Micki

Hoppdjur grön groda

Detta presenttips är fantastisk för 2-åringar! Magni groda i grönt ger inte bara lekglädje utan även styrka och koordinationsutveckling. Rolig och nyttig present till barn!

Hoppboll i present

Denna julklapp är perfekt för 2-åringar! En hoppboll är en rolig och aktiv leksak som främjar rörelse, balans och koordination.

Sparkbil till små barn

Tvååringar älskar sparkbilen för att den ger dem möjlighet att utforska sin omgivning på ett roligt sätt samtidigt som den tränar deras motoriska färdigheter och balans. Här har du en present som verkligen kommer älskas högt.

Leksakskök och tillbehör för fantasifull lek

När det kommer till att stimulera barns fantasi och kreativitet är leksakskök och tillbehör för fantasifull lek en utmärkt julklapp för 2-åringar. Genom att låta dem leka med leksaksmat, kakfat, teservis och mer, uppmuntrar du deras förmåga till rollspel och kreativitet i en lekfull köksmiljö.

Leksaksmat

En bra julklapp är mat som de kan laga. Denna julklapp är perfekt för en 2-åring! Hållbar leksaksmat i trä, tyg eller plast, idealisk för lek i barnens leksakskök. Med förvaring för enkel organisering.

leksaksmat med många ingredienser present till barn

Kakfat

Detta kakfat i trä från Micki är en underbar julklapp! Den främjar kreativ lek och låter barnen servera fantasifulla bakelser. Perfekt present för småkockar.

kakor till leksaksköket

Teset

En tvååring kan mycket väl tycka om denna julklapp! Jabadabado teset med Teddy Bunny-tema är gulligt och främjar fantasifull lek och social interaktion.

Dockkök

Micki leksakskök är en fantastisk present! Det är ett leksakskök som ger barnen möjlighet att leka och utforska matlagning. Det främjar kreativitet och rollspel.

Dockkök spis vitt Micki

Sopborste och sopskyffel

Denna leksak är en fantastisk present till en tvååring eftersom den är tillverkad av hållbart trä, främjar motorisk utveckling och kreativitet genom lek.

Leksakstårta i trä

Att få lite gott fika till dockköket brukar bli väldigt uppskattat. Denna träkaka är rolig eftersom den ger barnen möjlighet att leka kreativt och använda sin fantasi när de skapar och serverar påhittiga tårtor och desserter.

Bygg- och skaparleksaker

Vägen till kreativt lärande och lekfullt äventyr öppnar sig med dessa fantastiska bygg- och skapar leksaker för 2-åringar. Utforska en värld av pussel med glassar, stapelbara kuber med lekfulla kaniner, en spännande träjärnväg i safari-tema, Duplo-set för fantasifullt byggande och mångsidiga Hej Lönne byggklossar som inspirerar till både kreativitet och finmotorisk utveckling.

Pussel glassar

Denna julklapp är perfekt för en tvååring! Ett sött Kids Concept pussel med motiv av glassar, perfekt för lek och lärande.

Stapelleksak

Denna julklapp är perfekt för en 2-åring! Jabadabado stapelbar kub med söt kanin-design, perfekt för lek och utveckling av motoriska färdigheter.

Järnväg

2-åringar tycker om att leka med en träjärnväg och köra runt med sitt tåg. Denna julklapp är perfekt för en tvååring ! Ett Brio World järnvägsset med 17 delar i safari-tema för spännande lek och äventyr.

Järnväg set Brio Safari

Duplo Disney Camping

Duplo är en fantastisk julklapp till 2-åringar! Det främjar kreativitet och motoriska färdigheter genom rolig bygg- och lekaktivitet.

Klossar Hej Lönne

De här Hej Lönne byggklossarna kan användas på många sätt! Barn kan bygga hus, torn, broar, eller skapa sina egna fantasifulla strukturer. Klossarna främjar också finmotorik och kreativitet.

Aktiviteter

Utforska en värld av spännande aktiviteter som ger barnet chansen att lära och leka samtidigt. Babyboxen erbjuder en månatlig dos av överraskningar och inspiration som följer barnets utveckling. Pop up djur skapar skratt och glädje medan en ritmatta med vattenmålning ger en kladdfri och kreativ erfarenhet.

Babyboxen julklapp till barn 2 år

Babyboxen är en prenumeration där man varje månad får en LittleUnBox fylld med inspiration, överraskningar och kul produkter som följer barnets utveckling och ålder. Varje månad får man ett nytt spännande paket på posten.

Pop up djur

Denna leksak var den allra första min son skrek efter i butiken, och han älskade den från första stund. Hans skratt när djuren hoppade upp var oförglömligt!

Ritmatta måla med vatten

Denna ritmatta som man målar med vatten kan vara mycket intressant och underhållande för barnet. Den främjar kreativitet och är helt kladdfri.

Personliga presenter till barnet

När julen närmar sig, är det dags att visa din kärlek och omtanke genom personliga presenter till ditt barn. Dessa gåvor bär en speciell betydelse och skapar minnesvärda ögonblick. Här utforskar vi några idéer som ger extra värme och känsla till dina julklappar.

Verktygslåda med gravyr

Denna personliga verktygslåda i trä är en unik julklapp. Graverat med namnet på mottagaren blir den både praktisk och minnesvärd, perfekt för små händiga barn eller en speciell present.

Graverad lådcykel

Denna barnlastcykel är en förtjusande julklapp som ger barnet möjlighet att utforska världen på ett roligt och säkert sätt. En personlig touch med namn eller meddelande gör den extra speciell.

Ryggsäck med namn till barnet

En gullig eller rolig ryggsäck är en passande julklapp till en tvååring. Den kan man ha extra kläder eller utflyksmat i. Den här är väldigt söt med sin dinosaurie i en extra ficka på utsidan. Det är en ryggsäck 2 åringen kommer älska att få i julklapp.

Inredning i julklapp

Varför inte ge 2-åringen en egen fåtölj eller en liten bäddsoffa att ha framför tv:n? Den kan användas under många år framåt. Eller kanske bord och stolar att ha i sitt rum. Det är ett väldigt bra sätt att få dem att stanna i sitt rum med alla matlagningslekar. Dockservisen behöver inte längre tas med ut till vardagsrummet för att bjuda föräldrarna på en kaffeslurk. Här är fler saker att ge i julklapp till en tvååring.

Tavla av barnet

En fantastisk julklapp till en tvååring är ett personligt porträtt. Det är en present som inte bara förevigar barnets stora charm utan också skapar ett minne för livet. Ett vackert och meningsfullt sätt att föreviga denna speciella tid i deras liv.

Nattlampor som julklappar

En nattlampa är en perfekt julklapp till en 2-åring för trygghet, bättre sömn, lekfullhet och smidighet vid nattliga behov.

Väggdekor

Väggstickers är en kreativ och lekfull inredningsidé för ett 2-årigt barns rum. De skapar en fantasifull och färgglad atmosfär.

Vägglampa för det lilla barnet

Den här söta vägglampan är perfekt för ett 2-åringens rum! Dess vita design är elegant och skapar en mysig atmosfär.

Matta

Den här vackra båtmattan från Little Dutch är en utmärkt inredningsdetalj för barnrummet. Med sin blå gula färg och båtmotiv skapar den en charmig atmosfär.

Barnstol med namn

Denna personliga barnstol med namn är en unik och praktisk present för barn. Den lägger till en personlig touch i barnets rum.

Bord och stolar som julklappar

Detta Scandi bord och stol set i grått är en stilfull och funktionell möbel för barnrummet. Perfekta julklappar för lek och måltider.

En fin tavla i julklapp till tvååring

En fin tavla att hänga på väggen i barnets rum. Den här är väldigt söt tycker jag. Det är en julklapp till 2 åring, som även föräldrarna kommer älska mycket. Inredning är väldigt fint julklappstips.

Sängkläder dinosaurie

Att ge fina sängkläder i julklapp till 2-åringar är omtänksamt och praktiskt. Det skapar en mysig och trygg sovplats för dem.

Gosedjur är bra julklappstips till barnet

När du köper en julklapp till en tvååring så är nallar och gosedjur ett bra alternativ. De är söta och de kommer bli barnets vän. Ett gosedjur kan trösta när barnet är ledset och värma när barnet fryser. Det är också väldigt bra att ha ett gosedjur att skylla på om man råkar kissa i sängen eller om rummet blir väldigt stökigt. Ett gosedjur är en jättebra julklapp till en 2-3 år helt enkelt.

Gosedjur dinosaurie

Denna stora Triceratops-dinosaurie är en imponerande julklapp! Den inspirerar till lek och lärande om dinosaurier med sin imponerande storlek och detaljer.

Gosedjur ren

Denna julklapp är perfekt för ett litet barn! Jellycat Joy-renen är en gosig vän som sprider glädje och kramar.

Kanin från Bukowski

Kaniner brukar också bli väldigt äskade. Denna är en bra julklapp eftersom den är gosig och mjuk, perfekt för att ge tröst och kärlek till mottagaren, särskilt under julen.

Dragleksaker julklappstips till 2 åring

Andra leksaker som de tycker om att få i julklapp där är olika dragleksaker. Av någon anledning är det höjden av lycka när djuren följer efter dem.

Dragdjur i trä

Gullig kanin som åker bil i julklapp till barn 2 – 3 år. Denna julklapp är perfekt för tvååringar! Ett charmigt dragdjur i trä som främjar lekfullt lärande och motorisk utveckling. Tåget är både roligt och pedagogiskt.

Dragleksak isbjörn

Denna mjuka dragleksak från Micki är en rolig och säker leksak för 2-åringar. Den främjar lek och motorisk utveckling.

Dockor är jättebra julklappar till barn 2 år

Självklart behöver minikocken någon att laga mat till. Det är här som dockorna kommer in. Till dockorna finns det många roliga tillbehör som barnen brukar gilla. Det är både dockvagnar, docksängar, nappflaskor, matstol och extra kläder. Här kan du göra mycket själv om du är sykunnig. Både dockkläder och sängkläder till docksängen kan du sy själv. Min första dockvagn hade farfar snickrat ihop själv…fast det kanske är lite överkurs.

Docka Emelie Rubens barn 0 – 3 år

En gullig docka kommer barnet att älska. Denna julklapp, Rubens Barn mjukdocka Emelie, är perfekt för en tvåårig tjej eller kille. Främjar empati och lekfull omsorg. Det är dockor passar 0 – 3 år.

docka med mjuk kropp

Dockvagn till barnet

Denna julklapp är underbar! Smallstuff dockvagn i mjuka färger ger möjlighet till fantasifull lek och främjar socialt samspel och omsorg. Den passar alla barn, både flickor och pojkar älskar att leka med dockor.

Dockor är omtycka julklappar

Smallstuff docka Olivia kan vara en mycket populär julklapp till 2-åringar. Den ger möjlighet till fantasifull lek och omsorg.

Docksäng

Nästa julklappstips är att ge 2-åringen en egen dockasäng, främjar fantasi och omsorg. Den vackra rosa färgen gör den extra speciell. En minnesvärd present!

Miniatyrvärldar i julklapp till barn

Miniatyrvärldar är bra julklappar till 2 åringar! Miniatyrvärldar i form av parkeringshus, polisbil, bondgård, järnväg, brandstation, dockskåp, bondgårdståg eller Pippihus är jättebra julklappar till 2 åringar. Det är julklappar som räcker långt upp i åren och som de gärna sysselsätter sig med långa stunder. I den här åldern finns det inga tjej- eller killsaker, så köp det du tycker verkar roligast. Både tjejer och killar leker med bilar och dockor. Pippi, Bamse och Babblarna är deras favoritkaraktärer. 

Jag letade runt bland dockskåp, här är det jag hittade som är säkert för en tvååring eftersom det inte innehåller smådelar. Vilken tror du är bäst julklapp? Det är roliga julklappar till barn 2 år gamla.

Fisher Price Little People Bondgård

Denna julklapp är särskilt speciell eftersom jag köpte den till mitt barnbarn. Han har älskat och lekt med den i många år, vilket gör den ännu mer minnesvärd.

Dockhus Tender leaf

Detta fina dockhus är en underbar julklapp. Tender Leaf träleksaker dockhus Rosewood inspirerar till kreativ lek och fantasi.

Böcker i julklapp till tvååring

Köp böcker i julklapp till 2 åringar. Böcker som funkar bäst är någon form av pekböcker där man sedan kan börja prata om vad som händer på bilderna. Eller en bok med babblarna. Det är mysigt att sjunga tillsammans med barnet. De brukar också uppskatta böcker med lite text i, så som Ludde och Maxböckerna.

Bok som handlar om barnet själv

Här är det kanske bästa av all julklappstips till barn 2 år. En riktigt bra julklapp hittar du här! Det här är en saga som handlar om honom eller henne. Det finns många olika spännande och roliga sagor att välja mellan. Du skriver in namn och kön på barnet, och väljer hur barnet ser ut. Sedan kommer berättelsen att handla om honom eller henne. I vissa av berättelserna kan även syskon få vara med. En jättekul bok som barnen kommer att vilja läsa hundratals gånger. Jag köpte själv en sådan bok till mitt barnbarn. Den blev väldigt populär. Och jag blev positivt överraskad över hur fin den var.

Ludde och alla djuren

Luddeböckerna är superbra julklappstips barn 2 år. Det är en charmig bok som uppmuntrar till läsning och fantasi. De har humor som barnet kommer älska.

bok om Ludde och djuren för yngre barn

Större julklappar till 2 åringar

Upptäck de bästa julklappsidéerna för 2-åringar! Ge ditt barn större och roligare presenter som hjälpa till pallar, gunghästar, lektält, pulkor osv. Utforska våra tips för att göra julen oförglömlig för barnet 2 år.

Hjälpa till i köket pall

Detta julklappsförslag är ett pedagogiskt inlärningstorn i trä som erbjuder 2-åringar möjligheten att vara med och laga mat utan att ramla av stolen och slå sig. Det är en hållbar och lärorik present som främjar barnets utveckling.

Baby rutschkana klättervägg LitenLeker

Denna julklapp är en rolig 2-i-1 lekupplevelse. Stegen med rutschkana och klättervägg är utformad för att främja motorisk utveckling och äventyr. Den grå designen är stilren och passar bra i barnrummet. Barnet kommer älska denna present!

Gunghäst val

Moby, den gungande valen, är en rolig och färgglad leksak som ger glädje och skoj till barn. Perfekt som julklapp eller present när barnet fyller år.

Bygga koja ställning

Denna kreativa byggnadsfastning, ger barn möjlighet att skapa och utforska. En fantastisk julklapp som inspirerar till fantasifull lek och inlärning.

Lektält till barnet

Ett lektält kommer bli poppis julklapp. Ett lektält är en perfekt present! Det skapar en magisk plats för äventyr och kreativ lek, inspirerande och roligt.

Pulka

En superbra julklapp till en 2-åring är en pulka. Det brukar de tycka mycket om att åka. En pulka är den perfekta julklappen! Den ger möjlighet till rolig vinterlek och utomhusäventyr. En fantastisk present att uppskatta. 0-2 år kan du även fundera på en babypulka.

Pysselsaker till barnet i julklapp

Att ge pysselsaker i julklapp brukar vara en god idé. Målarblock, kritor eller play-do-lera är bra grejer. Se upp för tuschpennorna, de kan göra mycket skada snabbt. Färgkritor brukar gå att sudda bort på de flesta underlag. Även fingerfärg är en rolig present att få. Vill man inte låta barnet måla vid bordet i köket kan man sätta dem i badkaret och låta dem måla loss. Pussel är en annan rolig julklapp för en 2-åring. T.ex. pussel med Babblarna eller olika räddningsfordon.

Bamse målarbok

En målarbok är en utmärkt present till 2-åringar! Den främjar kreativitet och färdigheter medan de utforskar färger och former.

Vaxkritor är billiga julklappar

Att ge kritor som julklapp är en underbar idé! Det främjar kreativitet och ger barnet möjlighet att uttrycka sig genom konst. Det är billiga men väldigt uppskattade julklappar.

Pussel bondgård

Detta pussel är en underbar julklapp till barnet! Det främjar skojig inlärning och problemlösning med sitt färgglada och roliga design.

Fingerfärg

Att ge fingerfärg är en kreativ julklapp! Den uppmuntrar till konstnärligt uttryck och skapar roliga och minnesvärda stunder.

Play doh lera start set

Play-doh-lera är också en fin julklapp att ge 2-åringar. Denna billiga julklapp är perfekt! Hasbro Play-Doh 8-pack Rainbow ger timmar av kreativ lek och utforskning med giftfri modellera.

Pippisaker i julklapp

Rollekar är alltid kul för det mindre barnet, utklädningskläder i form av Pippi. Men även andra saker med Pippi. Både film och en docka är julklappar som de gillar.

Pippi Långstrump utklädningskläder

Utklädningskläder är jättebra julklappar till 2-åringar. Låt bli att köpa skorna bara, för de snubblar barnen på.

Utklädningskläder Pippi Långstrump

Film Pippi Långstrump

En film med Pippi är en väldigt fantastisk julklapp. Den kommer att ses ungefär 1000 gånger.

Pippi Långstrum är bra filmer att ge minde barn i present

Pippi docka

En Pippidocka är också en rolig julklapp att få. Denna Pippi-docka är en klassisk och kärleksfull julklapp! Den låter barnen leka med en av sina favoritkaraktärer från böckerna.

Docka pippi långstrump i tyg

Pippi peruk

En peruk är också kul att få i julklapp. Denna Pippi Långstrump-peruk är ett fantastiskt tillbehör för lek och maskerad! Den låter barnen klä ut sig som den älskade Pippi-karaktären.

Pippi Långstrump peruk

Ge 2 åringen musik i julklapp

Bra julklappar att ge andras barn i julklapp? Om det inte är dina egna barn kan det vara kul att ge 2-åringen musikinstrument i julklapp. Är det ditt eget barn vill du kanske vänta till 25-årsåldern med att introducera det. Barnet i fråga kommer i alla fall älska att spela musik och att få instrument i present.

Piano

Detta piano fantastisk julklapp till de lilla barnet! Det främjar musikalisk utveckling och ger barnen möjlighet att utforska och skapa musik.

Gitarr

Det är bra att redan när barnet är 2-år lägga grunden för karriären som rockmusiker. En fin present att ge ett litet barn.

rosa gitarr för barn

Trumma Brio

En trumma är även det en rolig julklapp att ge en 2-åring. En 2-åring kommer att älska denna julklapp eftersom den Brio-trumman i rött och vitt ger möjlighet till musikalisk lek och utveckling av rytm och motorik.

brio trätrumma i present till barn

Övriga leksaker och spel för små barn

Utforska en värld av spännande lek och underhållning för 2-åringar med dessa unika julklappar. Från klassiska sorteringsleksaker och badleksaker till fantasifull ryska dockor och interaktiva parkeringshus, dessa gåvor är utformade för att stimulera barnets fantasi och färdigheter på olika sätt.

Noaks ark i present

Denna julklapp är perfekt för en tvååring! En träleksak med Noaks ark-tema för rolig och lärorik lek. Det är en spännande leksak som barnet kommer ha glädje av under många år.

Sorteringsleksak i julklapp till barn 2 år

Det här är en sorteringsleksak i trä. Klossarna kan stoppas i hålen på ovansidan och från sidan på huset kan man stoppa in andra former. Det här är såna där leksaker som en tvååring älskar att få i julklapp. Det kan vara lite knepigt först att komma underfund men hur det fungerar. Det här kommer garanterat bil en mycket älskad leksak. Passar 0-2 år.

Badleksaker

Badleksaker är en rolig julklapp. De främjar vattenvana och skapar glädje och underhållning i badtiden. Kul leksaker till barn.

Brandbil till små barn

En fin brandbil kommer 2-åringen säkert att gilla. En brandbil är en spännande leksak för barn, då den inspirerar till fantasifull lek och lär om säkerhet och räddningsinsatser.

Brandbil som passar små barn

Ryska dockor

Ryska dockor är en spännande julklapp till en 2-åring! De lockar till lek och utforskning samtidigt som de främjar finmotorik och fantasi.

Parkeringshus Jabadabado

Denna present är idealisk för 2-åringar! Jabadabados parkeringsgarage ger timmar av lekglädje med bilar och övar samtidigt finmotorik och fantasi.

Fint parkeringshus i trä

Kläder – julklappstips barn 2 år

Kläder mm att ge bort i julklapp till 2-åring? Det finns faktiskt bra kläder som du kan ge en 2-åring om du inte vill bygga så mycket på leksaksberget. Tvååringar uppskatta även att få en pyjamas med någon favoritfigur på t.ex. Pippi eller Babblarna brukar vara poppis i den åldern. Det brukar även vara uppskattat med en badrock eller ett fint badlakan med favoritfiguren på. Ett par tofflor kan också vara mysiga julklappar till barn 2 år gamla. Vill du köpa kläder i present till en tvååring så brukar de ha storlek 92.Kläder är i alla fall något bra att ge i julklapp till en tvååring.

POP randig tröja

Kläder är en praktisk och användbar julklapp till 2-åringar. Denna randiga tröja från Polarn O. Pyret är både snygg och bekväm. De är kläder som både barnet och föräldrarna älskar.

Julpyjamas till barn

En julpyjamas kan bli en bra present eftersom den skapar en mysig julstämning och ger en speciell känsla under julnatten.

Jag hoppas att du hittade något bra i present till din 2-åring!

Adventskalender till barn

Adventskalendern är en spännande tradition som väcker förväntan inför julen. För en tvååring kan det vara extra roligt att öppna små luckor varje dag. Här utforskar vi olika adventskalendrar som är anpassade för de allra minsta, från fordonstema till chokladkalendrar och mer, för att skapa glädje och spänning i december.

Adventskalender i present

När julen står för dörren kommer även en tvååring vilja ha en adventskalender. Kanske en adventskalender med fordon, en chokladkalender eller en vanlig adventskalender för barn kan vara en bra idé att ge bort 2-åringen?

Vad leker en 2-åring med?

En 2-åring har naturligtvis sina favoritleksaker. När det gäller julklappar som de uppskattar är klossar, Pippigrejer, Duplo-brandbilar, POP-up-leksaker och liknande mycket populära.

Köp inte så många julklappar till barn som är 2 år

När du väljer julklapp till en 2-åring, är mitt råd att vara försiktig med att överösa dem med leksaker. Att ha för många leksaker är inte alltid målet. Ett rum fullt med leksaker kan bli överväldigande för både barnet och föräldrarna. Varje leksak måste tas fram och plockas undan dagligen. Istället för att ge bort många julklappar kan du satsa på att ge en enda högkvalitativ klapp som kommer att underhålla och glädja 2-åringen under lång tid!

Relaterade frågor

Vad ska man ge i present på en födelsedag när barn fyller 2 år? Bra presenter till barn som fyller 2 år en gosedjursval, teservis, ett enkelt spel, en nattlampa eller möbler. Fler tips på födelsedagspresent till barn som fyller 2 hittar du här.

Vad är en fin present till en 2-åring? Fina presenter till en 2-åring är till exempel ett dockkök med mat, möbler till hans eller hennes rum eller en fin nalle. Fler fina presenter till en 2-åring kan du hitta här.

Vad är en bra present till en 2-årig pojke? En bra present till en 2-årig pojke är en pulka, ett vattenland, en trehjuling, rutschkana eller piratväskor. Fler presenter till en 2-årig pojke kan du hitta här.

Vad finns det för pedagogiska leksaker till 2-åring? Pedagogiska leksaker är till exempel byggklossar, pussel, målarbok och duplo.

En present till 2-åring inte bör innehålla smådelar

Det enda man behöver tänka på när det gäller 2-åringar är att de stoppar saker i munnen så leksakerna bör inte innehålla smådelar pga risken för kvävning. Så se till att julklapparna inte innehåller små delar. Leksaker som gör det brukar vara uppmärkta med ”rekommenderas ej för barn under 3 år”. Men även om man inte hittar någon sådan märkning bör man använda sitt sunda förnuft. 

Tips på fortsatt läsning

Julklapp 3 år

 • Julklapp Till 2-Åring

  Julklapp Till 2-Åring

  Söker du efter en julklapp till 2-åring? Då har du hamnat rätt, här har jag samlat massor av bra julklappar! Här hittar du både kläder och leksaker att ge bort till en tvååring. Så vad är då en bra julklapp till en 2-åring? En bra julklapp till 2-åring är leksakståg, docka, trumma, gitarr, en Luddebok,…

  Läs mer..


 • Leksaker 2 år: Guiden till de bästa Leksakerna för 2-åringar

  Leksaker 2 år: Guiden till de bästa Leksakerna för 2-åringar

  Ah, tvåårsåldern! Det är en tid av konstant upptäckt och äventyr för ditt lilla barn. Och vilket bättre sätt att främja denna kreativitet och nyfikenhet än med rätt leksaker? Det är här begreppet ”Leksaker 2 år” kommer in. Men vad gör vissa leksaker bättre än andra för tvååringar? Hur kan vi försäkra oss om att…

  Läs mer..


 • Vad Ska Presenten Till En 2 Åring Kosta: En Komplett Guide

  Vad Ska Presenten Till En 2 Åring Kosta: En Komplett Guide

  Om du befinner dig i ett dilemma, rörande vilken present du ska välja till en tvååring och hur mycket det rimligen bör kosta, behöver du inte längre oroa dig. Vi är här för att ge dig vägledning och avlasta dig från dessa bekymmer. Att välja en lämplig present till en tvååring kan ibland vara en…

  Läs mer..


Letar du efter den perfekta julklappen till en 2-årig tjej eller kanske fina leksaker som passar en två åring? Oavsett om det är till en 1,5-åring, 1-åring eller till och med en 3-åring kan det vara en utmaning att hitta något unikt och minnesvärt. Vi förstår att barn ibland kan verka ha allt redan, men vår samling av julklappar till barn som har allt är designad för att inspirera och förtrolla. Varför inte överraska den lilla älsklingen med en speciell Alla hjärtans dag-present som sprider glädje och värme? Vi hoppas att du hittar den perfekta gåvan som kommer att skapa magiska ögonblick och skänka leenden på den speciella dagen.

Julklapp Till 2-Åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen